#codkeramat

10762 posts

TOP POSTS

Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Ubat cantik untuk bekalan si Jelita.
.
.
READY STOCK
.
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

FOUNDATION PILIHAN NO 1WANITA DI MALAYSIA:
❤Jimat boleh pakai sehingga2-3bln
❤Murah dan berkualiti
❤Jimat masa dap dap dah glowing
❤Tak perlu pakai bedak lagi 3minat siap
❤Ada kkm
❤Sesuai untuk kulit yang berminyak
❤Sesuai jugak untuk kulit yang sensitif

BUKAN SAHAJA MAKEUP BIASA TAPI BOLEH MERAWAT SEKALI!!😱😱😱
.
.
Tak ada kulit bermasalah lagi dengan dyxy cosmetics. Guna bc cream n face mist je.. bc sesuai sgt untuk daily make up.. x perlu tebal2 k.. sangt sng dan jimat masa.. love it😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0193431512
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #teamfl

😥DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?😥
.
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨
. "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" .
Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak.
. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

TQ BELI KENDRA DENGAN @kendralabeaute.hq 💕💕 (lelaki/perempuan/tua/muda/baby) semuaaaa boleh guna pakai #kendrabeauty 🙆🏻🙆🏻🌹
.
.
#codampang
.
. .#kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute .
.
💕Mengurangkan/ menghilangkan Kulit Berminyak..
💕Menghilangkan/Mengecutkan jerawat..
💕Melembabkan/Menyegarkan Kulit sentiasa..
💕Menghilangkan Kudis/bisul/ruam pada baby/ ruam pada kulit/ resdung/ ekzima..
💕Membaik pulihkan Kulit yang rosak akibat memakai PRODUCT YANG SALAH/ TIDAK SESUAI DENGAN KULIT...
.
.
.
🎈 3 Botol (1 set kendra) boleh tahan dalam 3/4 Bulan (tahan lama)
🎈Sesuai untuk Perempuan/lelaki/ baby/ tua/ muda..
🎈 PLACE YOUR ORDER NOW....
.
.
@kendralabeaute.hq
@kendralabeaute.hq
.
.
. #codampang
#codklcc
#codgombak
#codbatucave
#codwangsamaju
#codsetapak
#codukayperdana
#codkeramat
#codtamanmelawati
#codtamanmelati
#coddatokeramat
#codsrirampai
#codjelatek
#coduiagombak
#codbatucave
#codselayang
.
.
📲 contact 011-39899097(az)
📲 contact 011-39899097(az)
.
.
.
.
#agentneeded #dropshipneeded #stokisneeded #leaderteamneeded

Ubat cecantik untuk bekalan si Jelita.
.
.
READY STOCK
.
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

CERAH & BERSIHNYA KULIT MEMEY TAK MAKEUP..
. "Setiap pagi...😍 tu bersiap cara saya..mmg tak leh lama2.. nnt sorang pegang kaki,sorang lg tarik baju mummy dia 😂 so #ephyraskincareseries memudahkan cara sy bersiap sbb dah confident dgn kulit sendiri..so senang tak yah tepek byk sgt..yg paling sbb dia 100% bahan semulajadi so kita pakai pun yakin n selamat ❤ "
.
.
Nak kulit cerah berseri & licin gebu tanpa makeup?
.
Wajib buat 3 step mudah ni!
.
MENCUCI - dgn ephyra skin bar
MERAWAT - dgn advanced serum ephyra skin nano
.
MELINDUNGI & MENCERAHKAN - dgn pelembap ephyra skin snow. .
Mudah sgt!!
Cepat grab #ephyraskincareseries yg lengkap dgn 3 item ni.
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯 #ephyraoriginal💯 #ephyrapromoulangtahunke5 #coddesapandan #codkualalumpur #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codutcsentul #coduniversitimalaya #codPPUM

Nak kulit tampak glowing? Nak kulit ploless melawless? Tak nak jerawat menakhluk muka? Tak nak kulit jadi kering? .
.
Suka Foundation ringan dan tak melekit? .
.
Dyxy lah jawapannya 😍 jom gojes bersama dyxy 🌹
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #teamfl

MOST RECENT

Ubat cantik untuk bekalan si Jelita.
.
.
READY STOCK
.
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Ubat cantik untuk bekalan si Jelita.
.
.
READY STOCK
.
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Ubat cantik untuk bekalan si Jelita.
.
.
READY STOCK
.
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Ade yang tanya, kalau nak kulit cantik, sihat, glowing, dewy2 macam retis2 korea tu, nak pakai yang mane ye?

