#cindellaori

2750 posts

TOP POSTS

Cindella 1200mg

Harga Sale only 2.800.000
Harga beli eceran 1 set 330.000

Cindella , Whitening Terbaik di Korea.

1 set berisi 3 jenis (10 ampul + 20 vial) :
> CINDELLA 10ampul/box (komposisi : Thiotic acid aka -lipoic acid 5ml/ampul)
> LUTHIONE 10vial/box (komposisi : Glutathione 1200mg/vial)
> Vitamin C 10vial/box (komposisi : Ascorbic Acid 20ml/vial)

Meningkatkan aksi antioksidan Vitamin C , Vitamin E , Coenzyme Q , Glutathione .
400 kali lebih dari antioksidan dari vitamin C , E dan menahan oksigen berbahaya .

Manfaat dan pengaruh (Luthione + Cindella + Vitamin C) bagi tubuh : *Whitening
Kulit lebih putih dan cerah
Anti Oksidan
Anti pigmentasi / Freckles
Anti Bintik Hitam
Menekan pembentukan jerawat / noda
Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit *Perbaikan sel
Penyembuhan Luka dan Scar
Merangsang Kolagen
Menghilangkan Racun di Hati *Anti Aging
Meningkatkan Produksi dari darah
Menyembuhkan Cedera dan Kerusakan Jaringan
Menghilangkan Garis-garis halus dan kerutan
Meningkatkan imunitas , Stabilitas tidur
Skin Lifting & Firming
Perbaikan Kulit
Firmer dan mengangkat kulit mati
Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Dosis dan cara pemakaian :
Campurkan 1 vial LUTHIONE + 1 vial Vitamin C + 1 ampul CINDELLA dengan 100ml air NACL

#cindellansgrup
#cindellaori #cindella1200mgori #cindella #cindella1200mg #cindella1200 #cindella1200mgmurah #infuswhitening #infuswhiteningmurah #infuswhiteningjogja #infuswhiteningjakarta#suntikputih #suntikputihori #suntikputihasli #suntikputihcepat #injeksiglutax

Cindella whitening infus

Harga : 2jt per box
Harga ecer : 210rb per set

Isi :
10 Ampul cindella
10 ampul luthione 600mg
10 ampul vitamin c

Cindella , Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha - llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .

Meningkatkan aksi antioksi dan Vitamin C , Vitamin E , Coenzyme Q , Glutathione .
400 kali lebih dari anti oksi dan dari vitamin C , E dan menahan oksigen berbahaya .

Whitening
- Kulit lebih cerah dan pigmentasi
- Anti Oksidan
- Anti pigmentasi / Freckles
- Anti BintikHitam / Umur Spot
- Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
- Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Perbaikan sel
- Penyembuhan Luka dan Scar
- Merangsang Kolagen
- Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
- Meningkatkan Produksi dari darah
- Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
- Garis-garis halus dan kerutan halus
- Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
- Skin Lifting & Firming
- Perbaikan Kulit
- Firmer dan mengangkat kulit
- Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Sekali seminggu , 10 kali untuk pengobatan .
perawatan : 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan

METODE :
intravena ( IV )

#cindellaori #cindellaorimurah #cindellawhiteninginfus #cindellawhitening #Cinderellainfus #infuswhitening #infuswhiteningampuh #infuswhiteningartis #suntikputihmurah #suntikputih #jualsuntikputih #injeksishopbdg #distributorsuntikputih #distributorsuntikputihbandung

Sape cakap laki tak boleh inject ? Tengok abang kita sorang ni . Uishhh gempak gilaaaaa dia punya result serious tip top uollsss . Brother ni guna cindella1200mg . Skin jadi putih lepas drip cindella katanya . Ramai la awek awek usha nanti πŸ˜‚ . Cindella1200mg memang power gila . Boleh buat skin putih and at the same time glowingkan muka yang kusam . Hebat kan ? Korang boleh jadi macam brother ni . WhatsApp sis now now now

