[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cleansingbrush

11760 posts

TOP POSTS

Lâu lắm mới có sản phẩm cleansing mà thấy vừa nhỏ gọn có hiệu quả cực kì!
Pebble Lisa có kích hoạt công nghệ sóng âm T-sonic, rung 8500 lần/1 phút giúp đẩy cặn bẩn dù nhà nhỏ nhất ở các lỗ chân lông ra ngoài, nếu dùng mặt sau sẽ có tác dụng massage nâng cơ luôn cơ ạ ❤ Máy siêu nhỏ gọn, pin sạc 3 tiếng dùng được tận 2,3 tháng, chống thấm nước tuyệt đối nên cực kì tiện khi mang đi du lịch.
Riêng bản thân Mít khi rửa xong thấy da hơi ửng một chút nhưng khoảng 10 phút sau là ok, phần da ở cánh mũi, cằm sạch bóng! Vỗ toner và dưỡng da các bước sau khi sờ vào cũng thấy da khác hẳn, chưa cần bôi kem đã thấy mướt hơn.
Nghe quảng cáo đã lâu nhưng giờ dùng thử mới thấy vì sao máy Pebble lisa này hot thế ạ 😌 Để mua em này với giá tốt và không sợ hàng fake, các nàng có thể mua ở www.http://saintlbeau.com nhé!
#PebbleLisa #Saintlbeau #cleansingbrush #pinky

My Spin For Perfect Skin set from @vanityplanetstore came in yesterday and boy, I may have found the answer to all my problems. I used the cleansing brush for the first time last night and it truly made a difference in my skin just in one night. I currently had a small breakout on the side of my cheek that randomly came up, and it's basically gone now. I used my normal face wash and everything, but this really helped deep clean my face. I also used the body brush but it was too rough on my skin. I could definitely see why people would use it, but I have extremely sensitive skin so it kinda irritated me a tad just because of that reason but I think people most of you would love it if your skin isn't super sensitive. Either way, I love this set so far and it's by far the best cleansing brush set I've been able to find. 💕 #vanityplanet #spinforperfectskin #cleansingbrush #skincare

Mary Kay Skinvigorate Brush is a lightweight, two-speed power brush gently massages as it thoroughly cleans skin, removing residue, dirt and makeup in seconds.👌🏻🙌🏻🌟
.
✨Removes makeup 85% better than cleansing by hand.
.
✨Boosts the absorption of your next skin care step.
.
✨Starts improving skin’s appearance immediately.
.
✨Helps polish away the look of past skin damage for a more even-looking complexion.
.
✨Softens the appearance of lines and wrinkles.
.
✨Boxed set includes two brush heads and batteries.
.
**Results based on a one-day controlled clinical study.
.
#MaryKay #Skinvigorate #CleansingBrush #Love

Ada yang suka membersihkan wajah dengan cleansing tools seperti brush dari @spinandclean.id ini? Eksfoliasi manual beberapa kali seminggu bisa membantu melepaskan sel kulit mati dan membuat kulit lebih halus. Siapa aja nih, yang team #manualexfoliation di sini? 🙋🏻 #fdbeauty #cleansingbrush

#Skinvigorate cleansing brush! siapa yg tiada tool ni dia lah org paling rugi tau! penat je cuci muka, ingat dah bersih.. tapi sbnarnya masih tak bersih... masih bnyk lg kotoran tggal kat dalam.. kalau tak pakai cleansing brush mmg impossible la nk cuci kulit muka sampai ke liang roma...bila tak betul2 bersih sbb tu muka mudah naik #jerawat, #jeragat dan #kusam.. so jgn tggu lagi.. maximumkan kadar cucian anda supaya kulit wajah betul2 bersih.. wassup saya cepat sementara ada stock! .
.
.
#Cleansingbrush ni ada warranty setahun! Very high quality at affordable price compare to other farmous brand! kalau tak nak lagi tak tau lah nk ckp apa 😅😅😅
.
☎ Zahira 010-4053004
MaryKay Beauty Consultant

