#cod1malaysia

MOST RECENT

Assalamualaikum semua!
.
🌻TruDolly dah sampai Jeddah pun. Bawa dalam hand luggage je. Kecil, ringan dan mudah dibawa ke mana2!!!
.
💮Senang ada TruDolly. Beauty Booster untuk membantu melindungi kulit dan Detox Pro untuk membantu sistem penghadaman. .
🌺Dapatkan dari kami!!! Free gift masih ada lagi. Haji dan Hajjah mai2 dapatkan dari kami!
.
#sayagunasayajual #umrah #haj
#fattzura #fattzuratiedtheknot
#fattzurafairytale
#ggv2018 #gemagegarvaganza2018
#pru14 #ge14 #MalaysiaMemilih #gc2018 #dramamrgrey
#trudollykampungpandan #trudollydesapandan #trudollymaluri
#trudollyputrajaya #trudollykajang #trudollysaujanaimpian #trudollybangi #trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudollyteamsophie #trudollymasyasa
#cod1malaysia #codseluruhmalaysia
#freepostage

WEEKEND- LETS WAXING GUYS!💅
.

Waxing merupakan kaedah yang efektif untuk menghilangkan bulu-bulu pengganggu dalam yang waktu cepat. .
.

Bulu-bulu di daerah yang di waxing akan tumbuh kembali dalam waktu yang lama kerana bulu tercabut hingga ke akarnya. Bulu baru akan kembali tumbuh kembali setelah 3 minggu bahkan hingga 1 bulan lebih. .
.
Melakukan waxing berulang kali dan selama jangka waktu yang lama akan memberikan kesan pertumbuhan kembali bulu menjadi lebih lembut dan tipis.
.
.
Contact 📱 ERNI: 012-7903374

DM terus @wax_cabutbulu_organic
View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu .
.
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #reviewcandyhairremoval #reviewwawahairremoval

WAXING vs SHAVING
_
Kenapa anda perlu berhenti shaving dan tukar ke WAXING? 🤔
_
Sebab anda dah tak perlu risau bulu akan tumbuh LEBAT dan bulu akan kadi lebih HALUS! InsyaAllah 😍
_
✨WAWAWAX ORGANIC HAIR REMOVAL✨
.
🌸Mudah untuk dibawa berjalan sebab packing baru yang lebih ringan dan Wax pertama di dalam TUBE!
🌸Mencabut bulu hingga ke akar
🌸Melembutkan dan menghaluskan kulit .
🌸Melambatkan penumbuhan bulu baru
🌸Menanggalkan sel kulit mati
🌸Bulu tumbuh lebih halus dan tanpa rasa gatal
🌸Melenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap
🌸Memutihkan semula kulit di kawasan yang anda sering cukur .
🌸Menjimatkan masa dan wang
.
Wawawax user semua jom dapatkan Wawawax sekaranggg.
_

Contact 📱 ERNI: 012-7903374

DM terus @wax_cabutbulu_organic
View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu .
.
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #reviewcandyhairremoval #reviewwawahairremoval

Masih ragu ragu lagi nak buang bulu ? Tengok tu, tercabut sehingga ke akar bulu-bulu kasar tu. Sangat bagus wax ni kenapa ? Bulu-bulu kasar pada awalnya tu akan tumbuh baru lebih halus dan jarang2 tau! Area celah2 ketiak atau kawasan kulit yang gelap akibat bercukur tu pun akan makin cerah. Sebab daki2 tu pun kita dapat buang dengan wax ni korang.
-
Bulu tercabut dari akar dengan mudah sekali!
-
Thank you feedback positive dear💓 Regrann from @chenta_sweet .
-
NAK ORDER ?
-
-
Contact 📱 ERNI: 012-7903374

DM terus @wax_cabutbulu_organic
View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu .
.
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #reviewcandyhairremoval #reviewwawahairremoval

.
-
Home SPA Bersama Candy wax. 🏠
Feeling like waxing at SPA.
-
Hari minggu ni lah nak bermanja body, dah penat bekerja 5hari. -
Sangat effective membuang bulu di area:
-
➡Private part
➡Muka
➡️Misai & Janggut
➡Tangan
➡Kaki
➡️Badan
➡Ketiak
-
TIP 📝
-
1. Untuk dapatkan kulit lebih licin selepas waxing,pastikan anda melakukan proces scrub di kawasan kulit berbulus yg nak dibuang itu.
-
2. Selepas berwaxing sapukan olive oil, Argan oil atau organic oil untuk dapatkan kulit lebih lembut dan gebu.
-

