[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#clothdiapersmurah

2921 posts

TOP POSTS

CD minky style + Charcoal Bamboo insert
#cometogether *6 set/ RM140 only*
#clothdiapersmurah #nakjimat #babycomel #pemperskain

Restock. New design. CLOTH DIAPER WITH INSERTS
..
Features:
๐Ÿ„ 3 sizes (small, medium, large) all in ONE pocket diaper by adjusting the front snap buttons
๐Ÿ„ 1 size from birth to potty training
๐Ÿ„ Testes to fit babies/toddlers from 3 kg - 18 kg
๐Ÿ„ Soft inner microfleece lining, to keep baby dry and rash free
๐Ÿ„ Luxuriosly soft MINKY outer
๐Ÿ„ Easy to use snap buttons
๐Ÿ„ 3 x 3 snap design to give a snug fit
๐Ÿ„ Easy to clean and quick drying
..
Washing Instructions :
๐Ÿ„ Before using the diaper set, wash the diaper and insert several times before use to increase their absorbency
๐Ÿ„ Washing soiled diaper set: Knock solids into toilet
๐Ÿ„Remove the insert from the diaper Rinse and put in the diaper pail. No soaking is necessary
๐Ÿ„ Fasten the hook and loop tabs to the laundry tab on the inside of the diaper
๐Ÿ„ Wash your diaper up to 60 degree celcius in normal wash cycle with no more than 1/4 to 1/2 of the detergent's recommended amount per load
..
Some DONTS to remember:
๐Ÿ„ Do not use fabric softener as it decreases the absorbency
๐Ÿ„ Do not use bleach or other harsh stain remover. Drying diaper in the sun is the most effective way to remove stains
๐Ÿ„ Do not use nappy cream as it reduced absorbency
..
Harga promo ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
PROMOSI : RM23 each postage RM7 up to 2 pcs SEMENANJUNG
..
Jom order sekarang, stok limited!! Cepat habis dan terlaris โ˜Ž sms/whatsapp/pm
..
#bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #clothdiapersmurah #clothdiapersmurahmalaysia

::Swim trainer:: Suitable for : ๐Ÿ‘ถ Baby 6 kg - 18 kg ๐Ÿ”ท 2 warna, blue & pink
๐Ÿ’Ÿ Ade double safety clips kat belakang tu, so memang dijamin selamat for babies, takde la tengah swim tetibe tercabut ke kan.
โœ… Price : Rm34/pc (include pos)
๐Ÿ“ฑWhatsapp 013-4799774 to order๐Ÿ˜Š
#swimtrainer #swimtrainermurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #swimming #barangbaby #swimtrainerpuchong #swimtrainerputrajaya #swimtrainercyberjaya

The Need Is Real! This little one and her family traveled 3 hours from the mountains in their Sunday best to get Dributts diapers. This rag around her little bottom is all her mom could afford for a diaper. Dributts fed this family and sent them off with enough diapers for both of her babies. Join our Journey at Dributts.com #dributts #diapers #clothdiapers #missiontrip #catalyst #missions #mom #changelives #church #care #humanitarian #socialjustice #mommycon #diapers #clothdiapers #clothdiapersmurah #clothdiapersrock

PEMPEM VELCRO
Bunda, pempem merupakan clodi lokal dengan kualitas unggulan lho J Produk ini selalu menjadi salah satu item yang wajib dimiliki oleh Bunda di rumah
Kenapa produk ini special?
1. One size Cloth diapers (3-16kg)
2. Permukaan dalam clodi berbahan suede yang lembut dan stay dry di kulit
3. Ada 2 piihan jenis insert: microfiber dan litty (perpaduan antara microfiber dan bamboo)
4. Desainnya lucu lucu
5. Harganya sangat ekonomis J
* Harga normal pempem dengan insert microfiber 77.000 diskon jadi 63.900
* Harga normal pempem dengan insert litty 73.000 diskon jadi 60.900

Yuk bund dioder, bisa langsung hubungi @ririclodi yaa di:
WA/SMS: 0877-0541-6171
Line/Shopee: ririclodi

