[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codkuis

1350 posts

TOP POSTS

Selamat pagi semua. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠJom sihatkan kulit dengan Mary Kay! #marykaynilai #codnilai #codkuis #salaktinggi

Alhamdulillah.. Feedback terbaik dari pengguna nurraysa.
#Argan Whitening Moisturiser
#CodKuis

๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ Promosi Domisi Cookies sempena hujung tahun ini . ๐Ÿช1pack = RM15๐Ÿช
๐Ÿช2pack = RM27๐Ÿช
๐Ÿช3pack = RM42๐Ÿช
.

Cepat cepat whatsApp
0107056760 .
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

MAYLA SKINCARE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit ๐Ÿ’• -
AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak -
DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi -
MAYLA SKINCARE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit โ˜บ Jom dapatkan MAYLA SKINCARE SEKARANGโ€ผ-
-
ws 011 24207679
-
#posatageeveryday #tjcodpasirgudang #tjcodjb #tjcodkajang #tjcodbangi #codupm #codukm #codkuis #thejunni #maylaskincare #thejunnipinkishwhite #nomercury #organic #skincare #organicskincare

PENIPUAN TERBESAR PUTIH KOREA !! .

Cakap kesan seawal 7 hari ni kenapa 3 hari dah kasi effect cun sgt ?!! Tak boleh jadi cemana pun korang kena join pre order skrg sebelum stock sold out . -Yakini lah Allah penyembuh segala penyakit -
Mari jadikan #TheJunniPUTIHKOREA asbab penyembuhan masalah kulit dan masalah dalaman anda .

Whatsapp 013-8838385
Agent TheJunni : ID TJAM106/AG101
#tjcodtaiping #tjcodkamunting #dropshipNeeded #trustedSeller #PutihKoreaRESELLER #CODKUIS

Antara item2 hot selling di KUIS
.
Nurraysa bukan sekadar set mekap, malahan set mandian, set pemakanan utk kesihatan pun ada. Best ke best??
.
Berjaya sedarkan mereka bahayanya penggunaan produk berasaskan bahan kimia. Jom bertukar kpd nurraysa!! ๐Ÿ˜˜
.
PM jannah 01124014935 .
#AgentBangi
#CODKUIS

Muka berjerawat selalunya muka mereka sensitif. Bukannya boleh pakai skincare yang sebarangan kan? Kami ada sediakan set khas untuk kulit yang berjerawat tau! Lagi lagi ZERO MERKURI! ๐Ÿ˜ -
Ws 011 24207679

#tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #codukm #codgmi #codkptm #codkuis #codupm

Pada sesiapa 1st time nk rase..bole cuba yg mini pack dulu.. RM 12 je.. Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak
#codsetapak

๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ
BROWNIES LEGEND .

Brownis pling laku..sedap n yummy...โค๏ธโค๏ธ
@siscookies busy sgt 2 3 mggu ni x sempat nk delivery mne2..tpi klau ade warga UM yg nak sis bole delivery sabtu ni!!
.

Saiz 7"
RM 33 sahaja tau!!
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

MOST RECENT

PERBEZAAN ANTARA MAYLA SKINCARE DAN MAYLA ADVANCE
-
Mayla Advance ni saiz dia LEBIH BESAR dari Mayla Skincare tau. Tapi isi kandungan dalam dia tetap serupa. Jadi uols tak perlu confuse lagi. Untuk nak LEBIH JIMAT, Mekna sarankan uols beli terus MAYLA ADVANCE. Sebabnya Mayla Advance ni boleh pakai selama 2 bulan penggunaan!
-
Kalau Mayla Skincare tu 1 bulan je dah habis, jadi uols kena restock tiap tiap bulan lah kan kalau pakai Mayla Skincare je-Bagi yang masih belum dapatkan The Junni Skincare, uols boleh whatsapp beauty consultant HQuntuk FREE CONSULTANT ya-
-

WS 011 24207679 -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcod #TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite

PERBEZAAN ANTARA MAYLA SKINCARE DAN MAYLA ADVANCE
-
Mayla Advance ni saiz dia LEBIH BESAR dari Mayla Skincare tau. Tapi isi kandungan dalam dia tetap serupa. Jadi uols tak perlu confuse lagi. Untuk nak LEBIH JIMAT, Mekna sarankan uols beli terus MAYLA ADVANCE. Sebabnya Mayla Advance ni boleh pakai selama 2 bulan penggunaan!
-
Kalau Mayla Skincare tu 1 bulan je dah habis, jadi uols kena restock tiap tiap bulan lah kan kalau pakai Mayla Skincare je-Bagi yang masih belum dapatkan The Junni Skincare, uols boleh whatsapp beauty consultant HQuntuk FREE CONSULTANT ya-
-

WS 011 24207679 -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcod #TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite

๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ Promosi Domisi Cookies sempena hujung tahun ini . ๐Ÿช1pack = RM15๐Ÿช
๐Ÿช2pack = RM27๐Ÿช
๐Ÿช3pack = RM42๐Ÿช
.

Cepat cepat whatsApp
0107056760 .
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

DFCC ๐Ÿ˜‹โค๏ธ๐Ÿ˜‹โค๏ธ๐Ÿ˜‹โค๏ธ๐Ÿ˜‹โค๏ธ
Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

COMBO 4 kek
Berbaloi baloi klau nk beli bole rase 4 jenis trus red velvet, DFCC, pandan gula melaka, pecan butterscotch...
Mne nk dpt kek combo 4 mcm ni..
Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

Durian crepe paling laku kerass.. @siscookies hnta sejuk2 beku lagi sesape yg nak..
Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak
#codsetapak

Pandan Gula Melaka !!!
Kek zaman dulu2 tpi dimodenkan.. Cepat2 grab dan rase sendiri kesedapan pandan gula melaka ni..takkan menyesal lah beli ๐Ÿ˜‰

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

BROWNIES LEGEND
Yg dh pernah oder mesti akan repeat lagi..sbb brownis ni x penah mengecewakan...
Skrg dh ade nutella extra drizzle tau..cepat2 grab
Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

Mini Cheese Tart..
Sesuai sgt utk event atau party.. Nak hidang kt tetamu pon sesuai sgt.. Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

DOMISI COOKIESS

Cookies ni still resepi lama lagi tauu.. @siscookies nk hbiskan stok ni bru kite jual yg baru..
Bgi sape yg x rase lagi oder cepat2 lps ni dh xde...
Promotion still berjln lagi tau ๐Ÿ˜‰

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

NUTELLA CHEESE TART

Ada mcm2 saiz tau...
Bole request nk berrys jugakk.. Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653
Delivery JUMAAT MLM tau !! .
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

Sedappnye lahaiii Red Velvet full Nutella plus Berrys lagii !!! Sesuai sgt nk sambut birthday ke, party ke atau event ape2, nk mkn saje2 pon bole..
Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

Pada sesiapa 1st time nk rase..bole cuba yg mini pack dulu.. RM 12 je.. Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Delivery JUMAAT MLM tau !!
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak
#codsetapak

MORNING guysss...
Lame dh @siscookies x update ig..biase la dh akhir2 sem ni byk assignmet nk kene submit..
Tpi mggu ni sis ade masa skitt ๐Ÿ˜‰
Klau nk oder cookies ke, brownies ke, kek2 ke, durian crepe ke...
Bole whatsApp
0107056760
0125726653
@siscookies Akn hnta JUMAAT MLM
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak #codsetapak

Dalam hidup kita ni, tak boleh 100% ikut orang. Bila orang kata "tak perlu lah nak pakai skincare skincare ni buang duit je. Tak pakai apa apa pun dah cantik." tu sebenarnya memang silap! Kulit lah yang paling sensitive sekali lagi lagi untuk orang perempuan. Kulit menggerutu, takkan kita nak biar je kan? Kena lah pakai skincare untuk rawat segala masalah kulit kita. Lagi lambat bertindak, lagi bertambah lah masalah kulit kita ni tau! Cepat order sekarang! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 011 24207679 -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcod

Dalam hidup kita ni, tak boleh 100% ikut orang. Bila orang kata "tak perlu lah nak pakai skincare skincare ni buang duit je. Tak pakai apa apa pun dah cantik." tu sebenarnya memang silap! Kulit lah yang paling sensitive sekali lagi lagi untuk orang perempuan. Kulit menggerutu, takkan kita nak biar je kan? Kena lah pakai skincare untuk rawat segala masalah kulit kita. Lagi lambat bertindak, lagi bertambah lah masalah kulit kita ni tau! Cepat order sekarang! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 011 24207679 -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcod

Wahhhh tgkla muka sis tu dh hilg jerawat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ha mehla try dulu consume PUTIH KOREA utk dptkn kulit yg flawless๐Ÿ˜ณ

Nanti dh consume confirm tak nyesal punya๐Ÿ˜Š,and effect dia kita ble nmpk dlm masa 7 hari je๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜‰Sebotol RM 75 je
๐Ÿ˜‰100g tahan lebih sebulan

#thejunniPUTIHKOREA
#codkuis/bsp
#trustedseller

HITAM ITU MENAWAN โค

Boleh selesaikan masalah muka korang dengan hanya satu sapuan ๐Ÿ˜
Foundation + Bc cream + Concealer .
All in one ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0172449703 (munirza)

#dyxybccreambydyana #tutupparut #tutupcela #padamparut #clearancesale #dyxyviral #dyxykuis #codkuis #codsemenyih #codkajang #codbangi #codputrajaya #codberanang #codukmbangi #flawless #petuacantik #pematahhati #promosigaji #jannanick #fattahaminz #fattzuratilljannah #fattzura #fazura #jomkurus #detox #dia

HITAM ITU MENAWAN โค

Boleh selesaikan masalah muka korang dengan hanya satu sapuan ๐Ÿ˜
Foundation + Bc cream + Concealer .
All in one ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0172449703 (munirza)

#dyxybccreambydyana #tutupparut #tutupcela #padamparut #clearancesale #dyxyviral #dyxykuis #codkuis #codsemenyih #codkajang #codbangi #codputrajaya #codberanang #codukmbangi #flawless #petuacantik #pematahhati #promosigaji #jannanick #fattahaminz #fattzuratilljannah #fattzura #fazura #jomkurus #detox #dia

HITAM ITU MENAWAN โค

Boleh selesaikan masalah muka korang dengan hanya satu sapuan ๐Ÿ˜
Foundation + Bc cream + Concealer .
All in one ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0172449703 (munirza)

#dyxybccreambydyana #tutupparut #tutupcela #padamparut #clearancesale #dyxyviral #dyxykuis #codkuis #codsemenyih #codkajang #codbangi #codputrajaya #codberanang #codukmbangi #flawless #petuacantik #pematahhati #promosigaji #jannanick #fattahaminz #fattzuratilljannah #fattzura #fazura #jomkurus #detox #dia

Aci tak ada OFFER TENGAH BULAN ๐Ÿคฃ
OFFER TENGAH BULAN๐ŸŽ
OFFER TENGAH BULAN ๐ŸŽ
OFFER TENGAH BULAN ๐ŸŽ

Hihi kami terima booking serendah RM20 โ—
Ye RM20 je awaaa
Dan OFFER TERHAD 20 ORANG jurr awaaa

Whatsapp laju2 ๐Ÿ“ฒ 0172449703 sebelum LICIN ๐Ÿ˜œ

#teamfara #dyxycosmetic #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrushgemuk #produkviral #codkajang #codsemenyih #codbandarbarubangi #codbangilama #codkuis #codberanang #codkgpasirsemenyih #parutjerawathilang #tutupcelahmuka #merawatmuka #promosi #murahmurah

Aci tak ada OFFER TENGAH BULAN ๐Ÿคฃ
OFFER TENGAH BULAN๐ŸŽ
OFFER TENGAH BULAN ๐ŸŽ
OFFER TENGAH BULAN ๐ŸŽ

Hihi kami terima booking serendah RM20 โ—
Ye RM20 je awaaa
Dan OFFER TERHAD 20 ORANG jurr awaaa

