#codpasirgudang

MOST RECENT

SET BOX GLOW GEMILANG by Alha Alfa .. worth rm250 tau !!
.
HARGA ASAL : RM250
HARGA sweet manis2 : RM189.90 untuk 4 product ❤ ! .
1- propolis foundation
2- loose powder
3- glow creator
4- EYESHADOW
.
COD area Pasir Gudang / Masai / Sri Alam / Mega ria / Taman Rinting / Permas Jaya / Plentong
.
POSTAGE seluruh Malaysia 😀
.
Whatsapp : 0137865199 or .
📲 click link BELOW to order 👇, TQ
http://alhaalfacosmetics.wasap.my/
.
Instagram :https://www.instagram.com/alhaalfacosmetic_pasirgudang/
Fb : https://www.facebook.com/alhalfalenspasirgudang/
.
#glowgemilang #alhaalfasetcombo #alhaalfapasirgudang #codpasirgudang

SELAMAT MALAM SAHABAT 🌜

Rehat kan diri bersama #IVMIST dgn satu botol pelbagai kegunaan untuk mengurangkan rasa sakit yg saya alami sekarang 😥 selepas menguruskan kerja rumah 🏡 dan di tempat kerja 🏢. 🌼 Sakit kaki, Kaki Kebas 👣
🌼 Sakit kepala, migrain 💆
🌼 Sakit sendi, sakit bahu, sakit leher 😞

Kita santai aja lepas sapu ivmist di tempat yg sakit 😚 aduhhhh seronoknya berangin aja, biarkan ia buat kerjanya kita rileks aja 😎.. #ivmist
#stokisejentamanairbiru
#kedaionlinezieyan
#codpasirgudang

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
📣📣📣📣READY STOCK 📣📣📣📣
ㅤㅤ

Saya menjual tudung bawal chiffon voile murah murah 🧕🏻🛍🛍 ㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤㅤ
✨✨✨New Collection Camelyaa.rose ✨✨✨ ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸Material "Bawal Chiffon Voile condition Ziana Zain"ㅤㅤ
ㅤㅤ
🌸Bidang 45 ngam ngam cun 🤩ㅤㅤ

🌸Kain tak jarang/tebal ㅤㅤ

🌸Tidak panas dan mudah dibentukㅤㅤ

🌸Dijamin tiada masalah pendengaran 👂🏻✔️ ㅤㅤ

🌸Warna colourful & boleh request warna pilihan hati 💖 ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸 P/s cahaya mempengaruhi warna tudung ✌🏻ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
🌸 First come first serve NO booking & pre-order will be ㅤㅤopen soon 😘

ㅤㅤㅤ

More details :
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤ ‼️CASH ON DELIVERY & POSTAGE AVAILABLE ‼️
ㅤㅤㅤ
💰 RM 15 exc postage ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🚘 COD - pasir gudang area : FREE 💥💥 ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

Kalau nak beli lebih dari 20pcs boleh PM tepi 😍📩 ㅤㅤㅤ

Harga boleh nego sampai jadi 📢🛒 ㅤ
ㅤㅤ

ㅤㅤ
#Camelyaa.rose #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmurah #codjohorbahru #codpasirgudang #ourhappycustomer🌹

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
📣📣📣📣READY STOCK 📣📣📣📣
ㅤㅤ

Saya menjual tudung bawal chiffon voile murah murah 🧕🏻🛍🛍 ㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤㅤ
✨✨✨New Collection Camelyaa.rose ✨✨✨ ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸Material "Bawal Chiffon Voile condition Ziana Zain"ㅤㅤ
ㅤㅤ
🌸Bidang 45 ngam ngam cun 🤩ㅤㅤ

🌸Kain tak jarang/tebal ㅤㅤ

🌸Tidak panas dan mudah dibentukㅤㅤ

🌸Dijamin tiada masalah pendengaran 👂🏻✔️ ㅤㅤ

🌸Warna colourful & boleh request warna pilihan hati 💖 ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸 P/s cahaya mempengaruhi warna tudung ✌🏻ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
🌸 First come first serve NO booking & pre-order will be ㅤㅤopen soon 😘

