[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cindellaoriginalmurah

1809 posts

TOP POSTS

Evening😘 meh sis nk share tips bg siapa yg nk putih gebu tapi taknak inject. Boleh je...result pun sama. Amik v-c injection ni then mix kan dengan losyen harian kita pakai. Sapu pada tempat kulit yg gelap. Amalkan selalu pasti cerah gebu. Trust me👍 memang menjadi.
.
Whatsapp sis 📲 011 25743213
.
.
#vcinjections #vcinjection #veebeauty9 #whiteninginjection #suntikanvitaminc #cindella #cindellaoriginalmurah

MURAH JE NAK BAGI. RUGI TAK GRAB 🎉
.
FULLSET CINDELLA 200% Original dari KOREA ! Money back guaranted!
.
Kesan seawal 1x drip
Sesuai untuk mereka yang sudah penat berhabis duit untuk sesuatu produk yang tak pasti.
100% selamat and memuaskan hati!
.
Kelebihan Cindella Injection Whitening
.
🌼cerahkan tona kulit dan pigmentasi
.
🌼Putih pink. Dijamin !
.
🌼Anti oxidant
.
🌼Anti pigmentasi/kedut
.
🌼Anti black spot/ tanda penuaan
.
🌼Bantutkan pembentukan jerawat
.
🌼Kecilkan pori Cell Repair
.
🌼sembuhkan luka dan parut
.
🌼Merangsang kolagen
.
🌼Detoxkan hati
.
🌼Anti Penuaan
.
🌼Sembuhkan cedera & kerosakan tisu
.
🌼Lembutkan garis halus dan kedutan
.
🌼Tingkatkan imuniti
.
🌼Kulit lembut
.
🌼 Ketegangan & Keanjalan Kulit
.
🌼repair kulit gelebeh
.
🌼Kulit lebih tegang
.
🌼Kulit lebih elastik
.
🌼Perbaiki ketahanan kulit
.
💖 SELF PICK UP AREA KAJANG 💖
.
.
.
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellafullset
#cindellaoriginal
#cindellaoriginalmurah
#cindellamurah
#cindellamalaysia
#cindellakorea
#cindellaloose
#cindellaset
#whiteninginjection
#injection
#whitenininjectionmurah
#injectionberkesan
#injectioncindella
#cindellatestimoni
#testimonicindella
#cindellamurahoriginal
#cindellaori

CINDELLA WHITENING INJECTION merupakan produk yang popular di KOREA. Kebanyakan klinik aesthetic menggunakan produk ini untuk proses pemutihan kulit pasiennya. Cindella whitening ini dipercaya sangat berkesan memberikan efek pemutihan pada kulit.

Packing 1 set Cindella Whitening :
1 Ampul cindella
1 ampul luthione 600mg
1 ampul vitamin c

Cindella Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha – llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .

Whitening
– Kulit lebih cerah dan mengatasi pigmentasi
– Anti Oksidan
– Anti pigmentasi / Freckles
– Anti Bintik Hitam / Umur Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori yang besar dan meningkatkan warna kulit lebih putih

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
– Meningkatkan Produksi dari darah
– Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
– Garis-garis halus dan kerutan halus memudar
– Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
– Skin Lifting & Firming
– Perbaikan Kulit
– Firmer dan mengangkat kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Infus sekali seminggu selama 10 kali untuk pengobatan. 1 vial dari Luthione, 1 ampul Cindella dan 1 botol Vitamin C -mix dengan 100ml Aquades
perawatan : 1x dalam 2 minggu – 1x sebulan

#cindella #cindellawhitening #cindella1200mg #cindella600mg #cindellamurah #cindella3 #cindellamalaysia #cindellamurahoriginal #cindellamurahori #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaoriginaldirectkorea #cindellabione #cindellabione600mg #cindellaborong #cindellabrunei #cindellacastle #cindelladrink2000mg #cindellainjection #cindellainfo #cindellainjectionoriginal #cindellakorea #cindellanew #cindellasale #cindellatestimoni

