#cintabukankristal

MOST RECENT

"GARU KEPALA DIBUATNYA MANALAH NAK CARI SHAWL LABUH YANG FLOWY AND BERKUALITI BUTIK TAPI MAMPU MILIK".
.
Korang ada dilema macam di atas ni ke? Ya ampun, memang Cik Kuntum recommend sangat korang grab BASIC WIDESHAWL by Milala Attire ! Insya Allah kualiti memang tahap butik kaw kaw💥.
.
✨Berukuran 2.1 x 0.7 meter
✨Lebih dari 15 pilihan warna available
✨Jahitan kelim yang kemas, pasti terbentuk mudah di wajah😘
✨ Material Heavy Chiffon Georgette gred AAA
✨ Flowy teruks sampai susah nak habaq!.
.
Kalau nak tambah purdah pun boleh! Just added RM 12 per pc (only several colour available).
.
🍃Sehelai RM 29 exc postage.
.
😱NAK JIMAT? GRAB COMBO TERUS💥.
.
🎉4 PCS RM 110 FREE POSTAGE🎉
🎉4 PCS RM 110 FREE POSTAGE🎉
🎉4 PCS RM 110 FREE POSTAGE🎉.
.
Untuk order klik sahaja link whatsapp 📲 di bio for fast respond ☺️😘
.
.
.
#milalaattire #teamilala2035 #bawalsatinlunamilala #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshops

Korang yang tercari Wideshawl labuh and banyak pilihan warna, pergi usha hashtag #basicwideshawlma #teamilala1675 sekarang!.🤩🤩🤩
.
Tayah susah payah lagi nak bertukar jenama shawl ! Lepas pakai #basicwideshawlma dijamin akan setia hujung nyawa💁🏻.
.
#milalaattire #teamilala #basicwideshawlma #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #sayajualmurah #sayajualshawl #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #ootd #fastrespond

MAKAN CHOCOLATE BOLEH MENGGEMUK KAN BADAN!😱😱
.

Ehh, mana ada la! Mana uols dengar tu?bergantung pada coklat jugak sebenanya.
SEBENARNYA, COKLAT NI BANYAK SANGAT KELEBIHAN NYA TAU!😋😋
.

1. MENGURANGKAN BERAT BADAN
-biar betul boleh kurangkan berat badan, ada kajian di universiti luar negara mendapati dark chocolate mengenyangkan dan beri lebih rasa kepuasan berbanding coklat biasa. Dark chocolate juga boleh membuat kita rasa kurang mengidam makanan manis, masin atau berlemak.
.

2. JANTUNG YANG SIHAT♥️
-1 bar chocolate boleh merendahkan tekanan darah dan mengurangkan risiko serangan jantung dan strok sehingga 39%. 3. MENGURANGKAN STRESS
- Hormon kita akan berkurang jika kita makan 1 bar dark chocolate setiap hari selama 2 minggu!
.

4. MELEGAKAN BATUK
- Coklat boleh melegakan batuk hampir sama fungsi dengan codeine.

SEBENARNYA BANYAK TAU KELEBIHAN MAKAN CHOCOLATE NI, TAPI KENA PILIH LA CHOCOLATE YANG BERKHASIAT👍👍.😘♥️♥️
.
#nakputih #contest #bobodimana #bobodimanadancechallenge
#putihkoreaklang #putihkoreashahalam #tjcodklang #sayajualsuppliment #thejunniputihkorea #janganbencicintaku #supplementputih #nakcantik #tjcodshahalam #sayajual #sabrina #iamnotarobot #cintabukankristal #like4like #teamnagalapar #musically #lelakitupemilikhatiku #teamprincessarie
#instagood #paskal #follow4follow #bazaarpaknil #munafik2 #tiktok #kasutmurahmalaysia #hkl
#cintabukankristal

Cheese Bomb Berapi
🌶🌶🌶🧀🧀🧀 Kepedasan dan kesedapan tahap maksimum😱😱😱
Ayam goreng,fries,nugget,keropok lekor,pizza,sushi...ape aje la sesuai..janji kena dengan selera😋😋😋😘 RM18
Cod charge mengikut kawasan
Pos Rm8sm Rm10ss

Cod rawang,bdr country homes,saujana rawang,emerald,aeon rawang,velox,bdr tasik puteri

Nak order ws :
013376 8043
013376 8043
013376 8043
017252 3479
017252 3479
017252 3479

#cheesebombrawang #cheesebombviral
#cheesebomb
#pedasberkeju
#cheese
#pedasberapi
#ayamgoreng
#uitm
#uum
#student
#cintabukankristal
#janganbencicinta
#hantukaklimah

