[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coddamansara

MOST RECENT

🍁🍁DYXY COMPLETE LADY SET 🍁🍁
.

JERAGAT?!! PARUT JERAWAT??!
.
.
Okay..okay Sis Emy nak share dengan korang harini. Satu magic cream yang boleh tutup & pudarkn semua masalah kat atas tu !!
.
.
#bccream teknologi #korea ni best sangat sebab full coverage. Dan paling penting ringan macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi. .
.
.
Kebaikan lain dalam #dyxybccream 🍁Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit).
🍁Vitamin E (merawat kulit).
🍁Mineral (sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik, boleh rawat kulit 😘
.
.
Girls, tunggu apa lagi? Meh whatsapp Sis Emy laju2. Promosi kasih sayang masih on ni
.
Kalau nak jadi dropship pun di alu-alukan

Klik je link di bio atas
017 6965550
.
.
#dyxycosmetics #emydyxy #teamfaizahdyxy #foundation #dyxyfacemistgreentea #glowingskin #makeupaddicted #makeuplover #dyxykotadamansara #dyxydamansara #uitmpuncakalam #uitmlendu #tvalhijrah #freepostage #freecod
.
.
🚘🚘🚘
#cod #codkotadamansara #coddamansara #codbandarutama #codttdi #coddamansaradamai #codbandarsridamansara #codmanjalara #codkepong #codtamanehsan #codsegambut #coduitmpuncakalam

Founder Dyxy kita pun guna Dyxy BC Cream.
Cantik kan? Taknak try ke uolls ? .
.
Yang berminat tu boleh la Whatsapp Sis Emy.
Sis bagi harga promosi. Harga kasih sayang gituu..😊😊
Siap bagi #freecod #freepostage #freegift
.
.
Klik je link kat bio atas
017 6965550
.
.
Kalau yang berminat nak jadi #dropship pun bolehhh..whatsapp je Sis okay girls..😘
.
.
#dyxycosmetics #emydyxy #teamfaizahdyxy #dyxybccream #foundation #makeupmesrawuduk #makeupaddicted #makeuplover #makeuptutorial #dyxykotadamansara #dyxydamansara #uitmpuncakalam #tvalhijrah
.
.
🚘🚘🚘
#cod #codkotadamansara #coddamansara
#codbandarutama #codttdi #coddamansaradamai #codbandarsridamansara #codmanjalara #codkepong #codtamanehsan #codsegambut #coduitmpuncakalam #codpetalingjaya

FREE COD EVERYDAY!! Postage everyday!! FOR AINAA SERUM & AINAA CLEANSER ☺️✌️
.
.
Sophie will send to your doorstep!πŸ˜ŠπŸ€— or officestep?
.
Cepat cepat.. sape nak COD PERCUMA just call or whatsapp Sophie di
011.1025.5043 ye..
.
Rawang, Selayang, Batu Caves, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Bukit Antarabangsa, UK Perdana, Ampang, Seluruh KL, Bangsar, Damansara, Petaling Jaya πŸŽπŸ’¨
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

FREE COD EVERYDAY!! Postage everyday!! FOR AINAA SERUM & AINAA CLEANSER ☺️✌️
.
.
Sophie will send to your doorstep!πŸ˜ŠπŸ€— or officestep?
.
Cepat cepat.. sape nak COD PERCUMA just call or whatsapp Sophie di
011.1025.5043 ye..
.
Rawang, Selayang, Batu Caves, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Bukit Antarabangsa, UK Perdana, Ampang, Seluruh KL, Bangsar, Damansara, Petaling Jaya πŸŽπŸ’¨
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

FREE COD EVERYDAY!! Postage everyday!! FOR AINAA SERUM & AINAA CLEANSER ☺️✌️
.
.
Sophie will send to your doorstep!πŸ˜ŠπŸ€— or officestep?
.
Cepat cepat.. sape nak COD PERCUMA just call or whatsapp Sophie di
011.1025.5043 ye..
.
Rawang, Selayang, Batu Caves, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Bukit Antarabangsa, UK Perdana, Ampang, Seluruh KL, Bangsar, Damansara, Petaling Jaya πŸŽπŸ’¨
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

