[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coachnickhin

2150 posts

TOP POSTS

Kalau makan masuk office macam mana pulak ? .. cuba tanya orang sebelah.πŸ˜‘
.
Fat dlm 27gram dan ianya mmg 90% karbo kosong. Tak cukup protein. Dan akan rasa lapar balik dlm 2 jam. Boleh makan tapi bukan dlm proses nak lose weight .. sekali - sekali nak makan bersma family or cheat meal silakan.. tapi ketika dlm program kita fokus yg lain or cari lebih baik. . πŸ€—
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

... Low carbs meal.. bagi yg tgh bina strength..
.
Kenyang ke makan macam ni ? Hehehe . InsyaAllah lebih kenyang dari kita makan sepinggan nasi yg hanya berlauk ayam goreng berminyak.
.

Kenyang lama atau sebentar bukan bergantung pada portion makanan tapi tahap kualiti nutrition dan tahap perembesan pertukaran makanan kepada gula atau glycemic index (GI) .
.

Jika sesuatu makanan itu kadar pertukaran kepada gula sangat perlahan (low GI) membuat kita akan rasa kenyang lebih lama dan puas .. serta terus bertenaga.
.
#repost #coachdiet #coachnickhin #mealportion #kualitinutrition

Tak makan nasi tapi makan maggi... mmg cari penyakit πŸ˜…. (Crash diet) .

Sama juga ianya bukan satu idea yg baik unt anda dpt effektif diet..
Hati2 dgn idea tak makan nasi tapi pergi makan benda lain yg lebih teruk dari nasi.πŸ˜‚ Follow perkongsian dri kami setiap hari dan silakan Share dan tag pada rakan2 yg kita rasa ingin berkongsi.. Insyllah dgn sikit info dan maklumat yg ada disini memberi kesan pada rakan2 yg sedang berjuang unt turun berat badan kdg2 keliru dgn mitos .. dan ajaran2 tak sepatutnya !

coach nickhin +60172908763 coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #mytransformantion #tipsdiet #kurus #slim #herbalife #herbalifenutrition #herbalifediet #21dayshakechallenge
#fitness#herbalifeshake #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan #maintainweight #Cabaranturunberatbadan #cabaranturunberatbadanonline

Kenapa diet saya tak work?? Semua dh kurang.. kita hanya kurangkan carbs & fat.
.
Bagi yg terlebih lemak suka goreng,makan laju,makanan berlemak akan terbentuk shape ala epal dan bila nak lose weight badan mcm ni , perlu banyak cut fat dan semua goreng2 .
.
Bagi yg terlebih carbs, spt banyak makan kek,roti, ais cream,kuih, bihun mean setiap kali makan mmg always terlebih carbs dan tak ada protein dan badan akan terbentuk pear dan mmg kena cut carbs. Tahu anda kategori mana ?
.
Dan bila nak lose weight mmg kena sabar .. sebab nak gemuk tu pun take time bertahun2 tak kan lah nak lose berlaku dalam seminggu.. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

KHAS UNTUK STUDENT .. baca,print dan tampal kat almari .. tolong tag & share kawan2 lain juga. Jgn kurus sorang2 πŸ™„ cukup 100 tag & share. Next tips.
.
1. Timbang berat seminggu sekali (perlu) untuk pemantauan
2. Pastikan ada penimbang digital personal.. setiap timbang tak sama. Pakai satu timbang
3. Ada thumbler aka botol air 2 liter .. biasakan bawa kemana2 dan habiskan 2-3 botol sehari
4. Pisang & epal adalah buah wajib simpan dlm almari .. jangan skip snacking pukul 10am & 4pm jika nak lose weight
5. Biasakan breakfast dengan tidak mengambil banyak karbohidrat dan fokus pada protein .. telur pun ok.
6.waktu makan tengahari ambik nasi segeggam dan lebihkan lauk .. abaikan sayur,jika bergoreng
7. Petang lakukan aktiviti yg berpeluh dan naikkan heart rate jantung (interval training)naik tangga pun ok
8. Malam .. jangan makan maggi !
9. Sediakan roti wholemeal 2 keping dan cicah soya pun ok Insyallah membantu
10. Tidur awal sebelum pukul 12am.. kalau rasa assigment tak siap bangun balik pukul 4-5am..itu lebih baik
.
Semoga membantu dan jangan jadikan kolej, asrama tempat kita biak lemak. πŸ˜‘.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

Atikah berjaya lose 14kg selama semusim season 16 lepas. .
jom feel story dia ..semoga trigger yg susah nak turun tu .. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯.
. .
Sharing dari atikah .
Assalamualaikum. Sy nurul atikah. Peserta WLC musim ke 16. Syukur alhamdulillah dalam masa semusim sy dapat total loss 14kg. Sy nak share sikit story tentang sy. Sebelum sy masuk WLC, sy seorang yang sangat2 tak suka minum air masak. Dan tak suka exercise.
Bab makan jangan cakap laa. Semua benda bergoreng fav sy, semua makanan fast food fav sy. Dan sy suka sangat makan tengah malam. Masa WLC musim yang ke 13 sy tak dapat nak follow semua rules yang coach bagi.

