[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cigku

43 posts

TOP POSTS

Terima kasih cikgu πŸ’•πŸ’•Harap cikgu blh balik ke SMKSP lagi 😻 #4sn2#smksp#cigku#sejarah#byebye#. @nurulhidayahmohamad_

Tb bersama cikgu kelas
#sayang cikgu
#cigku zulzila

#appreciationpost
Happy Birthday to one of the most hardworking and dedicated teachers I know ,
Happy Birthday Mr.Shaik (ABU) πŸ˜‰
Thank you for being such a good friend,
I am very happy and blessed to have known you from the very first days of joining Cempaka,
Here's to more happy and fun memories!
Stay blessed and have a great year ahead, because you deserve it 🌼

#ibteam #cigku #cigkukimia πŸ’―

Kembaran dapat gede.. 😁😁😘@ayiinsulistya #cigku#mimtekun#

Aku ya aku, kamu ya kamu, jangan samakan aku dengan kamu, kita tidak samaπŸŽ¬β¬…β¬…βž‘βž‘
.
.
.
. πŸ“·@helsy_oxchella
#likeforlike #beyourself #wanitatangguh #me #cigku #gurumuda

Cie S.Pd. yaak selamat yaa sayang atas gelar sarjana nya gak sia sia perjuangannya untuk dpt sesuatu yg ingin dicapai .semoga menjadi berkah dan bermanfaat lebih sukses lagi dlm berkarir dan kehidupan berbakti kepada orgtua😊😊#tolongciekeceknyo #ciesarjana #cigku #ciemakanmakan #hahahahπŸ˜‚

Romunnus, Martinus Chandra, Antonius Miko, Vinsensius Egga.
#SM3T #Sanggau #akuanakperbatasan #akuanakBantan #cigku #tapalbatas #Borneo

MOST RECENT

Kalau kaya gini lebih mirip ustadzahnya Riky
apa Mama nya Riky
apa Kakak nya Riky
apa Tante nya Riky
apa Baby Sisternya Riky πŸ˜‚

Aaah Sudahlah πŸ˜ƒπŸ˜‚ #Riky
#sikembar #Pekalongan #IainPekalongan #PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #instagood #kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijabers #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Hijabers #Iainpekalongan #Mahasiswapekalongan #Havefun #Senam #pgmi #Sehat #Pagi

MSI 02 Keputran Pekalongan. 😚😍
Di tempat inilah Aku mendapat panggilan "Ustadzah"
Belum pernah sebelumnya
di panggilan ustadzah.

kalau di panggil kakak
mungkin sudah ga asing lagi di telinga...apalagi saat nglatih pramuka. (Siaga, Jambore)
di panggil bu Nilam juga sudah sering banged saat di les les san.

Awal-awal masuk, masih sering keclitut menyebut diri sendiri "Kakak atau Bu."
yah....mungkin karna belum terbiasa dengan menyebut diri sendiri dengan sebutan
"Ustadzah"

dan akhirnya seiring berjalannya waktu aku sudah mulai terbiasa dengan menyebut diri sendiri dengan sebutan "Ustadzah" β˜ΊπŸ˜ƒ
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #instagood #kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijabers #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Hijabers #Iainpekalongan #Mahasiswapekalongan #Havefun #Senam #pgmi #Sehat #Pagi

Kalau ketemu anak-anak kelas 1A dan 1B pasti langsung pada meluk meluk n ditarik-tarik suruh masuk kelas. dan minta di pangku.
hahahahaha Kadang Rok saya juga di tarik tarik sampai mau mlorot hadeeeeh πŸ˜‚πŸ˜‚... siap siap kalau masuk kelas 1 rok dan baju agak sedikit letek karna di gondeli n ditarik tarik mlulu . kenceng lagi gondeli ne πŸ˜‚πŸ˜‚ #Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #instagood #kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijabers #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Hijabers #Iainpekalongan #Mahasiswapekalongan #Havefun #Senam #pgmi #Sehat #Pagi

Kemarin Foto bareng sama si kembar Riko Riki... Sekarang Foto sama si kembar Beta Beti.... Always Bersyukur karna Kita dilahirkan kembar.

