[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codkeramat

8261 posts

TOP POSTS

We restocking soon guys!! For you to continue your Raya 😍.
.
Whatsapp 016-6486580
.
.
15ml bottle Foundation 01&02 - RM 79 each
.
.
Lipcreams in Salmon, Sakura and Cherry -RM 39 each
.
#ohmostwantedlook #omwlstockist #omwlookers #codklcc #codkl #codsetiawangsa #codkeramat #freecod

DUA BENDA WAJIB ADA BAGI ANDA YG TAK SUKA MEKAP TEBAL, TANPA RASA MELEKIT DAN BERCAPUK.
.
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM ( bcc ) ni, betul ke xperlu pakai bedak da? xperlu apply foundation ? xperlu pkai apa2 da ke lepas apply bcc? 😱 BETUL KE bcc bole cover semua flaws kt muka ni .. ni haaaa kte nak share INFO BEST pasal bcc 👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
BC CREAM ( bcc ) mempunyai tekstur unik yang ❌ BERMINYAK ❌MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kte apply tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhhh 😉
.
.
BEST lagiii bcc ni bile kte apply die akn mengikut tone kulit kte.. bcc tutup segala ape yg kte xsuka kt muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih glowing mowinggg tak kire ape keadaan kulit bcc bole jadikan shininggg tau 😘
.
.
BEST Lagiiii bcc OIL CONTROL CREAM so sesuai utk kulit KULIT BERMINYAK / KUAT BERPELUH jgn la pelik tiba2 muka korg xkluar minyakkk da ye 💋
.
.
BEST Lagiiiik wow byknye best SAPA TRY CONFIRM ❤ punye heee TESTIMONI #bccreambydyana semua jujur customer semua happy smpai bole pengsan lepas pkai bcc ni ☺#bccream .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #teamfl

Hi Assalamualaikum, alhamdulillah 😍 Testimoni JUJUR dari bcc lovers tak henti2 nak share kebaikan #bccreambydyana
.
Alhamdulillah rasa HAPPY SANGAT2 ramai yang BERPUAS HATI SANGAT2 dengan BC CREAM NI ☺️kami rase sangat terharu & tenkiu for keep supporting 😘😚mmuaahhh banyak ciked
.
FEEDBACK customers 💯sangat3 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI TAK BELI❗️FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT & PORI TERBUKA
.
.
Ramai dah TRY!! NAK ORDER 🙋🏻
.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Keistemewaan Dyxy BC Cream 🌹
💞menutup cela dimuka ( bintik2 , pigmentasi tompok putih , warna kulit tidak sekata , lingkaran gelap sekeliling mata )
💞natural look , tidak nampak seperti bedak tebal dimuka
💞sebagai bedak asas dan 'concealer' ( solekan wajah menjadi cepat dan mudah )
💞mencerahkan kulit , menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan , semakin glowing dan berseri2
💞Mempunyai 2 tona warna iaitu Beige & Natural
💞sesuai utk semua jenis kulit yg sensitif
💞water base , ektrak arbutin , vitamin E , minerals
💞mudah dicuci dan mesra solat
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

TAKKAN NAK PEGI BERAYA DENGAN MAKEUP TEBAL LAGI?? 😂 .
Dulu nak pegi beraya rumah orang, bersiap dekat 1 jam, makeup tebal ber kilo kilo 😂😂😂 .
Adoi orang nak bagi makan kuih raya pun pelik je tengok kita. Muka putih tangan hitam
.
Jom lah tukar uolss, pakai BCCReam je, mudah cepat dan jimat. Takpayah nak bazir duit beli CONCEALER / COMPACT POWDER / CORRECTOR / PRIMER / MOISTURIZER / SUNBLOCK / TONER. .
TAKPAYAHH!! 🙅🙅🙅🙅
.
Pakai produk DYXY je, All in One tauu. Jimat ke jimat? Nak lagi jimat? Haa sekarang ada buat promo price tauu, bersama dengan Free Gift Speciall. Rugi kalau taknak grab
.
jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG!
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni JUJUR dari bcc lovers tak henti2 nak share kebaikan #bccreambydyana
.
Alhamdulillah rse HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺ kami rse sgt terharu & tq for keep supporting DYXY 😘😚 mmuaahhh byk ciked
.
FEEDBACK customers 💯 sangat3 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI X BELI ❗ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
Ramai da TRY !! NAK ORDER 🙋🏻 .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #teamfl

