[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cleansermurah

2223 posts

TOP POSTS

@lorealaustralia Exfoliating + Smoothing Pure Clay Mask.
I really loved this mask cause
1. It's a great exfoliator
2. Removes all the dead skins & whiteheads
3. Makes skin smooth and soft
4. Doesn't burn
But for only reason I won't buy this mask again because I came to know that Loreal is not a cruelty free brand. Correct me if i'm wrong. Which I don't think I'm cause I read articles and researched about this matter. It is really hard to believe that so many popular brands aren't cruelty free 😢
.
.
.
.
.
#lorealparis #lorealskincare
#notcrueltyfree #scrub #facemask
#skincareroutine #skincareaddict #skincaremurah #skincareregime #skincareblogger #beautyblogger #bloggersgetsocial #australianblogger #aussiebbs #bloggerslife #beautyflatlay #photooftheday #discoverunder5k #igers
#cleansermurah #instagram #obsessed #beautycollector #slave2makeup #makeupaddiction #makeuphoarder #ilovemyskin #coloursofshadows

JOM HAPUSKAN WHITEHEAD & SEGALA KEKOTORAN DIMUKA.
.
Wahh ape ni? Skrg dh ada alat facial/sedut whitehead, blackhead, jerawat & sel kulit mati sekaligus? Haah, sngkan bile #porecelain dh ada ni 😘😍
.
Artis/selebriti pon dh rmai guna uolls utk jaga kecantikan kulit diorg. Meh kite tgk ape fungsi porecelain ni 💋
.
Fungsi porecelain:-
🐝Menyedut whitehead, blackhead, jerawat & sel kulit mati
🐝Menghilangkan garis halus & kedutan
🐝Memudarkan bekas2 jerawat
🐝Menghilangkan dan meratakan parut jerawat
🐝Menghilangkan stress
.
Woww, sng sgt nk facial skrg ni. Hanya guna porecelain je uolls. Zappp zapp terus hilang segala kekotoran, then bole laa apply Magic Scrub BNE skali. Sara sgt suggest uolls abik skali!😍😍
.
Harga PROMO: RM170
Postage: RM10 SM | RM15 SS
.
Whatsapps sara +60179479340 utk pertanyaan dan order.

LANEIGE Water Sleeping Mask Lavender 5ml - IDR 7.000

READY STOCK
Ini special edition ya! Dan belum tentu selalu ada stock 👌

Ini cocok banget buat yang males maskeran pake nunggu 20-30 menit and ga boleh gerak. Karna masker laneige ini tidak perlu dibilas dan boleh dibawa tidur, girls 😍
Dan yang lebih bagus lagi dr laneige water sleeping mask ini ya bekerja untuk melembabkan kulit di wajah kita tanpa menjadikan kulit berminyak plus hasil muka yg jadi lebih lembut setelah pemakaian teratur selama kira2 1 bulan loh😍. Nah masker ini jg hits di kalangan masyarakat korea dan indo jg loh girls. Mimin sudah coba dan pemakai tetap Laneige sleeping mask ini jadi recommend bangettt buat kalian 👌 ditambah lagi yang edisi lavender ini limitrd edition jadi terbatas stok nya dan ga tau bakal restock lg atau engga 😊

#laneige #laneigeindonesia #laneigeid #laneigemurah #laneigeori #laneigeoriginal #laneigeasli #laneigefoam #cleanserlaneige #juallaneige #laneigelavender #watersleepingmasklavender #juallaneigemurah #juallaneigeasli #juallaneigeori #laneigecleansingtrialkit #cleansingtrialkit #jualcleansingtrialkit #juallaneigeoriginal #laneigetermurah #cleansermurah #foammurah #naveenreadystock #naveenlaneige

Almost fully booked! Few slots left ladies! 😲 ***Book your eid appointments now*** 💅😍 Waxing✔
Full legs £9
Full arms £6
Underarms £4
Full face £5
Full back £7
Full body (t&c applies) £35

