#chunkybeads

MOST RECENT

READY STOCK
KODEN0124
PAYET TABUR
IDR 110K
5 SET (ada net)
Bisa langsung dijahit ya, sudah dirangkai dan sangat pas untuk di aplikasikan di seluruh bagian kaftan atau kebaya. Bisa juga untuk di leher.
LINE: Highbeads
Pembelian menggunakan cc lewat Tokped/Shopee




#payet #jualpayetmurah #beads #premiumbeads #payetbajupesta #payetkebaya #custompayet #kerancang #bordir #customkebaya #inspirasikebaya #jualpayet #followforfollowback #kebaya #kebayakondangan #inspirasipayet #kebayapernikah #inspirasipernikahan #payetjepang #payetkebaya #jualpayetjepang #organza #organdi #bahancraft #craft #hiasanbaju #payetkaftan #kaftan #tunik #organza #beads #chunkybeadsmurah #chunkybeads

Order pukal dari customer. Pakej pukal minimum 20pcs ke atas design di @lursafiracatalogue je. Design ni harga retail(1-19pcs) Rm3.50 satu pcs.
_

Sesuai untuk seller tudung borong sebab design ni comel bila jahit 3pcs untuk shawl
Size 3cm. Warna boleh mix ikut request anda😍
_

Operation hours 10pg - 9mlm daily kecuali sabtu (cuti)

Untuk order boleh direct whatsapp, details ada kat profile😘😘
__

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia

Selamat Menunaikan Solat Maghrib

Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +60176772550

POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY
POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS
ARRANGE 👉 SEW/GLUE 👉 FLAUNT

DO IT YOURSELF NOW!!! #sayajual  #love #fattzura #schawal #lebaran2018 #raya2018 #igshopmalaysia #beadsmurah  #resinbeads #AubeenaNiaga #diy  #diybeads  #beads  #beadshop  #chunkybeads  #jahitmanik  #manik  #mattebeads  #muahciked #kl #malaysia #vivyyusof #kualalumpur #duckscarves #shawlbeads #charms #naelofarhijab #bunga3d #noradanish #neelofa

Selamat petang semua.. Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +60176772550

POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY
POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS
ARRANGE 👉 SEW/GLUE 👉 FLAUNT

DO IT YOURSELF NOW!!! #sayajual  #love #fattzura #schawal #lebaran2018 #raya2018 #igshopmalaysia #beadsmurah  #resinbeads #AubeenaNiaga #diy  #diybeads  #beads  #beadshop  #chunkybeads  #jahitmanik  #manik  #mattebeads  #muahciked #kl #malaysia #vivyyusof #kualalumpur #duckscarves #shawlbeads #charms #naelofarhijab #bunga3d #noradanish #neelofa

Warna warna ceria 😍Mekar menghiasi lengan baju adik kakak sekalian.
_
Available in stock.
Item : #lsflowerset6
Price : Rm17.50/pc
Size : 12 x 7 cm
_

Warna boleh request tukar ya😉 next postage hari Jumaat. Cepat order sebelum full.
_

Operation hours 10pg - 9mlm daily kecuali sabtu (cuti)

Untuk order boleh direct whatsapp, details ada kat profile😘😘
__

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia

Good morning. To all new followers, yes we do have service jahit manik sekali 😇boleh DM /whatsapp sahaja and sertakan
.
1. Gambar baju - nak jahit bahagian mana
2. Lagi bagus kalau bagi sekali contoh design manik (its okay kalau xde, inshaAllah kami bagi design terbaik)
3. Tarikh bila nak guna baju. Ini sangat penting untuk memudahkan seluruh process
.
Thank you for all your cooperation with @modernbeadsmalaysia InshaAllah kami akan cuba berikan yang terbaik untuk semua.
.
*sekadar gambar hiasan
.
.
DM for fast order
.
.
#sayajualmanik #chunkybeads #barangbabymurah #beadeddress #chunkybeadsmurah #jahitmanik #jahitpukal #jahitbead #manikmalaysia #sequinflower #patchesmurah #mbmcatalog #irononmetal #modernbeadsmalaysia
.
.

repost from modernbeadsmalaysia
.
.

repost from obrassinggalang

Ade yg whatsapp tanye, boleh order ke? Boleh awak... Kami kerja 7 hari seminggu. Cuma 2-3hari ni tak berapa sihat, so lmbt reply sikit.