Cuba kita lihat setiap wanita di luar sana pasti menggayakan dengan pelbagai jenis handbag yang dipadankan dgn kesesuaian majlis yang dihadiri. Ia mampu menyerlahkan personaliti gaya diri anda. Dari beg tangan pun, orang dh boleh baca siapa diri anda sebenarnya. Wah hebatkan? 😱 & pentingnya utk tahu setiap pemakaian bag tangan kita 😉
-
Berfesyen la dengan keadaan selamat & berpada-pada jangan sehingga memakan diri sendiri pulak! Sbb wanita sememangnya semula jadi cantik 😍
-
We ❤️ our customer
-
-
-
#handbagmurah #terlajaklaris #handbagkualiti #handbagmalaysia #terapiinstagram #bazaarpaknil #lnhandbagsofficial #ootdbylnhandbag
#handbagseller #fattzura #bahagiabukanbidaan #neelofa
#cintabukankristal #sayajualmurah
#sayajualhandbag #terlajakmurah
#bazaronlinemalaysia #igshopmurah
#kualalumpur #johorbahru
#uitm #Melaka #pulaupinang #terengganu #putrajaya #ootdmalaysia #igshopmalaysiamurah #ajimaura
#cspscs

Assalamualaikum.. Happy lunch korang 😘
.
.
Korang mesti ada tudung yang awning dya dah rosakkan😁 mesti sayang nak buangkan, tambah pulak kalau yg beli mahal-mahal. .
.
Apa kata korang grab laa #safiyyahijabspray nie sebotol, lepas nie boleh zupp zapp zupp zappp balik tudung yg awning dah rosak tu. Confirm elok balik😍👍
.
.
Toksah buang dah tudung2 tu semua😄
.
.
Nak dapatkan #cikpiyya nie meha whatsapp ira cepat
📲0124809414

Ampa yang tercari Wideshawl labuh and banyak pilihan warna, pergi usha hashtag #basicwideshawlma sekarang!.
.
Tayah susah payah lagi nak bertukar jenama shawl ! Lepas pakai #basicwideshawlma dijamin akan setia hujung nyawa💁🏻.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teammilala2497
#milalaattire #teamilala #basicwideshawlma #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #sayajualmurah #sayajualshawl #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

"ALAAA SAYA TAK SUKA SATIN, BERKILAT SANGAT AND TAK RETI NAK PAKAI".
.
Yang jarang pakai Satin mesti ni antara sebabnya kan? Heee Cik Kuntum boleh agak dah sebab Cik Kuntum pun penah pikir yang sama tentang satin🤗.
.
Bawal Luna menggunakan material satin matte yang tak over shining and sedikit matte (gambar agak berlainan disebabkan lighting).
.
And paling best, material Luna belah dalam tidak licin and kesap, so bila lipat, kain memang tak mudah licin and terletak molek ja atas kepala 😘.
.
Swipe sebelah untuk lihat material Luna in real life😘.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #bawalsatinlunamilala #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

“Subhanallah syantik nya pakai Kurung Lea Rose ni! Sekali pandang ingat kan JUBAH tapi sebenarnya ini rekaan baju kurung.

Boleh juga pakai dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH? THORBAIK
.
✔Design yang longgar, labuh, versatile, elegant dan trendy
✔Material Luxury Crepe
✔Tak jarang, beralun dan less iron
✔Skirt cutting A
✔Hidden pocket dikiri dan kanan
✔5 kombinasi warna yg tiptop
✔Wudhu' & nursing friendly
✔FREE SHAWL SUPER LABUH bernilai RM69

PRICE : RM139 SM / RM144 SS

#kurungsyarie #kurungplussize #kurungmoden #bajuplussize #kurungmurah #giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #teamqayjannah #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #cintabukankristal #kurungjubah #janganbencicintaku #cintafatamorgana #cintatiadaganti #vilaghazara #cintakokocoklat #cikreenencikngokngek #tv3malaysia #muslimahclothing #kurungmodenbridesmaid
#bajuraya #bajurayaonline #bajurayasedondon

“Subhanallah syantik nya pakai Kurung Lea Rose ni! Sekali pandang ingat kan JUBAH tapi sebenarnya ini rekaan baju kurung.