ㅤㅤㅤ

More details :
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤ ‼️CASH ON DELIVERY & POSTAGE AVAILABLE ‼️
ㅤㅤㅤ
💰 RM 15 exc postage ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🚘 COD - pasir gudang area : FREE 💥💥 ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

Kalau nak beli lebih dari 20pcs boleh PM tepi 😍📩 ㅤㅤㅤ

Harga boleh nego sampai jadi 📢🛒 ㅤ
ㅤㅤ

ㅤㅤ
#Camelyaa.rose #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmurah #codjohorbahru #codpasirgudang #ourhappycustomer🌹

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
📣📣📣📣READY STOCK 📣📣📣📣
ㅤㅤ

Saya menjual tudung bawal chiffon voile murah murah 🧕🏻🛍🛍 ㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤㅤ
✨✨✨New Collection Camelyaa.rose ✨✨✨ ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸Material "Bawal Chiffon Voile condition Ziana Zain"ㅤㅤ
ㅤㅤ
🌸Bidang 45 ngam ngam cun 🤩ㅤㅤ

🌸Kain tak jarang/tebal ㅤㅤ

🌸Tidak panas dan mudah dibentukㅤㅤ

🌸Dijamin tiada masalah pendengaran 👂🏻✔️ ㅤㅤ

🌸Warna colourful & boleh request warna pilihan hati 💖 ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸 P/s cahaya mempengaruhi warna tudung ✌🏻ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
🌸 First come first serve NO booking & pre-order will be ㅤㅤopen soon 😘

ㅤㅤㅤ

More details :
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤ ‼️CASH ON DELIVERY & POSTAGE AVAILABLE ‼️
ㅤㅤㅤ
💰 RM 15 exc postage ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🚘 COD - pasir gudang area : FREE 💥💥 ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

Kalau nak beli lebih dari 20pcs boleh PM tepi 😍📩 ㅤㅤㅤ

Harga boleh nego sampai jadi 📢🛒 ㅤ
ㅤㅤ

ㅤㅤ
#Camelyaa.rose #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmurah #codjohorbahru #codpasirgudang #ourhappycustomer🌹

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
📣📣📣📣READY STOCK 📣📣📣📣
ㅤㅤ

Saya menjual tudung bawal chiffon voile murah murah 🧕🏻🛍🛍 ㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤㅤ
✨✨✨New Collection Camelyaa.rose ✨✨✨ ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸Material "Bawal Chiffon Voile condition Ziana Zain"ㅤㅤ
ㅤㅤ
🌸Bidang 45 ngam ngam cun 🤩ㅤㅤ

🌸Kain tak jarang/tebal ㅤㅤ

🌸Tidak panas dan mudah dibentukㅤㅤ

🌸Dijamin tiada masalah pendengaran 👂🏻✔️ ㅤㅤ

🌸Warna colourful & boleh request warna pilihan hati 💖 ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸 P/s cahaya mempengaruhi warna tudung ✌🏻ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
🌸 First come first serve NO booking & pre-order will be open soon 😘

ㅤㅤㅤ

More details :
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤ ‼️CASH ON DELIVERY & POSTAGE AVAILABLE ‼️
ㅤㅤㅤ
💰 RM 15 exc postage ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🚘 COD - pasir gudang area : FREE 💥💥 ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

Kalau nak beli lebih dari 20pcs boleh PM tepi 😍📩 ㅤㅤㅤ

Harga boleh nego sampai jadi 📢🛒 ㅤ
ㅤㅤ

ㅤㅤ
#Camelyaa.rose #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmurah #codjohorbahru #codpasirgudang #ourhappycustomer🌹

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
📣📣📣📣READY STOCK 📣📣📣📣
ㅤㅤ

Saya menjual tudung bawal chiffon voile murah murah 🧕🏻🛍🛍 ㅤㅤ
ㅤㅤ ㅤㅤ
✨✨✨New Collection Camelyaa.rose ✨✨✨ ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸Material "Bawal Chiffon Voile condition Ziana Zain"ㅤㅤ
ㅤㅤ
🌸Bidang 45 ngam ngam cun 🤩ㅤㅤ

