[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cikbe

32 posts

TOP POSTS

๐Ÿ Sabun kecantikan yang diformulasikan dari gabungan herba antarabangsa iaitu ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿƒ Melaleuca Alternifolia (Tee Tree)
๐Ÿƒ Licorice (Glycyrrhiza11q Glabra)
๐Ÿƒ Portulaca Olearacea
๐Ÿƒ Blueberry
๐Ÿƒ Melaleuca Alternifolia
.
๐Ÿ˜ง Sesuai untuk KULIT BERJERAGAT
๐Ÿ˜ฅ Menghilangkan NODA HITAM
.
๐Ÿ‘ Kebaikan pada pengguna.
.
๐Ÿฅ Mengecilkan liang pori kulit
๐Ÿฅ Memberi kelembapan pada kulit
๐Ÿฅ Mengimbangi perembesan minyak oleh kulit
๐Ÿฅ Menegangkan kulit wajah yang kendur & berkedut
๐Ÿฅ Memudarkan parut, cela & kegelapan pada kulit wajah
๐Ÿฅ Memutihkan wajah secara beransur ansur tanpa pengelupasan
๐Ÿฅ Memudarkan kesan jeragat atau pigmentasi secara beransur ansur
.
๐ŸŒธ SABUN ZINNIA MAGENTA
๐Ÿ’ฐ RM23.00
.
.
Untuk info lebih lanjut boleh WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe #rbJRMangels #rbSTangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #wangi #helthylifestyle #soap #herbs #beauty #flawlessskin #love #flawless

#CIKBE
THE ONE & ONLY MY ADIK BONGSU MAZURAH...LOVEE U ADIKKU MUAAHHH...
#SEMPAT ZIARAH PAKCIK D SILABUKAN MOGA D BERI KESIHATAN.YG BAIK DAN.PJG.UMUR..AAMIN.

Alhamdulilah REZEKI hari ni. Tq2 pada angelss MKM yg beli... Hope u gais Happy bile dah dapat nt...๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
Muah cikit...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #tqvm #cod #pos

KOMBINASI HERBA CINA - ANGELICA PLUS HERBS ..
.
Khasiat bahan dalam Angelica Plus Herbs:
.
Radix Astragalus membranaceus (Akar Astragalus)
- digunakan sebagai perubatan cina selama berabad-abad.
.
Khasiat : - Sangat baik menurunkan tekanan darah tinggi
- Merawat kencing manis
- Mencegah penyakit jantung
- Mengatasi hepatitis/hati
- Meningkatkan fungsi kekebalan tubuh
- Mencegah infeksi
- Meningkatkan fungsi dari limpa dan paru-paru
- Menurunkan kadar gula darah
- Mencegah hipertension
- Melambatkan penuaan
- Mencegah berbagai jenis kanser (antaranya: kanser tulang, kanser payudara , kanser serviks, kanser usus, kanser endometrium, kanser hati, kanser paru-paru, kanser ovari, kanser ginjal)
.
Rhizoma Chuanxiong โ€“ Herba China
- Banyak ditanam di wilayah Sichuan , China โ€“ rasa pedas dan bersifat panas - sering digunapakai oleh para ginekologi
.
Khasiat : - melancarkan peredaran darah dan pernafasan
- Merawat kebas-kebas anggota badan
- Melancarkan kitaran haid
- Merawat senggugut teruk
- Merawat sakit kepala dan sakit sendi
- Mengeluarkan angin dalam badan
- merawat sakit perut, perut kembung, masuk angin
.
.
Radix Paeoniae Alba โ€“ White Peony Root
.
โ€“ Banyak ditanam di China, Japan & India
.
Khasiat : - Mengurangi kekejangan otot
- Mengawal kitaran haid
- Mengurangkan tekanan darah - Mengembangkan saluran darah periferal
- Sangat sesuai untuk pesakit hypertension
- Melindungi hati dgn memperbaiki sistem peraliran darah
- Anti penuaan
.
.
Folium Artemisia Argyi
.
Khasiat : - Merawat kemandulan
- Melancarkan kitaran haid dan merawat senggugut
- Perubatan herba untuk kesihatan hati, limpa dan buah pinggang
- Digunakan dalam perawatan Bronchitis - asthma & batuk
- Digunakan untuk merawat gut dan gangguan saluran pernafasan
- Memerangi sel kanser .
Semen Cucustae โ€“ Cucusta Herbs
.
Khasiat : - Mempunyai ciri โ€“ ciri antioksidan sangat tinggi
- Mencergaskan sistem pembiakan
- Digunakan bagi yang mengalami mati pucuk โ€“ erectile dysfunction
.
Kandungan:
.
180 biji sebotol
Untuk oder WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž +6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe
#rbangels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #herb #beautiful