100% original tauuu

WhatsApp 0145168978

#VeniscyNexgenProwhite#MixingWhite#Glutaxdna#Rochexl#PlacentaLucchini#Vitamax#Evgenisdumovit#Cindella#EsenseuWhite#OrientalPlatinum#Oriental#REXADVANCE#Transamin#Complexion#Glutax15G#japanplatinummurah#japanplatinum#showwhite#nanguang#AWDwhitening#REXwhitening#cindella1200mg#cindellaori#japanplatinuminjection#cindelle3000#cindelle3000murah#dropship#dropshipneeded

Hai olsssss 😘😘 Rex Pharma Advance pilihan no 1 artis2 sekarang untuk whitening injection paling laris musim ini 😍
Ramai memilih #RexPharma fullset sebagai agen pencerahan kulit terbaik abad ini.. KikikiπŸ˜„ Admin pun drip guna Rex Pharma #GVC ni jgk taw.. Mmg bestttt πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Harga fullset RM850 promosi πŸ‘ˆ
Next month naik harga kepada RM950 plk ya utk fullset.. So cepat2 beli skrg, tengah harga jimat ni tau.. Nak beli loose set pun blh mcm dlm gambar ni, hanya RM160 satu set ❀❀
.
#FullSetGVC #RexPharmaGroup #RexPharma #pharmacy #whiteninginjection #oriMurah #berpatutan #AdvancedGlutathione #VitaminC #CindellaOri #q10 #Original #ScanBarCode #OriFromHungary #CerahGebuKebabomm

Cindella 3 whitening
Rp. 1.250.000

Made in Korea

Isi :
10 Set (10 vial + 10 ampul)
Meningkatkan aksi antioksidan Vitamin C , Vitamin E , Coenzyme Q , Glutathione .
400 kali lebih dari antioksidan dari vitamin C , E dan menahan oksigen berbahaya .

Manfaat :
Memutihkan dan mencerahkan kulitSebagai Anti OksidanSebagai Anti AgingMenghilangkan Garis-garis halus dan kerutanFirmer dan mengangkat kulit matiMeningkatkan Kekuatan Kulit dan ElastisitasSkin Lifting & FirmingMinimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Dosis dan cara pemakaian :
Campurkan 1 vial + 1 ampul Cindella III, infus secara intravena 1x perminggu.
.

follow juga @testi.asyifa_zafirah , @asyifa_zafirah , @olshopzafirah utk cek testimoni pengiriman dan produk lain dari cabang toko kami.
.
BBM: D96C06BC
LINE: asyifazafirah
SMS: 082343672475

#cindella3rdgeneration #cindellawhiteninginjection #cindellawhitening #cindellawhiteninginjectionkorea #cindella3 #cindellaiii #cindella3murah #cindella3original #cindella3ori #jualcindella3 #jualcindellaiii #cindella #jualcindella #jualcindellawhitening #cindellawhitening #cindellawhiteninginjection #cindellaseriesset #cindellawhiteningseries #vitaminccindella #lutihionecindella #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellamurah #cindellamurahoriginal #vitccindella #cindellavitaminc #cindellavitc #vindellaluthione #cindellaindonesia

CINDELLA Whitening infus
Isi;
Cindella 10amp
Luthione 10vial
Vitamin C 10vial

Fungsi Whitening
- memutihkan warna kulit
- Kulit lebih cerah dan pigmentasi
- Anti Oksidan
- Anti pigmentasi / Freckles
- Anti BintikHitam / Umur Spot
- Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
- Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Perbaikan sel
- Penyembuhan Luka dan Scar
- Merangsang Kolagen
- Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
- Meningkatkan Produksi dari darah
- Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
- Garis-garis halus dan kerutan halus
- Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
- Skin Lifting & Firming
- Perbaikan Kulit
- Firmer dan mengangkat kulit
- Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Sekali seminggu , 10 kali untuk pengobatan .
perawatan : 1x dalam 2 minggu - 1x sebulan