#popok #popokkain #popokmurah #popokkainmurah #clodi #clodimurah #clodidiskon #clodipromo #popokmurah #popokpromo #cothdiapers #clothdiapersmurah #jualclodi #jualpempem #clodipempem #pempemsubsidiongkir #pempempolos #pempemmotif #clodilokal #pempem #pempemmurah #pempemdiskon #pempempromo #pempemvelcro

NEWBORN BABY
.
Ramai yg tanya mom boleh ke pakai cloth diapers dkt newborn baby walaupun tali pusat blm tanggal?
Jawapannya Yes boleh!
Dgn pengjagaan yg rapi cloth diapers boleh digunakan pada bayi yg baru lahir. .
Setiap pembelian anda kami akan berikan konsultasi secara PERCUMA selama anda menggunakan cloth diaper!
.
Cloth diapers pack kami bermula hanya dari RM67 sahaja! ๐Ÿ˜ฑ
.
Whatsapp mom ok
019.668.5258
#borakborakclothdiapers #clothdiapersmalaysia #clothdiapersmurah #clothdiapermalaysiamurah #clothdiapermalaysia

Inner view Bloombums new cloth diaper.

Intro price Rm30/set

15 new print.

All in two size With Adjustable Snap,Fits babies from newborn baby to toddler or 4-15 KG.

STAY DRY, LEAKPROOF, Inner Lining - with 3 LAYERS INSERT - Washable, reusable, antibacterial, soft, and dark color so no stains. Feeling and are thick and absorbent, while still being trim.

Gentle and Breathable for baby's sensitive skin. The inner fabric is soft, absorbent and stain resistant to ensure your baby stays COMFORTABLE & DRY. More natural than microfiber and less abrasive than cotton.

DOUBLE POKECTS AND DOUBLE GUSSETS. These Pocket cloth diapers WITH DOUBLE POCKET more easy to change inserts . DOUBLE GUSSETS to reduce leakage.

REUSABLE and Machine WASHABLE. These Pocket cloth diapers and inserts become more absorbent and softer are every each.

SAVING YOU MONEY over time compare to inferior products and disposable diapers.

WA 0193009427 for order.

#sayajual #pahang #selangor #kualalumpur #clothdiapermurah #clothdiapersmurah #clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #lampinmoden #lampinkain #barangbaby #sayajualbarangbaby #gogreen #gcdc2017 #gcdcmsia

Hai semua. Untuk ig #babyhaisha ni, last order sebelum raya adalah pada 20hb June 2017 ye. Sebab 24th June poslaju dh tak beroperasi. Sape nak order & harap brg akan sampai sebelum raya, boleh order sekarang okay ๐Ÿ˜˜

#poslaju #nationalcourier #sayajualbarangbaby #sayajualclothdiapers #clothdiapersmurah #sayajualbegbayi #setbegbayimurah

MOST RECENT

Ready ya bunda, wa ke 0888.5171.867

Jalan-jalan enaknya pakai Clodi apa y?
Yang Anti Bocor, Slim dan Motifnya Kece juga....
.
๐Ÿ’ž Enphilia Enfiesta ๐Ÿ’ž
.
Sesuai untuk BB 3,5 โ€“ 18 kg (Bayi usia 1 bulan sampai 2,5 tahun)
Model Pocket (Insert dimasukkan ke dalam kantong)
.
Keunggulan :
1. Lapisan dalam (Inner) terbuat dari microfleece yang lembut, cepat menyerap cairan dan staydry (cepat kering setelah dilalui cairan) sehingga kulit bayi tetap kering dan nyaman
2. Outer terbuat dari PUL (kain yang dilamninasi) yang waterproof sesuai untuk pemakaian keluar rumah
3. Insert terbuat dari microfiber yang dilapisi fleece dibagian atas sehingga lebih staydry
4. Memiliki motif-motif yang menarik

1 set terdiri dari 1 pocket + 1 soakerpad (insert staydry)
Harga Retail Resmi idr 83K

