#clozett

600 posts

TOP POSTS

This sweet customer is donning her Kebarung Bonda in beige ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #clozett #clozettreview #kebarungbonda #ammarakidklraya2017

Another customer is happily donning her Kebarung Bonda in emerald green..alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #clozett #clozettreview #kebarungbonda #ammarakidklraya2017

These siblings and their mother are wearing Kebarung Bonda in tiffany blue ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #clozett #clozettreview #kebarungbonda #ammarakidklraya2017

CARA MEMUTIHKAN KULIT WAJAH
Ramai yang tahu bahawa air beras atau nasi adalah makanan ruji kita tapi berapa rama mi yang tahu air beras boleh digunakan untuk memutihkan kulit? Dengan hanya berendam air beras selama 15 minit sehari, lakukan 2x sehari kulit akan lebih putih dalam masa beberapa minggu. Selamat mencuba ๐Ÿ˜ƒ

#clozett #clozettinfosharing

New product in the house!! ๐Ÿ…Seri Bella Advanced Formula-Supplement untuk kulit anda๐Ÿ…

Price: RM 60 excluding postage

Berminat??
Whatsapp 012 230 7900

#clozett #seribella #seribellabeauty #skinsupplement #supplementkulit

As salam and good morning peeps ๐Ÿ˜Š

#clozett #clozettinfosharing

"NAK KULIT LICIN MACAM KULIT TOMATO"๐Ÿ… ๐Ÿ… ๐Ÿ… "....saya tak taulah saya berangan ke apa, tapi semua parut di muka saya dah mula pudar! Kulit muka dah mula licin macam kulit tomato. Hehe.
Berbaloi beli Seri Bella, kulit memang glow macam kulit tomato dah."
-Sis Dayah- "....sebelum ni, wife saya makeup kena tebal sikit sebab nak cover parut jerawat di dahi dan pipi dia. Tapi sekarang parut tu dah mula pudar. Saya tengok dia pakai foundation je dah cukup.
Satu lagi, saya pun consume Seri Bella, bangun pagi muka dah tak berminyak. Alhamdulillah. Syukur jumpa Seri Bella kata isteri saya. hehe"
-Bro Naim- ------------ Apa itu Seri Bella?

Seribella merupakan produk makanan tambahan yang diinovasikan dari lycopene tomato, strawberi, daun buah zaitun dan madu.

Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu menyerikan kulit.
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Seri Bella membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.

Kebaikan Seri bella

1. Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan.
2. Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat.
3. Melembabkan & menaikkan seri kulit.
4. Anti penuaan & atasi masalah jeragat.
5. Diperkaya dengan vitamin, mineral dan antioksida / detox.
6. Memberi tenaga sepanjang hari. ----------- Harga: RM 60
Postage: RM 8

WHATSAPP 012 220 7900 UNTUK PESANAN

#clozett #seribella #seribellasuperstar #seribellaskinsupplement #supplementkulit #skinsupplement #shahalam #bukitjelutong #puncakalam #puncakperdana #ttdijaya #seksyen13 #kualaterengganu #alorsetar #kotabharu #bangi

Salam Jumaat peeps ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†. Don't forget to recite surah Al-Kahf

#clozett #clozettsharing

MOST RECENT

"NAK KULIT LICIN MACAM KULIT TOMATO"๐Ÿ… ๐Ÿ… ๐Ÿ… "....saya tak taulah saya berangan ke apa, tapi semua parut di muka saya dah mula pudar! Kulit muka dah mula licin macam kulit tomato. Hehe.
Berbaloi beli Seri Bella, kulit memang glow macam kulit tomato dah."
-Sis Dayah- "....sebelum ni, wife saya makeup kena tebal sikit sebab nak cover parut jerawat di dahi dan pipi dia. Tapi sekarang parut tu dah mula pudar. Saya tengok dia pakai foundation je dah cukup.
Satu lagi, saya pun consume Seri Bella, bangun pagi muka dah tak berminyak. Alhamdulillah. Syukur jumpa Seri Bella kata isteri saya. hehe"
-Bro Naim- ------------ Apa itu Seri Bella?

Seribella merupakan produk makanan tambahan yang diinovasikan dari lycopene tomato, strawberi, daun buah zaitun dan madu.

Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu menyerikan kulit.
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Seri Bella membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.

