[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#clearproof

12186 posts

TOP POSTS

Сотрудники компании «Мэри Кэй (Казахстан)» сошли с ума?! Все намазались Маской на основе угля для глубокого очищения кожи лица Clear Proof ® от Mary Kay!
А Генеральный директор Компании Константин Кулинич, кажется, вообще в восторге от эффекта 😃

Нас ждут веселый вечер и отличные выходные! А вы готовы к отдыху?
#marykay_kz #marykay #marykaykazakhstan #krasota #girl #девушка #women #женщина #foundation #GlowandTell #SkinCare #УходзаКожей #УхаживайаНеМаскируй #clearproof

#Timewise Repair Revealing Radiance Peel and #clearproof Charcoal Mask have received @instylemagazine Readers Choice Awards Check out the October issue #mymklife #marykay #skincare that works 💥

Когда мой сын меня увидел такую я услышала: ФУ-ФУ! КАКА! И он принялся ковырять маску и пытался счистить её с меня 😂 но у него ни чего получилось и он просто ржал надо мной #marykay #clearproof #mask #charcoalmask

Y'all I know I look AWFUL, but you have to know how much I love this mask ❤️ #MaryKay #DeepCleansingCharcoalMask #ClearProof

Esta imagen debería darle la vuelta al mundo. No todo lo que vemos es real y perfecto. Hoy día recibimos mucha información a través de las redes sociales; una de ellas es el metamensaje de tener una piel perfecta #onfleek💯
@taniellemua es una maquillista profesional con problemas severo de acne. Recientemente ella se hizo un maquillaje donde lució una piel perfecta. Sus seguidores les preguntaron una y otra vez, cómo desapareció su acne... la respuesta fue esta foto. Ella uso latex líquido para crear una segunda piel lisa; y sobre ésta, maquillarse como de costumbre.
Excelente técnica para maquillaje de teatro y películas... pero no para la vida diaria.
REFLEXIÓN:
Los problemas de la piel se mejoran con técnicas de maquillaje sino rutinas simple que harán que luzcas una piel mejorada.
Desliza el dedo para conocer una solución para tu #acne
#acnesucks #clearproof #espinillas #pielgrasa
No espere a que sea muy tarde.

Acha que aqui só tem fotinha bonitinha neh😑 decepcionei😂
#MaryKay #ClearProof #MascaraFacial #Teste

#Repost @cforcassan (@get_repost)
・・・
Growing up, I’ve always struggled with issues like acne and acne scarring which only seems to become worse during my period (even till now). Thankfully, they’re now products like the Clear Proof® Acne System from @marykaymysg that specifically targets people with existing acne issues!
Plus, they also help you prevent future breakouts from happening. I’ve been using the Clear Proof® Acne Lotion every night to apply on my existing pimples / pimple scars and it has been working extremely well for me! Can’t wait to try out the Deep Cleansing Charcoal Mask (which contains activated charcoal) to clear out my clogged pores too! 🙌🏻 #marykaysg #Clearproof #ClearSkin

Had some fun using the Deep Cleansing Charcoal Mask with my homegirl (on my story). And it helped us so much with the blackheads and clogged pores 😍💯 Ladies go check it out!! Repost from @marykaymysg
#clearproof #marykaymysg #marykayproducts

Brincando de assustar meu filho enquanto cuido da pele! Simplesmente In love com a nova máscara detox!❤️❤️ #marykay #clearproof #charcoalmask

MOST RECENT

Когда мой сын меня увидел такую я услышала: ФУ-ФУ! КАКА! И он принялся ковырять маску и пытался счистить её с меня 😂 но у него ни чего получилось и он просто ржал надо мной #marykay #clearproof #mask #charcoalmask

Besttt set skincare clear proof ni. Sape yg ada masalah jerawat ketol2 keee nanah2 keeee jerawat kasik pasir tapi bnyakkk skali pon, bolee try set clear proof formula terbaruuu niii👍🏻
.
Yang manaaa fungsi utama nyee adalah untuk:

