[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coachnickhin

1991 posts

TOP POSTS

Ok please more serious if you want to lose weight.. inilah adalah paling senang..now,proceed fasa ke 2 πŸ”₯
.
Fasa ke 2 .. minggu ke 2 .. selepas selama seminggu lepas anda dh berjya skip makanan bergoreng bermakna anda telah mencapai kejayaan dlm proses ke lose weight.. jangan timbang lagi itu baru permulaan.
.
Ok minggu ke 2 .. mula belajar dan manage jadual makan dan minum air putih yg cukup. .
Ok, baik saya terangkan basic . Untuk air putih belajar minum dan cukupkan keperluan..dari 25kg berat badan anda pastikan anda minum 1 liter . Bermakna kalau berat badan anda 70-80kg at least 3 liter. Commit anda akan lihat kesan yg sgt positive pada result.
.
Dan snacking, sediakan epal sebelah pagi hijau or merah pun ok.. dan pisang sebelah petang . Snacking akan membantu penyelarasan berat badan anda dgn baik. . Insyllah semua harap dapat commit . Selamat berjaya . Fasa ke 3 adalah fasa terakhir.. takpe kita lihat dulu hasil dan comitment anda . Jika ramai baru kita teruskan. πŸ˜‰
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Lemak2 ber festivals dan happy selepas kita top up dalam badan kita .. πŸ˜…πŸ˜… . Tengok guys .. seronok bukan main lagi....tag kawan2 selalu rajin bela lemak nih..
.
Semoga kita dapat kesedaran. ☺️☺️.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Green tea ini sama dgn sepinggan nasi ayam🀧. .
Meme confirm tak kurus walaupun tak makan nasi 2 hari ..sebab yg ni kaya dgn segala2nya.. .
.
Green tea tu mmg bgus, high anti oxidant .. but bukan yg ini..😍.yang ini kena letak dlm list CHEAT DAY..
.

Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah #menudiet

Tahu kenapa ianya dlm list cheat day.. bukan amalan harian. .
.
730 kalori mmg sangat tinggi . Almost 60% digunakan untuk perempuan. . Dan dgn lemak dan karbo yg tinggi of coz makin meriah lemak kat perut, pipi dan bawah dagu tu. 🀣
.
Bila last makan pizza you all ?
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Update minggu ke-2 in group coaching. .
.
. *FORM SCALE ELITE and COACHING*
*3RD SCALE 23 SEPT 2017
*(Kiraan total lost bermula dari 1st timbang)* 1. Rahimah 5.9 kg, pinggul 6 cm, perut 10 cm
2. Nur amalina 6.0kg, pinggul 8cm, perut 7cm
3. Haidawati lost 5.9kg,pinggul lost 4cm,perut lost 1cm
4. Sitidon 5.7kg, pinggul 1cm, perut 5cm β›”
5. shasha 4.4kg, punggul 2.3cm, perut 0.5cm
6. Yussalina 5.4kg, pinggul 3cm, perut 1cm
7.kaslianna 7.4kg, pinggul 6inch, perut 3inch
8.Ruz 2.5kg, pinggul 8cm, perut 9cm
9. aida yusoff lost 1.5kg, hip 3cm, waist 3cm
10. Rose 2.5kg, pinggul 0.5inch, perut 0.5inch
11. Faha - 4kg, pinggul 4cm, perut 11cm
12. Stacy - 5.4kg, pinggul 2cm, perut 2.5cm
13. Eja - 4kg,pinggul 3cm, perut 6cmβ›”
14. Millicent loss 2.2kg, perut 2.5cm, pinggul 1.5cm β›”
15.fahmi 5kg,perut 3cm,pinggul 2cm
16.intan 6.3 kg pinggang n pinggul 2 inchi
17. Aja -6kg ,pinggul 5cm , perut 9cm
18. Muna -3.1kg, pinggul 1cm, perut 1cm
19.Damia - 4.1kg perut 8cm pinggul 3cm β›”
20. Alin - 2.1kg perut 1inc pinggul 2.5inc
21. Marni 4.1kg(maintainπŸ˜…πŸ˜«) perut 5 inch pinggang 4 inch
22.Aini 4.2 kg
23. Anna 1.4 kg - 2.5 inch w - (-1inch h) β›”
24. Fatin 3.8kg - 1.5inchbpinggang and perut 2.5inch
25. Eina 5.4kg - loss 2.5 inch pinggul and 2.5 inch perut
26. Zana 2.8kg- loss 7inch (perut), 1inch (pinggul)
27. Tuti 1.3kg lost 4cm waist 1cm butt β›”
28. sakinah 4.3 kg
29. Khadijah 4.7kg, perut 1.5cm, punggung 2cm
30. Rozalina lost 1.4kg, perut 1cm *Always, Enjoy the journey & process.* ❀
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Ready to transform October ni ? πŸ”₯πŸ”₯😍😍
.
Saya pernah merasa over weight(gemuk) dgn lebih berat almost 21kg .. dan berjaya lose dlm masa kurang 2 bulan dgn cara yg saya sihat dan 20% saja aktiviti berpeluh.. masa tu tak pandai nak masuk gym pun.
.
Dan sampai ke ari ini alhamdulillah keep enjoy ,maintain my body.. dan just belajar to be more fit..
.
Tapi bayangkan jika pada waktu saya tak buat Keputusan dan masih beri 1001 alasan dgn lebih berat 20kg .. anda boleh agak kan .. mcm mana keadaan hari ini .
.
Apa pun syukur dgn 1 keputusan yg tepat dan betul2 buat kerana diri sendiri .. untuk lebih baik ..banyak pertolongan dariNya.. anda dah buat keputusana bulan October unt more serious??....kalau belum do it NOW .πŸ’ͺ
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