Waaa lengkap sekali kandungan dan fungsinya yaaa.. Yuu coba say... Yg tidak suka infus ada nih series CINDELLA iii suntik. Ecer bisa.. Harga special Murahnyaaa.
.
.
#cindellaori #kojicoriginal #glutaxori #glutaxsolo #glutax #injeksipemutihkulit #glutaxoriginal #glutaxinjeksi #glutaxmurahoriginal #injeksiwhitening #pemutih #injeksipemutih #perawatanwanita #paketpemutih #alatsuntik #needle #injeksidokter #injeksiglutax #langganandokter #infusdokter #tationil #tationilvietnam #paketinjeksi #rodotexoriginal #pemutihresepdokter #tationilmilano #laroscorbine #vitamincinjeksi #cindella #cindellainfus

Cindella1200mg

Tipu la kalau korang tak kenal injection ni . Injection ni memang meletop gila . Dah ramai customer yang guna cindella dan bagi feedback yang baik . Nak kesan lagi cun try combine dengan mixing white . Bertambahlah white white la korang lepas cucuk injection ni

FULLSET RM550 10x drip
Free postage

100% original tauuu

WhatsApp 0145168978

#Glutax600GS#Glutax300GS#VeniscyNexgenProwhite#MixingWhite#Glutax#Injection#Rochexl#PlacentaLucchini#Vitamax#Evgenisdumovit#Cindella#EsenseuWhite#OrientalPlatinum#Oriental#Glutax2000GS#Tren#Transamin#Complexion#BeautyInjection#Glutax15G#japanplatinummurah#japanplatinum#snowwhiteinjection#showwhite#nanguang#nanguangoriginal#cindella1200mg#cindellaori#japanplatinuminjection#nanguangoriginal#nanguangtaiwan

MOST RECENT

Manfaat atau Fungsi utama dari produk Cindella III adalah sbb : *Membuat kulit jadi lebih putih secara instan dan merata
*Menyamarkan sekaligus menghilangkan bintik-bintik dan bercak2 hitam hitam pada kulit
*Menutrisi kulit serta meregnerasikan sel-sel kulit yang mati
*Mengenceangkan serta menghilangkan garis-garis halus dan kerutan pada kulit akibat penuaan
*Meringankan serta melembabkan kulit yang kering agar tidak kelihatan kusam
*Baik di gunakan untuk Anti Aging/Anti kerut
*Sebagai anti oksidan yang baik yang sangat di butuhkan tubuh
*Menyehatkan kulit serta meningkatkan kulitas kulit agar terlihat lebih kenyal dan elastis
*Mengecilkan pori-pori yang cendrung membesar sekaligus meningkatkan warna kulit
*Skin Lifting & Firming
*Mengatasi masalah bopeng atau scar yang di timbulkan oleh jerawat dan cacar
*Mempercepat penyembuhan luka
*Melawan Radikal bebas serta racun-racun yang berbahaya di dialam tubuh
*Meningkatkan sistem imun agar tubuh tetap terjaga dan tetap Fit
*Memproduksi Collagen dan protein untuk pembentukan dan perbaikan kulit
*Merangsang produksi Glutathione di dalam tubuh
*Merangsang produksi dan kerja Vitamin agar mudah terserap tubuh
*Merawat kesehatan kulit, rambut, mata dan kuku
*Membantu serta mengatasi masalah stress tubuh akibat kelelahan
*Memperbaikan dan merawat tulang dan gigi

Negara produksiΒ : Korea Selatan

Isi dalam kemasanΒ : 10 Ampul + 10 Vial (10 Set)

#cindellaori #cindellabione #cindella #cindella1200mg #cindella600mg #cindellawhitening #jualcindella #cindellaegf #cindellaegfcomplexion #cindellaegfcomplexionskinwhitening #cindellaecer #cindellaiii #cindellainjectionoriginal #cindellainjection #cindellainjectionmurah #cindella3 #cindella3000 #cindella1200mgmurah #cindella1200mgori #cindella1200 #cindella1200mgmurahoriginal #cindella600 #cindella600mgoriginal #cindella600mgmurah

Komposisi Cindella 5 in 1 EGF :
6 x 5M1 Ampul
Asam askorbat 1250mg
Coenzyme Q10 100mg
Thioctic Acid 250mg
6 x 2M1 Ampul
Epidermal Growth Factor (EGF) 250mg
6 x Vial
Luthione Glutathione 1200mg

