#cipap

1769 posts

TOP POSTS

Calon Orang Sukses
" SMANSA ANGKATAN 29 "

#Cipap #Cimam #Bedahle #CalonOrangSuksesSemua #Amiin

#Repost @zulkiflymm with @repostapp
・・・
It's not smoke, it's vapor 😯
#cipap
#vape
#limitless

Karipap kat miami ni sedap gila wei... rasa mcm kat penang punya karipap... x rhanjau la wei...
#karipap #cipap #malaysia #kuih #sedap

*NEW PRODUK* ADAM SEXY HIPS

Pernah rasa punggung besar goyang atas u?
Pernah rasa doggy?
Skg kastemer Adam bleh rasa doggy!.
Grab & push!! Pegang tegang2 tolak betul2..
ADAM SEXY HIPS, blum cuba xtau..lps rasa ari2 mau.
Sapa cepat sapa dpt. RM170 free Durex pelincir free vibrator!
100% selamat 100% RAHSIA
order skg ngan Adam
018-2097226
018-2097226
018-2097226
Sapa yg malas taip no. Adam group bleh cuma tekan link kat bawah profile pic instagram je
#sextoys #sextoys #pussy #vagina #vagina cup #cipap #melancap #lancap #Zakar #sekstoy #sex #pancut #dildo #pepek #Adam #Adamsekstoys #alatmelancap #fleshlight #sekstoysmalaysia #fleshlight #fleshlightadam #Fleshlightori #malamjumaat #gambir #gambiremas #gambiremasperformengel #4in1 #gel #tahanlama

Satnight high vapers 👌✌💨😋 #vapers #vaperspandeglang #pandeglang #cipap

#cipap here 🙋🙋 temanin ekye..

Para reunión con Órgano Interno de Control... Administración Pública Federal. #CIPAP 🤓

2 years had gone so fast, different people, different antics, now we're going our separate path.
Will be missed. 🚢⚓️
#Apetu #Siapatu #saaaaapp #pelautthorbaik #mkplbt #cipap #lampuutara #afiqandhisbracelet #iguana #badrol #ghazpotatohead #buruksiku #thumbneck #fatherkeong #shrek #fbfb #flute2jam #mrsoftee #sembcorp #keppel #klorbatam #tanganjahat

MOST RECENT

Tau tak? Candy wax boleh digunakan di seluruh wajah? .
.
Jangan terkejut kalau white head terkeluar sama. Perghh mantap beb. Jom cuba. .
.
✔️berat 450 gram
+
✔️2 batang Spatula
+
✔️10 keping paper wax yang boleh dicuci semula. +
✔️Panduan manual guna candy wax. .
💰Harga seunit RM35
+
postage
Rm8(semenanjung) /
Rm10(Sabah Sarawak)
.
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #CerahkanKulit #BuangWhitehead #BazarPakNil #mantap #BuluHalus #zizanrazak #Bulu #cipap #kemaluan #kutuKelamin #seksilingerie #bodyCantik

Testimoni candywax ❤️
.
.
Bukan isteri je boleh guna. Suami pun boleh tau. Semua part tubuh pun takde masalah. Candy wax ni organik. Takde kimia. .
JANGAN CUKUR kalau taknak kulit LEBAM.
.
Ade cara lebih efektif
.
✔️ORGANIK
.
✅tahan 6 bulan
.
✔️LELAKI & WANITA
.
✅ketiak putih
.
✔️VAGINA
.
RM35(450g)
+10 strip
+2 spatula
+
postage 8sem/10Ss
.
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #CerahkanKulit #BuangWhitehead #BazarPakNil #mantap #BuluHalus #zizanrazak #Bulu #cipap #kemaluan #kutuKelamin #seksilingerie #bodyCantik

MANFAAT MENCABUT / MENCUKUR BULU KEMALUAN. .
.
KEBERSIHAN KAWASAN INTIM
Bulu kemaluan wanita yang dibiarkan panjang tak terurus akan menjadi tempat favourite bagi berkembangnya kutu kelamin, bakteria dan juga kuman. Keadaan ini boleh membuatkan terjadinya keputihan tak normal ataupun infeksi pada saluran kencing serta kegatalan pada kemaluan. Bulu kemaluan yang tidak pernah dipotong juga membuat organ intim wanita menjadi lebih lembab setelah membuang air kecil atau membuang air besar. Kaum wanita juga merasa sukar untuk mengeringkan organ intim akibat banyaknya bulu di kemaluan.
.
.
BAU KURANG SENANG
Organ intim wanita yang terlalu lembab dan sering berpeluh akibat lebatnya bulu kemaluan boleh menyebabkan munculnya bau kurang senang. Keadaan ini tentunya sangat mengganggu terutama bagi kaum wanita yang sudah berumah tangga.
.
.
KEBERSIHAN KETIKA HAID
Bulu-bulu kemaluan yang lebat akan menimbulkan rasa tidak selesa terutamanya saat kaum wanita mengalami haid. Darah haid yang tertinggal pada bulu kemaluan boleh membuat rasa gatal dan menjadi tempat berkembangnya bakteria yang mengancam kesihatan organ intim wanita.
.
.
MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
Terutama bagi kaum wanita yang sudah berumah tangga, organ intim wanita yang bersih, segar dan tidak mengeluarkan bau yang kurang sedap akan membuatnya lebih percaya diri di hadapan pasangan terutama saat melakukan hubungan intim.
.
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #CerahkanKulit #BuangWhitehead #BazarPakNil #mantap #BuluHalus #zizanrazak #Bulu #cipap #kemaluan #kutuKelamin #seksilingerie #bodyCantik

According to @chekmek this is Kuih Puki/Vagina Cookies. Go figure. #kuihcipap #cipap #cookies #biscuits #jesusisabiscuit #food #foodporn #kuihpuki

Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. .
Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. .
Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi. Jom bertukar kepada Candywax!!
.
SAYA DAH GUNA CANDYWAX,, ANDA BILA LAGI?? DM atau whasapp kami untuk tempahan dan keterangan lanjut 😘😘
.
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #CerahkanKulit #BuangWhitehead #BazarPakNil #mantap #BuluHalus #zizanrazak #Bulu #cipap #kemaluan #kutuKelamin #seksilingerie #bodyCantik

Kandungan Candywax memang tak sama dengan produk lain. Bila pakai memang mudah & pantas hanya dalam beberapa saat. Yang paling best rasa tak melekit langsung. So tak payah rimas bila nak berwaxing. .
.
Yang mana belum try awak kena cuba tau!! Semua orang da cantik awak bila lagi??
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #CerahkanKulit #BuangWhitehead #BazarPakNil #mantap #BuluHalus #zizanrazak #Bulu #cipap #kemaluan #kutuKelamin #seksilingerie #bodyCantik

Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. .
.
Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. .
So, jangan ragu-ragu lagi. Jom bertukar kepada Candywax!!
.
Kak al,
019-6800687
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #CerahkanKulit #BuangWhitehead #BazarPakNil #mantap #BuluHalus #zizanrazak #Bulu #cipap #kemaluan #kutuKelamin #seksilingerie #bodyCantik

Tagihan bisa bengkak begini, salah siapa😱 #cipap

Most Popular Instagram Hashtags