Konsultasi Gratis klik BIO๐Ÿ‘‰
http://bit.ly/waCMyogya

#popokbayi #clothdiaper #clodi #clothdiapersmurah #tokobayi #diapers #babyshopjogja #enphilia #distributorenphilia #babyshop #clodimurah #clodijogja #distributorclodi #enphilia #clodienphilia #popokbayimurah #popokkainmurah #enphiiaenfiesta #clodibagus #diapers #diapersmurah

Jalan-jalan enaknya pakai Clodi apa y?
Yang Anti Bocor, Slim dan Motifnya Kece juga....
.
๐Ÿ’ž Enphilia Enfiesta ๐Ÿ’ž
.
Sesuai untuk BB 3,5 โ€“ 18 kg (Bayi usia 1 bulan sampai 2,5 tahun)
Model Pocket (Insert dimasukkan ke dalam kantong)
.
Keunggulan :
1. Lapisan dalam (Inner) terbuat dari microfleece yang lembut, cepat menyerap cairan dan staydry (cepat kering setelah dilalui cairan) sehingga kulit bayi tetap kering dan nyaman
2. Outer terbuat dari PUL (kain yang dilamninasi) yang waterproof sesuai untuk pemakaian keluar rumah
3. Insert terbuat dari microfiber yang dilapisi fleece dibagian atas sehingga lebih staydry
4. Memiliki motif-motif yang menarik

1 set terdiri dari 1 pocket + 1 soakerpad (insert staydry)
Harga Retail Resmi idr 83K

Konsultasi Gratis klik BIO๐Ÿ‘‰
http://bit.ly/waCMyogya

#popokbayi #clothdiaper #clodi #clothdiapersmurah #tokobayi #diapers #babyshopjogja #enphilia #distributorenphilia #babyshop #clodimurah #clodijogja #distributorclodi #enphilia #clodienphilia #popokbayimurah #popokkainmurah #enphiiaenfiesta #clodibagus #diapers #diapersmurah

Jalan-jalan enaknya pakai Clodi apa y?
Yang Anti Bocor, Slim dan Motifnya Kece juga....
.
๐Ÿ’ž Enphilia Enfiesta ๐Ÿ’ž
.
Sesuai untuk BB 3,5 โ€“ 18 kg (Bayi usia 1 bulan sampai 2,5 tahun)
Model Pocket (Insert dimasukkan ke dalam kantong)
.
Keunggulan :
1. Lapisan dalam (Inner) terbuat dari microfleece yang lembut, cepat menyerap cairan dan staydry (cepat kering setelah dilalui cairan) sehingga kulit bayi tetap kering dan nyaman
2. Outer terbuat dari PUL (kain yang dilamninasi) yang waterproof sesuai untuk pemakaian keluar rumah
3. Insert terbuat dari microfiber yang dilapisi fleece dibagian atas sehingga lebih staydry
4. Memiliki motif-motif yang menarik

1 set terdiri dari 1 pocket + 1 soakerpad (insert staydry)
Harga Retail Resmi idr 83K

Konsultasi Gratis klik BIO๐Ÿ‘‰
http://bit.ly/waCMyogya

#popokbayi #clothdiaper #clodi #clothdiapersmurah #tokobayi #diapers #babyshopjogja #enphilia #distributorenphilia #babyshop #clodimurah #clodijogja #distributorclodi #enphilia #clodienphilia #popokbayimurah #popokkainmurah #enphiiaenfiesta #clodibagus #diapers #diapersmurah

Jalan-jalan enaknya pakai Clodi apa y?
Yang Anti Bocor, Slim dan Motifnya Kece juga....
.
๐Ÿ’ž Enphilia Enfiesta ๐Ÿ’ž
.
Sesuai untuk BB 3,5 โ€“ 18 kg (Bayi usia 1 bulan sampai 2,5 tahun)
Model Pocket (Insert dimasukkan ke dalam kantong)
.
Keunggulan :
1. Lapisan dalam (Inner) terbuat dari microfleece yang lembut, cepat menyerap cairan dan staydry (cepat kering setelah dilalui cairan) sehingga kulit bayi tetap kering dan nyaman
2. Outer terbuat dari PUL (kain yang dilamninasi) yang waterproof sesuai untuk pemakaian keluar rumah
3. Insert terbuat dari microfiber yang dilapisi fleece dibagian atas sehingga lebih staydry
4. Memiliki motif-motif yang menarik

