#clothdiapersmurah

2781 posts

TOP POSTS

Ni wetbag (Large) yg guna untuk pakej. Kalau nak beli satu-satu pn boleh jugak.

RM16 per pcs not including postage

Size:
29 x 30cm - can hold up to 5 cloth diapers

Material:
PUL with waterproof layer

#sayajualwetbag #sayajualclothdiapers #wetbagmurah #clothdiapersmurah #lampinmodenmalaysia

CD minky style + Charcoal Bamboo insert
#cometogether *6 set/ RM140 only*
#clothdiapersmurah #nakjimat #babycomel #pemperskain

Restock. New design. CLOTH DIAPER WITH INSERTS
..
Features:
🍄 3 sizes (small, medium, large) all in ONE pocket diaper by adjusting the front snap buttons
🍄 1 size from birth to potty training
🍄 Testes to fit babies/toddlers from 3 kg - 18 kg
🍄 Soft inner microfleece lining, to keep baby dry and rash free
🍄 Luxuriosly soft MINKY outer
🍄 Easy to use snap buttons
🍄 3 x 3 snap design to give a snug fit
🍄 Easy to clean and quick drying
..
Washing Instructions :
🍄 Before using the diaper set, wash the diaper and insert several times before use to increase their absorbency
🍄 Washing soiled diaper set: Knock solids into toilet
🍄Remove the insert from the diaper Rinse and put in the diaper pail. No soaking is necessary
🍄 Fasten the hook and loop tabs to the laundry tab on the inside of the diaper
🍄 Wash your diaper up to 60 degree celcius in normal wash cycle with no more than 1/4 to 1/2 of the detergent's recommended amount per load
..
Some DONTS to remember:
🍄 Do not use fabric softener as it decreases the absorbency
🍄 Do not use bleach or other harsh stain remover. Drying diaper in the sun is the most effective way to remove stains
🍄 Do not use nappy cream as it reduced absorbency
..
Harga promo 👇👇👇👇👇👇👇👇
PROMOSI : RM23 each postage RM7 up to 2 pcs SEMENANJUNG
..
Jom order sekarang, stok limited!! Cepat habis dan terlaris ☎ sms/whatsapp/pm
..
#bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #clothdiapersmurah #clothdiapersmurahmalaysia

Organisasi pecinta lingkungan Lembaga Korservasi Lahan Basah atau Ecological Observation and Wetland Conservation (Ecoton) membawa 70 kilogram limbah popok bayi ke kantor Dinas Lingkungan Hidup, Kamis, 13 Juli 2017.
Popok itu diangkut menggunakan perahu karet dari Sekretariat Ecoton di Wringin Anom, Kabupaten Gresik menyusuri Kali Surabaya sejauh sekitar 15 kilometer dan berhenti di samping gedung DPRD. Selanjutnya popok dibawa ke kantor Dinas Lingkungan Hidup dengan digotong.

Koordinator Ecoton Prigi Arisandi menuturkan limbah popok yang dibawa ke Dinas Lingkungan Hidup hanya sebagian kecil dari total temuan Ecoton sebanyak 3 kwintal. Menurut Prigi, temuan itu didapat dari 3 hari evakuasi aktivis Ecoton di Kali Surabaya. “Jumlah yang kami dapat hanya ujung dari puncak gunung es limbah popok sekali pakai yang dibuang ke Sungai Brantas,” ujar Prigi.
Berdasarkan hasil wawancara dengan pencari cacing sutera di Kali Surabaya bernama Rahmad, kata Prigi, diketahui bahwa dasar sungai telah penuh dengan popok bayi. Dampaknya, tutur Prigi, sejumlah species ikan yang dulunya banyak ditemukan, kini telah menghilang.

Prigi berujar pada 2014 Universitas Brawijaya Malang dan Universitas Toulouse pernah melakukan penelitian di Kali Mas. Hasilnya menyebutkan bahwa ditemukan 20 persen ikan bader jantan yang mengalami kebencongan karena diduga pengaruh limbah popok (...)
Lanjutannya di: https://m.tempo.co/read/news/2017/07/13/058891296/popok-bayi-bikin-ikan-mandul-ecoton-minta-pemkot-surabaya-peduli
.
.
Serem ya Moms :( yuk ah mulai beralih dari popok sekali pakai ke popik kain demi 3 faktor: kesehatan, lingkungan, dan finansial :)
.
.
.
#popok #popokkain #clodi #clothdiapers #jualpopok #jualpopokkain #popokbayi #jualpopikbayi #popokmodern #popokcuciulang #clodi #clodimurah #clothdiapersmurah #clodipromo #clodidiskon #clodipromo #clodidiskon #clodipromo #clodidiskon #clodicluebebe #clodipempem #clodiGG #clodipokado #cluebebe #pempem #GG #ecobum #pokado #sobiminky #babyland #clodijateng