ASSALAMUALAIKUM GOOD MORNING 😊😎
.
Selamat hari Ahad semua. Hari ni kita brekpes sambil kerja duk atas katil je, kata hari Ahad kan.. tetap bekerja walaupun cuti πŸ˜…β˜ΊοΈβœŒοΈβ€οΈ
.
Tips untuk sihat dan cantik 😊✌️
.
❀️ Banyakkan minum air kosong (2-3 liter sehari)
.
❀️ Kurangkan pengambilan gula.
.
❀️ Kurangkan makanan berminyak, rebus atau panggang lagi elok.
.
❀️ Banyakkan makan sayuran dan buahan.
.
❀️ Pastikan anda mendapat tidur yg secukupnya dan kurangkan tahap stress anda ✌️
.
❀️ Sentiasalah senyum dan berbuat baiklah sesama kita.
.
❀️ Gunakan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER dua kali sekali untuk kekal segar dan cantik 😘
.
Mulakan pagi anda dengan bersyukur ye. Pastu bolehlah gunakan AINAA SERUM selepas mencuci muka ☺️✌️
.
Jom sebarkan #goodvibes #positivevibes sebanyak-banyaknya hari ni.
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless dgn menggunakan AINAA SERUM yg mendapat kelulusan KKM. Jika berminat, bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

ASSALAMUALAIKUM GOOD MORNING 😊😎
.
Selamat hari Ahad semua. Hari ni kita brekpes sambil kerja duk atas katil je, kata hari Ahad kan.. tetap bekerja walaupun cuti πŸ˜…β˜ΊοΈβœŒοΈβ€οΈ
.
Tips untuk sihat dan cantik 😊✌️
.
❀️ Banyakkan minum air kosong (2-3 liter sehari)
.
❀️ Kurangkan pengambilan gula.
.
❀️ Kurangkan makanan berminyak, rebus atau panggang lagi elok.
.
❀️ Banyakkan makan sayuran dan buahan.
.
❀️ Pastikan anda mendapat tidur yg secukupnya dan kurangkan tahap stress anda ✌️
.
❀️ Sentiasalah senyum dan berbuat baiklah sesama kita.
.
❀️ Gunakan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER dua kali sekali untuk kekal segar dan cantik 😘
.
Mulakan pagi anda dengan bersyukur ye. Pastu bolehlah gunakan AINAA SERUM selepas mencuci muka ☺️✌️
.
Jom sebarkan #goodvibes #positivevibes sebanyak-banyaknya hari ni.
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless dgn menggunakan AINAA SERUM yg mendapat kelulusan KKM. Jika berminat, bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

ASSALAMUALAIKUM GOOD MORNING 😊😎
.
Selamat hari Ahad semua. Hari ni kita brekpes sambil kerja duk atas katil je, kata hari Ahad kan.. tetap bekerja walaupun cuti πŸ˜…β˜ΊοΈβœŒοΈβ€οΈ
.
Tips untuk sihat dan cantik 😊✌️
.
❀️ Banyakkan minum air kosong (2-3 liter sehari)
.
❀️ Kurangkan pengambilan gula.
.
❀️ Kurangkan makanan berminyak, rebus atau panggang lagi elok.
.
❀️ Banyakkan makan sayuran dan buahan.
.
❀️ Pastikan anda mendapat tidur yg secukupnya dan kurangkan tahap stress anda ✌️
.
❀️ Sentiasalah senyum dan berbuat baiklah sesama kita.
.
❀️ Gunakan AINAA SERUM & AINAA CLEANSER dua kali sekali untuk kekal segar dan cantik 😘
.
Mulakan pagi anda dengan bersyukur ye. Pastu bolehlah gunakan AINAA SERUM selepas mencuci muka ☺️✌️
.
Jom sebarkan #goodvibes #positivevibes sebanyak-banyaknya hari ni.
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless dgn menggunakan AINAA SERUM yg mendapat kelulusan KKM. Jika berminat, bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