Membersihkan pori yg tersumbattt✅
Menghilangkan minyk berlebihan✅
Menjadikan kulit mukaaa kitaaaaaa rasee lebihhh sihatt dan semestinyeee akan rasee bersihhh kannn✅
.
Try laaa.. yg lagi tambah bestt nye sbb ia bukan je merawat jerawat di kulit mukaaa shaja tauu.. jerawat di rahang mukaaa... leheerr dan belakang badan pon bole kasi settleee! Hahaha jgn lupaaa try charcoal mask dieee. Mesti jatuh cinta punyeee sbb.....ohsem!👍🏻 peeja
📱0192372334
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#ilovemarykay #marykaymalaysia
#setskincare #clearproof
#charcoalmask

Ladies it's time for new products!!! I need to restock my shelves so I am going to run a special! Everything I have in stock right now will be Buy 1 Get 1 Half!! Book a party with me and I'll throw in a surprise!!! #marykay #mymklife #smallbusiness #holidaysarecoming #clearproof #clearskin #marykaymakeup #skincare #charcoalmask #acnetreatment #marykayus #oilyskin #dryskin #combinationskin #skincareroutine

Ok..meh nak kabo..aritu blk kg bagi adik test pakai mask ni..terus jatuh cinta..arini dia order nak satu... 😍
.
Mask ni bukan hanya utk KULIT BERJERAWAT , kulit yang sihat pun boleh guna untuk dapatkan skin yang extra bersih dan cantik . .
.
Charcoal mask ni diformulasikan drpd bahan utama Activated Charcoal...☺ .
Jika anda ada masalah pori2 besar, charcoal mask boleh membantu mengurangkan ketaraan pori kita . Muka akan jadi sangat fresh dan dingin... Arang aktif yang terdapat dalam mask sangat efektif untuk cuci pori anda ( menarik segala kotoran/ minyak yang tersumbat pada pori anda ) .
No wonder 1 million Charcoal Mask terjual dalam bulan pertama 😍😍👍...
.
.
Sebab adanya activated charcoal ni la, mask ni mampu melakukan deep cleansing sehingga ke bawah lapisan kulit .
Charcoal mask Clear Proof Mary Kay ni mampu merawat :- .
.
🌻 Whitehead / Blackhead.
🌻 Whiteheads .
🌻 Jerawat nanah .
🌻 Jerawat nasi
🌻 ia juga dapat kecilkan pori
.
. 🌲 CLEARPROOF MARY KAY CHARCOAL MASK 🌲
.
🌲Dapat disapukan dengan mudah mempunyai sensasi dingin pada wajah.
.
🌲Ekstrak Rosemary dan pudina memberikan wangian segar untuk menceriakan deria anda .
🌲Mengandungi arang aktif ia berfungsi sebagai magnet hebat untuk mengeluarkan kotoran secara mendalam dari  pori-pori.
.
🌲Ekstrak Berbuas dan kacang Boston terbukti dapat menyasarkan tona kulit yang tidak sekata.
.
🌲Sesuai untuk semua jenis tona kulit dan kulit terutama yang berminyak..
.
.
Nak cuba tak kehebatan produk ni? 😍
.
.
FAST ACTION, FAST RESULT ❤🌷
.
Love 💖 ,
Kak Yong
Senior Beauty Consultant
http://www.wassap.my/0195763632
.
#marykayproduct #instashop #charcoalmask #marykaymalaysia #maskermarykay #bazarpaknil #bazarmalaysia #mask #clearproof #clearskin #bebascela #bebasjerawat #clearproofacnesystem  #marykaykosmetik  #kulitbebasjerawat #kulitsihat #acneproneskin #kulitsihat #botanicaleffects #skincaremarykay #charcoalmaskmarykay

What else would you do on a Sunday night? #masking #skinvigorate #clearproof #hotcocoa #mymklife #designyourlife #marykay

TRUE DIMENSIONS LIPSTICK MARY KAY ..
✅Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan .. ✅Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. ..
Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. ..
✅Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir.
Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. ..
✅Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. ..
✅Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri.

