#cleansingbrush

10383 posts

TOP POSTS

Thank you @theskintime for these❤️ I love sheet masks and these seems to interesting 😍 Super excited to use the pore cleansing brush. The bristles are of high quality and loved the Rose gold rim! Review will be soon up on my blog😇🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facemask #skincare #sheetmask #cleansingbrush #facepack #beauty #makeup #love #cosmetics #facemask #makeupblogger #acne #acnetreatment #indianbeautyblogger #productreviewer #makeuplover #followme #makeupjunkie #glowingskin #makeupmafia #htblogger #instablogger #instamakeup #likeforlike #ilovemakeup #makeupaddict #khadijabeauty #luxurymakeup #digitallife

⬇️ENGLISH⬇️
Можно было встать пораньше, и тогда фотка была бы более качественной, но не судьба..
Доброе утро!
Кто так же как и я верит в то, что @dove действительной мягкий продукт: шампуни, мыла, гели для душа. Вот я с одной стороны верю, а с другой сама с себя смеюсь.. Но все равно решила попробовать вот такую умывашку для лица, для нормальной и сухой кожи из серии #NutriumMoisture.
💧Штука мягкая, ничего не сказать.
💧Мылится очень быстро и легко.
💧Белая густая консистенция.
💧Но то, что после неё лицо остаётся увлажнённым, не скажу. Она ни то что сушить, она просто "недоувлажняет". 😂
Но как сказала в своей истории @dusik_beauty_blog , все-таки и от воды это все зависит, и я уверена если я возьму эту штуку с собой в Минск, она будет все прекрасно увлажнять.
Ещё хотела рассказать о такой щёточке для умывания от @thebodyshop . Это как @clarisonic , только с ручным управлением 😂😂
🌱Супер мягкая щёточка.
🌱Удобная в применении.
Из минусов:
🌱Долго сушится.
🌱Пользовалась всего пару раз, а деревяшка уже потрескалась.
Но это мне не мешает, поэтому буду пользоваться, пока полностью не развалится.
.
.
.
So I got this conditioning facial cleanser from @dove , hoping that it'll be the softest and the most gentle cleanser there is. And it actually turned out to be the most gentle, but the one I got is for normal to dry skin and I was sure it's going to leave my face really nourished and it didn't. It doesn't dry out my skin but at the same time it doesn't nourish it. Although I'm sure it might depend on the water in your country. And so in general it's a nice cleanser.
💧It cleanses very well.
💧It's very soft and gentle.
💧It looks and feels like an actual conditioner.
💧It foams good.
Also in this post I wanted to tell you about a cleansing brush from @thebodyshopkw .
The brush is like @clarisonic but manual 😂.
🌱It's super soft.
🌱Pretty convenient for use.
But there are a couple of minuses about this brush..
🌱It takes long to dry.
🌱And I've used it a couple of times only but the wood is already cracked!
.
.
#dove #nutriummoisture #dovefacialcleanser #beautymoisture #skincare #facecare #facecleanser #thebodyshop #cleansingbrush #reviews #belarus

Kotoran yang nempel dimuka itu gak gampang dibersihin kalo cuma pake cuci muka biasa. Jangan salah sisa-sisa kotoran yang ketinggalan membuat penuaan kulit 7 x lebih cepat loh! Pakai Jacquelle Clean Pink Facial Brush untuk membersihkan kulit wajah sampai ke pori2 terdalam!
Thank you Ms. @rachgoddard for using Jacquelle Clean Pink 💕#jacquellelooks

My Spin For Perfect Skin set from @vanityplanetstore came in yesterday and boy, I may have found the answer to all my problems. I used the cleansing brush for the first time last night and it truly made a difference in my skin just in one night. I currently had a small breakout on the side of my cheek that randomly came up, and it's basically gone now. I used my normal face wash and everything, but this really helped deep clean my face. I also used the body brush but it was too rough on my skin. I could definitely see why people would use it, but I have extremely sensitive skin so it kinda irritated me a tad just because of that reason but I think people most of you would love it if your skin isn't super sensitive. Either way, I love this set so far and it's by far the best cleansing brush set I've been able to find. 💕 #vanityplanet #spinforperfectskin #cleansingbrush #skincare