MURAH TERLAJAK 🎉
.
FULLSET CINDELLA 200% Original dari KOREA ! Money back guaranted!
.
Kesan seawal 1x drip
Sesuai untuk mereka yang sudah penat berhabis duit untuk sesuatu produk yang tak pasti.
100% selamat and memuaskan hati!
.
Kelebihan Cindella Injection Whitening
.
🌼cerahkan tona kulit dan pigmentasi
.
🌼Putih pink. Dijamin !
.
🌼Anti oxidant
.
🌼Anti pigmentasi/kedut
.
🌼Anti black spot/ tanda penuaan
.
🌼Bantutkan pembentukan jerawat
.
🌼Kecilkan pori Cell Repair
.
🌼sembuhkan luka dan parut
.
🌼Merangsang kolagen
.
🌼Detoxkan hati
.
🌼Anti Penuaan
.
🌼Sembuhkan cedera & kerosakan tisu
.
🌼Lembutkan garis halus dan kedutan
.
🌼Tingkatkan imuniti
.
🌼Kulit lembut
.
🌼 Ketegangan & Keanjalan Kulit
.
🌼repair kulit gelebeh
.
🌼Kulit lebih tegang
.
🌼Kulit lebih elastik
.
🌼Perbaiki ketahanan kulit
.
💖 SELF PICK UP AREA KAJANG 💖
.
.
.
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellafullset
#cindellaoriginal
#cindellaoriginalmurah
#cindellamurah
#cindellamalaysia
#cindellakorea
#cindellaloose
#cindellaset
#whiteninginjection
#injection
#whitenininjectionmurah
#injectionberkesan
#injectioncindella
#cindellatestimoni
#testimonicindella
#cindellamurahoriginal
#cindellaori

CINDELLA WHITENING SERIES
Rp. 2.100.000,-
.
BOLEH ECER PERSET
-1 SET CINDELLA SERIES 250.000
-5 SET CINDELLA SERIES 1.100.000,-
.
CINDELLA WHITENING INJECTION
merupakan produk yang popular di KOREA. Kebanyakan klinik aesthetic menggunakan produk ini untuk proses pemutihan kulit pasiennya. Cindella whitening ini dipercaya sangat berkesan memberikan efek pemutihan pada kulit.
Packing 1 set Cindella Whitening :
10 Ampul cindella
10 ampul luthione 600mg
10 ampul vitamin c
Cindella Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha – llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .
Whitening
– Kulit lebih cerah dan mengatasi pigmentasi
– Anti Oksidan
– Anti pigmentasi / Freckles
– Anti Bintik Hitam / Umur Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori yang besar dan meningkatkan warna kulit lebih putih
Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun di Hati
anti Aging
– Meningkatkan Produksi dari darah
– Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
– Garis-garis halus dan kerutan halus memudar
– Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
– Skin Lifting & Firming
– Perbaikan Kulit
– Firmer dan mengangkat kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas
.
Rekomendasi dosis :
Infus sekali seminggu selama 10 kali untuk pengobatan. 1 vial dari Luthione, 1 ampul Cindella dan 1 botol Vitamin C -mix dengan 100ml Aquades
perawatan : 1x dalam 2 minggu – 1x sebulan
.
follow juga @testi.asyifa_zafirah , @asyifa_zafirah_ , @olshopzafirah utk cek testimoni pengiriman dan produk lain dari cabang toko kami.
.
BBM: D96C06BC
LINE: asyifazafirah
SMS: 082343672475

#cindella #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #cindella600mg #jualcindella #jualcindellawhitening #cindellawhitening #cindellawhiteninginjection #cindellaseriesset #cindellawhiteningseries #vitaminccindella #lutihionecindella #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellamurah #cindellamurahoriginal #vitccindella #cindellavitaminc #cindellavitc #vindellaluthione #cindellaindonesia

Komposisi Cindella EGF Complexion :
6 x 5M1 Ampul
Asam askorbat 1250mg
Coenzyme Q10 100mg
Thioctic Acid 250mg
6 x 2M1 Ampul
Epidermal Growth Factor (EGF) 250mg
6 x Vial
Luthione Glutathione 1200mg

