#clingyfriend

MOST RECENT

And officially, my other half is off to chase her dreams of putting more Asian rep on screen!!! ❤️💪🏻😭 #bestie #americanactingacademy #america #newyork #imissheralready #whyiseveryoneleavingme #clingysister #clingyfriend

Gihadlok tahay ko nila, pina-butang2x ani sa ahong lamesa. 😂😂 Sungajan pod baja ko. 😈 #heybuddy #snaps #bettle #rhinocerosbettle #creepycrawlies #clingyfriend

I thank God for this one of a kind friendship. He shows His love for me through them. He gives me strength, helps me get through anything, guides me in all the choices and decisions i have to make through these two lovely persons. He loves me and the existence of this two important people, how we met and how we stayed together is a proof of His love and is just one of His wonderful ways to make me feel loved. I’m always thankful to Him and to you two. I ❤️ you.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#clingyfriend
#misskonakayo
#alamkongmissniyonadinako
#dimakakeepupsagandaniyo
#pahingingganda

Friends come and go, like the waves of the ocean, but the true ones stay like an octopus on your face.
#clingyfriend

Miss u both😊🤗😚
#clingyfriend #gilaayangbayotbuang

Would you date your best friend? 👫
.
Best friends are... well, the best. They know us inside out, accepts us for who we are and is always there for us through all the good and bad. All secrets seem safe with them and they won't judge us or look at us in a different light even if we were to ever make a huge mistake.
.
Yes, everything seems perfect until..... we start feeling something more. There are boundaries that best friends are supposedly not suppose to step over but what do we do when it happens? After all, it's not something that we can control! 😐
.
In our latest article we explored into the topic of dating our best friend. Click on LINK IN BIO to read more about it!
.
.
.
👉 Follow @girlsdaily.sg for the latest Beauty, Fashion, Food and Lifestyle insights! Made in Singapore for Singapore ❤️✨ #GIRLSDAILYSG
.
.
.
#sggirls #sgbabes #beauty #singapore #food #sgfood #makeup #sgbeauty #sginfluencers #sginfluencer #localinfluencer #sgblogger #goals #goodvibes #bestfriends #inlovewithmybestfriend #bestfriend #boundaries #relationship #friendship #BFF #latenightthoughts #clingyfriend #risktaker

The other leo in my life. #happybirthdaysweetheart #clingyfriend #mukangegeh

P/s: Leng, why you also muka ngegeh at the back? Hahaha! 🤣 mash potato so cute there!

..bakit ganun?,parang may kulang pagwala kayo😉..madami tira😁😂🤣
#cheesy #clingyfriend #lunchtime
#nasanbakayo #missingthem #notusedtothis
#batchlove#seniorswithjunior#lunchforthree

Whenever we hangout we never take selfie because we either busy talking or eating~~gonna miss the random dinner meet up and the weekend outing, my boat noodle kaki.. @iqa.zakaria please reply to my line diligently from now on~~ #clingyfriend #gonnabemorelonely

Missed you! 😘 Salamat at nakasingit din ako sa busy sched mo hahaha chos! Buti kpa may time sakin hahaha chos ulit! 😂😂😂 #clingyfriend 😅

You have witnessed so many milestones in my life and I’m happy I get to share it with you. The highs and lows of our journey. Here’s to more countries, cities and places to visit together. The best days are about to come! @cyn_kiks 🥂
.
.
.
.
.
.
.
.
#clingyfriend #beshies #friendshipgoals #travelgoals #travelbuddy #thankful #blessed #grateful #myheartisful #balifeels #ubudngsaya #sweetBalihigh #balibaliwansaBali #baBalikBalikan

"I'm not needy. I just have to be around 24/7!"😂 @thelaughriots . Tag your clingy friends.
Follow me @thelaughriots for more!❤
#thelaughriots #clingyfriend

Getting fewer this year. Sepanx is real. 😣❤ #clingyfriend

Babe, thank you for everything that you’ve done to me. Thank you for everything that you sacrifice for. And thank you for the things that you do to make me happy and be the happiest person in earth. Babe ingat lagi tak, macam mana penat lelah kita kerja nak cari duit poket zaman belajar? Awak selalu ada time tu. Ingat lagi tak, kita tak makan masa buat part-time sbb kita takde duit. (Taknak mintak dgn parents sbb taknak susahkan diorg & malu nak mintak) Ingat lagi tak, pia teringin sgt nak aiskrim mcd time tu walaupun takde duit tapi awak susah payah cari & pinjam dgn promoter, korek cari duit syiling sbb nak fulfill apa yg pia nak & dengan happy awak ckp ‘piaaaa, syaa ada duit. Nanti kita beli aiskrim’ time tu beli 1 aiskrim share berdua. Tapi awak bagi pia yang makan banyak. Bila pia suruh awak makan, awak ckp ‘takpe pia, awak makan lah. Sya dah kenyang’ Ya Allah sedihnya bila igt balik. Baiknya hati awak 😢 Ingat tak, satu hari tu kita dah takde duit langsung (housemates takde kat rumah, semua balik kampung. Kita je kerja) kita masak nasi goreng kat rumah pagi-pagi bawak bekal, nak makan masa rehat tu (part-time), kita lapar gila. Tak sabar tunggu rehat. Awak siap jemput pia dkt department awak ckp ‘piaaa dah rehat jom makan’ dgn happynya! Tapi pergi pantry, bukak tupperware je nasi dah basi. Busuk gila (nasi panas lagi, kita tutup sbb rushing bangun pagi masak, terus pergi kerja) nampak muka awak sedih sgt tapi awak cakap ‘takpe pia nanti kita cari makanan dkt rumah’. Awak cakap macamtu sbb taknak pia sedih sbb awak tau pia lapar (walaupun awak pun sebenarnya sedih & lapar jugak kan!) 😭😭😭 syaa, terlalu banyak kebaikan yang awak dah buat utk pia tapi terucap. Terima kasih syaa. Ada susah senang pia. Ada time pia perlukan awak. Syaa, pia tak dpt nak balas semua kebaikan & pengorbanan awak satu per satu tapi pia sentiasa dan akan sentiasa mendoakan awak. I love you babe 😭🤧😢 Ikhlas from me; Your beloved CLOWN ❤️ #longdistancefriendship #clingyfriend #yourclown

A new friend that wouldn't leave me. 🦗
#Grasshopper #ClingyFriend #Green #Bug #MeetingWithNature

So sad you had to leave for PGIship 😕 it felt like you were just leaving for your diy solo trips 😂 but will take long to come home 😔 will miss having a one tx away food buddy/critique/explorer (busy si @mhingmong haha). I really hope you surprise visit us here in Iloilo 😁 See you soon guiiiiiiii!!!! Di na matak-an sa earth 😂 God bless on your 365-day cold seasoned solitude 😉 😘😘😘
#clingyfriend #roadtoMD

Kasama silang tumanda at lumabo ang mga bata. yak ang cheesy pwe!!!hahahaha #clingyfriend @heykyraaa @heyberthaa @_casseeeyf

Kaytee💙 มนุษย์ดองไลน์ทั้งคู่ เลยคุยกันน้อยตั้งแต่เริ่มทำงาน แปปๆนางจะไปเรียนอีกคนละ ใจหาย ปีนี้เจอกันน้อยไป แง

Most Popular Instagram Hashtags