#cikkembar

11 posts

TOP POSTS

Selamat Hari Lahir Sayang 😍 Semoga Panjang umur murah rezeki dan sentiasa dilindungi Allah . Alhamdulillah . Persahabatan kita kekal hingga hari ini 😊 . Jaga diri dekat tempat orang . InsyaAllah ape yang kau nak akan tercapai suatu hari nanti . walaupon tak selalu text aq sentiasa ingat dekat kau . I love you sayang ! 🎂 adaa rezeki kite jumpee okey 😂 #Befdaygirl #CikKembar

Duet dengan akk Kita lah 😅 @cik_kembars_
.
.
.
.
#yank
#cover
#cikkembar
#smule #karaoke

bila orang tangkap gambar kita senyap2 lepas tuh dia send wassap kat kita 💁
Haha posing tak ready lagi tuh ..emm
- 1 Julai 2017 -

#fikirbaikbaik #hidupsihat #kesayanganawak #cikkembar #bersangkabaik #aien #bersyukur
#selamatpetang #syawal2017

In the same sky, different place ☁
#cikkembar #twins
.

#throwback petang tadi . Ambik auraa sikit . Hehhe . Tahniahh Selamat Pengantin Baru yunk #CikKembar #TikahYasin . Tak sangka dah jadi bini orang yee . Hope bekekalan hingaa ke syurgaa . Amin . Adiq sudahh . Akq nyee #TihaYasin bilee lagii . #happyweddingday #Adiqkembar #tahniah #loveyou #happyforyou #Amin #Alhamdulillah #gudnitee #edymimilovestory

💑 sehangat pelukan gajah 😂 @cik_kembars
#twins #cikkembar #hug
#twin
#kembar

1 2 3 klikk ..ehh sekali lagi laa x lawa laaa😅😅 perempuan kan tak lari dari selfie .

#doabaikbaik #cikkembar #selfie #tamanmewah #senyum #syukur

kami adalah rakan karib .

kami dilahirkan pada hari dan tempat yang sama .

kami sejantung , sehati dan sejiwa .

kami seperti adik beradik kembar dan memang kami kembar .

kami saling berada bersama setiap masa .

kami sentiasa dibelai dan diberi kasih sayang .

kami bersyukur kami sentiasa di sisi masing-masing dan
kami akan bersama hingga akhir hayat , Aminn * NURFARAHIN ( aien )
* NURFARINA ( eyna )

@cik_kembaq

#dianugerahkankembar #kembarperak #kembarmalaysia #cikkembar #nfa #twins #bestnyaadakembar

MOST RECENT

bila orang tangkap gambar kita senyap2 lepas tuh dia send wassap kat kita 💁
Haha posing tak ready lagi tuh ..emm
- 1 Julai 2017 -

#fikirbaikbaik #hidupsihat #kesayanganawak #cikkembar #bersangkabaik #aien #bersyukur
#selamatpetang #syawal2017

1 2 3 klikk ..ehh sekali lagi laa x lawa laaa😅😅 perempuan kan tak lari dari selfie .

#doabaikbaik #cikkembar #selfie #tamanmewah #senyum #syukur

💑 sehangat pelukan gajah 😂 @cik_kembars
#twins #cikkembar #hug
#twin
#kembar

kami adalah rakan karib .

kami dilahirkan pada hari dan tempat yang sama .

kami sejantung , sehati dan sejiwa .

kami seperti adik beradik kembar dan memang kami kembar .

kami saling berada bersama setiap masa .

kami sentiasa dibelai dan diberi kasih sayang .

kami bersyukur kami sentiasa di sisi masing-masing dan
kami akan bersama hingga akhir hayat , Aminn * NURFARAHIN ( aien )
* NURFARINA ( eyna )

@cik_kembaq

#dianugerahkankembar #kembarperak #kembarmalaysia #cikkembar #nfa #twins #bestnyaadakembar

In the same sky, different place ☁
#cikkembar #twins
.

Duet dengan akk Kita lah 😅 @cik_kembars_
.
.
.
.
#yank
#cover
#cikkembar
#smule #karaoke

Most Popular Instagram Hashtags