If they can do it.. U CAN DO IT TOO..
Datang dari program yg sama.. meal plan & coaching lebih kurang... personal nutrition yg sama.
.
Pengambilan coachee baru untuk season 19 . (March) .

Lebih berat 5kg keatas (bmi 23 +) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas yg boleh register...
.
ONLINE Weight Loss Challenge adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE: personal coaching, tips dan panduan, Whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta hadiah wang tunai dimasukkan terus ke akaun pemenang. .
.
Apa yang anda perlu hanya lah - penimbang digital sendiri (boleh dibeli di DIY) - hantar photo before & after - video rekod timbang mula - contoh dan panduan diberikan.jika and peserta Musim seterusnya. - Meal Plan Lengkap 30 hari di sediakan untuk peserta.
- program NUTRITION diberi - senaman di ajar utk di lakukan dirumah.
.

Apa beza Diet sendiri dengan memasuki Cabaran ini?
Diet sendiri : ❌ Tidak ada bimbingan Coach ❌ Tidak tahu makanan apa yang sesuai dan apa itu meal plan ❌ Tak faham berapa kalori nak makan , apa protein, apa fiber ❌ Tak tahu nak rujuk pada siapa apa dimakan betul ke tidak ❌ Tidak serius sebab tidak ada orang monitor progress ❌ Tidak ada MOTIVASI ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi sebab tak tahu nak maintain ❌ Kalau turun banyak pun tidak ada orang nak bagi hadiah senyum sorang2 .
APA YANG DAPAT BILA BERSAMA2 PROGRAM WLC INI . βœ… 30 hari jadual pemakanan (MEAL PLAN) supaya tidak pening nak makan apa selama sebulan
- Lengkap termasuk snacking pukul 10am dan 4pm
βœ… Jadual lengkap wokkout selama sebulan untuk permulaan fokus pada lower part body βœ… 30 hari TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi βœ… Personal coach (boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan) βœ… Pemantauan dari coach selama 30 hari supaya anda lebih berdisiplin
βœ… Dapat berlajar dan bersama dengan team kawan2 yg lain turut bersemangat βœ… Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp
βœ… Hadiah rewards cash rm1000, rm500 dan rm250 untuk peratusan yg tinggi
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIG

Diet yg betul mmg tak menyeksa...never skip meal or tahan lapar.
.
Ramai ingat diet nak lose weight hanya lah tahan lapar or tak kurang makan semata-mata.. itu yg terjebak dgn β€œcrashdiet” turun peringkat awal dan badan naik mendadak selepas baru baru dan merasa cheat meal or cheat day.
.
Kenapa ? Sebab kg yg turun hanyalah air dan muslce yg mengecut ,lemak dalam badan tak pernah berkurangan.so hati-hati.
.
Untuk kemasukkan bulan depan masih ada lagi dan akan ditutup bila penuh (terhad) biar tak ramai tak nak jaga kualiti dan betul2 fokus pada RESUT. InsyaAllah πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Amazing .. semangat winner πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Mcm mana dgn anda ? Sama πŸ”₯πŸ”₯ burning desire . Tag & share.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah #menudiet

