#cleansermurah

1980 posts

TOP POSTS

🌟JOM RAWAT MASALAH KULIT WAJAH ANDA DENGAN GLOWING GEL TREATMENT🌟
💟Merawat jerawat
💟Menghilangkan bintik hitam (Jeragat )
💟Menghilangkan kedutan dan garis halus
💟Melambatkan tanda penuaan
💟Membentuk dan menegangkan muka
💟Melembutkan muka
💟Membuatkan muka menjadi v shap
💟Menyejukkan muka selepas memakai gel
💟Mencerahkan kulit muka
💟Muka lebih nampak glowing 💯✔trusted seller💋
💯✔KKM
👍ready stock 💋
💰RM73 ⏳30ML 📲0129755996
🚗cod melaka area
📦postage seluruh malaysia

#foundationmalaysia #muamalaysia #daycreammalaysia #moisturizermalaysia
#merecikhawau #halalkosmetik #jakim #kkm #kkmmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #cod #melaka #semabokperdana #alorgajah #cheng #semabok #mitc #uitm #postageseluruhmalaysia #meeracle #cleansermurah #vendormalaysia #vendormelaka #vendorswanted #dropshipwanted #serummalaysia #jerawat #jeragat #pigmentasi

Laneige Multi Cleanser 10ml

Price : 80.000

100% Original by Laneige

Pembersih serbaguna dengan 4 manfaat :
Pembersih, penghapus makeup, penghapus tabir surya (sun screen), dan eksfoliasi

Dilengkapi dengan :
- Busa padat untuk membersihkan wajah lebih optimal - enzim papain dan bahan pembersih herbal lainnya yang mampu membersihkan make up secara optimal - hingga mampu membersihkan makeup base yang jarang bisa dijangkau pembersih merk lain.
(Dapat mengangkat : tabir surya, foundation, makeup warna yang super pigmented)

Jadi tunggu apalagi? Segera ganti pembersih wajahmu dengan Laneige Multi Cleanser, 1 pembersih dengan 1000 manfaat 😆

#laneige #laneigeoriginal #laneigeid #laneigeorimurah #laneigemurah #laneigemulticleanser #laneigemulticleansermurah #cleanser #laneigecleanser #cleansermurah #cleanseralami #facialcleanser #facialcleansers #multicleanser #pembersihwajah #pembersihwajahmurah #sabuncucimuka #sabunwajah #facialwash #facialwashmurah

Comel je kan pasangan dua sejoli ni
.
Milk Pudding yg kotak biru tu akan bersihkan pori2 korang dari minyak, sel kulit mati dan daki
.
Pinkish Radiance pulak yg pink tu akan deep cleanse kan lagi pori2 korang bg bersih dan kelembapan
.
sbb apa kena cuci muka lepas pakai Milk Pudding? sebabbbbb kulit akan merasa melekit lepas sampah2 terbuang dari kulit tu 😫😓
.
nasihat sis pakai cleanser yg tak berbuih mcm #pinkishradiance ni ya. sbb dia tak berbuih so tak keringkan kulit korang
.
#milkpuddingmissbaby #scrubmukaberkesan #scrubmukamurah #scrubmukamurahpower #lofattah #cleansernatural #cleansermurah #skincarenaturalmurah

🎊🎊🎊Memperkenalkan🎊🎊🎊
🎀Qalish Cleansing Gel🎀
💆🏻Gel Pencuci Sempurnakan Kulit Muka yang Rosak
.
👉🏼Fungsi produk
✅Gel pencuci muka anti-bakteria mengandungi kadar antioxidant dan collagen tinggi.
✅Dirumus khas menggunakan bahan-bahan farmaseutikal untuk merawat masalah kulit muka rosak yang berpunca dari masalah kulit kering, muka berminyak, kesan bakteria pada muka yang membawa kepada pembentukan jerawat
.
👉🏼Kandungan⁉️
✅RO Water, Glycerin, EDTA, Collagen, Delentigo, Sireh Extracts, Plantacare
✅50 ml
✅ Korang yang sedang menggunakan krim Profix, sangat disyorkan menggunakan Qalish sebagai pencuci muka korang untuk mendapatkan kesan yang lebih baik dan cepat
✅ Bagi yang tak menggunakan Profix pun boleh menggunakan Qalish.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit muka samada berminyak, kulit muka kering atau kulit muka sensitif
✅Berminat? (link direct wasap ada di bio)
.
#Profix #profixvitaminmuka #qalishbeauty #profixvitaminmukapecah #jerawat #parutjerawat #parut #mukaberminyak #MukaBermasalah #jerawatparah #pencucimuka #cleanserfoam #cleansermurah #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukajerawat #pencucimukatanpakimia #pencucimukaviral #mirafilzah #arronaziz #alifaziz #profixjohor #profixpasirgudang #profixmasai #profix #alvateam #alvafamily

