#cikbe

31 posts

TOP POSTS

"iFLAWLESS SERIUS BEST"
.
.
Betul sgt tu you. iFlawless mmg serius best. .
KENAPE YEK?
.
(+)MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dan ORIGINAL dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.
.
(+)DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam
.
(+)EMAS 24K - Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?
.
(+)AROMA TERAPI – Hmmmmm..bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane.
.
(+)TIADA TANDINGAN - Ye you olls, rata2 pengguna iFlawless kate "iFlawless tiada tandingan".. You olls nak tahu tak? Minyak Argan Emas iFlawless berjaya kumpul lebih 15,000 testimoni pengguna yg dah jatuh cinta tahap tak boleh berpisah.. you olls pi instagram taip #iFlawlesstestimoni okay
.
Dah peloles, suami tak jeling yg lain dah..uppps😋
.
.
😘 #cikbe .
#sihat #loveit #beutiful
#iflawlesstestimoni #flawlessmakeup
#iflawlessminyakarganemas #arganoil #rbtestimoniiflawless #model #makeup #rbiflawlessAngels #mua #cantik

#CIKBE
THE ONE & ONLY MY ADIK BONGSU MAZURAH...LOVEE U ADIKKU MUAAHHH...
#SEMPAT ZIARAH PAKCIK D SILABUKAN MOGA D BERI KESIHATAN.YG BAIK DAN.PJG.UMUR..AAMIN.

Ada org hari2 akan fikir mcm mana nak jadi kaya,berjaya,jutawan,hartawan,dermawan dan seangkatannya.
.
Kalau org pompuan mesti pk macam mana nak kurus,cantik,pitih, n gebu macam mak salleh (sama larh kami pon). Kalau lelaki nak badan sasa abam sado pak cik hot, cita2 tinggi nak jadi cam Aron Aziz.😂
.
Tapi itu PEMIKIRAN BIASA rumlah maknusia cintakan dunia dan isi nya..tak salah pun ok.
.
Tapi ada yg lupa untuk BERFIKIR LUAR BIASA
#Macam mana nak perbanyakkan IBADAH
#Macam mana Nak pupuk hati lebih CINTAKAN AKHIRAT.
#Macam mana nak jadi org yg sentiasa BERSYUKUR.

So ur life ur choice. Nak jadi apa pon Always put Allah in ur journey.💖👍
.
SALAM JUMAAT JUTAWAN AKHIRAT. Selamat pagi. Jom Kopi Ratu dulu secawan.☕
.
😘 #cikbe

#rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #kopi #coffee

Alhamdulilah REZEKI hari ni. Tq2 pada angelss MKM yg beli... Hope u gais Happy bile dah dapat nt...💓💓💓
.
Muah cikit...😘😘😘 #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #tqvm #cod #pos

Alami keunikan berbibir menawan.
Hanya dengan secalit AMOURA senyuman pasti berubah hingga tertawan.
.
AMOURA Comestic Matte Liquid Lipstick 💋
.
💕Lip Cream mesra Wudhu 👍 Senang nak remove 👍 Guna wetwipes/tissue
.
💕 Ramuam Collagen & Shea Butter ❌ Mengeringkan bibir ❌ Menggelapkan bibir
.
💕 Tanpa bahan KIMIA 👌 Lulus KKM
.
💕 Tesktur Creamy Matte 👄 akan terasa creamy semasa goles pertama 👄 akan mengering menjadi matte kemudiannya
.
💕 Flavour berbau 🍓 yang wangi & best.
.
😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

Alami keunikan berbibir menawan.
Hanya dengan secalit AMOURA senyuman pasti berubah hingga tertawan.
.
AMOURA Comestic Matte Liquid Lipstick 💋
.
💕Lip Cream mesra Wudhu 👍 Senang nak remove 👍 Guna wetwipes/tissue
.
💕 Ramuam Collagen & Shea Butter ❌ Mengeringkan bibir ❌ Menggelapkan bibir
.
💕 Tanpa bahan KIMIA 👌 Lulus KKM
.
💕 Tesktur Creamy Matte 👄 akan terasa creamy semasa goles pertama 👄 akan mengering menjadi matte kemudiannya
.
💕 Flavour berbau 🍓 yang wangi & best.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
.
😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