Hi korang, raya dah ni! Masih tergaru-garu muka fikir nak pakai foundation apa???? Haa ni Nue nk share 1 product cosmetic perempuan Dan lelaki pun blh pakai.. dyxy cosmetic dari @fabulous_estore @fabulous_estore @fabulous_estore
Product Ni tengah viral Tau skrg 😎😎😎.. best sangat bcc ni ADA SPF 50+ so tak perlu pakai sunblock dah and bila pkai rasa tak melekit, so compact powder pn tak perlu apply lg..vitamin C Dan vitamin E pun Ada untuk merawat masalah kulit korang yg berjerawat ke, kulit kering, berminyak semua blh ✨✨ & paling power nmpk glowing je sebab spray dgn green tea face mist, serious korang takkan menyesal apply 2 benda ni dan tk perlu nak fikir tak cantik time raya,mesti ramai puji nanti, CONFIRM😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

DYXY Bc Cream yg terlajak murah and laris!!! 🎀 Set combo yg murah sempena RAYA ini!! Bc Cream + Face Mist + Brush 😍Dah tak ada lg alasan malas make up! Sapu foundation ni shj dah ckup nampka flawless!!! Biar kawan2 jealous tgk muka flawless and glowing!🌸 🎁Free Gifts sehingga akhir bulan ni utk setiap pembelian!!!
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

MOST RECENT

TAKKAN NAK PEGI BERAYA DENGAN MAKEUP TEBAL LAGI?? 😂 .
Dulu nak pegi beraya rumah orang, bersiap dekat 1 jam, makeup tebal ber kilo kilo 😂😂😂 .
Adoi orang nak bagi makan kuih raya pun pelik je tengok kita. Muka putih tangan hitam
.
Jom lah tukar uolss, pakai BCCReam je, mudah cepat dan jimat. Takpayah nak bazir duit beli CONCEALER / COMPACT POWDER / CORRECTOR / PRIMER / MOISTURIZER / SUNBLOCK / TONER. .
TAKPAYAHH!! 🙅🙅🙅🙅
.
Pakai produk DYXY je, All in One tauu. Jimat ke jimat? Nak lagi jimat? Haa sekarang ada buat promo price tauu, bersama dengan Free Gift Speciall. Rugi kalau taknak grab
.
jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG!
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

We restocking soon guys!! For you to continue your Raya 😍.
.
Whatsapp 016-6486580
.
.
15ml bottle Foundation 01&02 - RM 79 each
.
.
Lipcreams in Salmon, Sakura and Cherry -RM 39 each
.
#ohmostwantedlook #omwlstockist #omwlookers #codklcc #codkl #codsetiawangsa #codkeramat #freecod

CARA MUDAH NAK APPLY BC CREAM DAN FACEMIST😄 "SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

🐝 HONEY BEE NUTRI CLEANSING FOAM 🐝 ❤️ 100 ml
❤️ RM58 tak termasuk postage

Kebaikan: 🌸 Pencuci muka berasaskan madu baik untuk muka
🌸 Anti pernuaan, menganjalkan kulit muka, menjadikan muka lebih licin & tegang serta menjadikan ia lebih awet muda
🌸 Menjadikan kulit halus, cerah berseri, lebih gebu & sihat serta lembab sentiasa
🌸 Mampu merawat masalah kulit kerana madu lebih mempunyai khasiat yang baik untuk kulit

