[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codklia

MOST RECENT

Kelebihan Serum ๐Ÿ‘„
โ€ข Menghilangkan kesan jerawat / jeragat
โ€ข Mengecilkan pori-pori terbuka
โ€ข Menaikkan pipi yang jatuh
โ€ข Memutihkan kulit tanpa pengelupasan
โ€ข Mengurangkan kedutan dan garis usia
โ€ข Membentukkan bibir mungil

CEPAT GRAB SEBELUM HABIS! ๐Ÿ˜บ๐Ÿ’ WA FOR ORDER 0173390338 #serumviral #airasia #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #skincareserum #beauty #cabincrew #jutawankosmetik #kpjuc #kingcoco #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #kotadamansara #klcc #usim #kingcoco #celebrity #dropshipneeded #kpjnilai #kpjucnilai #sabahonline #inticollegenilai #instashop #bruneionlinestore
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

JOM TRY SERUM BYFEEZA ๐Ÿ‘„

Penggunaan SERUM secara konsisten dapat mengawal jerawat dan jeragat dari terus merebak. Ia dapat mengecilkan pori2 ,mengecutkan jerawat & mengeringkan dengan berkesan. Parut jerawat mudah hilang & pemutihan tanpa pengelupasan & tiada lagi kusam. Dijadikan alas mekap & efek glowing selama 8 jam. ๐Ÿ‘ฐ Pakai 2X 1hari Pagi/Malam ๐Ÿ™‹Produk organik & sesuai untuk semua jenis kult.
#serumbyfeeza #serumviral #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #skincareserum #beauty #kosmetik #jutawankosmetik #kpjuc #kingcoco #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #kotadamansara #klcc #usim #kingcoco #dropshipneeded #kpjnilai #kpjucnilai #sabahonline #inticollegenilai #instashop #bruneionlinestore
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

Muka rasa lembab je uolls ๐Ÿ˜ฑ fuh seronok kan. Muka yang kering pun bila dirawat dengan GREENTEA MINT FACE SCRUB terus lembab sepanjang hari ๐Ÿ™ˆ
Siapa je taknak kan kulit muka lembab & segar ? Mestila semua nak ๐Ÿ˜ƒ jom grab sorg satu pasti tk nyesal punya!

Cepat2 grab!

#byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

Muka rasa lembab je uolls ๐Ÿ˜ฑ fuh seronok kan. Muka yang kering pun bila dirawat dengan GREENTEA MINT FACE SCRUB terus lembab sepanjang hari ๐Ÿ™ˆ
Siapa je taknak kan kulit muka lembab & segar ? Mestila semua nak ๐Ÿ˜ƒ jom grab sorg satu pasti tk nyesal punya!

Cepat2 grab!

#byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

Muka rasa lembab je uolls ๐Ÿ˜ฑ fuh seronok kan. Muka yang kering pun bila dirawat dengan GREENTEA MINT FACE SCRUB terus lembab sepanjang hari ๐Ÿ™ˆ
Siapa je taknak kan kulit muka lembab & segar ? Mestila semua nak ๐Ÿ˜ƒ jom grab sorg satu pasti tk nyesal punya!

Cepat2 grab!

#byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

Miracle Serum ByFeeza๐Ÿ‘„
๐ŸŽ„ face lifting effect.
๐ŸŽ„ treat acne & pigmentation
๐ŸŽ„ reduce wrinkles and fine lines
๐ŸŽ„ shapes pouty lips
๐ŸŽ„ moisturizes skin whilst giving it a glowing effect
๐ŸŽ„ peel off free skin whitening

#serumbyfeeza #cabincrew #hantaran #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #kpjucnilai #skincareserum #beauty #kosmetik #klia2 #jutawankosmetik #kpjuc #kingcoco #christmasgift #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #mitsui #kotadamansara #klcc #usim #kingcoco #kpjuc #epsommalaysia
#dropshipneeded #kpjucnilai #sabahonline
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

Miracle Serum ByFeeza๐Ÿ‘„
๐ŸŽ„ face lifting effect.
๐ŸŽ„ treat acne & pigmentation
๐ŸŽ„ reduce wrinkles and fine lines
๐ŸŽ„ shapes pouty lips
๐ŸŽ„ moisturizes skin whilst giving it a glowing effect
๐ŸŽ„ peel off free skin whitening

#serumbyfeeza #cabincrew #hantaran #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #kpjucnilai #skincareserum #beauty #kosmetik #klia2 #hantaran #jutawankosmetik #kpjuc #kingcoco #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #mitsui #kotadamansara #klcc #usim #kingcoco #sabahonline #epsommalaysia #singapore #dropshipneeded
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

Pemakaian SERUM dapat merawat kulit kusam tak berseri dan pelbagai jenis masalah kulit. Pemakaian yang konsisten 2X sehari pagi/malam dapat memberi kesan yang lebih ketara hanya dalam masa seminggu. Yang penting keyakinan dalam diri kita bila memakai apa jua jenis produk.