Apa istimewanya iFlawless????
.
💖 Uolls kene tahu sebab ini lah 'susuk' moden zaman sekarang dalam argan oil dah ada kepingan emas 24k yang mampu memberikan kesan yang sangat flawless utk kulit anda secara semulajadi.
.
💖 Mampu membuatkan makeup bertahan selama 18jam tanpa retak .
💖 Memudahkan anda bersolek sehingga mampu meratakan foundation menjadi lebih rata sapuan serta tidak bercapok
.
💖 Paling power makeup uollss akan nmpk flawless sangat tau... sangat cantik dan uollss akan lebih yakin dengan penampilan make up sepanjang hari
.

Jangan risau yer Agent Sah jual yang original tau. Lagi pon sehingga hari ini tiada orang mampu tiru iFlawless In Shaa Allah semoga Allah melindungi product iFlawless dan semua pengguna iFlawless... aamiinn...
.
.
Nak ke next step WhatsApp MKM 📞+6017.4861.047
.
.
😘 #cikbe

#rbAngels #rbiflawlessAngels #rbtestimoniiflawless #minyakarganemas #arganoil #beautiful #makeuptutorial #iflawlessian #teamiflawless #love

Never think​ you're A bad person. Don't​ let Setan plant such thoughts in ur head. We make mistakes almost daily. Just try to do better .☺☺☺
.
😘 #cikbe
#kipidap #dotgiveup
#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #rbmakeup #rbflawless #houseofrabi

Produk yang sangat digalakkan untuk pakai nak bagi muka ploles boleh la gunakan iFLAWLESS by MAE..
.
Ramai MUA yang pakai sebab produk ni paling tip-top..boleh pakai seluruh muka..nk letak kat bibir pon boleh..n then boleh lar apply #lipstick Amoura by #amouracosmetic ...
.
.
I flawless u ade..?? 😘😘😘
Ingat 💄 Ingat Amoura.
.
.
Nak tau lebih lg sbb pa best or best sangat IFLAWLESS ni meh WhatsApp iollss ye..📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe

#MKM #rbAngles #beautiful #best
#iflawlessian #makeup #iflawlessminyakarganemas #arganoil #rbiflawlessAngels #mua #cantik

MOST RECENT

"iFLAWLESS SERIUS BEST"
.
.
Betul sgt tu you. iFlawless mmg serius best. .
KENAPE YEK?
.
(+)MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dan ORIGINAL dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.
.
(+)DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam
.
(+)EMAS 24K - Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?
.
(+)AROMA TERAPI – Hmmmmm..bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane.
.
(+)TIADA TANDINGAN - Ye you olls, rata2 pengguna iFlawless kate "iFlawless tiada tandingan".. You olls nak tahu tak? Minyak Argan Emas iFlawless berjaya kumpul lebih 15,000 testimoni pengguna yg dah jatuh cinta tahap tak boleh berpisah.. you olls pi instagram taip #iFlawlesstestimoni okay
.
Dah peloles, suami tak jeling yg lain dah..uppps😋
.
.
😘 #cikbe .
#sihat #loveit #beutiful
#iflawlesstestimoni #flawlessmakeup
#iflawlessminyakarganemas #arganoil #rbtestimoniiflawless #model #makeup #rbiflawlessAngels #mua #cantik

Alhamdulilah REZEKI hari ni. Tq2 pada angelss MKM yg beli... Hope u gais Happy bile dah dapat nt...💓💓💓
.
Muah cikit...😘😘😘 #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #tqvm #cod #pos

Ada org hari2 akan fikir mcm mana nak jadi kaya,berjaya,jutawan,hartawan,dermawan dan seangkatannya.
.
Kalau org pompuan mesti pk macam mana nak kurus,cantik,pitih, n gebu macam mak salleh (sama larh kami pon). Kalau lelaki nak badan sasa abam sado pak cik hot, cita2 tinggi nak jadi cam Aron Aziz.😂
.
Tapi itu PEMIKIRAN BIASA rumlah maknusia cintakan dunia dan isi nya..tak salah pun ok.
.
Tapi ada yg lupa untuk BERFIKIR LUAR BIASA
#Macam mana nak perbanyakkan IBADAH
#Macam mana Nak pupuk hati lebih CINTAKAN AKHIRAT.
#Macam mana nak jadi org yg sentiasa BERSYUKUR.

