#cincinemasbajet

MOST RECENT

๐ŸŒผTeringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
๐ŸŒผMesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
๐ŸŒผMesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
๐ŸŒผOkeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
๐ŸŒผSebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)

๐ŸŒผTeringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
๐ŸŒผMesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
๐ŸŒผMesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
๐ŸŒผOkeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
๐ŸŒผSebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)

๐ŸŒผTeringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
๐ŸŒผMesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
๐ŸŒผMesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
๐ŸŒผOkeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
๐ŸŒผSebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)

Amboi lawa. Available dr size 8 ke 17. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ฆCINCIN REBEN ๐Ÿ’ฆ
(RM400++) ๐Ÿ”†2.22/8.0
๐Ÿ”†2.16/8.0
๐Ÿ”†2.15/8.0
๐Ÿ”†2.30/9.5
๐Ÿ”†2.30/10.0
๐Ÿ”†2.30/12.0
๐Ÿ”†2.41/14.0
๐Ÿ”†2.37/14.0
๐Ÿ”†2.39/17.0

Utk pembelian, whatsapp nisak
http://www.wasap.my/60124200898/

Utk cuci2 mata jom join telegram stok update sy๐Ÿ˜€. Wassap sy utk dapatkan link ya๐Ÿ˜˜

#nisakgold #cincinriben #ribbonring #cincinbajet #cincinemas916 #cincinemas #emas916murah #emas916 #emastulen #sayajualemasmurah #emasmurah #emasbajet #cincinemasmurah #cincinemasberlian #cincinemasonline #cincinemas916murah #cincinemasbajet #emas #emasmurah #emasasli #emas916malaysia

Cincin fashion pasir sajat
Lebar 0.5cm
1.55g s9.5 RM292.10
1.93g s15.5 RM361.26
1.90g s17 RM355.80

Lebar 0.7cm (lebih tebal)
3.28g s18.5 RM606.96
3.17g s19 RM586.94

Utk pembelian, whatsapp nisak
http://www.wasap.my/60124200898/

Utk cuci2 mata jom join telegram stok update sy๐Ÿ˜€. Wassap sy utk dapatkan link ya๐Ÿ˜˜

#nisakgold #cincinpasirsajat #cincinbajet #cincinemas916 #cincinemas #emas916murah #emas916 #emastulen #sayajualemasmurah #emasmurah #emasbajet #cincinemasmurah #cincinemasberlian #cincinemasonline #cincinemas916murah #cincinemasbajet #emas #emasmurah #emasasli #emas916malaysia

๐Ÿ’Ÿ Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu ๐Ÿ˜ž
.
.
๐ŸŒน Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒณ Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
๐Ÿต๏ธ Emas ansuran ni selama 6 bulan ๐Ÿ˜‰ yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
๐Ÿ“ Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau ๐Ÿ˜˜.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols

๐Ÿ’Ÿ Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu ๐Ÿ˜ž
.
.
๐ŸŒน Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒณ Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
๐Ÿต๏ธ Emas ansuran ni selama 6 bulan ๐Ÿ˜‰ yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
๐Ÿ“ Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau ๐Ÿ˜˜.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols

Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? ๐Ÿค”Nak beli cash memang tak mampu dah.
.
.
Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau
.
.
Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja
.
.
Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)

Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? ๐Ÿค”Nak beli cash memang tak mampu dah.
.
.
Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau
.
.
Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja
.
.
Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)

Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? ๐Ÿค”Nak beli cash memang tak mampu dah.
.
.
Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau
.
.
Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja
.
.
Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)

๐ŸŒน Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk?
.
.
๐ŸŒน Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
๐ŸŒน Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
๐ŸŒน Kak Liza (017 624 2529)
.
.
๐ŸŒน Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja

๐ŸŒน Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk?
.
.
๐ŸŒน Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
๐ŸŒน Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
๐ŸŒน Kak Liza (017 624 2529)
.
.
๐ŸŒน Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja

๐ŸŒน Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk?
.
.
๐ŸŒน Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
๐ŸŒน Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
๐ŸŒน Kak Liza (017 624 2529)
.
.
๐ŸŒน Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja

๐Ÿฅ€Tiada cash sedebuk? Tapi korang tetap boleh kumpul emas banyak2 ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿฅ€ Jom join ansuran mudah selama 6 bulan
.
.
๐Ÿฅ€ Untuk keterangan lanjut
.
.
๐Ÿฅ€ Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529

