#cleansingbrush

9795 posts

TOP POSTS

미세먼지로 자극받은 피부.
부드럽게 메이크업 지우는 방법은
진동클렌저💕
#핑크핑크 컬러까지 마음에드는 #루데아 클렌징기기
헤어마사지 팁도 있으니 다방면으로 사용해보자 !
.
.
#클렌징 #피부관리 #뷰티 #클렌징케어 #진동클렌저 #진동클렌저추천 #두피마사지 #두피관리 #세안브러쉬 #모공브러쉬
#뷰티스타그램 #뷰티블로거레이라 #레이라그램 #뷰티디바이스 #일상 #선팔맞팔 #cleansing #beautyblog #beautydevice #vibrationcleanser #cleansingbrush .
.
.

Skin that has been stimulated by fine dust.
How to gently clear the makeup?
The answer is Vibration cleanser 💕
I like pink color.
Ludea cleansing device there is also a hair massage tip, so let's use it in various ways!

My Spin For Perfect Skin set from @vanityplanetstore came in yesterday and boy, I may have found the answer to all my problems. I used the cleansing brush for the first time last night and it truly made a difference in my skin just in one night. I currently had a small breakout on the side of my cheek that randomly came up, and it's basically gone now. I used my normal face wash and everything, but this really helped deep clean my face. I also used the body brush but it was too rough on my skin. I could definitely see why people would use it, but I have extremely sensitive skin so it kinda irritated me a tad just because of that reason but I think people most of you would love it if your skin isn't super sensitive. Either way, I love this set so far and it's by far the best cleansing brush set I've been able to find. 💕 #vanityplanet #spinforperfectskin #cleansingbrush #skincare

My skin care routine is so important to me and i'm currently looking for a new facial cleansing brush system! Any recommendations? ✨🙏 .
.
.
#skincare #skincareroutine #facialporecleanser #facial #cleansingbrush

#Skinvigorate cleansing brush! siapa yg tiada tool ni dia lah org paling rugi tau! penat je cuci muka, ingat dah bersih.. tapi sbnarnya masih tak bersih... masih bnyk lg kotoran tggal kat dalam.. kalau tak pakai cleansing brush mmg impossible la nk cuci kulit muka sampai ke liang roma...bila tak betul2 bersih sbb tu muka mudah naik #jerawat, #jeragat dan #kusam.. so jgn tggu lagi.. maximumkan kadar cucian anda supaya kulit wajah betul2 bersih.. wassup saya cepat sementara ada stock! .
.
.
#Cleansingbrush ni ada warranty setahun! Very high quality at affordable price compare to other farmous brand! kalau tak nak lagi tak tau lah nk ckp apa 😅😅😅
.
☎ Zahira 010-4053004
MaryKay Beauty Consultant

Nova Escova Elétrica Facial e Corporal da @kissnybrasil em fase de testes. Vem com 3 acessórios e é a prova d'água. #brazilianblogs #kissnewyork #escovadelimpeza #cleansingbrush #skincare

Endorse Perdana ???? @ica.san 🤣ㅤㅤ
ㅤㅤ
Jaddii guys, penting bgt sih menurut aku utk merawat kebersihan wajah, terlebih lagi bagi kalian yg suka pake riasan/make up. ㅤㅤ
ㅤㅤ
Karna jujur ak sndri setelah melakukan "double cleansing" , tetep ngerasa krg bersih. Tapi setelah ada brush ini rasa nya aman deh 😂. ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ohyaa, brush nya gak perlu beli brand2 ternama di luaran yg hrga nya mahal jg loh, krna menurut ku smua fungsi nya sama aja kok. Kalo kalian tertarik bisa cek ig nya temen aku di atas 👆🏻ㅤㅤ
ㅤㅤ
SELAMAT MENCOBA 👏🏻☺️ㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
NB: ditggu ya video nighttime skincare nya, ak bakalan lbh bnyk mengulas produk ini 😘ㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
#brushcleanser#mild#skincare#affordable#greatwork#musttry#antiirritating#dailyessentials#cleansingproducts#skincareroutine#skincareproducts#beautytips#bblogger#productreview#musthave#healtyskin#glowingskin#beautycare#claritysonic#cleansingbrush