Contoh, kena makan sikit, kena makan ikut time, kena minum banyak, kena workout, elakkan bergoreng semua benda2 tu la. At last sy tak dapat result yang bagus. Bila sy rejoin semula, sy da sedia nak ubah tabiat sy, dan bersedia nak bagi komitmen sepenuhnya. Sepanjang WLC musim 16 nie, sy betul2 disiplin bab makan, water intake dan exercise.
Hampir putus asa di pertengahan sebab sy rasa susah sangat nak ubah tabiat sy tu, hampir hilang fokus, hampir ke laut. Tapi nasib ade coach yang macam singa, hahahaha. Dan at last sy dapat result yang sangat sy tak expect. Dalam tak sedar sy berjaya ubah tabiat sy, dan dalam tak sedar berat sy lost 14kg.
Hwaaaaaaaaa rasa macam nak nangis. Alhamdulillah dan terima kasih tak terhingga pada orang yang berjaya ubah sikap sy, dan support dari group!
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan

Hanya yg suka dia dia ..tahu nikmat kimci nih...
.
MAKANAN SEHAT DAN CARA DIET ALA KOREA

Kimchi, Asinan Sehat Dari Korea
Buat penggemar drama Korea pasti sering mendengar nama kimchi. Biasanya pemerannya mengungkapkan ingin makan kimchi atau ingin dibuatkan kimchi. Kimchi adalah makanan selingan dari menu utama. Sebetulnya banyak negara yang memiliki asinan, seperti acar di Indonesia.

Namun ketenaran kimchi yang mendunia telah mengubahnya dari sekadar asinan menjadi makanan tersehat di dunia. Bagaimana caranya?
APA ITU KIMCHI? Kimchi semula diciptakan sebagai cadangan sayur segar warga Korea pada musim dingin. Ide ini ada sejak 3000 tahun yang lalu. Hingga tahun 1500, kimchi hanya terbuat dari sawi putih. Baru setelah Bangsa Portugis masuk, cabai mulai ditambahkan seperti resep kimchi sekarang.
Awalnya asinan sayur ini bernama shimchae (sayur yang digarami), berganti nama dimchae - kimchae hingga sekarang disebut kimchi. Dulu kimchi direndam dalam pot tanah liat dan ditimbun dalam tanah, namun dewasa ini cukup mendiamkan kimchi selama empat hari sebelum disajikan.
Proses pembuatan kimchi tergolong mudah, hanya saja pembuatan kimchi selalu dalam jumlah besar sehingga memakan waktu lama dan tenaga ekstra. Bahan kimchi yang sudah dibersihkan dan dipotong-potong dimasukkan ke dalam bak besar dan diberi garam, cuka, cabai, ikan teri, bawang putih, dan jahe.

Nah, bagian paling paling membutuhkan tenaga ekstra ada pada proses mencampurkan semua bahan hingga rata. Kimchi bahkan dapat di makan dan disimpan selama setahun. Rasanya kecut, lembut, tekstur renyah, penuh rasa menyegarkan, dan meningkatkan nafsu makan. Mengandung 42 mg vitamin C per 10g, serat yang tinggi, B1, B2, kalsium dan besi dan bakteri baik lactobacilli.
Bakteri baik inilah yang membuat kimchi mendapat gelar makanan tersehat sedunia versi Health Magazine. Selain membantu pencernaan, ternyata kimchi juga dapat mencegah pertumbuhan kanker. Tak heran masyarakat Korea mengkonsumsi kimchi hingga 20 kilogram per tahun tiap orangnya.
Sumber : pencarian google

#youcanloseweightfromhome
Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEON

Memang la tak kurus 🀒Ada ke faham mcm ni ? Or kawan mcm ni ?. Sihat dan nak kurus katanya. Tag & share . .
Confuse.. hati-hati dengan karbo bila dlm meal plan diet .. sebab itu yg akan β€œrestore” lemak balik dengan cepat bila terlebih dlm plate kita..
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Tak pandai kira kalori 😩. Boleh guna size tangan . InsyaAllah mudah & selamat. #teknikukur meal.
.
Bagi yg tak pandai nak count kalori or nak agak tak lepas. Gunakan tapak tangan anda sebagai ukuran setiap kali meal . Actually dlm our program mmg teknik ini mmg diguna pakai dan setakat ini result mmg sgt awesome dan average 3-10kg . Cuma pastikan content meal tersebut mmg ok tidak bergoreng,berlemak .. or terlalu tinggi perasa .
. Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

MOST RECENT

Kalau makan masuk office macam mana pulak ? .. cuba tanya orang sebelah.πŸ˜‘
.
Fat dlm 27gram dan ianya mmg 90% karbo kosong. Tak cukup protein. Dan akan rasa lapar balik dlm 2 jam. Boleh makan tapi bukan dlm proses nak lose weight .. sekali - sekali nak makan bersma family or cheat meal silakan.. tapi ketika dlm program kita fokus yg lain or cari lebih baik. . πŸ€—
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