MOST RECENT

Lemak2 ber festivals dan happy selepas kita top up dalam badan kita .. πŸ˜…πŸ˜… . Tengok guys .. seronok bukan main lagi....tag kawan2 selalu rajin bela lemak nih..
.
Semoga kita dapat kesedaran. ☺️☺️.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Ok please more serious if you want to lose weight.. inilah adalah paling senang..now,proceed fasa ke 2 πŸ”₯
.
Fasa ke 2 .. minggu ke 2 .. selepas selama seminggu lepas anda dh berjya skip makanan bergoreng bermakna anda telah mencapai kejayaan dlm proses ke lose weight.. jangan timbang lagi itu baru permulaan.
.
Ok minggu ke 2 .. mula belajar dan manage jadual makan dan minum air putih yg cukup. .
Ok, baik saya terangkan basic . Untuk air putih belajar minum dan cukupkan keperluan..dari 25kg berat badan anda pastikan anda minum 1 liter . Bermakna kalau berat badan anda 70-80kg at least 3 liter. Commit anda akan lihat kesan yg sgt positive pada result.
.
Dan snacking, sediakan epal sebelah pagi hijau or merah pun ok.. dan pisang sebelah petang . Snacking akan membantu penyelarasan berat badan anda dgn baik. . Insyllah semua harap dapat commit . Selamat berjaya . Fasa ke 3 adalah fasa terakhir.. takpe kita lihat dulu hasil dan comitment anda . Jika ramai baru kita teruskan. πŸ˜‰
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Update minggu ke-2 in group coaching. .
.
. *FORM SCALE ELITE and COACHING*
*3RD SCALE 23 SEPT 2017
*(Kiraan total lost bermula dari 1st timbang)* 1. Rahimah 5.9 kg, pinggul 6 cm, perut 10 cm
2. Nur amalina 6.0kg, pinggul 8cm, perut 7cm
3. Haidawati lost 5.9kg,pinggul lost 4cm,perut lost 1cm
4. Sitidon 5.7kg, pinggul 1cm, perut 5cm β›”
5. shasha 4.4kg, punggul 2.3cm, perut 0.5cm
6. Yussalina 5.4kg, pinggul 3cm, perut 1cm
7.kaslianna 7.4kg, pinggul 6inch, perut 3inch
8.Ruz 2.5kg, pinggul 8cm, perut 9cm
9. aida yusoff lost 1.5kg, hip 3cm, waist 3cm
10. Rose 2.5kg, pinggul 0.5inch, perut 0.5inch
11. Faha - 4kg, pinggul 4cm, perut 11cm
12. Stacy - 5.4kg, pinggul 2cm, perut 2.5cm
13. Eja - 4kg,pinggul 3cm, perut 6cmβ›”
14. Millicent loss 2.2kg, perut 2.5cm, pinggul 1.5cm β›”
15.fahmi 5kg,perut 3cm,pinggul 2cm
16.intan 6.3 kg pinggang n pinggul 2 inchi
17. Aja -6kg ,pinggul 5cm , perut 9cm
18. Muna -3.1kg, pinggul 1cm, perut 1cm
19.Damia - 4.1kg perut 8cm pinggul 3cm β›”
20. Alin - 2.1kg perut 1inc pinggul 2.5inc
21. Marni 4.1kg(maintainπŸ˜…πŸ˜«) perut 5 inch pinggang 4 inch
22.Aini 4.2 kg
23. Anna 1.4 kg - 2.5 inch w - (-1inch h) β›”
24. Fatin 3.8kg - 1.5inchbpinggang and perut 2.5inch
25. Eina 5.4kg - loss 2.5 inch pinggul and 2.5 inch perut
26. Zana 2.8kg- loss 7inch (perut), 1inch (pinggul)
27. Tuti 1.3kg lost 4cm waist 1cm butt β›”
28. sakinah 4.3 kg
29. Khadijah 4.7kg, perut 1.5cm, punggung 2cm
30. Rozalina lost 1.4kg, perut 1cm *Always, Enjoy the journey & process.* ❀
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Diet yg betul mmg tak menyeksa...never skip meal or tahan lapar.
.
Ramai ingat diet nak lose weight hanya lah tahan lapar or tak kurang makan semata-mata.. itu yg terjebak dgn β€œcrashdiet” turun peringkat awal dan badan naik mendadak selepas baru baru dan merasa cheat meal or cheat day.
.
Kenapa ? Sebab kg yg turun hanyalah air dan muslce yg mengecut ,lemak dalam badan tak pernah berkurangan.so hati-hati.
.
Untuk kemasukkan bulan depan masih ada lagi dan akan ditutup bila penuh (terhad) biar tak ramai tak nak jaga kualiti dan betul2 fokus pada RESUT. InsyaAllah πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