Whatsapp 0196991837 untuk pertanyaan lanjut.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Yes !! Esok kite dah open order utk DYXY. Mesti korunk jeles tengok kengkawan / sedara mara glowing pakai DYXY time raya kan. .
.
HiHi mesti korunk nak jugak try DYXY ni kan. Ha! Puas hati beb 😍😘😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Thank you @reena_abrahim for using Volume Lash Waterproof Mascara by Fame Cosmetics on your model 😍 #famecosmetics #famemascara #rm45
.
Siapa dah cuba Fame Mascara? What say u? Selain mengandungi fiber yang memanjang dan melebatkan bulu mata secara semula jadi, ianya juga mudah untuk dibersihkan! Tanpa meninggalkan kesan hitam seperti mata panda ketika dibersihkan.. Fame Mascara kini digilai MUA2 seluruh Malaysia kerana kualitinya dan pastinya kerana harga mampu milik yang kami tawarkan!! Dapatkan dari @khayla.v dengan harga RM45
.

MASCARA BY FAME COMESTICS ONLY FOR RM 45!
.
*All ready stock
*All price exclude postage
🚚 POSTAGE : +RM7 (SM) / +RM10 (SS)
📦FREE SHIPPING on orders above RM180.00
🌏WE SHIP WORLDWIDE too!*
.
Place your order now
.
📲 +6 019 676 9497
📲 +6 019 676 9497
📲 +6 019 676 9497
.
Be Khayla, You're pretty special .
.
#breenabeauties #breenabeauty #lipcream #lipstickjunkie #liquidlipsticks #mattelipsticks #localmakeup #darkskinmakeup #lovelipsticks #minihaul #liquidlipcolor #bekhayla #velvetcreme #nadrebeauty #shadedough #matte #lipbait #lipbaitbyhaniszalikha #lipbait #shadedough #famecosmeticmy #hermosabelinda #nadrebeauty #supertoner #sunscreen #beautykit #liquidlipstick #codwangsamaju #codkeramat #cod

Hi korang, raya dah ni! Masih tergaru-garu muka fikir nak pakai foundation apa???? Haa ni Nue nk share 1 product cosmetic perempuan Dan lelaki pun blh pakai.. dyxy cosmetic dari @fabulous_estore @fabulous_estore @fabulous_estore
Product Ni tengah viral Tau skrg 😎😎😎.. best sangat bcc ni ADA SPF 50+ so tak perlu pakai sunblock dah and bila pkai rasa tak melekit, so compact powder pn tak perlu apply lg..vitamin C Dan vitamin E pun Ada untuk merawat masalah kulit korang yg berjerawat ke, kulit kering, berminyak semua blh ✨✨ & paling power nmpk glowing je sebab spray dgn green tea face mist, serious korang takkan menyesal apply 2 benda ni dan tk perlu nak fikir tak cantik time raya,mesti ramai puji nanti, CONFIRM😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

CARA MUDAH NAK APPLY BC CREAM DAN FACEMIST😄 "SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 017 7352669
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

I'm using only NRC Treatment Foundation, Alysa Cotton Angel Powder & Pearluxe Eyeshadow by Ferrarossa for this look on my MIL earlier! The foundation will not crack and stay glowing all night long! Come and get al these products from our store now!
NRC Treatment Foundation RM89
Alysa Cotton Angel Powder RM68
Pearluxe Eyeshadow by Ferrarossa RM45
Selamat Hari Raya from #TeamShaynaBeautyStore 🛍
#TeamShaynaBeauty
#ShaynaBeautyStore
#makeuphaulmalaysia #beautystore #onlinebeautystore
#onlineshopping #onlinestoremalaysia #onlineshopmalaysia #makeupbyshaynazikri #sayajual
#makeupartist #makeupgeek #makeupjunkie #makeuplover
#readystock #PromoRaya #WangsaMaju #OnlineShopWangsaMaju #CODkeramat #nrctreatmentfoundation #nrcosmetics

THANK YOU KAK #abby_abadi112 FOR SHARING THIS!! Hope you will love it!😘👍 .
.
Repost from #abby_abadi112 Dapat hadiah RAYA! Yeay! 😍
.
Lama ngidamkan set #ephyra ni hehe... nk beli segan haha.. akhirnya Oman & Memey kasi yahoooooo.OOoo👻
.
Baru try sekali tadi, dah rasa mcm cute dah haha... kalau berterusan mesti berseri2 kan? Hihi 🙊
.
Wangggiiiii pun wangiii... pastu lama sikit rasa lembutttt sangat muka kita... terus rasa jatuh cinta dah dgn #ephyra ni. Mohon taja kita seumur hidup please! Hehe 😹
.
Terimaaaaa Kasih sekalung budi k. Memangggg nk lagi pasni 🙊
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯 #ephyraoriginal💯 #ephyrapromoulangtahunke5 #coddesapandan #codkualalumpur #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codutcsentul #coduniversitimalaya #codPPUM.

