[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#codeleia

441 posts

TOP POSTS

Friyay!!!
(Hakikatnya tengah bekerja during lunch break) #throwback #getsherasoftlipmatte #codeleia

Hi , selamat pagi πŸ™ˆ pagi yang ceria bersama #gincugetshera #codeleia . Selamat berkerja pada yang berkerja di hari sabtu πŸ˜‚

Assalamualaikum...
Hari yang indah
Dimulakan dengan
Keyakinan diri yang tinggi
Berkertrampilan menarik membuatkan
Diri yakin untuk terus melangkan
Walaupun beribu kali jatuh dan jatuh
Harus kuat untuk terus banngun
Maju kehadapan....
#ginculelakiitupemilikhatiku
#gincusuci
#gincuviralgetshera
#codeleia
#motivation

Ni lagi sorang mengalah juga terpaksa cakap produk orang kita lagi best oyeahhh lompat ke bintang lagi!! Berseri2 @__the.w seri ibu mengandung 😍😍
Gambar pertama wiwi pakai #codeadn
Gambar kedua wiwi pakai #codeleia cantik sangat sila jeles korang!! Thank you wiwi jaga diri semoga dipermudahkan nanti 😘😘

Cantiknya MUA zura makeup. She combine two code. Code Khuldi and other code warna merah. You can try to mix #codeKhuldi with #codeNaim to get this look now!.
.
Senang saja, sapu dulu khuldi then kat bahagian dalam bibir dap dap sikit dengan warna meran terang seperti #codeNain or #codeLeia ke.
.
Sangat cantik the result. Ala ala korean style makeup. 😍

Ok.. Ni ceq pakai #getsheralipmatte code leia.. .
.
Wuiii cantikk laa calerr nii.. Ceq suka sgt... Sapa xmaw cantik aihh lani.. Sapa nak beli blh p beli kat @marisazahid .
.
Walaupon lipmatte tpi xrasa kering ka cekang ka bibiaq hampa tu.. Rasa biasa ja.. Yg penting halal dan wudhu friendly.. #getsheralipmatte #codeleia

SALE STILL ON! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ .
VERY LIMITED STOCK! #codeleia #getshera #getsherasoftmattelipstick #getsheracosmetics #getsherasoftlipmatte

Lady boss calit #codeleia. Hot ke idok???😍😍😍🌸

Sis dah nak sampai #ikeacheras 😊 tempat fav sebab one stop centre senang cari barang. Sis pakai gincu getshera tak keringkan bibir #codeleia mix dengan #codemawa πŸ’‹πŸ’‹ kali ini sis lebihkan sikit dari garis bibir. Nampakla full lips sikit. πŸ˜‚πŸ˜‚ bibir sis ni tak cukup tebal. Nasib baik gincu getshera ni boleh buat hacks sikit. 😍 nak order cepat2 pm k.. nnt habis! 😘

MOST RECENT

Morning! #codeLeia for today. Sesuai sangatpakai hari Isnin yang tak berapa nak semangat nih.
.
Lepastu tak rajin bersiap since dari semalam sakit kepala sampai pagi ni. I just dap dap BEDAK GGF (3in1-ada foundation, concealer and powder), sapu sapu kat muka siap!!!!! Then, put my blusher on cheeks and kepit bulu mata. Thats all.....of course end with #gincugetshera. πŸ’„πŸ’‹
.
By the way, Leia dah SOLD OUT di HQ, and too sad I also have 2 pieces left. Tahun depan baru ada 😰😭.
.
Alhamdulillah, laku weyh code ni. Kulit cerah ka, hitam ka, semua sesuai pakai. Very high class! Love leia so much. And everyone love it too! You all saja yang termanggu manggu nak beli ke tak kan? See, dah nak licin pun. Cepat cepat, sapa nak, ada lagi 2 batang saja lagi ni. Hehe. 😍
.
.
If you have any enquiry regarding products, simply click the link on bio to directly WHATSAPP without saving my number. So easy! πŸ€—
.
πŸ’„πŸ’‹ www.wasap.my/60134296505

#akakgincu
#resellersahgetshera
#teamgetshera
#teamgetsherasiti
#stokistgetshera
#agentgetshera
#gincugetshera
#agentgetsherapuchong
#stokistgetsherapuchong
#getsherapuchong
#getshera
#getsheracosmetics
#premiumqualitylipmatte
#agentwanted
#dropshipwanted
#agentdiperlukan
#dropshipdiperlukan

Assalamualaikum...
Hari yang indah
Dimulakan dengan
Keyakinan diri yang tinggi
Berkertrampilan menarik membuatkan
Diri yakin untuk terus melangkan
Walaupun beribu kali jatuh dan jatuh
Harus kuat untuk terus banngun
Maju kehadapan....
#ginculelakiitupemilikhatiku
#gincusuci
#gincuviralgetshera
#codeleia
#motivation

Hi , selamat pagi πŸ™ˆ pagi yang ceria bersama #gincugetshera #codeleia . Selamat berkerja pada yang berkerja di hari sabtu πŸ˜‚

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

ASSALAMULAIKUM JELITAWAN !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
Okey hari ni chekgu nak story sikit sebanyak pasal produk getshera yg tengah HOT....apa lagi kalau bukan #gincugetshera
.
.
TEXTURE Gincu getshera adalah lipstik yang bertexture Matte
.
BERAT Gincu getshera ni 8ml (cer ambik syring try berapa banyak 8ml tu...banyak tau)
.
.
Part yang BEST sangat-sangat ialah...gincu ni tak sama dengan gincu yang lain sebab ia tak akan MENGERINGKAN / MEREKAHKAN bibir si pemakai....NEHI...NEHI...NEHI
.
PACKAGING Gincu getshera berwarna kehitaman...hitam melambagkan kemewahan....mewah bila pakai di bibir...setuju tak
Nampak mcm harga ratusan ringgit tapi harga sebenarnya tak sampai pun seratus
.
KKM APPROVED...so jangan risau sayang pakailah dengan tanpa was-was or risau...insyallah selamat digunakan dan HALAL
.
Gincu getshera ni di reka dlm 10 warna yg menawan kepada si pemakai:
#codeadn
#codenaim
#codeeshal
#codemawa
#codekhuldi
#codeleia
#codeiris
#codezara
#codewarda
#codefirdaus
.
.
Agen Getshera Shah Alam
http://bit.ly/2zbw7af

Code Leia ni warna burgundy (bahasa pekan dia merah gelap)β €
β €
Sesuai untuk semua warna kulit. Especially yang sawo matang. Bukan kulit ular sawa. Yg tu buat handbag boleh la...β €
β €
#teamgetsheraβ €
#teamgetsherasitiβ €
#resellersahgetsheraβ €
#teamgetsherapkoqcomingsoonβ €
#getsheraβ €
#codeLeiaβ €
#bestlipmatteintown

Most Popular Instagram Hashtags