This is how we wash cloth diaper.
Put cover into the laundry net. Insert,soaker,prefold just dump them into washing machine and let your wm do the job.
Its easy as ABC 😉
#makeclothmainstream #clothdiapersmurah #realdiapers #mamariefclothdiaper

Design yg tinggal ni je ye. Kalau nk beli pakej blh plh design2 ni je sbb dh byk xde design lama2. Boleh whatsapp sy trs utk order 0138812285

Satu rm15 tak termasuk insert

#sayajualclothdiapers #clothdiapersmurah #lampinmoden #clothdiapersmalaysia

The Need Is Real! This little one and her family traveled 3 hours from the mountains in their Sunday best to get Dributts diapers. This rag around her little bottom is all her mom could afford for a diaper. Dributts fed this family and sent them off with enough diapers for both of her babies. Join our Journey at Dributts.com #dributts #diapers #clothdiapers #missiontrip #catalyst #missions #mom #changelives #church #care #humanitarian #socialjustice #mommycon #diapers #clothdiapers #clothdiapersmurah #clothdiapersrock

Here some ideas for newborn gift ya. .
Our signature starter pack is a complete set to start your cloth diapering journey. It is only RM270!
Colour and designs can be chosen ya mommies
.
Whatsapp mom to purchase 019.668.5258
#borakborakclothdiapers #clothdiaperskl #clothdiapermalaysia #clothdiapersmurah #clothdiapersmalaysia

MOST RECENT

Smart Cloth Diaper
Rp. 85.000

Line : Babynme.cibubur
Wa : +62877 7071 7505

#bnm #clothdiapers #clothdiapersmurah #diapermurah #diaper #kadobayilucu #kadobayimurah #hadiahbayi #hadiah

::Swim trainer:: Suitable for : 👶 Baby 6 kg - 18 kg 🔷 2 warna, blue & pink
💟 Ade double safety clips kat belakang tu, so memang dijamin selamat for babies, takde la tengah swim tetibe tercabut ke kan.
✅ Price : Rm34/pc (include pos)
📱Whatsapp 013-4799774 to order😊
#swimtrainer #swimtrainermurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #swimming #barangbaby #swimtrainerpuchong #swimtrainerputrajaya #swimtrainercyberjaya

DIALOGUE BABY CLOTH DIAPERS PRINT POLKA [DLD3201]
IDR 80rb
.
SCROLL KESAMPING UNTUK LIHAT MOTIF LAIN
.
Dialogue Diapers Baby Print + Lampin adalah popok kain dengan sistem all in two atau sistem cover. Popok dengan inovasi terbaru yang dapat dicuci sehingga lebih hemat dan ukuran dapat diatur.

Dilengkapi dengan kancing snap untuk pemasangan ke covernya sehingga lebih mudah digunakan dan insert tidak mudah bergeser ketika si kecil aktif.
Lebih hemat karena jika insert sudah basah/kotor, cukup mengganti insertnya saja tanpa perlu mengganti covernya.
Insert terbuat dari bahan handuk yang lembut menyerap air dengan baik
Bagian dalam mengunakan plastik jas baby yang lembut. Ukuran dapat disesuaikan dengan berat badan si kecil dan dilengkapi dua insert dalam setiap paketnya.
Pilihan warna on pict.
.
Contact Detail👇👇👇
📲 WA ➡ 0813-2094-3866
💌 LINE ➡ @nwz2570y ( pakai @ )
📟 PIN BBM ➡ D98DC355
.
.
.
#perlengkapanbayi #perlengkapanbayimurah #clodi #clodimurah #clodidialogue #clothdiaper #clothdiapers #clothdiapersmurah #clothdiapermurah #clodibayimurah #clodibayi #diapers #diapersbayi #diapersbayimurah

DIALOGUE BABY CLOTH DIAPERS PRINT SALUR OWL [DLD3202]
IDR 80rb
.
SCROLL KESAMPING UNTUK LIHAT MOTIF LAIN
.
Dialogue Diapers Baby Print + Lampin adalah popok kain dengan sistem all in two atau sistem cover. Popok dengan inovasi terbaru yang dapat dicuci sehingga lebih hemat dan ukuran dapat diatur.

