#chocolatechipcookies

MOST RECENT

Havana oh na na, me and my twinnie celebrating our sixtah..... Olala, the twins Vilma & Wilma turns 60...... Feliz Compleaños..... Thank you so much sir Richie, sir Archie & Miss Angel

#Cebuevents #baker #cakedecorator #monthlycelebcake #birthdaycake #christeningcake #debutcake #weddingcake #dessertbuffet #chocomoist #strawberrylovey #omyvanilla #buttercreamicing #marshmallowicing #fondant #cupcakes #brownies #chocolatechipcookies #sugarcookies #minicustardcake #chococrinkles #cakepops #donutwall #browniesoverload

Havana oh na na, me and my twinnie celebrating our sixtah..... Olala, the twins Vilma & Wilma turns 60...... Feliz Compleaños..... Thank you so much sir Richie, sir Archie & Miss Angel

#Cebuevents #baker #cakedecorator #monthlycelebcake #birthdaycake #christeningcake #debutcake #weddingcake #dessertbuffet #chocomoist #strawberrylovey #omyvanilla #buttercreamicing #marshmallowicing #fondant #cupcakes #brownies #chocolatechipcookies #sugarcookies #minicustardcake #chococrinkles #cakepops #donutwall #browniesoverload

Havana oh na na, me and my twinnie celebrating our sixtah..... Olala, the twins Vilma & Wilma turns 60...... Feliz Compleaños..... Thank you so much sir Richie, sir Archie & Miss Angel for the trust... #Cebuevents #baker #cakedecorator #monthlycelebcake #birthdaycake #christeningcake #debutcake #weddingcake #dessertbuffet #chocomoist #strawberrylovey #omyvanilla #buttercreamicing #marshmallowicing #fondant #cupcakes #brownies #chocolatechipcookies #sugarcookies #minicustardcake #chococrinkles #cakepops #donutwall #browniesoverload

#Repost @bakealiciouskl ・・・
It’s gonna be Raya! And we are unveiling our Bake-A-Licious Raya Cookies Gift Box today!! It comes in 3 different flavours: Butter cookies, double chocolate cookies & butter chocolate chip cookies. You can pre-order now @ RM40 per box! :)



#raya2018 #buttercookies #doublechocolatecookies #chocolatechipcookies #giftbox #cookiesgiftbox #cookiesgiftset #instabakes #intsacookies #bakealiciouskl

Open orders for Yaya’s Home made cookies ☺ #chocolatechipcookies #chocolatenutcookies #chocolateoatcookies
#kuihraya2018
Small jar = 30 pieces more RM15
Big jar = 80 to 100 pieces RM35
Contact @ 0133093511 for your orders ❤
Sample for tasting available @mobilecoach0101 cafe next week onwards

Day And Night Cookies
.
Hubungi Kami Sekarang, Sebelum Harga Promo Tamat. 😊
.
🛑011.3921.7558🛑

Day And Night Cookies
.
Hubungi Kami Sekarang, Sebelum Harga Promo Tamat. 😊
.
🛑011.3921.7558🛑

Got over excited with the white chocolate drizzle on this morning's welcome cookies 🍪🤣😮😱😍 #welcometreat #cookies #homemade #baking #chocolatechipcookies #bnb #bedandbreakfastkillarney #instafood #lovekerry #lovekillarney

Minggu ni slot cookies dah full. New order akan di bawa ke minggu depan ye. Sorry ! And thank you so much for keep supporting The Cookiegraphy 😘
.
So place your order now takut next week terlepas pula lagi 🙈🤗

📸: Triple chocolate🍫 cookies 🍪
Raspberry & White chocolate 🍫 cookies 🍪
Chocolate 🍫 topped flapjack bites
Double Chocolate 🍫 Brownie bites
.
🏢 : Morrison supermarket, London #morrisonsupermarket .
Follow @foodies_of_hisar for more #food updates.
Thanks @kamaljeetbhatti for sharing these #photos .
#foodies_of_hisar #chocolate #chocolatecake #chocolatecookies #chocolatechipcookies #chocoholic #chocoaddict #london #londonfood #manchesterfood #unitedkingdom #londonfoodies #travel #explorefood #foodporn #foodgasm #foodgram #instalondon #instafollow #india #indian

Des cookies bien moelleux aux petites de chocolat🥛🍪 (recette issue du régime Paléo, vous connaissez?)
Paléo ou pas ces cookies sont une petite tuerie avec une texture ultraaa moelleuse🍪🍫 je vous laisse découvrir tout ça sur le blog ✨☀️ Douce journée à vous 🧡

Bajet combo box requested by amy..tqvm #pavlova #fudgybrownies #cheesetart #chocolatechipcookies #langkawi

Last time I made chocolate chip cookies must be three years ago when Shyama still was learning in University and I used to make when she came home for weekends.
There are so many baking stuff I don't.bake anymore as there is no one to eat .
Sometimes I used to bake cookies and cakes and give it to her on weekends when she came home so she could share with her friends.
Anyway I saw this Chocolate chip recipe @nigellalawson shared a cookie picture in her instagram I bookmarked and decided will make them.
Totally delicious and a keeper recipe.
#nigellalawson #recipe #thefeedfeed #thekitchen #food52 #food52grams #foodgrams #foodgram #foodgwaker #chocolatechipcookies #delicious #homemade #bakingfeed #baking #food #tastyfood #foodphotography #buzzfeedfood #foodshare #foodforthought #cookies #chocolatelovers #chocolatechipcookies #foodanddrink #huffposttaste