Alhamdulilah β˜ΊπŸ˜€πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™πŸ˜
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #Twin #kembar #mytwin #instagood
#kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijan #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Kembarsiam

Orang tua kerja untuk menghidupi anaknya,
Anaknya sekolah agar mendapatkan kehidupan yang lebih layak di kemudian hari. Dengan belajar dan mendapatkan nilai baik adalah cara jitu pelajar untuk membahagiakan orang tuanya.

Bismillah ☺
Senin Ceeria ☺
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #instagood #kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijabers #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Hijabers #Iainpekalongan #Mahasiswapekalongan #Havefun #Senam #pgmi #Sehat #Pagi

Penyerahan Hadiah
Lomba 17 an
serta Hiburan-hiburan

with Mahasiswa PPL PGMI IAIN Pekalongan

di MSI 02 Keputran 😚😘
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #Twin #kembar #mytwin #instagood
#kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijan #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Kembarsiam

Penyerahan Hadiah 17 an
serta Hiburan-hiburan

with Mahasiswa PPL PGMI IAIN Pekalongan

di MSI 02 Keputran πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #Twin #kembar #mytwin #instagood
#kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijan #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Kembarsiam

Ustadzah nya kembar
fotonya sama si kembar
sama sama kembar
kita...... πŸ˜ƒπŸ˜„
Kembar ketemu Kembar
deh jadinya πŸ˜ƒπŸ˜ Riko Riky & ustadzah Nilam

kelas 1 MSI 02 Keputran
πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™πŸ˜
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #Twin #kembar #mytwin #instagood
#kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijan #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Kembarsiam

Ustadzah nya kembar
fotonya sama si kembar
sama sama kembar
kita...... πŸ˜ƒπŸ˜„
Kembar ketemu Kembar
deh jadinya πŸ˜ƒπŸ˜ Riko Riky & ustadzah Nilam

kelas 1 MSI 02 Keputran
πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™πŸ˜
#Pekalongan #IainPekalongan
#PGMI #Tarbiyah #College #Cigku #Teacher #Twin #kembar #mytwin #instagood
#kedungwuni #Instadaily #Instamag #Instagram #Photooftheday #Likeforlike #Hijan #MSI #MSI02Keputran #hijab #Instapekalongan #Kembarsiam

Antara #TESTIMONI kami...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
#AKHIRNYA NAUFAL DAH BOLEH #SCORE 'A' DALAM SUBJEK MATEMATIK LEPAS MAKAN G-STAR KIDS! ❝Alhamdulillah.. lepas makan G-Star ni keputusan peperiksaan anak saya ada perubahan. Dari dapat nombor 23 sekarang ni dia dapat nombor 9. Yg paling saya terkejut subjek matematik dia. Tiap kali periksa dia mesti dapat 'E'. Tapi yg final baru ni dia dapat 'A'. Syukur sgt. Tq ustaz sbb perkenalkan G-Star ni. Smoga lebih ramai lagi pengguna2 kat luar sana menggunakan G-Star Kids ni❞ - Razak, Alor Star.

Ini cuma sebahagian dari kejayaan anak2 G-Star . Ustaz turut tumpang gembira lihat perubahan ketara mereka. Daripada 'E' terus melompat kpd 'A' mmg sgt membanggakan.
Ini membuktikan perjuangan ustaz memandaikan anak bangsa tak sia2. Terima kasih Allah kerana memberi ilham untuk kami hasilkan formula terbaik melalui #gula-gula #minda #GStar Kids, #VTEEN dan #BIOKARE.