Manfaat :
Whitening
– Kompleksi Lighter & pigmentasi
– Anti Oksidan
– Bahkan Kulit Kompleksi
– Anti Pigmentasi / bintik
– Anti Bintik Hitam / Age Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun dalam hati

Anti penuaan
– Meningkatkan Produksi dari Bloods
– Recover Cedera dan Kerusakan Jaringan
– Garis-garis halus dan kerutan halus
– Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
– Halus SkinLifting & Firming
– Perbaikan longgar dan kendur Kulit
– Firmer dan Mengangkat Kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Dosis :
Suntikkan seminggu sekali secara IV 1 set ( 1 ampul 5 ml + 1 vial serbuk + 1 ampul 2ml)

Made in Korea
Packing : 6 set (6 ampul x 5ml, 6 ampul x 2ml, 6 vial)

Price : Rp. 670.000,-

#cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaegf #cindellaegfcomplexion #cindellaegfcomplexionskinwhitening
#suntikputihaman #suntikpemutihmurah #suntikputih #suntikputihjakarta #suntikvitc #suntikpemutih #glutax #infusputih #infusputihjakarta #infusputihsurabaya #injeksimurah #injeksiwhitening #injeksiputih #infuswhitening #pemutihbadan #pemutihkulit

MOST RECENT

Komposisi Cindella EGF Complexion :
6 x 5M1 Ampul
Asam askorbat 1250mg
Coenzyme Q10 100mg
Thioctic Acid 250mg
6 x 2M1 Ampul
Epidermal Growth Factor (EGF) 250mg
6 x Vial
Luthione Glutathione 1200mg

Manfaat :
Whitening
– Kompleksi Lighter & pigmentasi
– Anti Oksidan
– Bahkan Kulit Kompleksi
– Anti Pigmentasi / bintik
– Anti Bintik Hitam / Age Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun dalam hati

Anti penuaan
– Meningkatkan Produksi dari Bloods
– Recover Cedera dan Kerusakan Jaringan
– Garis-garis halus dan kerutan halus
– Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
– Halus SkinLifting & Firming
– Perbaikan longgar dan kendur Kulit
– Firmer dan Mengangkat Kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Dosis :
Suntikkan seminggu sekali secara IV 1 set ( 1 ampul 5 ml + 1 vial serbuk + 1 ampul 2ml)

Made in Korea
Packing : 6 set (6 ampul x 5ml, 6 ampul x 2ml, 6 vial)

Price : Rp. 670.000,-

#cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaegf #cindellaegfcomplexion #cindellaegfcomplexionskinwhitening
#suntikputihaman #suntikpemutihmurah #suntikputih #suntikputihjakarta #suntikvitc #suntikpemutih #glutax #infusputih #infusputihjakarta #infusputihsurabaya #injeksimurah #injeksiwhitening #injeksiputih #infuswhitening #pemutihbadan #pemutihkulit

#cindellaoriginalmurah testimoni here darls . A few drip kulit dah cerah . Im as a seller ofcoz akan guide and sgt happy if uols dpt kulit yg uols nak . ❤️ no more kulit berkerak ye . Yg hnye adelah putih gebu moist licin mulus haaaa 😘😘 .
.

Kalau dah skli dua drip dah dpt ksn mcm tu , how about 5 kli ? Mesti puas hati as long as uols ikut sejibik tips yg sis bg ya darls . Kulit sawo matang nak guna yang nie boleh ye . If uols nak hilangkan jerawat boleh mix fgn placenta , if nak boost kan lagi ksn whitening boleh mix dgn mixing white @ evegenis dumovit . Nak tahu lebih tips ? Wsapp sis ya . .

Bolehh try cindella 1200mg, sesuai utk for all girls out there, if you jenis yg dh putihh cerah, nak lg putih drip cindella je dh tip top dear, cindella 1200mg dari dlu org tahu keberkesanannya , sbbtu sampai skrg cindella still masih dalam pasaran, so for those yg nak grab, boleh grab dgn harga rm530only for fullset!! Boleh 10 kali drip ya sbb fullset akan dpt 10set😍😍😍 so nak join postage esok boleh whatsap i 011-33375249 nak tanya apa2 also can ya💋 .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

#cindellaoriginalmurah testimoni here darls . A few drip kulit dah cerah . Im as a seller ofcoz akan guide and sgt happy if uols dpt kulit yg uols nak . ❤️ no more kulit berkerak ye . Yg hnye adelah putih gebu moist licin mulus haaaa 😘😘 .
.

