#codeleia

MOST RECENT

Cantik tak library sekolah chekgu
Cantik kan
.
.
Saja je nak cakap
Hari ni dah last day cerita hazran n cik meow
Tapi dia Excident lah pulak tu kan
.
.
Apa pun cerita #takadacintasepertimu telah menyebab cikgu asyik menunggu je drama jam 10
Kalau tak dah lama cikgu layan cerita KOREA
Sambil membalas msg customer yg mengorder #gincugetshera yg tgh viral ni
.
.
Mcm mana lakunya cerita ni
Mcm tulah jugak berdesup-desup msg masuk order gincu kat cikgu
.
.
Pssst....Best gak run FB Ads ni yek
.
.
Today chekgu pakai #codeiris βž• #codeleia
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af
.
.
Booking klik sini
http://www.wasap.my/60123578010/sayaNAKgincu
.
.

#SayaJual #teamgetshera #Productgetshera #new #gincu #chekgulynpakainjual #eksklusif #premium #chekgugincu #ProdukViral #gincuhalal #gincumurah
#lipshalal #lipsmurah #reselersahgetshera

bila ada lipstik GETSHERA lipstik yang lain tak cari dah.. in #codeleia

🌹HAPPY INTERNATIONAL WOMEN’S DAY🌹
.
Sepanjang minggu ni giveaway #CODELEIA dengan harga yang sangat istimewa. Stock tak banyak, so better hurry! .
Pertanyaan atau order: .
Klik je link dekat bawah dan terus whatsapp:
.
πŸ’¬ http://www.wasap.my/60137430161
.
ATAU
.
πŸ“² 013-7430161
.
πŸ›΅ Nak COD pun boleh tau!
Tmn Universiti/ Mutiara Rini/ UTM/ Skudai/ Bateri/ Puteri Harbour
.
#getshera
#akakgincu
#matte
#softlipmatte
#lipstick
#makeupartist
#makeuptutorials
#gincugetshera
#topingredients
#premiumquality
#lokal
#getsherajb
#johorbahru
#teamgetsherasiti
#dropshipwanted

A smile is the prettiest thing that you can wear 🌴🌞🌬
.
I’m wearing #daycream #sunblock and #truewaycakecompactpowder from #karismacosmetic 😘😘
.
And of course #codeleia from #gincugetshera 😘😘😘
.
#getshera #getsheralipmatte #getsheracosmetic #karismacosmetic #karismacosmeticjb #stokissahjb #stokissahkarismacosmetic

#CODELEIA
.
Our bricky red lipmatte is back in store.
.
Our CNY & VALENTINE’S SPECIAL IS ON UNTIL 20/2/2018 ❣️
.
BUY 1 FOR RM50, BUY 3 FOR RM149 ONLY 😱😱
.
Pertanyaan/ order, whatsapp saje: .
πŸ“² 013-7430161
πŸ“² 013-7430161
πŸ“² 013-7430161
.
πŸ’Œ http://www.wasap.my/0137430161
.
πŸ›΅ COD Taman U/ Mutiara Rini/ Skudai Ria/ Skudai Parade/ Bateri/ P. Harbour
.
#lipmatte
#softlipmatte
#lipmattegetshera
#resellergetshera
#dropshipwanted

#codeLeia πŸ‘„
_

Today special ;Happy Thaipusam β€” FREE POSTAGE πŸ‘
_

Details ? πŸ“² Bee 019-3669041 🐝

#beedsgetshera
#lipmattemurah
#getsherasoftlipmatte
#softlipmatte
#lipmattemurah
#lipstick
@getshera
#lipmattemesrawuduk
#getsheraampang

BE FEARLESS. BE BOLD. BE YOU. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
With #gincugetshera #codeleia ❀️❀️❀️
.
HARINI ADA FREE POSTAGE!!!
.
#lipsticklover #lipmatte #produkmalaysia #premiumqualitylipmatte #gincugetshera #getshera #getsheracosmetics #getsherasoftlipmatte #lipmatte #lipstickmatte

BE FEARLESS. BE BOLD. BE YOU. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
With #gincugetshera #codeleia ❀️❀️❀️
.
.
#lipsticklover #lipmatte #produkmalaysia #premiumqualitylipmatte #gincugetshera #getshera #getsheracosmetics #getsherasoftlipmatte #lipmatte #lipstickmatte

