[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codkeramat

20256 posts

TOP POSTS

Tengah2 buat makeup tutorial guna product DYXY dari @dyxybynurul pagi tadi ada pulak budak belum mandi datang menyibuk sampai lupa spray Face Mist lepas siap makeup 🤦🏻‍♀️
.
Ni basic daily makeup Farah. Before makeup, spray muka dengan DYXY Face Mist dulu bagi lembab muka then sapu DYXY BB Cream guna sponge dekat tempat2 highlight. Farah jenis tak suka pakai base tebal so letak sikit je, tapi still coverage sangat ok dan muka dah nampak berseri. Guna DYXY Foundation Brush untuk sapu rata BB Cream tadi. Tak perlu pakai compact powder ke apa, dah siap dah base makeup.
.
Untuk eye makeup biasanya Farah just pakai eyeliner dan touchup eyebrow sikit. Dalam tutorial ni nak jimat masa so semua tu dah buat awal2 hehe.. Then pakai blusher dekat cheekbone then untuk lipstick Farah pakai Matte Lipstick DYXY code Flirty Me. Suka sangat color ni 😍 Then bila dah siap semua, spray lagi sekali DYXY Face Mist untuk bagi makeup tahan lama.
.
Product DYXY ni memang famous kan.? Banyak positive feedback Farah baca. So kalau korang nak try boleh dapatkan dari @dyxybynurul macam Farah. Paling best akan dapat FREE GIFT
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Ada lg ke yg x tido atau xboleh tido?? 😄
.
Jom ika blanje tutorial dr dyxy user utk awak2 sume.. 😘😘
.
.
Mane2 yg tetiba tringn nk cuba dyxy atau baru tersedar yg produk dyxy korang dah nk abih meh cepat2 whatsapp ika.. 😉 📲60135299560
.
.
#dyxy #teamfl #trustedagent #agentdyxy #bccream #facemist #lipsmatte #tutorialdyxy #codkajang #codbangi #codwangsamaju #codkeramat #sayajual

SESUAI SANGAT DENGAN KULIT 💕
.
.
Seronoknya! Jumpa foundation yang betul2 best😍 memang tak pakai foundation lain da.
✔️TAK MELEKIT
✔️TAK BERTOMPOK
✔️TAK NAIK JERAWAT
✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK
✔️SPF50
.
.
Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻
✔️GLOWING
✔️KECUTKAN JERAWAT
✔️BAU WANGI DAN FRESH
.
.
Best ke best?! Apa kata korang cuba dyxy sekali, confirm jatuh cinta berkali2☺️.
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0133178684
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

sesiapa yang malas make up macam saya sesuai sgt pakai DYXY sebab mudah dan pantas. All in 1 set, face mist green tea, bc cream, brush and lipstick. Kebaikan dia tak payah ckp, ramai dah tahu. If tak elok Aprena pun taknak pakai. So go get it girls! Whatsapp now for fast response ❤️❤️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0193431512
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

HONA Nasi Ayam :Comes with large portion of rice, chicken, sayurs, sup, kicap(some) dan chicken sauce.😊
.
Nasi Ayam Madu.. RM8
Nasi Ayam Masak Merah.. RM8
Nasi Ayam Cili Hijau.. RM9
Nasi Ayam Penyet Krunchy.. RM9
Nasi Ayam Buttermilk.. RM9
Nasi Ayam Lemon.. RM9
Nasi Ayam Korean BBQ.. RM9
Nasi Ayam Salted Egg.. RM10 😊
.
Delivery charge RM10
No minimum order (Disarankan kumpul order ramai2, boleh share delivery charge)😊
.
Hantar order ke WhatsApp 013 2664820.😊
.
#hona #houseofnasiayam #nasiayam #nasiayammadu #nasiayammasakmerah #nasiayamcilihijau #nasiayambutter #nasiayamtelurmasin #nasiayamlemon #nasiayamkoreabbq #nasiayampenyet #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #sedapgiler #codkl #codklcc #codgombak #codampang #codcheras #codwangsamaju #codkeramat #codbangsar #codkepong #codselayang