Whatsapp laju2 ๐Ÿ“ฒ 0172449703 sebelum LICIN ๐Ÿ˜œ

#teamfara #dyxycosmetic #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrushgemuk #produkviral #codkajang #codsemenyih #codbandarbarubangi #codbangilama #codkuis #codberanang #codkgpasirsemenyih #parutjerawathilang #tutupcelahmuka #merawatmuka #promosi #murahmurah

Pakai macam2 produk tp tak berkesan. Tak sesuai dgn muka pulak tu. Dah la breakout, ade yg mengelupas, pedih / gatal2.
Meh try The Junni ni berasaskan bahan2 organik dan bebas dr bahan kimia seperti merkuri, hydroquinone & paraben.
Kesan seawal 1-2 minggu mengikut kulit individu -
-
Ws 011 24207679
-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

Pakai macam2 produk tp tak berkesan. Tak sesuai dgn muka pulak tu. Dah la breakout, ade yg mengelupas, pedih / gatal2.
Meh try The Junni ni berasaskan bahan2 organik dan bebas dr bahan kimia seperti merkuri, hydroquinone & paraben.
Kesan seawal 1-2 minggu mengikut kulit individu -
-
Ws 011 24207679
-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

Bila muka kita badan kita kusam teruk dengan jerawat lagi, automatik kita akan dapat "penyakit malu" nak keluar rumah. Nak jumpa orang pun takut. Dengan The Junni Pinkish White, semuanya tak mustahil lagi ๐Ÿ˜‹ confident level terus melonjak 100%! Muka dah flawless, orang pun siap tanya lagi pakai apa sampai kulit cantik. Hehehe -
-
-
Ws 011 24207679 -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

Bila muka kita badan kita kusam teruk dengan jerawat lagi, automatik kita akan dapat "penyakit malu" nak keluar rumah. Nak jumpa orang pun takut. Dengan The Junni Pinkish White, semuanya tak mustahil lagi ๐Ÿ˜‹ confident level terus melonjak 100%! Muka dah flawless, orang pun siap tanya lagi pakai apa sampai kulit cantik. Hehehe -
-
-
Ws 011 24207679 -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

Dengan cuaca yang panas sekarang ni
mesti muka uols kerap berminyak kan? The Junni MAYLA ada jalan penyelesaian untuk uols yang sangat mujarab dengan cara penggunaan yang konsisten. Whatsapp Beauty Consultant kami untuk maklumat lanjut okay -
-
Ws 011 24207679-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

Dengan cuaca yang panas sekarang ni
mesti muka uols kerap berminyak kan? The Junni MAYLA ada jalan penyelesaian untuk uols yang sangat mujarab dengan cara penggunaan yang konsisten. Whatsapp Beauty Consultant kami untuk maklumat lanjut okay -
-
Ws 011 24207679-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

MAYLA SKINCARE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit ๐Ÿ’• -
AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak -
DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi -
MAYLA SKINCARE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit โ˜บ Jom dapatkan MAYLA SKINCARE SEKARANGโ€ผ-
-
ws 011 24207679
-

#posatageeveryday #tjcodpasirgudang #tjcodjb #tjcodkajang #tjcodbangi #codupm #codukm #codkuis #thejunni #maylaskincare #thejunnipinkishwhite #nomercury #organic #skincare #organicskincare

MAYLA SKINCARE berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit ๐Ÿ’• -
AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak -
DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi -
MAYLA SKINCARE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit โ˜บ Jom dapatkan MAYLA SKINCARE SEKARANGโ€ผ-
-
ws 011 24207679
-

#posatageeveryday #tjcodpasirgudang #tjcodjb #tjcodkajang #tjcodbangi #codupm #codukm #codkuis #thejunni #maylaskincare #thejunnipinkishwhite #nomercury #organic #skincare #organicskincare