Lipmatte getshera code Leia dah restock..
Nak harga special jom preoder dulu..
Minggu depan dapat.. Jom cantik macam customer kita ni @pinkeliciousha pakai code leia.. www.wasap.my/60195138910

#gincugetshera
#codeleia
#preorder
#resellersahgetshera
#teamgetsherasaidatul

Zaryn Min in #codeLeia . Tapi sorry ye sayangss Leia dah OUT OF STOCK untuk tahun 2017. .
Akak akan bagitau cepat cepat kalau kaler ni dah ade sebab ramai dah aim ni.
.
Apepun, boleh continue to love other shades sebab semuanya cantik cantik tau!
Gerenti lah PUAS HATI.
.
Tawaran special sempena YES 2017, boleh beli lipmatte Getshera dengan harga istimewa.
.
Beli 1, RM60 dah include postage (SS add RM 6 je)
Beli lebih dari 1 dapat FREE POSTAGE! .
Still tak puas hati?
Akak tambah voucher unlimited expired date. Boleh guna voucher tu nanti untuk beli lipmatte Getshera dengan harga yang super rendah!
,
Pertanyaan/ order
Whatsapp:

http://www.wasap.my/60137430161

#resellersahgetshera #teamgetshera #teamgetsheraeisyah #agentnusajaya #agentutm #dropshipwanted #cod #getsheracosmetics #lipmatte #viral #getshera #gincuviral #muamalaysia #halalcosmetic #halal #hijabi #softlipmatte #viral #lipstickmurah #sayajual #kedaionline #makeupessential #igersmalaysia #igshopmalaysia #vitaminE #topingredients

haaa inilaahhh lipsmatte yang saya pakai sepanjang keluar berjalan....
#codeleia
#codeeshal
#codenaim
#codeadn

haaaa.. saya tak pernah touchup lagiii sepanjang mengenal lipsmatte getshera.. saya tak pernah lagi ke toilet untuk betulkan lipsmatte dibibir.. sebab tak pernah sopak2 warna nya dibibir.. kekal gituhhh...

@aeisyahnmnsr_getshera in the mix of #codeLeia with #codeWarda

Tak perlu risau nak mix kan warna tu macam mana sekalipun. Sebab warna lipmatte Getshera very pigmented, intense matte finish.
Warna tak bercapuk, tak flaky, full coverage dan long wear matte lipstick.
Saiz 8ml, super jimat dengan lightweight texture.
HARGA PROMOSI JUALAN AKHIR TAHUN

1 pc -RM60 (include postage)
2 pcs-RM110 (FREE postage)

#getshera
#akakgincu
#matte
#softlipmatte
#lipstick
#makeupartist
#makeuptutorials
#gincugetshera
#topingredients
#premiumquality
#lokal
#getsherajb
#johorbahru
#teamgetsherasiti
#dropshipwanted

#Repost @getshera_shahalam
(@get_repost)
β€’ β€’ β€’
siapa tak kenal beautiful @syazlinzainal dia pakai #gincugetshera
#codeleia
#codefirdaus
#codeeshal
.
.
Semuanya cantik! 😍😍

Mula dengan sebatang #codeLeia dulu, lepastu adik ni repeat order lagi dengan #codeZara dan #codeEshal
Sedar tak sedar dah 3 batang lipmatte Getshera dia ada. Jadi collector jugak ni.
Pengalaman saya sejak jadi agent Getshera, 100% customer sangatlah puas hati dengan kualiti lipmatte yang ringan, tak melekit, tak mudah tanggal dan yang penting tak keringkan bibir ni.
Percaya atau tak yang semua ni dalam pakej harga yang sangat berbaloi dan mampu milik?
Ye, awak boleh dapat semua ni dengan satu harga je. JIMAT!
#getshera
#akakgincu
#matte
#softlipmatte
#lipstick
#makeupartist
#makeuptutorials
#gincugetshera
#topingredients
#premiumquality
#lokal
#getsherajb
#johorbahru
#teamgetsherasiti
#dropshipwanted
#resellersahgetshera

Most Popular Instagram Hashtags