#cleansingbrush

11084 posts

TOP POSTS

Ada yang suka membersihkan wajah dengan cleansing tools seperti brush dari @spinandclean.id ini? Eksfoliasi manual beberapa kali seminggu bisa membantu melepaskan sel kulit mati dan membuat kulit lebih halus. Siapa aja nih, yang team #manualexfoliation di sini? 🙋🏻 #fdbeauty #cleansingbrush

✖️F A C I A L •• F I X I N G S✖️ Extremely happy to be testing the @senssebeauty anti-ageing cleansing brush.
7,200 oscillations per minute
3 intensity levels
Claims to stimulate collagen and elastin production to visibly reduce fine lines
And it's Rose Gold and white
Perfection!
Thank you @reviewdirectory
#TurnBackYourBeautyClock

My Spin For Perfect Skin set from @vanityplanetstore came in yesterday and boy, I may have found the answer to all my problems. I used the cleansing brush for the first time last night and it truly made a difference in my skin just in one night. I currently had a small breakout on the side of my cheek that randomly came up, and it's basically gone now. I used my normal face wash and everything, but this really helped deep clean my face. I also used the body brush but it was too rough on my skin. I could definitely see why people would use it, but I have extremely sensitive skin so it kinda irritated me a tad just because of that reason but I think people most of you would love it if your skin isn't super sensitive. Either way, I love this set so far and it's by far the best cleansing brush set I've been able to find. 💕 #vanityplanet #spinforperfectskin #cleansingbrush #skincare

Hai semua..hari ini sis ingin berkongsi ttg produk yang hebat ni .
.
Jom baca .
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
.
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan .
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri .
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori .
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah .
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi .
.
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan .
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
.
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana .
.
✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan .
.
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty .
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah .
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah .
.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual .
.
Anda pasti tak menyesal membelinya 💖. Berminat nak tahu lebih lanjut whatsapp sis ye😘 .
.
📲 013 6671986 - Aina
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#skinvigoratebrush #cleansingbrush #pobling #marykay

🌟Bạn gái của #Lixibox sẽ chọn màu gì cho riêng mình ? 💖💙💜 Comment hoặc chụp #LixiSelfie cho tụi mình biết bạn thuộc #Team nào nhé ! 👯 Will you be fun like our Halio #HotPink - carefree and playful #SkyBlue - or the soft and elegant #BabyPink ? 😽

#Halio #Cleansing #CleansingDevice #CleansingBrush #ClearSkin #DeepCleanse #Skincare #CHamSocDa #MayRuaMat #Vietnam #Beauty #LamDep #LixiVideo

#Skinvigorate cleansing brush! siapa yg tiada tool ni dia lah org paling rugi tau! penat je cuci muka, ingat dah bersih.. tapi sbnarnya masih tak bersih... masih bnyk lg kotoran tggal kat dalam.. kalau tak pakai cleansing brush mmg impossible la nk cuci kulit muka sampai ke liang roma...bila tak betul2 bersih sbb tu muka mudah naik #jerawat, #jeragat dan #kusam.. so jgn tggu lagi.. maximumkan kadar cucian anda supaya kulit wajah betul2 bersih.. wassup saya cepat sementara ada stock! .
.
.
#Cleansingbrush ni ada warranty setahun! Very high quality at affordable price compare to other farmous brand! kalau tak nak lagi tak tau lah nk ckp apa 😅😅😅
.
☎ Zahira 010-4053004
MaryKay Beauty Consultant

My skin care routine is so important to me and i'm currently looking for a new facial cleansing brush system! Any recommendations? ✨🙏 .
.
.
#skincare #skincareroutine #facialporecleanser #facial #cleansingbrush

#Clarisonic Men's Mia Sonic Skin #CleansingBrush, Gray #HealthAndBeauty  https://www.copythat.us/clarisonic-mens-mia-sonic-skin-cleansing-brush-gray

MOST RECENT

Ada yang suka membersihkan wajah dengan cleansing tools seperti brush dari @spinandclean.id ini? Eksfoliasi manual beberapa kali seminggu bisa membantu melepaskan sel kulit mati dan membuat kulit lebih halus. Siapa aja nih, yang team #manualexfoliation di sini? 🙋🏻 #fdbeauty #cleansingbrush