💕BASIC LADY DYXY 💓
🔥🔥 BEST SELLER SET 🔥🔥
.
Sempena bulan October yang super fantastic DYXY nak buat sale xmasuk akal langsung.. Sebab birthday LEADER FARAH FA
.
DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special
.
Jangan tggu lama2..
💕STOK SANGAT TERHAD LAKU TERUK DAN PROMOSI BERGANTUNG PADA STOK
.
🙋🏻ORDER NOW
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 016 8966331
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxrydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)

Cuti2 ni gi jalan mana? Haa sebelum keluar rumah tu jangan lupa calit FAME Lip Cream tau! Barulah berseri2 😘

Nak dapatkan FAME Lip Cream ni? Boleh whatssapp Cik Fi dekat number bawah ni atau klik je link dekat bio page ni, tak perlu save number, lagi senang 😉 📲Whatssapp 013 940 6921
💰Harga RM29 satu
📮Postage RM8 SM RM10 SS
📦COD KLCC, Jelatek dan Ampang Park

#fiyusbeautycare
#fiyusfame #famelipmatte #famecosmetics #famekl #famejohor #famebangi #famemalaysia #lipcreammurah #lipcream #lipmatte #mua #makeupartist #lipmattemurah #lipmattekl #lipmatteorganik #lipmattenatural #lipmattemalaysia #sayajuallipmatte #codkl #codklcc #codjelatek #codampangpark #codkeramat #coddamai

Skincare yg uolls boleh guna siang malam tanpa was was... tanpa paraben. Madu yg buatkan uolls redha je die ada dlm rumah. Hehehe...
Start dgn cleanser, scrub, serum, moisturiser n all day fixing mist. Melembapkan sambil merawat skin kita tanpa sbrg irritation.

wasap.my/60173803475

COD
📍cheras 📍balakong 📍bukit jalil📍ampang 📍ulu klang 📍keramat📍kajang 📍bangi 📍semenyih 📍putrajaya 📍cyberjaya 📍serdang 📍KL

#sayapakaisayajual
#khaleyshateam
#vcarelimitededition2016
#vcarefoundation
#vcarefoundationRM28
#vcarebeautyseller
#vcarebeauty
#vcarearganoil
#vcareserum
#vcaretreatmentbase
#arganoil
#vcareexclusive5in1
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenombynafura
#honeybeevenom
#honeybeeserum
#honeybeecleanser
#codampang #codcheras #codkajang #codbangi #codputrajaya #codkl #codsemenyih #codsrikembangan #codserdang #codcyberjaya #codkeramat

MOST RECENT

Banyak sangat kalau nak ikut kan tips untuk kecilkan pori pori tapi Bell share yang ni je dulu k😘
_
Kadang kadang bila pori besar memang make up tak best. Nampak tak smooth dan tak cantik.
_
Sebab tu kita kene rawat dulu pori pori kita. Kalau terlalu besar akan sebabkan sebum terkumpul dan jerawat cepat je naik.
_
Harap beberapa tip ni boleh korang manfaat kan.
_
Selamat mencuba😘.
_
.
.
.
#agentthebeautyhacks #agenttbhkl #thebeautyhack
#violetteam #dropshipwanted #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #sayajualbodyscrub #scrubkunyit #diy #homemade #codwangsamaju #klcc #codkeramat #dropship #agent

sesiapa yang malas make up macam saya sesuai sgt pakai DYXY sebab mudah dan pantas. All in 1 set, face mist green tea, bc cream, brush and lipstick. Kebaikan dia tak payah ckp, ramai dah tahu. If tak elok Aprena pun taknak pakai. So go get it girls! Whatsapp now for fast response ❤️❤️
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0123369054
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Q & A Mengenai DYXY BC CREAM Foundation 👑

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) dari mana ?
A Branding Malaysia produk dari Korea
Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) packaging ?
A : Foundation + Span + cermin ( berat 15gram )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tekstur ?
A : Tekstur Unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit

Q : :DYXY BC CREAM ( BCC ) bahan utama ?
A : Sheer butter , vitamin E, mineral , water based semua bahan anti radang ( sesuai utk kulit sensitif)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) tahan berapa lama ?
A : Tahan lebih dari 8 jam xbercapuk walaupun berpeluh ( sgt sesuai untuk kulit berminyak)

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh tahan berapa bulan ?
A : 2-3 bulan ( ikut rutin pemakaian )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) sesuai utk semua jenis kulit ?
A : YA sesuai utk semua jenis kulit 🌟 HIGH RECOMMENDED utk muka yg berminyak dan kuat berpeluh

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) ade SPF ?
A : SPF 50 ++ dan tak perlu pkai sunblock/ daycream

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh menutup cela di muka ?
A : YA boleh menutup parut jerawat , jeragat , bintik2 hitam , dark circle , kulit kusam dll

Q : DYXG BC CREAM ( BCC ) boleh mencerahkan parut ?
A : YA sebab ade agen pemutih ARBUTIN ( berries )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) boleh atasi tona kulit tidak sekata ?
A : YA boleh meratakan tona kulit dengan sekali sapuan sahaja

Q : Cara pemakaian DYXY BC CREAM ( BCC ) ?
A : Sapu nipis2 dah memadai ikut rutin pemakaian ( sapukan pada kawasan cela/ parut dan ratakan keseluruh muka )

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) waterproof ?
A : YA sebab BCC Matte Finish dan boleh dipakai lama utk outdoor aktiviti / berenang

Q : DYXY BC CREAM ( BCC ) Cara nak remove / cuci ?
A : Boleh cuci pakai wipe tissue/ makeup remover / sabun pencuci muka
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 014 9487505
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #dyxyipoh

HONA Nasi Ayam :Comes with large portion of rice, chicken, sayurs, sup, kicap(some) dan chicken sauce.😊
.
Nasi Ayam Madu.. RM8
Nasi Ayam Masak Merah.. RM8
Nasi Ayam Cili Hijau.. RM9
Nasi Ayam Penyet Krunchy.. RM9
Nasi Ayam Buttermilk.. RM9
Nasi Ayam Lemon.. RM9
Nasi Ayam Korean BBQ.. RM9
Nasi Ayam Salted Egg.. RM10 😊
.
Delivery charge RM10
No minimum order (Disarankan kumpul order ramai2, boleh share delivery charge)😊
.
Hantar order ke WhatsApp 013 2664820.😊
.
#hona #houseofnasiayam #nasiayam #nasiayammadu #nasiayammasakmerah #nasiayamcilihijau #nasiayambutter #nasiayamtelurmasin #nasiayamlemon #nasiayamkoreabbq #nasiayampenyet #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #sedapgiler #codkl #codklcc #codgombak #codampang #codcheras #codwangsamaju #codkeramat #codbangsar #codkepong #codselayang

HONA Nasi Ayam :Comes with large portion of rice, chicken, sayurs, sup, kicap(some) dan chicken sauce.😊
.
Nasi Ayam Madu.. RM8
Nasi Ayam Masak Merah.. RM8
Nasi Ayam Cili Hijau.. RM9
Nasi Ayam Penyet Krunchy.. RM9
Nasi Ayam Buttermilk.. RM9
Nasi Ayam Lemon.. RM9
Nasi Ayam Korean BBQ.. RM9
Nasi Ayam Salted Egg.. RM10 😊
.
Delivery charge RM10
No minimum order (Disarankan kumpul order ramai2, boleh share delivery charge)😊
.
Hantar order ke WhatsApp 013 2664820.😊
.
#hona #houseofnasiayam #nasiayam #nasiayammadu #nasiayammasakmerah #nasiayamcilihijau #nasiayambutter #nasiayamtelurmasin #nasiayamlemon #nasiayamkoreabbq #nasiayampenyet #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverygombak #sedapgiler #codkl #codklcc #codgombak #codampang #codcheras #codwangsamaju #codkeramat #codbangsar #codkepong #codselayang