Manfaat Cindella 5 in 1 EGF :
Whitening
– Kompleksi Lighter & pigmentasi
– Anti Oksidan
– Bahkan Kulit Kompleksi
– Anti Pigmentasi / bintik
– Anti Bintik Hitam / Age Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori dan meningkatkan warna kulit

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun dalam hati

Anti penuaan
– Meningkatkan Produksi dari Bloods
– Recover Cedera dan Kerusakan Jaringan
– Garis-garis halus dan kerutan halus
– Meningkatkan imunitas, stabilitas tidur
– Halus SkinLifting & Firming
– Perbaikan longgar dan kendur Kulit
– Firmer dan Mengangkat Kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

#cindellaori #cindellabione #cindella #cindella1200mg #cindella600mg #cindellawhitening #jualcindella #cindellaegf #cindellaegfcomplexion #cindellaegfcomplexionskinwhitening #cindellaecer #cindellaiii #cindellainjectionoriginal #cindellainjection #cindellainjectionmurah #cindella3 #cindella3000 #cindella1200mgmurah #cindella1200mgori #cindella1200 #cindella1200mgmurahoriginal #cindella600 #cindella600mgoriginal #cindella600mgmurah

Fullset RM850 sahaja (8set)
Satu set whitening injection from #RexPharmaGroup uollsss akan dapat 4 item ni πŸ‘†tau.. Ada :
- Advanced Glutathione - Cindelle
- Vitamin C
- Q10
.
Harga satu set (4 item) ni RM160.00 tau inc postage 😊
.
Beli #FULLSET lagi murah tau, hanya RM850 shj πŸ‘Œ
Ada 8 set dlm fullset ni.. Uollsss drip seminggu sekali, dan hasilnya mmg best kebabommm!! Pilihan ramai artis masa kini untuk cerah cantik 😍
.
Jom dm admin skrg utk oder now ❗❗
Raya #Aidilfitri dah dekat uolllss, jom ler PUTIH GEBU PLUS++ RAYA ni 😱😍
.
#whiteninginjection #RexPharmaGroup #awd #FullSetGVC #Original #AdvancedGlutathione #Cindella #VitaminC #q10 #oriMurah #ScanBarCode #SuntikJerr #Malaysia #Singapore #berpatutan #TrustedSeller #CindellaOri #Complexion6 #Cindelle #GVC #Glowing #putih #drip

CINDELLA WHITENING INJECTION merupakan produk yang popular di KOREA. Kebanyakan klinik aesthetic menggunakan produk ini untuk proses pemutihan kulit pasiennya. Cindella whitening ini dipercaya sangat berkesan memberikan efek pemutihan pada kulit.

Packing 1 set Cindella Whitening :
1 Ampul cindella
1 ampul luthione 600mg
1 ampul vitamin c

Cindella Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha – llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .

Whitening
– Kulit lebih cerah dan mengatasi pigmentasi
– Anti Oksidan
– Anti pigmentasi / Freckles
– Anti Bintik Hitam / Umur Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori yang besar dan meningkatkan warna kulit lebih putih

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
– Meningkatkan Produksi dari darah
– Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
– Garis-garis halus dan kerutan halus memudar
– Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
– Skin Lifting & Firming
– Perbaikan Kulit
– Firmer dan mengangkat kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Infus sekali seminggu selama 10 kali untuk pengobatan. 1 vial dari Luthione, 1 ampul Cindella dan 1 botol Vitamin C -mix dengan 100ml Aquades
perawatan : 1x dalam 2 minggu – 1x sebulan

#cindella #cindellawhitening #cindella1200mg #cindella600mg #cindellamurah #cindella3 #cindellamalaysia #cindellamurahoriginal #cindellamurahori #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaoriginaldirectkorea #cindellabione #cindellabione600mg #cindellaborong #cindellabrunei #cindellacastle #cindelladrink2000mg #cindellainjection #cindellainfo #cindellainjectionoriginal #cindellakorea #cindellanew #cindellasale #cindellatestimoni

CINDELLA WHITENING INJECTION merupakan produk yang popular di KOREA. Kebanyakan klinik aesthetic menggunakan produk ini untuk proses pemutihan kulit pasiennya. Cindella whitening ini dipercaya sangat berkesan memberikan efek pemutihan pada kulit.

