#cod1malaysia

19 posts

TOP POSTS

BRO.. LU MASYUK LA JUAL POMADE..😘😍😍😘😘😘😘😘
===========================
.
WA TIAP2 MALAM TINGGAL ANAK ISTERI KAT RUMAH SEBAB NAK CARI MAKAN BRO!!!
Wa bukan tunggu dlm FACEBOOK atau iINSTAGRAM JE ORDER BRO..
.
WA HARI-HARI G MENEBAS SEMAK ORANG X MASUK LAGI BRO..
.
KALU WA BOLE BUAT .. LU PUN BOLE BUAT.. NASIB SEMUA KAWAN-KAWAN WA SEMUA POSITIVE..
#MISI2017
#WA JUTAWAN POMADE.
#BUKANSENANGNAKSENANG
#hipsterpomadelafamillia #freepomade #freepostage #buy2free2 #termandconditionapply #cod1malaysia #postage1malaysia

Pengasas JSD sendiri yang cakap ....
Bukan saya ...
.
.
Miss V BENGKAK dan GATAL bila guna FW jsd !!!
GEMPAK kan??
Yang FAHAM itu faham lah yer.
Ok.yang TAK FAHAM itu kena baca betul2.

FW jsd ini FUNGSI "MENARIK "
-Tarik keputihan
-Tarik kekotoran
-Tarik lendir
-Tarik kuman2
-Tarik fungus
-Tarik kutu kelamin bawah kulit

Jadi bila di tarik yang kotor2 itu dari dalam salur miss v , keluar ikut mana ???
Ikut salur miss v kan.
Bila yang kotor2 itu keluar berpusu2,sudah tentu terkena @ melalui bibir miss v kan.. haaa..yang kena bibir miss v inilah jadi GATAL, jadi BENGKAK, jadi MERENYAM , berlendir2, berketul2 bila keluar.

Jadi nak HILANGKN gatal, pedih, merenyam itu, CEPAT, guna fw jsd ini SEKERAP MUNGKIN !!
KENAPA kena guna lagi kerap ?
tak tahan PEDIH tau !!
👆jawapannya :

Supaya cairan yang KOTOR itu cepat2 HABIS keluar.baru lah HILANG gatal2nya.lagi kerap guna,lagi cepat kotor2 itu di tarik keluar..baru cepat HABIS kotor2 itu betul tak.. Jangan Takut !!
Fw jsd TERJAMIN KESELAMATANNYA.
PH fw jsd di jaga.Sebab memang di cipta oleh PAKAR dan di formulasikan dari Farmacy tau..
Kalau rasa guna FW jsd ini TAK SELAMAT!!
samalah macam tak selamat awak guna UBAT2 dekat farmacy tu.

Cuba pergi jumpa doktor pastu cakap keputihan dah teruk dan gatal.
TENTU doktor akan bagi dekat awak ubat untuk CUCI miss v..masukkn tiub dalam salur dan flush.. Ubat cuci itu kalau jenama JSD, kita panggil FEMININE WASH ..
Pharmacy mungkin di panggil BETADIN itu contohla,
Dan macam2 brand lagi..
Saya KONGSI KEBAIKAN fw jsd jer.
Bukan nak cakap produk jsd BAGUS..
Yang lain tak bagus...
Yang dah guna jer tahu KEBAIKAN nya... pm/wasap 0136513351

#agenjsdmelaka
#jsdian #cod1malaysia #fwjsdno1 #ayerkerohmelaka #instaniaga #instaniagamalaysia #keputihan #nathasa.e #

Hai gais ✌🏻team kami menawarkan CASH ON DELIVERY untuk setiap negeri😍 kalau anda nak COD dengan team kami boleh terus whatsapp +0187600853 okay? Nanti kita deal sampai puas☺ in shaa allah coming soon 1 MALAYSIA kami buat COD supaya anda semua memberikan kepercayaan kepada kami #iphonestyle #iphone7 #iphone7 #iphoneoriginal #iphone5s #iphone #iphonenewset #gadget #gadgetmurah #cod #cod1malaysia #agentwanted #agentdropshipneeded

Herbarium u white JSD
Untuk mereka 👇👇👇👇 "Saya tak suka mekap"
"Saya nak nampak natural beauty"
"Saya tak suka bau krim malam"
"Suami saya tak suka bedak tebal seinci"

Awak... Meh sini akak cadangkan awak minum Herbarium u white JSD untuk masalah diatas.. Jom kekal jelita.. Tanpa mekap... pm/wasapp 0136513351