The best foundation so far! The foundation I used on my skin yesterday didn't crack and stays glowing for more than 12 hours. Its NR Cosmetics Treatment Foundation! Only RM89! Come and get it from us while stock lasts!
Selamat Hari Raya from #TeamShaynaBeautyStore 🛍
#TeamShaynaBeauty
#ShaynaBeautyStore
#makeuphaulmalaysia #beautystore #onlinebeautystore
#onlineshopping #onlinestoremalaysia #onlineshopmalaysia #makeupbyshaynazikri #sayajual
#makeupartist #makeupgeek #makeupjunkie #makeuplover
#readystock #PromoRaya #WangsaMaju #OnlineShopWangsaMaju #CODkeramat #nrctreatmentfoundation #nrcosmetics

DAH SIAP2 PACK NK BALIK KAMPUNG?
.
Haaa jgn lupa pack skali semua produk2 #ephyra #ephyraskincareseries #ephyralips.
.
Pastikan semua dah masuk dlm bag. Siapa2 yg sempat grab #ephyrabeautybag bleh letak semua kat dlm tu. Mmg muat sgt!
.
.
Jom start packing awal2 jom!
Takdelah nnt tertinggal kat rumah.
Nangis nanti xde #ephyra 😉😘👌🏼 .
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯 #ephyraoriginal💯 #ephyrapromoulangtahunke5 #coddesapandan #codkualalumpur #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codutcsentul #coduniversitimalaya #codPPUM

DAH SIAP2 PACK NK BALIK KAMPUNG?
.
Haaa jgn lupa pack skali semua produk2 #ephyra #ephyraskincareseries #ephyralips.
.
Pastikan semua dah masuk dlm bag. Siapa2 yg sempat grab #ephyrabeautybag bleh letak semua kat dlm tu. Mmg muat sgt!
.
.
Jom start packing awal2 jom!
Takdelah nnt tertinggal kat rumah.
Nangis nanti xde
#ephyra 😉😘👌🏼
.
#codtamanmelawati#codwangsamaju#codukayperdana#codkeramat#codsetiawangsa#codklcc#codmidvalley#codbangsarsouth#cod sogo#codjalanampang#codampangpark#codklcc#codquillmall#codmajujunction#codjalanduta#codpublica#codjalantunrazak#codjalanpahang#codjalanrajachulan#codjalanmahameru#codbangsar#codputrajaya#codbandarbarubangi

Sape2 yg tgh cari lipstick/lipcream/lipmatte..blh usha2 #PoutFectLipCream yg Seri jual😉
.
Harga : RM39 (3ml) utk setiap lipcream
.
💋OMW Pout-fect Lips in SALMON (01) is a coral shade between pink and orange, a bright fun color that suits dark to fair skin
.
💋Searching for the perfect nude pink matte liquid lipstick for your everyday makeup look? Get this OMW Pout-fect Lips in SAKURA (02) and you won't regret!
.
💋Dare to be BOLD? Get the OMW Pout-fect Lips in CHERRY (03)!
.
Main ingredients are:
💋Collagen to maintain lips elasticity
💋Argan Oil, a powerful antioxidant to fight free radicals and repair the damaged skin
💋Vitamin E, a powerful skin conditioning agent
💋Titanium Dioxide to act as sunblock to prevent dark lips caused by UV
.
Nak cuba2 dulu blh call/Whatsapp Seri #0123077448 .
#sayapakaisayajual #sayajualmakeup #makeupjunckieMalaysia #ohmostwantedlook #omwlstockist #omwlagent #CODKeramat #CODKL #CODBangsarSouthCity #agentOMWLook #authorisedagent #agentKL #lipmatte #lipcream #arganoil #vitE #collagen