Dilengkapi dengan kancing snap untuk pemasangan ke covernya sehingga lebih mudah digunakan dan insert tidak mudah bergeser ketika si kecil aktif.
Lebih hemat karena jika insert sudah basah/kotor, cukup mengganti insertnya saja tanpa perlu mengganti covernya.
Insert terbuat dari bahan handuk yang lembut menyerap air dengan baik
Bagian dalam mengunakan plastik jas baby yang lembut. Ukuran dapat disesuaikan dengan berat badan si kecil dan dilengkapi dua insert dalam setiap paketnya.
Pilihan warna on pict.
.
Contact Detail👇👇👇
📲 WA ➡ 0813-2094-3866
💌 LINE ➡ @nwz2570y ( pakai @ )
📟 PIN BBM ➡ D98DC355
.
.
.
#perlengkapanbayi #perlengkapanbayimurah #clodi #clodimurah #clodidialogue #clothdiaper #clothdiapers #clothdiapersmurah #clothdiapermurah #clodibayimurah #clodibayi #diapers #diapersbayi #diapersbayimurah

3 Layers Microfibre Cloth Diaper Insert
.
1 for RM7 / 2 for RM12
.
Meterial : Microfibre with microfleece outer (soft)
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper

Double Row Snap Cloth/Swim Diaper
.
1 for RM18 / 2 for RM32 (without insert)
.
1 for RM23 / 2 FOR RM40 (with insert)
.
Meterial : Water proof PUL with microfleece lining (soft). Suitable for baby from 3kg to 18kg.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah

Double Row Snap Cloth/Swim Diaper
.
1 for RM18 / 2 for RM32 (without insert)
.
1 for RM23 / 2 FOR RM40 (with insert)
.
Meterial : Water proof PUL with microfleece lining (soft). Suitable for baby from 3kg to 18kg.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah

Double Row Snap Cloth/Swim Diaper
.
1 for RM18 / 2 for RM32 (without insert)
.
1 for RM23 / 2 FOR RM40 (with insert)
.
Meterial : Water proof PUL with microfleece lining (soft). Suitable for baby from 3kg to 18kg.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah

Double Row Snap Cloth/Swim Diaper
.
1 for RM18 / 2 for RM32 (without insert)
.
1 for RM23 / 2 FOR RM40 (with insert)
.
Meterial : Water proof PUL with microfleece lining (soft). Suitable for baby from 3kg to 18kg.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
🔹90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
🔹100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
🔹90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
🔹100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
🔹90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
🔹100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
🔹90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
🔹100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

‼️EXTENDED SALES‼️
📢COMBO SET YG JIMAT BERBALOI-BALOI📢

Buy 1 pc neck float + 1 pc swim diapers = RM50 FREE 1 pc pump! Neck float sesuai untuk baby umur 3 bln - 1 thn, swim diapers dari newborn - 2 thn leh pakai. Price dh nett dh tu, tak payah nak tambah postage. Haa jimat ke jimat? 📱Whatsapp 013-4799774 to order 😊
*free pump by pos only*
#bambamtots #neckfloat #neckfloatmurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #manualpump #barangbaby #swimming #neckfloatpuchong #neckfloatputrajaya #neckfloatcyberjaya

Cloth Diapers (Clodi) + 2 insert
💸Idr. 69,000
.
👉Ready : 1,2, 3,6
.
Clodi Pipiku adalah all-sized cloth diapers yang bisa digunakan oleh bayi dengan berat 4 kg sampai dengan toddler dengan berat 18 kg. Dilengkapi dengan snap/ kancing yang bisa disetel ke dalam ukuran S, M, dan L sesuai berat badan bayi.
Dengan aneka warna & motif yang cerah.
Ilmu membuktikan bahwa warna cerah itu baik untuk bayi pada kognisi lingkungan.

Clodi digunakan sebagai pengganti popok sekali pakai, untuk menghindari iritasi kulit pada si kecil. Untuk bahan insertnya sangat bagus tebal dan halus, dan bahan celananya juga adem dan nyaman. Dapat dicuci-pakai berulang kali. Material insert/soaker pad berbahan microfiber yaitu bahan serupa handuk dengan serat mikro yang berdaya serap hebat tapi cepat kering saat dijemur.