SAVE UP TO R250 WITH EUPHRATES PRODUCTS COMBOS.
Euphrates Beauty Combo sale is BACK!
Get the Deep Cleansing Facegel ➕ Advanced Cleansing Brush and SAVE R120 NORMAL PRICE [R720] [NOW R600]
More information about the products www.euphrates.co.za | product benefits tab

#euphrateslove #naturalproducts #Cleansingbrush #deepcleansingfacegel #save #SALE #Advancedbeauty #resultsdriven
#skincare #onlinestore #happyshopping

Oil Free Hydrating Gel.
.
💝 Memperbaiki masalah kulit dari lapisan kulit paling dalam. (Moisturizer biasa pulak bertindak diluar kulit)
.
💝Memberikan nutrients dan khasiat yang kulit perlukan untuk tumbuh sihat dan cantik kembali. .
💝Bertindak sebagai makanan tambahan kulit (supplement)
.
💝Melembap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam lama nya.
.
💝Sesuai untuk kulit sensitif
.
💝Sesuai buat kulit berjerawat
.
💝Kulit normal dan berminyak teruk(seluruh muka dan very-very oily)
.
💝Boleh diguna bersama pelembap (moisturizer dan hydrate)
.
.
Love,
Cik Farah
Mary Kay Beauty Consultant
0134485845
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Testimonimarykay

Oil Free Hydrating Gel.
.
💝 Memperbaiki masalah kulit dari lapisan kulit paling dalam. (Moisturizer biasa pulak bertindak diluar kulit)
.
💝Memberikan nutrients dan khasiat yang kulit perlukan untuk tumbuh sihat dan cantik kembali. .
💝Bertindak sebagai makanan tambahan kulit (supplement)
.
💝Melembap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam lama nya.
.
💝Sesuai untuk kulit sensitif
.
💝Sesuai buat kulit berjerawat
.
💝Kulit normal dan berminyak teruk(seluruh muka dan very-very oily)
.
💝Boleh diguna bersama pelembap (moisturizer dan hydrate)
.
.
untuk sebrang pertanyaan.... bole terus whatsapp hada okay ..👇👇👇👇
.
Kak G
012-6203258
beauty consultant mary kay
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Testimonimarykay

TESTIMONI BERANI DARI KAK LIZA
Setelah penggunaan yg berterusan selama 4 bulan menggunakan skin care dari Mary Kay kini kulit wajah kak liza sudah nampak hasilnya.....ramai kawan kawan yg mengenali kak liza mula tegur "kulit nampak bersih dan cantik" 😎😎😎 Hendak dapat kulit yg sihat perlukan kesabaran dan pengorbanan.
.
.
Nak tahu x kak leeza pakai set yg mana???
.
.
Okay pm kak Mary okay
.
.
012-9746285
MaryamMK
Your Mary Kay beauty consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Testimonimarykay

Oil Free Hydrating Gel.
.
💝 Memperbaiki masalah kulit dari lapisan kulit paling dalam. (Moisturizer biasa pulak bertindak diluar kulit)
.
💝Memberikan nutrients dan khasiat yang kulit perlukan untuk tumbuh sihat dan cantik kembali. .
💝Bertindak sebagai makanan tambahan kulit (supplement)
.
💝Melembap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam lama nya.
.
💝Sesuai untuk kulit sensitif
.
💝Sesuai buat kulit berjerawat
.
💝Kulit normal dan berminyak teruk(seluruh muka dan very-very oily)
.
💝Boleh diguna bersama pelembap (moisturizer dan hydrate)
.
.
untuk sebrang pertanyaan.... bole terus whatsapp okay ..👇👇👇👇
.
MaryamMK
012-9746285
beauty consultant mary kay
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Testimonimarykay

Set skincare Timewise (anti penuan ) 👇
.
.
Set ini terdiri drpd:
.
1. Cleanser❤
👉bertindak sbgai mencuci muka
👉menyegar
👉melembutkan
.
2. Moisturizer❤
👉memberi kelembapan yg berpanjangan
.
3. Day solution spf 35❤
👉membantu mnahan kulit dari sinaran matahari(UV) yg mnjadi faktor utama kulit kusam,berlaku kedutan & mmpercepatkan garis2 halus
.
4. Night solution❤
👉mengandungi vitamin A & E
👉mengaktifkan kolegen semulajadi yg tersembunyi
👉memperbaiki kerosakan kulit dgn pantas
.

hadamary_k
0196936220
beauty consultant marykay
.