NAK DAPATKAN CANDY WAX ?
-
-
Contact 📱 ERNI: 012-7903374
DM terus @produkcabutbulu_organic
View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu -
-
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #teamjariemaswawacandy

Regrann from @ilyasa_bin_ismail - Assalamualaikum semua!
.
🌻Doakan saya dan beberapa ahli keluarga saya selamat pergi dan pulang. .
💮Tapi bukan pergi umrah ye. Transit Jeddah. Tapi pergi Istanbul. Dah lama dah mama nak pergi. Kita tukang mereliasasikan impian dia je. 🤣
.
🌺Apa2 pun COD untuk semua produk2 kami di IG @trudolly_mas_yasa dan @kedai_zulaikha berjalan seperti biasa.
.
🍀Doa banyak2 semasa bermusafir ini. Supaya dapat merungkaikan apa yang tersimpul, terpendam dan mendapat petunjuk dariNya. Amin ya rab.
.
#sayagunasayajual
#fattzura #fattzuratiedtheknot
#fattzurafairytale
#ggv2018 #gemagegarvaganza2018
#pru14 #ge14 #MalaysiaMemilih #gc2018 #dramamrgrey
#trudollykampungpandan #trudollydesapandan #trudollymaluri
#trudollyputrajaya #trudollykajang #trudollysaujanaimpian #trudollybangi #trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudollyteamsophie #trudollymasyasa
#cod1malaysia #codseluruhmalaysia
#freepostage - #regrann

Assalamualaikum semua!
.
🌻Doakan saya dan beberapa ahli keluarga saya selamat pergi dan pulang. .
💮Tapi bukan pergi umrah ye. Transit Jeddah. Tapi pergi Istanbul. Dah lama dah mama nak pergi. Kita tukang mereliasasikan impian dia je. 🤣
.
🌺Apa2 pun COD untuk semua produk2 kami di IG @trudolly_mas_yasa dan @kedai_zulaikha berjalan seperti biasa.
.
🍀Doa banyak2 semasa bermusafir ini. Supaya dapat merungkaikan apa yang tersimpul, terpendam dan mendapat petunjuk dariNya. Amin ya rab.
.
#sayagunasayajual
#fattzura #fattzuratiedtheknot
#fattzurafairytale
#ggv2018 #gemagegarvaganza2018
#pru14 #ge14 #MalaysiaMemilih #gc2018 #dramamrgrey
#trudollykampungpandan #trudollydesapandan #trudollymaluri
#trudollyputrajaya #trudollykajang #trudollysaujanaimpian #trudollybangi #trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudollyteamsophie #trudollymasyasa
#cod1malaysia #codseluruhmalaysia
#freepostage

HAI SEMUA 👋 ADMIN NAK SHARE SOMETHING YANG PENTING UNTUK KORANG. 📝 LEBIH- LEBIH LAGI FOR YOU GUYS GIRL 💞
.
Sebelum ni, admin selalu shave, kalau shave dekat ketiak lama2 admin perasan ketiak jadi gelap dan rasa gatal menyucuk2. Hm jadi masalah kan ?!
.
Admin jumpa jalan penyelesaian , admin berkenan untuk waxing menggunakan wawa wax. Memang berkesan! Waxing better than shaving ✅ .
Kalau shave, bulu dipotong pada bahagian atas dasar kulit sahaja. Manakala wax akan cabut bulu dari akarnya. So bila tumbuh bulu baru, ianya akan lebih halus dan jarang2.
.
Btw, selain menarik bulu dari akar, wax juga menarik lapisan atas kulit kita yang telah mati. Remove dead cell tu 👍🏻 Bahaya shave ni kita kena hati2. Kalau tersalah angle boleh luka. Dan meninggalkan kesan parut.
.
TERIMA KASIH sudi membaca apa yang admin nak share ni 💋
Admin nak korang paham kenapa admin suka waxing dengan wawa wax ni ! Kalau berminat boleh lah order guys👏🏻
.
.
Contact 📱 ERNI: 012-7903374

DM terus @wax_cabutbulu_organic
View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu .
.
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #reviewcandyhairremoval #reviewwawahairremoval