Salam 28 Ramadhan..
.
Seri saja nak share ingredients yg ade dlm foundation yg Seri jual..
.
Foundation ni diformulasikan oleh doktor estetika Malaysia iaitu Dr Aina @dr.ainana
.
🌸 The Magic Ingredients of OhMostWanted Look Foundation 🌸
.
💄HYALURONIC ACID
✔️Natural Anti Aging Polysaccharide that support function for collagen and elastin fibre
✔️High performance penetrating molecule for internal repair
✔️Form a layer to replenish moisture and restores radiance for smoother complexion
.
💄TITANIUM DIOXIDE (SPF 50)
✔️High UVA and UVB filter
✔️Gentle type of sunscreen suitable for sensitive skin
✔️Prevent aging and pigmentation caused by sunlight
.
💄ASCORBYL TETRAISOPALMITATE
✔️Derivates from 100% Organic Vitamin C
✔️Potent anti-oxidant to fight free radicle
✔️Prevent cellular aging by inhibiting the cross-linking of collagen, oxidation of proteins, and lipid peroxidation
.
💄BISABOLOL (CHAMOMILE EXTRACT)
✔️Potent anticongestant to calm the skin and minimaze irritation
✔️Very good for sensitive skin
.
💄ALKYL BENZOATE
✔️Anti microbial properties
✔️Can treat and prevent acne
.
💄STEARIC ACID
✔️Good exfoliator for dirt, sweat and excess sebum removal
.
Nak rasa sendiri kebaikan foundation kami, boleh call/WhatsApp Seri #0123077448 😉
.
Ready stock utk Natural 01 & 02
Harga : RM79 (15ml) utk setiap botol
.
#sayapakaisayajual #sayajualmakeup #ohmostwantedlook #magicfoundation #makeupjunkiemalaysia #kulitglowing #medicatedfoundation #SPF50 #wudhufriendly #omwlstockist #omwlagent #omwlooks #CODKeramat #CODBangsarSouthCity #thisisKeramat #CODKL

*Gambo td*
.
Sambil tggu org..smbil selfie sbb nk tnjuk Seri pakai foundation n lip cream from #OhMostWantedLook
.
Seri pakai #MagicFoundation Natural 01 + 02 & #PoutFectLipCream Color 02 Sakura + Color 03 Cherry
.
Magic Foundation ni blh jd sunblock jugak!
.
Mne nk dpt foundation yg blh jd bedak/sunblock/sihatkan kulit n mcm2 lg la??? 😉😉😉
.
Sape2 nk cuba pakai foundation n lip cream kami..blh call/WhatsApp Seri #0123077448 ok!
.
Magic Foundation (15ml) RM79 utk setiap botol
.
Pout-Fect Lip Cream (3ml) RM39 utk setiap lipcream
.
#sayapakaisayajual #sayajualmakeup #makeupjunckie #malaysia #OMWLook #omwlookers #omwlips #omwlstockist #omwlagent #CODKL #CODKeramat #SPF50 #wudhufriendly #arganoil #lipmatte #collagen #vitE #selamathariraya #eidmubarak2017 #raya2017

hari2 akhir sebelum raya ni ramai lagi yang mintak cod.mana yang dapat saya cod tu alhamdulillah rezeki anda.mana yang jauh di luar kawasan saya cover cod saya mintak maaf banyak2.mmg pack sangat jadual cod.pagi ni pun ramai lagi yang wasap mintak cod.pagi ni dah setel cod 3 tempat sebelum masuk kerja.malam ni balik kerja ada lagi nak self pick up ambik lipstik.esok ada lagi yang mintak cod.saya masih ada di KL sampai raya ke4 ye.raya ke 5 baru balik kampung.mana yang mintak cod last minit tu saya cuba usahakan.tq semua #ephyralovers
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯 #ephyraoriginal💯 #ephyrapromoulangtahunke5 #coddesapandan #codkualalumpur #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codutcsentul #coduniversitimalaya #codPPUM

Most Popular Instagram Hashtags