#codks

MOST RECENT

KENAPA KARAPOLE SKINCARE SPECIAL & SENTIASA MENDAPAT TEMPAT DI HATI PENGGUNA?
.
.
JOM KITA TENGOK SOALAN LAZIM PASAL ITEM KS
.

s : berapa ml ye sis, tahan berapa lama?
j : Aloevera soap 35g, Cleansing Milk 120ml, Power pimples 25ml & Bright C 110ml, tahan 5 bulan lebih bergantung cara penggunaan
.

s : lelaki boleh guna tak sis?
j : Sure! KS ni universal..lelaki perempuan, separa lelaki malah separuh perempuan juga boleh guna
.

s : saya tak suka pakai krim sebab melekit, tekstur item-item KS ni macam mana ye?
j : semua tekstur memang cepat meresap tau 💁🏼dijamin tak melekit dan sangat selesa semasa guna..siap wangila lagi tau! Tambah Power pimples, berangin je rasa
.

s : selamat ke pakai KS ni sis?
j : oi soalan apa ni, mestilah. bahan-bahan yang kita guna semua kebanyakkan daripada tumbuh-tumbuhan okay. Halal dan selamat
.

s : betul ke KS boleh guna satu badan? Jerawat belakang banyakla sis.
j : benar sekali bang! boleh guna from head to toe
.
s : berapa lama nak nampak kesan sis?
j : bergantungla, kalau tenyeh hari hari tapi bedal ayam, dairy products, belacan seafood tiap hari, air kosong minum ciput & taknak kawan dgn sayur korang rasa korang blh cantik handsome ke? Pantang pantang pantang!😽
.
.
#faqks #karapoleskincare

CARI DI BAWAH 👇🏻
.
.
SELANGOR
😀

DISTRIBUTOR
➡ ANIESA (+6014-9316704)
SHAH ALAM/GM KLANG/USJ/ SUNWAY PYRAMID/PUCHONG/SAUJANA PUTRA
Ig:@qiulicious
.

STOKIST
➡ATA (017-617 1181)
PUNCAK ALAM/KUALA SELANGOR/KLCC
Ig:@atakarapole
.
STOKIST
➡BELLA (+60123658068)
NILAI, KLIA/BANDAR BARU SALAK TINGGI/PUTRAJAYA/CYBERJAYA
Ig:@bellamini_shoppe
.
STOKIST
➡ NEDY (+6017-3477036)
BATU CAVES/SELAYANG/SG BULOH/PUNCAK ALAM
Ig:@elmayracollections
.
AGENT
➡ ROSAFIZA (+6017-8278012)
PUTRAJAYA/CYBERJAYA/BANGI
Ig: @rahsiaflawlesskawkaw
.
AGENT
➡AFIQAH - (+60132928441/+60196714668)
BANTING/DENGKIL/MASJID TANAH
Ig:@afiqah_jelitadara
.
AGENT
➡SITI ASMAH - (+60172562803)
BAGAN LALANG/SG.PELEK/BUKIT CHANGGANG/KLIA
Ig:@geroboksiti
.
AGENT
➡ NORHUSNIDIANA
SELAYANG/BATU CAVES
(+60172443935)
Fb: norhusnidiana
.
AGENT
➡IKA (013-4058109)
SERI KEMBANGAN / CYBERJAYA / PUTRAJAYA
Ig: @rajanoratikah
.
AGENT
➡ Raihana che mahmood (0179770771)
SERI KEMBANGAN
Ig:@karapoleskincare_serikembangan
.
AGENT
➡Mas (+60129243358)
GOMBAK/BATU CAVES
Ig: @mhma.my
.
AGENT
➡ DILA (+60132738963)
Kajang, semenyih, bangi
Ig: @dieyla.beautysecret
.
AGENT
➡ MUNTAHA (0134999481)
UITM Shah Alam, Seksyen 7
Ig: @supermoonshop
.
JOHOR
😀
.
AGENT
➡Nur'Aqilah(013-6910644)
SKUDAI
ig:@karapole.skudai
.
AGENT
➡Ameerah (012-7573354)
TAMAN DAYA
ig:@flawless_mission
.
AGENT
➡ SHAZ (+60186645256)
JOHOR BHARU/KOTA TINGGI/TANGKAK
Ig:@mrsmissiputeh
.
AGENT
➡IKA (01111980047)
Kulaijaya/Felda Sungai Sayong
Ig: @ssfoundationika_
.
MINI AGENT
➡Fatin(0179019467)
Batu Pahat/Ayer Hitam
FB:Fatin Syazwani
.
SABAH
😀
.
STOKIST
➡SALINAH (+6 014 567 8594)
LAHAD DATU
Ig: @bebeutyshoppe
.
SINGAPORE
😀
.
STOKIST
➡ YATIE (+65 91175679)
Ig: @auniquecraves

POSTAGE DAH TAMAT UNTUK SEBELUM RAYA!
Jadi kita buka untuk sesiapa nak COD tanpa charge postage! Best kan? Boleh ambik direct daripada para distributor, stockists dan agents🙆🏻 Now boleh terus CLICK #codkarapoleskincare #codkarapoleskincare ya khas untuk pelanggan yang tak sempat join postage yang lepas 👍 Boleh consult ye #rayadeals #codks

Most Popular Instagram Hashtags