Tengah2 buat makeup tutorial guna product DYXY dari @dyxybynurul pagi tadi ada pulak budak belum mandi datang menyibuk sampai lupa spray Face Mist lepas siap makeup 🤦🏻‍♀️
.
Ni basic daily makeup Farah. Before makeup, spray muka dengan DYXY Face Mist dulu bagi lembab muka then sapu DYXY BB Cream guna sponge dekat tempat2 highlight. Farah jenis tak suka pakai base tebal so letak sikit je, tapi still coverage sangat ok dan muka dah nampak berseri. Guna DYXY Foundation Brush untuk sapu rata BB Cream tadi. Tak perlu pakai compact powder ke apa, dah siap dah base makeup.
.
Untuk eye makeup biasanya Farah just pakai eyeliner dan touchup eyebrow sikit. Dalam tutorial ni nak jimat masa so semua tu dah buat awal2 hehe.. Then pakai blusher dekat cheekbone then untuk lipstick Farah pakai Matte Lipstick DYXY code Flirty Me. Suka sangat color ni 😍 Then bila dah siap semua, spray lagi sekali DYXY Face Mist untuk bagi makeup tahan lama.
.
Product DYXY ni memang famous kan.? Banyak positive feedback Farah baca. So kalau korang nak try boleh dapatkan dari @dyxybynurul macam Farah. Paling best akan dapat FREE GIFT
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 014 2688247
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Uollss ada masalah BUMPER JATUH atau KURANG MANTOPP ?
.
TOLONG jangan abaikan Bumpants kalau anda ada masalah kat atas dan malas nk squat
.
Ada apa dengan BumPants ?
.
BumPants sarung jer TERUS MANTOPPP.. tak payah pakai padding atau tak perlu pembedah-an.. .
Bumpants di inspired pada harga termurah tapi kualiti terbaikkk.. Yang penting ianya selesa dan mudah untuk memakai dibawah pelbagai jenis pakaian..
.
Grab lelaju sementara harga masih promosi dan stok masih ada
.
Fast respon whatsapp
017-6416668
017-6416668
017-6416668

#sayajualmurah #codklcc #codkl #kulitkasar #codselayang #gombak #ampang #shahalam #bangi #kahwin #sayajualsayaguna #codkeramat #bertunang #pengantin #muakl #bazaarpaknil

Kenapa perempuan selalu kena marah sebab mekap lama ?

Sebab kena prep muka pakai krim, sunblock, toner, serum, pastu foundation, concealer, lukis kening, pakai eyeshadow, buat eyeliner. Belum masuk yg jenis pakai lashes pastu kena contour muka, highlight, pakai lipstick and bedakk.

Fuhhhhh!!! Baca pun penat kan?😱 Guna BC cream foundation, dah jimat masa sebab ada: ✔ SPF 50+
✔ Concealer
✔ Foundation
✔ Bedak
Kalau nak contour campur code beige dan natural. ✔
Boleh conceal kening dn eyebag jugak. ✔

JIMAT MASA JIMAT DUIT 💝
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0149487505
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #dyxyipoh #setiawangsa" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)

Kenapa perempuan selalu kena marah sebab mekap lama ?

Sebab kena prep muka pakai krim, sunblock, toner, serum, pastu foundation, concealer, lukis kening, pakai eyeshadow, buat eyeliner. Belum masuk yg jenis pakai lashes pastu kena contour muka, highlight, pakai lipstick and bedakk.