1 set terdiri dari 1 pocket + 1 soakerpad (insert staydry)
Harga Retail Resmi idr 83K

Konsultasi Gratis klik BIO๐Ÿ‘‰
http://bit.ly/waCMyogya

#popokbayi #clothdiaper #clodi #clothdiapersmurah #tokobayi #diapers #babyshopjogja #enphilia #distributorenphilia #babyshop #clodimurah #clodijogja #distributorclodi #enphilia #clodienphilia #popokbayimurah #popokkainmurah #enphiiaenfiesta #clodibagus #diapers #diapersmurah

Jalan-jalan enaknya pakai Clodi apa y?
Yang Anti Bocor, Slim dan Motifnya Kece juga....
.
๐Ÿ’ž Enphilia Enfiesta ๐Ÿ’ž
.
Sesuai untuk BB 3,5 โ€“ 18 kg (Bayi usia 1 bulan sampai 2,5 tahun)
Model Pocket (Insert dimasukkan ke dalam kantong)
.
Keunggulan :
1. Lapisan dalam (Inner) terbuat dari microfleece yang lembut, cepat menyerap cairan dan staydry (cepat kering setelah dilalui cairan) sehingga kulit bayi tetap kering dan nyaman
2. Outer terbuat dari PUL (kain yang dilamninasi) yang waterproof sesuai untuk pemakaian keluar rumah
3. Insert terbuat dari microfiber yang dilapisi fleece dibagian atas sehingga lebih staydry
4. Memiliki motif-motif yang menarik

1 set terdiri dari 1 pocket + 1 soakerpad (insert staydry)
Harga Retail Resmi idr 83K

Konsultasi Gratis klik BIO๐Ÿ‘‰
http://bit.ly/waCMyogya

#popokbayi #clothdiaper #clodi #clothdiapersmurah #tokobayi #diapers #babyshopjogja #enphilia #distributorenphilia #babyshop #clodimurah #clodijogja #distributorclodi #enphilia #clodienphilia #popokbayimurah #popokkainmurah #enphiiaenfiesta #clodibagus #diapers #diapersmurah

More info wa 0888.5171.867

#Repost @clodiindonesia (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
MINIKINIZZ PANZY (MINIKINIZZ PANTS)

Bunda, minikinizz juga mengeluarkan clodi berbentuk celana lho J Nama produknya adalah minikinizz panzy.
*Clodi ini merupakan one size clodi yang dapat digunakan untuk anak dengan BB 5-15kg (3buulan-2tahunan).
*Bagian luarnya menggunakan kain pul yang dilapisi beludru lembut.
*Bagian permukaan dalamnya menggunakan kain fleece yang lembut dan stay dry di kulit.
*Clodi ini juga sudah dilengkapi dengan fitur inner leg gusset sehingga meminimalisir terjadinya bocor samping .
*Clodi ini menggunakan snap 1baris dan karet elastic sebagai pengaitnya.
*Sudah termasuk 1insert microfiber.
Untuk harganya pun juga terjangkau Bund J
*Harga normal 90.000 dan harga setelah diskon 74.900

Yuk bund dioder, bisa langsung hubungi @ririclodi yaa di:
WA/SMS: 0877-0541-6171
Line/Shopee: ririclodi

#popok #popokkain #popokmurah #popokkainmurah #clodi #clodimurah #clodidiskon #clodipromo #popokmurah #popokpromo #clothdiapers #clothdiapersmurah #jualclodi #clodipants #clodicelana #jualclodipants #minikinizz #minikinizzpanzy #minikinizzpants #minikinizz1insert #minikinizzcelana #minikinizzmurah #minikinizzpromo #minikinizzdiskon #jualminikinizz #clodiminkinizz #minikinizzjateng #clodijateng

New, Clodi Diandra PUL, stok terbatas, wa ke 0888.5171.867

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
๐Ÿ”น90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
๐Ÿ”น100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
๐Ÿ”น90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
๐Ÿ”น100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
๐Ÿ”น90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
๐Ÿ”น100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