🌸Kain tak jarang/tebal ㅤㅤ

🌸Tidak panas dan mudah dibentukㅤㅤ

🌸Dijamin tiada masalah pendengaran 👂🏻✔️ ㅤㅤ

🌸Warna colourful & boleh request warna pilihan hati 💖 ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🌸 P/s cahaya mempengaruhi warna tudung ✌🏻ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
🌸 First come first serve NO booking & pre-order will be ㅤㅤopen soon 😘

ㅤㅤㅤ

More details :
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤ ‼️CASH ON DELIVERY & POSTAGE AVAILABLE ‼️
ㅤㅤㅤ
💰 RM 15 exc postage ㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
🚘 COD - pasir gudang area : FREE 💥💥 ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

Kalau nak beli lebih dari 20pcs boleh PM tepi 😍📩 ㅤㅤㅤ

Harga boleh nego sampai jadi 📢🛒 ㅤ
ㅤㅤ

ㅤㅤ
#Camelyaa.rose #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmurah #codjohorbahru #codpasirgudang #ourhappycustomer🌹

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
📣📣📣📣 NEW STOCK 📣📣📣📣 ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
Hi girls 🧕🏻 bawal chiffon viole bidang 45 dah restock dengan warna warna baru‼️ Stay tune jangan terlepas ok 😍

#Camelyaa.rose #bawalchiffon #bawalchiffonmurahmurah #codjohorbahru #codpasirgudang #ourhappycustomer🌹

Eyeshadow Sobella ni iolss memang sarankan sangat untuk awak yang ade ciri-ciri kat bawah ni😍
.
✔ yang suka mudah dan cepat
✔ yang tak banyak masa nak bersiap
✔ yang suka simple n ringkas
✔ tak perlu berus aisedo
✔ yang tak suka bawak palette aisedo .
.
#sobellajb #sobellamurah #lipmattesobella #lipmatteviral #lipmatte #lipscrub #codjb #codpasirgudang #neelofa #nudelipstick #makeupbajet #hijabista #makeupaddict #muajb #muapengantin #tipsbibircantik #bridesmaids #sobellaklasikraya #feverglam #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #feverglammurah #bibirgelap #bibirkering #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara

Eyeshadow Sobella ni iolss memang sarankan sangat untuk awak yang ade ciri-ciri kat bawah ni😍
.
✔ yang suka mudah dan cepat
✔ yang tak banyak masa nak bersiap
✔ yang suka simple n ringkas
✔ tak perlu berus aisedo
✔ yang tak suka bawak palette aisedo .
.
#sobellajb #sobellamurah #lipmattesobella #lipmatteviral #lipmatte #lipscrub #codjb #codpasirgudang #neelofa #nudelipstick #makeupbajet #hijabista #makeupaddict #muajb #muapengantin #tipsbibircantik #bridesmaids #sobellaklasikraya #feverglam #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #feverglammurah #bibirgelap #bibirkering #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara

Eyeshadow Sobella ni iolss memang sarankan sangat untuk awak yang ade ciri-ciri kat bawah ni😍
.
✔ yang suka mudah dan cepat
✔ yang tak banyak masa nak bersiap
✔ yang suka simple n ringkas
✔ tak perlu berus aisedo
✔ yang tak suka bawak palette aisedo .
.
#sobellajb #sobellamurah #lipmattesobella #lipmatteviral #lipmatte #lipscrub #codjb #codpasirgudang #neelofa #nudelipstick #makeupbajet #hijabista #makeupaddict #muajb #muapengantin #tipsbibircantik #bridesmaids #sobellaklasikraya #feverglam #sephora #sobellacosmetics  #sobellaeyeshadow #feverglammurah #bibirgelap #bibirkering #fattzura #ctdk #feverglamjb #leeyanarahman #bellaammara

Treatment argan shampoo

Dirumuskan dengan minyak argan oil asli dari Morocco yang sangat berkesan membantu
Menyelesaikan pelbagai masalah rambut & kulit
Kepala seperti : 💝 Kering
💝 Bercabang
💝 Tak terurus
💝 Rosak & Kusut
💝 Kusam & tak bermaya
💝 Sudah mula beruban
💝 Kelihatan tak sihat
💝 Berbau
💝 Gatal di bahagian kulit kepala