Packing 1 set Cindella Whitening :
10 Ampul cindella
10 ampul luthione 600mg
10 ampul vitamin c

Cindella Whitening Injeksi Terbaik di Korea.
Disebut Injeksi Cindella ,injeksi baby face dan terdiri dari bahan utama asam alpha – llipoic ,
bergerak di dalam dan di luar sel untuk memberantas Oxigen aktif , bantuan antioksi dan dari kekuatan untuk antioksidan .

Whitening
– Kulit lebih cerah dan mengatasi pigmentasi
– Anti Oksidan
– Anti pigmentasi / Freckles
– Anti Bintik Hitam / Umur Spot
– Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawat
– Minimalkan pori-pori yang besar dan meningkatkan warna kulit lebih putih

Perbaikan sel
– Penyembuhan Luka dan Scar
– Merangsang Kolagen
– Menghilangkan Racun di Hati

anti Aging
– Meningkatkan Produksi dari darah
– Menyembuhkan Cedera Jaringan dan Kerusakan
– Garis-garis halus dan kerutan halus memudar
– Meningkatkan imunitas ,Stabilitas tidur
– Skin Lifting & Firming
– Perbaikan Kulit
– Firmer dan mengangkat kulit
– Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas

Rekomendasi dosis :
Infus sekali seminggu selama 10 kali untuk pengobatan. 1 vial dari Luthione, 1 ampul Cindella dan 1 botol Vitamin C -mix dengan 100ml Aquades
perawatan : 1x dalam 2 minggu – 1x sebulan

#cindella #cindellawhitening #cindella1200mg #cindella600mg #cindellamurah #cindella3 #cindellamalaysia #cindellamurahoriginal #cindellamurahori #cindellaoriginal #cindellaori #cindellaoriginalmurah #cindellaoriginaldirectkorea #cindellabione #cindellabione600mg #cindellaborong #cindellabrunei #cindellacastle #cindelladrink2000mg #cindellainjection #cindellainfo #cindellainjectionoriginal #cindellakorea #cindellanew #cindellasale #cindellatestimoni

Wah.. Bila customer seronok drip #awd sebab nampak perubahan kulit makin cerah cantik 😍
Fullset whitening injection from Rex Pharma Group hanya RM850 sahaja! .

Beli fullset boleh drip 8kali tau.. Ada advanced glutathione, Vitamin C, Q10 dan Cindella.. RM850
Rm850
RM850
.

Nak beli satu set sahaja pun boleh, hanya RM160 inc pos 😊
.

Kalau nak cuba loose set Complexion 6 (Fullset 4kali drip RM980)
boleh jugak, hanya RM290 satu set.. 😊
Jom la cantikΒ².. Tak nak ke kulit putih cerah gebu?? Raya dah dekat ni tau. Mana tau boleh surprise kan sanak saudara dgn kulit tubuh badan yg putih meletop cantik kebabommm!! .

#MasgebuWhitening #RexPharmaGroup #InjectionWhitening #AdvancedGlutathione #Cindella #q10 #VitaminC
#CindellaOri #Complexion6 #dripWhitening #injectionvitaminc #Malaysia #Singapore

Ada masalah kulit berjerawat ? Kulit kusam kulit berminyak dan kulit gelap ?

EVGENIS DUMOVIT boleh menbantu . Kesan seawal satu kali penggunaan uolls . Kesan dia memang gila gila power . Harga pun affordable harga kasih sayang sis bagi . Nak tolong korang dapatkan kulit idaman korang ni . Evgenis ni hot item tau . Ramai yang repeat order evgenis ni sebab tu stock evgenis sangat terhad . Barang baik punya
Recommended Dosage :
Intravenous IV Infusion (Drip). Once a week. (*depends to your body metabolism). Then can reduce the dosage to 1 injection every weeks for maintenance.
However, doctor’s advice is needed if you wish to know regarding the dosage.