AHAD YANG INDAH😘
PASTINYA MENJELANG HARI MINGGU, ANDA MAHU MELUANGKAN MASA BERSAMA KELUARGA TERCINTAπŸ˜‡
.
TIDAK KISAH SAMA ADA ANDA SEORANG WANITA BERKERJAYA ATAU SURIRUMAH SEPENUH MASA, SEMESTINYA ANDA MENGIMPIKAN β€˜QUALITY TIME’ AGAR SUAMI & ANAK-ANAK ANDA MERASA LEBIH β€˜BONDING’ DENGAN ANDA.
.
melayan permintaan suami & anak-anak yang teringin nak makan itu & ini tentunya mencetuskan rasa excited untuk memenuhi permintaan mereka. apa lagi, segeralah tengok handphone, buka Google & cari resipi yang istimewa😊
.
ya, boleh jadi juga hari ni menjadi β€˜cheat day’ anda & tiada salahnya asalkan anda sekeluarga gembira!🀩
.
HAPPY SUNDAY LOVE!πŸ’–
.
#BeTheGlamorousDrinkStokisPJ
#BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya #StokisPJ #StokisPetalingJaya #StokisBeDrink #StokisBTGD #StokisBeTheGlamorousDrink #NadiaAnnuar #supplementkurus #produkKurus #TestimoniBeDrink #kurusputih #putihkurus #radiantskin #glowingskin #supplementjerawat #ubatjerawat #TestimoniBeTheGlamorousDrink
#TestimoniKurus #codKlangValley #codPJ #codSubang #codDamansara #codKL #codBangsar #ProdukKurusSelepasBersalin

AHAD YANG INDAH😘
PASTINYA MENJELANG HARI MINGGU, ANDA MAHU MELUANGKAN MASA BERSAMA KELUARGA TERCINTAπŸ˜‡
.
TIDAK KISAH SAMA ADA ANDA SEORANG WANITA BERKERJAYA ATAU SURIRUMAH SEPENUH MASA, SEMESTINYA ANDA MENGIMPIKAN β€˜QUALITY TIME’ AGAR SUAMI & ANAK-ANAK ANDA MERASA LEBIH β€˜BONDING’ DENGAN ANDA.
.
melayan permintaan suami & anak-anak yang teringin nak makan itu & ini tentunya mencetuskan rasa excited untuk memenuhi permintaan mereka. apa lagi, segeralah tengok handphone, buka Google & cari resipi yang istimewa😊
.
ya, boleh jadi juga hari ni menjadi β€˜cheat day’ anda & tiada salahnya asalkan anda sekeluarga gembira!🀩
.
HAPPY SUNDAY LOVE!πŸ’–
.
#BeTheGlamorousDrinkStokisPJ
#BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya #StokisPJ #StokisPetalingJaya #StokisBeDrink #StokisBTGD #StokisBeTheGlamorousDrink #NadiaAnnuar #supplementkurus #produkKurus #TestimoniBeDrink #kurusputih #putihkurus #radiantskin #glowingskin #supplementjerawat #ubatjerawat #TestimoniBeTheGlamorousDrink
#TestimoniKurus #codKlangValley #codPJ #codSubang #codDamansara #codKL #codBangsar #ProdukKurusSelepasBersalin

AHAD YANG INDAH😘
PASTINYA MENJELANG HARI MINGGU, ANDA MAHU MELUANGKAN MASA BERSAMA KELUARGA TERCINTAπŸ˜‡
.
TIDAK KISAH SAMA ADA ANDA SEORANG WANITA BERKERJAYA ATAU SURIRUMAH SEPENUH MASA, SEMESTINYA ANDA MENGIMPIKAN β€˜QUALITY TIME’ AGAR SUAMI & ANAK-ANAK ANDA MERASA LEBIH β€˜BONDING’ DENGAN ANDA.
.
melayan permintaan suami & anak-anak yang teringin nak makan itu & ini tentunya mencetuskan rasa excited untuk memenuhi permintaan mereka. apa lagi, segeralah tengok handphone, buka Google & cari resipi yang istimewa😊
.
ya, boleh jadi juga hari ni menjadi β€˜cheat day’ anda & tiada salahnya asalkan anda sekeluarga gembira!🀩
.
HAPPY SUNDAY LOVE!πŸ’–
.
#BeTheGlamorousDrinkStokisPJ
#BeTheGlamorousDrinkStokisPetalingJaya #StokisPJ #StokisPetalingJaya #StokisBeDrink #StokisBTGD #StokisBeTheGlamorousDrink #NadiaAnnuar #supplementkurus #produkKurus #TestimoniBeDrink #kurusputih #putihkurus #radiantskin #glowingskin #supplementjerawat #ubatjerawat #TestimoniBeTheGlamorousDrink
#TestimoniKurus #codKlangValley #codPJ #codSubang #codDamansara #codKL #codBangsar #ProdukKurusSelepasBersalin

