#cintaphotography

766 posts

TOP POSTS

Gag perlu jadi orang lainโ˜บ
Tetep jd diri sendiri dan tetap bersyukur๐Ÿ‘
..
...
....
#xiomi
#yicam
#cameradslr
#lensafix
#cintaphotography

Fg:marta
Talent:monica sales
#potraitindonesia#cintaphotography#black&;whitecolour

Jika anda berfikir sukses maka anda akan sukses ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽง
Taken by : @dimasbosent

#like4like
#lfl
#cintaphotography

Sepasang mata dan lenganmu pintar dalam hal menciptakan kenangan, dan aku hanyalah seseorang yang tak pernah mudah dalam hal melupakan.#goprohero4#photography#cintaphotography#Vsco#makasaarcity

senja dan cinta... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‹ Abaikan lokasi
#cintaphotography
#photoshot
#photographer
#latepost

Congrats eiya&yoi..baru dpt mse...
#raikancinta#eiyayoi#cintaphotography

Mencari gambar terbaik....hahaha #canon #photographer #photo #cintaphotography #ajiewidi

MOST RECENT

- "๐Ÿ’–IV Mist Aromatic Nano Oil๐Ÿ’–
.
โœณ100% organik
โœณSemula jadi
โœณBebas bahan kimia
โœณLulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
๐ŸŒŸMenghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
๐ŸŒŸBoleh sembur seperti air
๐ŸŒŸKadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
๐ŸŒทHabbatus sauda
๐ŸŒทSaffron
๐ŸŒทEkstrak argan
๐ŸŒทSerai
๐ŸŒทEucalyptus
๐ŸŒทHalia
๐ŸŒทHalia bara
๐ŸŒทKelapa dara
๐ŸŒทLimau purut
๐ŸŒทPudina
.
Merawat/Menyembuh:
๐Ÿ’– Jerawat
๐Ÿ’– Migrain
๐Ÿ’– Selsema
๐Ÿ’– Resdung
๐Ÿ’– Batuk
๐Ÿ’– Gatal2 muka
๐Ÿ’– Jerawat
๐Ÿ’– Jeragat
๐Ÿ’– Buasir
๐Ÿ’– Sakit gigi
๐Ÿ’– Sakit sendi
๐Ÿ’– Gout
๐Ÿ’– Kuku cekam
๐Ÿ’– Panas badan
๐Ÿ’– Kekejangan, sakit urat & sendi
๐Ÿ’– Sakit pinggang
๐Ÿ’– Senggugut
๐Ÿ’– Kurap, panau
๐Ÿ’– Gigitan serangga bisa
๐Ÿ’– Mengawal rambut gugur
๐Ÿ’– Dan byk lg...
.

#ivmist
#agentdiperlukan #kelabibuhamil #kelabibumengandung #kelabibumenyusu #cintaphotography #pingantakretaknasitakdingin #wanitahariini #panjatgunung
#stokisdiperlukan #stokisivmistbthocheras0193778083

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Amboi-amboi kulit makin cantik ๐Ÿ˜‡ sekarang!! Pepagi lg Mood Kak Amy ๐Ÿ™‹๐Ÿผbaik hari ni, hakaks nak share tips CANTEK kat uollss๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š, baru lah uolss cantekk gorgeous gituuw๐Ÿ˜˜

#mbhmedispa #faktakecantikan #masalahlepasraya #tips #beautyfacts #postraya #beautyspa #aesthetic #facialraya #promoraya #cawanganmbh #bangi #ampang #shahalam #kotadamansara #cheras #wangsamaju #melaka #ipoh #senawang #sungaipetani #johorbahru #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #cintasampaisyurga #heroseorangcinderella #cintaphotography

Most Popular Instagram Hashtags