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow

🌟Bạn gái của #Lixibox sẽ chọn màu gì cho riêng mình ? 💖💙💜 Comment hoặc chụp #LixiSelfie cho tụi mình biết bạn thuộc #Team nào nhé ! 👯 Will you be fun like our Halio #HotPink - carefree and playful #SkyBlue - or the soft and elegant #BabyPink ? 😽

#Halio #Cleansing #CleansingDevice #CleansingBrush #ClearSkin #DeepCleanse #Skincare #CHamSocDa #MayRuaMat #Vietnam #Beauty #LamDep #LixiVideo

BERUS GIGI vs SKINVIGORATE 😆😆
.
.
Masa dulu dulu sebelum ada nya TOOLS untuk cuci muka, wanita gunakan berus gigi untuk berus muka 😁
.
.
Bila cuci pakai tangan, jari comel kita xdapat nak masuk ke celah2 pori untuk bersihkan dia.
Jadi the only option adalah menggunakan berus gigi.
.
.
TAPIII bristle berus gigi agak kasar untuk kulit muka kita. Ketebalan brush & size brush berus gigi bukan di design untuk fit dengan kulit muka. Mungkin akan bersihkan kulit tapi akan melukakan skin, or membesarkan lagi pori.🤔🤔🤔
.
Haa sekarang xperlu bersusah hati lagi sebab our modern technology dah cipta SKINVIGORATE FACIAL CLEANSING BRUSH untun cuci muka kita berkali kali kali ganda lebih bersih drp cucian tangan dann cucian berus gigi hehehe 😂.
.
Ketebalan brush & size brush direka khas untuk fit perfectly pada skin , pori , lembut & selamat untuk kulit kita. Satu putaran brush bersamaan dengan 400 kali cucian menggunakan jari. Dan perasaan bila pakai dia macam kita buat urutan muka dekat spa 💆🏼💆🏼💆🏼
Wow! Kalau nak cuci sendiri 400kali tu agaknya cramp tangan uols kann hahaha 😜. .
Jom bertukar kepada cara yang lebih praktikal, bersih dann yang penting menjimatkan masa!
Sambil tengok tv pun boleh cuci & massage muka! 💅🏼💅🏼
.
Scroll ke KANAN utk tengok Brush yg best niii 😍😍
.
.
Berminat? Meh PM iols 😉
.
.
Meknis
014-5471734
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylimitededition #marykaybotanicaleffects #marykaycleanser #marykaytimewisecleanser #marykaymelacepcleanser #skinvigorate #skinvigoratecleansingbrush #marykaybeautyconsultantmalaysia #skinvigoratelimitededition #cleansingbrush #skinvigoratepurple #marykayskinvigoratecleansingbrush #marykayskinvigorate #marykayskinvigoratebrush #marykaygambang #marykaypahang #marykaykuantan #marykaytamantas #marykaykelantan #marykaymachang #marykaykoklanas #marykaytanahmerah #marykayskinvigoratelimitededition #marykayskinvigoratecleansingbrushlimitededition

Skin care after traveling so many hours 🚄😥 Using the @braunbeautyde cleansing brush that I love 😍 aaand it also comes with the epilator 😏

#spa #skincare #facialspa #skin #beauty #cleansing #clearskin #cleansingbrush #curadellapelle #aftershower #hotelgiotto #padova #italy #veneto

Rachel from @rachellllynn5 tried out our Remington Facial Cleansing Brush, and is absolutely loving it! Read what she has to say in her blog! Link in bio.

Most Popular Instagram Hashtags