Kebaikan Seri bella

1. Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan.
2. Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat.
3. Melembabkan & menaikkan seri kulit.
4. Anti penuaan & atasi masalah jeragat.
5. Diperkaya dengan vitamin, mineral dan antioksida / detox.
6. Memberi tenaga sepanjang hari. ----------- Harga: RM 60
Postage: RM 8

WHATSAPP 012 220 7900 UNTUK PESANAN

#clozett #seribella #seribellasuperstar #seribellaskinsupplement #supplementkulit #skinsupplement #shahalam #bukitjelutong #puncakalam #puncakperdana #ttdijaya #seksyen13 #kualaterengganu #alorsetar #kotabharu #bangi

As salam and good morning peeps ๐Ÿ˜Š

#clozett #clozettinfosharing

CARA MEMUTIHKAN KULIT WAJAH
Ramai yang tahu bahawa air beras atau nasi adalah makanan ruji kita tapi berapa rama mi yang tahu air beras boleh digunakan untuk memutihkan kulit? Dengan hanya berendam air beras selama 15 minit sehari, lakukan 2x sehari kulit akan lebih putih dalam masa beberapa minggu. Selamat mencuba ๐Ÿ˜ƒ

#clozett #clozettinfosharing

CARA PENGAMBILAN SeriBella.
๐Ÿฏ Ambil 2-3 biji sebelum/selepas makan, secara berasingan.
๐Ÿฏ Digalakkan untuk meminum air putih/kosong secukupnya.
๐Ÿฏ Kesan boleh dilihat seawal 5 hari (bergantung pada hormon seseorang). โ€œ2 BIJI SEHARI SEBELUM/SELEPAS MAKAN
3 BIJI SEHARI UNTUK KESAN MAKSIMAโ€

Berminat??
Whatsapp 012 230 7900 untuk pertanyaan dan pesanan

#clozett #seribella #supplemenkulit #kulitbermasalah #kulitkusam #kulitcerah

KEBAIKAN SeriBella.
๐Ÿ… Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan.
๐Ÿ… Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat.
๐Ÿ… Melembabkan & menaikkan seri wajah.
๐Ÿ… Anti Penuaan & atasi masalah jeragat.
๐Ÿ… Diperkaya dengan vitamin, mineral & antioksida (Detox).
๐Ÿ… Memberi tenaga sepanjang
Berminat??
Whatsapp 012 230 7900 untuk pertanyaan dan pesanan

#clozett #seribella #supplemenkulit #kulitsihat #kulitkusam #kulitbermasalah #kulitcantiksehat

BAHAN UTAMA SeriBella.
๐Ÿ… Tomato โ€“ Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
๐Ÿ“ Strawberi โ€“ Kaya dengan mineral & vitamin.
๐Ÿฏ Madu โ€“ Melembabkan kulit.
๐ŸŒฑ Daun Buah Zaitun โ€“ Atasi masalah jerawat/jeragat.
๐Ÿ’ง L-Cysteine โ€“ Detox tubuh badan.
๐Ÿž Yis Ceramide โ€“ Anti Penuaan.

Berminat??
Whatsapp 012 230 7900 untuk pertanyaan dan pesanan

#clozett #seribella #seribellabeauty #skinsupplement #supplementkulit #kulitsehat #kulitkusam #kulitputih #kulitsihat #kulitcantiksehat #masalahkulitmuka

New product in the house!! ๐Ÿ…Seri Bella Advanced Formula-Supplement untuk kulit anda๐Ÿ…

Price: RM 60 excluding postage

Berminat??
Whatsapp 012 230 7900

#clozett #seribella #seribellabeauty #skinsupplement #supplementkulit

New product in the house!! ๐Ÿ…Seri Bella Advanced Formula-Supplement untuk kulit anda๐Ÿ…

Price: RM 60 excluding postage

Berminat??
Whatsapp 012 230 7900

#clozett #seribella #seribellabeauty #skinsupplement #supplementkulit

New product in the house!! ๐Ÿ…Seri Bella Advanced Formula-Supplement untuk kulit anda๐Ÿ…

Price: RM 60 excluding postage

Berminat??
Whatsapp 012 230 7900

#clozett #seribella #seribellabeauty #skinsupplement #supplementkulit

๐ŸฑHELLO KITTY LIMITED EDITION๐Ÿฑ
.
Jualan untuk Limited Edition Hello Kitty kini dibuka sehingga 31 Julai 2017!
.
Caj sulam Limited Edition Hello Kitty : RM 10
.
๐Ÿ˜Telekung Ajraa + Sulam Nama & Hello Kitty ๐Ÿ˜
.
Hanya RM75 SAHAJA tidak termasuk postage
.
Whatsapp 012 230 7900 untuk order

#clozett #telekungajraa #telekungkanakkanak
#telekungkanak2 #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcotton #telekungkanakkanakcotton #telekungcottonkanakkanak #telekungcottonbudak #telekungcotton