❄ ❄ - .
Ola Bubblerians 🎈 .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖.
💧 BANILLA BUBBLE MOUSSE 💧-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖.

Ehh jom flawless raya ni , bbm sejenis pencuci muka berbuih lembut yg akan buatkan skin korg bebas minyak 🎀

Bila bebas minyak dan msalah lain , automatic makeup 😍 pun cantik raya ni hehe....

Please laaa kalau nk skin cantik camni, jangan malas k cuci muka 🙈🙈 .

Guna buih bbm jer skin korg dh boleh bersih and bebas jerawat 😍 sbb buih nyer bantu cuci skin korg jauh ke dlm pori² muka....
• •
For details » »+6017 516 2756.
=========================.
[COD/POSTAGE AVAILABE]
#banillabubble #agentPenang #banillabubblemousse #produkviral #CikSerbaTahu #buih #cleansermurah #foamingtype #ubatjerawat #kulitflawlessgebu #kulitkering #kulitberminyak #produkketagih #vanillaaiskrim #vanilla #cute #muaPenang #makeupartist #bellaz #muaBellaz #fattahamin #abph #motifviral #laraohlara #kimchiuntukawak #kpop #runningman #koreanproduct #koreanmakeuptutorial

.
ade lagi yang nak mencuba cleanser foaming shaklee
.
So far Alhamdulillah setakat fuzah pakai cleanser ni dh sebulan tau.Alhamdulillah banyak dah perubahan skin fuzah
.
.
Ape kelebihan CLEANSER FOAMING NI?
↙ jimat 6-9 bulan
↙ melembutkan kulit wajah
↙ mengurangkan parut-parut jerawat
↙ mengurangkan muka berminyak
↙ merawat masalah jerawat
↙ membuang daki-daki kotoran
↙ mengelakkan terkena surnburn
↙melicinkan, melembapkan dan menyegarkan wajah
.
yang pasti cleanser ni tiada bahan merbahaya dan selamat digunkan sebab 100%semulajadi
.
dapatkan harga jauh lebih murah sempena PROMOSI GAJI 2 hari saja lagi
.
.
whatsapp 018.408.7662

#shakleebyfuzah #cleansermurah #promosigaji

LANEIGE Water Sleeping Mask 70 ml - IDR 250.000

READY STOCK ONLY

Ini size normalnya ya. Kita juga jual size mini nya. Harganya IDR 50.000/pcs

ini cocok banget buat yang males maskeran pake nunggu 20-30 menit and ga boleh gerak. Karna masker laneige ini tidak perlu dibilas dan boleh dibawa tidur, girls 😍
Dan yang lebih bagus lagi dr laneige water sleeping mask ini ya bekerja untuk melembabkan kulit di wajah kita tanpa menjadikan kulit berminyak plus hasil muka yg jadi lebih lembut setelah pemakaian teratur selama kira2 1 bulan loh😍. Nah masker ini jg hits di kalangan masyarakat korea dan indo jg loh girls. Mimin sudah coba dan pemakai tetap Laneige sleeping mask ini jadi recommend bangettt buat kalian 👌

#laneige #laneigeindonesia #laneigeid #laneigemurah #laneigeori #laneigeoriginal #laneigeasli #laneigefoam #cleanserlaneige #juallaneige #juallaneigemurah #juallaneigeasli #juallaneigeori #laneigecleansingtrialkit #cleansingtrialkit #jualcleansingtrialkit #juallaneigeoriginal #laneigetermurah #cleansermurah #foammurah #naveenreadystock #naveenlaneige