Ingin memilikinya?  Boleh whatsapp sis ye. 🌸☎️0195157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical
#skincare
#lips
#timewise
#melacep
#clearproof
#masalahjerawat
#timewiserepair
#skincareselamat
#tiadabahankimia
#beautiful
#cantik
#lipstick
#flawless
#foundation
#marykayconsultant
#marykayperak
#marykaykl
#marykaypenang
#marykaykedah
#photooftheday
#photogrid
#politeknik
#upm
#ump
#uum
#unikl
#uum

Y'all I know I look AWFUL, but you have to know how much I love this mask ❤️ #MaryKay #DeepCleansingCharcoalMask #ClearProof

Botanical Effects 🌿
.
Biarkan kulit berasa lembut, terhidrasi dan dipelihara. Dirumuskan dengan botani khusus untuk jenis kulit anda dan mengandungi kompleks botani yang kaya antioksida.
.
Botanical Effects Cleanse :
🌿Perlahan-lahan membersihkan tanpa menghilangkan elemen penting.
🌿Membantu mengembalikan keseimbangan semula jadi kulit dan meninggalkannya kelihatan segar.
🌿Kulit kering mendapati harmoni dengan flaxseed dan kelp laut yang dikenali sebagai sumber asid lemak yang penting untuk pelembab.
🌿Dirumuskan tanpa pewarna sintetik atau wangian tambahan.
🌿Penjagaan kulit mudah sesuai untuk kulit yang paling sensitif.
.
Botanical Effects terdapat dalam 3 formula mengikut jenis kulit anda 😘
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare mana yg terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom pm/dm Saya 😘
.
.
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate

"BERFACIAL SENDIRI DI RUMAH. SIS NAK KE? SIAPA CAKAP TAK BOLEH? "
.
GUNAKAN SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH NI.. PASTI BOLEH!👏👏
.
Skinvigorate Cleansing Brush ni terbaik dalam membersihkan kulit kita hingga ke liang pori paling dalam sebab tangan kita tak mungkin sampai ke dalam liang pori untuk di cuci.. 👍
.
Apa Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush ni? 🌹Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari.
🌹Menghaluskan garisan halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil.
🌹Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
Seperti membuat rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed.
🌹Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori.
.
Nak mencuba sejauh mana effective brush ini?
.
Wassup saya sekarang 0139322195

MKMen Skincare
.
Bukan perempuan je yg kena jaga muka tau. Lelaki pon sama, takde alasan awak tu lelaki tau. Kalau muka pun berminyak, berjerawat, tak kan nak biar je kan? Tak best la kann
.
So jagalah muka korang dgn range MKMen dri Mary Kay ni 😍
.
MKMen Daily Facial Wash membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka.
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #mineralpowderfoundation #translucentpowder

Dah cuba macam2 utk atasi masalah parut berlubang di muka? Mempunyai masalah hilang pori terbuka? Set microdermabrasion dan pore minimizer ni sgt sesuai utk mengatasi masalah anda! Set ini pernah memenangi anugerah Beauty Awards 2016 ✨
.
Kelebihan menggunakan
1) TimeWise® Microdermabrasion Refine ini :
🌼Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan
membersih hingga ke dalam liang pori.
🌼Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru.
🌼Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri.
.
☝🏻Cara penggunaan:
Selepas membersih wajah, sapukan TimeWise® Microdermabrasion Refine ke atas wajah yang basah dan urut perlahan-lahan dengan gerakan membulat selama 1 ke 2 minit. Fokus pada bahagian bermasalah dan kemudian bilas.
.
Kadang2 kita rasa risau bila orang suka lihat wajah kita secara dekat? Sebab setiap orang mempunyai lebih 20,000 liang pori pada muka masing-masing. Banyak kan?! Sebab itu kita kena pastikan liang pori kita sihat dan kecil supaya wajah nampak lebih cantik, tanpa cela.
.
2. Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum
Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil dan berkesan.
.
Antara Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum
🌼Membantu mengukuhkan struktur kulit dan
menjadikan saiz liang pori.kelihatan lebih kecil
🌼Ia tidak berminyak atau melekit malah
meninggalkan kemasan yang licin.
🌼Mempunyai formula penyerapan yang lebih
pantas untuk membantu meredakan
keradaganan dan membuat kulit lebih selesa.
🌼Meredakan kemerahan pada kulit.
.
☝🏻Cara penggunaan:
Selepas menggunakan TimeWise® Microdermabrasion Refine, pam 2 - 3 kali ke tapak tangan sapu rata keseluruhan kulit wajah. 2 kali sehari, pagi dan malam. Kemudian teruskan dengan rejim penjagaan kulit anda.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayuser #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #skincare #botanicaleffect #clearproof #mkmen #timewiserepair #timewise #melacep #microdermabrasionplusset