#jsd #jsdian #jamususukdara #herbariumuwhitejsd #takcubataktahu #instaniaga #instaniagamalaysia #agenjsdmelaka #ayerkeroh #ayerkerohmelaka #cod1malaysia #flawless #cantik #teamraturich #manismantappenuhrahsia💋

salam dan selamat pagi semua.
walaupun abam warded kt spital
DELIVERY DEPT ZILL BROSS @hipster_pomade_la_famillia team tetap gak buat KERJA DENGAN TUNTAS DAN PANTAS.
.
POSTAGE STILL OPEN SEBAB ABAM POSMEN PICK UP PUKUL 3 PETANG.
.
Borong dan RESELLER PM 0193871398
.
P/s: mesti dihujani dengan servis terbaik dari kami..
#hipsterpomadelafamillia #postage1malaysia #cod1malaysia #dropshipdiperlukan #hargamurah #hargatermasukpos #hargapromosi #hipsterpomade #melakahipsterpomade #hipsterpomadedamansara #familiastore #misijutawan2017

BEBAS JERAWAT, BEBAS PARUT, BEBAS MUKA BERMINYAK!! PEMBELIAN 2 BOTOL HERBARIUM ( RM78 + RM78 = rm156)

FREE 1 unit Sabun Seri Cahaya berharga RM38.90

Best tak?? Tunggu apa lagi...jomla grab reramai harga promosi.. pm/wasapp 0136513351

#agenjsdmelaka
#teamraturich
#jamususukdara
#herbarium
#sabunsericahaya
#kempenbestpunye
#instaniaga
#instaniagamalaysia
#cod1malaysia
#nakcantik

Nak kulit putih cerah dan sihat tanpa cucuk2???
Nak rawat kulit kusam x bermaya??
Nak kulit lembut tanpa perlu habis duit ke spa??
Nak anjalkan kulit dan Aset yang mantap??? JSD memperkenalkan AIR SUSUK BERLIAN(Herbarium U-White)

Kesan Seawal 7 harii!!!!
Jom consume susuk untuk badan😍😍 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 Kelebihan Susuk kolagen Herbarium U-White ➡Bantu menentang proses penuan
➡Tegangkan dan anjalkan kulit wajah dan ASET wanita
➡Atasi masalah kulit kering dan bersisik ➡Kurangkan kedutan,selulit dan garis2 halus di sekeliling mata
➡Rawat kurangkan rambut gugur
➡Kurangkan ketagih rokok (untuk perokok tegar dan nak cut off merokok)
➡Pesakit diabetik boleh turunkan bacaan gula
➡Memperbaiki hormon estrogen ⏰Sesuai untuk lelaki dan perempuan
⏰Wanita hamil x digalakkan

JSD x pakai duta2 artis untuk produk yang diperdagangkan
Tapi kami menggunakan testimoni real dari pengguna2 yang mengamalkan😉😉 Promo
1btl rm78
3 btl rm165

Cepat.. Cepat... Grab peluang..
Terus jadi terputeri... pm/wasap 0136513351

#agenjsdmelaka #jsdian
#jamususukdara #ayerkeroh
#teamraturich #instaniaga
#herbariumuwhitecollagenjsd
#instaniagamalaysia #kecantikkan
#beautyismypassion #manismantappenuhrahsia
#cod1malaysia

MOST RECENT

Hai. Sesiapa yang nak dapat harga lagi rendah dri hrge sebelom ni wasap ea. Kite kautim2. Spe yg nak dpt hrge murah teros wasap okay. Kite deal harga and teros pos esok. Last payment pkol 10 pagi esok boleh tak?? Pastu tros ready nak pos brg semua.
#iphoneseller#originaliphone#malaysiabased#cod1malaysia#postageeveryday#iphone5#iphone5s#iphone6#iphone6+#iphone6s#iphone6s+#iphone7#iphone7+#iphone7cun#trustedseller#supportprince.iphone_#prince.iphone_#malaysiaseller#nopainnogain#freepostage#freegift#supportlocalseller#iphoneoriginal#newset

Hai. Haa ni admin nak update price. Siapa yang nak order boleh order cepat ye. Last payment hari esok pukol 12 malam. 🚨🚨🚨 🎉RAMADHAN SALE TIBA🎉
Sempena sale ni kami buat potongan RM100 buat anda 👊