Hello dear! 💛
.
Sini sedikit info untuk sis kongsikan pada anda yang sudah pun membeli mahupun yang baru mula mahu mencuba produk kami
.
Terdapat 4⃣ kesan positif dalam RATU SLIMMING JELLY iaitu:
✨ RASA KENYANG TANPA MAKAN
✨ MEMBANTU MENAHAN SELERA MAKAN
✨ MEMBANTU MEMBAKAR LEMAK
✨ MELAWAS PEMBUANGAN AIR BESAR
.
Jadi sayang sayang semua fikirkanlah berapa efektifnya produk kami untuk membantu merealisasikan impian anda untuk mendapatkan dream body
.
Cara pengunaannya tersangatlah mudah, hanya perlu koyak sachet dan terus makan. Tidak perlu susah susah untuk menelan atau dibancuh dengan air. Cara pengambilannya 1 sachet pada waktu pagi sebelum sarapan dan 1 sachet setengah jam sebelum exercise
.
Apa ditunggu lagi diknon oi!! Dapatkannya sekarang sementara stock masih ada. Harga RM6⃣9⃣ sahaja!
.
✨ Ready stock
✨ RM 69 (SM) / RM 75 (SS)
✨ 15 Sachet / bottle
✨ Postage RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
✨ Purchase for combo will get free postage
.
🚘 Cod available nearby Ipoh
🌟 Tip cepat kurus diberikan
.
Dm / ws click link at the bio. Thank you
.
Lots of love,
Azura/Sya 🌹
.
#health #beauty #diet #bodygols #sexy #mixedjellymango #africanmango #raspberryketone #lcarnitine #1stinmalaysia #1stmalaysiatrending #jomkurus #jomkurussihat #tiptopbody #curvebody #safetoused #sayajual #bazaarpaknil #cod1malaysia #codipoh #codipohperak #letscantik #ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyipoh #ratusquad

Hello dear! 💛
.
Sini sedikit info untuk sis kongsikan pada anda yang sudah pun membeli mahupun yang baru mula mahu mencuba produk kami
.
Terdapat 4⃣ kesan positif dalam RATU SLIMMING JELLY iaitu:
✨ RASA KENYANG TANPA MAKAN
✨ MEMBANTU MENAHAN SELERA MAKAN
✨ MEMBANTU MEMBAKAR LEMAK
✨ MELAWAS PEMBUANGAN AIR BESAR
.
Jadi sayang sayang semua fikirkanlah berapa efektifnya produk kami untuk membantu merealisasikan impian anda untuk mendapatkan dream body
.
Cara pengunaannya tersangatlah mudah, hanya perlu koyak sachet dan terus makan. Tidak perlu susah susah untuk menelan atau dibancuh dengan air. Cara pengambilannya 1 sachet pada waktu pagi sebelum sarapan dan 1 sachet setengah jam sebelum exercise
.
Apa ditunggu lagi diknon oi!! Dapatkannya sekarang sementara stock masih ada. Harga RM6⃣9⃣ sahaja!
.
✨ Ready stock
✨ RM 69 (SM) / RM 75 (SS)
✨ 15 Sachet / bottle
✨ Postage RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
✨ Purchase for combo will get free postage
.
🚘 Cod available nearby Ipoh
🌟 Tip cepat kurus diberikan
.
Dm / ws click link at the bio. Thank you
.
Lots of love,
Azura/Sya 🌹
.
#health #beauty #diet #bodygols #sexy #mixedjellymango #africanmango #raspberryketone #lcarnitine #1stinmalaysia #1stmalaysiatrending #jomkurus #jomkurussihat #tiptopbody #curvebody #safetoused #sayajual #bazaarpaknil #cod1malaysia #codipoh #codipohperak #letscantik #ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyipoh #ratusquad

