[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cikgumama

MOST RECENT

.
.

Cuba produk ni tak berkesan. Cuba produk tu, kulit semakin teruk pulak. Aihh dalam dilema dibuatnya.

Sebelum ni ada masalah kulit berminyak dan liang pori terbuka. Sampaikan jerawat mudah sangat nak tumbuh. .
Kunun kunun nak makeup bagi tutup jerawat kat muka ni, alih alih makeup pun tak nak lekat sebab kulit muka penuh berminyak.
.
Alhamdulillah, semua berubah bila ada WD di sisi. Mula tu tak percaya juga, yela dah banyak produk guna tapi hasil dia kecewa sangat. .
.
Bila tengok balik testimoni yang sama dengan masalah, hati ni terus teruja dan yakin WD boleh membantu. Dan akhirnya WOW gituuu.
.
Dia punya penangan awetmuda tu sampaikan orang ingat anak dara trang tang tang mana lah. Sedangkan bini orang ni. 😁😁😁
.
Nak makeup pun senang dah dengan adanya WD yang pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Mudah dan menjimatkan masa tau.
.
Harga tok sah cakap. Memang JIMAT dan BERBALOI sangat. Jom dapatkan WD sekarang dengan penjimatan RM20. yang paling risau ia akan TAMAT pada bila bila masa.
.

Jom risik cepat biar kulit wajah kekal CERAH, TEGANG, ANJAL DAN AWET MUDA.
.
.
WhatsApp 011-27103727 or klik link in bio for shop and full guide

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

.
.
EIKK JERAWAT TIBA TIBA MUNCUL BANYAK? .
.

Jerawat? Berminyak? Liang pori terbuka?
Ohhh nooooo. Sekali 3 masalah singgah dekat muka ni. Kadang tu kawan siap tanya, tak sakit ke jerawat naik sekali banyak?
.
.

Tipu lah kalau kata tak sakit kan. Kita yang tanggung pedih, tension semua ada. Nak tak kena tanggung lah. Nasib baik ada kawan yang prihatin. Kenalkan dengan produk yang boleh bantu masalah ni.
.
.

WD produk kecantikan berkualiti tinggi dari Adleesya Beauty. Hanya dengan kuasa calitan di 3 point nadi setiap hari, dapat membantu untuk mengurang kan masalah ni. .
.

Happy tak terkata sekarang. Barang yang lepas jangan dikenang. Hihi. Harap harap jangan lah singgah balik, kalau ada niat nak singgah ha tahu lah penangan WD ni macam mana. Krim magik yang selamat.
.
.

Nampak je kecil cinonet tapi ada 1001 rahsia yang tersembunyi. Di rumus khas daripada 5 bahan hebat yang terdiri dari Glutathione, Pueraria Mirifica dan Arbutin yang cukup terkenal dalam produk kecantikan masa kini yang jadikan WD sangat EXCLUSIVE.
.
.

Kenapa takut nak cuba kalau ramai yang dah berjaya. Kalau tak percaya, takkan saya perkatakan. Jom bertindak sekarang untuk dapatkan WD dengan harga PENJIMATAN RM20. .
.

Kalau HQ dah TAMATKAN promosi nanti melepas lah uolls nak dapatkan WD. Jom cantik dengan WD.
.
.
Whatsapp 019-6199811
.
.
#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

Jom kita tgk ape lg brg FURAIHA😍😍😍
Cuci mata sat....πŸ€—πŸ€—
#cikgumama
#agentfuraihaipoh
#agentinspektorjawi
#DROPSHIPDXANDRAIPOH

Done packing untk inspektor jawi....πŸ€—πŸ€—πŸ€— #cikgumama
#agentinspektorjawi
#agentfuraihaipoh
#DROPSHIPDXANDRAIPOH

Stok dah adaπŸ€—πŸ€—πŸ€—
Meh order cpat...
Untk dapatkan harga istimewa order 20 ke atasπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
Pm kami ye😍😍
0196372812