My skin care routine is so important to me and i'm currently looking for a new facial cleansing brush system! Any recommendations? ✨🙏 .
.
.
#skincare #skincareroutine #facialporecleanser #facial #cleansingbrush

HOW TO CLEAN ! 💦 This cleansing tool from @foreo is a must have to clean your face.
It's very hygienic because it is silicone. You use this tool with a face wash. #foreo #cleansingbrush #skincare

Start the year with a fresh clean slate!
Deeply cleanse your pores and enhance collagen production in just one minute.
#8B4D #Cleansingbrush #kbeauty #guardianmalaysia #koreanskincare

Skinvigorate cleansing brush! siapa yg tiada tool ni dia lah org paling rugi tau! penat je cuci muka, ingat dah bersih.. tapi sbnarnya masih tak bersih... masih bnyk lg kotoran tggal kat dalam.. kalau tak pakai cleansing brush mmg impossible la nk cuci kulit muka sampai ke liang roma...bila tak betul2 bersih sbb tu muka mudah naik #jerawat, #jeragat dan #kusam.. so jgn tggu lagi.. maximumkan kadar cucian anda supaya kulit wajah betul2 bersih.. wassup saya cepat sementara ada stock! .
.
.
#Cleansingbrush ni ada warranty setahun! Very high quality at affordable price compare to other farmous brand! kalau tak nak lagi tak tau lah nk ckp apa 😅😅😅
.
☎ Zahira 010-4053004
MaryKay Beauty Consultant

Assalamualaikum guyss☺ just nak share dgn korg memandangkn ramai dm tnya sis pakai pencuci wjh ape? shurah @ safi.. 1 minggu 2 kali sis mmg akn mencuci wjh dgn scrub puteri ratu + pencuci safi.. (selepas scrub korg akn rs wjh lebih halus,cerah n tegang) dan scrub ni boleh pakai bdn body jugak ye... lembut je skin sis😙 bile sental pd body n wjh..love sgt😍
ape2 pertnyaan korg ttg scrub puteri ratu boleh la direct pd @puteri_ratu ni ya... sis xjual taw☺
and im using the cleansing brush from Mary Kay... yes,byk sgt membantu my skin,korg sedarkn.. kdg2 skin yg sihat bukan dri produk yg korg pakai sja tpi pemakanan,air yg ckup n its also about a good & nice cleansing face!! dan klu korg guna cleansing brush much better dri tgn... korg akn rs kesan n perubahan selepas amalkn😙
Benefits guna cleansing brush * remove makeup 85%better dri hand
* penjagaan yg lebih rapi
* massaging ur skin,feel softer and smoother
* mengurangkan mslh white n blackhead * healthier skin😙
price cleansing brush ni rm190 klu xsilap sis la😅 (boleh pakai lama..xrugi beli) n sis xjual ya...
klu korg nak beli boleh la beli dgn @anne_asmantor ok... (dia byk bantu sis ttg penjagaan skin) tpi klu sape2 yg berminat sja ya!! #skincare #myroutine #cleansingbrush #facesbrub #scrubputeriratu

MOST RECENT

Tools yg sangat penting dalam life kakfey. Si Skinvigorate ni kakfey love sangat. 85% skin kakfey lebih bersih kalau sental pakai skinvi brush ni berbanding gune jari.
.
Haaa b/w head pun boleh lenyap tau kalah gune brush ni dengan konsisten. Macam urutan spa je kat wajah ni, best giler..!😚
.
Kalau yg pernah try brush ni, memang takdenye nak cuci muka pakai jari. Huhuhu. Jauhhh lebih bersih gune brush ni. Skin pun lebih lembut.
.
Kakfey memang pengguna cleansing brush dari dulu lagi. Sebelum ni guna Clarisonic. Tapi Skinvigorate jugak yg melekat di hati.💋
.
#skinvigorate #cleansingbrush #marykay #marykaymalaysia #beaut #consultant #beautyconsultant #skincareterbaik #skincare #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead

.
Lipstick bibir yang tahan lama ini nampak smooth je tau bila kita pakai..dengan tekstur ringan dan berkrim serta memberi impak warna yang maksimum agar bibir kelihatan mempersona sepanjang hari. Siap ada vitamin lagi untuk bibir uolssss..patot la bibir meletop vavavommm😍💋
.
MARYKAY CREME LIPSTICK
✅menyediakan lapisan perlindungan utk mencegah kehilangan lembapan
✅Diperkaya dgn vitamin E dan derivatif vitamin C yg membantu melindungi drpd radikal bebas punca kedutan
✅Bebas drpd pewangi. Dilunakkan dgn perisa vanila utk menceriakan senyuman