Hello dear! 💛
.
Sini sedikit info untuk sis kongsikan pada anda yang sudah pun membeli mahupun yang baru mula mahu mencuba produk kami
.
Terdapat 4⃣ kesan positif dalam RATU SLIMMING JELLY iaitu:
✨ RASA KENYANG TANPA MAKAN
✨ MEMBANTU MENAHAN SELERA MAKAN
✨ MEMBANTU MEMBAKAR LEMAK
✨ MELAWAS PEMBUANGAN AIR BESAR
.
Jadi sayang sayang semua fikirkanlah berapa efektifnya produk kami untuk membantu merealisasikan impian anda untuk mendapatkan dream body
.
Cara pengunaannya tersangatlah mudah, hanya perlu koyak sachet dan terus makan. Tidak perlu susah susah untuk menelan atau dibancuh dengan air. Cara pengambilannya 1 sachet pada waktu pagi sebelum sarapan dan 1 sachet setengah jam sebelum exercise
.
Apa ditunggu lagi diknon oi!! Dapatkannya sekarang sementara stock masih ada. Harga RM6⃣9⃣ sahaja!
.
✨ Ready stock
✨ RM 69 (SM) / RM 75 (SS)
✨ 15 Sachet / bottle
✨ Postage RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
✨ Purchase for combo will get free postage
.
🚘 Cod available nearby Ipoh
🌟 Tip cepat kurus diberikan
.
Dm / ws click link at the bio. Thank you
.
Lots of love,
Azura/Sya 🌹
.
#health #beauty #diet #bodygols #sexy #mixedjellymango #africanmango #raspberryketone #lcarnitine #1stinmalaysia #1stmalaysiatrending #jomkurus #jomkurussihat #tiptopbody #curvebody #safetoused #sayajual #bazaarpaknil #cod1malaysia #codipoh #codipohperak #letscantik #ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyipoh #ratusquad

Hello everyone! Here some info to share with you guys. Come and grab yours now! READY STOCK
.
RATU SLIMMING JELLY
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Burn fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
✨ 15 Sachet / bottle
✨ Postage RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
✨ Purchase for combo will get free postage
.
🚘 Cod available nearby Ipoh
🌟 Tip cepat kurus diberikan
.
Dm / ws (click link at the bio)
Thank you
.
Lots of love,
Azura/Sya 🌹
.
#health #beauty #diet #bodygols #sexy #mixedjellymango #africanmango #raspberryketone #lcarnitine #1stinmalaysia #1stmalaysiatrending #jomkurus #jomkurussihat #tiptopbody #curvebody #safetoused #sayajual #bazaarpaknil #cod1malaysia #codipoh #codipohperak #letscantik #ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyipoh #ratusquad

Hello everyone! Here some info to share with you guys. Come and grab yours now! READY STOCK
.
RATU SLIMMING JELLY
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Burn fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
✨ 15 Sachet / bottle
✨ Postage RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
✨ Purchase for combo will get free postage
.
🚘 Cod available nearby Ipoh
🌟 Tip cepat kurus diberikan
.
Dm / ws (click link at the bio)
Thank you
.
Lots of love,
Azura/Sya 🌹
.
#health #beauty #diet #bodygols #sexy #mixedjellymango #africanmango #raspberryketone #lcarnitine #1stinmalaysia #1stmalaysiatrending #jomkurus #jomkurussihat #tiptopbody #curvebody #safetoused #sayajual #bazaarpaknil #cod1malaysia #codipoh #codipohperak #letscantik #ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyipoh #ratusquad

Hello everyone! Here some info to share with you guys. Come and grab yours now! READY STOCK
.
RATU SLIMMING JELLY
🌸 No 1 super effective supplement for healthy weight loss
🌸 Speeds Wright loss
🌸 Proven result
🌸 Breastfeeding Friendly
🌸 Approved by Kementerian Kesihatan Malaysia
🌸 No side effects
.
RATU SLIMMING JELLY BENEFITS .
🔥 Helps to lose weight
🔥 Helps to increase energy
🔥 Helps to suppress appetites
🔥 Helps to burns fat quickly
🔥 Helps to increase fat oxidation
🔥 Helps to increase your metabolism
🔥 Helps to lower blood preasure & cholesterol
🔥 Decrease your belly fat
🔥 Burn fat
🔥 Nourished overall health
.

Super fast easy weight loss. Get yours today, only for RM69 sm / RM75 ss.
.
✨ 15 Sachet / bottle
✨ Postage RM 8 (SM) / RM 11 (SS)
✨ Purchase for combo will get free postage
.
🚘 Cod available nearby Ipoh
🌟 Tip cepat kurus diberikan
.
Dm / ws (click link at the bio)
Thank you
.
Lots of love,
Azura/Sya 🌹
.
#health #beauty #diet #bodygols #sexy #mixedjellymango #africanmango #raspberryketone #lcarnitine #1stinmalaysia #1stmalaysiatrending #jomkurus #jomkurussihat #tiptopbody #curvebody #safetoused #sayajual #bazaarpaknil #cod1malaysia #codipoh #codipohperak #letscantik #ratuslimmingjelly #ratubyamyerabeauty #ratuslimmingjellyipoh #ratusquad

Most Popular Instagram Hashtags