Kotoran yang nempel dimuka itu gak gampang dibersihin kalo cuma pake cuci muka biasa. Jangan salah sisa-sisa kotoran yang ketinggalan membuat penuaan kulit 7 x lebih cepat loh! Pakai Jacquelle Clean Pink Facial Brush untuk membersihkan kulit wajah sampai ke pori2 terdalam!
Thank you Ms. @rachgoddard for using Jacquelle Clean Pink 💕#jacquellelooks

My Skin Care Routine These days!!
✨Products Used✨
☸️Philips VisaPure Essential Facial Brush @philips ☸️Shiseido Glow Revival Serum @shiseido ☸️GlamGlow Glow starter moisturizer @glamglow ☸️Clinique Better Eyes @clinique ☸️24k Serum on my Lips @spainabottlebyrabia
#aleenrehman #skincareroutine #24kserum #clearskinroutine #spainabottle #shiseidoserums #glamglowproducts #clearskin #youthfulglow #importantskincaresteps #moisturizers #philipsvisapureessential #cleansingbrush

Start the year with a fresh clean slate!
Deeply cleanse your pores and enhance collagen production in just one minute.
#8B4D #Cleansingbrush #kbeauty #guardianmalaysia #koreanskincare

MOST RECENT

Bedak Magic!!!!
Mary Kay Translucent Loose Powder.
Sebab ape magic??????
.
Jangan terkjut tgk bedak ni warna putih ....hihi . 👉🏻 TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ap tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄
.
So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ada dalam handbag tau 😉😉😍 Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder.

JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI😘😘
Nak info lebih lanjut wapps Kak Amie 0127342055
🎀free consultation
🎀free skincare class
Beauty Care with Love ❤️
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow

Favorite kak amie 💋💋Cheek Duo Color ni ada dua warna iaitu Ripe Watermelon dan Juicy Guava. Dua-dua pun cantik tau☺️
Mineral Cheek Color Duo ini menawarkan matte blush dan pearlized highlighting shade. Menarikkan? Dua dalam satu
Konsep yang digunakan iaitu base matte, kita boleh highlight kan dengan rona pearl.
Malah bukan saja satu gaya, macam-macam gaya anda boleh lakukan dengan Mineral Cheek Color Duo ni.
Diperbuat daripada bahan mineral dan semula jadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ni untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan sesuai untuk semua warna kulit.😍
Jadi apa tunggu lagi, MUST HAVE , tau item ni , sangat cantik utk naik kan seri wajah n bagi muka nampak sgt glowinggg 😍
Nak info lebih lanjut wapps Kak Amie 0127342055
🎀free consultation
🎀free skincare class
Beauty Care with Love ❤️
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #johor #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow

Dua solution yang mampu merawat dan melindungi kulit anda. Mudah nye bersama Mary Kay.. 1) 💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 (Best Seller)
💋Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. .
💋Mengandungi formula anti penuaan Yang membantu melambatkan proses kekedutan , kemunculan garis2 halus

2) 💕TimeWise Night Solution (Best Seller)
💋Pernah dengar tak tidur cukup boleh cantikan kulit? Bertekstur serum, macam letak air je kat muka sebab dia meresap dalam kulit. Kulit jadi cepat cantik, licin dan glowing!.
💋Kelebihan TW Night Solution
1. Sangat ringan, tak melekit.
2. Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif.
3. Ada manik bervitamin dan peptides yang bantu aktifkan kolagen bawah kulit dan bertindak tegangkan semula kulit wajah.
4. Bantu galakkan pertumbuhan lapisan kulit baru dan buang sel kulit mati, pudarkan jeragat..
5. Mencerahkan kulit dan kulit lebih glowing/radiant.
💋Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam
💋Mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat , anjal dan muda

Kila
019 9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow #MakeupBrush

Percakapan saat pulang kantor dan jemput dari TPA.