Iphone 5
◾◽
16gb RM 760
32gb RM 810
64gb RM 860

Iphone 5s ◾|◽|✨| 💝
16gb RM 870
32gb RM 1020
64gb RM 1120
▪🔸 | 🔴
16gb RM 940
32gb RM 1020
64gb RM 1120

Iphone SE ◾|◽|✨| 💝
16gb RM 1530
64gb RM 1830

Iphone 6
◾|◽|✨| 💝
16gb RM 1450
64gb RM 1650
128gb RM 1750
🔴
16gb RM 1450
64gb RM 1620
128gb RM 1690

Iphone 6+ ◾|◽|✨| 💝
16gb RM 1660
64gb RM 1890
128gb RM 2000
🔴
16gb RM 1750
64gb RM 1930
128gb RM 2030

Iphone 6s ◾|◽|✨| 💝
16gb RM 2000
64gb RM 2350
128gb RM 2450

Iphone 6s+
◾|◽|✨| 💝
16gb RM 2350
64gb RM 2650
128gb RM 2750

Iphone 7
🌑 | 💝 | ✨
32gb RM 2870
128gb RM 3180
256gb RM 3240
⚫ | 🔴
32gb RM 2950
128gb RM 3250
256gb RM 3350

Iphone 7+
🌑|✨| 💝
32gb RM 3540
128gb RM 3860
256gb RM 3930
⚫ | 🔴
32gb RM 3620
128gb RM 3940
256gb RM 4010

Petunjuk:
▪Hitam ▫Putih
✨Gold
💝Rosegold
▪🔶Black gold
🔴Red
🌑Matte black
⚫Jet black *Special freegift*🎁
🎁 Tempered Glass
🎁 Powerbank 🎁 3 in 1 Sim Adapter
🎁 Phone Grip
🎁 360 Casing *Warranty 1 Year*📄
*Free Postage*🚛
*Full Set*🛍
*Cod Almost 1 MY*🚗
°KL
°SELANGOR °JB
°MELAKA
°TERENGGANU °KELANTAN
°KUANTAN °PERAK °NILAI
#iphoneseller#originaliphone#malaysiabased#cod1malaysia#postageeveryday#iphone5#iphone5s#iphone6#iphone6+#iphone6s#iphone6s+#iphone7#iphone7+#iphone7cun#trustedseller#supportprince.iphone_#prince.iphone_#malaysiaseller#nopainnogain#freepostage#freegift#supportlocalseller#iphoneoriginal#newset

Bismillahirrahmanirahim. Mulai hari ini admin akan mulakan bisnes iphone nie dgn mengambil stok sikit2 dri customer mana yang order dan fullpayment sahaja dibenarkan. Admin berbisnes tiada unsur penipuan ye. Jika barang yang tak sampai pada tangan customer akan direfund. Harap semua boleh support dlm menaikkan marketing admin ni. Mohon semua support ye 😀😀 Insyaallah esok admin akan start ambil order. Jom beli ramai2 utk tukar dgn henfon lme anda ye. Apa pun tunggu harga yang akan diupdate esok selepas jam 2 petang. Terima kasih

#iphoneseller#originaliphone#malaysiabased#cod1malaysia#postageeveryday#iphone5#iphone5s#iphone6#iphone6+#iphone6s#iphone6s+#iphone7#iphone7+#iphone7cun#trustedseller#supportprince.iphone_#prince.iphone_#malaysiaseller#nopainnogain#freepostage#freegift#supportlocalseller#iphoneoriginal#newset

Pengasas JSD sendiri yang cakap ....
Bukan saya ...
.
.
Miss V BENGKAK dan GATAL bila guna FW jsd !!!
GEMPAK kan??
Yang FAHAM itu faham lah yer.
Ok.yang TAK FAHAM itu kena baca betul2.

FW jsd ini FUNGSI "MENARIK "
-Tarik keputihan
-Tarik kekotoran
-Tarik lendir
-Tarik kuman2
-Tarik fungus
-Tarik kutu kelamin bawah kulit

Jadi bila di tarik yang kotor2 itu dari dalam salur miss v , keluar ikut mana ???
Ikut salur miss v kan.
Bila yang kotor2 itu keluar berpusu2,sudah tentu terkena @ melalui bibir miss v kan.. haaa..yang kena bibir miss v inilah jadi GATAL, jadi BENGKAK, jadi MERENYAM , berlendir2, berketul2 bila keluar.