3 Layers Waterproof Training Pants
.
1 for RM13 / 2 for RM23
.
Size :
๐Ÿ”น90 - suitable for 2y-3y (with elastic waist that can expand to 22cm)
๐Ÿ”น100 - suitable for 3y-5 (with elastic waist that can expand to 24cm)
.
Material : Outer layer is 100% breathable cotton with embroidered graphics. Middle layer is Thermoplastic Polyurethane (TPU) which is water resistance so it could reduce leak. Inner layer is 85% cotton 15% polyester. Soft to skin n enhance absorbance.
.
Recommended for parents who wish to potty train their little ones. To start potty training kids without having to worry on any "accident" without having to depend so much on the diaper.
.
#clothdiapermalaysia #clothdiapersmalaysia #clothdiapermurah #clothdiaperinsert #clothdiapersmurah #cdmalaysia #sayajualclothdiaper #swimmingdiaper #swimdiapermalaysia #swimdiaper #swimdiapermurah #trainingpantsmurah #trainingpantsmalaysia

::Swim trainer:: Suitable for : ๐Ÿ‘ถ Baby 6 kg - 18 kg ๐Ÿ”ท 2 warna, blue & pink
๐Ÿ’Ÿ Ade double safety clips kat belakang tu, so memang dijamin selamat for babies, takde la tengah swim tetibe tercabut ke kan.
โœ… Price : Rm34/pc (include pos)
๐Ÿ“ฑWhatsapp 013-4799774 to order๐Ÿ˜Š
#swimtrainer #swimtrainermurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #swimming #barangbaby #swimtrainerpuchong #swimtrainerputrajaya #swimtrainercyberjaya #swimtrainerlangkawi

โ€ผ๏ธEXTENDED SALESโ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ขCOMBO SET YG JIMAT BERBALOI-BALOI๐Ÿ“ข

Buy 1 pc neck float + 1 pc swim diapers = RM50 FREE 1 pc pump! Neck float sesuai untuk baby umur 3 bln - 1 thn, swim diapers dari newborn - 2 thn leh pakai. Price dh nett dh tu, tak payah nak tambah postage. Haa jimat ke jimat? ๐Ÿ“ฑWhatsapp 013-4799774 to order ๐Ÿ˜Š
*free pump by pos only*
#bambamtots #neckfloat #neckfloatmurah #clothdiapers #clothdiapersmurah #swimdiapers #manualpump #barangbaby #swimming #neckfloatpuchong #neckfloatputrajaya #neckfloatcyberjaya

Gg Lil'G (Motif)
Rp. 79.000,-
WA: 081339117256
Bbm: D96622A9

GG Lil`G merupakan clodi yang didesain khusus untuk ukuran bayi baru lahir (newborn), sehingga tidak heran bahwa ukurannya lebih kecil dari seri lainnya seperti GG B Dipe dan GG T Dipe.

Lil`G termasuk clodi model cover. Model cover paling pas untukย newbornย dari pada clodi model pocket. Clodi Lil`G dapat dipakai oleh bayi dengan berat badan 2.5โ€Šโ€”โ€Š10 kg.
Bagian luar (outer) terbuat dari Polyester Polyurethane Laminate (PUL) yang anti air (waterproof).Insert terbuat dari 3 lapis microfiber FBZ T360 dan 1 lapis microfleece. Memiliki kapasitas serap hingga 180cc. Tersedia 2 insert dalam tiap 1 pcs clodi.

Adjustable Velcro yang dipasang di pinggang sebagai perekat.Snap terbuat dari plastik untuk menyesuaikan ukuran dengan tubuh bayi.

Leg gusset untuk lingkar paha ini terbuat dari nylon foe yang berfungsi untuk mencegah terjadinya bocor samping.

1 pcs clodi Lil โ€˜G terdiri dari 1 cover + 2 insert.

#gglovers #gg #gglilg #clodi #clothdiapers #ggclodi #clothdiapersmurah #gogreen #cintabumi #cintabumiclodi #nosampah #nosampahdiapers

Most Popular Instagram Hashtags