#codkuis

MOST RECENT

Anyone yg pernah try Dyan Womens Beauty Lipmatte ni mesti fall in love terus dgn texture dia yg very2 superb best, tak sticky lgsg, ringan, dan tak bercapuk. Didatangkan dgn 5 WARNA HITS, jom kita cek apa specialnya lipmatte ni๐Ÿ‘‡ . ________________________________________________
๐Ÿ“Pigmented .
๐Ÿ“No paraben .
๐Ÿ“Free animal tasted .
๐Ÿ“Long lasting sehingga 7 jam
๐Ÿ“Tak merekah pada bibir - moisture
๐Ÿ“Bauan yang super delicious- Strawberry bubble gum or vanilla cream
๐Ÿ“Rasa ringan macam tak pakai apa-apa pada bibir
๐Ÿ“Formulated Korea
____________________
HARGA: RM39
POSTAGE
SM: RM8
SS: RM12 .

Ada yg berminat untuk cuba? Atau nak tambah koleksi? Boleh klik shj no di bio untuk order๐Ÿ˜Š .

#aliafaraalipbutter #dyanwomensbeauty #dyanlipmatte #lipmatte #lipcream #healthy #beauty #makeup #codbsp #codbandarseriputra #codkuis #codbukitmahkota #codbandarputeri #dyanwomensbeautyteam

salam semua

harini dah jumaat
jangan lupa dyxy sentiasa open order ya

boleh beli set atau loose item
www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

Eh eh eh dah bukak kedai ye??? Kemain lama raya kan. Hehe. Amacam raya semua? Best tak ada wawawax? Bahagia je raya takde bulu hikhik yang nak order jgn malu2, semua org dh mula suka wawawax ni. Awak bila lagi? ๐Ÿ˜‰

WAWAWAX; penanggal bulu no 1 paling mudah di Malaysia. Yang dah try *memang puas hati*. Yang belum try tu cane? Masih dgn alternative cukur or cabut satu2?๐Ÿ˜ญ Sayangilah masa korang. Wawawax mmg jimat masa tau.
Jom beli !
RM32.90 sahaja ๐Ÿ’•

salam
selamat tengahari
cubalah baca kelebihan
foundation bcc dyxy
semoga dapat info yang diperlukan
boleh beli set
atau
loose item
dan dapat free gift juga

jika berminat boleh wasap
berminat boleh wasap
@www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

Hai semua! Masih berayaa lagi ke tu?๐Ÿ‘€ Haa ni just nak inform sekarang postage dan order berjalan seperti biasa yee๐Ÿ˜Š Nak peloles, nak cantik, nak jelita tanpa mekap? Boleh dm sekarang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โœจSempat lagi ni, maklumlah sekarang kan musim openhouse dan kenduri sedara mara hehee. .

FARAALIPBUTTER BY FARAHANIM RAZAK๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ .

Harga: RM55
Postage: RM4
Free gift included๐ŸŽ
Beli 3 FREE POSTAGE .

Berminat untuk order atau nak tambah koleksi? WA je link di bio๐Ÿ˜Š .

#aliafaraalipbutter #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #codbsp #codbandarseriputra #codkuis #codbandarputeri #codbukitmahkota #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #testimonifaraalipbutter #reviewfaraalipbutter #feedbackfaraalipbutter #jomcantikdgnfaraalipbutter #rawatbibirdgnfaraalipbutter

assalammualaikum semua
selamat pagi

selamat bekerja kepada yang sudah bekerja

mari marilah cuba pada yang belum cuba dyxy
produk lulus kkm
dan selamat

berminat boleh wasap
@www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

selamat pagi

selamat memandu pada yang sudah pulang ke kampung

cantiknya lipstick
for cod
today
for order and information
@www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

Jom bawak balik wawawax ke kampung ! Lagi best kalau dapat sharing waxing sesama ! Wow ! Malu? Lor malu apa. Silap hb, korang yang rugi tau. Orang lain dah hairless, kita masih lagi dgn trend lama iaitu CUKUR ๐Ÿ˜ญ