Alamak 😱 Dia terkejut apa tu? 😱 Kita dah tahu dah dia terkejut sebab cookies mama sedap sangat la tu 😍 Tu yang sampai beli 2 botol terus haaa tapi percaya la lagi berapa hari mesti dia menangis 😢 Tahu tak sebab apa? Sebab bekas tu dah liciinnnn 😋😋 Ramai yang mula2 takut nak try cookies baru ni tapi bila dah try terus zaaasssss sambar 2,3 botol tau 🔥🔥🔥 Lagi2 yang tak makan atau tak suka green tea tu, tak usah takut tak usah risau, korang mesti suka jugak sebab mama dah buat cookies ni untuk citarasa orang ramai 😘 Maklumlah, rezeki kena dikongsi bersama kan 😅 Rasa macam kali ni nak bagi pantun lah 🙊 Pak Man takde gigi, Pergi pasar beli serai, So tunggu apa lagi? Jom lah try 😍🔥 Muaaahhh 😘 #yummyliciouscookies #chocolatechipcookies #chocolate #kuihraya #brownies #crunchycookies #aurawhite #deejacosmetic #dherbs #syurgayangkedua #olicandy #glowglowing #ruangrezekihanania #alhamdulillah #tv3 #tv9 #melodi #whi #assalamualaikum #fattzura #mentorotai #hotfm #ceriamegastar #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #kaklinapompom #belofa #jomsinggah #cookiesmalaysia #ctdk

Projek RAYA setahun sekali 📢
.
Agent diperlukan!! 📣📣📣 Area Shah Alam & Klang~
.
Agent diperlukan!!! 📣📣📣 Area Petaling Jaya & Kuala Lumpur~
.
Agent diperlukan!!! 📣📣📣 Area Kuala Selangor — Sabak Bernam
.
Nak ke nak sangat? DM / WA kami cepat-cepat! Ada BONUS RAYA 2018 menanti anda~
.
#biskutraya #kuihraya #kuihraya2018 #almondlondon #tartnenas #semperit #chocolatechipcookies #biskutcornflakes #biskutnestum #mamacarey #biskutsuji #biskutgajus #sayajual #sayajualkuihraya #raya #raya2018 #preorder #agentdiperlukan #duitraya #djambal

Assalamualaikum warga instagram semua ❤️ Dah balik kerja ke tu? Hehehe indahnya pandangan penuh dengan kehijauan 😍 Ini secara rasmi nya kami memperkenalkan cookies keluaran terbaru mama iaitu Matcha Cookie Cream nyum nyummm 😋 meh nak share sikit, sebenarnya mama dah lama dah try buat cookies ni tapi baru sekarang mula jual sebab sebelum ni mama try & error, cuba banyak2 kali sampai la dia dapat rasa apa yang dia nak. Macam ada *umphhhhh* gitu 😅 Mama bukan senang2 je nak jual cookies tu asalkan nama biskut baru ke penampilan baru ke tapi mcm biasa la kualiti dan rasa nombor 1 baru lah customer puas hati kan? Haruslaaaahhh 🔥 Terbukti lah dekat sini yang cookies mama lain daripada yang lain sbb resipi semua mama punya sendiri so takkan sama dengan orang lain tau ☝️ no no no 😬 So apa lagi? Jom lah kita try ramaiiiii2 hehehe Ingat tau, Matcha Cookie Cream 😍❤️ #yummyliciouscookies #chocolatechipcookies #chocolate #kuihraya #brownies #crunchycookies #aurawhite #deejacosmetic #dherbs #syurgayangkedua #olicandy #glowglowing #ruangrezekihanania #alhamdulillah #tv3 #tv9 #melodi #whi #assalamualaikum #fattzura #mentorotai #hotfm #ceriamegastar #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela #kaklinapompom #belofa #jomsinggah #cookiesmalaysia #ctdk

Baca sampai habis ye 😁
.
If any of you interested nak pre-order cookies for HARI RAYA, boleh start pre-order skrg ya. Senang i nak organise my timetable for every order 😃
.
So dgn ini RAYA PRE ORDER IS NOW OPEN FROM 25 APRIL UNTIL 25 MAY 2018.
*Subject is about to change depends on quota*
.
Here is the price :
Jars :
300 gram : RM 25
450 gram : RM 35
.
If korg nak rasa sikit2 dulu before order for Hari Raya pun boleh. I suggest korg beli in mini packs or 1 jar yg 300 gram tu. 😊
.
Yg stay jauh2 luar Selangor tu dont worry i boleh pos. I wrap with bubble wrap & letak dalam box.
.
Tapi kalau korg nak order for Raya make sure awal tau. Penghantaran i akan buat 2 weeks before Raya sbb takut poslaju terkejut japgi tgk byk barang nak pos nnt jadi lambat 😂
.
Dijamin sedap, rangup dan memang worth it. Berebut lah korg ramai2 nnt time Raya makan cookies ni ye 😁
.
If you have any questions, kindly whatsapp 0145105752.
.
#biskutsedap #food #instashopmalaysia #brownies #browniescake #brownieskedut #brownieslover #browniesnutella #sayajual #sayajualbrownies #bazarpaknil #chocolatechipcookies #chocolatechipcookieswithalmond #cookies #nilai #salaktinggi #klia #putrajaya #cyberjaya #cookiedough #doorgift #doorgiftkawin #doorgiftkenduri #malaysiacookieshomemade #cookiesrangup #cookiessedap #cookiesmurah
#tastyfood

Most Popular Instagram Hashtags