NOT SUITABLE FOR

Pregnant woman and breastfeeding
Injection on women period
Allergy to vitamin (any kind)
Patient with cardiovascular problem

PRACTICAL ADVICE

Drink 2-3 liters of water a day
Avoid the consumption of beverages, especially seafood, coffee and alcohol

Free postage 🌷
For more info do
WhatsApp 0145168978

100% original tauuu

WhatsApp 0145168978

#VeniscyNexgenProwhite#MixingWhite#Glutax#Roche#PlacentaLucchini#Vitamax#Evgenis#Cindella#EsenseuWhite#OrientalPlatinum#Oriental#REXADVANCE#Transamin#Complexion#Glutax15G#japanplatinummurah#japanplatinum#showwhite#nanguang#AWDwhitening#REXwhitening#cindella1200mg#cindellaori#japanplatinuminjection#cindelle3000#cindelle3000murah#dropship#dropshipneeded#EvgenisDumovit#evgenisdumovitmurah

Set PUTIH GEBU ❗❗
Satu set whitening injection from #RexPharmaGroup uollsss akan dapat 4 item ni πŸ‘†tau.. Ada :
- Advanced Glutathione - Cindelle
- Vitamin C
- Q10
.
Harga satu set (4 item) ni RM160.00 tau inc postage 😊
.
Beli #FULLSET lagi murah tau, hanya RM850 shj πŸ‘Œ
Ada 8 set dlm fullset ni.. Uollsss drip seminggu sekali, dan hasilnya mmg best kebabommm!! Pilihan ramai artis masa kini untuk cerah cantik 😍
.
Jom dm admin skrg utk oder now ❗❗
Raya #Aidilfitri dah dekat uolllss, jom ler PUTIH GEBU PLUS++ RAYA ni 😱😍
.
#whiteninginjection #RexPharmaGroup #awd #FullSetGVC #Original #AdvancedGlutathione #Cindella #VitaminC #q10 #oriMurah #ScanBarCode #SuntikJerr #Malaysia #Singapore #berpatutan #TrustedSeller #CindellaOri #Complexion6 #Cindelle #GVC #Glowing #putih #drip

PROSEDUR INFUS CINDELLA SERIES

1) Siapkan peralatan : - 1vial serbuk LUTHIONE - 1vial VITAMIN C - 1ampul CINDELLA - 2spuit 10cc - 1pcs wing needle 23g - 1pcs selang infus - 1pcs cairan infus NaCl

2) Isi spuit pertama (spuit 10cc) dengan 1vial serbuk LUTHIONE yang dilarutkan dengan 10ml cairan infus NaCl (larut sempurna tanpa endapan)
3) Gunakan spuit kedua (spuit 10cc) untuk mencampur 1vial VITAMIN C dan 1ampul CINDELLA ke dalam cairan infus
4) Persiapkan perlengkapan infus dengan menghubungkan cairan infus dengan selang infus

5) Injeksikan spuit pertama yang berisi vial serbuk LUTHIONE yang telah dilarutkan dengan menggunakan wing needle

6) Lepaskan spuit pertama tanpa mencabut wing needle dan hubungkan dengan selang infus
7) Gunakan flow paling cepat Estimasi waktu yang dibutuhkan sekitat 30menit

get the best result from the best products with the best way...
β™‘Salam😊Cantikβ™‘
.
.

#cindellaori #kojicoriginal #glutaxori #glutaxsolo #glutax #injeksipemutihkulit #glutaxoriginal #glutaxinjeksi #glutaxmurahoriginal #injeksiwhitening #pemutih #injeksipemutih #perawatanwanita #paketpemutih #alatsuntik #needle #injeksidokter #injeksiglutax #langganandokter #onemed #infusdokter #tationil #tationilvietnam #paketinjeksi #rodotexoriginal #pemutihresepdokter #tationilmilano #laroscorbine #vitamincinjeksi #prosedurcindella