#USIA 6 TAHUN DAH HAFAL SAMPAI SIFIR 8... WOWWW!!!
=======================
Betul betul awesome kan... Tak caya ker.... Mai tengok apa yang mama adik Marissa kita ni share ttg perkembagan positif anaknya... .
"Dengan #pengambilan Gstar Kids yg #konsisten.... adik Marissa kita ni baru #umur 6 tahun jer dah boleh #hafal sampai #sifir 8.... Wowww..... menakjubkan!!!!
.
#Cigku tadika tempatnya belajar pon #kagum dgn kebolehan serta #tahap #IQ dan #ingatan adik Marissa ni... Membaca Iqra pon dah lancar.... dah masuk membaca Al-Qur'an dah pon.... Kecil-kecil cili padi kan... Subhanallah....
.
Tahniah & terima kasih buat Mama yg superb Pn. Maizura yg telah membuat pilihan yg tepat dan bijak buat anak2 tersayang.... .
In Sya Allah.... dgn izinNya & disertakan dgn doa seorang ibu pasti kejayaan mengekori anak2 kita... Ibu-ibu di luar sana apa tunggu lagi.... Bertindak segera & melabur utk anak tersayang tidak akan merugikan... Ini adalah saham Akhirat kita jua....-Puan Maizura

Cie S.Pd. yaak selamat yaa sayang atas gelar sarjana nya gak sia sia perjuangannya untuk dpt sesuatu yg ingin dicapai .semoga menjadi berkah dan bermanfaat lebih sukses lagi dlm berkarir dan kehidupan berbakti kepada orgtua😊😊#tolongciekeceknyo #ciesarjana #cigku #ciemakanmakan #hahahahπŸ˜‚

Antara #TESTIMONI kami...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
#AKHIRNYA NAUFAL DAH BOLEH #SCORE 'A' DALAM SUBJEK MATEMATIK LEPAS MAKAN G-STAR KIDS! ❝Alhamdulillah.. lepas makan G-Star ni keputusan peperiksaan anak saya ada perubahan. Dari dapat nombor 23 sekarang ni dia dapat nombor 9. Yg paling saya terkejut subjek matematik dia. Tiap kali periksa dia mesti dapat 'E'. Tapi yg final baru ni dia dapat 'A'. Syukur sgt. Tq ustaz sbb perkenalkan G-Star ni. Smoga lebih ramai lagi pengguna2 kat luar sana menggunakan G-Star Kids ni❞ - Razak, Alor Star.

Ini cuma sebahagian dari kejayaan anak2 G-Star . Ustaz turut tumpang gembira lihat perubahan ketara mereka. Daripada 'E' terus melompat kpd 'A' mmg sgt membanggakan.
Ini membuktikan perjuangan ustaz memandaikan anak bangsa tak sia2. Terima kasih Allah kerana memberi ilham untuk kami hasilkan formula terbaik melalui #gula-gula #minda #GStar Kids, #VTEEN dan #BIOKARE.

#USIA 6 TAHUN DAH HAFAL SAMPAI SIFIR 8... WOWWW!!!
=======================
Betul betul awesome kan... Tak caya ker.... Mai tengok apa yang mama adik Marissa kita ni share ttg perkembagan positif anaknya... .
"Dengan #pengambilan Gstar Kids yg #konsisten.... adik Marissa kita ni baru #umur 6 tahun jer dah boleh #hafal sampai #sifir 8.... Wowww..... menakjubkan!!!!
.
#Cigku tadika tempatnya belajar pon #kagum dgn kebolehan serta #tahap #IQ dan #ingatan adik Marissa ni... Membaca Iqra pon dah lancar.... dah masuk membaca Al-Qur'an dah pon.... Kecil-kecil cili padi kan... Subhanallah....
.
Tahniah & terima kasih buat Mama yg superb Pn. Maizura yg telah membuat pilihan yg tepat dan bijak buat anak2 tersayang.... .
In Sya Allah.... dgn izinNya & disertakan dgn doa seorang ibu pasti kejayaan mengekori anak2 kita... Ibu-ibu di luar sana apa tunggu lagi.... Bertindak segera & melabur utk anak tersayang tidak akan merugikan... Ini adalah saham Akhirat kita jua....-Puan Maizura

#Tiada Yang Mustahil Kalau Betul Caranya

G-Star Kids/Vteen satu2nya penyelesaian untuk anak anda yg lemah dalam pelajaran.
Makan je G-Star Kids/Vteen sebulan dua, konsisten Belajar & Doa, In Shaa Allah lepas ni puan akan rasa bangga melihat perubahan anak. Serius!

Most Popular Instagram Hashtags