#cikgucikgi

MOST RECENT

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
Jangan berhenti ketika penat, berhenti apabila sudah selesai.
Itu akan membuatkan kita mampu tersenyum!

Kebaikan collarbear💕 🌷menyekat dan menggilangkan jerawat
🌷menegangkan kulit wajah
🌷menghilangkan kedut di wajah
🌷mencerahkan kulit kusam
🌷menaikkan seri Rona merah jambu pada wajah
🌷wajah menjadi flawless
🌷menghilangkan/memudarkan parut di wajah
🌷menghilangkan kulit mati
🌷memperbaiki tekstur kulit

Berminat😃
Klik link kat bio atau tekan je
http://www.wasap.my/601113293826/collarbear

#collarbear
#collarbearsedap
#nakcantikbiarlahsedap
#dapdapdap
#cantik#lawa#anggun
#kosmetikmurah
#sayajual
#bazaarpaknil
#jerawat#jeragat
#antipenuaan
#collarbearhq
#produkkecantikan
#buatduitdenganhandphone
#sale#murah
#cikgucikgi
#cikgusekolah
#kolagen
#kulitcantik
#mekapmurah
#kosmetikviral
#kosmetikmurah

MANISNYA AWAK HARI NI!
Nak lagi manis Jom sama2 kunyah2 2-4 biji collarbear setiap hari

Mampu mencerahkan kulit , menghilangkan jerawat serta jeragat dan menjadikan kulit lebih licin dan gebu seawal 10 hari.

Semua nya ada dalam *collarbear* tau!

Kebaikan collarbear💕 🌷menyekat dan menggilangkan jerawat
🌷menegangkan kulit wajah
🌷menghilangkan kedut di wajah
🌷mencerahkan kulit kusam
🌷menaikkan seri Rona merah jambu pada wajah
🌷wajah menjadi flawless
🌷menghilangkan/memudarkan parut di wajah
🌷menghilangkan kulit mati
🌷memperbaiki tekstur Berminat😃
Klik link kat bio atau tekan je
http://www.wasap.my/601113293826/collarbear

#collarbear
#collarbearsedap
#nakcantikbiarlahsedap
#dapdapdap
#cantik#lawa#anggun
#kosmetikmurah
#sayajual
#bazaarpaknil
#jerawat#jeragat
#antipenuaan
#collarbearhq
#produkkecantikan
#buatduitdenganhandphone
#sale#murah
#cikgucikgi
#cikgusekolah
#kolagen
#kulitcantik
#mekapmurah
#kosmetikviral
#kosmetikmurah

.
Kalau tengok jerawat diatas, apa korang fikir? Breakout sebab skincare? Tapi ini salah satu testimoni oleh Puan Azlina Isa dimana jerawat naik disebabkan faktor dalaman iaitu hormon yang tak stabil ketika hamil. Jerawat naik tak semestinya disebabkan skincare atau produk luaran, boleh jadi juga faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan toksin, sel sel yang tak aktif, darah kotor atau hormon yang tak stabil ketika hamil. .
.
Itu belum lagi cerita semasa hamil hormon jadi tunggang langgang. Bila hormon tak stabil, akan keluar banyak minyak. Minyak yg berlebihan ni akan memerangkap tisu kulit yang mati dan menutupi liang-liang pada kulit. Jadinya kuman pada kulit mudah membiak disitu. Jangkitan kuman inilah yang menyebabkan kulit alami keradangan dan terjadinya jerawat. .
.
.
Lain pula cerita hormon yang tak stabil dikalangan remaja hingga awal 30-an yang menyebabkan jerawat bertempek. Sebab masa tu kita lalui perubahan terhadap hormon. Masa tu kelenjar minyak cenderung lebih aktif yang menyebabkan minyak di muka lebih banyak. Hormon yang tidak stabil dan kilang minyak terlalu aktif sehingga kulit muka mengeluarkan minyak dengan banyak dan menyebabkan jerawat tumbuh. .
.
.
Haihhh kalau nak cerita tentang dalaman, tentang hormon yang tak stabil memang tiada kesudahan sebab jadi wanita bila hormon kacau semua pun jadi kacau. Bukan orang dewasa je, dari remaja, lepas berkhawin, semasa hamil, lepas melahirkan, menopause akan lalui gangguan ni.
.
.
Whatsapp Asma 012 4871045
.
#asmacantikmanis
#codsetiawangsa
#cikgu #cikgucikgu #cikgusekolah #cikgucantik #cikgucikgi #uia #uiagombak #uitm #wdta #womendesiree #luckydraw #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir

Sekolah Kluster 💕
#ProgramSekolah
#CikguCikgi

KOMBO SAHAJA(baca caption di bawah⬇️)
.
KOMBO MIRABELLE SONGKET MELAKA + MIRABELLE SARAWAKIAN
.
🔴 1 SET RM50 (belum termasuk pos)
🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO SEPERTI DALAM GAMBAR DAN TIDAK BOLEH TUKAR DESIGN.
.
ITEM PRE ORDER
.
✔ Material: Cotton Paris Voile
✔ Bidang : 45" plus
.
🎁 WITH FREE GIFT
.
🔵 Fastpayment and Serius buyer only
.
📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.
#mirabellebawal
#mirabellelovers
#mirabellas
#tudungmirabelle
#bawalmirabelle

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungkekaboo
#bawalkekaboo

#tudung
#tudungbawal
#tudungraya
#tudungonline
#tudungmurah

#bawal
#bawalmurah
#bawalcotton
#bawalprinted
#bawalcantik

#sayajual
#sayajualtudung
#bazaarpaknil
#onlineshopmalaysia
#malaysiaonlineshop

#uitm
#cintatiadaganti
#cikgusekolah
#cikgucikgi
#cikgu

KOMBO SAHAJA(baca caption di bawah⬇️)
.
KOMBO MIRABELLE SONGKET MELAKA + MIRABELLE ANGGERIK
.
🔴 1 SET RM50 (belum termasuk pos)
🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO SEPERTI DALAM GAMBAR DAN TIDAK BOLEH TUKAR DESIGN.
.
ITEM PRE ORDER
.
✔ Material: Cotton Paris Voile
✔ Bidang : 45" plus
.
🎁 WITH FREE GIFT
.
🔵 Fastpayment and Serius buyer only
.
📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.
#mirabellebawal
#mirabellelovers
#mirabellas
#tudungmirabelle
#bawalmirabelle

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungkekaboo
#bawalkekaboo

#tudung
#tudungbawal
#tudungraya
#tudungonline
#tudungmurah

#bawal
#bawalmurah
#bawalcotton
#bawalprinted
#bawalcantik

#sayajual
#sayajualtudung
#bazaarpaknil
#onlineshopmalaysia
#malaysiaonlineshop

#uitm
#cintatiadaganti
#cikgusekolah
#cikgucikgi
#cikgu

KOMBO SAHAJA(baca caption di bawah⬇️)
.
KOMBO MIRABELLE SONGKET MELAKA + MIRABELLE ISOBELLE
.
🔴 1 SET RM50 (belum termasuk pos)
🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss)
.
❌ KOMBO SEPERTI DALAM GAMBAR DAN TIDAK BOLEH TUKAR DESIGN.
.
ITEM PRE ORDER
.
✔ Material: Cotton Paris Voile
✔ Bidang : 45" plus
.
🎁 WITH FREE GIFT
.
🔵 Fastpayment and Serius buyer only
.
📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon
.
Atau
.
Klik link whatsapp di bio.Ig di atas.
Terima kasih.
.
.
.
#mirabellebawal
#mirabellelovers
#mirabellas
#tudungmirabelle
#bawalmirabelle

#kekaboolovers
#kekaboo
#kekaboolover
#tudungkekaboo
#bawalkekaboo

#tudung
#tudungbawal
#tudungraya
#tudungonline
#tudungmurah

#bawal
#bawalmurah
#bawalcotton
#bawalprinted
#bawalcantik

#sayajual
#sayajualtudung
#bazaarpaknil
#onlineshopmalaysia
#malaysiaonlineshop

#uitm
#cintatiadaganti
#cikgusekolah
#cikgucikgi
#cikgu

Yang hujung tu kenapa menjeling, kenapa pandang murid sebelah...
Jangan sesekali MENIRU dalam peperiksaan... SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN PERCUBAAN SPM
Sy doakan semua murid cemerlang yang diberkati oleh Allah s.w.t.. #cikgukhb
#cikgusekolah
#smkbsd2 #cikgu #cikgucikgi #cikguaqmal #cikgusekolahmenengah

KAPSUL PECAH BELING NDLIFE membantu mencegah dan merawat masalah BATU KARANG, BATU HEMPEDU, KOLESTROL, KENCING TAK LAWAS dan byk lagi 😊😘
.
✔️ RATUSAN TESTIMONI PROVEN.
✔️ LULUS KKM & HALAL
.
SM RM58/100 biji
SS RM62/100 biji
.
Wasap utk oder, klik link di bio 👆👆
.
#ndlife #ejendiperlukan #pecahbelingndlife #pecahbeling #ndlife #batukarang #batuhempedu #kanser #sakitdada #sakitpuan #sakitpinggang #kolesterol #darahtinggi #kencingtaklawas #kanser #testimonindlife #jualonline #bazarpaknil #dramasangat #testimonindlife #ctdk #cikgucikgi #naelofarhijab #meletop #igersmalaysia #kasutmurah #ggv2018 #mlm2018 #shawlmurah #instantshawl

Sedap Nye bau kupiiiiii
.
Jom ngeteh😋😋
Hari terawal bangun .apa pagi terus la bancuh. Baru nampak peket ja Ayaq liuq terus jejes. Terok nau la Kan. Hahahaha
.
White coffee ni ade bird nest tau. Khasiat bird nest hi sangat2 la Banyak. Dulu Dulu kalau perasan bird nest ni org cine je mampu sebab harga nya mahai. Tapi skang dah ade Dalam white coffee tau. Apa lagi.langkah kanan laaaa
.
Da selit order ke Belum dear 😘😘😍
.

Nak lawa.gebus cerah mulus
Wajib minum tauuuu
.
.
.
Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang!
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezsale #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana

3 perisa pilihan untuk kekal awet muda. Kulit CANTIK
Rugi la Yang Belum teraiiii
.
Mai pilih ikut tekak. Serious sedap
Sis memang pantang nampak Susu ni. Pantang nampak nak bancuh😂
.
Sekali teguk licing👍😋
.
.
Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Palau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal.
.
Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 .
.
.
Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang!
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezsale #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana

Lawa Kan customer ni. mekaseh setiA dengan Susu maaez. .
Mommies pantang ais?
Jangan risau boleh diminum panas jugak tau😋😋
.
.
Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Palau mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal.
.
Yang ade masalah kulit ni memang Seksa rasanya kan? Orang tak faham apa yang kita rasa. Orang tahu tengok dan persoalkan je. Dia tak tahu yg kita dah cuba bermacam-macam cara tapi tak berkesan!.
.
Kadang-kadang terasa sedih jgk bila pergi mana2, org nampak je masalah kulit kita ni terus dipersoalkan "eh kenapa dgn kulit awak tu? Tak sakit ke? Dah berapa lama kena? Tak pernah dirawat ke? ".
.
Tak boleh nak salahkan mereka jgk kan, sebab mereka tak tahu apa kita rasa & apa yg kita lakukan untuk pulihkan masalah ni. Mereka hanya mempunyai perasaan ingin tahu je.
.
Okay, kalau awak mempunyai masalah kulit, kak mas serius nak bantu awak pulihkan semula masalah kulit awak. Serius! Tu pun kalau awak sendiri terasa memang perlu awak selesaikan masalah kulit awak laaaa.
.
Ramai sebenarnya mempunyai masalah kulit cuma kesannya teruk & tak teruk je tapi walaupun tak teruk, masalah ni tetap perlu dirawat takut nanti makin teruk kang! Hanya amalkan Susu Maaez, in shaa Allah anda akan dapat merasai perubahan kulit seawal 5 hari penggunaan sahaja.
.
.
Memang sesuai sebagai minuman kegemaran seisi keluarga. Tmbahan rsanya yg sedap lemak berkrim..hehee😍😍 .
.
.
Apa tunggu lagi tu. Wassep sekarang!
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaezhq #cantik #awetmuda #susumaezselangor #susumaezshahalam #dianzvitamin #rahsiacantik #pudingmontok #cikgucikgi #susukecantikan #dianz #bconfident #letscantik #menyusukananak #herv #projekstg #pinklady #student #surekencang #susumaezbrunei #susukambing #sususedap #susu #uitm #bcteammas #teammasryana #susumaaezklang

💕READY STOCK!
#DUArekascarfB5point0
.
SILA DM/WASAP UNTUK DAPATKAN HARGA SPECIAL DARI @cikinaminresources
.
Rm35/pc excl post
Buy 3pcs? 👈 💕SPECIAL PROMO PRICE💕
Buy 4pcs? 👈 💕SPECIAL PROMO PRICE💕
.
Agent/Reseller:
Port Dickson, Negeri Sembilan
.
Utk order: 👇
Wasap: www.wasap.my/60122629090
.
Material: Bawal Cotton Voal
✔Tidak panas
✔Mudah bentuk
✔Kurang kedut
✔Harga berpatutan
✔Duareka™

Bidang: 117cm x 117cm (45+)
.
#scarfb
#scarfbianz
#scarfblovers
#DUAreka
#bawallovers
#bawalcantik
#bazaarpaknil
#bruneionlineshopping
#premiumvoalscarf
#portdickson
#negerisembilan
#hijabfashion
#cikgucikgi
#tudungbawal
#tudungbawalcantik
#cikinaminresources
#sayapakaisayajual
#tudungcotton
#tudungbawalmurah
#tudungcantik
#tudungduareka
#tudungmurahjimat
#bidang45
#bawalprinted
#tudungbawalmalaysia
#tudungmalaysia
#cottonprinted
#bawalmurah

💕READY STOCK!
#DUArekascarfB5point0
.
SILA DM/WASAP UNTUK DAPATKAN HARGA SPECIAL DARI @cikinaminresources
.
Rm35/pc excl post
Buy 3pcs? 👈 💕SPECIAL PROMO PRICE💕
Buy 4pcs? 👈 💕SPECIAL PROMO PRICE💕
.
Agent/Reseller:
Port Dickson, Negeri Sembilan
.
Utk order: 👇
Wasap: www.wasap.my/60122629090
.
Material: Bawal Cotton Voal
✔Tidak panas
✔Mudah bentuk
✔Kurang kedut
✔Harga berpatutan
✔Duareka™

Bidang: 117cm x 117cm (45+)
.
#scarfb
#scarfbianz
#scarfblovers
#DUAreka
#bawallovers
#bawalcantik
#bazaarpaknil
#bruneionlineshopping
#premiumvoalscarf
#portdickson
#negerisembilan
#hijabfashion
#cikgucikgi
#tudungbawal
#tudungbawalcantik
#cikinaminresources
#sayapakaisayajual
#tudungcotton
#tudungbawalmurah
#tudungcantik
#tudungduareka
#tudungmurahjimat
#bidang45
#bawalprinted
#tudungbawalmalaysia
#tudungmalaysia
#cottonprinted
#bawalmurah

Most Popular Instagram Hashtags