#cikgumama
#agentinspektorjawi
#agentfuraihaipoh
#DROPSHIPDXANDRAIPOH

Assalamualaikum semua😍😍
Mulakan hari hari kita dgn niat yg baik,,perckapan yg baik dan semua yg baik baik laπŸ€—πŸ€—πŸ€— #cikgumama
#agentfuraihaipoh
#DROPSHIPDXANDRAIPOH
#agentinspektorjawi

Mulakan dgn sabun AQUAπŸ€—πŸ€—πŸ€—
MEH CUBAπŸ€—πŸ€—πŸ€— #cikgumama
#agentfuraihaipoh

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Harini amk a.long dari sek...
Ada aktiviti jualan....
Mama : irfan beli ape harini
Irfan :irfan beli hadiah untk mama n ayah
Mama : terharunya....irfan beli ape
Irfan, : ni mama....
Mama :πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Irfan : kari untk mama masak...timun untk ayah sbb ayah kan suka mkn timun...πŸ˜…πŸ˜…
Afif irfan belikan betik...share ngan irfan..(kateny)

#cikgumama
#agentfuraihaipoh

Hari ni selasa...kelas jawi

#cikgumama #degilkenamarah

13.2.13....
Semoga anak mama n ayah IRFAN HAKIMI menjadi anak yg soleh....
Hai anak
Kami x minta untk hidup mewah..
Cukup sekadar dgn melihat dirimu
Engkau mencintai Allah.....😍😍 #cikgumama
#agentfuraihaipoh

.
.
Bila Cik jerawat singgah kat muka, mula lah hati ni risau dan gelisah. Tak senang duduk dibuatnya. Sebab apa? Sebab kalau sekali Cik jerawat dah singgah, nak hilangkan parut tu makan bertahun juga.

Even buat rawatan kat spa sekali pun dengan melabur lah banyak mana duit, hasil nya tetap sama. Nak tutup dengan make up, menangis lah jawab nye. Kalau pergi majlis-majlis boleh lah make up, ni kalau nak pergi kedai tak kan nak pakai make up juga.

Teringin nak kulit wajah licin dan rata tanpa benda asing. Macam mana?

Ni kalau cerita memang ramai yang tak percaya memula, hanya dengan calit di 3 point nadi setiap hari, kulit wajah boleh cerah sekata dan yang peliknya jerawat pun takut dah nak muncul. Dengan produk apa?

Produk Women Desiree #WD lah dari Adleesya Beauty 😘😘 Dengan 5 bahan HEBAT yang terkandung dalam WD mampu selesaikan masalah yang rata rata orang pempuan hadapi. Tak payah dah nak pening fening lalat lagi. Konsisten dan minum air putih secukupnya, kulit akan cerah dan berseri sentiasa.

Tak susah kan nak cantik dengan adanya WD. Apa tunggu lagi, jom dapatkan WD sekarang dengan harga PENJIMATAN RM 20 selagi stok masih ada. Kalau lambat melepas lah.

Corakkan langkah kecantikan uolls dengan WD sekarang. Biar makin hari makin cantik, berseri, gebu gebas macam kek span viral. hehe

Whatsapp 019-6199811

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #wdec

.
.
Bila Cik jerawat singgah kat muka, mula lah hati ni risau dan gelisah. Tak senang duduk dibuatnya. Sebab apa? Sebab kalau sekali Cik jerawat dah singgah, nak hilangkan parut tu makan bertahun juga.

Even buat rawatan kat spa sekali pun dengan melabur lah banyak mana duit, hasil nya tetap sama. Nak tutup dengan make up, menangis lah jawab nye. Kalau pergi majlis-majlis boleh lah make up, ni kalau nak pergi kedai tak kan nak pakai make up juga.

Teringin nak kulit wajah licin dan rata tanpa benda asing. Macam mana?

Ni kalau cerita memang ramai yang tak percaya memula, hanya dengan calit di 3 point nadi setiap hari, kulit wajah boleh cerah sekata dan yang peliknya jerawat pun takut dah nak muncul. Dengan produk apa?