#serumbyfeeza #cabincrew #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #kpjucnilai #skincareserum #beauty #kosmetik #klia2 #jutawankosmetik #kpjuc #hantaran #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #mitsui #kotadamansara #klcc #usim #doorgift #dropshipneeded #kpjnilai #kpjucnilai #sabahonline #epsommalaysia
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

PANAS !! PANAS !! PANAS !! Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š sis bukan nk upload muka sisters taw , tp sis nk bgi taw yang sis baru pkai produk terhangat taw, memang awesome !!!kalau nak kulit bebas jerawat macam sis kene try laa yaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMeh sis habaq produk paa sis duk pkai ni hokeyy ! ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
.

Memperkenalkan Scrub Green Tea Mint ByHerInspire ! produk paling laris di Malaysia sekarang yang mengandungi bahan2 istimewa .
.
.
.

Jika anda mempunyai masalah seperti berikut?
โŒ Kulit bermasalah
โŒ Kulit kering
โŒ Kulit tidak sekata
โŒ Kulit kasar
โŒ Kulit berminyak
.
.
.
Cepat pm sis sebab sis nk bg offer kat korang. Make sure pm sis okay! Ada FREE GIFT untuk korang. โ˜บ
.
.

www.wasap.my/60176817107

#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#greenteascrub #byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

PANAS !! PANAS !! PANAS !! Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š sis bukan nk upload muka sisters taw , tp sis nk bgi taw yang sis baru pkai produk terhangat taw, memang awesome !!!kalau nak kulit bebas jerawat macam sis kene try laa yaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMeh sis habaq produk paa sis duk pkai ni hokeyy ! ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
.

Memperkenalkan Scrub Green Tea Mint ByHerInspire ! produk paling laris di Malaysia sekarang yang mengandungi bahan2 istimewa .
.
.
.

Jika anda mempunyai masalah seperti berikut?
โŒ Kulit bermasalah
โŒ Kulit kering
โŒ Kulit tidak sekata
โŒ Kulit kasar
โŒ Kulit berminyak
.
.
.
Cepat pm sis sebab sis nk bg offer kat korang. Make sure pm sis okay! Ada FREE GIFT untuk korang. โ˜บ
.
.

www.wasap.my/60176817107

#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#greenteascrub #byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

PANAS !! PANAS !! PANAS !! Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š sis bukan nk upload muka sisters taw , tp sis nk bgi taw yang sis baru pkai produk terhangat taw, memang awesome !!!kalau nak kulit bebas jerawat macam sis kene try laa yaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMeh sis habaq produk paa sis duk pkai ni hokeyy ! ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
.

Memperkenalkan Scrub Green Tea Mint ByHerInspire ! produk paling laris di Malaysia sekarang yang mengandungi bahan2 istimewa .
.
.
.

Jika anda mempunyai masalah seperti berikut?
โŒ Kulit bermasalah
โŒ Kulit kering
โŒ Kulit tidak sekata
โŒ Kulit kasar
โŒ Kulit berminyak
.
.
.
Cepat pm sis sebab sis nk bg offer kat korang. Make sure pm sis okay! Ada FREE GIFT untuk korang. โ˜บ
.
.

www.wasap.my/60176817107

#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#greenteascrub #byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

Kelebihan Serum ๐Ÿ‘„
โ€ข Menghilangkan kesan jerawat / jeragat
โ€ข Mengecilkan pori-pori terbuka
โ€ข Menaikkan pipi yang jatuh
โ€ข Memutihkan kulit tanpa pengelupasan
โ€ข Mengurangkan kedutan dan garis usia
โ€ข Membentukkan bibir mungil

CEPAT GRAB SEBELUM HABIS! ๐Ÿ˜บ๐Ÿ’ WA FOR ORDER 0173390338 #serumviral #airasia #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #skincareserum #beauty #cabincrew #jutawankosmetik #kpjuc #kingcoco #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #kotadamansara #klcc #usim #kingcoco #celebrity #dropshipneeded #kpjnilai #kpjucnilai #sabahonline #inticollegenilai #instashop #bruneionlinestore
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

Yeayyhh....PROMOSI YARRA DAH START UOLSS.. Jom la shopping..kulit muka sihat makeup pon flawless๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan YARRA MOISTURIZER : โœ”boleh dijadikan make base /primer โœ”makeup tahan lama
โœ”memudarkan parut
โœ”melembapkan kulit wajah/badan
โœ”menghilangkan kesan parut โœ”menambahkan vitamin pada kulit โœ”mengecilkan liang pori yang terbuka
โœ”mengurangkan eyebag
โœ”mengecutkan jerawat
โœ”mengurangkan minyak di wajah ๐Ÿ“ฒ 0132829456
#yarranilai
#yarrasepang
#yarraklia
#codnilai
#codsepang
#codklia
#codbandarenstek
#codkotaseriemas

PANAS !! PANAS !! PANAS !! Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š sis bukan nk upload muka sisters taw , tp sis nk bgi taw yang sis baru pkai produk terhangat taw, memang awesome !!!kalau nak kulit bebas jerawat macam sis kene try laa yaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMeh sis habaq produk paa sis duk pkai ni hokeyy ! ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
.

Memperkenalkan Scrub Green Tea Mint ByHerInspire ! produk paling laris di Malaysia sekarang yang mengandungi bahan2 istimewa .
.
.
.

Jika anda mempunyai masalah seperti berikut?
โŒ Kulit bermasalah
โŒ Kulit kering
โŒ Kulit tidak sekata
โŒ Kulit kasar
โŒ Kulit berminyak
.
.
.
Cepat pm sis sebab sis nk bg offer kat korang. Make sure pm sis okay! Ada FREE GIFT untuk korang. โ˜บ
.
.

www.wasap.my/60176817107

#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#greenteascrub #byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

PANAS !! PANAS !! PANAS !! Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š sis bukan nk upload muka sisters taw , tp sis nk bgi taw yang sis baru pkai produk terhangat taw, memang awesome !!!kalau nak kulit bebas jerawat macam sis kene try laa yaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMeh sis habaq produk paa sis duk pkai ni hokeyy ! ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
.

Memperkenalkan Scrub Green Tea Mint ByHerInspire ! produk paling laris di Malaysia sekarang yang mengandungi bahan2 istimewa .
.
.
.

Jika anda mempunyai masalah seperti berikut?
โŒ Kulit bermasalah
โŒ Kulit kering
โŒ Kulit tidak sekata
โŒ Kulit kasar
โŒ Kulit berminyak
.
.
.
Cepat pm sis sebab sis nk bg offer kat korang. Make sure pm sis okay! Ada FREE GIFT untuk korang. โ˜บ
.
.

www.wasap.my/60176817107

#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#greenteascrub #byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

PANAS !! PANAS !! PANAS !! Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š sis bukan nk upload muka sisters taw , tp sis nk bgi taw yang sis baru pkai produk terhangat taw, memang awesome !!!kalau nak kulit bebas jerawat macam sis kene try laa yaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆMeh sis habaq produk paa sis duk pkai ni hokeyy ! ๐Ÿ™ˆ
.
.
.
.

Memperkenalkan Scrub Green Tea Mint ByHerInspire ! produk paling laris di Malaysia sekarang yang mengandungi bahan2 istimewa .
.
.
.

Jika anda mempunyai masalah seperti berikut?
โŒ Kulit bermasalah
โŒ Kulit kering
โŒ Kulit tidak sekata
โŒ Kulit kasar
โŒ Kulit berminyak
.
.
.
Cepat pm sis sebab sis nk bg offer kat korang. Make sure pm sis okay! Ada FREE GIFT untuk korang. โ˜บ
.
.

www.wasap.my/60176817107

#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#greenteascrub #byherinspire #scrubgreenteamint #greenteamintscrub #scrubmurah #scrubmuka #facescrub #scrubtehhijau #testimoni #testimonibyherinspire #testimonigreenteamintscrub #scrubcoffee #coffeescrub #codklia #codbanting #codsepang #codklia2

Kelebihan Serum ๐Ÿ‘„
โ€ข Menghilangkan kesan jerawat / jeragat
โ€ข Mengecilkan pori-pori terbuka
โ€ข Menaikkan pipi yang jatuh
โ€ข Memutihkan kulit tanpa pengelupasan
โ€ข Mengurangkan kedutan dan garis usia
โ€ข Membentukkan bibir mungil

CEPAT GRAB SEBELUM HABIS! ๐Ÿ˜บ๐Ÿ’ WA FOR ORDER 0173390338 #serumviral #airasia #sayajualsayapakai #serums #sayajualmurah #skinserums #skincaresolutions #skincare #skincareserum #beauty #cabincrew #jutawankosmetik #kpjuc #kingcoco #glowing #flawless #codsepang #codnilai #codklia #kotadamansara #klcc #usim #kingcoco #celebrity #dropshipneeded #kpjnilai #kpjucnilai #sabahonline #inticollegenilai #instashop #bruneionlinestore
FOLLOW IG @ BYFEEZA
WA FOR ORDER 0173390338

Ha! Dah keluar Royal V baru setelah lama menghilang. Formula baru lebih kencang tapi harga tetap sama RM60!
.
Nantikan pelancaram Royal V baru dari Bonda Rozita Ibrahim pada 13 Jan di Stadium Melawati Shah Alam. .
Boleh Place Order dengan saya
.
PENGEDAR JAMU RATU MALAYA

Whatsapp : 017-9373138
Fb pages : http://www.facebook.com/pengedarjrmonline/
Instagram : @pengedarjrm
Website : www.pengedarjrm.com

#royalv
#pengedarjrm
#jamuratumalaya
#formuladiperbaharui

Hi uols, .
Salam Jumaat
.
Ai pengedar sah Jamu Ratu Malaya yer. .
Boleh dapatkan produk jrm daripada saya.
.
Beli la produk jrm dari pengedar sah untuk elakkan dari mendapat produk tiruan. Jangan ada yang terkena!
.
#pengedarsahjamuratumalaya
#jamuratumalaya

Most Popular Instagram Hashtags