๐Ÿฅ€Tiada cash sedebuk? Tapi korang tetap boleh kumpul emas banyak2 ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿฅ€ Jom join ansuran mudah selama 6 bulan
.
.
๐Ÿฅ€ Untuk keterangan lanjut
.
.
๐Ÿฅ€ Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529

๐Ÿฅ€Tiada cash sedebuk? Tapi korang tetap boleh kumpul emas banyak2 ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿฅ€ Jom join ansuran mudah selama 6 bulan
.
.
๐Ÿฅ€ Untuk keterangan lanjut
.
.
๐Ÿฅ€ Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529

CINCIN KERAWANG DAUN EXCLUSIVE

Harga : RM390-RM490
Saiz 10
- 1.94g

Saiz 12
- 2.11g

Saiz 13
- 2.09g

Saiz 14
- 2.05g

Saiz 15
- 2.15g

Saiz 19
- 2.21g

LEBAR : 0.9CM

Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve๐Ÿค—
.
.
I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni
.
.
Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat๐Ÿ˜Š(click link di bio)
.
.
.
Thank you for reading:
.
HanezGoldSilver
(Since 2016)
6013.793.5741

#cincinmerisik #cincinemasmurah #cincinemasbelahrotan #cincinemasbajet #cincinemasmalaysia #cincinmurahmalaysia #cincintunang #cincinnikahpermata #cincinbatu #cincinnikah #cincinpermata #cincinbertunang #cincincouple #cincinbajet
#malaywedding #hantaran #cincinbelahrotan #tunang #sayajualcincin #cincinemas916 #pelamin #cincinbelahrotanbajet #terapiinstagram #kahwinmalaysia #malaysiaweddingguide #malayweddingring #MUAwedding #artismalaysia #weddingphotography

ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงู„ู„ู‡ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู’ู…ู ๐Ÿ’CINCIN LV EMAS 375๐Ÿ’ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*0.91g_Sz15_RM190 *0.86g_Sz13_RM185

Harga termasuk postage

Fast respond wasap www.wasap.my/60162193116

#emas #emas916murah #emashargamurah #emashargabajet #sayajualemas #sayajualemasonline #emas916online #emas916bajet #emas916tulen #pandoraemas916 #pandoraemas #rantaitangan916 #rantaitangankendi #rantaitangankendimurah #cincinemasbajet #emas375 #cincinemas375 #emas375bajet

CINCIN KASIH ABADI EXCLUSIVE

Harga : RM350-rm430

Saiz 11
- 1.71g
- 1.75g
*
Saiz 12
- 1.79g
*
Saiz 13
- 1.84g
*
Saiz 14
- 1.76g
- 1.85g
*
Saiz 16
- 1.84g
*
Saiz 17
- 1.87g
- 1.91g
*
Saiz 18
- 1.87g
- 1.89g
*
Saiz 19
- 1.92g
*
Saiz 20
- 1.87g
- 1.94g
*
LEBAR:1.0CM

Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve๐Ÿค—
.
.
I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni
.
.
Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat๐Ÿ˜Š(click link di bio)
.
.
.
Thank you for reading:
.
HanezGoldSilver
(Since 2016)
6013.793.5741

#cincinmerisik #cincinemasmurah #cincinemasbelahrotan #cincinemasbajet #cincinemasmalaysia #cincinmurahmalaysia #cincintunang #cincinnikahpermata #cincinbatu #cincinnikah #cincinpermata #cincinbertunang #cincincouple #cincinbajet
#malaywedding #hantaran #cincinbelahrotan #tunang #sayajualcincin #cincinemas916 #pelamin #cincinbelahrotanbajet #terapiinstagram #kahwinmalaysia #malaysiaweddingguide #malayweddingring #MUAwedding #bride #artismalaysia

CBR pasir fashion
Lebar 0.5cm
1.49g s17 RM286.18

Utk pembelian, whatsapp nisak
http://www.wasap.my/60124200898/

Utk cuci2 mata jom join telegram stok update sy๐Ÿ˜€. Wassap sy utk dapatkan link ya๐Ÿ˜˜

#nisakgold #cbrpasirfashion #cincinbajet #cincinemas916 #cincinemas #emas916murah #emas916 #emastulen #sayajualemasmurah #emasmurah #emasbajet #cincinemasmurah #cincinemasberlian #cincinemasonline #cincinemas916murah #cincinemasbajet #emas #emasmurah #emasasli #emas916malaysia

Most Popular Instagram Hashtags