Bunda (B): Laili tadi diajarin apa aja?
Laili (L): Olobaba (Maksudnya shalat. Khan kalau shalat ada Allahu Akbar-nya)
B: Ooo... iya. Allahu Akbar ya.
B: Eh itu ada mobil nak... Banyak ya... (sambil nunjuk mobil yang lewat bersimpangan dengan kami)
L: Uwi uwi... (Maksudnya mobil)
L: Atu... Uwa... Ciga... Ujuh... Apan... Iyan... Puyuh... (Maksudnya berhitung. Satu, dua, tiga... tujuh, delapan, sembilan, sepuluh)
B: .... 😅😅(speechless)

Maksud hati, si Cantik ini mau berhitung dari satu sampai sepuluh. Tapi, empat sampai enamnya entah ketinggalan di mana... Hihihi 😅

Anyway... Good job my pretty baby girl... 😘😘😘 (Foto diambil saat Bundanya mau cuci wajah pakai cleansing brush. Eh terus si Cantik ikut-ikutan pegang cleansing brush-nya gegayaan cuci wajah 😅🤣) #myprettybaby #goodjob #countingnumbers #learning #cleansingbrush

4D Korea motion cleanser dengan teknologi terbaru dari Korea selain ampuh menjangkau kotoran sampai ke dalam pori-pori wajah juga memberikan efek pijat menyenangkan dapat melancarkan peredaran darah, menghilangkan kantung mata dan mencerahkan kulit wajah secara alami. Dan baiknya lagi, 4D Korea sangat aman dan nyaman digunakan menggunakan air, karena memiliki ketahan terhadap air sampai level 6 (dari 1-8).
Bersihkan wajahmu sekarang juga! Karena bersih itu, cantik... 😘😘😘
.
.
.
#4dkorea #facialcleansing #facialcleanser #motioncleanser #cleansingbrush #pembersihwajah #pembersihwajahelektrik #pembersihkomedo #pembersihmakeup #massage #wajahcantik #produkkorea #kbeauty #beautycaretangerang #beautycarejakarta #muatangerang #muajakarta #perawatanwajah

SI PURPLE KESAYANGAN! .

I am soo much in ♥ with this cutie #SkinvigorateCleansingBrush ! Mana tak sayangnyaaa berus ni laa yg byk membantu sis menyental muka supaya bersih lebih mendalam! Berus ni banyak berjasa supaya sis dpt kesan mencuci muka yg mudah, pantas dan optimum. Jimat duit sis tak yah pergi spa setiap bulan semata-mata nak merasai kesan pencucian "deep cleansing"! Loveee Loveee Loveee ♥ .

Siapa nak bercinta jugak dgn Si Purple ni? Jom chatting 013 2368140

#marykay #marykayUIA #marykayIIUM #marykayKL #marykayGombak #marykayCheras #marykayBatuCaves #marykayPJ #marykaySelangor #marykayAmpang #marykayWangsaMaju #marykaySungaiBesi #marykayBandarTasikSelatan #marykayBandarTunRazak #marykayBTS #marykayBalakong #marykaySentul #marykayUM #marykaySelayang #marykaySriPetaling #CleansingBrush #Skinvigorate #pobling #kulitsihat

Assalamualaikum & Happy Long Weekend All!! Ni smlm dpt text dr customer. Katanya "berus x hidup!!". Kesian dia sampai stress sbb dh bbrp hari x berSPA katanya. Penangan betul ye. Haha. Tp, bukan dia je risau, sy pun risau la kan, terus sy suruh check apa yg xok & suggest dia tukar bateri walaupun sy fikir xkn bateri sbb dia br sebulan pakai. If mmg xok, sy ckp dgn dia jgn risau, Mary Kay bg warranty 1thn, so nanti sy akan uruskn utk tukar yg baru if dapati mmg x berfungsi. Esoknya sy follow up, alhamdulillah..mmg bateri habis. Nak tahu knp bateri dia boleh habis? Haha..biasa r, kdg2 anak pun nk berSPA, entah brp lm dia ON berus kesygn mama tu..anak bertuah sungguh. Hihi. Aunty dpt aunty hug dia x bg lepas. Debor tau!! Haha.