#Repost @nickhin_hussien with @repostapp
・・・
KHAS UNT WORKING MOM (office) .. nak start lose weight 2018. Tag & share genapkan 100 tag unt next tips. .Bagi satu office kurus sama2.
.
1. Timbang berat seminggu sekali (perlu) untuk pemantauan
2. Ada penimbang digital personal.. setiap timbang tak sama. Pakai satu (ada kg & body fat)
3. Ada tumbler aka botol air 2 liter .. biasakan bawa ke office dan habiskan 2-3 botol sehari
4. Pisang & epal adalah buah wajib bawa ke office.. jangan skip snacking pukul 10am & 4pm jika nak lose weight
5. Biasakan breakfast dengan tidak mengambil banyak karbohidrat dan fokus pada protein & serat yg cukup . Telur & roti wholemeal pun ok(ada personal nutrition lagi effective)
6. Sibuk macam mana jangan skip breakfast or makan lewat.. buang jauh2 istilah β€œbrunch”
7. lunch - depend, kalau cafe tak de sihat .belajar buat meal prep or bawa bekal . Makan before 2.30pm
8. Mulakan dengan simple ikan steam & wholemeal or sweet potato pun sgt membantu
9. Kekal aktif .. parking jauh2 sikit, naik tangga dan keep aktif
10. Setelah duduk lebih dlm 2 jam ,Gerakkan kaki or berjalan2 sekitar office
11. No more karipap or goreng pisang masa balik kerja!
12. Dinner elakkan karbo, lebihkan sayur,buah dan sikit protein .. nak tidur je punπŸ€—
.
INGAT SRESS MACAM MANA KERJA.. makan bukanlah penyelesaian.. . Jangan jadikan office tempat kita β€œmembesar β€œ .. selamat mencuba dan kami doakkan 2018 cipta sejarah .. terutama yg mmg nak kahwin or akan ada anak. Jaga dari sekarang. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

Kenapa diet saya tak work?? Semua dh kurang.. kita hanya kurangkan carbs & fat.
.
Bagi yg terlebih lemak suka goreng,makan laju,makanan berlemak akan terbentuk shape ala epal dan bila nak lose weight badan mcm ni , perlu banyak cut fat dan semua goreng2 .
.
Bagi yg terlebih carbs, spt banyak makan kek,roti, ais cream,kuih, bihun mean setiap kali makan mmg always terlebih carbs dan tak ada protein dan badan akan terbentuk pear dan mmg kena cut carbs. Tahu anda kategori mana ?
.
Dan bila nak lose weight mmg kena sabar .. sebab nak gemuk tu pun take time bertahun2 tak kan lah nak lose berlaku dalam seminggu.. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

KENAPA DADA AYAM ?? .
American Dietary Guideline tersebut juga menyatakan bahawa satu hidangan seberat 100 gram (lebih kurang 3oz) ayam bahagian dada yang telah dimasak tanpa kulitnya hanya mempunyai 1 gram lemak tepu dan kurang daripada 4 gram jumlah lemak. Selain itu ianya membekalkan 31 gram protein iaitu lebih daripada separuh saranan jumlah keperluan protein harian bagi seorang wanita dewasa.
Protein adalah penting untuk fungsi imuniti, pertumbuhan semula sel dan membina otot.
.
.
Berdasarkan Atlas Makanan : Saiz Pertukaran & Porsi Edisi Kedua, tahun 2009, seketul daging ayam bahagian dada tanpa kulit seberat 38 gram membekalkan 57 kalori, 7 gram protein, 3 gram lemak dan 6.9 mg kolesterol manakala seketul kepak ayam bersama tulang, seberat 92 gram yang membekalkan jumlah protein yang setara iaitu 7 gram, mempunyai 92 kalori, 7.1 gram lemak dan 34.1 mg kolesterol. Setengah ketul peha ayam bersama kulit, seberat 52 gram juga membekalkan 7 gram protein tetapi mempunyai 85 kalori, 6 gram lemak dan 34 mg kolesterol. Seketul ayam bahagian drummet seberat 61 gram pula mempunyai 101 kalori, 8.3 gram protein, 7.3 gram lemak dan 40.3 mg kolesterol.
.
Dalam meal plan LWFH ada 2x dlm seminggu memang ambik dada ayam ini.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

KHAS UNT WORKING MOM (office) .. nak start lose weight 2018. Tag & share genapkan 100 tag unt next tips. .Bagi satu office kurus sama2.
.
1. Timbang berat seminggu sekali (perlu) untuk pemantauan
2. Ada penimbang digital personal.. setiap timbang tak sama. Pakai satu (ada kg & body fat)
3. Ada tumbler aka botol air 2 liter .. biasakan bawa ke office dan habiskan 2-3 botol sehari
4. Pisang & epal adalah buah wajib bawa ke office.. jangan skip snacking pukul 10am & 4pm jika nak lose weight
5. Biasakan breakfast dengan tidak mengambil banyak karbohidrat dan fokus pada protein & serat yg cukup . Telur & roti wholemeal pun ok(ada personal nutrition lagi effective)
6. Sibuk macam mana jangan skip breakfast or makan lewat.. buang jauh2 istilah β€œbrunch”
7. lunch - depend, kalau cafe tak de sihat .belajar buat meal prep or bawa bekal . Makan before 2.30pm
8. Mulakan dengan simple ikan steam & wholemeal or sweet potato pun sgt membantu
9. Kekal aktif .. parking jauh2 sikit, naik tangga dan keep aktif
10. Setelah duduk lebih dlm 2 jam ,Gerakkan kaki or berjalan2 sekitar office
11. No more karipap or goreng pisang masa balik kerja!
12. Dinner elakkan karbo, lebihkan sayur,buah dan sikit protein .. nak tidur je punπŸ€—
.
INGAT SRESS MACAM MANA KERJA.. makan bukanlah penyelesaian.. . Jangan jadikan office tempat kita β€œmembesar β€œ .. selamat mencuba dan kami doakkan 2018 cipta sejarah .. terutama yg mmg nak kahwin or akan ada anak. Jaga dari sekarang. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