... Green tea ini sama dgn sepinggan nasi ayam🀧. .

Meme confirm tak kurus walaupun tak makan nasi 2 hari ..sebab yg ni kaya dgn segala2nya.. .
.
Green tea tu mmg bgus, high anti oxidant .. but bukan yg ini..😍. yang ini kena letak dlm list CHEAT DAY..
.

#repost #coachdiet #coachnickhin #greentea

Green tea ini sama dgn sepinggan nasi ayam🀧. .
Meme confirm tak kurus walaupun tak makan nasi 2 hari ..sebab yg ni kaya dgn segala2nya.. .
.
Green tea tu mmg bgus, high anti oxidant .. but bukan yg ini..😍.yang ini kena letak dlm list CHEAT DAY..
.

Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah #menudiet

... Kawan tegur gemuk.. sentap sat😑. .
5 hari tak makan nasi....Bila nak diet.. memanjang tak berapa nak menjadi πŸ˜‚πŸ˜‚. (Tag sama jenis ni)
.
Teringat nak kurus bila orang tegur .. eh apesal nampak TEMBAM ? Makin BULAT sekarang ni ? Wah COMEL sekarang .. eh NAMPAK CAM BERISI sikit ? Yg tak tahan ..paling SENTAP.. MENGANDUNG YER TAHNIAH ? .

Jangan down ok.. insyllah kalu nak boleh jer .. 😍😍 tapi kena betul2 la.. jangan turun 3kg celebrate macam dah lose 30kg mmg confirm sampai ke sudah tak kurus .. .
Jom fokus bulan ini .. sampai jadi πŸ’ͺπŸ”₯.
.
#repost #coachdiet #coachnickhin #

Ready to transform October ni ? πŸ”₯πŸ”₯😍😍
.
Saya pernah merasa over weight(gemuk) dgn lebih berat almost 21kg .. dan berjaya lose dlm masa kurang 2 bulan dgn cara yg saya sihat dan 20% saja aktiviti berpeluh.. masa tu tak pandai nak masuk gym pun.
.
Dan sampai ke ari ini alhamdulillah keep enjoy ,maintain my body.. dan just belajar to be more fit..
.
Tapi bayangkan jika pada waktu saya tak buat Keputusan dan masih beri 1001 alasan dgn lebih berat 20kg .. anda boleh agak kan .. mcm mana keadaan hari ini .
.
Apa pun syukur dgn 1 keputusan yg tepat dan betul2 buat kerana diri sendiri .. untuk lebih baik ..banyak pertolongan dariNya.. anda dah buat keputusana bulan October unt more serious??....kalau belum do it NOW .πŸ’ͺ
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

... SAYUR YG BER PROTEIN....
.
kita perlukan 21 essential protein ..
.
.. 12 mmg dtg dari badan (amino asid )
.. 9 lagi baki boleh dtg dari luaran solid yg kebanyakkan dari haiwan...
.
#repost #coachdiet #coachnickhin #sayurberprotein