Facials✔
Deep cleanse £10
Gold facial £25
Pink facial £15
Natural Oils facial £20
Black facial £10
Aromatherapy facial £35
Beauty essentials✔
Pedicure £10
Manicure £9
Cluster lashes £10
Individual Mink lashes £35 **FEW SLOTS LEFT** 👣💅😍🙆‍♀️💛 #waxingvideos #lycon #fleeky #beauty #wowww #manicure #minklashesatl #individuallashes #russianlashes #3dlashes #facialspa #blackfacial #deepcleansefacial #blackheadremover #exfoliators #toneri #cleansermurah #lavendaroil🌸 #roseoil #vitaminshoppe

OPEN PO [PROMO]
🌸 Wangskin Girl's Skin Moisture Cleanser
🌸 No Handling Fee
Ingin order? Langsung saja contact via line atau dm yaa guys 💕
#wangskin #jualcleanserwajah #jualcleansermurah #jualcleanser #jualcleanserkorea #jualcleanserinnisfree #cleansermurah

Sephora Cleansing Milk
Ini susu pembersih ya
Diperkaya dgn macadamia oil jd cocok buat kulit sensi sekalipun
Share in jar 30ml
Harga 35rb ONLY!!!!
.
.
.
.
.
#jualsephora #sephoramurah #sephoraoriginal #cleansermurah #makeupmurah #skincaremurah #cleansingmilkmurah #sephoracleansingmilk #shareinjar #shareinjarmurah

Comel je kan pasangan dua sejoli ni
.
Milk Pudding yg kotak biru tu akan bersihkan pori2 korang dari minyak, sel kulit mati dan daki
.
Pinkish Radiance pulak yg pink tu akan deep cleanse kan lagi pori2 korang bg bersih dan kelembapan
.
sbb apa kena cuci muka lepas pakai Milk Pudding? sebabbbbb kulit akan merasa melekit lepas sampah2 terbuang dari kulit tu 😫😓
.
nasihat sis pakai cleanser yg tak berbuih mcm #pinkishradiance ni ya. sbb dia tak berbuih so tak keringkan kulit korang
.
#milkpuddingmissbaby #scrubmukaberkesan #scrubmukamurah #scrubmukamurahpower #lofattah #cleansernatural #cleansermurah #skincarenaturalmurah

BLACKHEAD WHITEHEAD MAKIN MENJADI JADI 😱

stress je rasa bila make up dan foundation muka masih lagi nampak timbul blackhead & whitehead tu. Make up jadi takcantik. Tak rata. Tak lawa. Semuanya tak. Tekanan jee rasa. Takbestnyeeee. 😢

Tapi korang tau tak yang #MagicScrubBNE mampu selesaikan masaalah korang semudah petik jari je? Haaaa scrub scrub scrub insyaallah jangan kata blackhead. Segala maknenek jerawat pun boleh hilang. Best kan?
.
Nak tahu lebih lanjut? Nanti jihan kongsikan lagi.
#whatsapp📲0164226305
.
#MagicAngleBNE
#MagicScrubKelanaJaya
#MagicScrubSelangor
#MagicScrubPetalingJaya
#MagicScrubSeremban
#MagicScrubSenawang
#MagicScrubKualaLumpur #jerawatkecut #paruthilang #porimengecil #whiteheadremover #whiteheadhilang #blackheadhilang #unikl #uniklbmi #uia #uiagombak #usm #uitm #uum #skrubmuka #skrubmurah #facialscrub #cleansermurah

MOST RECENT

OPEN PO [PROMO]
🌸 Wangskin Girl's Skin Moisture Cleanser
🌸 No Handling Fee
Ingin order? Langsung saja contact via line atau dm yaa guys 💕
#wangskin #jualcleanserwajah #jualcleansermurah #jualcleanser #jualcleanserkorea #jualcleanserinnisfree #cleansermurah

OPEN PO [PROMO]
🌸 Rire Gel Cleanser
🌸 No Handling Fee
Ingin order? Langsung saja contact via line atau dm yaa guys 💕
#jualcleanser #jualcleansermurah #jualcleanserwajah #cleansermurah #gelcleanser #jualskincaremurah #jualskincarekorea #jualskincare

DEAR, KLAIRS PORE GENTLE BLACK CHARCOAL SOAP 100gr
.
IDR 139.000
For more info, please contact us through LINE/WA!
.
#dearklairs #klairs #hbeautycosmetics #klairshbc