Kalau turun,tak pe .. happy , kalu tak turun mulalah nak ke laut diet.. #giveup
.
Tips timbang , 3 hari atau seminggu sekali, the best time time adalah sekitar bangun tidur dan sebelum pkl 10am.. waktu ini badan berada dlm keadaan sifar ..
.
Elakkan menimbang pada sebelah petang , badan akan lebih berat .. dan juga waktu ketika dtg haid unt perempuan..
.
1 liter air , akan naik 1 kg , so elakkan minum minum yg bnyak sebelum naik timbang....dan biarkan perut kosong 4 jam... semoga membantu semua .
.

Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight

Atikah berjaya lose 14kg selama semusim season 16 lepas. .
jom feel story dia ..semoga trigger yg susah nak turun tu .. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯.
. .
Sharing dari atikah .
Assalamualaikum. Sy nurul atikah. Peserta WLC musim ke 16. Syukur alhamdulillah dalam masa semusim sy dapat total loss 14kg. Sy nak share sikit story tentang sy. Sebelum sy masuk WLC, sy seorang yang sangat2 tak suka minum air masak. Dan tak suka exercise.
Bab makan jangan cakap laa. Semua benda bergoreng fav sy, semua makanan fast food fav sy. Dan sy suka sangat makan tengah malam. Masa WLC musim yang ke 13 sy tak dapat nak follow semua rules yang coach bagi.

Contoh, kena makan sikit, kena makan ikut time, kena minum banyak, kena workout, elakkan bergoreng semua benda2 tu la. At last sy tak dapat result yang bagus. Bila sy rejoin semula, sy da sedia nak ubah tabiat sy, dan bersedia nak bagi komitmen sepenuhnya. Sepanjang WLC musim 16 nie, sy betul2 disiplin bab makan, water intake dan exercise.
Hampir putus asa di pertengahan sebab sy rasa susah sangat nak ubah tabiat sy tu, hampir hilang fokus, hampir ke laut. Tapi nasib ade coach yang macam singa, hahahaha. Dan at last sy dapat result yang sangat sy tak expect. Dalam tak sedar sy berjaya ubah tabiat sy, dan dalam tak sedar berat sy lost 14kg.
Hwaaaaaaaaa rasa macam nak nangis. Alhamdulillah dan terima kasih tak terhingga pada orang yang berjaya ubah sikap sy, dan support dari group!
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan

KHAS UNTUK STUDENT .. baca,print dan tampal kat almari .. tolong tag & share kawan2 lain juga. Jgn kurus sorang2 πŸ™„ cukup 100 tag & share. Next tips.
.
1. Timbang berat seminggu sekali (perlu) untuk pemantauan
2. Pastikan ada penimbang digital personal.. setiap timbang tak sama. Pakai satu timbang
3. Ada thumbler aka botol air 2 liter .. biasakan bawa kemana2 dan habiskan 2-3 botol sehari
4. Pisang & epal adalah buah wajib simpan dlm almari .. jangan skip snacking pukul 10am & 4pm jika nak lose weight
5. Biasakan breakfast dengan tidak mengambil banyak karbohidrat dan fokus pada protein .. telur pun ok.
6.waktu makan tengahari ambik nasi segeggam dan lebihkan lauk .. abaikan sayur,jika bergoreng
7. Petang lakukan aktiviti yg berpeluh dan naikkan heart rate jantung (interval training)naik tangga pun ok
8. Malam .. jangan makan maggi !
9. Sediakan roti wholemeal 2 keping dan cicah soya pun ok Insyallah membantu
10. Tidur awal sebelum pukul 12am.. kalau rasa assigment tak siap bangun balik pukul 4-5am..itu lebih baik
.
Semoga membantu dan jangan jadikan kolej, asrama tempat kita biak lemak. πŸ˜‘.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudietW

SEMUA TU KARBO DAN BUKAN SERAT . (Gula simple)
.
First ...kita kena faham,kita tak boleh berlapar atau tidur dlm keadaan rasa lapar sgt. Second kita juga kena faham , kita makan just nak lapik perut dan bukanya nak guna buat kerja lagi..
.
Fokus pada makanan yg ber liquid dan serat..pada waktu malam lebih membantu penurunan berat. . Dalam program anda mmg ada nutrition (complete serat,zat,mineral ).. bagi yg disini boleh try nasi bubur dan telur.. or blend buah dan sayur juga membantu at least. .
Student ? Boleh ambik air soya vsoy dan 2 keping roti wholemeal .. or pergi kedai minta sup sayur dan ayam .cuma di kedai semua tahukan perasa dan lemak agak tinggi. So hati2 .. Semoga membantu..
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah #menudiet

Sebungkus maggi bersamaan 2 pinggan nasi???
πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ pasni janji xmau mkn maggi dah
.
#Repost @nickhin_hussien with @repostapp
・・・
Tak makan nasi tapi makan maggi... mmg cari penyakit πŸ˜…. (Crash diet) .

