#cocos

MOST RECENT

#cocos #comida #yumi comiendo rico @usami71

Thank you 😊 customer Kakak Manis repeat order lagi 😘
.
Jom Order 👇
Whatapps Kakak Manis
📲012-6247912
📲012-6247912
📲012-6247912
.
#bodydream #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreammalaysia #bodydreamkl #bodydreamselangor #cocos#cocoslimmingdrink #sayajual #igseller #trustedseller #bodydream_nurul

🌼BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK🌼

BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazat😋😋
☕ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
☕ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
☕ Tiada pantang larang
☕ Tak perlu tahan lapar
☕ Tiada jadual pemakanan utk diet
☕ Memberikan tenaga sepanjang hari
☕ Badan tidak lesu
.
.
Berminat blh wsp for fast respon .
www.wasap.my/60179890105

#cocobodydream #cocobodysfardyteam
#cocos

Jom Kurus Selepas Raya dengan #bodydreamcocos #fibermax
.
.
Puasa sebulan berat turun dan body nampaklah susut 😘😘 Masa raya ramai yang melantak makan tak ingat berat akan naik.. Seminggu raya berat naik dalam 2-3KG.😥😥Dengan consume coco dan fiber, berat tak naik walau makan banyak.
.
BERAT SEBELUM 90KG 🔥🔥
.
BURN FAT 14KG
.
BERAT SELEPAS 76KG .
.
Sapa nak turun berat dan nak kurus cepat-cepat dapatkan set combo coco fiber max 😘😘.
,
Whatsapp HQ📱0138718769 .
Free postage.. Free gift and guide 💗💗
.
#bodydreamraya
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

New Testimoni Customer with New Box Bodydream CoCo s

BERAT SEBELUM 92KG 🔥
.
🔥BURN FAT 18KG

BERAT SELEPAS 74KG
.
TEMPOH 1 BULAN 15 HARI
Jom kuatkan semangat untuk kuruskan badan 😘💪💪Jangan give up dulu sebelum try coco s ! Setelah sekian lama saya berbadan gemok, now saya bersyukur dah turun berat badan dan badan banyak susut 😘💃💃 Walaupun masih perlu turunkan berat badan yang banyak untuk dapatkan berat yang sesuai dengan ketinggian saya 😘💪💪Bila badan kita ni dah lama gemok untuk turun berat badan memang sukar... tapi saya tak sangka langsung produk body dream coco s bantu saya turun berat badan dengan selamat.. pantas dan berkesan ! Rasa bersyukur sangat dan happy 😍😍😘😘😘💃
Di sini saya share kan kelebihan consume coco s :
💪 bantu kawal selera makan
💪 bakar lemak-lemak badan
💪stabilkan haid
💪awet muda
💪susut inci body
💪hilangkan selulit
💪 bagi tenaga
.
Jadi tunggu ape Dm dan Whatsapp cepat💃💃 @bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
.
.
Whatsapp Hq.
📱0138718769
📱0138718769
📱0138718769
.
.

bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos#bodygoals#cocos#fibermax #slimming (Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)

Berdua lebih baik kan?😊👌
Kalau u guys mahukan kecantikan dan kesihatan untuk badan u guys

Dapatkan COMBO SET BODYDREAM COCO-S💜 DAN FIBERMAX💚

Untuk info lanjut WHATSAPP HQ
📱0138718769

FREE GIFT :Yes

FREE POSTAGE :Yes
POSTAGE :ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM

Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS!

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller

#lakukeras

Perlu ke nak kena ambik set combo ini?

Jawapannya
WAJIB😍

coz kalau amalkan set combo ini
proses pembakaran lemak jadi mudah,cepat dah sihat
serta melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus .

So cepatt la kuruihh👯‍♀👯‍♀ Untuk info lanjut WHATSAPP📱0138718769

FREE GIFT :Yes

FREE POSTAGE :Yes
POSTAGE :ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM

Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS!

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller

Y que tal sí cambias tus viejas Tennis por unas Así?? 🤓👟👟👍👍
💥 Nuevas Tennis 💯 %Originales👌💥
Tallas en cada foto 💸Precio desde 52mil en adelante💸
💥Ojo 👀💥
🌴Te damos la opción que las apartes con 20mil o 25mil‼️
🌴 Te damos factura membretada 🌴Te damos garantía de 1 mes por las Tennis que adquieras.
#TiendaOnline #Style #men #tennis
#Cocos Ross🥥🌴 #camina👣 #con #vos 👈

Alhamdulillah 😊 Senyum Kakak Manis dpt feedback mcm ni 👏
.
.
Customer Kakak Manis baru 1 box consume Bodydream Coco s uolls 💋💋
.
Jom Whatapps Kakak Manis 👇👇👇👇👇👇👇👇
📲012-6247912
📲012-6247912
📲012-6247912
.
.
#bodydream #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocos #cocoslimmingdrink #fibermaxbodydream #kuruscantik #kurussihat #jomkurus #sayajual #igseller #trustedseller #bodydream_nurul

Gold Coast let's do this 👊

Big training session ✊

#themadness #cocos #cocosgym #strongman

Blogissa joka viikon perjantaina "Perjantaipähkinä"-postaus, jossa esittelen jonkin/jotkin kookostuotteet, ihan vain siksi koska kookos on parasta, eikä sitä voi olla liikaa!🌴
Perjantaipähkinä voi olla mitä vain, kunhan siinä on kookosta.🤗
Tässä kertauksen vuoksi viime ja toissa viikon perjantaipähkinät eli kookos-ananas-tee ja kookospastillit ja sitten Alpron kookos-kahvimaito ja kookosriisijuoma.💚 #coconut#coconutlove#crazycoconutlady#kookos#perjantaipähkinä#tea#tee#alprococonut#yammy#omnomn#foodgasm#foodporn#delicious#coconuttea#coconutcandies#coconutdrink#cocos#cocoloco#cocolicious

Feedback ‼️‼️ Customer Kakak Manis 👏👏
.
Baru consume 1 box dr 59kg now 57 kg uollss 💋💋
Nak repeat order lagi 😊😊.
.
Nampak tak Bodydream ni sgt berkesan dan terbaik 😘😘
.
Jom Repeat Order or yang baru nak mencuba
.
Jom Whatapps Kakak Manis
📲012-6247912
📲012-6247912
📲012-6247912
.
.
#bodydream #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimmingdrink #cocos #bodydreamkl #bodydreamselangor #kurussihat #kuruscantik #jomkurus #sayajual #igseller #trustedseller #bodydream_nurul

Most Popular Instagram Hashtags