DRY SKIN 😱😱
.
💖 Intense Moisturizing Cream 💖
.
WARNA
🌸Pink
.
KEISTIMEWAAN & MANFAAT
🌸Penghidratan Tambahan untuk Kulit Kering
🌸Khas untuk mereka yang kulit kering.
🌸Mengelakkan pembentukan kedutan halus
🌸Mmenjadikan kulit berseri dan lembut.
🌸Kulit licin dan lembap sehingga 10 jam.
🌸Muka lebih segar sepanjang hari.
.
Untuk siapa IMC ni?
🌸Untuk kulit yang sangat kering dan perlukan lembapan.
🌸Sesuai untuk sesiapa yang berdepan dengan Aircond untuk masa yang lama.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #marykayash #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #wrinkles #skincare #botanicaleffect #botanicaleffectevo #clearproof #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #intensemoisturizingcreammarykay #moiturizer

Mary Kay clear proof deep-cleansing charcoal mask. Triple-action charcoal mask acts like a magnet to deep-clean pores. 🖤😍 Order now -> https://www.marykay.com/cmathewson 💄💋 #marykayconsultant #marykay #maryus #mk #marykaycharcoalmask #deepcleansing #deepcleaning #byebyeblackheads #skincareroutine #skincare #loveyourskin #clearproof #charcoalmask #blackmask #ordernow #skincarejunkie #mua #muafollowtrain #f4f #follow4follow #onlineshopping

Not quite sure how I managed to make it without this amazing mask! It’s the best! #activatedcharcoalmask #mymklife #pamperingsunday #clearproof #clearskin

Besttt set skincare clear proof ni. Sape yg ada masalah jerawat ketol2 keee nanah2 keeee jerawat kasik pasir tapi bnyakkk skali pon, bolee try set clear proof formula terbaruuu niii👍🏻
.
Yang manaaa fungsi utama nyee adalah untuk:
Membersihkan pori yg tersumbattt✅
Menghilangkan minyk berlebihan✅
Menjadikan kulit mukaaa kitaaaaaa rasee lebihhh sihatt dan semestinyeee akan rasee bersihhh kannn✅
.
Try laaa.. yg lagi tambah bestt nye sbb ia bukan je merawat jerawat di kulit mukaaa shaja tauu.. jerawat di rahang mukaaa... leheerr dan belakang badan pon bole kasi settleee! Hahaha jgn lupaaa try charcoal mask dieee. Mesti jatuh cinta punyeee sbb.....ohsem!👍🏻 peeja
📱0108060959
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#ilovemarykay #marykaymalaysia
#setskincare #clearproof
#charcoalmask

Mommy and Daughter facials! Enjoyed teaching skin care to this mommy and her beautiful daughter and friend! Teaching teens skincare at an early age is not only beneficial health wise but can mentally boost self esteem!! Train them to love the skin they are in!! #mymklife #holidayhangouts #mypinklife #marykayconsultant #marykay #mymarykay #cosmetics #makeup #makeovers #marykayus #skincareproducts #facial #skinprep #clearproof #health #healthyskin #wellness

Most Popular Instagram Hashtags