Ini yang kami tekankan.. makan simple,betul tapi fokus pada quality..bukan semata2 defisit kalori. .
Boleh lihat contoh2 meal plan dari program #youcanloseweightfromhome di 2nd acc saya @nickhin_hussien_ mmg sangat simple dan fokus pada nutrition . . protein ,karbo.. teknik serat snacking dan breakfast juga diberi nutrition. Supaya body dpt full nutrition,mineral dan zat2 penting..
.
Exercise hanyalah 20% dari keperluan untuk lose weight. Dan insyllah setakat ni our rekod 16kg in 26 day. Average 3-10kg.😍😍πŸ’ͺ
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Amazing sha ...Bermula season 22 lepas . Ramadhan... alhamdulillah today transform selepas 3 musim. Jom baca cete shasha. So inspire.😍😍
.
salam hai..
allahu..alhamdullillah ! nk share pnjg2 ilmu dan pengalaman masih sipi2 coach..xsehebat yg lain,but alhamdullillah syukur utk improvement diri sendiri..shasha syukur shasha smpai this level..but stillll tooooo far..in syaallah tgh berusaha tmbah usaha utk kurgkan berat dan fit. yes..mcm coach nick ckp..pening jugak sbb too weight kan coach πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š.tp shasha nekad sbb nk bagi sihat jantungπŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽 and alhamdullillah now bila exrcise, jogging,zumba xde la seteruk dedulu..dh boleh jogging....yg paling best join zumba..sbb dulu suke dance tp xpernah berani nk join sbb mok...takut lantai tak rata..ahhahahahaha.. terima kasih utk team wlc..coach nick,coach mila dan semua coaches yg byk bg semangat..kawan2 coachee wlc😘😘😘😘 may allah lend u guys rahmat kehidupan..and.. this 25october nk g jumpa doktor..heheheh...harap2 everything is better..in syaa allahπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½.
xde special pasal..cuma shasha nk get a better life..sbb kita deserve utk sihat dan bahagia😍😍😍.
Tahniah sha !!
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Ramai yg kata SAYA OVER WEIGHT JER πŸ˜….
.
Tak sedar lemak telah control hampir 30% berat badan .. cuba kira , simple mcm ni ... .
tinggi 165 , tolak 103 , baki tu sekitar berat sepatutnya , kalu tinggi 150 .. tolak 103 .. 47kg adalah sekitar berat yg ideal . Sama juga .. just tolak 103 dari ketinggian anda .. kecuali jika anda berumur 40 tahun keatas .. tolak 100 dari ketinggian...baki tu jawapan berat badan ideal.
.
Jika anda over weight, insyllah fokus betul2 usahakan.. unt capai balik ke ideal.. tapi jika dh masuk obes or obesiti NO EXCUSE unt diet .. dah sampai masa kena berkorban sikit..mmg penyakit dan mati adalah sunnahtullah .. tapi kalu dah tahu obes tak nak iktiar .. itu kita dikira menzalimi diri sendiri.. tak susah unt pilih menikmati hidup sihat.. selagi ada keinginan dan keasedaran dan action.. insyllah ..
.
Bagi yg tak sempat last season .. season 26 telah dibuka. . Boleh register now.
#youcanloseweightfromhome
Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #mytransformantion #tipsdiet #kurus #slim #herbalife #herbalifenutrition #herbalifediet #21dayshakechallenge
#fitness#herbalifeshake #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan #maintainweight #Cabaranturunberatbadan #cabaranturunberatbadanonline
.

... Yg diet ... rasa lapar terambil biskut ni mmg tak berbaloi. 😒
.
Saranan untuk yg tengah dlm proses .. jangan ada benda ni dlm rumah masa dok tgh nak lose weight ni. 3 keping mmg tak cukup. Sambil study mahu 1 kotak habis tanpa sedar .
.
#repost #coachdiet #coachnickhin #oreo #kaloridalamoreo

Pre-register now . Season 26. (October).
.
EDISI COTOBER 2017... Pengambilan coachee baru untuk season 26 ..bermula .

Lebih berat 5kg keatas (bmi 23 +) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN keatas yg boleh register...(ada yuran kemasukkan)
.
YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE: personal coaching, tips dan panduan, Whatsapp group support, contestants kit di pos ke rumah serta hadiah wang tunai sebagai bonus .
.
Apa yang anda perlu hanya lah - penimbang digital sendiri (boleh dibeli di DIY) - hantar photo before & after - video rekod timbang mula - contoh dan panduan diberikan.jika and peserta Musim seterusnya. - Meal Plan Lengkap 30 hari di sediakan untuk peserta.
- program NUTRITION diberi - WORKOUT PLAN diberi utk di lakukan dirumah.
.