NAK TAHU WARNA-WARNA APA YANG MENARIK

Kak T
011.11308393
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow #MakeupBrush

Warna eyeshadow yang eksklusif dgn khasiat penting untuk kulit?? Ini jawapan dia! 😘 Formula berasaskan mineral ini terkenal dengan ciri yang boleh menyerap minyak, mudah digunakan, memberi litupan yang sempurna dan tahab lebih lama. Ia tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis halus pada wajah

Pemakaian juga tahan lebih lama dan mempunyai tekstur yang ringan. Kemasan semula jadi dan berkilau😍
.
MARY KAY MINERAL EYE COLOR
✅Formula yg berasakan mineral menampilkan ciri istimewa yg boleh menyerap minyak dan memberi litupan penuh
✅Mengandungi vitamin A, C dan E untuk membantu melindungi kulit drpd radikal bebas yg blh menyebabkan kedutan
✅Menjadi pilihan jurusolek profesional bg menghasilkan penampilan harian yg sesuai tanpa mengira tona kulit

PELBAGAI LAGI WARNA MENARIK MENANTI ANDA!

Click the link below or whatsapp for more details and free skin consultation ya dear😘👇
http://www.wasap.my/60162829965

Nurizzah
016 2829965
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #marykaycosmetic #tatiskincaremurah #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #Eyeshadow #Beautiful #cleansingbrush #FreshSkin #BotanicalEffect #blusher #MarykayMen #organicskincare #makeup #HantaranMurah #marykaySelangor #Babiesblinkmurah #marykaymysg #MarykayShahAlam

Warna eyeshadow yang eksklusif dgn khasiat penting untuk kulit?? Ini jawapan dia! 😘 Formula berasaskan mineral ini terkenal dengan ciri yang boleh menyerap minyak, mudah digunakan, memberi litupan yang sempurna dan tahab lebih lama. Ia tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis halus pada wajah

Pemakaian juga tahan lebih lama dan mempunyai tekstur yang ringan. Kemasan semula jadi dan berkilau😍
.
MARY KAY MINERAL EYE COLOR
✅Formula yg berasakan mineral menampilkan ciri istimewa yg boleh menyerap minyak dan memberi litupan penuh
✅Mengandungi vitamin A, C dan E untuk membantu melindungi kulit drpd radikal bebas yg blh menyebabkan kedutan
✅Menjadi pilihan jurusolek profesional bg menghasilkan penampilan harian yg sesuai tanpa mengira tona kulit

PELBAGAI LAGI WARNA MENARIK MENANTI ANDA!

Click the link below or whatsapp for more details and free skin consultation ya dear😘👇
http://www.wasap.my/60162829965

Nurizzah
016 2829965
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #marykaycosmetic #tatiskincaremurah #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #Eyeshadow #Beautiful #cleansingbrush #FreshSkin #BotanicalEffect #blusher #MarykayMen #organicskincare #makeup #HantaranMurah #marykaySelangor #Babiesblinkmurah #marykaymysg #MarykayShahAlam

#나도해보고싶었음 #클렌징브러시 #홈쇼핑따라하기
진한화장,먼지,노폐물도
클렌징브러시로 하면 쏵쏵 깨에끄읏🌊

브러시 했을때와 안했을때가
확실히 달라요 달라👍👍👍👍 강추!!
집에 클렌징브러시 없는분들 계신가요?

3년전 판매되었을때도 완판되었던건데!!!
지금은 더 착한가격 98,000원으로
#화이트닝클렌저 1개가 덤으로 😲
얼른 #겟!!♡ 하세요

저도 2배속도에
브러시에 물을 적시고 클렌저를 묻혀서 사용했어요 ;-)
.