BENDA WAJIB TAK BOLEH TINGGAL πŸ˜…πŸ˜‚πŸ‘β€οΈ
.
Nak ke mana mana mesti kena bawak sebab rasa macam tak complete hidup kalau tertinggal AINAA Serum ni.
.
Lagi lagi nak pergi holiday, memang mintak simpang kalau tertinggal πŸ˜‚ Sebab kulit expose to sunlight kan, so jadi kering and burn.
So penyelamatnya sapulah AINAA Serum, tak payah risau dah πŸ‘πŸ‘Œ
.
.
Cepat cepat.. sape nak COD PERCUMA just call or whatsapp Sophie di
011.1025.5043 ye..
.
Rawang, Selayang, Batu Caves, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Bukit Antarabangsa, UK Perdana, Ampang, Seluruh KL, Bangsar, Damansara, Petaling Jaya πŸŽπŸ’¨
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

BENDA WAJIB TAK BOLEH TINGGAL πŸ˜…πŸ˜‚πŸ‘β€οΈ
.
Nak ke mana mana mesti kena bawak sebab rasa macam tak complete hidup kalau tertinggal AINAA Serum ni.
.
Lagi lagi nak pergi holiday, memang mintak simpang kalau tertinggal πŸ˜‚ Sebab kulit expose to sunlight kan, so jadi kering and burn.
So penyelamatnya sapulah AINAA Serum, tak payah risau dah πŸ‘πŸ‘Œ
.
.
Cepat cepat.. sape nak COD PERCUMA just call or whatsapp Sophie di
011.1025.5043 ye..
.
Rawang, Selayang, Batu Caves, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Bukit Antarabangsa, UK Perdana, Ampang, Seluruh KL, Bangsar, Damansara, Petaling Jaya πŸŽπŸ’¨
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

ALHAMDULILLAH, AINAA SERUM & AINAA CLEANSER DI KOTA MEKAH ❀️❀️❀️
.
BENDA WAJIB TAK BOLEH TINGGAL πŸ˜…πŸ˜‚πŸ‘β€οΈ
.
Nak ke mana mana mesti kena bawak sebab rasa macam tak complete hidup kalau tertinggal AINAA Serum ni.
.
Lagi lagi nak pergi holiday, memang mintak simpang kalau tertinggal πŸ˜‚ Sebab kulit expose to sunlight kan, so jadi kering and burn.
So penyelamatnya sapulah AINAA Serum, tak payah risau dah πŸ‘πŸ‘Œ
.
.
Cepat cepat.. sape nak COD PERCUMA just call or whatsapp Sophie di
011.1025.5043 ye..
.
Rawang, Selayang, Batu Caves, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Bukit Antarabangsa, UK Perdana, Ampang, Seluruh KL, Bangsar, Damansara, Petaling Jaya πŸŽπŸ’¨
.
.
Jom teruskan misi sayang2 utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp Sophie laju laju kat πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
011.1025.5043
011.1025.5043
.
.
Lots of love ❀️ 😊
.
.
#ainaaserum #beautiful #skin #sophie #codkualalumpur #codrawang #codselangor #coddamansara #nsabeautyselangor #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #nsabeautykualalumpur #sayajual #sayajualprodukkecantikan #serum #serummalaysia #ainaaserumrawang #ainaaserumselayang #ainaaserumgombak #ainaaserumsetapak #ainaaserumkualalumpur #ainaaserumklcc #ainaaserumampang #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor

SURPRISEEEE ! !
INI LAH BERITA GEMBIRA BUAT MLENS LOVERSSS πŸ’–
.
.
.
Memperkenalkan edisi terbaru magnificent Lens The Shine ! Semestinya Magnificent didatangkan dgn warna2 yang menghasilkan kilaun bak permata .. sekali tengok dah jatuh cintaa haa πŸ’‹πŸ’•
.
.
Insya Allah stock sampai minggu depan , yang nak boleh book siap2 , stock batch pertame limited hanya utk si cantik dan jejaka yang lajuzzz sahaja taw 😘
.
.
Berkenaan ? Nak masuk merisik atau terus meminang ? Boleh order ke Whatsapp πŸ“² 019 316 5274
Agent agent stokis Leesya official .
.
SELFPICKUP - MAYBANK * Dpn balai polis sunway pyramid * tau 😘
.
.
COD 🚘
#codpetalingjaya
#codshahalam
#codsubangjaya
#codkelanajaya
#coddamansara
#codbangsar
#codppum
#codpantaidalam
#coduniversitimalaya
#codmidvalley
#codklsentral
#sayajual
#mlens
#magnificentlens
#hezlinesignature
#contactlenses
#lens
#lenses