๐ŸฑHELLO KITTY LIMITED EDITION๐Ÿฑ
.
Jualan untuk Limited Edition Hello Kitty kini dibuka sehingga 31 Julai 2017!
.
Caj sulam Limited Edition Hello Kitty : RM10
.
๐Ÿ˜Telekung Ajraa + Sulam Nama & Hello Kitty ๐Ÿ˜
.
Hanya RM75 SAHAJA tidak termasuk postage
.
Whatsapp 012 230 7900 untuk order

#clozett #telekungajraa #telekungkanakkanak
#telekungkanak2 #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcotton #telekungkanakkanakcotton #telekungcottonkanakkanak #telekungcottonbudak #telekungcotton

As salam and good morning ๐Ÿ˜Š

#clozett #clozettinfosharing

๐ŸŒธTelekung Ajraa๐ŸŒธ

Sesuai untuk di bawa ke sekolah, kelas KAFA dan untuk travelling

Kain cotton 100% yang selesa, tidak panas

SAIZ : S (1-3y) M(4-6y) L (7-9y) XL (10-12y)

HARGA : Rm65

ADD ON :
SULAM : RM8
TOTE BAG : RM8
POSTAGE : RM8

BERSAMA CUTE BOX =) SIS BERMINAT ?

Whatsapp 012 230 7900 untuk order

#clozett #telekungajraa #telekungbudak #telekungkanak2 #telekungkanakkanak #telekungcottonmurah
#telekungcottonbudak
#telekungcottonkanakkanak
#telekungselesa #telekungbudakmurah #telekungbudakcomel
#shahalam
#bukitjelutong #puncakalam #putrajaya #kualaterengganu #kotabharu #perlisinderakayangan

As salam and good morning

Kami masih ada stock untuk kebarung bonda with limited sizes.
MAROON XL
D BLUE XL
BEIGE M L XL
EMERALD XL
TIFFANY BLUE XL
DUSTY PINK XL (1 set only)

Price: RM 159 excluding postage

Whatsapp 012 230 7900 to order

#clozett #kebarung #kebarungmurah #kebarungcantik #kebarungcotton #kebarungmoden #kebarungopenhouse #kebarunglabuh

๐ŸฑHELLO KITTY LIMITED EDITION๐Ÿฑ
.
Jualan untuk Limited Edition Hello Kitty kini dibuka sehingga 31 Julai 2017!
.
Caj sulam Limited Edition Hello Kitty : RM 10
.
๐Ÿ˜Telekung Ajraa + Sulam Nama & Hello Kitty ๐Ÿ˜
.
Hanya RM75 SAHAJA tidak termasuk postage
.
Whatsapp 012 230 7900 untuk order

#clozett #telekungajraa #telekungkanakkanak
#telekungkanak2 #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcotton #telekungkanakkanakcotton #telekungcottonkanakkanak #telekungcottonbudak #telekungcotton #telekungraya #telekungraya2017 - #regrann

Our happy lil' customer wearing her Telekung Ajraa with her favourite Hello Kitty embroidery icon ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #clozett #telekungkanakkanak #telekungkanakkanakcotton #telekungcottonbudak #telekungsulam #telekungbudak

KEBARUNG BONDA STOCK UPDATE

MAROON XL
D BLUE XL
BEIGE M L XL
EMERALD XL
TIFFANY BLUE XL
DUSTY PINK XL (1 set only)

Price: RM 159 excluding postage

Whatsapp 012 230 7900 to order

#clozett #kebarung #kebarungmurah #kebarungcantik #kebarungcotton #kebarungmoden #kebarungopenhouse #kebarunglabuh

My cute little nieces wearing Telekung Ajraa (RM 65) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Light, cooling and comfy telekung for your lil' ones๐Ÿ˜Š

#clozett #telekungkanakkanakcotton #telekungkanakkanak #telekungbudakmurah #telekungbudak #telekungcottonputih #telekungsulam #telekungkanak2 #telekungselesa

๐ŸฑHELLO KITTY LIMITED EDITION๐Ÿฑ
.
Jualan untuk Limited Edition Hello Kitty kini dibuka sehingga 31 Julai 2017!
.
Caj sulam Limited Edition Hello Kitty : RM12
.
๐Ÿ˜Telekung Ajraa + Sulam Nama & Hello Kitty ๐Ÿ˜
.
Hanya RM77 SAHAJA tidak termasuk postage
.
Whatsapp 012 230 7900 untuk order

#clozett #telekungajraa #telekungkanakkanak
#telekungkanak2 #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungbudakcotton #telekungkanakkanakcotton #telekungcottonkanakkanak #telekungcottonbudak #telekungcotton

Most Popular Instagram Hashtags