[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ciaciacia

41747 posts

TOP POSTS

Satu,

For satu hari je cuti. Har har har padan muka korang ๐Ÿ˜‚

Happy deepavali to all celebrating. Nak muruku satu paket!

#deepavali #satuharije #satucintahati #satujiwa #satumalaysia #ciaciacia #malaysia #vans #vansmalaysia #janganisapgam

I setiap kali bangun tidur
Kredit: @iemirah._
.
โœ… DM pickupline anda
โœ… Tag si dia/ rakan awak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

How to get an attention from your friend. [SLIDE ๐Ÿ‘‰]
.
.
.
.
Actually kitaorang gelak gila-gila time ni. Kawan aku tu paling non-stop gelak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dia tak marah pun, saja buat dia rasa annoyed dengan sikap cia cia cia aku tu yang tiba-tiba muncul tanpa diundang dalam short komik ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
Lagi buat dia non-stop gelak time aku cakap aku sumber cahaya hidup dia. LOLOLOL.
Habis gelak tawa kitaorang menguasai cafe tu time tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
.
.
Aku ni jarang ber'cia cia' oraangnya ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚
.
.
#komik #komikmalaysia #komiklawak #komikpendek #shortkomik #comics #funny #kelakar #lawak #lawakhambar #pickuplines #malaysia #art #digitalart #digitaldrawing #artistmalaysia #artist #girl #sketch #oc #myoc #sketching #illustration #akakzea #ciacia #ciaciacia #meme #gengkomik

Setiap kali tengok awak, saya terbayang masa depan.
Terbayang mcm mana nak cukupkan duit hantaran...
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
#ciaciacia #pickupline #punchline #missserenity #CountingDays

Pintu masuk di sebelah kanan anda.
.
.
Pintu masuk ke hati? Kuncinya ada pada awakโค๏ธ๐Ÿ—
.
.
#siapapegangkunci #jelmakandirianda #lahore #pakistan #nightstop #longstaybeb #4nightshereinlahore #rindunasilemak

Roses r Red, Violets r Blue, Honey is Sweet, But not as Sweet as u ๐Ÿ˜œ #ciaciacia

Definisi bahagia menurutku, BIRU! โ€”AR ๐Ÿ’™
.
.
.
.
.
๐Ÿ“ทAR

Though I hate you so much, donโ€™t you worry. Iโ€™ll be forever yours insyaAllah ๐Ÿ˜Š #BeautyOfMarriage #CiaCiaCia

MOST RECENT

senyum mu adalh kbahagiaan ku...
#ciaciacia

Tq my husband really appreciate! ๐Ÿ˜Awak dah gantikan ipong kite yg yaya pecahkan ๐Ÿ˜„kalau tak mesti kite dapat gift yg lain kan.. bukan rezeki sy nak dpt yg lain ๐Ÿ˜Š suka sgt hadiah ni sbb fav kite warna rose gold.. Dan terima kasih juga utk cake yg super cute ni! Sy doakan rezeki awak melimpah ruah.. Amin p/s doa isteri selalu mujarab ๐Ÿ’๐Ÿผ#cannotsleepnow #bukaniphone8 #bukaniphone7 #bukanipboneX tp #iphonecintakite๐Ÿ˜ #ciaciacia

....
JOM ORDER ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜ŽWhatsapp : +601136213186
๐Ÿ“ฒ WECHAT : Stokis_peninggi

Ni sikit sye terangkan pasal.. produkHical (utk tulang): 100emulajadi, tak mengandungi bahan pengawet, rasanye lembut dan asli. Meningkatkan kepadatan tulang dan merupakan suplemen kalsium yang sempurna untuk tinggi badan

#tiensmalaysia #tienskualalumpur #tiens #ubattingi #ubatpeninggi #sayanaktinggi #naktinggi #heightupmalaysia #heightupkualalumpur #sayanakcantik #nakcantik #sayajual #sayajualmurah #paidreview #murah #tinggigalah #akuyangpakaikoyangpanas #ciaciacia #Seagames

....
Ribuan "Success Stories" oleh pengguna suplemen peninggi badan Tiens!
Jadi apa tunggu lagi guys, cepat CHAT sekaranggg!!
JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜ŽWhatsapp : +601136213186
๐Ÿ“ฒ WECHAT : Stokis_peninggi

#tiensmalaysia #seagames #seagames2017 #tienskualalumpur #tiens #ubattingi #ubatpeninggi #sayanaktinggi #naktinggi #heightupmalaysia #heightupkualalumpur #sayanakcantik #nakcantik #sayajual #sayajualmurah #paidreview # Seagames #akuyangpakaikoyangpanas #ciaciacia# peninggi #peninggibadan#kasut #jafra

Setiap gmbar ada โ€˜ceritanyaโ€™..aq cuma bisa merindukan wktu itu..๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #ciaciacia

Percayalah bila dia puji awak
.
โœ… DM pickupline anda
โœ… Tag si dia/ rakan awak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Definisi bahagia menurutku, BIRU! โ€”AR ๐Ÿ’™
.
.
.
.
.
๐Ÿ“ทAR

Diwali is a Festival of Lights. May this festives removes all the darkness from your life forever like how you lighten up the darkness in our heart hahaha.
.
But everyday is Diwali to us, because our life is full of light coming from you guys ๐Ÿ™ˆ
.
#ciaciacia #harihariciacia #diwali #seharijecuti #esokkerja #esoktraining #phoenixrc #vivalaphoenix #carlcapitalgroup #regionmalaya ##keepflyingwithhonour #loyalty #futsal #futsalselection #futsalwanita #futsalmalaysia #futsaltraining #futsaltournament #bolasepak #football #girlsfootball #girlsfutsal #arenafutsalmalaysia #lokalah #lokalahmy #sportsplanet #sportsplanetmalaysia

Akan tiba satu saat nanti
Apabila kita bertemu dan kita akan berpura-pura
Untuk tidak memandang antara satu sama lain
Ibarat macam orang asing.....
Hanya satu ku pinta kepada penggantiku
Bahagiakanlah dirimu sebaik-baiknya
Kerana.....
Apabila kau bahagia nanti
Akan ada seseorang yang menumpang kebahagiaan kamu....
Sesungguhnya....
Aku juga telah memperoleh kebahagiaanku....
Justeru......
Carilah kebahagiaanmu sepertimana aku mencari kebahagiaanku ketika ini...
#ciaciacia

Yes!! Rumah paling bahagia
Kredit: @nurinjaz_12
.
โœ… DM pickupline anda
โœ… Tag si dia/ rakan awak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

โ€œKalau awak nak tahu dekat sini masih lagi sejuk, tapi sejuk lagi hati abang abang ni tengok awak awak yang cantikโ€ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
#ciaciacia #SMCFAMILY #SMC #SonicMissionCrew #sonicfamily #smcridetocameronhighlands #y15movistarmalaysia #y15zr #y15zrampangrepublic #y15southernregionjohor #SMC

Most Popular Instagram Hashtags