Rugi tau siapa tak pernah try Sephia Argan Treatment Shampoo ni, cuba sekali mesti tak akan stop.
#sephiabyjannanick
#sephiamy
#argantreatmentshampoo
#shampooterbaikbyjannanick
#shampoo
#masalahrambut
#codareajohorbahru
#codpasirgudang
#codulutiram
#poskeseluruhmalaysia

Warna warna baru♥️♥️♥️ Stay tuned gais🔥 Nanti sis update all colours yang available ye😍😘
.
‼️Matte Satin Eyelash Shawl‼️
.
📎 RM 25 only excluded postage📎
.
#tudungstudent #eyelashshawl #shawlmurah #codpasirgudang #mattesatinshawl #tudungmurahmalaysia #shawltutorial #shawl2018 #shawlsatin #mattesatineyelashshawl #uitmpg #pasirgudang #pastelshawlmurah #bawalmurah #eyelashshawlrm25 #bawalcrochet #batu tabur

‼️ Matte Satin Eyelash Shawl‼️
‼️ Matte Satin Eyelash Shawl‼️
.
Shawl satin yang dikemasi dengan finishing eyelash membuatkan si pemakai nampak lebih berkeyakinan😍😍 Kain jenis satin yang super soft tidak licin(matte) ye🦋 .
☑️ Mudah dibentuk
☑️ Flowy
☑️ Anti Starch
☑️ Terletak cantik pada muka
☑️ Tidak jarang
.
♥️ Material: Matte Satin♥️
♥️Measurement: 1.8 x 0.7m♥️
♥️ Price: RM 25 exclude postage♥️
.
Postage SM RM8 / SS RM12
.
Fast respond DM/ Click link ws kat bio☎️☎️☎️
.
#tudungstudent #eyelashshawl #shawlmurah #codpasirgudang #mattesatinshawl #tudungmurahmalaysia #shawltutorial #shawl2018 #shawlsatin #mattesatineyelashshawl #uitmpg #pasirgudang #pastelshawlmurah #bawalmurah #eyelashshawlrm25 #bawalcrochet #batu tabur

‼️ Matte Satin Eyelash Shawl‼️
‼️ Matte Satin Eyelash Shawl‼️
.
Shawl satin yang dikemasi dengan finishing eyelash membuatkan si pemakai nampak lebih berkeyakinan😍😍 Kain jenis satin yang super soft tidak licin(matte) ye🦋 .
☑️ Mudah dibentuk
☑️ Flowy
☑️ Anti Starch
☑️ Terletak cantik pada muka
☑️ Tidak jarang .
.
♥️ Material: Matte Satin♥️
♥️Measurement: 1.8 x 0.7m♥️
♥️ Price: RM 25 exclude postage♥️
.
Postage SM RM8 / SS RM12
.
Fast respond DM/ Click link ws kat bio☎️☎️☎️
.
#tudungstudent #eyelashshawl #shawlmurah #codpasirgudang #mattesatinshawl #tudungmurahmalaysia #shawltutorial #shawl2018 #shawlsatin #mattesatineyelashshawl #uitmpg #pasirgudang #pastelshawlmurah #bawalmurah #eyelashshawlrm25 #bawalcrochet #batu tabur

‼️ Matte Satin Eyelash Shawl‼️
‼️ Matte Satin Eyelash Shawl‼️
.
Shawl satin yang dikemasi dengan finishing eyelash membuatkan si pemakai nampak lebih berkeyakinan😍😍 Kain jenis satin yang super soft tidak licin(matte) ye🦋 .
☑️ Mudah dibentuk
☑️ Flowy
☑️ Anti Starch
☑️ Terletak cantik pada muka
☑️ Tidak jarang
.
♥️ Material: Matte Satin♥️
♥️Measurement: 1.8 x 0.7m♥️
♥️ Price: RM 25 exclude postage♥️
.
Postage SM RM8 / SS RM12
.
Fast respond DM/ Click link ws kat bio☎️☎️☎️
.
#tudungstudent #eyelashshawl #shawlmurah #codpasirgudang #mattesatinshawl #tudungmurahmalaysia #shawltutorial #shawl2018 #shawlsatin #mattesatineyelashshawl #uitmpg #pasirgudang #pastelshawlmurah #bawalmurah #eyelashshawlrm25 #bawalcrochet #batu tabur

Most Popular Instagram Hashtags