В телеграме новый пост про мой самый любимый бьюти-гаджет Clariskin от @almearussia 💚♥️ ________________________________________________________С этой штукой мы дружим уже больше года. Кстати не только я, но и мой мужчина (ленится, но дружит). Состоит из 4 насадок: щётка для нормальной кожи (для мужа), щётка для чувствительной кожи (для меня), насадка-спонж, насадка-массажёр.
Подробности по ссылке в профиле, а итоговый вывод: отличнейший прибор для очищения кожи, эксфолиации и антивозрастного массажа 👍🏻 @almearussia #almea #clariskin #cleansingbrush #bblogger #beautyblog

Hai semua..hari ini sis ingin berkongsi ttg produk yang hebat ni .
.
Jom baca .
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
.
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan .
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri .
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori .
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah .
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi .
.
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan .
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
.
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana .
.
✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan .
.
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty .
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah .
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah .
.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual .
.
Anda pasti tak menyesal membelinya 💖. Berminat nak tahu lebih lanjut whatsapp sis ye😘 .
.
📲 013 6671986 - Aina
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#skinvigoratebrush #cleansingbrush #pobling #marykay

Start the year with a fresh clean slate!
Deeply cleanse your pores and enhance collagen production in just one minute.
#8B4D #Cleansingbrush #kbeauty #guardianmalaysia #koreanskincare

#Clarisonic Men's Mia Sonic Skin #CleansingBrush, Gray #HealthAndBeauty  https://www.copythat.us/clarisonic-mens-mia-sonic-skin-cleansing-brush-gray

MOST RECENT

Masa dulu dulu sebelum ada nya TOOLS untuk cuci muka, wanita gunakan berus gigi untuk berus muka 😁
Sebab bila cuci pakai tangan , jari comel kita xdapat nak masuk ke celah2 pori untuk bersihkan dia.
Jadi the only option adalah menggunakan berus gigi.
.
TAPIII bristle berus gigi agak kasar untuk kulit muka kita. Ketebalan brush & size brush berus gigi bukan di design untuk fit dengan kulit muka. Mungkin akan bersihkan kulit tapi akan melukakan skin , or membesarkan lagi pori.🤔🤔🤔
.
Haa sekarang xperlu bersusah hati lagi sebab our modern technology dah cipta SKINVIGORATE FACIAL CLEANSING BRUSH untun cuci muka kita berkali kali kali ganda lebih bersih drp cucian tangan dann cucian berus gigi hehehe 😂.
.
Ketebalan brush & size brush direka khas untuk fit perfectly pada skin , pori , lembut & selamat untuk kulit kita. Satu putaran brush bersamaan dengan 400 kali cucian menggunakan jari. Dan perasaan bila pakai dia macam kita buat urutan muka dekat spa 💆🏼💆🏼💆🏼
Wow! Kalau nak cuci sendiri 400kali tu agaknya cramp tangan uols kann hahaha 😜. .
Jom bertukar kepada cara yang lebih praktikal, bersih dann yang penting menjimatkan masa!
Sambil tengok tv pun boleh cuci & massage muka!
.
Scroll ke KANAN utk tengok Brush yg best niii 😍
.
Shidah MK
www.wasap.my/60183836485

#cleansingbrush #skinvigorate #skinvigoratebrush
#marykayputrajaya
#lovemarykay

Our Sonic Facial Cleansing Silicone Cleanser gives you a soft vibration and it's good to deep cleanse your face and stimulate blood flows!
.
#amazon #amazonseller #sonicbrush #facial #facetools #facebrush #cleansingbrush

