#coachnickhin

MOST RECENT

Antara best menu berbuka petang ni. .
Ni komen dari coachee di group :
Brown rice 🤜🏻, isi ikan tongkol panggang (ikan ✋🏻 secubit garam&lada,panggang atas non stick pan,x oil), bwg merah+bwg putih+🌶,gaul dlm nasi,tumis dgn 1/4 tsp olive oil,masuk nasi,masuk isi ikan dh siap carik.
Kredit to coachee badrah dean
.
Cara sediakan menu ni :
NASI GORENG SIHAT – IKAN BAKAR
Bahan bahan
Bawanng merah *
Bawang putih *
Cili padi 2-3 batang ikut citarasa *
1 mangkuk kecil brown rice yang telah dimasak Ikan Salmon / isi ikan bakar
Sedikit garam
Celeri
Cara-cara penyediaan
1. Grill ikan salmon
2. Tumbuk bahan bahan yang bertanda * . Letak sedikit
garam.
3. Gaul kesemua bahan yang telah ditumbuk dengan 1
mangkuk kecil brown rice
4. Sekiranya suka pedas boleh tambah hirisan cili padi 5. Letak satu sudu kecil olive oil di atas non stick pan. 6. Masukkannasiyangtelahdigauldenganbahan
rencah.
7. Kemudian masukkan ikan salmon yang telah
dipanggang dan dicarikkan
8. Masak dalam 5-7 minit dan siap untuk dihidang.
KERABU IKAN DAN EPAL
Bahan bahan
Sebiji epal hijau yang telah disagat Isi ikan yang telah direbus
Cili padi yang dihiris halus
Serai yang dihiris halus
Bawang holland yang dihiris
Cara-cara penyediaan
Gaulkan kesemua bahan di atas.
P/S : Sedap senang resepi ini.Jangan letak kacang goreng pula. Kacang goreng mempunyai kandungan
lemak yang tinggi. Resepi ini sangat senang,10minit sebelum berbuka pun boleh buat dan terus dihidang.
.
Selamat berbuka semua .
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral
#coachkurus #mealwrap #

Berapa minit pilihan anda ? Back to menu yg share tadi untuk pairing. #egg
.
Tahniah yg telah berrdaftar season 34 .. yeah tak perlu risau raya ni naik berat lagi anda dlm program. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral
#coachkurus #mealwrap #

Meal plan malam ini . NASI GORENG SIHAT& IKAN.
.
Hehee bunyi mcm tak sihat .. Insyallah menu ni adalah menu yg agak best yg dimakan oleh seorang coach yg dh total lose 30kg 😘
.
Sape nak resipi menu ni geng fasa diet ?🙋‍♀️🙋‍♀️
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral

Alhamdulillah.. tahun ni selesai lah azam kurus najmi. 😁
.
Apa pun syukur Alhamdulillah , setelah abam dpt result baru ramai yg realize what we do sangat2 work dan effective dan bantu masyarakat lose weight dgn online coaching dan proper meal plan & nutrition dan simple teknik. .
Setapak ni rekod kami adalah 3-10kg average tapi ada juga yg sampai 20kg, 16kg, 12kg semusim bergantung tahap displin masing2 .
.
But BULAN PUASA kami percaya ramai yg mudah untuk berdisiplin dan senang dapat result berbanding bulan biasa. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral

Nampak kecik .. tapi kalori belum tentu. .
Rujukkan bagi yg nak ke pasar juadah Nanti.
Tag & share #bazarramadhan .

Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral
#coachkurus #mealwrap #

Alhamdulillah.. fasa 1 berakhir hari ini😁 tahniah 💪
.
Now kita akan masuk ke 2 .. mlm ini kami akan launch fasa 2 . .
Bagi yg nak bersama program season 34 pre-register dibuka sekarang . Program You can lose weight from home adalah program berbayar . (Proper coaching) fasa diet pula adalah kempen dari sini. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral
#coachkurus #mealwrap #

Rujukkan yg nak makan murtabak petang ni .😘
.
Jadi kalau teringin makan setengah dan setengah lagi fokus protein yg sihat dan dapatkan air yg cukup hari ini. .
Team fasa diet ? Are you ok fasa 1 setakat ni ?
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763cq
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg #lelakicantik #viral
#coachkurus #mealwrap #

SEMUA PAKAT TERUJA DENGAN MP BARU RAMADHAN.. #syukran
.
Harap2 rakan dlm ni terutama yg dalam fasa diet please jaga makan dan pilih makanan yg baik2 sepanjang ramadhan unt dapat proses autolisis berlaku dgn baik dan anda berjaya lose weight. .
Mlm ini dptkan habiskan 1-2 liter air .. sangat bagus . Esok rasa segar sgt. Cuba💪💪😄
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta LWFH online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Seronok bila KG turun dan kempisnya ketara..ramai hilang kg tapi tak nampak kesan. .
12.5kg semusim .. bersama program dan mengecilnya saiz membuatkan anda rasa sgt berpuas hati terutama pagi raya ni nak suprise sikit kawan2 lama tak jumpa. Percayalah ramai balik makin temban, kalau anda pun tak jaga sebulan puasa dgn anda2 pun temban 😆.
.
Selamat berbuka semua .. yg dalam fasa diet makan apa petang ni ?
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta LWFH online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

📌 NEW VARIANT 📌

Sandal Balenciaga Flat Fool Slide "Black"
👇 👇 👇 👇 👇
✔Premium Quality
✔Size 39 40 41 42 43 44 45
✔Rp 530.000 💠FREE ONGKIR💠

Reseller & Dropshipper Welcome

Fast Respon :
👉 WA = 085719070773
👉 LINE = @pxz1371g

#الحرم_المكي #الحج #العمره #رمضان #تصويري #ksa #mecca #masjidalharam #makkah #umrah #hajj #dakwah #abih #uje #jefrialbuchori #ustadjefri #hijrahcinta #coachnickhin #coachmila #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #weightlossfast #sayanakkurus #caradiet #jomkurus1malaysia

Most Popular Instagram Hashtags