Apa beza Diet sendiri dengan memasuki program ini?
Diet sendiri : ❌ Tidak ada bimbingan Coach ❌ Tidak tahu makanan apa yang sesuai dan apa itu meal plan ❌ Tak faham berapa kalori nak makan , apa protein, apa fiber ❌ Tak tahu nak rujuk pada siapa apa dimakan betul ke tidak ❌ Tidak serius sebab tidak ada orang monitor progress ❌ Tidak ada MOTIVASI ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi sebab tak tahu nak maintain ❌ Kalau turun banyak pun tidak ada orang nak bagi hadiah senyum sorang2 .
APA YANG DAPAT BILA BERSAMA2 PROGRAM INI . βœ… 30 hari jadual pemakanan (MEAL PLAN) proper termasuk snacking supaya makan apa selama sebulan
- Lengkap termasuk snacking pukul 10am dan 4pm
βœ… Jadual lengkap wokkout selama sebulan untuk permulaan fokus pada lower part body βœ… 30 hari TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi βœ… Personal coach (boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan) βœ… Pemantauan dari coach selama 30 hari supaya anda lebih berdisiplin
βœ… Dapat berlajar dan bersama dengan team kawan2 yg lain turut bersemangat βœ… Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp
βœ… Hadiah rewards cash rm1000, rm500 dan rm250 untuk peratusan yg tinggi
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet

.... ADA YG TAK KENA.. 5 perkara ini tanda mmg anda sedang "MEMBESAR" tahniah πŸ˜…
.
1) PAKAIAN SEMUA JADI KETAT DAN TAK MUAT.... ini petanda awal , kalau anda dh lama tak timbang .. mcm rimas jer pakai baju yg feveret nampak semacam .. ulat gogok tepi pinggang semua keluar .. itu tanda jelas lemak baru muncul anda berada dlm fasa over weight .
.
2) KENA TEGUR DENGAN FAMILY OR KAWAN .....emak perasan .. nampak berisi, eh bulat kau sekarang ni.. or wah makin tembam .. haa sentap kitaπŸ˜‚.. yer kawan lama tak jumpa mmg depa akan perasan perubahan kita ... mmg kita kena lose weight kalau kawan mula menegur.. #sentap
.
3) EH TAHNIAH MENGANDUNG BERAPA BULAN YER ? ATAU NAIK LRT, MRT ORANG PASS KERUSI.. .. balik nanti terus cari coach or design meal plan yer ..ini mmg ketara kalau sampai orang ingat kita mengandung.. lagilah sentap.. kahwin belum lagi .. orang dh kata mengandung. 😩
.
4) CEPAT LELAH DAN MENGAH .. itu petanda badan berada dlm keadaan stress dan perlu bertindak .. all sistem metabolisma menurun dan lepas ni lagi menjadi2 berat senang naik.
.
5)KATA HATI BILA BERDIRI DEPAN CERMIN ...part ini mmg betul badan mula berbisik dan bagi signal pada kita..so turunlah dan pergi cari timbang dan lihat berapa kg yg dah lebih..
.
Dan mula pilih & lihat cara yg bagaimana kita selesa dan mampu.. bergurulah dgn orang yg ada pengalaman or mulakan dengan membaca perkongsian2 orang yg dah berjaya.
.
#repost #coachdiet #coachnickhin #tandagemuk

Siapa yang berjaya cer komen πŸ™‹πŸ™‹.. ikhlas & jujur .. kalau ramai baru kita masuk fasa ke 2 ..#kempendiet .
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Gelak dalam sakitπŸ˜…...itulah workout & gym.
.
Walaupun 20% dari gaya hidup sihat.. tapi ianya satu kepuasan terutamanya .. yg dh ideal dan looking je fasa fit....
.
80% fokus pada pemakanan dan diet . .. terutamanya yg nak lose weight. Fokus 21 hari pertama .πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Join last season .. tahniah @tushimadarus excited πŸ’ͺπŸ”₯ Assalammualaikum dan selamat malam. Saya Tushi, berumur 22 Tahun dan berasal daripada Johor Bahru. Malam ni saya just nak kongsikan sedikit pengalaman dimana saya bermula daripada WLC sesi 24 iaitu sesi lepas. Dan saya berjaya hilangkan sebanyak 8.3kg dalam masa 25hari. Rasa badan tu pelik sangat bila selesai sesi, badan jadi ringan dan selesa. So tushi teruskan dalam WLC ni untuk dapatkan berat badan yang ideal. Let the fat burn or you will regret πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Most Popular Instagram Hashtags