Mau punya penghasiln?GRATIS produk?Kulit sehat?😉JOIN JAFRA yuuk..cuma299 udh dpet smua ini😍dpet DSCN30-50%😍 spesial bln ini bkl dpet MUDMASK&RO BATH SHOWER😍
Kapan laagi dpeet GRATIIIS😘

Yuk yuk yuk... Tingkat kan penghasilan kamu 😉

Info JAFRA/join/order hubungi:
Wa;:085659911225

#jafra #jafraskincare #jafraindonesia #join #kerja #penghasilantambahan #kulitsehat #sehat #lebaran #puasa #romadhon #makeuptutorial #makeupart #eye #shedown #hairstyle #spa #maskermurah #aslı #lipsticks #lip #lipgloss #facial #foam #cleansermurah #pelembabwajah #siang

Brush cleanser
Warna pink, biru, orange, ungu
Uk ; 35mm*35mm
Harga cm 20k

#jualcleanserbrush #cleanserbrush #cleansermurah #jualbrush #brushmurah #jualbrushmurah

MOST RECENT

SET PROMOSI RAYA
Set OCEAN DIAMOND (RM 138 discount 15%)
DIAMOND CLEANSER X 1
DIAMOND CREAM X 1
*jimat RM 20 *RM 118 selepas diskaun

Set BLUE OCEAN DIAMOND (RM 227 discount 20%)
DIAMOND CLEANSER X 1
DIAMOND CREAM X 1
DIAMOND HD FOUNDATION X 1
*jimat RM 45
*RM 182 selepas diskaun

Retail Price
DIAMOND CLEANSER RM 49
DIAMOND CREAM RM 89
DIAMOND HD FOUNDATION RM 89

COD Kota Bharu, Kubang Kerian dan Bachok.
Call / whatsapp : +60179467144
Call / whatsapp : +60179467144

#DiamondSkinCare #DiamondSkinMalaysia #DiamondCleanser #DiamondCream #DiamondHDFoundation #DiamondMalaysia #DimondSkinKelantan #ProdukKecantikkan #CleanserMurah #FoundationMurah #Kelantan #KotaBahru #Bachok

😱😱Wahhh teruja betul tengok perubahan muka sis👍
✨ jerawat makin sembuh
😘Kulit semakin flawless

Korang jomlah try SET MEERACLE
Combo RM125 untuk serum Dan cleanser 🌟Jom rawat masaalah kulit dgn meeracle💎 💯✔trusted seller
💯✔kkm
,💯✔ready stock 📲0192932286
🚗free cod melaka area
📦postage seluruh Malaysia

#teamdiana #teamqasandra #meeraclemelaka #putihgebukurus #semabokperdana #detox #putihGebuKurus #daycreammalaysia #catrionaross #izreenazminda #merecikhawau #halalkosmetik #jakim #serumterbaik #serumno1 #kkmmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #melaka #alorgajah #semabok #mitc #uitm #cleansermurah #polishfacebynina #meeraclegemstoneserum #meeracleagent #meeracleagentmelaka

Laneige Multi Cleanser 10ml

Price : 80.000

100% Original by Laneige

Pembersih serbaguna dengan 4 manfaat :
Pembersih, penghapus makeup, penghapus tabir surya (sun screen), dan eksfoliasi

Dilengkapi dengan :
- Busa padat untuk membersihkan wajah lebih optimal - enzim papain dan bahan pembersih herbal lainnya yang mampu membersihkan make up secara optimal - hingga mampu membersihkan makeup base yang jarang bisa dijangkau pembersih merk lain.
(Dapat mengangkat : tabir surya, foundation, makeup warna yang super pigmented)

Jadi tunggu apalagi? Segera ganti pembersih wajahmu dengan Laneige Multi Cleanser, 1 pembersih dengan 1000 manfaat 😆

#laneige #laneigeoriginal #laneigeid #laneigeorimurah #laneigemurah #laneigemulticleanser #laneigemulticleansermurah #cleanser #laneigecleanser #cleansermurah #cleanseralami #facialcleanser #facialcleansers #multicleanser #pembersihwajah #pembersihwajahmurah #sabuncucimuka #sabunwajah #facialwash #facialwashmurah