Ada org hari2 akan fikir mcm mana nak jadi kaya,berjaya,jutawan,hartawan,dermawan dan seangkatannya.
.
Kalau org pompuan mesti pk macam mana nak kurus,cantik,pitih, n gebu macam mak salleh (sama larh kami pon). Kalau lelaki nak badan sasa abam sado pak cik hot, cita2 tinggi nak jadi cam Aron Aziz.๐Ÿ˜‚
.
Tapi itu PEMIKIRAN BIASA rumlah maknusia cintakan dunia dan isi nya..tak salah pun ok.
.
Tapi ada yg lupa untuk BERFIKIR LUAR BIASA
#Macam mana nak perbanyakkan IBADAH
#Macam mana Nak pupuk hati lebih CINTAKAN AKHIRAT.
#Macam mana nak jadi org yg sentiasa BERSYUKUR.

So ur life ur choice. Nak jadi apa pon Always put Allah in ur journey.๐Ÿ’–๐Ÿ‘
.
SALAM JUMAAT JUTAWAN AKHIRAT. Selamat pagi. Jom Kopi Ratu dulu secawan.โ˜•
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #kopi #coffee

๐Ÿถ *Magnesium Flakes (Magnesium Chloride)*
.
๐Ÿ’ฐ *200gram RM60 (NP) exc Pos*
.
โœ… Selain fungsinya sebagai elektrolit (mengimbangi tubuh dari dehidrasi ), ia bergabung dengan hidrogen di dalam perut untuk menghasilkan asid hidroklorik, iaitu enzim penghadaman yg berkuasa untuk memecahkan protein dan menyerap mineral dalam badan.
.
โœ… Magnesium penting untuk kekuatan tulang, melancarkan pergerakan otot , membekalkan tenaga dan mengeluarkan toksin dalam badan.
.
๐Ÿ˜ *Kebaikan Magnesium Flakes :*
.
๐Ÿ‘ Sebagai rendaman atau spray kaedah transdermal - refer video latest bonda mengenai cara penggunaan garam di FB Rozita JRM).
๐Ÿ‘ Membuang toksin dan logam berat dari dlm badan.
๐Ÿ‘ Melegakan sakit otot.
๐Ÿ‘ Meningkatkan kualiti tidur
๐Ÿ‘ Meredakan tekan dan stress.
๐Ÿ‘ Melancarkan perjalanan darah.
๐Ÿ‘ Menambahkan oksigen dalam tubuh .
๐Ÿ‘ Kurangkan migrain dan sakit kepala.
๐Ÿ‘ Mengurangkan degupan jantung yg tak teratur ๐Ÿ‘ Mengurangkan risiko pembekuan darah.
๐Ÿ‘ Menurunkan tekanan darah โ€“ elok utk pesakit darah tinggi.
๐Ÿ‘ Mengurangkan iritasi dan pembengkakkan.
๐Ÿ‘ kulit lebih lembut dan licin.
๐Ÿ‘ Mengurangkan penyakit ekzema.
๐Ÿ‘ Tahap nutrien yang lebih baik. โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
.
๐Ÿ˜ฌ *Cara Penggunaan Garam Magnesium Flakes*. 1) Boleh digunakan sebagai rendaman kaki / mandian berpantang (mengeringkan luka jahitan dengan cepat) - Rendam dgn air panas menggelegak utk cairkan garam, kemudian tambah dengan air suam utk rendaman.
.
2) Kaedah Spray Transdermal - Gunakan air panas menggelegak utk dicampurkn dgn garam flakes. Tuang ke dalam botol spray anda.
. โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—.
.
.
Untuk cara penggunaan & kebaikan Magnesium Flakes lebih lg boleh WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe
#rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #herb #life #helthylifestyle #helthy #garam #magnesium