Eid akan suggest awak ambik set honeybee. SET tau, bukan loose.
Means ade cleanser, serum n moisturiser. Natural produk ni ambik masa sikit nak cerah putih gebu.

Tapi Eid bole janji dalam masa seminggu pakai awak dah bole nampak kulit awak sihat dan tak kering kontang tandus di padang pasir.

Pejam mata sat, ambik satu set, tahan berbulan2 tau!
Nanti bahagi dengan sehari, tengok berbaloi ke tak pembelian awak tuh.

WhatsApp Eid di 0196991837 atau follow je ig ni, Eid akan goda awak dengan testimoni2 yg memukay.

Sekian bebelan dari emak anak dua yang brehi jangok
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Ade yang tanya, kalau nak kulit cantik, sihat, glowing, dewy2 macam retis2 korea tu, nak pakai yang mane ye?

Eid akan suggest awak ambik set honeybee. SET tau, bukan loose.
Means ade cleanser, serum n moisturiser. Natural produk ni ambik masa sikit nak cerah putih gebu.

Tapi Eid bole janji dalam masa seminggu pakai awak dah bole nampak kulit awak sihat dan tak kering kontang tandus di padang pasir.

Pejam mata sat, ambik satu set, tahan berbulan2 tau!
Nanti bahagi dengan sehari, tengok berbaloi ke tak pembelian awak tuh.

WhatsApp Eid di 0196991837 atau follow je ig ni, Eid akan goda awak dengan testimoni2 yg memukay.

Sekian bebelan dari emak anak dua yang brehi jangok
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Ade yang tanya, kalau nak kulit cantik, sihat, glowing, dewy2 macam retis2 korea tu, nak pakai yang mane ye?

Eid akan suggest awak ambik set honeybee. SET tau, bukan loose.
Means ade cleanser, serum n moisturiser. Natural produk ni ambik masa sikit nak cerah putih gebu.

Tapi Eid bole janji dalam masa seminggu pakai awak dah bole nampak kulit awak sihat dan tak kering kontang tandus di padang pasir.

Pejam mata sat, ambik satu set, tahan berbulan2 tau!
Nanti bahagi dengan sehari, tengok berbaloi ke tak pembelian awak tuh.

WhatsApp Eid di 0196991837 atau follow je ig ni, Eid akan goda awak dengan testimoni2 yg memukay.

Sekian bebelan dari emak anak dua yang brehi jangok
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

🎀FACE MIST KENDRA🎀
.
.
💕 CANTIK BERSAMA KENDRA. KEMBALIKAN SEMULA KULIT ANDA YANG CANTIK MULUS ITU. KENDRA DAPAT MERAWAT KULIT AKIBAT PERMASALAHAN MEMAKAI PRODUCT KECANTIKAN. 💕💕
.
.
.
.#kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute .
.
💕Mengurangkan/ menghilangkan Kulit Berminyak..
💕Menghilangkan/Mengecutkan jerawat..
💕Melembabkan/Menyegarkan Kulit sentiasa..
💕Menghilangkan Kudis/bisul/ruam pada baby/ ruam pada kulit/ resdung/ ekzima..
💕Membaik pulihkan Kulit yang rosak akibat memakai PRODUCT YANG SALAH/ TIDAK SESUAI DENGAN KULIT...
.
.
.
🎈 3 Botol (1 set kendra) boleh tahan dalam 3/4 Bulan (tahan lama)
🎈Sesuai untuk Perempuan/lelaki/ baby/ tua/ muda..
🎈 PLACE YOUR ORDER NOW....
.
.
@kendralovers_
@kendralovers_
.
.
#codampang
#codklcc
#codwangsamaju
#codsetapak
#codukayperdana
#codkeramat
#codtamanmelawati
#codtamanmelati
#coddatokeramat
#codsrirampai
#codjelatek
#codselayang
.
.
📲 contact 013-3375992 (Siti)
📲 contact 013-3376992 (Siti)
.
.

.
✨SERIUS TAK SIA-SIA PILIH BC CREAM TINGGALKAN FOUNDATION YANG LAIN . .
❗ TESTIMONI ORIGINAL BC CREAM .
❗ TESTIMONI ORIGINAL BC CREAM
❗TESTIMONI ORIGINAL BC CREAM
.
. ❗RIBUAN TESTIMONI BERKESAN BC CREAM #bccreambydyana SEMUANYA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESAN MAGIC TOUCH BC CREAM
.
.
✨ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA ☺😘
.
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤❤❤ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 9095084
.