So ur life ur choice. Nak jadi apa pon Always put Allah in ur journey.💖👍
.
SALAM JUMAAT JUTAWAN AKHIRAT. Selamat pagi. Jom Kopi Ratu dulu secawan.☕
.
😘 #cikbe

#rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #kopi #coffee

💋AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew.
.
💋 Waterproof
💋 Super Long Lasting
💋 Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
💋 Paraben Free
💋 Smooth and light texture
💋 Highly pigmented
💋 Made in Malaysia
💋 KKM APPROVED
💋 RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 😘
.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
💖😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

💋AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew.
.
💋 Waterproof
💋 Super Long Lasting
💋 Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
💋 Paraben Free
💋 Smooth and light texture
💋 Highly pigmented
💋 Made in Malaysia
💋 KKM APPROVED
💋 RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 😘
.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
💖😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

💋AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew.
.
💋 Waterproof
💋 Super Long Lasting
💋 Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
💋 Paraben Free
💋 Smooth and light texture
💋 Highly pigmented
💋 Made in Malaysia
💋 KKM APPROVED
💋 RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 😘
.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
💖😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

💋AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew.
.
💋 Waterproof
💋 Super Long Lasting
💋 Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
💋 Paraben Free
💋 Smooth and light texture
💋 Highly pigmented
💋 Made in Malaysia
💋 KKM APPROVED
💋 RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 😘
.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
💖😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

💋AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones.
.
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew.
.
💋 Waterproof
💋 Super Long Lasting
💋 Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
💋 Paraben Free
💋 Smooth and light texture
💋 Highly pigmented
💋 Made in Malaysia
💋 KKM APPROVED
💋 RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 😘
.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
💖😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

💋AMOURA WATERPROOF SERIES by AMOURA COSMETIC
.
6 pretty color n suitable for all skin tones :
.
.
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew.
.
💋 Waterproof
💋 Super Long Lasting
💋 Infused with Argan Oil, VitC and Collagen.
💋 Paraben Free
💋 Smooth and light texture
💋 Highly pigmented
💋 Made in Malaysia
💋 KKM APPROVED
💋 RM39 only!
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 😘
.
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
💖😘 #cikbe

#rbAngles
#rbAmouraAngles

#amouracosmetics #amouralovers #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #kyliejenner#makeover #kylielipkit #hudabeauty

Assalamualaikum
.
Morning pretty..
.
Pagi2 ni minum secawan kopi RATU by JRM memang segaq.. sakit kepala masa bangun pagi In Shaa Allah boleh hilang lepas minum coffee..😘😘
.
Mana yg mengikuti Bonda di radio IKIM kita ada promosi kekal sihat dan cantik..😍 jangan lepas peluang kali ni..
.
😘 #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful

🍁 Sabun kecantikan yang diformulasikan dari gabungan herba antarabangsa iaitu 👇
.
🍃 Melaleuca Alternifolia (Tee Tree)
🍃 Licorice (Glycyrrhiza11q Glabra)
🍃 Portulaca Olearacea
🍃 Blueberry
🍃 Melaleuca Alternifolia
.
😧 Sesuai untuk KULIT BERJERAGAT
😥 Menghilangkan NODA HITAM
.
👍 Kebaikan pada pengguna.
.
🍥 Mengecilkan liang pori kulit
🍥 Memberi kelembapan pada kulit
🍥 Mengimbangi perembesan minyak oleh kulit
🍥 Menegangkan kulit wajah yang kendur & berkedut
🍥 Memudarkan parut, cela & kegelapan pada kulit wajah
🍥 Memutihkan wajah secara beransur ansur tanpa pengelupasan
🍥 Memudarkan kesan jeragat atau pigmentasi secara beransur ansur
.
🌸 SABUN ZINNIA MAGENTA
💰 RM23.00
.
.
Untuk info lebih lanjut boleh WhatsApp MKM 📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe #rbJRMangels #rbSTangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #wangi #helthylifestyle #soap #herbs #beauty #flawlessskin #love #flawless