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones :
.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

Alami keunikan berbibir menawan.
Hanya dengan secalit AMOURA senyuman pasti berubah hingga tertawan.
.
AMOURA Comestic Matte Liquid Lipstick ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’•Lip Cream mesra Wudhu ๐Ÿ‘ Senang nak remove ๐Ÿ‘ Guna wetwipes/tissue
.
๐Ÿ’• Ramuam Collagen & Shea Butter โŒ Mengeringkan bibir โŒ Menggelapkan bibir
.
๐Ÿ’• Tanpa bahan KIMIA ๐Ÿ‘Œ Lulus KKM
.
๐Ÿ’• Tesktur Creamy Matte ๐Ÿ‘„ akan terasa creamy semasa goles pertama ๐Ÿ‘„ akan mengering menjadi matte kemudiannya
.
๐Ÿ’• Flavour berbau ๐Ÿ“ yang wangi & best.
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

MOST RECENT

"iFLAWLESS SERIUS BEST"
.
.
Betul sgt tu you. iFlawless mmg serius best. .
KENAPE YEK?
.
(+)MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dan ORIGINAL dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.
.
(+)DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam
.
(+)EMAS 24K - Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?
.
(+)AROMA TERAPI โ€“ Hmmmmm..bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco laโ€ฆcantik pun mesti la ala-ala org sane.
.
(+)TIADA TANDINGAN - Ye you olls, rata2 pengguna iFlawless kate "iFlawless tiada tandingan".. You olls nak tahu tak? Minyak Argan Emas iFlawless berjaya kumpul lebih 15,000 testimoni pengguna yg dah jatuh cinta tahap tak boleh berpisah.. you olls pi instagram taip #iFlawlesstestimoni okay
.
Dah peloles, suami tak jeling yg lain dah..uppps๐Ÿ˜‹
.
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe .
#sihat #loveit #beutiful
#iflawlesstestimoni #flawlessmakeup
#iflawlessminyakarganemas #arganoil #rbtestimoniiflawless #model #makeup #rbiflawlessAngels #mua #cantik

Alhamdulilah REZEKI hari ni. Tq2 pada angelss MKM yg beli... Hope u gais Happy bile dah dapat nt...๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
Muah cikit...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #tqvm #cod #pos

Ada org hari2 akan fikir mcm mana nak jadi kaya,berjaya,jutawan,hartawan,dermawan dan seangkatannya.
.
Kalau org pompuan mesti pk macam mana nak kurus,cantik,pitih, n gebu macam mak salleh (sama larh kami pon). Kalau lelaki nak badan sasa abam sado pak cik hot, cita2 tinggi nak jadi cam Aron Aziz.๐Ÿ˜‚
.
Tapi itu PEMIKIRAN BIASA rumlah maknusia cintakan dunia dan isi nya..tak salah pun ok.
.
Tapi ada yg lupa untuk BERFIKIR LUAR BIASA
#Macam mana nak perbanyakkan IBADAH
#Macam mana Nak pupuk hati lebih CINTAKAN AKHIRAT.
#Macam mana nak jadi org yg sentiasa BERSYUKUR.