Good Morninggg uolls😍😍😍
.
Yang mana satu ,pilihan kalbu🙊🌹
.
Grab 3 shades lipstick get free 1 mascara😱Oh NO ! Bulan ni je taww. Sementara stok masih ado! Cepatt! 😩💕
.
www.wsap.my/60166342684 @ ada di profile saya 👆👆
.
AinShari
Beauty Consultant MaryKay
016-6342684
#BeautyConsultant #Skincareclass #Lipstick #SemiMatteLipstick #CleansingBrush #FreeSkincareClass #PenjagaanKulit #Masker #FaceMask #CleansingBrush #SkinvigorateBrush #Brush #BestMask #BotanicalMask #ProdukKecantikan #Kecantikan #Moisturiser #oilfreehydratinggel #ofhg #JomCantik #Microdermabrasion #microderm #poreminimiser #pore #clenasermarykay #botanical #timewise #melacep #acne #MKMen

Ça fait 2 ans que j'ai cette #brossenettoyante pour le visage et comment vous dire que c'est l'achat le plus utile et le plus rentable que j'ai fait. 😍 (Merci @maquillaliafrance 🙊)
C'est bien simple, je l'utilise deux fois par semaine et c'est toujours les mêmes piles d'origine. 😲🙈
Les différentes brosses permettent un vrai nettoyage en profondeur mais n'agressent pas la peau.
Seul petit défaut que je peux lui trouver c'est que la tête n'est pas rotative. 😜😍💓
.
.
.

#maquillaliafrance #maquillalia #mqbeauty #nexalite #nettoyantvisage #nettoyagedepeau #cleansingbrush #skincare #beautyskin #beautyskincare #soindelapeau #bellepeau

Gestern ist meine neue Gesichtsreinigungsbürst gekommen. Ich habe mich riesig gefreut. Habe sie gestern Abend direkt ausprobiert mit meinem Gesichtspeeling von Jeen and Len. Mir gefällt die Gesichtsbürste sehr gut vor allem das sie aus Silikon ist. Man kann sie super reinigen und auch desinfizieren und man muss nicht ständig neue Bürstenköpfe kaufen. Ich finde es auch der gut das man die Vibration hoch und runter stellen kann nach bedarf. Ich empfinde sie als sehr angenehm und bin positiv überrascht.
#cleansingbrush #cleansing #brush #facebrush #facecleansing #silikon #silicone #instagood #instabeauty #sunmay #pink #massage #iloveit #face #womansstuff #beauty #monday #mondayevening @sunmay_oman #amazon @amazon #beautyproduct

Skin pro cleansing system

5x bekerja lebih efektif membersihkan wajah
Kulit terasa bersih dan ringan terlihat terawat.

#skinpro #cleansingbrush #electricfacebrush #jualoriflame #jualskinpro #skinprooriflame #oriflameciledug #oriflamepetukangan

Contact saya :
Wa/Line : 0813.1810.2904
FB : Shinta Maria Sumanti

JOM CUCI MUKA.. MACAM BEST JE..😘
SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH .
.
Alami pengalaman SEPERTI mendapatkan perkhidmatan di SPA FACIAL YANG MAHAL!!
.
RUGINYA kalau belum memiliki cleansing tools yang hebat ini!!
.
KEBAIKAN:
💝Mencuci muka dengan lebih berkesan! Bersih sebersih-bersihnya. Segar tak seperti biasa👍😊
.
💝Berus yang membersihkan kesan kotoran dan foundation dengan lembut 💝Pembersihan 85% lebih bersih daripada menggunakan tangan. 💝Meningkatkan tahap  penyerapan bagi langkah penjagaan kulit anda yang seterusnya. 💝Mula menambahbaikkan tampilan kulit dengan segera. 💝Memperhaluskan tampilan kerosakan kulit lampau untuk tona kulit muka yang lebih sekata.