1set terdiri dari: CLodi + 2 insert
.
.
#clodi2insert #clothdiapers #clothdiaper #clothdiapermurah #clothdiapersmurah #carterclothdiaper #clothdiapercarters #clothdiapercarter #clodi #clodimurah #clodicarter #clodicarters #clodicartermotif #clodicartersmurah #clodikarakter
#clodibabygrow #babygrowclodi #clothdiapersbabygrow #cothdiapebabygrow #babygrowclothdiapers

::Swim trainer:: Suitable for : 👶 Baby 6 kg - 18 kg 🔷 2 warna, blue & pink
💟 Ade double safety clips kat belakang tu, so memang dijamin selamat for babies, takde la tengah swim tetibe tercabut ke kan.
✅ Price : Rm34/pc (include pos)
📱Whatsapp 013-4799774 to order😊
#swimtrainer #swimtrainermurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #swimming #barangbaby #swimtrainerpuchong #swimtrainerputrajaya #swimtrainercyberjaya

‼️SALES AIDILFITRI‼️
📢COMBO SET YG JIMAT BERBALOI-BALOI📢

Buy 1 pc neck float + 1 pc swim diapers = RM50 FREE 1 pc pump! Neck float sesuai untuk baby umur 3 bln - 1 thn, swim diapers dari newborn - 2 thn leh pakai. Price dh nett dh tu, tak payah nak tambah postage. Haa jimat ke jimat? 📱Whatsapp 013-4799774 to order 😊
*free pump by pos only*
#bambamtots #neckfloat #neckfloatmurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #manualpump #barangbaby #swimming #neckfloatpuchong #neckfloatputrajaya #neckfloatcyberjaya

Organisasi pecinta lingkungan Lembaga Korservasi Lahan Basah atau Ecological Observation and Wetland Conservation (Ecoton) membawa 70 kilogram limbah popok bayi ke kantor Dinas Lingkungan Hidup, Kamis, 13 Juli 2017.
Popok itu diangkut menggunakan perahu karet dari Sekretariat Ecoton di Wringin Anom, Kabupaten Gresik menyusuri Kali Surabaya sejauh sekitar 15 kilometer dan berhenti di samping gedung DPRD. Selanjutnya popok dibawa ke kantor Dinas Lingkungan Hidup dengan digotong.

Koordinator Ecoton Prigi Arisandi menuturkan limbah popok yang dibawa ke Dinas Lingkungan Hidup hanya sebagian kecil dari total temuan Ecoton sebanyak 3 kwintal. Menurut Prigi, temuan itu didapat dari 3 hari evakuasi aktivis Ecoton di Kali Surabaya. “Jumlah yang kami dapat hanya ujung dari puncak gunung es limbah popok sekali pakai yang dibuang ke Sungai Brantas,” ujar Prigi.
Berdasarkan hasil wawancara dengan pencari cacing sutera di Kali Surabaya bernama Rahmad, kata Prigi, diketahui bahwa dasar sungai telah penuh dengan popok bayi. Dampaknya, tutur Prigi, sejumlah species ikan yang dulunya banyak ditemukan, kini telah menghilang.

Prigi berujar pada 2014 Universitas Brawijaya Malang dan Universitas Toulouse pernah melakukan penelitian di Kali Mas. Hasilnya menyebutkan bahwa ditemukan 20 persen ikan bader jantan yang mengalami kebencongan karena diduga pengaruh limbah popok (...)
Lanjutannya di: https://m.tempo.co/read/news/2017/07/13/058891296/popok-bayi-bikin-ikan-mandul-ecoton-minta-pemkot-surabaya-peduli
.
.
Serem ya Moms :( yuk ah mulai beralih dari popok sekali pakai ke popik kain demi 3 faktor: kesehatan, lingkungan, dan finansial :)
.
.
.
#popok #popokkain #clodi #clothdiapers #jualpopok #jualpopokkain #popokbayi #jualpopikbayi #popokmodern #popokcuciulang #clodi #clodimurah #clothdiapersmurah #clodipromo #clodidiskon #clodipromo #clodidiskon #clodipromo #clodidiskon #clodicluebebe #clodipempem #clodiGG #clodipokado #cluebebe #pempem #GG #ecobum #pokado #sobiminky #babyland #clodijateng

Most Popular Instagram Hashtags