So ur life ur choice. Nak jadi apa pon Always put Allah in ur journey.๐Ÿ’–๐Ÿ‘
.
SALAM JUMAAT JUTAWAN AKHIRAT. Selamat pagi. Jom Kopi Ratu dulu secawan.โ˜•
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #kopi #coffee

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

๐Ÿ’‹AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones :
.
.
๐Ÿ’„Wild Rose
๐Ÿ’„Rouge
๐Ÿ’„Trendsetter
๐Ÿ’„Never So Nude
๐Ÿ’„Charmed
๐Ÿ’„Fresh Brew.
.
๐Ÿ’‹ Waterproof
๐Ÿ’‹ Super Long Lasting
๐Ÿ’‹ Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
๐Ÿ’‹ Paraben Free
๐Ÿ’‹ Smooth and light texture
๐Ÿ’‹ Highly pigmented
๐Ÿ’‹ Made in Malaysia
๐Ÿ’‹ KKM APPROVED
๐Ÿ’‹ RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura ๐Ÿ˜˜
.
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

Assalamualaikum
.
Morning pretty..
.
Pagi2 ni minum secawan kopi RATU by JRM memang segaq.. sakit kepala masa bangun pagi In Shaa Allah boleh hilang lepas minum coffee..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Mana yg mengikuti Bonda di radio IKIM kita ada promosi kekal sihat dan cantik..๐Ÿ˜ jangan lepas peluang kali ni..
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful

๐Ÿ Sabun kecantikan yang diformulasikan dari gabungan herba antarabangsa iaitu ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿƒ Melaleuca Alternifolia (Tee Tree)
๐Ÿƒ Licorice (Glycyrrhiza11q Glabra)
๐Ÿƒ Portulaca Olearacea
๐Ÿƒ Blueberry
๐Ÿƒ Melaleuca Alternifolia
.
๐Ÿ˜ง Sesuai untuk KULIT BERJERAGAT
๐Ÿ˜ฅ Menghilangkan NODA HITAM
.
๐Ÿ‘ Kebaikan pada pengguna.
.
๐Ÿฅ Mengecilkan liang pori kulit
๐Ÿฅ Memberi kelembapan pada kulit
๐Ÿฅ Mengimbangi perembesan minyak oleh kulit
๐Ÿฅ Menegangkan kulit wajah yang kendur & berkedut
๐Ÿฅ Memudarkan parut, cela & kegelapan pada kulit wajah
๐Ÿฅ Memutihkan wajah secara beransur ansur tanpa pengelupasan
๐Ÿฅ Memudarkan kesan jeragat atau pigmentasi secara beransur ansur
.
๐ŸŒธ SABUN ZINNIA MAGENTA
๐Ÿ’ฐ RM23.00
.
.
Untuk info lebih lanjut boleh WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe #rbJRMangels #rbSTangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #wangi #helthylifestyle #soap #herbs #beauty #flawlessskin #love #flawless