Anda mesti xtahu bagaimana kehebatan berus ni sehingga mama gojes tu stress bila Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush dia x berfungsi. Jom.dating dgn sy, sy bg u all cuba pakai n rasainya sdr.

Saya Fara, Mary Kay Independent Beauty Consultant gembira utk membantu anda mendapatkan kulit yg bukan sahaja cantik tapi sihat & berseri 💋.
#MARYKAY #cleansingbrush #puncakalam #pusatbandardamansara #shahalam #selamat #hariibu #motherday

CARA SELESAIKAN MASALAH PORI-PORI TERSUMBAT.
Mencuci muka tanpa toner dan penanggalan make up yg tidak bersih adalah punca pori-pori tersumbat.
Sesetengah produk mempunyai rumusan yg sememangnya menyumbat pori-pori di wajah yg akhirnya menyebabkan jerawat.
Mencuci dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush dinamakan DEEP CLEANSING.
Kerana bristles nya yg halus boleh berputar pada kelajuan 400 kali putaran seminit untuk mencuci 20,000 pori-pori di muka kita!

Pori-pori ini sangatlah kecil dan tidak kelihatan dari mata kasar. Mencuci muka dengan cara biasa menggunakan jari kurang berkesan untuk merawat pori-pori tersumbat ini.
APA KELEBIHAN SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH? • Menanggalkan make up 85% lebih bersih dari menggunakan tangan
• Meningkatkan penyerapan skincare
• Memudarkan garis halus, kedutan dan mengecilkan pori-pori
• Meratakan kulit dengan membuang sel-sel kulit mati
• Seperti rawatan spa!

KENAPA SEMUA WANITA WAJIB ADA BRUSH INI ?? ✔️ Brush ini jauh lebih murah dari jenama lain ✔️ WATERPROOF ✔️ Menjimatkan waktu - mencuci muka hanya 2 minit !
✔️ Brush head mudah dicuci dan ditukar ganti
✔️ Hanya menggunakan batteri AA

DAPATKAN SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA 😍

Asma' Khalil
📱0162260232
Mary Kay Independent Beauty Consultant 💋
#marykaybyasma #kulitflawless #marykaymalaysia #produkkecantikkan #cleansingbrush #skinvigoratebrush #rawatkulit

.
KULIT KUSAM???
BERDAKI???
BERMINYAK???
SEL KULIT MATI???
.
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! .
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 .
.
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit.
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.

Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus
.
Berminat??? DM/PM/WHATSUPP Anim...OFFER hanya untuk yang cepattt..Anda cepat anda untung🤗😊
.
Hanim
Beauty Consultant Mary Kay
👉FREE POSTAGE😱
👉FREE GIFT😱
👉HARGA KASIH SYG😱
📲 www.wasap.my/0123841240
.
#cleansingbrush #beautiful #kulit
#instamakeup #instabeauty #ladies #girls #womens #wanita #muslimah #fashion #trendy #trendyhijab #cikgukulim #makeup #selfie

When this is as exciting as you bank holiday weekend gets 😂🙈 #facial #cleansingbrush #magitone #espa #highonlife #ilooknaked

Hey guys! Sorry for the ultra laziness but I wanted to share my latest haul with y'all! •
I needed a phone case, badly. My cute marble one from Laut got all scratched up so I finally got this SUPER adorable Ryan phone case from Kakao Friends! ISNT HE CUUUUTEEEEE •
After seeing @chonunmigooksaram and @edweird0 rave about the Vanity Planet Ultimate Skin Spa System on their videos, I finally decided to pick it up for myself! I LOVE THE SILICONE BRUSH HEAD SO MUCH GAHHHH

Finally, I got some extractin toolz....dis gon b fun...