Produk Women Desiree #WD lah dari Adleesya Beauty 😘😘 Dengan 5 bahan HEBAT yang terkandung dalam WD mampu selesaikan masalah yang rata rata orang pempuan hadapi. Tak payah dah nak pening fening lalat lagi. Konsisten dan minum air putih secukupnya, kulit akan cerah dan berseri sentiasa.

Tak susah kan nak cantik dengan adanya WD. Apa tunggu lagi, jom dapatkan WD sekarang dengan harga PENJIMATAN RM 20 selagi stok masih ada. Kalau lambat melepas lah.

Corakkan langkah kecantikan uolls dengan WD sekarang. Biar makin hari makin cantik, berseri, gebu gebas macam kek span viral. hehe

Whatsapp 019-6199811

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #wdec

.
Kulit takde masalah, jerawat tak naik,parut jerawat pun macam takde je tapi tengok muka macam rasa tak lawa je nak hadap cermin setiap hari.Bebas dari masalah kulit dah tapi bila tengok testimoni WD betul betul mengusik hati nak cuba betul tak u'olls ?
.
.
Last last bila cuba tak sangka jauh betul perginya, rupanya sebelum ni nampak tak cantik sebab kulit kusam.Ingatkan dah takde masalah macam jerawat means dah okay la kan? Rupanya tidak. Kalau pipi tu nampak macam pinkish pinkish tu tanda kulit sihat la tu dan menjadi petanda dalam badan kita pun sihat πŸ˜„
.
.
Jadi paham kan u'olls konsep dekat sini?Nak cantik luar,dalam kena bersihkan dulu?Tapi macam mana nak bersihkan dalaman?Senang je u'olls rajin rajin la buat detox,tapi kalau rasa detox tu tak sedap WD lahh jawabnya. Tapi sebab ape pulak? .
Sebab WD kan ada ekstrak akar tree peony yang mana tugas dia untuk membuang toksin toksin dalam badan, lancarkan perjalanan darah yang tersumbat, jadi secara tak langsung dalaman u'olls akan bersih tetambah kalau cik pueraria mirifica membantu,ewahhhh lagi lentik melentik u'olls.Hikssss πŸ™ˆ
.
.
Nak sihat luaran dalam kena perbaiki okay ? Nak jimat duit dapatkan sekarang okay ? Ehhhh . HAHAHAHA . WD PROMO RM75 SM RM80 SS FREE POSTAGE, FREE TIPS & FREE GUIDE . Whatsapp 017 8452528

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

Ni yg haritu punya video berebut nutriferon dgn mama.. Tiap kali nk mkn nutriferon mesti dia nak jgk.. .
Rasa sedap, xmanis, xde rasa ubat.. Rasa neutral buah.. Lgpn nutriferon ni dapat boost imune body yg tengah weak..tambah2 yg slalu demam dan demam denggi.. .
So far husna bebas dr jangkitan chicken pox kat sekolah dia.. Kawan2 lain ramai yg kena, husna alhamdulillah..masih selamat, dan doakan husna terus sihat yer.. .
#husnakuat
#princessmama
#doktormama
#nursemama
#cikgumama

.
.
Semakin umur meningkat, kulit wajah tak seindah yang disangka. Jerawat pergi meninggalkan parut, bintik bintik hitam pun mula penuh di wajah.
.
Arghhhhh stressss, kalau dibiarkan mahu bermaharajalela masalah ni.😑
.
Satu hari terjumpa satu kakak ni memang comey, cantik plus cun melecun kalah anak dara. Dia lah yang kenalkan dengan WD.
.
.
Seminggu pakai, tup tup tengok muka kat cermin makin berseri dan flawless. Terus mengelamun tak hingattt dunia. Haha.
.
.
Tapi jangan dah tengok hasil cantik sikit, terus lupa nak mencalit ye. Sebaiknya KONSISTEN setiap hari dengan calitan di 3 point nadi. Pasti kebabommmm
.
.
Rata rata sekarang kita orang pempuan ni manjang je busy. Yang suri rumah pun, sebab nak uruskan anak sekolah itu lah sampaikan tak ada masa nak cantik.
.

Jom dapatkan WD sekarang. Selain mempunyai 1001 MANFAAT, WD juga menjimatkan masa tau. Sambil masak pun boleh mencalit kalau dah lupa.
.
.
Ada jer 5 BAHAN HEBAT dalam WD yang akan bertindak untuk beri manfaat pada kulit wajah kita. PANTAS sepantas 12 kali ganda tau.
.
.
MUDAH, JIMAT dan BERBALOI sangat. Jom cantik cantik gojes untuk En Suami. Walaupun dah berumur, apa yang penting kecantikan kena kekalkan ye.
.
.
WhatsApp link in bio for shop and full guide

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

.
.
WD BETUL-BETUL TERBAIKKK 😍

Hanya sapuan nipis di 3 Point Nadi, kulit yang selama ni KENDUR, KUSAM dan TAK SEKATA dah hilang!
Besttt kan?

Kalu uolss tengok bebetul testimoni wd , bukan setakat makin cantik, tapi seri wajah tu lain . Ada jugak orang yang cantik tapi TIADA SERI .
Dengan wd , ianya akan merawat dalaman kita dan mengangkat seri wajah . Wahhh syokk kannn .
.
Yang kulit sensitif dengan skincare dan takut nak cuba sebarang skincare.Boleh lah bantu selesaikan masalah kulit wajah dengan cara paling mudah dan selamat. Yang pasti keberkesanannya sangat di yakini sejak 2014 lagi.

Buktinya,tengok jelah kawan kawan kita ni. Makin gojesss Awet Muda giteww. Sukaa tengok.WD memang benar benar BERKESAN.

WhatApp link in bio for shop and full guide .
.
#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

.
.
Semakin umur meningkat, kulit wajah tak seindah yang disangka. Jerawat pergi meninggalkan parut, bintik bintik hitam pun mula penuh di wajah.
.
Arghhhhh stressss, kalau dibiarkan mahu bermaharajalela masalah ni.😑
.
Satu hari terjumpa satu kakak ni memang comey, cantik plus cun melecun kalah anak dara. Dia lah yang kenalkan dengan WD.
.
.
Seminggu pakai, tup tup tengok muka kat cermin makin berseri dan flawless. Terus mengelamun tak hingattt dunia. Haha.
.
.
Tapi jangan dah tengok hasil cantik sikit, terus lupa nak mencalit ye. Sebaiknya KONSISTEN setiap hari dengan calitan di 3 point nadi. Pasti kebabommmm
.
.
Rata rata sekarang kita orang pempuan ni manjang je busy. Yang suri rumah pun, sebab nak uruskan anak sekolah itu lah sampaikan tak ada masa nak cantik.
.

Jom dapatkan WD sekarang. Selain mempunyai 1001 MANFAAT, WD juga menjimatkan masa tau. Sambil masak pun boleh mencalit kalau dah lupa.
.
.
Ada jer 5 BAHAN HEBAT dalam WD yang akan bertindak untuk beri manfaat pada kulit wajah kita. PANTAS sepantas 12 kali ganda tau.
.
.
MUDAH, JIMAT dan BERBALOI sangat. Jom cantik cantik gojes untuk En Suami. Walaupun dah berumur, apa yang penting kecantikan kena kekalkan ye.
.
.
Whatsapp 019-6199811

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

.
.
Semakin umur meningkat, kulit wajah tak seindah yang disangka. Jerawat pergi meninggalkan parut, bintik bintik hitam pun mula penuh di wajah.
.
Arghhhhh stressss, kalau dibiarkan mahu bermaharajalela masalah ni.😑
.
Satu hari terjumpa satu kakak ni memang comey, cantik plus cun melecun kalah anak dara. Dia lah yang kenalkan dengan WD.
.
.
Seminggu pakai, tup tup tengok muka kat cermin makin berseri dan flawless. Terus mengelamun tak hingattt dunia. Haha.
.
.
Tapi jangan dah tengok hasil cantik sikit, terus lupa nak mencalit ye. Sebaiknya KONSISTEN setiap hari dengan calitan di 3 point nadi. Pasti kebabommmm
.
.
Rata rata sekarang kita orang pempuan ni manjang je busy. Yang suri rumah pun, sebab nak uruskan anak sekolah itu lah sampaikan tak ada masa nak cantik.
.

Jom dapatkan WD sekarang. Selain mempunyai 1001 MANFAAT, WD juga menjimatkan masa tau. Sambil masak pun boleh mencalit kalau dah lupa.
.
.
Ada jer 5 BAHAN HEBAT dalam WD yang akan bertindak untuk beri manfaat pada kulit wajah kita. PANTAS sepantas 12 kali ganda tau.
.
.
MUDAH, JIMAT dan BERBALOI sangat. Jom cantik cantik gojes untuk En Suami. Walaupun dah berumur, apa yang penting kecantikan kena kekalkan ye.
.
.
Whatsapp 019-6199811

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #cikgulife #cikgusains #cikgudinapakaiprada #cikguerine

.
.
Semakin umur meningkat, kulit wajah tak seindah yang disangka. Jerawat pergi meninggalkan parut, bintik bintik hitam pun mula penuh di wajah.
.
Arghhhhh stressss, kalau dibiarkan mahu bermaharajalela masalah ni.😑
.
Satu hari terjumpa satu kakak ni memang comey, cantik plus cun melecun kalah anak dara. Dia lah yang kenalkan dengan WD.
.
.
Seminggu pakai, tup tup tengok muka kat cermin makin berseri dan flawless. Terus mengelamun tak hingattt dunia. Haha.
.
.
Tapi jangan dah tengok hasil cantik sikit, terus lupa nak mencalit ye. Sebaiknya KONSISTEN setiap hari dengan calitan di 3 point nadi. Pasti kebabommmm
.
.
Rata rata sekarang kita orang pempuan ni manjang je busy. Yang suri rumah pun, sebab nak uruskan anak sekolah itu lah sampaikan tak ada masa nak cantik.
.

Jom dapatkan WD sekarang. Selain mempunyai 1001 MANFAAT, WD juga menjimatkan masa tau. Sambil masak pun boleh mencalit kalau dah lupa.
.
.
Ada jer 5 BAHAN HEBAT dalam WD yang akan bertindak untuk beri manfaat pada kulit wajah kita. PANTAS sepantas 12 kali ganda tau.
.
.
MUDAH, JIMAT dan BERBALOI sangat. Jom cantik cantik gojes untuk En Suami. Walaupun dah berumur, apa yang penting kecantikan kena kekalkan ye.
.
.
Jom merisik WD sekarang.
Whatsapp πŸ“²πŸ“² 019-6199811

#cikgu #cikgusekolah #cikgucikgi #cikgumalaysia #cikgucikgu #cikgushopping #cikgubisnesmath #cikgupraktikal #cikgucantik #cikgutadika #nasiulamcikgu #cikguzatiey #cikgudiet #cikgusabah #cikgukulim #cikgusekolahrendah #cikgubisnesonline #cikgugarang #cikgusekolahmenengah #cikgucomel #cikguayu #cikgumama #cikgumuda #cikguseni #cikgunana #womendesireeessentialcream #womendesiree #womendesireessentialcream #wdec #wdecmurah

Assalamualaikum semua....😍😍
Alhamdulillah...Subhanallah....Allahuakhbar.... Sebut yg baik baik...fikir yg baik baik...πŸ€—πŸ€— Harini sy pakai
BEUTY WATER
DD CREAM
TREATMENT LIPSTIK BUBLE GUM

F.U.R.A.I.H.A

#agentfuraihaipoh
#cikgumama

Most Popular Instagram Hashtags