#립스틱그리기 #컨실러로하트그리기
#모공관리 #딥클렌징 #똑똑클렌징 #여름클렌저 #노폐물관리 #블랙헤드제거 #창원 #마산 #진해 #메리케이 #창원메리케이 #오늘밤도뷰티데이 #피부컨디션 #marykay #marykaykorea #beauty #cleansingbrush

Special Gift untuk anda yg purchase dengan kami 😍
Sementara stok masih ada! Meh cepat order #touchbeauty sekarang!
.
Any inquiries -
WHATSAPP 012 893 9747
WHATSAPP 012 893 9747
WHATSAPP 012 893 9747

#touchbeautymalaysia #touchbeuaty #beautycare #beautytools #clarisonic #cleanser #brushcleansing #cleansingbrush #marykay #exfoliate #beautycare #nqbeautycare #ladies #muar #seremban #johor #melaka #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshippermalaysia

#Clarisonic Men's Mia Sonic Skin #CleansingBrush, Gray #HealthAndBeauty https://www.copythat.us/clarisonic-mens-mia-sonic-skin-cleansing-brush-gray

ELECTRIC FACIAL CLEANSER
.
🌸Membersih kan kulit dengan lebih berkesan🌸
.
Any inquiries -
WHATSAPP 012 893 9747
WHATSAPP 012 893 9747
WHATSAPP 012 893 9747

#touchbeautymalaysia #touchbeuaty #beautycare #beautytools #clarisonic #cleanser #brushcleansing #cleansingbrush #marykay #exfoliate #beautycare #nqbeautycare #ladies #muar #seremban #johor #melaka #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshippermalaysia

SHARING IS CARING testimoni utk set timewise miracles utk tatapan anda semua
.
Sedar tak sedar, customer ni dah gunakan set skincare marykay dah 2 tahun tau, tiada yg mustahil bg kita jika kita tetap istiqamah & rajin menggunakan skincare yg sihat dan selamat
.
Alhamdullilah mujur lah jerawat tiada kuar mase healing crisis process, sape2 yg tegar peeling sblm ni, yes, jerawat akan keluar mcm di dlm gambar tu.. jgn risau, ianya tak lama pon.. jerawat tu keluar sbb nk cuci bhgian dermis anda yg dah lama terkambus tu.. dah lama terhalang utk kuar, once dah keluar jerawat tu, kita kena rawat smpai sihat.. btol kan???
.
Haaa masih tertungu-tunggu utk cantik? Untuk dptkan skin sihat?? Utk menjadi sebahgaian team kami dlm kerjaya Marykay?
.
Ms Diha 🇲🇾
019-2301984
Beauty Consultant MK®
.
#dihamarykay
#MaryKayMalaysia
#MaryKaySkincare
#MaryKayCosmetic
#MaryKayProduct
#CosmetikBerkualiti
#SkincareBerkualiti
#SayaJualSkincare
#MaryKayMurah
#SkincareClass
#MatteLipstick
#Mua
#MaryKayMen
#SkincareLelaki
#MaryKayShahAlam
#MaryKayKlang
#CleansingBrush
#OrganicSkincare
#Timewise
#BotanicalEffect
#BebasJerawat
#MakeupMurah
#Blusher
#Eyeshadow
#onlineshopping

Siapa yg xsuke nk pkai itu ini kt muke, rasa berat je, mcm ade bnde mlekat kt muke. Kuar bare face je sng, natural. sila angkat tgn 🙋🙋 Dlu saya pon mcm tu! Tpi sebenarnya bile kite kluar tnpa ape2 plindungan, kulit kite akn tdedah dgn sinaran matahari, habuk, debu, kotoran dan mcm2 lgi bndasing yg merosakkan kulit kita. 😱😱 Tmbh2 ozon yg mkin mnipis, mkin kulit kite tdedah dgn snrn uva n uvb yg mnimbulkan pelbagai masalah skin.
sbb tu Cc Cream dri Mary Kay ni mudt have item saya sebab ianga sngt ringan, lembut dan halus, rasa mcm xpkai ape2 pon. Kulit pon tlindung dri sinaran yg mbahaya, dan plak tu die tolong mlembabkan lgi kulit wajah kite.
Nampak skin kita tu? Nampak natural je kannnn! 😜😜 hiks

Hana
0143695746
Your profesional Beauty Consultant
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #marykaycosmetic #cccreammurah #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #Eyeshadow #timewiseskincare #cleansingbrush #BotanicalEffect #MarykayMen #organicskincare #iopemurah #Hantaran #marykaySelangor #tatiskincare #marykaymysg #Marykaykl #famecosmetics

