#coachsihat

MOST RECENT

#DietSnack Ingat tau. Walaupun snack ni nampak macam kunyah kunya biasa tapi kita tak tau dan tak sedap berapa banyak yang kita kunyah tu. Tangan kaut je tapi tak kita berapa kali kita kaut tu. Makanya kena aware ok kalau tak nanti hilang diet seharian kita! πŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ» WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack Good Morning everybody!!! Taknak breakfast toast kosong? Boleh try letak topping yang khasiatnya tinggi tapi kalorinya rendah! Nak sapu jem kadar gula dia pula yang tinggi sangat. Nak sihat kita guna buah-buah dan sayuran segar! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DailyDiet Makan apa malam ni?

Ingat tau jangan lupa kira kalori anda terutamanya makan malam anda! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack Ingat tak coach pernah post pasal eat rainbow?

Haaa, you eat like this, in this kind of portion and you will feel full longer than usual. Kalori setiap jenis makanan pun masih rendah dalam satu pinggan! 😍😍😍😍😍😍😍 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack Mula2 nak start diet memang hidangan macam ni nampak sikit dan tak mengenyangkan. Tapi sebenarnya kita akan cepat kenyang dan kenyang lebih lama tau! Jadi jangan risau ok! πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ» WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DailyDiet Anak anak pun kena diet jugak. Asyik bagi makanan yang manis dan berminyak jugak boleh bagi kesan jangka masa yang panjang tau! ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack MAKANAN YANG AKAN BUAT ANDA LOSE YOUR FAT BELLY!

Perut besar mengelebeh angin pun banyak memang buat kita tak selesa. Makanan diatas antara makanan yang boleh kempiskan perut kita. Dan juga boleh melancarkan sistem penghadaman kita! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DailyDiet MENU DIET DALAM SEMINGGU

Lebihkan sayur dan makanan rebus supaya boleh lose weight dengan cepat. Orang selalu tanya coach apa salah minyak. Minyak tak salah cuma jangan berlebihan kerana minyak sahaja dah dekat 400 kalori. Belum campur yang lain lagi! 😌😌😌😌😌😌😌 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack FOOD UNDER 100 CALORIES!

Start your day with a glass of water and some on the go's snacks that only have below than 100 calories in it! But it still keep you healthy and a positive mind for the rest of your day! πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ» WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DailyDiet INI MENU MAKAN MALAM SAYA!

Kalori tak sampai 500 pun. Apa menu makan malam anda pula? πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ™†πŸ» WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack RASA MACAM NAK MAKAN MACAM-MACAM TAPI TAKUT KALORI TERLEBIH LEBIH??? Boleh sebenarnya asalkan ianya masih sihat dan senang nak burn balik kalori tu. Nak lagi selamat buat sendiri je kat rumah. Homemade food lagi rendah kalori lagi tinggi nutrisi!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack Setiap kali ambil heavy meal ingat kita mesti lebihkan protein dan kurangkan karbo. Karbo yang berlebihan akan menjadi lemak yang agak susah kita nak tukar jadi tenaga. Apa apa pun jangan lupa kira kalori anda ok! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietDisaster KENAPA BERAT TAK TURUN2?

Sebab itulah coach cakap kita kena kira kalori kita. Makan sikit ingat kalori sikit tapi sebenarnya tidak! Nampak sihat tapi sebenarnya kalori dia lebih dari yang diperlukan oleh badan. * πŸ“Έ by The Fitness Chef ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietDisaster ASYIK FIKIR PASAL MAKANAN JE?? Scroll social media semua pasal makanan. Nampak popia craving popia. Nampak aiskrim craving aiskrim. Nampak Starbucks craving Starbucks. Aduiiiiiiii! Minum air kosong banyak2 ok. Banyak craving benda manis ni selalunya badan kurang air je niiiii! πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DailyDiet Nampak sedap kan! Cukup nutrisi kita dalam satu pinggan. Ada protein, karbo, vitamin C, D dan macam macam lagi. Kalori pun rendah perut pun kenyang! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietDisaster REMEMBER WHEN YOU NEED TO STOP!

Eat what your body need, not what your body want! Count you calories every single time ok! ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietStarterPack STARTING YOUR DAY WITH A HEALTHY DECISION!

You can kick off your day with drinking water which what your body NEED or you can start with what you've been craving for! The answer is yours to choose! 😌😌😌😌😌😌😌😌😌 WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

WANT TO LOSE WEIGHT BEFORE NEW YEAR'S EVE? πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

Let me help you! πŸ’ͺ🏻 I will coach you until you know what your own body actually NEED not what it want! πŸ’ͺ🏻 I will guide you to become FIT enough for a marathon not skinny and flabby! πŸ’ͺ🏻 I will teach you how to prepare the RIGHT MEAL PLAN not how to eat clean and cheat when you want!
WHATSAPP NOW FOR MORE INFO! Coach Kamie πŸ“±0198779666 πŸ“±

#imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
πŸ“±Coach Kamie 0198779666πŸ“±

#DietHack Asyik warna coklat warna hijau je dalam pinggan makan kita. Apa kata kita tambah menu lain. Sayur tak semestinya warna hijau sahaja yang sihat. Banyak lagi jenis sayur yang berlainan warna yang mengandungi nutrisi yang tinggi! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #imherbalife
#imherbalifenutrition
#herbalifenutritionclub
#coachkurussihat
#coachsihat
#healthyactivelifestyle
#coachauntykamie
#coachherbalife
#herbalifemalaysia
#herbalifemanjung
#makingthworldhealthierandhappier
Coach Kamie 0198779666

Most Popular Instagram Hashtags