Boleh juga pakai dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH? THORBAIK
.
✔Design yang longgar, labuh, versatile, elegant dan trendy
✔Material Luxury Crepe
✔Tak jarang, beralun dan less iron
✔Skirt cutting A
✔Hidden pocket dikiri dan kanan
✔5 kombinasi warna yg tiptop
✔Wudhu' & nursing friendly
✔FREE SHAWL SUPER LABUH bernilai RM69

PRICE : RM139 SM / RM144 SS

#kurungsyarie #kurungplussize #kurungmoden #bajuplussize #kurungmurah #giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #teamqayjannah #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #cintabukankristal #kurungjubah #janganbencicintaku #cintafatamorgana #cintatiadaganti #vilaghazara #cintakokocoklat #cikreenencikngokngek #tv3malaysia #muslimahclothing #kurungmodenbridesmaid
#bajuraya #bajurayaonline #bajurayasedondon

KEK GULA HANGUS @ SARANG SEMUT by empayar annur 😚

1 cwn gula pasir
1 cwn air panas
1 cwn tepung gandum
3 sd mkn marjerin
4 bj telur ayam gred B
¾ cwn susu pekat (½ cwn untuk kurang manis)
2 sd kfc soda bikarbonat
1 sd kfc baking powder
1 penutup botol esen vanila

Cara-cara :

STEP 1
Panaskan gula (api sederhana) sehingga hangus.
Bila nampak keperangan, tuangkan air panas td sikit demi sikit. Sampai habis. Perlahankan api sampai gula hangus dan air sebati. Kemudian masukkan marjerin. Kacau. Biarkan seketika.

STEP 2
Masukkan 4 bj telur ke dlm mangkuk. Kacau sebati dengan susu pekat dan esen vanila.

STEP 3
Tepung + soda bikarbonat + baking powder (diayak). STEP (3 + 2 + 1) = Kacau sebati. Alas loyang dengan kertas minyak dan griskan sekeliling loyang dengan marjerin. Panaskan periuk kukus sehingga mendidih sebelum masukkan adunan. Kukus 1 jam @ sehingga masak.

SELAMAT MENCUBA 😘
.
Join t.me/iburesepiku utk resepi sedap2
.
Resepi: Empayar Annur‎ ‎
#resepiacik #resepisedap #masahapaharini #mahn #jjcm #akusuka #dramasangat #cintabukankristal #bahagiabukanbidaan #seriburindu #kenyalangiminlove #vilaghazara #cintalemonmadu

Kalau tengok gajah korang teringat negara apa?🐘.
.
Tapi kalau korang pandang ja @farahfakhira_ mesti korang ingat Milala 😍 Semua tudung Farah dari Milala, Farah travel kemana pun Milala still the best !.
.
Mudah urus and tak meragam, yang penting awning wajib on point ! Kalau tak memang mood swing sepanjang hari 😂.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #bawalsatinlunamilala #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Bag tangan / handbag merupakan aksesori wajib setiap kali seorang wanita ingin keluar dari rumah. Tak kira la di mana anda pergi pasti bag tangan menjadi peneman setia. Kunci rumah, pelbagai brg peribadi malah resit pun ada dlm bag tangan. Tak percaya? Mari kita cek kawan2, mak, girlf kita 😉
-
#handbagmurah #terlajaklaris #handbagkualiti #handbagmalaysia #terapiinstagram #bazaarpaknil #lnhandbagsofficial #ootdbylnhandbag
#handbagseller #fattzura #bahagiabukanbidaan #neelofa
#cintabukankristal #sayajualmurah
#sayajualhandbag #terlajakmurah
#bazaronlinemalaysia #igshopmurah
#kualalumpur #johorbahru
#uitm #Melaka #pulaupinang #terengganu #putrajaya #ootdmalaysia #igshopmalaysiamurah #ajimaura
#cspscs

“Subhanallah syantik nya pakai Kurung Lea Rose ni! Sekali pandang ingat kan JUBAH tapi sebenarnya ini rekaan baju kurung.

Boleh juga pakai dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH? THORBAIK
.
✔Design yang longgar, labuh, versatile, elegant dan trendy
✔Material Luxury Crepe
✔Tak jarang, beralun dan less iron
✔Skirt cutting A
✔Hidden pocket dikiri dan kanan
✔5 kombinasi warna yg tiptop
✔Wudhu' & nursing friendly
✔FREE SHAWL SUPER LABUH bernilai RM69

PRICE : RM139 SM / RM144 SS

#kurungsyarie #kurungplussize #kurungmoden #bajuplussize #kurungmurah #giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #teamqayjannah #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #cintabukankristal #kurungjubah #janganbencicintaku #cintafatamorgana #cintatiadaganti #vilaghazara #cintakokocoklat #cikreenencikngokngek #tv3malaysia #muslimahclothing #kurungmodenbridesmaid
#bajuraya #bajurayaonline #bajurayasedondon

“Subhanallah syantik nya pakai Kurung Lea Rose ni! Sekali pandang ingat kan JUBAH tapi sebenarnya ini rekaan baju kurung.