Hai😊

Charcoal teeth whitener in da house bebeh. Ash ada buat special offer khas untuk sesiapa yg nak Ash cod, tapi area Taman Keramat KL sahaja yaaa. Offer ni terhad untuk beberapa pembeli terawal yaw. So meh laaa sementara tengah on mood special offer tu, ws +60108053325 to purchase yours or nak tanya pape ke en.

Grab yours now😏😏! AGAIN, special offer ni utk yg nak cod area Taman Keramat KL sahaja yaaaaaaa.. Salam xoxo,
ASH💋

#charcoalteethwhitening #charcoalteethwhitener #teethwhitener #charcoal #teethwhitening #whitener #codkeramat #codsetiawangsakeramataeonau2 #codaeonau2

Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

yeayyyyy #feedback #feedback dari customer #kendrabeauty sangat sangat merawat kulit awak yang rosak. so lets try #kendrabeauty. murah je . 😍😍
.
.
OKAYYYY. #kendrabeauty sangat merawat kulit . Alhamdulillah. 💃🏻
.
.
.

@kendralabeaute.hq
.
.
. #codampang
#codklcc
#codgombak
#codbatucave
#codwangsamaju
#codsetapak
#codukayperdana
#codkeramat
#codtamanmelawati
#codtamanmelati
#coddatokeramat
#codsrirampai
#codjelatek
#coduiagombak
#codbatucave
#codselayang
.
.
📲 contact 011-39899097(az)

Sape ade masalah kulit kering bak tandus di padang gersang, this is the best solution.

Kulit kering ni bukan setakat jerawat halus je suke hinggap, muke pun nampak kusam, jeragat senang nak timbul sebab kelembapan kurang.

Yang best, honey bee ni melembapkan, tapi xberminyak dan melekit, cepat serap.
Kulit akan jadi glowing n dewy basah2 camtu n ramai yang akan tegur tanye "eh, kulit berkilatnye" dan cubaan untuk sentuh muke kite untuk cek samada berminyak atau tidak, akhirnye impress dan berkata "WOW!! Nampak lembap kulit tapi tak berminyak". Ramai dah customer yang kene tegur camni.
Jangan caye dengan ape yang Eid cakap, tapi cuba pakai dan alami sendiri, then tell me the result 😜. FREE paraben, FREE mercuri, natural produk, ade KKM siap even produk ni dari Korea.
Jadi jangan risau okay.

COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Sape ade masalah kulit kering bak tandus di padang gersang, this is the best solution.

Kulit kering ni bukan setakat jerawat halus je suke hinggap, muke pun nampak kusam, jeragat senang nak timbul sebab kelembapan kurang.

Yang best, honey bee ni melembapkan, tapi xberminyak dan melekit, cepat serap.
Kulit akan jadi glowing n dewy basah2 camtu n ramai yang akan tegur tanye "eh, kulit berkilatnye" dan cubaan untuk sentuh muke kite untuk cek samada berminyak atau tidak, akhirnye impress dan berkata "WOW!! Nampak lembap kulit tapi tak berminyak". Ramai dah customer yang kene tegur camni.
Jangan caye dengan ape yang Eid cakap, tapi cuba pakai dan alami sendiri, then tell me the result 😜. FREE paraben, FREE mercuri, natural produk, ade KKM siap even produk ni dari Korea.
Jadi jangan risau okay.

COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Sape ade masalah kulit kering bak tandus di padang gersang, this is the best solution.

Kulit kering ni bukan setakat jerawat halus je suke hinggap, muke pun nampak kusam, jeragat senang nak timbul sebab kelembapan kurang.

Yang best, honey bee ni melembapkan, tapi xberminyak dan melekit, cepat serap.
Kulit akan jadi glowing n dewy basah2 camtu n ramai yang akan tegur tanye "eh, kulit berkilatnye" dan cubaan untuk sentuh muke kite untuk cek samada berminyak atau tidak, akhirnye impress dan berkata "WOW!! Nampak lembap kulit tapi tak berminyak". Ramai dah customer yang kene tegur camni.
Jangan caye dengan ape yang Eid cakap, tapi cuba pakai dan alami sendiri, then tell me the result 😜. FREE paraben, FREE mercuri, natural produk, ade KKM siap even produk ni dari Korea.
Jadi jangan risau okay.

COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Alhamdulillah barang sis cantik ni selamat sampai sebelum raya. Happy dapat feedback.yang baik dari customer yang cantik ni. Dia cakap face mist ni wangi dan refreshing plus bc cream yang tak nampak sgt tebal so soft natural n tambah pulak dgn brush yg sangat lembut..thank you so much pretty customer.😍😍😍
.
Takkan Tak Nak Cantik Dari Biasa Kan ?
Takkan Nak Bawak Kusam Raya Thn Lepas ?
.
💫DYXY COSMETICS💫
Product Kegilaan Ramai Artis dan Instafamous 💋
.
Tak Payah Pening Fikir Nak Cover Jerawat ke Parut ke Jeragat ke Sbb Tak Sempat Fikir Problem Dah Solve, Acano 🙊
.
Calit nipis2 dah full coverage 👍🏻
Dap2 je dpt result cenggini 👍🏻
Flawless bukan main 👍🏻
Glowing bak cermin 👍🏻
.
Jangan Percaya Selagi Tak Cuba 😎
.
🌹Beauty isn't pain with DYXY COSMETICS
.
Try It And You Gonna Lovve It ❤️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 9095084
.

SERUM BOLEH HILANGKAN RAMBUT KEMBANG, PALING BERKUALITI DGN HARGA PALING BJET...
.
.
KEMASKAN RAMBUT MURAH CEPAT
.
.
Dengan Jajja Treatment Hair Serum ini rambut
kekal lurus seperti buat treatment di saloon yang berharga ratusan ringgit.
.
.
✔ Rambut kemas seperti semulajadi
✔ Rambut tidak lagi berkelemumur
✔ Rambut kelihatan seperti baru lepas mandi
✔ Rambut tidak lagi bermasalah
✔ Rambut tidak lagi berminyak
.
.
Jom try jj serum
#jjhairserum
#jajjahairserum
#codkl
#codkualalumpur
#codkeramat

#feedbackkendra #feedbackkendra #feedbackkendra #feedbackkendra #feedbackkendra #feedbackkendra #feedbackkendra #feedbackkendra
.
.
.
.#kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute .
.
💕Mengurangkan/ menghilangkan Kulit Berminyak..
💕Menghilangkan/Mengecutkan jerawat..
💕Melembabkan/Menyegarkan Kulit sentiasa..
💕Menghilangkan Kudis/bisul/ruam pada baby/ ruam pada kulit/ resdung/ ekzima..
💕Membaik pulihkan Kulit yang rosak akibat memakai PRODUCT YANG SALAH/ TIDAK SESUAI DENGAN KULIT...
.
.
.
🎈 3 Botol (1 set kendra) boleh tahan dalam 3/4 Bulan (tahan lama)
🎈Sesuai untuk Perempuan/lelaki/ baby/ tua/ muda..
🎈 PLACE YOUR ORDER NOW....
.
.
@kendralabeauty.house
@kendralabeauty.house
.
.
. #codampang
#codklcc
#codgombak
#codbatucave
#codwangsamaju
#codsetapak
#codukayperdana
#codkeramat
#codtamanmelawati
#codtamanmelati
#coddatokeramat
#codsrirampai
#codjelatek
#coduiagombak
#codbatucave
#codselayang
.
.
📲 contact 014-8252703(sya)
📲 contact 014-8252703 (sya)
.
.

TQ BELI KENDRA DENGAN @kendralabeaute.hq 💕💕 (lelaki/perempuan/tua/muda/baby) semuaaaa boleh guna pakai #kendrabeauty 🙆🏻🙆🏻🌹
.
.
#codampang
.
. .#kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute #kendralabeaute .
.
💕Mengurangkan/ menghilangkan Kulit Berminyak..
💕Menghilangkan/Mengecutkan jerawat..
💕Melembabkan/Menyegarkan Kulit sentiasa..
💕Menghilangkan Kudis/bisul/ruam pada baby/ ruam pada kulit/ resdung/ ekzima..
💕Membaik pulihkan Kulit yang rosak akibat memakai PRODUCT YANG SALAH/ TIDAK SESUAI DENGAN KULIT...
.
.
.
🎈 3 Botol (1 set kendra) boleh tahan dalam 3/4 Bulan (tahan lama)
🎈Sesuai untuk Perempuan/lelaki/ baby/ tua/ muda..
🎈 PLACE YOUR ORDER NOW....
.
.
@kendralabeaute.hq
@kendralabeaute.hq
.
.
. #codampang
#codklcc
#codgombak
#codbatucave
#codwangsamaju
#codsetapak
#codukayperdana
#codkeramat
#codtamanmelawati
#codtamanmelati
#coddatokeramat
#codsrirampai
#codjelatek
#coduiagombak
#codbatucave
#codselayang
.
.
📲 contact 011-39899097(az)
📲 contact 011-39899097(az)
.
.
.
.
#agentneeded #dropshipneeded #stokisneeded #leaderteamneeded

Most Popular Instagram Hashtags