Sama juga ianya bukan satu idea yg baik unt anda dpt effektif diet..
Hati2 dgn idea tak makan nasi tapi pergi makan benda lain yg lebih teruk dari nasi.πŸ˜‚ Follow perkongsian dri kami setiap hari dan silakan Share dan tag pada rakan2 yg kita rasa ingin berkongsi.. Insyllah dgn sikit info dan maklumat yg ada disini memberi kesan pada rakan2 yg sedang berjuang unt turun berat badan kdg2 keliru dgn mitos .. dan ajaran2 tak sepatutnya !

coach nickhin +60172908763 coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #mytransformantion #tipsdiet #kurus #slim #herbalife #herbalifenutrition #herbalifediet #21dayshakechallenge
#fitness#herbalifeshake #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan #maintainweight #Cabaranturunberatbadan #cabaranturunberatbadanonline

Ini lah KESALAHAN BESAR AWAK SARA!
.
#Repost @nickhin_hussien with @repostapp
・・・
Yess TRUE ..eh!saya dh tambah air . Tapi,gula masih sama sukatan.
.
Gula adalah tidak berserat dan kalori kosong yg mmg digunakan sebagai tenaga jika mengambil dlm Kuantiti yg diperlukan .. tapi jika kita ambil berlebihan ianya tidak digunakan dan AKAN DISIMPAN SEBAGAI LEMAK .. dan bnyak unsur2 lain yg boleh membahayakan kita balik.
.
InsyaAllah .. dengan hnya kurang dan "skip" gula dlm minuman & makanan akan membantu seseorang dpt level kesihatan dan turun berat. 😍
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Coach @avaanthika salah seorang team coach & coach yg banyak membantu coach mila dlm fitness.
.
Personal trainer & fitness dan juga coach weight lose LWFH program. Dapatkan best tips & info dari coach tikah😍😍πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Bersama orang kuat celebrity fitness jr coach @adibmustafa_ wangsa maju. Part of our #teamnickhinhussien. .
Jr coach adib salah seorang part of coaching team yg mmg sgt serius terutama bab fitness & program . Bermula sebagai coach last 2 season. Dapatkan sharing dan tips2 juga dari jr coach adib. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Superman #flyinghanuman at phuket. Amazing activities actually ..πŸ’ͺbagi yg suka sukan adventure .
.
Jika di malaysia kalian boleh pergi di escape penang atau bukit tinggi ..cuba mmg lain.πŸ€Έβ€β™€οΈπŸ€Έβ€β™€οΈterutama yg takut gayat🀣
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Meriah part .. bila all team coach berkumpul 😍
.
Focusing how nak more sharpen & better & beri best coaching terutama untuk azam baru 2018 ini . πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Kalau dah diet lebih dari 3 bulan .. hanya lose 3kg .. ada yg tak kena... need to change method
.

Diet biasa .. mean defisit kalori dan jaga makan biasanya akan lose 1-3kg sebulan dgn mudah.. tapi jika anda mmg ada coach , dietitian or personal trainner yg jaga dan memerhatikan anda .. mungkin lebih. . But apa pun mesti kena dgn ilmu dan pemahaman yg betul dan make result.
.
Jangan semata2 rasa gempak .. tapi tak ada result. Alhamdulillah masuk tahun ke 7 dlm dieting program .. dan our program online help a lot people .. terutamanya yg langsung tak faham about nutrition & pemakanan. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

SENANG SANGAT KAN NAK KIRA LEBIHAN BERAT BADAN! SELAMAT MENGIRA 😍😘 Coach beth2308
ONLINE WELLNESS & FAT LOSS COACH
http://coachbeth2308.wasap.my #Repost @nickhin_hussien (@get_repost)
・・・
Cuba kira dan keep ur number ideal weight dlm hati ... kemas2 !! .
mulakan proses hari ini.... ingat sifat LEMAK ADALAH ASID ... bila mula berlebihan akan mula rasa feeling not good .. muka pun sembap, lesu, kurang bertenaga , stamina dan poduktiviti,tidur berdengkur .. dan mudah ber emosi..
.
Mulakan juga apa2 aktiviti berpeluh,lencun , tak kisah apa pun pastikan ianya membuat kita rasa happy,fun dan rasa segar .. dan keep jaga makan, diet dan buatlah apa yg mampu the best we can.
.
Untuk yg telah register .. dan bersama WLC next season .. alhamdulilah , tahniah .. get ready 1hb kita akan masuk group coaching dan akan terima kit peserta masing2 selewat2 sebelum 1hb. . TAK PERLU PREPARE APA2 .. cuma sehari dua ni jangan dok tambah berat πŸ˜…πŸ™.. bagi yg masih nak bersama dan mmg niat nak lose weight sempena bulan december tutup azam kurus . .. boleh klik link di bio...masih ada beberpa slot terahkhir then kita close.