๐Ÿถ *Magnesium Flakes (Magnesium Chloride)*
.
๐Ÿ’ฐ *200gram RM60 (NP) exc Pos*
.
โœ… Selain fungsinya sebagai elektrolit (mengimbangi tubuh dari dehidrasi ), ia bergabung dengan hidrogen di dalam perut untuk menghasilkan asid hidroklorik, iaitu enzim penghadaman yg berkuasa untuk memecahkan protein dan menyerap mineral dalam badan.
.
โœ… Magnesium penting untuk kekuatan tulang, melancarkan pergerakan otot , membekalkan tenaga dan mengeluarkan toksin dalam badan.
.
๐Ÿ˜ *Kebaikan Magnesium Flakes :*
.
๐Ÿ‘ Sebagai rendaman atau spray kaedah transdermal - refer video latest bonda mengenai cara penggunaan garam di FB Rozita JRM).
๐Ÿ‘ Membuang toksin dan logam berat dari dlm badan.
๐Ÿ‘ Melegakan sakit otot.
๐Ÿ‘ Meningkatkan kualiti tidur
๐Ÿ‘ Meredakan tekan dan stress.
๐Ÿ‘ Melancarkan perjalanan darah.
๐Ÿ‘ Menambahkan oksigen dalam tubuh .
๐Ÿ‘ Kurangkan migrain dan sakit kepala.
๐Ÿ‘ Mengurangkan degupan jantung yg tak teratur ๐Ÿ‘ Mengurangkan risiko pembekuan darah.
๐Ÿ‘ Menurunkan tekanan darah โ€“ elok utk pesakit darah tinggi.
๐Ÿ‘ Mengurangkan iritasi dan pembengkakkan.
๐Ÿ‘ kulit lebih lembut dan licin.
๐Ÿ‘ Mengurangkan penyakit ekzema.
๐Ÿ‘ Tahap nutrien yang lebih baik. โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
.
๐Ÿ˜ฌ *Cara Penggunaan Garam Magnesium Flakes*. 1) Boleh digunakan sebagai rendaman kaki / mandian berpantang (mengeringkan luka jahitan dengan cepat) - Rendam dgn air panas menggelegak utk cairkan garam, kemudian tambah dengan air suam utk rendaman.
.
2) Kaedah Spray Transdermal - Gunakan air panas menggelegak utk dicampurkn dgn garam flakes. Tuang ke dalam botol spray anda.
. โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—.
.
.
Untuk cara penggunaan & kebaikan Magnesium Flakes lebih lg boleh WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe
#rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #herb #life #helthylifestyle #helthy #garam #magnesium

๐ŸŒธJUS MUSTANIR๐ŸŒธ.
.
๐Ÿ”ธ JUS MUSTANIR ~ ramuannya berasaskan daripada 71 bahan yang terdiri daripada makanan sunnah dan herba pilihan. Kaedah perubatan Islam juga dipraktikan dalam pembuatan Mustanir.
.
๐Ÿ”ธ Bacaan Al-Quran dan kaedah rawatan cara muaโ€™lij/rukyah berserta doa dibacakan dengan memohon pertolongan dari Allah SWT agar memberikan shifak iaitu kesembuhan melalui produk Mustanir untuk membantu merawat dalam masalah kesihatan. Sesungguhnya kesembuhannya atas segala bentuk penyakit atas izin Allah SWT yang memberikan shifaknya. .
.
.
๐Ÿ‘ KEBAIKAN MUSTANIR

Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda : .
.
๐Ÿ‘Œ PENYAKIT KRONIK

Bahan aktifnya membantu meninggikan system ketahanan badan :.
.
โ€ขPenawar untuk penyakit kanser
โ€ขKencing manis dan darah tinggi
โ€ขMenstabilkan kesihatan jantung
โ€ขMengurangkan masalah gout
โ€ขMasalah pundi kencing/prostate
โ€ขMengatasi bengkak hati hepatitis A & B
โ€ขMerawat sakit sendi dan sengal tulang
โ€ขKurang darah dan anemia
โ€ขAsma / penyakit lelah / semput
โ€ขBuah pinggang
โ€ขMencegah leukemia
โ€ขMencegah tumor
โ€ขMasalah strok / angina ahmar ๐Ÿ“ PENYAKIT BIASA.
โ€ขMenurunkan kadar kolestrol
โ€ขMelancarkan peredaran darah
โ€ขMerawat gastrik
โ€ขMengurangkankan kerap sakit kepala
โ€ขMengurangkan migraine
โ€ขDemam/selesema/batuk
โ€ขMerawat luka kemalangan
โ€ขMengurangkan kejang/kebas badan
โ€ขSakit tekak dan tonsil
โ€ขMerawar ulser mulut dan perut
โ€ขMenugrangkan bengkak nanah
โ€ขMemulihkan mabuk/angin dalam badan
โ€ขMengatasi keracunan
โ€ขMengubati radang
โ€ขMelegakan cirit-birit.
.
๐Ÿ’ช MASALAH TENAGA BATIN.
.
โ€ขMeningkatkan stamina dan tenaga
โ€ขMeningkatkan kesuburan
โ€ขMenambahkan tenaga zahir dan batin
โ€ขMenambahkan keinginan seks
โ€ขMengimbangi mood
โ€ขMerawat pasangan yang sukar hamil.
.
๐Ÿ˜ง MASALAH ALAHAN