Kalau dah skli dua drip dah dpt ksn mcm tu , how about 5 kli ? Mesti puas hati as long as uols ikut sejibik tips yg sis bg ya darls . Kulit sawo matang nak guna yang nie boleh ye . If uols nak hilangkan jerawat boleh mix fgn placenta , if nak boost kan lagi ksn whitening boleh mix dgn mixing white @ evegenis dumovit . Nak tahu lebih tips ? Wsapp sis ya . .

Bolehh try cindella 1200mg, sesuai utk for all girls out there, if you jenis yg dh putihh cerah, nak lg putih drip cindella je dh tip top dear, cindella 1200mg dari dlu org tahu keberkesanannya , sbbtu sampai skrg cindella still masih dalam pasaran, so for those yg nak grab, boleh grab dgn harga rm530only for fullset!! Boleh 10 kali drip ya sbb fullset akan dpt 10set😍😍😍 so nak join postage esok boleh whatsap i 011-33375249 nak tanya apa2 also can ya💋 .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

Cindella 1200 MG Whitening terbaik di KOREA!

1 set berisi 10 Ampul + 20 Vial * Cindella 10 Ampul (komposisi : Thiotic acid .aka. Lipoic acid 5 ml / ampul)
* Luthione 10 Vial (komposisi : Glutathione 1200 mg / vial)
* Vitamin C 10 Vial (komposisi : Ascorbic acid 20 ml / vial)

Manfaat :
- Whitening
- Perbaikan Sel
- Anti Aging

Dosis :
1 set (1 ampul Cindella + 1 vial Luthione + 1 vial Vitamin C) di-mix dgn 100 ml NaCL lalu diinfuskan melalui intravena IV.

Rekomendasi dosis :
* Whitening : Seminggu sekali treatment selama 10 sesi
* Maintenance : Dua minggu sekali sesi

Price : Rp. 3.500.000,-

#cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindella1200mg #suntikputihaman #suntikpemutihmurah #suntikputih #suntikputihjakarta #suntikvitc #suntikpemutih #glutathione #glutax #whiteninginjectionmurah #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #injeksiglutaxitaly #injeksimurah #injeksiwhitening #injeksiglutax #injeksiputih #onlineshopjakarta #cewekseksi #pemutihbadan #pemutihkulit #perawatankulit #perawatantubuh

Cindella injection most injection yg high demand..artis2,mak mak datin memang ramai drip cindella..🤗🤗..cantik bak artis korea..☝🏻☝🏻..nak jugakk..pastikan original cindella k..
.
Special cindella injection ni bkn shj bg whitening..tapi masalah jerawat,jeragat semua hilang k..for sure ikut tips kte bg..bkn main2 p drip k..hehe..drip seminggu sekali jerr..
.
Harga
Fullset RM800
Halfset RM450
Loose RM100
**free postage
.
Whatsapp emy 📲 +6011-11190393
List clinic provided bukan inject sendiri tau😂😂
💯% original..kte pon inject taw..
Kte serius bab original..✌✌
.
#tren500 #complexion6
#cindella1200mg #complexion6
#cindellamalaysia
#cindellaoriginalmurah #snowwhite #japanplatinumgreen #nanguang #mixingwhite
#soulcrystal #bioswissstemcell
#whitejadeaid #placentastemcell #korealipolab
#japanAMC #complexion6plus

#cindellaoriginalmurah testimoni here darls . A few drip kulit dah cerah . Im as a seller ofcoz akan guide and sgt happy if uols dpt kulit yg uols nak . ❤️ no more kulit berkerak ye . Yg hnye adelah putih gebu moist licin mulus haaaa 😘😘 .
.

