#chunkybeadsmurah

MOST RECENT

Set purple peach. Untuk baju warna light purple
Kiri - RM11.60/pc (#LSflowerset6)
Kanan - RM3/pc (#LSbatch23)
_

Warna boleh request 😄
Operation hours 10pg - 9mlm daily kecuali sabtu (cuti)

Untuk order boleh direct whatsapp, details ada kat profile😘😘
__

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia

Good morning, rise and shines. All set on net kene pre-order. Design boleh pilih from our ig page and boleh request color. 😍👍🏻
.
How to order:
Screenshot and whatsapp at the link bio / DM us straight away. Whichever easy for you.
.
Exclusive collection from @modernbeadsmalaysia .
#sayajualmanik #chunkybeads #barangbabymurah #beadeddress #chunkybeadsmurah #jahitmanik #jahitpukal #jahitbead #manikmalaysia #sequinflower #patchesmurah #mbmcatalog #irononmetal #modernbeadsmalaysia

Assalamu'alaikum n selamat pagi korang semua.. Wow😍 cantik sangatkan bunga2 daisy ni kan.. tapi kalau da siap jahit dekat baju korang bertambah2 cantik lagi tau😊❤ korang tak berkenan ke buat design cam ni... Jom cecepat order sementara stock masih ada😊
.
.
DAISY 02 & 03
Harga : RM1.50/1pcs.
Method of usage: jahit
min order : 5pcs mengikut warna
.
Apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... Sementara stock masih ada!!!
.
CARA NAK ORDER:
.
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
.
#sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads
#terlajaklaris #sale #beadshop #lacemalaysia
#sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #uitm #wanita #erezeki

Small RM1.80/pc (#LSbatch4)
Large RM12/pc
_

Yg large tu korang boleh letak kat shawl, kalau nak letak kat baju boleh letak kat hujung lengan baju sudut melintang.
_

Warna boleh request 😄
Operation hours 10pg - 9mlm daily kecuali sabtu (cuti)

Untuk order boleh direct whatsapp, details ada kat profile😘😘
__

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia

Rm7 satu (Normal Price RM9 satu) design request by customer, credit to owner
_

Korang boleh pilih nak jahit susunan tabur depan baju atau kalau nak jahit kat lengan boleh jahit melintang.
_

Jahit je sudut mana yg korang rasakan cantik, sebab beads ni memang untuk serikan baju. Rasa kosong, letak😁
_

Operation hours 10pg - 9mlm daily kecuali sabtu (cuti)

Untuk order boleh direct whatsapp, details ada kat profile😘😘
__

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia

✨CLOSE UP✨ siapa lagi nak join order🙋🏻‍♀️ RM30/pcs. Mur mur. Boleh letak kat pergelangan tangan.
.
How to order:
Screenshot and whatsapp at the link bio / DM us straight away. Whichever easy for you.
.
Exclusive collection from @modernbeadsmalaysia .
#sayajualmanik #chunkybeads #barangbabymurah #beadeddress #chunkybeadsmurah #jahitmanik #jahitpukal #jahitbead #manikmalaysia #sequinflower #patchesmurah #mbmcatalog #irononmetal #modernbeadsmalaysia

Aplikasi payet import rose gold

READY STOCK TERBATAS

Yuk buat kamu yang Bosan dengan baju model biasa?? Buat baju lama mu jadi baru dan mewah dengan taburan chunky beads sis

READY STOCK Ya sis
#payet #payetmurah #payetkebaya #chunkybeads #jualpayetmurah #weddinginspiration #diywedding #jualchunkybeads #kebayamodern #inspirasikebaya #seragamnikah #payetgaun
#jualpayet #payetkerah #payetjepang #payetmurah #payetkaftan #chunkybeadsmurah #hiasanbaju #khimarpenguin #khimarcantik

.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
~PLEATS 1 LAYER~
.
Method of usage : jahit
Harga : RM8 (semeter)
Lebar : 17cm
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
Apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... Sementara stock masih ada!!!
.
CARA NAK ORDER:
.
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
.
#sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads
#terlajaklaris #terapiinstagram
#beadshop #lacemalaysia #upm
#sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #produkmuslim #wanita #erezeki

Most Popular Instagram Hashtags