Ia sangat tinggi dengan bahan antiseptic semulajadi dari herba
โ€ขMengubati radang akzema
โ€ขMenyembuhkan penyakit luka / kulit
โ€ขMenghilangkan jerawat
โ€ขMerawat resdung
.
.
Berminat boleh WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#rbJRMangels #rbSTangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #helthylifestyle #product #muslim

KOMBINASI HERBA CINA - ANGELICA PLUS HERBS ..
.
Khasiat bahan dalam Angelica Plus Herbs:
.
Radix Astragalus membranaceus (Akar Astragalus)
- digunakan sebagai perubatan cina selama berabad-abad.
.
Khasiat : - Sangat baik menurunkan tekanan darah tinggi
- Merawat kencing manis
- Mencegah penyakit jantung
- Mengatasi hepatitis/hati
- Meningkatkan fungsi kekebalan tubuh
- Mencegah infeksi
- Meningkatkan fungsi dari limpa dan paru-paru
- Menurunkan kadar gula darah
- Mencegah hipertension
- Melambatkan penuaan
- Mencegah berbagai jenis kanser (antaranya: kanser tulang, kanser payudara , kanser serviks, kanser usus, kanser endometrium, kanser hati, kanser paru-paru, kanser ovari, kanser ginjal)
.
Rhizoma Chuanxiong โ€“ Herba China
- Banyak ditanam di wilayah Sichuan , China โ€“ rasa pedas dan bersifat panas - sering digunapakai oleh para ginekologi
.
Khasiat : - melancarkan peredaran darah dan pernafasan
- Merawat kebas-kebas anggota badan
- Melancarkan kitaran haid
- Merawat senggugut teruk
- Merawat sakit kepala dan sakit sendi
- Mengeluarkan angin dalam badan
- merawat sakit perut, perut kembung, masuk angin
.
.
Radix Paeoniae Alba โ€“ White Peony Root
.
โ€“ Banyak ditanam di China, Japan & India
.
Khasiat : - Mengurangi kekejangan otot
- Mengawal kitaran haid
- Mengurangkan tekanan darah - Mengembangkan saluran darah periferal
- Sangat sesuai untuk pesakit hypertension
- Melindungi hati dgn memperbaiki sistem peraliran darah
- Anti penuaan
.
.
Folium Artemisia Argyi
.
Khasiat : - Merawat kemandulan
- Melancarkan kitaran haid dan merawat senggugut
- Perubatan herba untuk kesihatan hati, limpa dan buah pinggang
- Digunakan dalam perawatan Bronchitis - asthma & batuk
- Digunakan untuk merawat gut dan gangguan saluran pernafasan
- Memerangi sel kanser .
Semen Cucustae โ€“ Cucusta Herbs
.
Khasiat : - Mempunyai ciri โ€“ ciri antioksidan sangat tinggi
- Mencergaskan sistem pembiakan
- Digunakan bagi yang mengalami mati pucuk โ€“ erectile dysfunction
.
Kandungan:
.
180 biji sebotol
Untuk oder WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž +6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe
#rbangels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #herb #beautiful