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah #menudiet

Step to catu makan.. kombinasi lengkap.yg kata diet tak turun. Belajar yg ini.
.
Untuk orang kita boleh bermula .. 1st protein.. (ikan atau ikan , hehhe jika ayam mesti dada) 2nd - nasi , wholemeal atau sweet potato 3rd - fiber sayur yg high fiber .. 4th - good fat. . .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

TAKUT KULIT GELAP MANDI LAUT.. prepare 2 benda ni. Bagi yg suka aktiviti laut.
.
Teknologi protection - sun block . Terutama bagi yg tak tahan kulit mudah lecur aka gelap.

Crystal tomato tu - tablet . Telan saja 2 biji pagi. Mmg yg ni sgt bagus . Ramai artis dok ambik bila shooting tgh panas 😘😘. Dan sel2 kulit paling nipis keep strong..
Cuma price tu tinggi sikt.. tapi sgt kualiti. (Dlm 490 kurang lebih)
Losyen - pilih sport losyen ini sgt bagus wlaupun kecik tapi sgt2 bagus. Boleh dpt kat watson or guardian (dlm rm50) unt main mandi-manda air laut mmg perlukan losyen yg betul .
Then - free from ilussion.. takut kulit hangus .

Dua product2 bukan kami punya ,beli sendiri🀣😌. Tapi tak pe .. janji kawan2 dpt pertahan gebu masing2 kat laut .

Ready for 2nd DAY.. 7 jam kat laut. Almost 12 island & spot snorkeling today.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Ini bukan nasi goreng usa .. tahniah cochee @imeldadiane so healty. Less carbs meal .
Carbs dari cauliflowers , protein dari telur... nampak cam sedap kan . Dah masuk week 3 boleh dikatakan semua dh pandai2 ,mahir dan kreatif . . Tahniah.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Bila 300 orang coach berkumpul . . Apa beza pic ini dgn pic traning biasa ? Warna2 botol air .. diatas meja sebelah nota πŸ˜†πŸ˜†.#missthismoment .
Thank you for all team coaching online dan bersersesi di social media seluruh malaysia & indonesia juga . InsyaAllah jumpa anda IOT 4.0 bulan march ini. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Tak pe .. jangan panik sebab nampak besar . πŸ˜…
Mmg tak leh diet sendiri nak kena ada coach & program yg betul2 berkesan InsyaAllah masih sempat.
.
InsyaAllah base on result.. 1st week tu pun dh lose 1-5kg . So kalau betul2 disiplin & mmg commit .. tidak jadi masalah .. registered next intake dan bagitau mmg anda bakal raja sehari supaya senang kami part of coach team fokus pada anda . .
.
Pre- register season 28 dibuka now . .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Everything possible.. bila ada desire..shasha totally transform dari LWFH . (Lose weight from home) .
.
Bermula season 22 lepas. 1001 harapan bukan semata nak lose weight..but shasha mesti kena lebih sihat.. jom baca kisahnya.
.
Assalammualaikum, salam sejahtera.
Hai sahabat positif.
Nama sis shashaqeera dari klang.
Umur sis 26tahun...single lagi 😁
Sis mula join LWFH 22 dgn berat 3 angka, tambah titik perpuluhan jd 4 angka. Macam no plate kete dh kan..
Sis proudly say that, im young heart problem patient with 1 stenting dlm jantung hati sis..since umur sis 24yrs old.
But alhamdullillah...semenjak sis dpt lost weight kesihatan jantung sis makin baik.
Dan, sis boleh jogging, workout, weight lifting, zumba, salsation, duduk silang kaki (ni tambahan je ni) 😁
Sepanjang journey dgn LWFH sis pernah je rasa penat.sakit.suffer...tp sis xpernah rasa down bila duduk dlm keluarga besar LWFH ni..believe me..uools akan enjoy the journey bila uoolss percaya dgn usaha uoolss.. Perjalanan ini tak mudah ... but alhamdullillah u are the chosen one oleh allah utk bantu diri u sendiri. in syaa allah.. percaya dgn apa yg uguys sedang buat..dan in syaa allah, tuhan akan bantu dan permudahkan usaha kita.
Tepuk bahu sendiri, cakap terima kasih... .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Kejap diet.. kejap tak .. kejap nak sihat ..kejap nak makan macam2 .. pening bodyπŸ˜…πŸ˜….
.
Are you type of that person ?? #jenuh . Kejayaan lose weight adalah accumulative effort yg dilakukan dengan cemerlang day by day .. control ur mind .. work dgn ur WHY... why you want to lose weight?? ..why you want to look gojes ? 😍😍πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Once you control your mind...you can conquer your body !!! πŸ’ͺπŸ’ͺ . .
Morning everyone.. bagi sesiapa yg bermula pada hari ini .. unt nak kekal sihat, nak look body you want...tahniah. Tinggalkan sekejap makanan rutin tidak sihat ..dan fokus good & balance food . Yeaah u can do it ☺️.
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

@Regranned from @nickhin_hussien - HANYA 2 TYPE BODY TERBENTUK.. kenal pasti mana satu kita .. senang kerja & design meal plan
.