Belailah kulit wajah dengan tool pembersihan yang terhebat
Di alaf ini!
.
🌸Alatan teknologi tinggi yang sangat berkualiti.
🌸Waterproof semasa digunakan ketika mandi(pemegang dilarang direndam dalam air)
🌸Berus yang lembut mempunyai 20,000 helaian bulu yang mampu membersih dengan lebih effektif pada setiap pori-pori
🌸Memiliki kepala berus berbulu micro yang halus 80 micrometer yang membolehkan ianya membersihkan liang pori sebesar 180 micrometer WOW!!
🌸Menggunakan kuasa bateri AA, ketahanan 6 bulan tanpa perlu di cas semula
🌸Penggunaan pencuci muka lebih jimat! BIJAKNYA anda😉
.
Jom bersihkan kulit wajah seperti melakukannya di SPA FACIAL yang MAHAL berkali-kali😘 Dengan kos yang lebih JIMAT DI RUMAH SAHAJA!
.
Hargai diri anda.. Berikan yang terbaik dan teristimewa untuk 'treat' dan memanjakan diri anda dengan produk yang benar-benar membelai serta menyerlahkan sisi kewanitaan dan kecantikan secara semulajadi dan selamat sepanjang hidup anda.. Hye!! I'm Mien😊
Your Mary Kay Beauty Consultant💄
😉Whats app ke 0192642109
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
.
#marykay #produkterbaik #bebasbahankimia #bebaskimia #glowing #melacepplus #melacepplusmarykay #beruscucimuka #healthyskin
#wanita #produkselamat #bestproduk #melacepplus #flawless #naturalbeauty #skinvigorate #cleansingbrush #skinvigoratecleansingbrush #deepcleansing #facialspa
#cantik #bebasjerawat #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupsambilmerawat #organikproduk #kulitsihat
#produkantipenuaan #makeup #cantiksihatmenawan #bebasjeragat

Skin pro cleansing system

5x bekerja lebih efektif membersihkan wajah
Kulit terasa bersih dan ringan terlihat terawat.

#skinpro #cleansingbrush #electricfacebrush #jualoriflame #jualskinpro #skinprooriflame #oriflameciledug #oriflamepetukangan

Contact saya :
Wa/Line : 0813.1810.2904
FB : Shinta Maria Sumanti

Skin pro cleansing system

5x bekerja lebih efektif membersihkan wajah
Kulit terasa bersih dan ringan terlihat terawat.

#skinpro #cleansingbrush #electricfacebrush #jualoriflame #jualskinpro #skinprooriflame #oriflameciledug #oriflamepetukangan

Contact saya :
Wa/Line : 0813.1810.2904
FB : Shinta Maria Sumanti

Hargai diri anda.. Berikan yang terbaik dan teristimewa untuk 'treat' dan memanjakan diri anda dengan produk yang benar-benar membelai serta menyerlahkan sisi kewanitaan dan kecantikan secara semulajadi dan selamat sepanjang hidup anda.. Hye!! I'm Mien😊
Mary Kay Beauty Consultant💄
😉Whats app ke 0192642109
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
.
#marykay #produkterbaik #bebasbahankimia #bebaskimia #glowing #melacepplus #melacepplusmarykay #beruscucimuka #healthyskin
#wanita #produkselamat #bestproduk #melacepplus #flawless #naturalbeauty #skinvigorate #cleansingbrush #skinvigoratecleansingbrush #deepcleansing #facialspa
#cantik #bebasjerawat #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupsambilmerawat #organikproduk #kulitsihat
#produkantipenuaan #makeup #cantiksihatmenawan #bebasjeragat

Acewahh siapa bilang lelaki tak jaga penampilan. 👀 Now u see me.

Nak flawless?
Nak kurangkan blackhead whitehead?
Gunalah #MaryKaySkinvigorate #CleansingBrush
Terbukti berkesan. bukan omong kosong.
Interested?
DM || WS
+6017-6954657
IBC MK Amalina

Nak Cepat?? Boleh je. Ready Stock gituu. 💞 Great for everyone. LOVED by all.
#MKbyAmalS #MKbyAmalina #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare

Keep your skin looking radiant and beautiful with our Lulu Exfoliating Gloves!! 💆🏼 Click link in bio to buy now! #lulubeauty

Our #MondayMotivation is this brilliant review of the Panasonic Cleansing Brush from the gorgeous @charlotteadele_, check out her blog for all the details! 💕

✨Nak tahu function setiap produk Mary Kay lagi ?boleh whatsapp je .Free beauty consultation tau ya beauties 😉
Izzah
01116301049
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Most Popular Instagram Hashtags