#rasianbeauty #vanityplanet #comedoneextractor #kakaofriends #iphonecase #haul #amazonhaul #cleansingbrush

Just over a week ago I started using this sonic cleansing brush from Darphin every evening as part of my usual skincare routine. The only tool of this type I've used before is the Luna Play by Foreo which is very different from this. Darphin's Cleansing & Massaging Expert comes with two attachments; a traditional looking bristle brush head and a metal massaging head. The idea is that you use the brush attachment with a cleanser for one minute to deep cleanse and then use the massage attachment with your moisturiser for one minute. You can do this up to twice a day and it claims to be suitable for all skin types, even sensitive and reactive (I asked a Darphin advisor since my skin is very reactive and prone to redness). Taking both steps every day is supposed to replicate the feel and result of having a facial.
Well, the first time I used this it hurt. I wasn't using any pressure and I followed the instructions, gliding it over my face one half at a time (it switches off after 30 seconds so that you can time it for each half of your face). I followed with the massage head which also hurt. Now i don't know if I have an unusually bumpy or bony forehead and chin but using this was so painful over those areas.
After the 2 minute routine my face was red, hot, burning and irritated 😡
Given that I've never used this kind of brush before, I was expecting an adjustment period so I tried not to pre-judge and persevered the next day. Still painful but possibly slightly less redness than day 1.
Every day since then the discomfort has been slightly reduced though, in all honesty, it's still not a pleasurable experience 😬
However, what I can say with certainty is that my skin has felt softer and smoother since day 1 and the overall texture is definitely improved.
I found it best to use this as part of my second cleanse as it doesn't remove makeup and just seemed to move it around (which made me worry that i was pushing the makeup deeper into my pores)
I will continue using it but perhaps every other day. I do love Darphin skincare and use their Intral Redness Reducing line regularly so I have faith that persevering through the discomfort will reap rewards 🤞🏻

MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH | Power up & brush your way to better skin
:
🆒NEED FOR SPEED
This lightweight, two speed power brush cleanses the skin of any impurities thoroughly and quickly. A push of the button switches froma lower speed setting to a higher one (over 400 rotations per minute). The settings not only gently massage the skin, but cleanse it deeply.
:
🆒CLEAR WINNER
The brush rotation helps polish past skin damage such as pigmentation and faded scars. This reveals a more even looking complexion. Fine lines and wrinkles will appear softened and pores noticeably smaller.
:
🆒SQUEAKY CLEAN
After long days out in the hot sun, your skin may feel like it's coated in dirt. A quick spin of this brush removes residue, sebum, make-up and sweat in seconds. Not only will you feel remarkably refreshed, your skin will be prepped to better absorb any product you apply afterwards - those moisturizers, serums and mask will sink in much more!

If you wanna feel the goodness of this cleansing brush first hand, book a date and join my free skin care class. Bring along 3 friends and get a mystery gift from me.

Get an Additional Discounts of this cleansing brush in #marykayrayaskincareplan and also #marykayrayaskincareplanmkmen combos

Limited Edition Purple Orchid Skinvigorate is while stock last!

Whatsapp only #0145276527
Strictly NO DM-ing

#nurafifahmustafa #taliankulitsihatdancantik #marykayskincare #marykayskincaretools #marykayskinvigoratecleansingbrush #marykaylimitededition #marykay #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #cleansingbrush #skincaretools #skincare

Woah! I tried my Skinvigorate Cleansing Brush last night and my face feels so soft and clean!!!!! And the massage just felt so nice. Can't wait until day 21 of my personal Mary Kay Challenge! My skin is glowing :) Link in Bio.

