[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codnilai

13176 posts

TOP POSTS

Tinggal 1 hari sahaja untuk harga promo DYXY bagi SEMUA SET DYXY Lepas tu semua set harga back to normal....
GRAB HARGA SEKARANG !! Bukan senang dapat less discount sebanyak RM55/RM100/RM45 Ni .. .
Setahun sekali je HQ keluarkan promo betul2 murah ni 😍😍😍😍
.
LAST DAY PROMO 19.09.17
LAST DAY PROMO 19.09.17
LAST DAY PROMO 19.09 17
.
Anyone yg tak nak terlepas set promo ni boleh book dulu serendah RM20 ye
.
Whatsapp now 0175189554
.
#dyxycosmetics #codnilai #teamikais #sayapakaisayajual #codusim

Eye Treatment Cream Ziesha .

KKM APPROVED - NOT150900749K
🌹Kesan dalam 7 - 14 hari
🌹Merawat masalh eyebags / dark circles / eye wrinkles and etc
🌹Membekalkan collagen protein kepada kawasan sekitar mata .
🌹Menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar .
🌹Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang .
🌹Memudarkan garis garis halus di bawah mata .
🌹Mengurangkan kesembapan mata @ eyebag .
🌹Mengurangkan kesan hitam di bawah mata
🌹1 Box = 10g (1 - 2 bulan) .

Harga SALES
RM30SM / RM35SS
FREE POSTAGE .

Order
Whatsapp +6013-6210061 .

COD
Putrajaya / Cyberjaya / KLIA / Salak Tinggi / Nilai

#eyetreatmentziesha #codnilai #codputrajaya #codcyberjaya

Ehh fw jimat 36?
Bersih,segar,wangi,jimat😍😍😍😎 Ada offer la,limited stokk tau

#wsp0189174145
#codnilai
#promo

Hi girls ❤️ malam ni nak share sikit pasal produk yang memang tengah viral sekarang wich is dyxy cosmetics seriously im really fall in love with this produk because senang sangat2 nak apply and jimatkan masa
-
@Sweetqismina
Pelakon dan pengacara .
.
Walaupun produk kami viral dan ramai artis yg pakai tp produk kami superb jimat berkualiti taraf antarabangsa..
.
Set apa yang sweet pakai ?
Set lady d ( Bc cream + Face mist + brush premium dyxy + lipstick dyxy premium
.
.
.
Berminat nak nampak sweet dan flawless macam @sweetqismina ? 📲 whatsapp 0132526008

#dyxycosmetics#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream#foundationmalaysia#dyxybrush
#mattelipstick#dyxyshahalam #dyxybandarbarubangi#dyxysepang#mua #loveyourpage #muanilai#muabandarbarubangi
#feedbackdyxy#makeupmurahmalaysia #dyxytutorial#makeup #makeuptutorial #makeupcantik #bbcream#codsepang #codnilai #codbandarbarubangi #codpj #dudapujaandara #cekelatsemanishoney #postivievibes #afmegastar#dendamaurora #superspontan #superspontan

Amboi amboi. Set combo dyxy sesuai utk buat hantaran kahwin jugak taw 😘 mesti lah nak kena bg bakal isteri melaram cantik. Cantik pun untuk suami gituww.

COMBO DYXY AVAILABLE UNTUK ORDER --------------------------------------------
Dgn sekali sapuan shj DYXY BCCREAM ni blh menutup segala cela yg kte tk ske di muka spt parut2 , kesan jerawat, eyebag & dpt sekatakn kulit jd LEBIH GLOWING MOWING 😍👍🏻
-------------------------------------------
PLussss DYXY GREEN TEA MIST SPRAY yg membuatkan kulit lebih lembab, glowing dan makeup tahan lebih lama.. ianya juga blh menggantikan toner serta blh mengecutkan jerawat 💞
------------------------------------------
PLussss MATTE LIPSTICK yg cun melecun ni❤ xmengeringkan bibir langsung and yg paling penting tahan lama tau.. so lepas makan pn cantik jee.
.
.
Dapatkn SET COMBO DYXY OFFER OFFER OFFER dgn harga yg sangatttt murah & berbaloi2
.
Berminat boleh lelaju whatsapp 0146471652. .
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#teamIKAiS
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#codmelaka #codnilai #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang

Jerawat adalah disebabkan pori-pori kulit tersumbat sehingga menimbulkan jerawat di wajah.