Bdway, design mcm gambar yg panjang RM 12, kecik RM 4. Harga utk sekeping.

Nak order boleh click link whatsapp pada bio/profile atau whatsapp ke +6010 907 2709.

P/s: bukan ready stock, harta customer kami.

#manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci #pregluedpbnm

Ada sapa2 yg nk request mixed Out Luxe Bridal Collection dengan Normal Pink Blush Set.
.
.
Boleh request colour tanpa caj....
.
.
RM 26.00 sahaja

dm Faz for more information... jgn lupa excluding postage yer...
RM 8 sm // RM 12 ss
.
.
.
How to order:
Screenshot and whatsapp at the link bio / DM us straight away. Whichever easy for you.
.
Exclusive collection from @modernbeadsmalaysia @agensahmodernbeadsmalaysia @lovebeads90
.
#sayajualmanik #chunkybeads #beadeddress #chunkybeadsmurah #manikmalaysia #sequinflower #patchesmurah #mbmcatalog #irononmetal #modernbeadsmalaysia #agensah #lovebeards90

Those yang tanya mcm mana nak lekat kat kasut? Boleh je guna fabric glue. Nak lekat beads pun boleh👍🏻
.
How to order:
Screenshot and whatsapp at the link bio / DM us straight away. Whichever easy for you.
.
Exclusive collection from @modernbeadsmalaysia .
#sayajualmanik #chunkybeads #barangbabymurah #beadeddress #chunkybeadsmurah #jahitmanik #jahitpukal #jahitbead #manikmalaysia #sequinflower #patchesmurah #mbmcatalog #irononmetal #modernbeadsmalaysia

Thank you dear for donning our beads on your special day. We are so happy to be part of your life journey. Who say you cant be your own dress designer? With @modernbeadsmalaysia everything is possible.
.
How to order:
Screenshot and whatsapp at the link bio / DM us straight away. Whichever easy for you.
.
Exclusive collection from @modernbeadsmalaysia .
#sayajualmanik #chunkybeads #barangbabymurah #beadeddress #chunkybeadsmurah #jahitmanik #jahitpukal #jahitbead #manikmalaysia #sequinflower #patchesmurah #mbmcatalog #irononmetal #modernbeadsmalaysia

Design ni memang cantik sebab Yang pakai bunga yg berlapis lapis banyak( design asal bunga pattern lain #LSflowerset12 ). Tapi sangat limited sebabnya bunga tu Yang jahit sendiri, hehe.
_

Maaf pada yg bertanya warna yg available, Yang perlu siapkan dulu baru dapat keluarkan. Cuma kalau nak warna ni InshaaAllah boleh order, kuantiti tak banyak tapi ada. Siapa cepat dia dapat ya.
_
Design ni untuk lengan baju.
Price : Rm14.50 satu.
Size : 18x4cm
_
Operation hours 10pg - 9mlm daily kecuali sabtu (cuti)

Untuk order boleh direct whatsapp, details ada kat profile😘😘
__

#chunkybeadsmurah #chunkybeads #beading #jahitbeads #upahjahitbeads #sayajahitmanik #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #jualbeads #beadshop #beadswork #beadsmurah #beadshawl #beadsborong #loosebeads #beadsonnet #weddingbeads #jahitmanik #beadingservice #jahitmanik #manikmurah #manikmurahmalaysia

Patch Lace 3D ( Ribbon Embroidery )
Code LR01
Harga RM12
Saiz : 5.5" x 3.5"
.
.
Untuk tempahan Whatsapp 0107880988
.
#patchlace #chunkybeads #chunkybead #tempahanjahitmanik #beads #lace #laceembroidery #ribbonembroidery #tempahandibuka #untukdijual #forsale #beadsmalaysia #nadiacreativedesign

Most Popular Instagram Hashtags