EXPIRY DATE DYXY COSMETICS
.
.
πŸ“Œ Mesti tertanya2, eh dyxy ni boleh pakai sampai 3-5 bulan, bila expired datenya?? Meh sini nak bagitahu info best. #bccream punya tempoh boleh guna selama (24M) selepas pakai bccream tu... Haaa 2 tahun??😱😱 Tak faham ye.. Okey macam ni, kalau uolls start harini 24/02/2018 bccream ni expired la 2 tahun iaitu pada 24/02/2020. Tengok.. sangat berbaloi kan... Even kalau uolls pakai sikit2 pun boleh tahan lama
.
.
πŸ“Œ #facemistgreentea ni pula, tahan selama setahun (12M) dari start pakai. Bestnya laa ada cosmetics yang boleh tahan bertahun...
.
πŸ“Œ Tahan lama sebab semua bahan yang ada dalam #dyxycosmetics bahan mineral & organik.. Ya allah memang selamatlaa macam tu, strictly, tiada bahan terlarang... Tak rugi tau cuba #dyxycosmetics
.
.
🚘🚘🚘
#cod #codkotadamansara #coddamansara #codbandarutama #codttdi #coddamansaradamai #codbandarsridamansara #codmanjalara #codkepong #codtamanehsan #codsegambut #coduitmpuncakalam #petalingjaya

. T E S T I M O N I,
Pening kan , muka bermasalah je, nak kene fikir skincare apa nak guna , foundation yang sesuai tu yang macam mana kan ?
syukur ada nya set dms one 5+1 ( complete skincare , foundation dan toner sekali siap )
bestkan , tengoklah testimoni ni , senyum sampi ke telinga ,
syukur masalah di wajahnya mula ke arah KULIT BEBAS MASALAH !
hakak sangat recomend kepada mereka yang nak RASA JIMAT WANG ! JIMAT MASA ! 5 barang yang hebat bertindak mengikut peranan masing-masing ini pada harga yang |SUPER BERBALOI !
.
sesuai dengan harga , maka setanding dengan manfaat nya.Jomlah rebut sekarang, pasti tak rugi .
CALL / WHATSAPP DI TALIAN HOTLINE 0172926619
.
COD DMS360 SEKITAR KUALA LUMPUR SELAYANG AMPANG CHERAS DAMANSARA BATU CAVES
.
#teamlala #dms360stokiskualalumpur #dmsviral #promosi #jerawat #jeragat #kusam #poriterbuka #petua #cantik #flawless #codkualalumpur #codampang #codsenawang #codselayang #coddamansara #codbatucaves #codcheras #codhartamas

DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1
.
βœ” Terdiri daripada:
.
β—» SABUN MUKA
.
β—Ό KRIM SIANG
.
β—» KRIM MALAM
.
β—Ό SERUM GLOWING
.
β—» FOUNDATION .
SATU KOTAK SIAP SATU SET LENGKAP..
Peh mmg jimat la 😍
.
CALL / WHATSAPP DI TALIAN HOTLINE 0172926619
.
COD DMS360 SEKITAR KUALA LUMPUR SELAYANG AMPANG CHERAS DAMANSARA BATU CAVES
.
#teamlala #dms360stokiskualalumpur #dmsviral #promosi #jerawat #jeragat #kusam #poriterbuka #petua #cantik #flawless #codkualalumpur #codampang #codsenawang #codselayang #coddamansara #codbatucaves #codcheras #codhartamas

Premium full set TTC (Hot selling)
1. ESP
2. Vit E ➑ share dengan suami
3. Omega Guard (Fish oil)
4. Vitamin C ➑ share dengan suami
5. Vitalea Iron
6. B complex with folic acid
Get yours now! For more details, WA 0122161541. πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags