[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cikgumama

989 posts

TOP POSTS

Sebelum tidur ngemas rumah dulu... Arahkan anak² tolong sekali...
Buat sama-sama... Ni keje auni.... Susun barang masak dia je.. Tak habis-habis dari tadi amek order... Dulu masa kecik cikgumama suke main masak²... Main pondok²... #cikgumama

Gigih masak... Walaupun kepala rasa berpusing².. #cikgumama
#e1mp #a369m
#errafazira
#ajimaura

Hasil tanaman ustaz juzi... Awal sangat petik... Buat makan colek anggur... Ada yang cicoh dengan minkaffe lagi...
😊😊 X sedor pacat 3 ekor datang.

Bau minkaffe kot... #cikgumama
#e1mp #a369m
#ajimaura
#letopsbyonline

Haihhhhhh 😅 . Rindulah pula dengan anak-2 sedara, adik, adik ipar, bibik, makcik kebun, opah, atuk 😯 . Haaaaa senang cerita, rindu semua oranglah.
#familya5p1 #tennisgame #coco #cikgumama #besttimetogether

Bekalan lepas mandi air terjun... Mujur cikta bawak kopi panas...
Apa lagi... Tabur garam buluh ckit.. Sedap...😊😊 Nyaman je dengar bunyi air terjun kat cni... #cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline

Somtam ceneh... Jangan di tanya dh siap belum menanda... Cikgumama OT malam ni... Dah siapkan minkaffe utk en boss yang teman malam ni... Bau minkaffe memang menyelerakan... Somtam pedas +minkaffe panas... Ko rasa, apa rasa...??? WOW!!!!!! #cikgumama #e1mp
#a369m
#letopsbyonline

Sebulan sekali dapat manjakan diri kat spa kan best.

Best kalau ada orang massage sambil badan duk rilek kan.

At least spend duit selama setengah hari. Mungkin ratus, mungkin beberapa ribu.

Premium Beautiful ni galakkan hanya 8 jam.
Selama tu, ia akan bakar lemak tanpa badan rasa panas.

Eh, PB betulkan struktur badan tau.
Dia letakkan lemak pada tempat yang sebetulnya.

http://www.wasap.my/+60122905734/Cikgumama

#cikgumama
#letopsbyonline
#goldcoast
#a369m #e1mp

Baru la namanye balik raya kan.... Abes bekalan dlm kereta... Boleh mintok bekalan kereta sebelah dok...😁😁😁 Adik auni nak susu... Papa nak minkaffe... Minum minkaffe dulu secawan... Bagi driver segar mata... Co -pilot.. Tugas tidur je.. #cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline

Alhamdulillah... Rezeki cikgumama lagi...
Setiap bulan menang😊😊 Dengan rm50 keahlian sahaja... Kalu ada sapa yang berminat boleh pm tepi... Tadi cikgumama sempat ajar kat rakan usahawan SHOM... Sambil berkelah...
Sambil share ilmu online... #cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline

MOST RECENT

Assalamualaikum.... Sahabat mama saya dah pergi kerja ke?
Harini mama saya bekalkan air BV Alfalfa (air hijau). Bagi kami bertenaga kat sekolah nanti.
Takdelah monyok je masa belajar.

Dan satu lagi...
tolong pesan kat mama saya, ambil awal tau.
Taknak lama-lama kat taska tau.

#cikgumama
#letopsbyonline
#korea #kekoreakekita
#a369m #e1mp
#bvalfalfa #viral

Sebelum tidur ngemas rumah dulu... Arahkan anak² tolong sekali...
Buat sama-sama... Ni keje auni.... Susun barang masak dia je.. Tak habis-habis dari tadi amek order... Dulu masa kecik cikgumama suke main masak²... Main pondok²... #cikgumama

Ronda² naik motor petang ni... Dulu auni takut naik motor... Dia takut jatuh... Bila dah rasa best... Angin kene muka
Lagi seronok... Kalu COD kat taman ni naik motor je... Boleh peluk orang depan kuat²... Nanti si kakak cakap... Jangan nak bercinta atas motor ye... #cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline
#terapiinstagram
#ajimaura

Selamat petang... Masih mencari Serum untuk muka.

Let's cikgumama guide uolsss.

http://cikgumama.wasap.my

#cikgumama
#letopsbyonline
#korea #kekoreakekita
#a369m #e1mp
#infinence #serum

Assalamualaikum dan Selamat pagi.

Hari ini ramai kawan-kawan baru cikgumama kan.
Ini semua penangan Branding Networking Circle.
Pertambahan 50% sahabat positif.

Nama sama seperti di FB.
Tetapi nickname di sini adalah cikgumama...boleh follow page: cikgumama beauty & health.

Selain berbisnes, kerja hakiki adalah guru.
Nama cikgumama dapat daripada keletah anak sendiri sebenarnya.

Ok, mulakan dengan bismillah kemudiannya sarapan pagi.
Cikgumama sempat minum Min Kaffe sahaja.

Pagi ini cikgumama nak berta'ruf dengan sahabat semua.

#cikgumama
#letopsbyonline
#korea #kekoreakekite
#a369m #ajimaura
#e1mp

Seharian tak keluar rumah... Tak jumpa matahari .. Harap bangun pagi esok kulit muka cerah la...😂😂 Tak ber cc cream hari ni... Sebelum tidur mesti kene cuci muka... Bukan apa... Nak muka segar dan bersih masa tidur... Kulit pun nak bernafas... Alhamdulillah... Target hari ni dah tercapai... Esok mulakan dengan niat baru... #cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline
#terapiinstagram
#ajimaura

Main cikgu2...👩 Kakak👧 ni sukanya buku..
Sampai org yg nk ajar kt rumah pun penat..😂 Kalau mama tido tgh hari..nk rehat..dia duduk mengira kt sebelah.. Kadang2 nenek jd mangsa😂

Mama/nenek: "kakak, pegila tido, rehat dulu..kan tadi sekolah!"
Kakak: "kakak ok jerk ma..nenek.." Payah betol..kalau x buat latihan, dia warna2 pulak..boring, dia main lari2 pulak, gaduh dgn adik pulak..hahah

#mamafynaIrfan #nurinAfrina
#permataHati #5years
#CikguMama

Fuh!
Paper percubaan masih belum siap tanda.
Hari ini baru selesai class Branding Networking Circle by Cekgu Daus.
(3 hari bertungkus lumus)
Anak-anak ajak buat kuih donut dan kek.

Sebab itu cikgumama apply tangan sotong.
Jadual hari ini full dan super padat.

Tak tahu macam mana cikgumama memasak sambil pegang phone?
Menyelit sekejap tanda kertas jawapan pelajar.

Hebatkan wanita. Kita kena multitasker.
Memang wanita sebegitu hebatnya.
Dapat buat pelbagai kerja tanpa abaikan kerja hakiki.

Kerana itu suppliment tak pernah cikgumama skip.
Taknak sakit!!!
Nanti banyak kerja hakiki dan bisnes akan tertangguh.

So berbaloikah kalau kita invest atas suppliment yang betul?

Setuju atau sangat setuju.

#cikgumama
#letopsbyonline
#korea #kekoreakekita
#a369m #e1mp
#terapiinstagram
#ajimaura

Petua taknak bagi daging liat bila makan... Hiris ikut urat... Tapi nak cepat.. Xnampak urat dah.. Hiris je....😀😀 Daging kalu baru keluar peti ais.. Memang amek masa untuk 'defrost' kan... So petuanya...
Rendam dengan air tapisan Bio Evolve.
Daging yang lembut nanti seperti daging baru... Cubalah petua ni....! #cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline
#terapiinstagram
#ajimaura
#penapisairbioevolve
#airalkali

Selamat berhujung minggu... Apa aktiviti korang hari ni...?? Cikgumama berehat kat rumah je... Luangkan masa anak² nak buat kek...😊😊 Jom pekena minkaffe secawan... Jangan sarapan lewat2... Takut gastrik plak

#cikgumama
#e1mp #a369m
#letopsbyonline
#terapiinstagram
#ajimaura

Biru mata hitamku.... Minum minkaffe panas lu.. Aromanyer segar je... Rehat jap... Anak² tanya tak keluar ke... ?
Dah..papa dah keluar jemur baju pagi tadi..😁😁😁 Shah Alam or putrajaya ada tempat sesuai bawak anak² beriadah tak .. #cikgumama
#e1mp #a369m
#ajimaura
#terapiinstagram
#letopsbyonline

Anak murid kak yayang malam ni 😂😂 #cikgumama

Panas ke?

Cuba buat air Alfalfa Lemonade.
Caranya masukkan perahan 🍋 (lemon) ke dalam secawan bancuhan BV Alfalfa.

Insya Allah anda akan rasa sangat menyesal kerana selama ini tak follow rapat petua cikgumama.

Percayalah.

Selepas ini klik see first untuk dapatkan tips yang baru.

http://cikgumama.wasap.my

#cikgumama
#letopsbyonline
#korea #kekoreakekita
#a369m #e1mp
#KuasaBrandBNC
#alfalfa #viral

Dah ada Bio Ever?

Ok whatsapp cikgumama sekarang
Nak bagi harga kawan-kawan ni.

http://cikgumama.wasap.my

#cikgumama
#letopsbyonline
#korea #kekoreakekita
#a369m #e1mp
#bioeverplus #viral

Hadiah Birthday dari my kesayangan..hehehe..Cikgu Mama sangatttt...Love u bucuk masham mama 😘😘😘😘
#hadiahharijadi #14september #anakkesayangan #cikgumama #thisisacha #thisisoshinjamel #lovelovelove

Most Popular Instagram Hashtags