Satu set whitening injection from #RexPharmaGroup uollsss akan dapat 4 item ni πŸ‘†tau.. Ada :
- Advanced Glutathione - Cindelle
- Vitamin C
- Q10
.
Harga satu set (4 item) ni RM160.00 tau inc postage 😊
.
Beli #FULLSET lagi murah tau, hanya RM850 shj πŸ‘Œ
Ada 8 set dlm fullset ni.. Uollsss drip seminggu sekali, dan hasilnya mmg best kebabommm!! Pilihan ramai artis masa kini untuk cerah cantik 😍
.
Jom dm admin skrg utk oder now ❗❗
Raya #Aidilfitri dah dekat uolllss, jom ler PUTIH GEBU PLUS++ RAYA ni 😱😍
.
#whiteninginjection #RexPharmaGroup #awd #FullSetGVC #Original #AdvancedGlutathione #Cindella #VitaminC #q10 #oriMurah #ScanBarCode #SuntikJerr #Malaysia #Singapore #berpatutan #TrustedSeller #CindellaOri #Complexion6 #Cindelle #GVC #Glowing #putih #drip

Fullset RM850 sahaja (8set)
Satu set whitening injection from #RexPharmaGroup uollsss akan dapat 4 item ni πŸ‘†tau.. Ada :
- Advanced Glutathione - Cindelle
- Vitamin C
- Q10
.
Harga satu set (4 item) ni RM160.00 tau inc postage 😊
.
Beli #FULLSET lagi murah tau, hanya RM850 shj πŸ‘Œ
Ada 8 set dlm fullset ni.. Uollsss drip seminggu sekali, dan hasilnya mmg best kebabommm!! Pilihan ramai artis masa kini untuk cerah cantik 😍
.
Jom dm admin skrg utk oder now ❗❗
Raya #Aidilfitri dah dekat uolllss, jom ler PUTIH GEBU PLUS++ RAYA ni 😱😍
.
#whiteninginjection #RexPharmaGroup #awd #FullSetGVC #Original #AdvancedGlutathione #Cindella #VitaminC #q10 #oriMurah #ScanBarCode #SuntikJerr #Malaysia #Singapore #berpatutan #TrustedSeller #CindellaOri #Complexion6 #Cindelle #GVC #Glowing #putih #drip

😍 New product!! Formulated by Rex Beauty Pharm from Hungary, one of the most leading pharmaceutical products suppliers and this is currently their hot selling products for skin whitening.
.
βœ” Higher in dose compare to Cindella 1200mg and absolutely safe to use. This product would not only make your skin appear fairer but also super anti-aging as it come with thiotic acid and coenzyme Q10, protect the liver and antioxidant.
.
βœ” This product are widely use by aesthetician in Philippines.
βœ” This product inhibits an enzyme called tyrosinase which produces melanin, the dark pigment in our skin.
.
Wanna know more? WhatsApp us @ left ur no in comment or surf your internet www.rexbeautypharm.com
.
PROMOTION RM850 😍😍
(Full Set - 8x drip)
#rexpharmaglutathione #rexpharma
#injectionputih #injectionvitaminc #whiteninginjection #injectiongluta
#CindellaOri
#Original
πŸ’― Original ❗❗

Stock Cindella 1200mg masih top ranking no 2 orang duk book!! πŸ˜ƒ Hari2 customer tanya nk oder Cindella ni.. .
Nak putih cerah gebu macam awek2 #Thailand 😱😱 Jom try Cindella 1200mg ❗❗ Akak jual RM650 shj okay 😘😘 Fullset ada 10 set πŸ‘Œ

Berminat boleh dm @ tinggalkan no fon di komen. Akak akan whatsapp uolllsssss 😘😘
Kalau tak nak putih sekarang, nak putih bila lagi??? πŸ’‹πŸ’‹ Tak kan nak tengok jerr bf/suami jeling gugurl lain yg putih gebu gebasss.. 😱😱 NO! NO! NO!! HATI-HATI BARANGAN YANG FAKE ❗❗ #InjectionWhitening #CindellaOri #OriginalPutih #MurahBerpatutan #HatiHatiDenganFake #CerahGebuKebabomm #KulitPinkish #KulitLembut #OriginalCindella #1200mg #SuntikCantik #Korea #Thailand #Malaysia #Singapore #Indonesia #CerahPink #SuntikJerr