SO.SAD ๐Ÿ˜‚

Stock wawawax masih ada tau. Nak order boleh. Tekan link kat bio for fast response๐Ÿ˜ธ๐ŸŒธ www.wasap.my/60132221060

Cod after terawih tadi kat sg tangkas๐Ÿ’• happy waxing akak ! Jangan lupa share feedback ye ๐Ÿ˜‰

haiiiiiiiii

dah nak raya
mari dapatkan lipstick
ysng selesa dipakai
dan cantik
boleh beli set atau loose item
cod dan postage
untuk pertanyaan
@www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

Ramadhan berbaki 2 hari lagi. Jangan lupa tingkatkan ibadat seharian anda ๐Ÿ˜‰

Shopping2 juga, wawawax jangan lupa ye ๐ŸŒŸ๐Ÿ’•

Promosi saiko habes ! ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต Cepat rebut, promo berjalan lagi tauu ! Yang mana nak cod, boleh cek area anda ye. Sempat lagi nak grab sebelum raya nih !
Make sure #hairless ye raya ni. JANGAN CANTIK LUAR SAJA TAUUU, MALU KAT ORANG AIHHH BAU MACAMMMM SEBAB BULU LEBAT ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Dm to order or just click link kat bio for fast response๐Ÿ˜ธ๐ŸŒธ

Feedback #wawawaxuser ๐Ÿ’• happy sy baca, dia pon boleh nampak kan gembiranya bila bulu lambat tumbuh? Setel masalah sebulan !๐Ÿ˜‰ Dm to order or just click link kat bio for fast response๐Ÿ˜ธ

bismillahhirrahmannirrahim
selamat pagi

hari khamis hari akhir cod
sesiapa nak cod tu cepat2lah order ya
yang postage selepas raya kita
pos ya
terima kasih
berminat dan pertanyaan
@www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

Actually, ada 2 cara utk sapu wawawax di permukaan kulit, samada;

1. Sapu wawawax sama macam gamba di atas, or

2. Picit wawawax di atas spatula then sapu rata ke permukaan kulit.

Sy buat dedua cara, korang cane? ๐ŸŒŸ๐Ÿ˜ธ Promo cod masih berlangsung ye semua, tekan je link kat bio for fast response๐Ÿ˜‹๐ŸŒธ #organichairremoval #organicwax #organicproducts #wax #waxing #waxmurah #wawawax #wawawaxuser #onlineshopping #bazaarpaknil #lakukeras #buangbulu #hairless #hotselling #bestseller #hairwax #homespa #spamurah #wanyhasrita #fattzura #threading #codbangi #codreko #codkajang #codputrajaya #codkuis #postageavailable #selfpickup

Kan best ada wawawax sebelum raya ๐Ÿ˜‰ sekarang ada promo cod tau, cepat grab. Share ngan kengkawan or siblings dh boleh jimat RM6 !
Tekan link kat bio for fast response or to order yee ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ #organichairremoval #organicwax #organicproducts #wax #waxing #waxmurah #wawawax #wawawaxuser #onlineshopping #bazaarpaknil #lakukeras #buangbulu #hairless #hotselling #bestseller #hairwax #homespa #spamurah #wanyhasrita #fattzura #threading #codbangi #codreko #codkajang #codputrajaya #codkuis #postageavailable #selfpickup

Promo raya ! Hanya untuk COD sahaja ye ! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Grab fast while stock last ๐Ÿ˜‰

mari mari cuba dyxy
yang nak repeat order
nak cuba loose item
pun boleh
kita cod
nak order
@www.wasap.my/60136317347

Wasap 0136317347
#dyxy#codbukitmahkota #codputrajaya #codbangi #codkuis #codsemenyihkajangberanang #cod #codnilai #codww2#bonus #dyxycosmetics #dyxyraya #dyxymegasaleraya#codpetalingjaya

Wax lain tak best ! Wawawax jugak yang best !๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Alhamdulillah. Barang baik gini kene kongsi oiii. Sape lagi nakkk boleh tekan link kat bio for fast response๐Ÿ˜ธ๐ŸŒŸ Korang please jgn cantik luar saja tau, kita merayu ni ๐Ÿ˜‚

www.wasap.my/60132221060

Most Popular Instagram Hashtags