Kalau dah skli dua drip dah dpt ksn mcm tu , how about 5 kli ? Mesti puas hati as long as uols ikut sejibik tips yg sis bg ya darls . Kulit sawo matang nak guna yang nie boleh ye . If uols nak hilangkan jerawat boleh mix fgn placenta , if nak boost kan lagi ksn whitening boleh mix dgn mixing white @ evegenis dumovit . Nak tahu lebih tips ? Wsapp sis ya . .

Bolehh try cindella 1200mg, sesuai utk for all girls out there, if you jenis yg dh putihh cerah, nak lg putih drip cindella je dh tip top dear, cindella 1200mg dari dlu org tahu keberkesanannya , sbbtu sampai skrg cindella still masih dalam pasaran, so for those yg nak grab, boleh grab dgn harga rm530only for fullset!! Boleh 10 kali drip ya sbb fullset akan dpt 10set😍😍😍 so nak join postage esok boleh whatsap i 011-33375249 nak tanya apa2 also can ya💋 .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

Komposisi Cindella EGF Complexion :
6 x 5M1 Ampul
Asam askorbat 1250mg
Coenzyme Q10 100mg
Thioctic Acid 250mg
6 x 2M1 Ampul
Epidermal Growth Factor (EGF) 250mg
6 x Vial
Luthione Glutathione 1200mg

Manfaat :
Whitening
– Kompleksi Lighter & pigmentasi
– Anti Oksidan
– Bahkan Kulit Kompleksi
– Anti Pigmentasi / bintik
– Anti Bintik Hitam / Age Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun dalam hati

Anti penuaan
– Meningkatkan Produksi dari Bloods
– Recover Cedera dan Kerusakan Jaringan
– Garis-garis halus dan kerutan halus
– Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
– Halus SkinLifting & Firming
– Perbaikan longgar dan kendur Kulit
– Firmer dan Mengangkat Kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Dosis :
Suntikkan seminggu sekali secara IV 1 set ( 1 ampul 5 ml + 1 vial serbuk + 1 ampul 2ml)

Made in Korea
Packing : 6 set (6 ampul x 5ml, 6 ampul x 2ml, 6 vial)

Price : Rp. 670.000,-

#cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaegf #cindellaegfcomplexion #cindellaegfcomplexionskinwhitening
#suntikputihaman #suntikpemutihmurah #suntikputih #suntikputihjakarta #suntikvitc #suntikpemutih #glutax #infusputih #infusputihjakarta #infusputihsurabaya #injeksimurah #injeksiwhitening #injeksiputih #infuswhitening #pemutihbadan #pemutihkulit

CINDELLA WHITENING INJECTION merupakan produk yang popular di KOREA. Kebanyakan klinik aesthetic menggunakan produk ini untuk proses pemutihan kulit pasiennya. Cindella whitening ini dipercaya sangat berkesan memberikan efek pemutihan pada kulit.

Packing 1 set Cindella Whitening :
1 Ampul cindella
1 ampul luthione 600mg
1 ampul vitamin c

Cindella Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha – llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .

Whitening
– Kulit lebih cerah dan mengatasi pigmentasi
– Anti Oksidan
– Anti pigmentasi / Freckles
– Anti Bintik Hitam / Umur Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori yang besar dan meningkatkan warna kulit lebih putih

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
– Meningkatkan Produksi dari darah
– Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
– Garis-garis halus dan kerutan halus memudar
– Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
– Skin Lifting & Firming
– Perbaikan Kulit
– Firmer dan mengangkat kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Infus sekali seminggu selama 10 kali untuk pengobatan. 1 vial dari Luthione, 1 ampul Cindella dan 1 botol Vitamin C -mix dengan 100ml Aquades
perawatan : 1x dalam 2 minggu – 1x sebulan

#cindella #cindellawhitening #cindella1200mg #cindella600mg #cindellamurah #cindella3 #cindellamalaysia #cindellamurahoriginal #cindellamurahori #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaoriginaldirectkorea #cindellabione #cindellabione600mg #cindellaborong #cindellabrunei #cindellacastle #cindelladrink2000mg #cindellainjection #cindellainfo #cindellainjectionoriginal #cindellakorea #cindellanew #cindellasale #cindellatestimoni

Cindella 1200 MG Whitening terbaik di KOREA!