Kiri mmg lemak agak pejal.. berbanding kanan ..gemuk air .. dan kedua2nya kena diet .. cuma dgn sikit teknik & formula ianya akan lebih laju .. sebab kita tahu ,kenapa jadi mcm kiri ... dan apa punca jadi spt kanan?
.
Which one are you ?
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #jubah #tudung #artis #gemukair #nakkurus #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #fattahamin #caracaradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #makeup #dietatkins #malaysiadiet . - #regrann

NAMPAK LA SEGAK SIKIT .. nanti nak ambik photo banyak2 . Kan. πŸ˜‰
.
Take 100% responsibility pada diri sendiri. Fokus , kuatkan semangat bayangkan (visualize) ideal body tersebut pada moment dan saat yg kita nak nikmati tersebut..
.
Kami pernah melihat how magic happen pada coachee yg serius di wlc 16kg, 14kg , 12kg semusim .. dan totally look different selepas semusim.. masyllah. Rupanya WHY coachee tersebut tak sama dgn yang lain2.
.

Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah

PENTING ... perhatikan warna air kencing.. at least faham kondisi badan .. kering air dan perlu minum more air putih..
.
Orang yg tak cukup air , mmg SANGAT SUSAH UNTUK turun berat .. walaupun dah cukup bagus diet , or exercise.. sebab badan lack dgn cecair..
.
Bibir pecah, badan rasa bisa2 sengal, mudah stress , sakit kepala ,lemah je badan.. terutama yg hisap rokok.. jaga air ini.. minum air yg cukup.. tgok signal warna air kencing tu.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan

Karbo dari daun sayur .. good fat dari avocado. .. protein dari ikan. Bagi yg masih confuse. πŸ˜‰.
.
Karbo tu bukan semata2 nasi,that why dlm post before,saya selalu share about nasi tak bersalah. Jika anda seorang yg suka baca info googgle pastikan bandingkan bacaan dari jurnal2 supaya kita dapat knowledge yg betul.. fokus on result. .
.
Bagi yg nak skip nasi .. hati2 dengan karbo lain .. dan keep less carbs dan skip terus. We need carbs untuk balance .
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

Jenuh buat πŸ˜…πŸ˜…ianya FAKTA JELAS dan mostly all pakar dah maklum hal ini...
.

Perut dan bahagian tersebut akan effective hilang dgn diet yg betul .. dan banyak melakukan workout cardio, hit dan betul2 lencun serta disiplin makan plus rehat yg cukup.. .
.
Hilangkan dulu berat badan dgn diet , hilang lemak then baru fokus.. skrg ni fokus dgn diet yg effective yg betul2 memberi hasil. .
.
Fokus from now , agar kita dapat momentum november dan kita berjaya selesaikan baki matlamat kita . Insyllah. .
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #jubah #tudung #artis #gemukair #nakkurus #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #fattahamin #caracaradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #makeup #dietatkins #malaysiadiet .

Lemak yg membaluti organ.. tidak berada dibawah kulit .. tapi membaluti jantung dan organ2 penting.....
.
Lemak ini juga ada pada orang kurus.. kenapa dgn lemak ini ?
Sikit info......
.
Tak boleh hilang dgn exercise...
Penyebab kepada serangan heart attack, diabetes , stroke .. dan bagi perempuan tahap kesuburan (sukar pregnant) ..
.
Boleh check di hospital or jika ada wellnes coach mereka ada sejenis mesin scan (tanita). .
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #abs #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife #turun5kgsebulan

Nampak KG turun banyak,tanya kawan .. sape pun tak perasan ..nampak sama jer 😐 bulat.
.
Macam nak tahu.. simple, boleh check dari ukuran inci badan tak berganjak walau dh lose 5kg, rasa badan masa diet sangat2 tak bermaya, pucat, letih lesu.. .
Kesanya , kisebenarnya tak lose apa2 pun cuma kg yg hilang akibat dari tak cukup makan, air dalam badan hilang.. dan muscle mengecut akibat lack dgn nutrition,zat ..biasanya orang yg ambik pil kurus, skip makan ,senang .. dan jenis apa2 yg selera makan.. .so becareful πŸ€—
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #jubah #tudung #artis #gemukair #nakkurus #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #herbalifenutrition #herbalifediet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2016 #fattahamin #caracaradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #makeup #dietatkins #malaysiadiet .

