#classfondantcupcakes

194 posts

TOP POSTS

hi guys! ada sesiapa nak order wondermom cupcakes? bole buat utk berbuka,bawak dessert utk mak mertua, mini birthday celebration; maybe☺️ akak bukak offer RM30 sahaja! 😍
.
PICK UP ONLY. >> Bukit Subang, Shah Alam @ 12pm ke atas.
>> Keramat Au 2, Kuala Lumpur , 4/6/2017 @ 10am-7pm.
.
* 16biji medium * perisa : vanila / moist choc / red velvet (satu perisa sahaja dibenarkan) * design sama seperti di dalam poster. sebarang pertukaran design / custom ; harga rm48 ke atas.
* Pembayaran penuh bagi cupcakes yang ditempah by bank in / acc transfer. * sebarang cancellation perlu diberitahu 2 hari sebelum. duit akan dikembalikan.
.
Jom ! berminat nak order? PM or whatssap only 012.695.0024💕

#fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

lai2 order.. makan sejuk di pagi raya.. cantiknya swiss roll ni.. siap dalam hardbox lagi.. sesuai utk diberikan sebagai buah tangan utk orang tersayang☺️
.
sayang nk makan? dah makan, terlebih kasih sayang pulak nanti😆
.
meh order. boleh pick up or nak kita pos kan pun bole. jom! 📲
📲 whatsapp 012 6950024
📲 whatsapp 012 6950024
📲 whatsapp 012 6950024
📲 #patternswissroll #swissroll #wmcpatternswissroll #fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

MOST RECENT

lai2 order.. makan sejuk di pagi raya.. cantiknya swiss roll ni.. siap dalam hardbox lagi.. sesuai utk diberikan sebagai buah tangan utk orang tersayang☺️
.
sayang nk makan? dah makan, terlebih kasih sayang pulak nanti😆
.
meh order. boleh pick up or nak kita pos kan pun bole. jom! 📲
📲 whatsapp 012 6950024
📲 whatsapp 012 6950024
📲 whatsapp 012 6950024
📲 #patternswissroll #swissroll #wmcpatternswissroll #fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

CANTIKNYA SWISS ROLL ni bila dihidangkan semasa Hari Raya nanti☺️
.
Pattern Swiss Roll ni dilukis setiap satu dan design dibuat khas buat u ols😍 & Swiss Roll ni makan sejuk2 sedaaaap lah amat!
.
Eh nak bagi kat mak mertua, keluarga atau kawan2 pun bole jugak😆 elok juga siap dengan box lagi, mesti dorang suka!
.
*oops kita ada design lagi satu but esok kita add ye😋
.
Teringin nak cuba? Jom order sekarang before 18/6/2017. akak akan pos on 20/6/2017, insy esoknya sampai ke rumah memasing. hehehe.. tapi bagi sapa yang nak pick up pun bole pada 20/6/2017 - 23/6/2017.
🔴
SELF PICK UP @ Bukit Subang or Keramat Au 2
SELF PICK UP @ Bukit Subang or Keramat Au 2 .
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰Pattern Swiss Roll RM18
Pattern Swiss Roll RM18
Pattern Swiss Roll RM18
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
📬Harga POSTAGE Rm7 / rm10
📬Harga POSTAGE Rm7 / rm10
📬Harga POSTAGE Rm7 / rm10
📲
📲 whatsapp 012 6950024
📲 whatsapp 012 6950024
📲 whatsapp 012 6950024
📲 #patternswissroll #swissroll #wmcpatternswissroll #fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

hi guys! ada sesiapa nak order wondermom cupcakes? bole buat utk berbuka,bawak dessert utk mak mertua, mini birthday celebration; maybe☺️ akak bukak offer RM30 sahaja! 😍
.
PICK UP ONLY. >> Bukit Subang, Shah Alam @ 12pm ke atas.
>> Keramat Au 2, Kuala Lumpur , 4/6/2017 @ 10am-7pm.
.
* 16biji medium * perisa : vanila / moist choc / red velvet (satu perisa sahaja dibenarkan) * design sama seperti di dalam poster. sebarang pertukaran design / custom ; harga rm48 ke atas.
* Pembayaran penuh bagi cupcakes yang ditempah by bank in / acc transfer. * sebarang cancellation perlu diberitahu 2 hari sebelum. duit akan dikembalikan.
.
Jom ! berminat nak order? PM or whatssap only 012.695.0024💕

#fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

hi guys! ada sesiapa nak order wondermom cupcakes? bole buat utk berbuka,bawak dessert utk mak mertua, mini birthday celebration; maybe☺️ akak bukak offer RM30 sahaja! 😍
.
PICK UP ONLY. >> Bukit Subang, Shah Alam @ 12pm ke atas.
>> Keramat Au 2, Kuala Lumpur , 4/6/2017 @ 10am-7pm.
.
* 16biji medium * perisa : vanila / moist choc / red velvet (satu perisa sahaja dibenarkan) * design sama seperti di dalam poster. sebarang pertukaran design / custom ; harga rm48 ke atas.
* Pembayaran penuh bagi cupcakes yang ditempah by bank in / acc transfer. * sebarang cancellation perlu diberitahu 2 hari sebelum. duit akan dikembalikan.
.
Jom ! berminat nak order? PM or whatssap only 012.695.0024💕

#fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

hi guys! ada sesiapa nak order wondermom cupcakes? bole buat utk berbuka,bawak dessert utk mak mertua, mini birthday celebration; maybe☺️ akak bukak offer RM30 sahaja! 😍
.
PICK UP ONLY. >> Bukit Subang, Shah Alam @ 12pm ke atas.
>> Keramat Au 2, Kuala Lumpur , 4/6/2017 @ 10am-7pm.
.
* 16biji medium * perisa : vanila / moist choc / red velvet (satu perisa sahaja dibenarkan) * design sama seperti di dalam poster. sebarang pertukaran design / custom ; harga rm48 ke atas.
* Pembayaran penuh bagi cupcakes yang ditempah by bank in / acc transfer. * sebarang cancellation perlu diberitahu 2 hari sebelum. duit akan dikembalikan.
.
Jom ! berminat nak order? PM or whatssap only 012.695.0024💕

#fondantclass #cupcakesclass #fondant #classfondantcupcakes #wondermomcakes #wedding #weddingcakes #birthday #birthdaycakes #sayajual #sayajualkek #jualkek #kekkahwin #kektunang #kekhantaran #hantaran #bazaarpaknil #bazaarpaknilkek #cakemalaysia #keksedap #kekmurah #delivery #deliverykl #deliverykek #deliverysubang #deliveryshahalam

Most Popular Instagram Hashtags