I ❤ Mary Kay.
.
Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush bukan je for deep-cleansing, but also buat kulit jadi lebih lembut dan cerah. READY STOCK ada 2 kotak now. Meh meh PM laju laju. .
#marykay #marykaymalaysia #marykayskinvigoratecleansingbrush #health #beauty #cleansingbrush #marykayproducts #marykayskincare

Thank you @theskintime for these❤️ I love sheet masks and these seems to interesting 😍 Super excited to use the pore cleansing brush. The bristles are of high quality and loved the Rose gold rim! Review will be soon up on my blog😇🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facemask #skincare #sheetmask #cleansingbrush #facepack #beauty #makeup #love #cosmetics #facemask #makeupblogger #acne #acnetreatment #indianbeautyblogger #productreviewer #makeuplover #followme #makeupjunkie #glowingskin #makeupmafia #htblogger #instablogger #instamakeup #likeforlike #ilovemakeup #makeupaddict #khadijabeauty #luxurymakeup #digitallife

. Ramai tak tahu keistimewaan SKINVIGORATE Brush ni??
.
Keistimewaan skinvigorate cleansing brush ni sgt banyakkkkkk 😱
.
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead pada wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .
.
Semestinya ia jauh lebih hebat dari pobling😍👍🏻. Pobling hanya melibatkan getaran..tapi skinvigorate brush ni berputar 360 degree..memang jauh berbezaa!
.
#marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultants #marykaymalaysia #skinvigorate #marykaybrush #cleansingbrush

Hi melissaa 🤗🤗🤗
.
Revealing my skin care secret today: The Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush- a brush that effectively but yet gently cleanses my skin, removing all traces of make up, dirt and impurities that my bare hands cannot do. Head over to my YouTube Channel to watch my review of this brush (including a Toufu test I performed), and share with me your thoughts below in comments.
.
#marykay #marykaymalaysia #beruscucimuka #cleansingbrush #skinvigoratebrush #marykayshahalam #marykayselangor #marykaycheras #marykaypahang #marykayproducts #marykaybangi #marykayklang

Si cantik Farahanim Razak pun guna Touch beauty tau! Korang yg belum cuba lg tu meh cuba kehh .
.
Any inquiries -
WHATSAPP 012 893 9747
WHATSAPP 012 893 9747
WHATSAPP 012 893 9747

#touchbeautymalaysia #touchbeuaty #beautycare #beautytools #clarisonic #cleanser #brushcleansing #cleansingbrush #marykay #exfoliate #beautycare #nqbeautycare #ladies #muar #seremban #johor #melaka #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshippermalaysia

Skinvigorate Cleansing Brush
.
Wajib dimiliki semua kerana kelebihannya yang sgt berbaloi tau!
.
Skinvigorate ni: .
1. Menanggalkan kotoran dan mekap 85% lebih bersih dari menggunakan jari jemari anda.
.
2. Urutan 400 putaran seminit bukan saja membantu menanggalkan sel kulit mati di wajah tetapi juga memberi urutan pada wajah.
.
3. Ia sangat kecil, ringan, hanya menggunakan 2 bateri AA dan kalis air. Bulu berusnya juga sangat halus dan lembut. Dan kehalusan bulu berusnya membolehkan pori-pori dibersihkan dan hasilnya, regimen penjagaan wajah seterusnya mudah meresap ke dalam kulit dan dapat memberi kesan yang maksimum. Wajah akan kelihatan lebih bersih, sihat dan berseri.
.
4. Menjimatkan penggunaan pencuci wajah anda. Dan skinvigorate sesuai digunakan walau dengan pencuci jenama apa sekalipun.

5. Lengkap dengan 2 bateri AA dan 2 berus yang boleh bertahan sehingga 6 bulan. Berusnya boleh dibeli secara berasingan selepas 6 bulan dan paling penting, ada jaminan kepuasan pelanggan selama 30 hari.
.
Dengan skinvigorate cleansing brush, anda berpeluang mencuci wajah seperti di spa. Bila-bila masa dan dimana mana. .☎ 016 4300463 _iera
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaykulim #marykaymalaysia #skinvigorate #cleansingbrush

Most Popular Instagram Hashtags