Biasanya berpunca dari:
.
✔Pemakanan
✔ Persekitaran
✔ Produk kosmetik dan kecantikan
✔ Hormone
✔ Stress
.
Dan bermacam lagi.
.
Jadi, ada boleh atasi masalah jerawat dengan pelbagai cara. Salah satunya gunakan produk penjagaan wajah yang lengkap dan teratur. Pastikan produk natural yang tak berikan kesan sampingan.
.
Jom semak kawasan jerawat anda selalu tumbuh dan apa puncanya. Kemudian atasi dengan sebaiknya. .

#nilai #codnilai #sepang #codsepang #putrajaya #codputrajaya #cyberjaya #codcyberjaya #johorbharu #kl #kajang #codkajang #bangi #codbangi #elysianboosterserum #elysiannilai #elysianputrajaya #bazaarpaknil

💕💕FERRAROSSA EYESHADOW💕💕
3 codes : Eclair / Red Velvet / Sorbet
RM 45/code
Buy all 3 and get a free gift!
..
Ferrarossa Combo (3 colors) with Magnetic Pallete - only RM 160
..
Ferrarossa Magnetic Pallete - RM 45 only
.. .....
📲 WhatsApp Lina 0126891043
👸 IG / FB Page : @fame.lovers
🙋 COD : Nilai / Enstek / BBST
💌 Postage Nationwide
👍 Your Trusted & Preferred Seller...
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #famecosmeticsmy #agentfame #codnilai #muamalaysia #ferrarossabeauty #trustedseller #ferrarossaeyeshadow #ellfiegoldserum #goldserum #famenilai #trulooks #trulooksmalaysia #makeupprimer #postageseluruhnegara #postagenationwide #trulooksnilai #usimnilai #codenstek #tesconilai #giantnilai #kfcnilai #codpetron #codpetronas #politekniknilai #mesamall #mesamallnilai

Fame pocket mirror .
RRM10/each
.
Whatsapp 0176668446
.
#famecosmeticsmy #pocketmirror #codampang #codmelawati #codnilai

MOST RECENT

2 in 1 contour stick
Rm10 excluding postage
Cod area Nilai
#contourstickmurah #contourpalletemurah #codnilai

🌹 GLOWING SPEED - RM169 🌹 🔹Sabun dn Krim Dari kolagen dan ektrak Emas 24K 🔹Berat: Sabun 40g, Krim 30g. 🔹Spf 45 🔹Jimat sehingga 4 bulan penggunaan. 🔹Sesuai utk kulit biasa, kulit berminyak, kusam dan tidak sekata, jerawat biasa dan kronik, paling sesuai jeragat tebal yg dh bertahun2 kt muka.. serta untuk
awet muda. 💯 *NON HYDROQUINONE* 💯 *NON MERCURY* 💯 *NATURAL* 💯 *FREE CHEMICAL*

READY STOK ORIGINAL GLOWING SPEED BY DMS.. Uolls berminat nak beli..saya guide uolls bagi tip yg betul untuk dapatkan Skin yg uolls idamkan.. 📞 📱011-11479474

#agendiperlukan #dropshipdiperlukan #codnilai #codbanting #codsepang #codputrajaya #codklia #codsungaipetanikedah #postagefree #agensah #dmsoriginal

Concealer & Contour Pallete
Rm12 with brush
Rm10 without brush
Excluding postage. Cod area Nilai,N.9
#concealerpalletemurah #codnilai

Fame Soft Matte Lipcream
💋 RM 29 only
📲 WhatsApp 0122490452
🚗 COD : Nilai 💌 Postage Nationwide
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #famecosmetics#codnilai#trustedseller

💕💕FERRAROSSA EYESHADOW💕💕
3 codes : Eclair / Red Velvet / Sorbet
RM 45/code
Buy all 3 and get a free gift!
..
Ferrarossa Combo (3 colors) with Magnetic Pallete - only RM 160
..
Ferrarossa Magnetic Pallete - RM 45 only
.. .....
📲 WhatsApp Lina 0126891043
👸 IG / FB Page : @fame.lovers
🙋 COD : Nilai / Enstek / BBST
💌 Postage Nationwide
👍 Your Trusted & Preferred Seller...
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #famecosmeticsmy #agentfame #codnilai #muamalaysia #ferrarossabeauty #trustedseller #ferrarossaeyeshadow #ellfiegoldserum #goldserum #famenilai #trulooks #trulooksmalaysia #makeupprimer #postageseluruhnegara #postagenationwide #trulooksnilai #usimnilai #codenstek #tesconilai #giantnilai #kfcnilai #codpetron #codpetronas #politekniknilai #mesamall #mesamallnilai

memang bagus sangat2x kombinasi 2 item ni bagi mereka yang bermasalah muka berminyak dan mestilah berjerawat kan.
.
selepas guna 2 item ni, masalah kulit berminyak dan jerawat hilang.
.
mesti ramai yang nak sangat2x macam ni kan??
.
jom wasap Che'T cepat2x ye. .
019 649 3920
.
#kakvitcmantin
#allurebeauty
#codmantin
#codberanang
#codlenggeng
#codnilai
#codseluruhseremban
#codtescosemenyih

Ade orang kata mary kay 💵Mahal. 😒Lambat bertindak.
😠Da pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis).
🙉Membazir.

Tp bg sy semua tu bkn alasan... Mahal?
saya tak kaya tp sy nk sihat sy berusaha sendiri utk dptkn.

Lambat bertindak n keluar jerawat?
Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat...mary kay mengeluarkan sisa2 bahan produk XYZ yang ada dalam kulit muka yg dah lama bersarang n memulihkan kulit dari dalam.

Membazir?
Bagi sy tidak sebab produk ni boleh bertahan lebih 6 bulan klo guna dgn cara yang betul.
So sgt2 berbaloi la kan...??? Pilihan ditangan anda,so kalau rase ingin kulit sihat,cantik boleh.... pm sy beauty consultant mary kay... InShaaAllah sy akan tolong utk anda semua ingin cantik.. Pm ya 😍😍 Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

💍CC CREAM MARY KAY SPF15
.
mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream :
.
🌺Melawan garis halus dan tanda penuaan
🌺Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
🌺Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
🌺Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
🌺Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
🌺Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
🌺mengurangkan kemerahan pada kulit
🌺Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

🌸 MAKE UP FINISHING SPRAY 🌸 🌷Mengekalkan make up anda sehingga 8 jam. ♥️ Melembapkan kulit ♥️ Kulit kelihatan bermaya dan segar ♥️ Tampak muka mulus dan gebu ♥️ Kering dengan cepat 👇Cara pemakaian FINISHING SPRAY 👉 Goncang botol dengan baik. 👉 Tutup mata dan memegang botol 8-10 inci dari muka. 👉 Kabus muka 2-4 kali dalam pembentukan 'X'. Ia akan kering dengan cepat. 👉 Sekarang anda mempunyai warna pada siang dan malam.

Ingin tampak cantik sepanjang hari dengan make up??? Anda sekarang boleh mencuba MAKE UP FINISHING SPRAY!! Fify
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia

KENAPA ANDA DENGAN KOMBO SET?
.
Okay,harini sis nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white ni.. Kalau tak guna sekali memang bagi sis.. TAK LENGKAP YUOLS .
KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan.
.
Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau.
.
Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. .
Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja..
.
019-4662001
Farhana

BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan muka semakin bersih tanoa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. .
Tapi dengan 4 bahan aktif dalam Ruby cellactive®-white ni... Kesannya memang memuaskan dan pasti tak cari lain.. Kami janji.. So apa alasan anda untuk tidak mencuba? Wajib cuba tau!
.
019-4662001
Farhana

BEAUTY WITH NATURE
.
Siapa kata produk natural ni tak berkesan? Lambat berkesan dan healing process terlalu lama? Anda silap....
.
Ruby Cellactive®-white tak menjanjikan cerah instant secara drastik dan bersilau silau.. Tapi kami janji kan kesan pencerahan yang maksimum secara semulajadi dan muka semakin bersih tanoa sebarang parut,jerawat dan jeragat. Akan nampak fresh dan cerah berseri je muka.
.
Yang penting selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Bila pakai terus meresap. Tak kering.. Tak pedih dan tak berminyak.. Feel best sangat. .
Semakin hari semakin terasa bersih dan cerah je muka. Rasa makin sihat dan licin. Kesan pun tak terlalu lambat dan terlalu cepat secara drastik. .
Tapi dengan 4 bahan aktif dalam Ruby cellactive®-white ni... Kesannya memang memuaskan dan pasti tak cari lain.. Kami janji.. So apa alasan anda untuk tidak mencuba? Wajib cuba tau!
.
019-4662001
Farhana

Alisa Cotton Angel Powder
.
RM68 exclude postage.
.
Cod Ampang/Melawati/Pajam/Nilai .
Whatsapp 0176668446
.
#alisaangel #cotton #cottonangelpowder #codampang #codmelawati #codnilai

FEEDBACK KONSISTEN PAKAI BOOSTER WHITENING CLEANSER 😎
.

Alhamdulillah. Konsisten pakai Fairytox Serum + Booster Whitening Cleanser
.

Muka jadi bersih😃 .

COD area Nilai
.
So kalau siapa nak try, tekan je link www.wasap.my/60184660487 🌸

#dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codnilai #codseremban #usim #fairytoxserum #rahsiabonda #rosselleslimdetox
#RahsiaBonda #teamkimiesuesecret
#fairytoxserum

Most Popular Instagram Hashtags