Salam jumaat..esok dah puasa.
Semoga amalan kita diberkati dan diterima oleh allah.😊
.
Tiada yang indah selain dari kasih allah kepada kita.
.
Semoga apa yang dipinta,akan dimakbulkan..aamin.
😊😊😊😊😊😊😊 JOM CANTIK BERSERI BERSAMA MEERACLE GEMSTONE BEAUTY🍃🍃 www.wasap.my/601121289793

#serumartis
#serummeeracle
#cleansermeeracle
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclelovers
#gemstonebeauty
#testimoniserum
#testimonicleanser
#feedbackserum
#feedbackcleanser
#serummuka
#serummurah
#serumajaib
#cleansermurah
#serumartis
#serumgebu
#asmidazaboritestimoni #asmidazabori#catrionaross #izreenazminda #meeraclehebat#serumhebat#serumno1malaysia #serumcantik#cleanserhebat#cleanserhijau

PENGGUNA SERUM MEERACLE😊
.
Kami berdua sudah lama menggunakan serum dan cleanser meeracle.
.
Apa yang kami nak bagitahu,kami konsisten dan tak pernah tidak yakin dengan serum meeracle.Kami yakin serum meeracle akan membantu merawat masalah kulit kami.
.
Dan sekarang kami hampir tersenyum dengan puas.Masalah kulit kami semakin membaik.Terima kasih meeracle.
.
Kami tahu kami amat berharga.
Nak cuba juga?Boleh pm saya.😊 JOM CANTIK BERSERI BERSAMA MEERACLE GEMSTONE BEAUTY🍃🍃 www.wasap.my/601121289793

#serumartis
#serummeeracle
#cleansermeeracle
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclelovers
#gemstonebeauty
#testimoniserum
#testimonicleanser
#feedbackserum
#feedbackcleanser
#serummuka
#serummurah
#serumajaib
#cleansermurah
#serumartis
#serumgebu
#asmidazaboritestimoni #asmidazabori#catrionaross #izreenazminda #meeraclehebat#serumhebat#serumno1malaysia #serumcantik#cleanserhebat#cleanserhijau

Manfaat mencuci muka sebelum tidur dan pagi hari sebelum beraktifitas :

1. Pori-pori kulit wajah dapat bernafas dengan bebas. Apalagi jika seharian kita memakai kosmetik.
2. Kulit wajah akan tampak cerah sepanjang hari.
3. Anda dapat terhindar dari jerawat.
4. Dapat meregenerasikan kulit secara maksimal.

So....yuk rutinkan cuci muka sebelum tidur dan sebelum beraktifitas ya. Oh ya untuk sabun cuci muka pilih yang sesuai dengan jenis kulit ya (berminyak atau kering), salah satu sabun cuci muka andalan saya yg sesuai dengan jenis kulit wajah saya yg berminyak adalah :

PURE CLEANSING GEL
Sabun khsus kulit bermnyak to combinasi.. Membersihkan hingga bagian yang terdalam dan membebaskan pori – pori. Formula busa BEBAS SABUN ini mengandung papain enzim dari buah papaya, yang membebaskan pori-pori dari kelebihan minyak, kotoran akibat sel kulit mati serta make up dan polusi.

#jualnuskin #nuskinmedan #purecleansinggelnuskin #purecleansinggel #purecleansinggelnuskinpromo #purecleansinggelpromo #nuskinpurecleansinggel #sabuncucimukanuskin #sabuncucimukaberminyak #sabunkulitberminyak #cleansernuskin #cleansermurah #cleansermukaberminyak #cleansernuskinmurah #nuskinpurecleansinggelpromo #cleansinggel #cleansinggelnuskin

Bila dh masuk 30an .... 😔Garis usia bertambah 👉kedutlah tu
😔Jeragat👉siapa yg kulit cerah lg cpt naik jeragatkan
😔Jerawat👉dulu time remaja kulit helok
Tup tup dh berumur naik jerawat pulak adoiiii
😔Kulit kusam kering tak sekata

Ermmmmm jgn la tepek foundation tebal bedak 10 inci time makeup je lawa
Bila cuci nahhhhh terserlah masalah kulit

Mna nk sorok???????? ✨Try meeracle serum✨
🌟Muda 10tahun uolls🌟
Siapa lg nak???cpt pm hakak 📱0192932286
🚗FREE COD melaka area
📫postage seluruh malaysia📦