Alhamdulillah.. Feedback terbaik dari pengguna nurraysa.
#Argan Whitening Moisturiser
#CodKuis

NO MERKURI! NO HYDROQUINONE! NO PARABEN! -
#theJunni adalah skincare yg 100% selamat. Beribu testimoni dqh diumpukan dr The Junni Lovers. Tiada kesan sampingan bila stop tau uollsss
-
-
Ws 011 24207679-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare

Assalamualaikum semua #dyxylovers ๐Ÿ’‹
.
Malam ni munirza ada COD di area KAJANG, BANGI, SEMENYIH & KUIS ye! Ada sesiapa yang nk selit order, boleh lah whatsapp munirza cecepat! Munirza tunggu nii ๐Ÿ˜˜
.
Offer baru gile2 nie. Jangan menangis tepi bucu katil udah lerr ๐Ÿ˜‚ Haaa cepat cepat! Free gift best in town munirza nak bagi jugak! Rugi la sape tak nak ๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp munirza cepat! ๐Ÿ“ฒ 017-2449703
Atau klik link @ bio ๐Ÿ‘‰ @siti_munirza
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxykuis #codkuis #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #dyxymalaysia #dropshipdyxy #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k #bccreambydyana

Assalamualaikum semua #dyxylovers ๐Ÿ’‹
.
Malam ni munirza ada COD di area KAJANG, BANGI, SEMENYIH & KUIS ye! Ada sesiapa yang nk selit order, boleh lah whatsapp munirza cecepat! Munirza tunggu nii ๐Ÿ˜˜
.
Offer baru gile2 nie. Jangan menangis tepi bucu katil udah lerr ๐Ÿ˜‚ Haaa cepat cepat! Free gift best in town munirza nak bagi jugak! Rugi la sape tak nak ๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp munirza cepat! ๐Ÿ“ฒ 017-2449703
Atau klik link @ bio ๐Ÿ‘‰ @siti_munirza
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxykuis #codkuis #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #dyxymalaysia #dropshipdyxy #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k #bccreambydyana

.
-Yakini lah Allah penyembuh segala penyakit -
Mari jadikan #TheJunniPUTIHKOREA asbab penyembuhan masalah kulit dan masalah dalaman anda .

Whatsapp 013-8838385
Agent TheJunni : TJHN106
#tjcodtaiping #tjcodkamunting #dropshipNeeded #trustedSeller #PutihKoreaRESELLER #CODKUIS

PIN ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PON ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PIN ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PON ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
TUMPANG LALU ..ABANG POSMEN NAK LALU.. postage HARI INI..
Jom tunggu di muka pintu.. Tak sabar nak apply DYXY COSMETICS nie..
Yang tak dapat join postage hari ini... Jom HELLO โ˜Ž HELLO โ˜Ž dengan kak munirza..
Join postage ESOK pula...
๐Ÿ“ฒ 0172449703

#teamfara #dyxycosmetic #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrushgemuk #produkviral #codkajang #codsemenyih #codbandarbarubangi #codbangilama #codkuis #codberanang #codkgpasirsemenyih #parutjerawathilang #tutupcelahmuka #merawatmuka #promosi #murahmurah

STRESS !! KENAPA PERANGAI MANUSIA MACAM-MACAM ?? Berkedut muka munirza tau..
Awak2 semua suka sangat bagi munirza STRESS...
Nak ITUlah ... Nak INIlah ...
eee...Janganlah macam ni... ๐Ÿƒ psstt.. ๐Ÿƒ psstt.. ๐Ÿƒ psstt..
wah wah wah!! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Dah SEGAR ... Hilang kedut2..kerut2 yang ada... Macam mana tu ??
๐ŸƒMineral Face Mist๐Ÿƒ by #dyxycosmetics jerr.. Boleh ke??
Boleh.. Boleh.. Boleh..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Nak tau macam mana caranya ..
whatsapp munirza laju2 ๐Ÿ“ฒ 017-2449703
nak dm pun boleh.. anda2 semua akan dilayan..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #teamfara #dyxycosmetic #dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrushgemuk #produkviral #codkajang #codsemenyih #codbandarbarubangi #codbangilama #codkuis #codberanang #codkgpasirsemenyih #parutjerawathilang #tutupcelahmuka #merawatmuka #promosi #murah

๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐Ÿช๐ŸชDOMISI COOKIES
@siscookies nk buat buat jualan penghabisan stokk !!!
Sbb lps ni Domisi cookies diperbaharui 100% resepi bru...
.
.
1 - RM 15
2 - RM 27
3 - RM 42
.
.
whatsApp
0107056760
0125726653
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

๐Ÿฎ๐Ÿ˜‹๐Ÿฎ๐Ÿ˜‹๐Ÿฎ๐Ÿ˜‹๐Ÿฎ๐Ÿ˜‹๐Ÿฎ๐Ÿ˜‹๐Ÿฎ๐Ÿ˜‹๐Ÿฎ
NUTELLA CHEESE TART
Tak keruan siscookies tgok.. Jom rasa cheese segunung yg yummy n full nutella... .
Saiz 7"
RM 45 full nutella
RM 48 oreo
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ
RED VELVET CAKE FULL NUTELLA .

Kek yg lembut tambah dgn cream cheese yg supper yummy...โค๏ธโค๏ธ .

Saiz 7"
RM 50 full nutella
RM 45 standard
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‹
PANDAN GULA MELAKA
.

Cepat - cepat grab ramai dh yg mencuba mesti nak lagii...โค๏ธโค๏ธ .

Saiz 7"
RM 45
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹
COMBOR OKTOBER
.
.
Pandan Gula Melaka
DFCC
Red Velvet
Pecan Butterscotch
.
.

Combo 4 kek ni diteruskan jgn lepaskan peluang utk rase!!!
Bole rase 4 jenis kek tau, klau dh jatuh cinta bru bole beli yg besar satu trus...โค๏ธโค๏ธ
.
.

Saiz 7"
RM45
.
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ
CONGOBAR .

Congobar penuh choclate chip pling laku..sedap n yummy...โค๏ธโค๏ธ
@siscookies busy sgt 2 3 mggu ni x sempat nk delivery mne2..tpi klau ade warga UM yg nak sis bole delivery sabtu ni!!
.

Saiz 7"
RM 33 sahaja tau!!
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹๐Ÿฐ
BROWNIES LEGEND .

Brownis pling laku..sedap n yummy...โค๏ธโค๏ธ
@siscookies busy sgt 2 3 mggu ni x sempat nk delivery mne2..tpi klau ade warga UM yg nak sis bole delivery sabtu ni!!
.

Saiz 7"
RM 33 sahaja tau!!
.

Pre oder whatsApp
0107056760
0125726653

Kite ada cas delivery ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
#sisjualcookies #sisjualmurah #sabrinabakery #sedaplainmachiam #brownissedap #congobarsedap #redvelvetyummy #nutellacheesetart #codum #coduia #codkuis #codsentul #codgombak

Sunburn ni mmg perkara paling susah nak hilang kan especially utk y aktif dengan outdoor . alahai spoil je . Tapi dengan PutihKorea sangat membantu tau ! . -Yakini lah Allah penyembuh segala penyakit -
Mari jadikan #TheJunniPUTIHKOREA asbab penyembuhan masalah kulit dan masalah dalaman anda .

Whatsapp 013-8838385
Agent TheJunni : TJHN106
#tjcodtaiping #tjcodkamunting #dropshipNeeded #trustedSeller #PutihKoreaRESELLER #CODKUIS

Dapat set dyxyCosmetic terus apply video tutorial..senang je kan nk guna dyxyComsetic n...
.
.
Jom Grab Harga Promo dan dapat Free Gift menarik dari @siti_munirza 8 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU
.
. ๐Ÿ“ฒ Munirza : 0172449703
.
#dyxybccream #teamfara #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxykuis #dyxysemenyih #dyxybangi #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial #codkuis #codsemenyih #cosmeticmalaysia #mackup#muasemenyih #muakuis
#offer

Most Popular Instagram Hashtags