#marykay #skincare #skinvigorate #cleansingbrush #beauty #healthyskin

Rimas dengan whitehead/blackhead di wajah ada? Susah hilang walaupun selepas dicuci? Jom bertukar kepada Skinvigorate Cleansing Brush sekarang! 😍

Padankan Berus Skinvigorate Mary Kay ni dengan pencuci muka kegemaran anda. Serious best! 😁

Boleh hilangkan👇 🌟Sel kulit mati
🌟Whitehead dan blackhead
🌟Parut jerawat
🌟Minyak berlebihan pada muka

Dan yg paling best muka diurut macam pergi spa okeyyyy😘😘😘😘 Kalau nak rasa spa dirumah sendiri kena la jadikan Berus Skinvigorate Mary Kay ni sebagai koleksi anda!

Whatsapp 0133769109(Husna)
Mary Kay Beauty Consultant 🍃

#marykayproduct #cleansingbrush #whiteheadremoval #blackheadremoval #bestskincare #auniauliyabeauty

НОВИНКА!! Одна из первых линеек бренда Holika Holika "Soda Pore Cleansing" в полностью обновленном формате.
🙋Высокоэффективная пенка с удобной встроенной кистью для очистки пор прекрасно устраняет различные загрязнения, выводит токсины, а также снабжает кожу кислородом. ✔Представленный косметический продукт помогает избавиться от следов акне, а его натуральный pH баланс средств способствует формированию необычайно гладкой поверхности кожи.
💡Данное натуральное средство - незаменимый помощник для каждой, он поможет урегулировать водный баланс, очистить дерму от черных точек, ороговевшей кожи, пробок, насытит ткани сиянием. Т.к. средство не оставляет никаких песчинок (растворяясь в воде), то не вызывает засорения пор.
💁Способ применения: Нанесите средство-пену в необходимом количестве на все лицо. Вы будете наблюдать как она пузырится в течение 2 минут (это высвобождается кислород). Процедуру очистки делайте с помощью щетки, затем смойте приятной теплой водой.
Цена 👛 3240 тг. .
#дляжирнойикомбинированнойкожилица #sodaporecleansing #holikaholika #Cleansingbrush #холикахолика #очищениекожи #пенкадляумывания #новоепоступлениетовара #доставкакосметикиказахстан #городаказахстана #алматы #almatykoreancosmetics

Endorse Perdana ???? @ica.san 🤣ㅤㅤ
ㅤㅤ
Jaddii guys, penting bgt sih menurut aku utk merawat kebersihan wajah, terlebih lagi bagi kalian yg suka pake riasan/make up. ㅤㅤ
ㅤㅤ
Karna jujur ak sndri setelah melakukan "double cleansing" , tetep ngerasa krg bersih. Tapi setelah ada brush ini rasa nya aman deh 😂. ㅤㅤ
ㅤㅤ
Ohyaa, brush nya gak perlu beli brand2 ternama di luaran yg hrga nya mahal jg loh, krna menurut ku smua fungsi nya sama aja kok. Kalo kalian tertarik bisa cek ig nya temen aku di atas 👆🏻ㅤㅤ
ㅤㅤ
SELAMAT MENCOBA 👏🏻☺️ㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
NB: ditggu ya video nighttime skincare nya, ak bakalan lbh bnyk mengulas produk ini 😘ㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
#brushcleanser#mild#skincare#affordable#greatwork#musttry#antiirritating#dailyessentials#cleansingproducts#skincareroutine#skincareproducts#beautytips#bblogger#productreview#musthave#healtyskin#glowingskin#beautycare#claritysonic#cleansingbrush

Perbezaan antara kulit lelaki dan wanita ialah, yg pertamanya, secara fisiologi. Ia bermula pada peringkat akil baligh ketika mereka mengalami peningkatan aktiviti hormon. Lelaki mempunyai corak hidup yg amat berbeza, terutamanya tabiat mendandan diri seperti bercukur, dan mereka mempunyai kulit yg berbeza dgn wanita

Kulit lelaki lebih cenderung berminyak berbanding wanita. Akibatnya, kulit lelaki mungin lebih mudah terdedah kpd masalah JERAWAT yg serious dan berpanjangan, kulit wanita pula lebih cepat menjadi kering

Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya mi amor😘

Kila
019 9621617
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow #MakeupBrush

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags