[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#coachamirul

MOST RECENT

Terus hilang perut yg nampak mcm pregnant tapi tak ada baby😂.. ramai yg pregnant termasuk lelaki dan wanita .. 10 kg release last season
.
Hilang lemak di bawah dagu, pipi pau dan kelihatan kelainan pada wajah di sebbkan lemak hilang bukan datng dari diet yg tak ketahuan..alhamdulilah tahniah pada peserta musim lepas release 10kg semusim.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Cara anda pilih makanan time lunch supaya anda tidak cepat rasa lapar dan letih. .
kita mesti pernah mengalami masalah cepat lapar dan letih walaupun lepas makan..disbb memilih makan tidak sesuai dan juga berlebihn gambar atas merupakan panduan mengambil portion yg betul
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Daging mkanan kegemaran semua peringkt umur lebih2 time kenduri kawin membuatkan sesiapa tak boleh tolak makanan yg ada membuatkan baju semakin ketat selepas jamah😂
.
Daging mengandungi nutrisi yg baik untuk tubuh badan seperti protein, zat besi dan zink..dapat tingktkn metbolisma dan penghadaman..tapi jika berlebihan risiko pertambahan berat badan kerana tinggi lemk trans.
.
Kita tak boleh elak kesan bila anda makan daging seperti daging lembu, kambing dan ayam..jadi anda kurangkan atau ambik bahagian kurang lemak.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Siapa pernah mengalami pengalaman mcm ni😆
.
Mesti sedih tapi tak pe selagi kita ade perasaan nk kurus jalan pasti ada.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Walaupun kalori sama tapi nutrition sangat berbeza.
.
Ramai yg berdiet lebih pilih kalori bukan kualiti yg ada dlam makan tersebut..aiskrim dan anggur mempunyai kalori yg sama tapi zat dan nutrition sangat berbeza.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Excited dengn result berat kita walaupun sedikit ia merupakan langkah pertama untuk usaha kekal sihat. .

Usaha mendapat berat yg ideal dan sihat perlu memerlukan masa dan tindakan yg kosisten
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

ALHAMDULILLAH BERATUS PESERTA BERJAYA SIHAT CERGAS BERTENAGA DAN BONUS DARINYA KURUS,DENGAN PROGRAM YOU CAN LOSS WEIGHT FROM HOME.

Jadikn 2018 sebagai tahun perubahan kesihatan dan tubuh badan yang anda impikan..
.
Apa perbedaan turun berat sendiri dgn memasuki PROGRAM ni?
.
Diet sendiri :
.
❌ Tak ada bimbingan COACH.
❌ Tak tahu MAKANAN apa yg sesuai.
❌ Tak Serius sebab tak ada orang PANTAU progress.
❌ Tak tahu SENAMAN yg sesuai.
❌ Tak ada MOTIVASI.
❌ Kebarangkalian NAIK BERAT badan semula lebih tinggi 😁
.
============================
APA YANG ANDA AKAN DAPAT DENGAN PROGRAM WLC? ✅ JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa.
✅ ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan, mudah dari rumah anda.
✅ TIPS & RAHSIA turun berat dgn pantas walaupun makan nasi.
✅ COACH PERIBADI (bayangkan anda ada tempat rujukan jika ada apa2 persoalan)
✅ PEMANTAUAN dari coach selama sebulan supaya anda lebih berdisiplin.
✅ Dibekalkan dengan makanan Nutrisi Canggih untuk Sarapan Pagi dan/atau Makan Malam selama sebulan.
✅ Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal.
.
p/s : Anda boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas sebulan, atau anda sendiri yang mengalami perubahan itu. Masa akan tetap berlalu, sekejap sahaja tempoh sebulan tu.. tak cuba, tak tahu kan?

PENDAFTARAN YOU CAN LOSS WEIGHT FROM HOME *FEBRUARY* 2018 telah dibuka slot terhad kepada 40Peserta shj.PASTIKAN TEMPAT ANDA.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Selain makanan lain Kalsium pun dapat bakar lemak dan kalori dalam badan kita.
.
Bukan hnya kuatkan tulang tapi dapt bantu dalam proses penurunan berat badan dengan baik.
.
Seperti susu, brokoli, yogurt dan banyak lagi makanan yg tinggi kalsium..dapat mengawal selera makan..bila kita makan maknan yg banyak kalsium. Tekanan darah mula berkurang, kolestrol dan gula dalam darah mula berkurang
.
Di program #YouCanLossWeightFromHome..peserta di galakkan makan maknan yg mengandungi bernutrisi sihat supaya kekal sihat dan mendapt result yg baik
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Penut merupakan pilihan betul untuk snacking dapat elakkan perut anda berbunyi pd waktu pagi
.
Mudah dan menyelerakan sesuai makan bersama dengan epal atau pun pisang.. Dapt kurang rasa lapar yg tak boleh tahan tu dan rasa kenyang kenyang dengan lebih lama.
.
Di dalam program LWFH akan diterang pada bakal perserta hrln nnti brand dan cara yg sesuai
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Dah exercise dan jaga makan sekali terus timbang berat harap dpt turun tapi mcm mne kalau tak turun ramai yg stress jadi mcm ni😭 .

Cara betul timbang 3 atau seminggu sekali..masa yg tepat untk dpt berat tepat selepas bangun pagi sebelum pkl 10 pagi kerana badan kita dpat keadaan sifar.✔ .

Elakkan minum air terlalu banyk. Penimbang kira sekali berat air dlm bdn kita jadi elakkan..kalau terminum mesti berehat 4 jam sebelum timbang. .

Jangan timbng waktu petang.. pada wanita ketika haid🚫
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Kebanyakan selalu berlaku pada perempuan.
.
Dah cuba mcm jenis diet tapi still tak turun malah berbulan..selalu berlaku pada peserta sebelum ni alhamdulillah semua dpt turun dengn baik..
.
Yg masalah susah nk turun di disbbkan tak tahu hukum 7700 kcl jika selebihi kalori ni berat anda naik 1 kg..kepentingan portion yg betul dan kepentingan nutrition makanan..
.
jom sama2 belajar capai impian berat ideal anda.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Dah makan biskut tapi tak makan nasi pun napa berat naik?
.
Biskut dan nasi adalah golongan karbo yg sama karbo ringkas.. kalori dan gi (glycemic index ) yg tinggi membolehkan seseorang itu mudah naik berat badan..walaupun berat turun tapi hanya sekejap. Badan mudah cepat letih lesu bila anda amalkan diet seperti ni. Badan memerlukan makanan nurtisi yg cukup seperti zat, protein, serat dan vitamin supaya berat turun dengan mudah dan kekal sihat.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Penggemar makanan empty kalori atau pun junk food punca berat naik .

Memang sedap dan manis ramai yg sukakannya tapi siapa sangka mengandungi tinggi kalori dan rendah nutrien dalam makanan tersebut..lemak dan penambah perasa puncanya susah berat badan turun.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Jom kenal kalori keropok lekor.. walaupun ade kalori tapi semestinya tak boleh makan.🤤 .

Sedap boleh mengeliurkan dan paling best makan di waktu petang tapi jangan amal kan selalu.🚫 .

Makanan bergoreng dan berminyak mempunyai banyak kalori dan punca berat bertambah .. jadi anda boleh tukar cara memasak seperti kukus.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Salam sejahtera Sy Arbie berumur 43 tahun... mula join wlc 17 dngn berat bdn lebih 57 kg & ketinggian 151 cm mmg tak ideal pun
.
Alhamdulillah bersama program ini sy LOST 11KG MENCAPAI IDEAL WEIGHT NORMAL BMI, NORMAL BODYFAT & VISCERAL FAT LEVEL 4
.
Melalui program ini, sy memahami cara menjaga permakanan lebih teratur, portion yg betul untk menurunkan berat badan, pemilihan makanan yg baik untk lebih cergas.
.
Smenjak itu sy rasa lebih bertenaga, fit & sihat. Sy juga telah mncapai impian untuk mndpt perfect & fit body serta tahap kesihatan yg optimum & berubah kepada healty life style .
tahniah kepada yg telah membuat keputusan join LWFT untuk merubah gaya hidup sihat dan kurus
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Siapa sukakan makaroni tapi tahu kah berape banyak yg sesuai untk di makan .

jumlah yg sesuai seorng makanan adalah ½ cawan makaroni di tambah pula dengan ikan @ ayam sebagai protein yg boleh memberikan kekenyangan lama. .
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Tahan lama berjam2 bukan jalan penyelesaian untuk kurus tapi hanya dapat kesan buruk pada badan .

Berlapar tanpa sarapan atau lunch. Kesihatan badan akan mula terjejas , tahap metabolisma mula menurun.. energy lemah dan pucat pada muka dan tangan.. walaupun berjaya turun tapi tetap tak sama dengn diet yg betul .

Alhamdulilah ramai peserta enjoy dalam program dan result berat mereka amat sangt bagi mereka.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Tidur waktu yg cukup sangat penting untk kesihatan terutama sel badan dan juga pencernaan .

Ada yg mengabaikan waktu tidur mereka hanya kerana siapkan kerja di office mereka sehinggakan menjejaskn kesihatan dan stress yg melampau kerana hormon kortisol mula bertambah .

Kesan bila di biar lama.

1.Kerap stress kerana badan kurang cukup rehat

2.Proses baik pulih sel badan semakin lambat

3.Perkembangn otak semakin berkurang

4.Susah buang air besar

Antara kesan akan berlaku pada kita jadi pastikan anda cukup waktu tidur..banyak makan makanan yg sihat dan jugak air yg cukup.
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Karbo sangat perlu pada badan kita .. lebih kurang 40% keperluan karbo baki lagi lebih kepada lemak dan protein
.
Seimbangkan Keperluan jenis makanan sangat penting jangan sesekali terlebih dan berkurang supaya dapt maintein berat anda dalam masa paling lama.
.
Kebanyakan sudah berjaya mendapat berat yg mereka mahu tetapi hanya sekejap berat naik balik kerana jumlah makann dan kualiti makann tidak dijaga..sanggup tak makan nasi tapi boleh pula pilih karbo lain lagi bahaya daripda nasi..
.
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Assalammualaikum..
Hai..☺saya zainab ..
.
Apa jenis diet yg tak pernah zainab cuba sebelum kenal program #youcanloseweightfromhome..
Tapi berat mampu trun sampai 102kg sahaja..dan dia akan naik dgn laju nya sampai ke berat asal balik.. penyakit mmg banyaklah kan kalau dah berat melampau2 ni..😓
Alhamdulillah selepas kenal program yg sgt amazing😍 bukan 102kg tapi alhamdulillah berat zainab dah bawah angka 100kg yg mana dh lebih 10 tahun tak dapat merasa berat badan bawah angka 100 kg..
.
Program yg sgt luar biasa..
Mula nya join program sebab dipaksa oleh kakngah sekarang bukan terpaksa tapi sangat jatuh cinta dengan program..💖💖💖💖 .
.
Sharing drpd Zainab, Dan skrg salah sorg jr coach dlm team nickhin hussien. .
#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #tipsdiet
#kptm #cybernetics
#usim #jamumall
#herbalife #tudungfareeda #majalah3 #tv3malaysia
#uitm #malaysiawedding

Most Popular Instagram Hashtags