Jadi nak HILANGKN gatal, pedih, merenyam itu, CEPAT, guna fw jsd ini SEKERAP MUNGKIN !!
KENAPA kena guna lagi kerap ?
tak tahan PEDIH tau !!
👆jawapannya :

Supaya cairan yang KOTOR itu cepat2 HABIS keluar.baru lah HILANG gatal2nya.lagi kerap guna,lagi cepat kotor2 itu di tarik keluar..baru cepat HABIS kotor2 itu betul tak.. Jangan Takut !!
Fw jsd TERJAMIN KESELAMATANNYA.
PH fw jsd di jaga.Sebab memang di cipta oleh PAKAR dan di formulasikan dari Farmacy tau..
Kalau rasa guna FW jsd ini TAK SELAMAT!!
samalah macam tak selamat awak guna UBAT2 dekat farmacy tu.

Cuba pergi jumpa doktor pastu cakap keputihan dah teruk dan gatal.
TENTU doktor akan bagi dekat awak ubat untuk CUCI miss v..masukkn tiub dalam salur dan flush.. Ubat cuci itu kalau jenama JSD, kita panggil FEMININE WASH ..
Pharmacy mungkin di panggil BETADIN itu contohla,
Dan macam2 brand lagi..
Saya KONGSI KEBAIKAN fw jsd jer.
Bukan nak cakap produk jsd BAGUS..
Yang lain tak bagus...
Yang dah guna jer tahu KEBAIKAN nya... pm/wasap 0136513351

#agenjsdmelaka
#jsdian #cod1malaysia #fwjsdno1 #ayerkerohmelaka #instaniaga #instaniagamalaysia #keputihan #nathasa.e #

Hai gais ✌🏻team kami menawarkan CASH ON DELIVERY untuk setiap negeri😍 kalau anda nak COD dengan team kami boleh terus whatsapp +0187600853 okay? Nanti kita deal sampai puas☺ in shaa allah coming soon 1 MALAYSIA kami buat COD supaya anda semua memberikan kepercayaan kepada kami #iphonestyle #iphone7 #iphone7 #iphoneoriginal #iphone5s #iphone #iphonenewset #gadget #gadgetmurah #cod #cod1malaysia #agentwanted #agentdropshipneeded

Herbarium u white JSD
Untuk mereka 👇👇👇👇 "Saya tak suka mekap"
"Saya nak nampak natural beauty"
"Saya tak suka bau krim malam"
"Suami saya tak suka bedak tebal seinci"

Awak... Meh sini akak cadangkan awak minum Herbarium u white JSD untuk masalah diatas.. Jom kekal jelita.. Tanpa mekap... pm/wasapp 0136513351

#jsd #jsdian #jamususukdara #herbariumuwhitejsd #takcubataktahu #instaniaga #instaniagamalaysia #agenjsdmelaka #ayerkeroh #ayerkerohmelaka #cod1malaysia #flawless #cantik #teamraturich #manismantappenuhrahsia💋

BEBAS JERAWAT, BEBAS PARUT, BEBAS MUKA BERMINYAK!! PEMBELIAN 2 BOTOL HERBARIUM ( RM78 + RM78 = rm156)

FREE 1 unit Sabun Seri Cahaya berharga RM38.90

Best tak?? Tunggu apa lagi...jomla grab reramai harga promosi.. pm/wasapp 0136513351

#agenjsdmelaka
#teamraturich
#jamususukdara
#herbarium
#sabunsericahaya
#kempenbestpunye
#instaniaga
#instaniagamalaysia
#cod1malaysia
#nakcantik

ADA MASALAH RAMBUT KERINGG & KERINTING? ??
Produk kami boleh menyelesaikan masalah :
- rambut YANG SUSAH DIGAYAKAN
- rambut YANG DEGIL
- rambut KERING.
- rambut tidak TERURUS.
- rambut KUSUT DAN SERABAI.
- rambut IKAL yang sukar diluruskan.
SAPE KATE LELAKI TAK PERLU JAGA PENAMPILAN?
.
Kalo bro rasa nak tampil BERGAYA dan KEMAS, bro memang wajib pakai POMADE BEN HEZKY ni
.
? Pakai pagi tahan sampai malam bro(dijamin)
? Senang nak urus dan berkilat
? Kurang rasa gatal kpala
? Bau wangi rase macam nk makan je pomade ni...hihihihi
? 150g tahan sehingga 2 bulan
? Boleh dibawa solat
"COD Ipoh dan sekitar sahaja"
POS satu malaysia juga boleh dilakukan
.
Sebelum ni kalo pagi rambut kemas, tak sempat tgh hari dah hancur rambut, kalo nk jumpa ramai orang masa kerja mmg malu. Dah lah rambut pun nampak kering. Macam tak mandi pun ada.Dengan Ben Hezky masalah itu passti dapat diselesaikan
#benhezky
#pomademurah
#pomadeno1malaysia
#hipster
#ipoh
#COD1MALAYSIA
>> Produk ni kalau pakai dah tak payah rebonding rambut bro. Jaminan 200% bagi puas hati..
**JAMINAN 200 % di jamin puas hati !!
Berminat ke ?
??
Whatsapp "SAYA NAK" ke 0196028960
**JAMINAN 200 % di jamin puas hati !!