PUTIK TELAGA DARA
~~~~~~~~~~~~~~~~. Antara kebaikannya :
.
๐Ÿ‘Lembut dengan pH 5.5 melindungi Miss V
.
๐Ÿ‘Herba & Nano membantu menegangkan serta merapatkan
.
๐Ÿ‘Keselesaan & aroma segar semasa hubungan seks
.
๐Ÿ‘Selamat utk wanita hamil
.
๐Ÿ‘Mengelakkan keputihan & gatal Miss V semasa hamil.
.
๐Ÿ‘Sangat baik digunakan semasa datang haid
.
๐Ÿ‘Bahan antiseptik semulajadi dari herba
.
๐Ÿ‘Merawat luka dengan cepat sesuai utk wanita selepas bersalin
.
๐Ÿ‘Bantuan kolagen mencantikkan bentuk Miss V wanita
.
.
Kalau anda ingin berhenti pakai pantiliner ... Cepat WhatsApp sekarang ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #wangi #helthylifestyle

Pinky Roses Lipbalm by JRM
================= .
.
๐Ÿ˜™nak x Bibir mungil, berkilat, & melembapkan??... MKM ada lipbalm bibir dari ekstrak herba.. keluaran Jamu Ratu Malaya. ๐Ÿ˜™Antara 7 kelebihan :.
.
- merawat & menghilangkan ๐Ÿ’‹ yg hitam
- melembapkan bibir agar โŒmerekah
- memerahkan ๐Ÿ’‹ secara semulajadi
- melambatkan kedutan pada ๐Ÿ’‹
- melembutkan ๐Ÿ’‹ dari menjadi kering
- bibir merah mengikut warna darah si pemakai
- bersinar dari rawatan herba utk ๐Ÿ’‹ cantik sepanjang usia ๐Ÿ’ฐRM 25.00 (exc postage)
.
For next step WhatsApp ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #lip #lipbalm

ROYAL V - jus hormon terhebat di abad ini
.
=============.
.
๐Ÿ’ง Royal V adalah dari formulasi Persis dara dengan formula tambahan baru. Minuman Kesihatan Dari Jus Manggis & Buah Delima Serta Diperkaya Dengan Royal Jelly.
.

Adunan lengkap 17 jenis herba khusus untuk merangsang hormon wanita , Membantu Meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit sangat bagus untuk kesihatan Wanita.
.
Kesannya, ia sangat cepat menyerap kedalam tubuh kerana Royal V adalah dari sumber padat yang diambil dari patinya sahaja.
.
โš  Hasilnya dapat dirasai selepas 3 hari dan jika diamalkan secara berterusan mampu mengembalikan kecantikan, kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.
.
Royal V merupakan formulasi paling terbaik. Ia tidak boleh ditiru oleh mana-mana produk lain dipasaran . 43 kesan yang sgt efektif.. Boleh dirasai hanya dalam satu botol Royal V ..!! Ia sesuai untuk semua golongan usia.
.
Antara khasiat nya :
.
๐Ÿ”นMengetatkan dan menegangkan otot faraj ๐Ÿ”นMenguatkan keinginan hubungan seksual ๐Ÿ”นMengandungi antibakteria & mengeluarkan keputihan.
๐Ÿ”นMenghilangkan kegatalan & bau.
๐Ÿ”นKaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
๐Ÿ”นMempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
๐Ÿ”นMenstabilkan simptom wanita menopaus ๐Ÿ”นMembesar dan menegangkan payudara ๐Ÿ”นMencantikkan punggung yg jatuh ๐Ÿ”นMeningkatkan pengaliran darah
.
โŒLelaki dilarang minum sama sekali. Hormon pompuan tetibe masuk dlm badan hang cheq xtau naa...
.
Apa tunggu lagi??
.
Jom order... WhatsApp MKM ๐Ÿ“ž+6017.4861.047
.
๐Ÿ˜˜ #cikbe
#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #diet

Assalamualakum..
.
Morning ampa... Semoga kita semua dipermudahkan urusan hari ini dan dimurahkan rezeki .. Aminn.
.
Apa pun pilihan kita pasti kan buat yg terbaik sebb setiap perbuatan kita Allah adalah pendorong Nya...
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– .
๐Ÿ˜˜ #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #rbthebest #rbmakeup #rbflawless

Most Popular Instagram Hashtags