🍶 *Magnesium Flakes (Magnesium Chloride)*
.
💰 *200gram RM60 (NP) exc Pos*
.
✅ Selain fungsinya sebagai elektrolit (mengimbangi tubuh dari dehidrasi ), ia bergabung dengan hidrogen di dalam perut untuk menghasilkan asid hidroklorik, iaitu enzim penghadaman yg berkuasa untuk memecahkan protein dan menyerap mineral dalam badan.
.
✅ Magnesium penting untuk kekuatan tulang, melancarkan pergerakan otot , membekalkan tenaga dan mengeluarkan toksin dalam badan.
.
😍 *Kebaikan Magnesium Flakes :*
.
👍 Sebagai rendaman atau spray kaedah transdermal - refer video latest bonda mengenai cara penggunaan garam di FB Rozita JRM).
👍 Membuang toksin dan logam berat dari dlm badan.
👍 Melegakan sakit otot.
👍 Meningkatkan kualiti tidur
👍 Meredakan tekan dan stress.
👍 Melancarkan perjalanan darah.
👍 Menambahkan oksigen dalam tubuh .
👍 Kurangkan migrain dan sakit kepala.
👍 Mengurangkan degupan jantung yg tak teratur 👍 Mengurangkan risiko pembekuan darah.
👍 Menurunkan tekanan darah – elok utk pesakit darah tinggi.
👍 Mengurangkan iritasi dan pembengkakkan.
👍 kulit lebih lembut dan licin.
👍 Mengurangkan penyakit ekzema.
👍 Tahap nutrien yang lebih baik. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
.
😬 *Cara Penggunaan Garam Magnesium Flakes*. 1) Boleh digunakan sebagai rendaman kaki / mandian berpantang (mengeringkan luka jahitan dengan cepat) - Rendam dgn air panas menggelegak utk cairkan garam, kemudian tambah dengan air suam utk rendaman.
.
2) Kaedah Spray Transdermal - Gunakan air panas menggelegak utk dicampurkn dgn garam flakes. Tuang ke dalam botol spray anda.
. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●.
.
.
Untuk cara penggunaan & kebaikan Magnesium Flakes lebih lg boleh WhatsApp MKM 📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe
#rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #herb #life #helthylifestyle #helthy #garam #magnesium

🌸JUS MUSTANIR🌸.
.
🔸 JUS MUSTANIR ~ ramuannya berasaskan daripada 71 bahan yang terdiri daripada makanan sunnah dan herba pilihan. Kaedah perubatan Islam juga dipraktikan dalam pembuatan Mustanir.
.
🔸 Bacaan Al-Quran dan kaedah rawatan cara mua’lij/rukyah berserta doa dibacakan dengan memohon pertolongan dari Allah SWT agar memberikan shifak iaitu kesembuhan melalui produk Mustanir untuk membantu merawat dalam masalah kesihatan. Sesungguhnya kesembuhannya atas segala bentuk penyakit atas izin Allah SWT yang memberikan shifaknya. .
.
.
👍 KEBAIKAN MUSTANIR

Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda : .
.
👌 PENYAKIT KRONIK

Bahan aktifnya membantu meninggikan system ketahanan badan :.
.
•Penawar untuk penyakit kanser
•Kencing manis dan darah tinggi
•Menstabilkan kesihatan jantung
•Mengurangkan masalah gout
•Masalah pundi kencing/prostate
•Mengatasi bengkak hati hepatitis A & B
•Merawat sakit sendi dan sengal tulang
•Kurang darah dan anemia
•Asma / penyakit lelah / semput
•Buah pinggang
•Mencegah leukemia
•Mencegah tumor
•Masalah strok / angina ahmar 📍 PENYAKIT BIASA.
•Menurunkan kadar kolestrol
•Melancarkan peredaran darah
•Merawat gastrik
•Mengurangkankan kerap sakit kepala
•Mengurangkan migraine
•Demam/selesema/batuk
•Merawat luka kemalangan
•Mengurangkan kejang/kebas badan
•Sakit tekak dan tonsil
•Merawar ulser mulut dan perut
•Menugrangkan bengkak nanah
•Memulihkan mabuk/angin dalam badan
•Mengatasi keracunan
•Mengubati radang
•Melegakan cirit-birit.
.
💪 MASALAH TENAGA BATIN.
.
•Meningkatkan stamina dan tenaga
•Meningkatkan kesuburan
•Menambahkan tenaga zahir dan batin
•Menambahkan keinginan seks
•Mengimbangi mood
•Merawat pasangan yang sukar hamil.
.
😧 MASALAH ALAHAN

Ia sangat tinggi dengan bahan antiseptic semulajadi dari herba
•Mengubati radang akzema
•Menyembuhkan penyakit luka / kulit
•Menghilangkan jerawat
•Merawat resdung
.
.
Berminat boleh WhatsApp MKM 📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe

#rbJRMangels #rbSTangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #helthylifestyle #product #muslim

KOMBINASI HERBA CINA - ANGELICA PLUS HERBS ..
.
Khasiat bahan dalam Angelica Plus Herbs:
.
Radix Astragalus membranaceus (Akar Astragalus)
- digunakan sebagai perubatan cina selama berabad-abad.
.
Khasiat : - Sangat baik menurunkan tekanan darah tinggi
- Merawat kencing manis
- Mencegah penyakit jantung
- Mengatasi hepatitis/hati
- Meningkatkan fungsi kekebalan tubuh
- Mencegah infeksi
- Meningkatkan fungsi dari limpa dan paru-paru
- Menurunkan kadar gula darah
- Mencegah hipertension
- Melambatkan penuaan
- Mencegah berbagai jenis kanser (antaranya: kanser tulang, kanser payudara , kanser serviks, kanser usus, kanser endometrium, kanser hati, kanser paru-paru, kanser ovari, kanser ginjal)
.
Rhizoma Chuanxiong – Herba China
- Banyak ditanam di wilayah Sichuan , China – rasa pedas dan bersifat panas - sering digunapakai oleh para ginekologi
.
Khasiat : - melancarkan peredaran darah dan pernafasan
- Merawat kebas-kebas anggota badan
- Melancarkan kitaran haid
- Merawat senggugut teruk
- Merawat sakit kepala dan sakit sendi
- Mengeluarkan angin dalam badan
- merawat sakit perut, perut kembung, masuk angin
.
.
Radix Paeoniae Alba – White Peony Root
.
– Banyak ditanam di China, Japan & India
.
Khasiat : - Mengurangi kekejangan otot
- Mengawal kitaran haid
- Mengurangkan tekanan darah - Mengembangkan saluran darah periferal
- Sangat sesuai untuk pesakit hypertension
- Melindungi hati dgn memperbaiki sistem peraliran darah
- Anti penuaan
.
.
Folium Artemisia Argyi
.
Khasiat : - Merawat kemandulan
- Melancarkan kitaran haid dan merawat senggugut
- Perubatan herba untuk kesihatan hati, limpa dan buah pinggang
- Digunakan dalam perawatan Bronchitis - asthma & batuk
- Digunakan untuk merawat gut dan gangguan saluran pernafasan
- Memerangi sel kanser .
Semen Cucustae – Cucusta Herbs
.
Khasiat : - Mempunyai ciri – ciri antioksidan sangat tinggi
- Mencergaskan sistem pembiakan
- Digunakan bagi yang mengalami mati pucuk – erectile dysfunction
.
Kandungan:
.
180 biji sebotol
Untuk oder WhatsApp MKM 📞 +6017.4861.047
.
😘 #cikbe
#rbangels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #herb #beautiful

PUTIK TELAGA DARA
~~~~~~~~~~~~~~~~. Antara kebaikannya :
.
👍Lembut dengan pH 5.5 melindungi Miss V
.
👍Herba & Nano membantu menegangkan serta merapatkan
.
👍Keselesaan & aroma segar semasa hubungan seks
.
👍Selamat utk wanita hamil
.
👍Mengelakkan keputihan & gatal Miss V semasa hamil.
.
👍Sangat baik digunakan semasa datang haid
.
👍Bahan antiseptik semulajadi dari herba
.
👍Merawat luka dengan cepat sesuai utk wanita selepas bersalin
.
👍Bantuan kolagen mencantikkan bentuk Miss V wanita
.
.
Kalau anda ingin berhenti pakai pantiliner ... Cepat WhatsApp sekarang 📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #wangi #helthylifestyle

Pinky Roses Lipbalm by JRM
================= .
.
😙nak x Bibir mungil, berkilat, & melembapkan??... MKM ada lipbalm bibir dari ekstrak herba.. keluaran Jamu Ratu Malaya. 😙Antara 7 kelebihan :.
.
- merawat & menghilangkan 💋 yg hitam
- melembapkan bibir agar ❌merekah
- memerahkan 💋 secara semulajadi
- melambatkan kedutan pada 💋
- melembutkan 💋 dari menjadi kering
- bibir merah mengikut warna darah si pemakai
- bersinar dari rawatan herba utk 💋 cantik sepanjang usia 💰RM 25.00 (exc postage)
.
For next step WhatsApp 📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #lip #lipbalm

ROYAL V - jus hormon terhebat di abad ini
.
=============.
.
💧 Royal V adalah dari formulasi Persis dara dengan formula tambahan baru. Minuman Kesihatan Dari Jus Manggis & Buah Delima Serta Diperkaya Dengan Royal Jelly.
.

Adunan lengkap 17 jenis herba khusus untuk merangsang hormon wanita , Membantu Meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit sangat bagus untuk kesihatan Wanita.
.
Kesannya, ia sangat cepat menyerap kedalam tubuh kerana Royal V adalah dari sumber padat yang diambil dari patinya sahaja.
.
⚠ Hasilnya dapat dirasai selepas 3 hari dan jika diamalkan secara berterusan mampu mengembalikan kecantikan, kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.
.
Royal V merupakan formulasi paling terbaik. Ia tidak boleh ditiru oleh mana-mana produk lain dipasaran . 43 kesan yang sgt efektif.. Boleh dirasai hanya dalam satu botol Royal V ..!! Ia sesuai untuk semua golongan usia.
.
Antara khasiat nya :
.
🔹Mengetatkan dan menegangkan otot faraj 🔹Menguatkan keinginan hubungan seksual 🔹Mengandungi antibakteria & mengeluarkan keputihan.
🔹Menghilangkan kegatalan & bau.
🔹Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
🔹Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
🔹Menstabilkan simptom wanita menopaus 🔹Membesar dan menegangkan payudara 🔹Mencantikkan punggung yg jatuh 🔹Meningkatkan pengaliran darah
.
❌Lelaki dilarang minum sama sekali. Hormon pompuan tetibe masuk dlm badan hang cheq xtau naa...
.
Apa tunggu lagi??
.
Jom order... WhatsApp MKM 📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe
#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #jamuratumalaya #rbthebest #rbmakeup #rbflawless #jamu #cantik #sihat #loveit #beutiful #diet

Assalamualakum..
.
Morning ampa... Semoga kita semua dipermudahkan urusan hari ini dan dimurahkan rezeki .. Aminn.
.
Apa pun pilihan kita pasti kan buat yg terbaik sebb setiap perbuatan kita Allah adalah pendorong Nya...
.
💖💖💖 .
😘 #cikbe

#MKM #rbangels #rbRTangels #rbAmouraAngels #rbJRMangels #rbSTangels #rbiflawlessangels #rbthebest #rbmakeup #rbflawless

Produk yang sangat digalakkan untuk pakai nak bagi muka ploles boleh la gunakan iFLAWLESS by MAE..
.
Ramai MUA yang pakai sebab produk ni paling tip-top..boleh pakai seluruh muka..nk letak kat bibir pon boleh..n then boleh lar apply #lipstick Amoura by #amouracosmetic ...
.
.
I flawless u ade..?? 😘😘😘
Ingat 💄 Ingat Amoura.
.
.
Nak tau lebih lg sbb pa best or best sangat IFLAWLESS ni meh WhatsApp iollss ye..📞+6017.4861.047
.
😘 #cikbe

#MKM #rbAngles #beautiful #best
#iflawlessian #makeup #iflawlessminyakarganemas #arganoil #rbiflawlessAngels #mua #cantik

Most Popular Instagram Hashtags