DEAR, KLAIRS GENTLE BLACK DEEP CLEANSING OIL 150ml
.
IDR 229.000
For more info, please contact us through LINE/WA!
.
#dearklairs #klairs #hbeautycosmetics #klairshbc

Sephora Cleansing Milk
Ini susu pembersih ya
Diperkaya dgn macadamia oil jd cocok buat kulit sensi sekalipun
Share in jar 30ml
Harga 35rb ONLY!!!!
.
.
.
.
.
#jualsephora #sephoramurah #sephoraoriginal #cleansermurah #makeupmurah #skincaremurah #cleansingmilkmurah #sephoracleansingmilk #shareinjar #shareinjarmurah

📣📣📣Sesiapa yang nak cod stock profix tinggal satu SAHAJA!!, tapi jangan risau stock untuk pos masih banyak 😍😍😍, jangan sedih2 ada lagi 7jam sebelum promosi TAMAT!!! ✅Berminat? (link direct wasap ada di bio)
.
#Profix #profixvitaminmuka #qalishbeauty #profixvitaminmukapecah #jerawat #parutjerawat #parut #mukaberminyak #MukaBermasalah #jerawatparah #pencucimuka #cleanserfoam #cleansermurah #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukajerawat #pencucimukatanpakimia #pencucimukaviral #mirafilzah #arronaziz #alifaziz #profixjohor #profixpasirgudang #profixmasai #profix #alvateam #alvafamily

PROFIX - VITAMIN MUKA ⏩KEGUNAAN
Muka Pecah
Berlubang
Jerawat
Parut Jerawat
-Sebab Simptom Resdung
-Hormon tak stabil -Liang Pori Terbuka ⏩CARA GUNA
-Pastikan muka dan tangan dibersihkan dahulu.
-Sapukan #Profix ke seluruh muka/bahagian bermasalah dengan nipis. -Biarkan #Profix kering *Tak perlu bilas. ⏩WAKTU PENGGUNAAN
1. Pagi, selepas mandi
2. Malam, sebelum tidur ⏩PENGGUNAAN
3 Minggu, bergantung kepada cara penggunaan. ⏩KANDUNGAN
Aqua , Carbomer, Vitamin E, Acb Fruit Mix, Phytofuse ⏩BERAT
28 Gram ✅Berminat? (link direct wasap ada di bio)
.
#Profix #profixvitaminmuka #qalishbeauty #profixvitaminmukapecah #jerawat #parutjerawat #parut #mukaberminyak #MukaBermasalah #jerawatparah #pencucimuka #cleanserfoam #cleansermurah #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukajerawat #pencucimukatanpakimia #pencucimukaviral #mirafilzah #arronaziz #alifaziz #profixjohor #profixpasirgudang #profixmasai #profix #alvateam #alvafamily

🔔🔔🔔PROMO⚡⚡⚡ 👉1box Rm69 +Free slimming gel .
👉👉 2box Rm130 + FREE 2slimming gel +FREE POSTAGE!! Jimat ke jimat ? 😂😂😂 👉Mencerahkan badan , Muka dan Celah2 badan
👉Membantu menguatkan imunisasi badan
👉Menghilangkan parut / mencegah kemunculan jerawat dan jeragat
👉Membantu menurunkan berat badan
👉Menguatkan kuku dan rambut
👉Mengurangkan masalah magrain dan resdung 👉 Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
👉Mengurangkan rambut gugur
👉Merawat kuku yang rapuh
👉Merawat untuk kulit sensetif 💯✔trusted agent
💯✔ready stock 📲0192932286
🚗FREE COD melaka area
📦postage seluruh Malaysia

#muamalaysia #lofatah
#merecikhawau #halalkosmetik #jakim #kkm #kkmmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #cod #melaka #alorgajah #meeraclegemstonemelaka #semabok #mitc #uitm #semabokperdana #meeraclemelaka #postageseluruhmalaysia #meeracle #cleansermurah #serumterbaik #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstonecleanser #serummalaysia #serumterbaik #jerawat #jeragat #pigmentasi

Most Popular Instagram Hashtags