Jauh berjalan.. . ArrgghπŸ˜…πŸ˜… kelate mmg kena air banyak.. bukan sebab panas . Tapi makanan sedap2 belaka. 🀣
.
Semoga 7700 kalori tidak terjadi dlm 2 hari ini .. still be present.. rasa sikit2 lebih kurang..yg penting dpt rasa dlm masa sama keep healthy.. ..
.
#foodheaven #kelate .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

@Regranned from @nickhin_hussien - Nak kecik dagu & nipis pipi .. letak goreng pisang tu. (Tag kawan2 ada masalah ni) at least depa tahu. .
.
Apa2 jua karbo yg tidak berserat dan tinggi gula memang cepat nampak dibahagian yg tak kuat otot (muscle ) . So no choice πŸ˜…. Sama ada skip or pelan2 kurangkan . Salam jumaat semua πŸ˜πŸ™
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet - #regrann

Tag & share .. kawan yg nak diet tapi suka MAKAN NASI πŸ˜† #nasitakbersalah .
.

Ikut size , sama ada semangkuk kecik sup nasi ayam or genggam penumbuk tangan kanan sendiri ITULAH SIZE SELAMAT UNT ANDA.. karbo anda .. orng dh biasa segenggam ,jika termakan lebih akan rasa sendat, penuh, rimas.. DAN ORANG BIASA MAKAN 2-3 plate nasi bila makan segenggam ..akan rasa pening,nak pitam bagai πŸ˜«πŸ˜«πŸ˜«πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚....so biasakan InsyaAllah. .
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #makanansihat #sunnah #menudiet

Problem kekacang .. boleh bertukar jadi kuaci kalu makan sambil buat kerja. .
Caranya jgn ambik 1 beg letak kat depan .. tapi sukat asingkan siap2 100-200 kalori baru nikmati .. if not jadi mcm tu lah πŸ˜…πŸ˜…
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

ADA KE KAT SINI YG NAK LOSE 90kg ?? πŸ˜…πŸ˜… masyllah hebat amir ... .
Bagi yg masih dok beri alasan, excuse , nanti lah, saya percaya sampai bila pun anda tak kemana ..JUST DO IT..belajar , buat , berkorban sikit masa , wang ringgit, dan InsyaAllah besar sangat ganjaran dan ia nya berbaloi untuk anda .-amir ambik masa almost setahun setengah untuk nak remove 90kg .. anda yg nak hilang 9kg, 19kg or 29kg .. pasti boleh lalukan juga .. ok 🀧🀧.
.
Yang penting bermula ...NOW . . Our program just a part .. platform, kalau anda rasa ada lebih baik go on..saya sokong anda juga ok πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. . .
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Tahniah anas lose 8.3kg season lepas ..jom dengar apa kata anas πŸ€—πŸ€—. . .
INI memang CORE program weight loss dari #teamnickhinhussien . 100% online. . (18 tahun ke atas saja dan program ini ada yuran kemasukkan)
.

Contestant kit dihantar ke rumah.. dan mmg ada meal plan lengkap teknik zig zag dan diajar IBC (intensive body cleansing ) diet .
.
Flow circle program 21 hari IBC , 3 hari booster cleansing, 2 hari cheat day .. jadual workout plan juga diberi dan setiap hari ada sesi upload meal plan dan diberi formula rating untuk kenal pasti apa yg kita makan .. betul ke boleh kurus , or makin naik .. support day by day..dan setiap hari ada topik2 penting tentang dieting... dan kesihatan. .. dan hadiah juga unt coachee yg lose high percentage.
.
Biasanya 1st week tu dh ada yg lose 3-7kg.. boleh skroll result ada bnyak telah dishare.. .dan rekod setakat ni 16.3kg semusim... cuma setiap orang tak sama..average 5-12kg semusim.. REGISTRATION NEXT SEASON DIBUKA .. πŸ’ͺπŸ’ͺ.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien

Coach mila +60107926236
Coach nick +60172908763

#coachnickhin #coachmila #ramadhan #tipspuasa #tipssahur #tipsberbuka #bajuraya #kurusraya #jomkurus #tipsdiet #kurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2017 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiadiet #hcgdiet #makrodiet

Antara brown rice terbaik .. sedap dan mmg tak de masalah untuk taste .. untuk beginner. Tag & share .
.
HIGHLY RECOMMENDED BY NUTRITIONIST AS PART OF DAILY STAPLE OF DIET πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Unt perkongsian menu2 sihat dari peserta wlc online follow our 2nd acc @nickhin_hussien_
#teamnickhinhussien

coach nickhin +60172908763
coach_mila +60107926236

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet

NASI PUTIH , ROTI PUTIH TERMASUK DLM SIMPLE..
.
Apa yg membezakan ketiga2 tersebut .. beza adalah kandungan serat dan penukaran kepada gula .. atau glecymix index (GI) . Type complex dan fibrous akan melepaskan gula secara sangat perlahan, membuatkan body akan rasa lebih lama kenyang dan badan more bertenaga dan hilang rasa nak makan macam2 ..
.
semoga bermanfaat dan masing2 tahu lepas ni nak pilih karbo apa jika nak skip nasi putih.
. πŸ“± Whatsap : 01116641349
πŸ“± Wechat ID : herbaltinggibadan

#coachnickhin #coachmila
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #jomsihat #muladiet #lose5kg
#coachkurus #mealwrap #menudiet
#kamibencipenipuonline
#ubattinggi

Most Popular Instagram Hashtags