Nak kulit putih cerah dan sihat tanpa cucuk2???
Nak rawat kulit kusam x bermaya??
Nak kulit lembut tanpa perlu habis duit ke spa??
Nak anjalkan kulit dan Aset yang mantap??? JSD memperkenalkan AIR SUSUK BERLIAN(Herbarium U-White)

Kesan Seawal 7 harii!!!!
Jom consume susuk untuk badan😍😍 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 Kelebihan Susuk kolagen Herbarium U-White ➡Bantu menentang proses penuan
➡Tegangkan dan anjalkan kulit wajah dan ASET wanita
➡Atasi masalah kulit kering dan bersisik ➡Kurangkan kedutan,selulit dan garis2 halus di sekeliling mata
➡Rawat kurangkan rambut gugur
➡Kurangkan ketagih rokok (untuk perokok tegar dan nak cut off merokok)
➡Pesakit diabetik boleh turunkan bacaan gula
➡Memperbaiki hormon estrogen ⏰Sesuai untuk lelaki dan perempuan
⏰Wanita hamil x digalakkan

JSD x pakai duta2 artis untuk produk yang diperdagangkan
Tapi kami menggunakan testimoni real dari pengguna2 yang mengamalkan😉😉 Promo
1btl rm78
3 btl rm165

Cepat.. Cepat... Grab peluang..
Terus jadi terputeri... pm/wasap 0136513351

#agenjsdmelaka #jsdian
#jamususukdara #ayerkeroh
#teamraturich #instaniaga
#herbariumuwhitecollagenjsd
#instaniagamalaysia #kecantikkan
#beautyismypassion #manismantappenuhrahsia
#cod1malaysia

Saper ckp x blh cantek?? Semua org blh cantek, gebu gebas peloles ..yg ptg..kita cantek sama2..kita minum Herbarium JSD sama2 yer.. pm/wasapp 0136513351

#agenjsdmelaka #ayerkeroh
#herbariumuwhitejsd
#jamususukdara #jsdian
#teamraturich
#instaniaga #instaniagamalaysia #beautyismypassion #kulitsensitif #iloveubeauty #airkolagen #cod1malaysia #takcubataktahu

salam dan selamat pagi semua.
walaupun abam warded kt spital
DELIVERY DEPT ZILL BROSS @hipster_pomade_la_famillia team tetap gak buat KERJA DENGAN TUNTAS DAN PANTAS.
.
POSTAGE STILL OPEN SEBAB ABAM POSMEN PICK UP PUKUL 3 PETANG.
.
Borong dan RESELLER PM 0193871398
.
P/s: mesti dihujani dengan servis terbaik dari kami..
#hipsterpomadelafamillia #postage1malaysia #cod1malaysia #dropshipdiperlukan #hargamurah #hargatermasukpos #hargapromosi #hipsterpomade #melakahipsterpomade #hipsterpomadedamansara #familiastore #misijutawan2017

BRO.. LU MASYUK LA JUAL POMADE..😘😍😍😘😘😘😘😘
===========================
.
WA TIAP2 MALAM TINGGAL ANAK ISTERI KAT RUMAH SEBAB NAK CARI MAKAN BRO!!!
Wa bukan tunggu dlm FACEBOOK atau iINSTAGRAM JE ORDER BRO..
.
WA HARI-HARI G MENEBAS SEMAK ORANG X MASUK LAGI BRO..
.
KALU WA BOLE BUAT .. LU PUN BOLE BUAT.. NASIB SEMUA KAWAN-KAWAN WA SEMUA POSITIVE..
#MISI2017
#WA JUTAWAN POMADE.
#BUKANSENANGNAKSENANG
#hipsterpomadelafamillia #freepomade #freepostage #buy2free2 #termandconditionapply #cod1malaysia #postage1malaysia

Most Popular Instagram Hashtags