Boleh juga pakai dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH? THORBAIK
.
✔Design yang longgar, labuh, versatile, elegant dan trendy
✔Material Luxury Crepe
✔Tak jarang, beralun dan less iron
✔Skirt cutting A
✔Hidden pocket dikiri dan kanan
✔5 kombinasi warna yg tiptop
✔Wudhu' & nursing friendly
✔FREE SHAWL SUPER LABUH bernilai RM69

PRICE : RM139 SM / RM144 SS

#kurungsyarie #kurungplussize #kurungmoden #bajuplussize #kurungmurah #giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #teamqayjannah #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #cintabukankristal #kurungjubah #janganbencicintaku #cintafatamorgana #cintatiadaganti #vilaghazara #cintakokocoklat #cikreenencikngokngek #tv3malaysia #muslimahclothing #kurungmodenbridesmaid
#bajuraya #bajurayaonline #bajurayasedondon

“Subhanallah syantik nya pakai Kurung Lea Rose ni! Sekali pandang ingat kan JUBAH tapi sebenarnya ini rekaan baju kurung.

Boleh juga pakai dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH? THORBAIK
.
✔Design yang longgar, labuh, versatile, elegant dan trendy
✔Material Luxury Crepe
✔Tak jarang, beralun dan less iron
✔Skirt cutting A
✔Hidden pocket dikiri dan kanan
✔5 kombinasi warna yg tiptop
✔Wudhu' & nursing friendly
✔FREE SHAWL SUPER LABUH bernilai RM69

PRICE : RM139 SM / RM144 SS

#kurungsyarie #kurungplussize #kurungmoden #bajuplussize #kurungmurah #giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #teamqayjannah #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #cintabukankristal #kurungjubah #janganbencicintaku #cintafatamorgana #cintatiadaganti #vilaghazara #cintakokocoklat #cikreenencikngokngek #tv3malaysia #muslimahclothing #kurungmodenbridesmaid
#bajuraya #bajurayaonline #bajurayasedondon

HI UOLSS😘!..lama sis menyepi kan..huhu..tapi jangan risau sis masih lagi active menjual item2 the junni ni okay😉..So uolss dah try belom mana2 item the junni?..macam kat pic ni set mayla skincare.. Ramai tanya apa beza mayla advance dengan mayla skincare🤔?..actually sama je dua2 set ni yang membezakan dia hanyalah kuantitinya sahaja😚
.
Set mayla masih ready stock..so cepat2 grab sebelum habis..uols yang nak dapatkan boleh pm no sis di bawah😘..nak tanya soalan berkaitan produk pun boleh terus pm sis okay!

Boleh WhatsApp ke 012-7643962 atau klink Di BIO je senang!🤗
.
#nakputih #contest #bobodimana #bobodimanadancechallenge
#putihkoreaklang #putihkoreashahalam #tjcodklang #sayajualsuppliment #thejunniputihkorea #janganbencicintaku #supplementputih #nakcantik #tjcodshahalam #sayajual #sabrina #iamnotarobot #cintabukankristal #like4like #teamnagalapar #musically #lelakitupemilikhatiku #teamprincessarie
#instagood #klang #follow4follow #bazaarpaknil #munafik2 #tiktok #kasutmurahmalaysia #hkl
#cintabukankristal

Tak sedar dok buat semua ini.. sebab dah jadi habit.. .
Kesilapan semua org..walaupun dah bersenam dgn main bola,main badminton, zumba tapi kalau masih amalkan semua di atas.. mmg susah nak nampak hasil..
.
Share dgn kwn² yg ada masalah ni..
.
Coach Pogy Ismail +60133377661
.
#youcanloseweightfromhome
#teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
#misimengecil #gemokisawesome #tipkurus  #alamatnyacinta #cintalemonmadu #fashionplussize #seluarplussize #viral #tv3 #pencuricintakelassatu #semerahcintaumairah #ciksempurna #pulang #cintabukankristal #mrgrey #janganbencicintaku #kurustanpaubat #coachkurus #coachingonline #kekechallenge #smule #fatzura #cintatiadaganti

Cik Sari selalu dilema bila nampak dedua warna ni, dedua sama cantik, sama sama from shade brown and dedua fevret😍.
.
Nasib ada harga COMBO 4 PCS💁🏻 Lagi jimat and berbaloi kalau beli banyak😘.
.
Klik sahaja link whatsapp di bio untuk place order📲. FAST RESPOND AND REPLY AS SOON AS POSSIBLE🔥💥.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #basicwideshawlma #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #sayajualmurah #sayajualshawl #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Most Popular Instagram Hashtags