Hai olsssss 😘😘 Rex Pharma Advance pilihan no 1 artis2 sekarang untuk whitening injection paling laris musim ini 😍
Ramai memilih #RexPharma fullset sebagai agen pencerahan kulit terbaik abad ini.. KikikiπŸ˜„ Admin pun drip guna Rex Pharma #GVC ni jgk taw.. Mmg bestttt πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Harga fullset RM850 promosi πŸ‘ˆ
Next month naik harga kepada RM950 plk ya utk fullset.. So cepat2 beli skrg, tengah harga jimat ni tau.. Nak beli loose set pun blh mcm dlm gambar ni, hanya RM160 satu set ❀❀
.
#FullSetGVC #RexPharmaGroup #RexPharma #pharmacy #whiteninginjection #oriMurah #berpatutan #AdvancedGlutathione #VitaminC #CindellaOri #q10 #Original #ScanBarCode #OriFromHungary #CerahGebuKebabomm

Alhamdulillah.. Antara yg dah bankin ptg ni, cust kita ni oder FULLSET Rex Pharma #GVC atau ada yg panggil AWD 😊
.

Nak oder loose set Rex Pharma #GVC pun boleh tau.. Hanya RM160.00 satu set.. Murah berpatutan yg penting ori πŸ’―
Hari ni kita terima banyak payment from customers 😍
Alhamdulillah.. Ramai yg memilih Rex Pharma fullset #GVC sebagai whitening injection paling best πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜
.
Nak oder jugak?? Mai dm admin skrg nah. Harga terlajak murah berpatutan gerenti #Original πŸ’―
HATI2 DENGAN BARANGAN YANG FAKE ❗❗
Beli dgn mas, ofkosss ori kilang.. Ada kod bar dkt box blh scan πŸ₯
.
#Original #RexPharma #GVC #whiteninginjection #putih #rex #pharmacy #group #AdvancedGlutathione #VitaminC #CindellaOri #q10 #Malaysia #Singapore

SALAM JUMAAT SAYANG... πŸŽ‰
Rex Pharma fullset whitening injection (Advanced Whitening) hanya RM850 original meletop!! Pilihan ramai masa kini.. Satu set ada :
- Advanced Glutathione
- Q10
- Cindelle
- Vitamin C
.
Jom oder skrg kesayangan admin sekalian.. Drip setiap minggu untuk dpt kn result bessttt πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Dm admin tau 😘😘
.
#RexPharmaGroup #Original #whiteninginjection #dripjb #AdvancedGlutathione #q10 #Cindelle #VitaminC #oriMurah #berpatutan #Malaysia #Singapore #CindellaOri #GVC #Complexion6 #Cindella #Whitening #Glowing

REX ADVANCE 🌸

Product baru yang tengah meletop letop ni uolls . Nak putih melepak gebu gebas sis recommed ambik yang ni AWD whitening . AWD ni baru lagi kat malaysia . Panas panas lagi
Advanced Glutathione & Vitamin C & Cindelle

Specification:
Glutathione 1500mg
Vitamin C 500mg/5ml
Thioctic acid 25mg/5ml

Fuction: Antioxidant;Skin whitening, Protect the liver;Anti-aging

Usage: IM OR IV

Package: 8 vial glutathione per tray per box, 8 solvent VC per tray per box, 8 amp thioctic acid per tray per box, three boxes per set.

Product name Rex Advance

Usage two vial per time per week or one vial per time, two times per week

Storage Protect from light and moisture.Store in a cool dry place
Warning : Should not be used by pregnant or lactating women

100% original tauuu

WhatsApp 0145168978

#VeniscyNexgenProwhite#MixingWhite#GlutaxDNA#Rochexl#PlacentaLucchini#Vitamax#Evgenis#Cindella#EsenseuWhite#OrientalPlatinum#Oriental#REXADVANCE#Transamin#Complexion#Glutax15G#japanplatinummurah#japanplatinum#showwhite#nanguang#AWDwhitening#REXwhitening#cindella1200mg#cindellaori#japanplatinuminjection#cindelle3000#cindelle3000murah#dropship#evgenisdumovit

Most Popular Instagram Hashtags