#teamdiana #teamqasandra #meeraclemelaka #putihgebukurus #semabokperdana #detox #putihGebuKurus #daycreammalaysia #catrionaross #izreenazminda #merecikhawau #halalkosmetik #jakim #serumterbaik #serumno1 #kkmmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #melaka #alorgajah #semabok #mitc #uitm #cleansermurah #polishfacebynina #meeraclegemstoneserum #meeracleagent #meeracleagentmelaka

🌟JOM RAWAT MASALAH KULIT WAJAH ANDA DENGAN GLOWING GEL TREATMENT🌟
💟Merawat jerawat
💟Menghilangkan bintik hitam (Jeragat )
💟Menghilangkan kedutan dan garis halus
💟Melambatkan tanda penuaan
💟Membentuk dan menegangkan muka
💟Melembutkan muka
💟Membuatkan muka menjadi v shap
💟Menyejukkan muka selepas memakai gel
💟Mencerahkan kulit muka
💟Muka lebih nampak glowing 💯✔trusted seller💋
💯✔KKM
👍ready stock 💋
💰RM73 ⏳30ML 📲0129755996
🚗cod melaka area
📦postage seluruh malaysia

#foundationmalaysia #muamalaysia #daycreammalaysia #moisturizermalaysia
#merecikhawau #halalkosmetik #jakim #kkm #kkmmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #cod #melaka #semabokperdana #alorgajah #cheng #semabok #mitc #uitm #postageseluruhmalaysia #meeracle #cleansermurah #vendormalaysia #vendormelaka #vendorswanted #dropshipwanted #serummalaysia #jerawat #jeragat #pigmentasi

Assalamualaikum
Selamat pagi
Salam jumaat ☔Hujan bumi melaka pagi ni 👍Jomlah sapu dulu MEERACLE GEMSTONE SERUM ✨sempatlah flawless raya nanti💋 💰rm79⏳30ml 📲0192932286
🚙FREE COD melaka area📦
📫postage seluruh malaysia📦

#teamdiana #teamqasandra #meeraclemelaka #putihgebukurus #semabokperdana #detox #putihGebuKurus #daycreammalaysia #catrionaross #izreenazminda #merecikhawau #halalkosmetik #jakim #serumterbaik #serumno1 #kkmmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #melaka #alorgajah #semabok #mitc #uitm #cleansermurah #?#polishfacebynina #meeraclegemstoneserum #meeracleagent #meeracleagentmelaka

🎊🎊🎊Memperkenalkan🎊🎊🎊
🎀Qalish Cleansing Gel🎀
💆🏻Gel Pencuci Sempurnakan Kulit Muka yang Rosak
.
👉🏼Fungsi produk
✅Gel pencuci muka anti-bakteria mengandungi kadar antioxidant dan collagen tinggi.
✅Dirumus khas menggunakan bahan-bahan farmaseutikal untuk merawat masalah kulit muka rosak yang berpunca dari masalah kulit kering, muka berminyak, kesan bakteria pada muka yang membawa kepada pembentukan jerawat
.
👉🏼Kandungan⁉️
✅RO Water, Glycerin, EDTA, Collagen, Delentigo, Sireh Extracts, Plantacare
✅50 ml
✅ Korang yang sedang menggunakan krim Profix, sangat disyorkan menggunakan Qalish sebagai pencuci muka korang untuk mendapatkan kesan yang lebih baik dan cepat
✅ Bagi yang tak menggunakan Profix pun boleh menggunakan Qalish.
✅ Sesuai utk semua jenis kulit muka samada berminyak, kulit muka kering atau kulit muka sensitif
✅Berminat? (link direct wasap ada di bio)
.
#Profix #profixvitaminmuka #qalishbeauty #profixvitaminmukapecah #jerawat #parutjerawat #parut #mukaberminyak #MukaBermasalah #jerawatparah #pencucimuka #cleanserfoam #cleansermurah #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukajerawat #pencucimukatanpakimia #pencucimukaviral #mirafilzah #arronaziz #alifaziz #profixjohor #profixpasirgudang #profixmasai #profix #alvateam #alvafamily

Most Popular Instagram Hashtags