Fuhhhhh!!! Baca pun penat kan?😱 Guna BC cream foundation, dah jimat masa sebab ada: ✔ SPF 50+
✔ Concealer
✔ Foundation
✔ Bedak
Kalau nak contour campur code beige dan natural. ✔
Boleh conceal kening dn eyebag jugak. ✔

JIMAT MASA JIMAT DUIT 💝
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0145187235
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)" (via #InstaRepost @EasyRepost)

#dyxybyshikin Tengah2 buat makeup tutorial guna product DYXY dari @dyxybyshikin pagi tadi ada pulak budak belum mandi datang menyibuk sampai lupa spray Face Mist lepas siap makeup 🤦🏻‍♀️
.
Ni basic daily makeup Farah. Before makeup, spray muka dengan DYXY Face Mist dulu bagi lembab muka then sapu DYXY BB Cream guna sponge dekat tempat2 highlight. Farah jenis tak suka pakai base tebal so letak sikit je, tapi still coverage sangat ok dan muka dah nampak berseri. Guna DYXY Foundation Brush untuk sapu rata BB Cream tadi. Tak perlu pakai compact powder ke apa, dah siap dah base makeup.
.
Untuk eye makeup biasanya Farah just pakai eyeliner dan touchup eyebrow sikit. Dalam tutorial ni nak jimat masa so semua tu dah buat awal2 hehe.. Then pakai blusher dekat cheekbone then untuk lipstick Farah pakai Matte Lipstick DYXY code Flirty Me. Suka sangat color ni 😍 Then bila dah siap semua, spray lagi sekali DYXY Face Mist untuk bagi makeup tahan lama.
.
Product DYXY ni memang famous kan.? Banyak positive feedback Farah baca. So kalau korang nak try boleh dapatkan dari @dyxybynurul macam Farah. Paling best akan dapat FREE GIFT
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 013 7488792
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Assalamualaikum dan selamat pagi.. 😘😘
.
.
Utk dpt kan produk dyxy whatsapp ika 📲60135299560
.
.
#dyxy #teamfl #dyxycosmetic #dyxyproduct #bccreamdyxy #facemistdyxy #codbangi #codkajang #codkeramat #codwangsamaju #lipsmattedyxy #sayajual

.
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

Hanya Rm60 je uolsss 😍

.
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

Hanya Rm60 je uolsss 😍

.
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

Hanya Rm60 je uolsss 😍

#TeamFL
.
DYXY BRUSH😍
******
.

Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL.
.
Berminat boleh terus whatsApp kak fad 📲 0182757668
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation

KINI KULIT KEMBALI PULIH DENGAN FACE MIST SAHAJAAA😱😱😱😱
.
.
Terkejut tak yang face mist boleh baik pulih muka yang sensitif? 😉 Bukan senang nak try product lain if kulit muka sensitif sebab akan takut ✨Pedih
✨Gatal

Tapi dgn face mist jgn ckp pedih&gatal, makin rasa segar ada lah ✨✨✨✨✨
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0149487505
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #dyxyipoh

💄💄KANDUNGAN SISTHO LIPMATTE💄💄
_
🍬Paraffinum Liquidum - mineral oil
_
🍬Rice BranWax - bertindak sebagai vitamin E
_
🍬Diisostearyl Malate - ejen pelembut kulit yg digunakan dalam lipstik n lipgloss
_
🍬Microcrystalline Wax - digunakan untuk membuat lipstik n lipbalm
_
🍬Titanium Dioxide - kemampuan untuk memantulkan cahaya matahari
_
🍬Isopropyl Titanium Triisostearate (100% safety) - digunakan dalam produk kesihatan n kecantikan yang melibatkan warna n pigmentasi
_
🍬Tocopheryl Acetate - bertindak mengurangkan pembenrukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan n melindungi dari sinar UV
_
🍬Ascorbyl Tetraisopalmitate (vitamin C) - bertindak mengurangkan kulit/bibir pecah/merekah, mencerahkan kulit n mengurangkan garis halus kulit
_
🍬Boron Nitride - membuatkan kulit berseri dari dalam
_
Ciri2 lipmatte pula,
👄Tak merekah
👄Tak melekit
👄Meresap pada bibir
👄Long lasting
👄Effect gebu
_
Let's berlipmatte with sistho 💋
_
.
.
#agentthebeautyhacks #agenttbhkl #thebeautyhack
#violetteam #dropshipwanted #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #sayajualbodyscrub #scrubkunyit #diy #homemade #codwangsamaju #klcc #codkeramat #dropship #agent

Most Popular Instagram Hashtags