1 set berisi 10 Ampul + 20 Vial * Cindella 10 Ampul (komposisi : Thiotic acid .aka. Lipoic acid 5 ml / ampul)
* Luthione 10 Vial (komposisi : Glutathione 1200 mg / vial)
* Vitamin C 10 Vial (komposisi : Ascorbic acid 20 ml / vial)

Manfaat :
- Whitening
- Perbaikan Sel
- Anti Aging

Dosis :
1 set (1 ampul Cindella + 1 vial Luthione + 1 vial Vitamin C) di-mix dgn 100 ml NaCL lalu diinfuskan melalui intravena IV.

Rekomendasi dosis :
* Whitening : Seminggu sekali treatment selama 10 sesi
* Maintenance : Dua minggu sekali sesi

Price : Rp. 3.500.000,-

#cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindella1200mg #suntikputihaman #suntikpemutihmurah #suntikputih #suntikputihjakarta #suntikvitc #suntikpemutih #glutathione #glutax #whiteninginjectionmurah #whiteninginjection #whiteninginjectionoriginal #whiteninginjections #injeksiglutaxitaly #injeksimurah #injeksiwhitening #injeksiglutax #injeksiputih #onlineshopjakarta #cewekseksi #pemutihbadan #pemutihkulit #perawatankulit #perawatantubuh

CINDELLA WHITENING INJECTION merupakan produk yang popular di KOREA. Kebanyakan klinik aesthetic menggunakan produk ini untuk proses pemutihan kulit pasiennya. Cindella whitening ini dipercaya sangat berkesan memberikan efek pemutihan pada kulit.

Packing 1 set Cindella Whitening :
1 Ampul cindella
1 ampul luthione 600mg
1 ampul vitamin c

Cindella Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha – llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .

Whitening
– Kulit lebih cerah dan mengatasi pigmentasi
– Anti Oksidan
– Anti pigmentasi / Freckles
– Anti Bintik Hitam / Umur Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori yang besar dan meningkatkan warna kulit lebih putih

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
– Meningkatkan Produksi dari darah
– Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
– Garis-garis halus dan kerutan halus memudar
– Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
– Skin Lifting & Firming
– Perbaikan Kulit
– Firmer dan mengangkat kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Infus sekali seminggu selama 10 kali untuk pengobatan. 1 vial dari Luthione, 1 ampul Cindella dan 1 botol Vitamin C -mix dengan 100ml Aquades
perawatan : 1x dalam 2 minggu – 1x sebulan

#cindella #cindellawhitening #cindella1200mg #cindella600mg #cindellamurah #cindella3 #cindellamalaysia #cindellamurahoriginal #cindellamurahori #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaoriginaldirectkorea #cindellabione #cindellabione600mg #cindellaborong #cindellabrunei #cindellacastle #cindelladrink2000mg #cindellainjection #cindellainfo #cindellainjectionoriginal #cindellakorea #cindellanew #cindellasale #cindellatestimoni

CINDELLA WHITENING SERIES
Rp. 2.100.000,-
.
BOLEH BELI SATUAN
-VITAMIN C CINDELLA Rp. 775.000
-LUTHIONE CINDELLA Rp. 775.000
-CINDELLA ORIGINAL Rp. 875.000
.
BOLEH ECER PERSET
-1 SET CINDELLA SERIES 250.000
-5 SET CINDELLA SERIES 1.100.000,-
.
follow juga @testi.asyifa_zafirah , @asyifa_zafirah_ , @olshopzafirah utk cek testimoni pengiriman dan produk lain dari cabang toko kami.
.
BBM: D96C06BC
LINE: asyifazafirah
SMS: 082343672475

#cindella #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #cindella600mg #jualcindella #jualcindellawhitening #cindellawhitening #cindellawhiteninginjection #cindellaseriesset #cindellawhiteningseries #vitaminccindella #lutihionecindella #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellamurah #cindellamurahoriginal #vitccindella #cindellavitaminc #cindellavitc #vindellaluthione #cindellaindonesia

Most Popular Instagram Hashtags