#chocjar

MOST RECENT

Siapa yang belum cuba tu , patut cuba dulu baru tahu betapa menusuk hingga ke hati bila makan #cadburymarsleleh ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ tak caya ? Sebab kalau tak cuba ! Try teat satu dulu , tengok ON X ON hehe . Nak order boleh terus whatsapp fatin k โœ… 0126555364 #cadburymarsleleh#sayajual#sayajualmurah#dessert#choco#chocomurah#chocjarmurah#chocjar#petalingjaya#oreo#choclover#damansara#cadbury

Jemput datang semua ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ’NASI LEMAK KOREAN STYLE ๐Ÿ’AYAM GORENG CRISPY
.
๐Ÿ’CHOCJAR LELEH
๐Ÿ’WAJIK DURIAN
.
BERHADAPAN JAKEL SENAWANG
.
#nasilemak
#nasilemakkorea
#ayamgoreng
#chocjar
#wajikdurian
#senawang
#jakelsenawang

bubble rice choc in jar (OPEN JUGA UTK BORONG,utk borong harga lain )

harga:
1 jar :rm6 ( bubble rice +coklat only /bubble rice +coklat add on oreo )

1 jar :rm7 ( bubble rice +coklat add on snickers,marshmallow,kitkat,m&m)

1 jar :rm8 (bubble rice +coklat add on almond,hazelnut,double layerchoc,butterscotch,kitkat nugget)

Size L available
Yg biasa rm10 per jar.

Minimum utk borong 30 jar keatas.

postage rate seluruh malaysia:
1-2 jar :rm7 sm , rm12 ss
_________________________
*COD mestilah dengan pembelian minimum 3 jar dan keatas.. self pickup pon ok..(tiada minimum pembelian utk self pickup or postage)

pembelian secara borong dan doorgift also available. Berminat nak order boleh whatsapp/mesej
di number 0173618972 ( nabilah ). thanks :) #sayajual, #jualmurah, #chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#cheras ,#ampang ,#kl ,#cod ,#borong ,#lidahkucing ,#minipretzel ,#stickspretzel,#berminatbolehwhatsapp ,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#bubblerice ,#bazaarpaknil ,#sedap ,#trustedseller

Agaaaiiinnn #feedbackchocorice thank you @iamsitinorhidayah
Rm 10 shj dan bekas besar okay!

Kami pakai coklat premium yg super mewah.. No serbuk koko okay!

Dan paling best tak manis sangat sampai muak nk makan.. Choco rice kami mempunyai rasa yg sgt balance coklat mewah dgn bubble rice yg ranggup.. Korang takkan boleh stop makan bila dah sekali suap โ—

Jom cuba sekarang

Klik link at bio untk purchase ye โค๏ธ #chocjar #chocolate #coklatmurah #coklat #chocolatelover #chocorice #coklatjar #coklatberyls #chocorice #coklatmurah #coklat #dropshipwanted #agentwanted

Agaaaiiinnn #feedbackchocorice thank you @iamsitinorhidayah
Rm 10 shj dan bekas besar okay!

Kami pakai coklat premium yg super mewah.. No serbuk koko okay!

Dan paling best tak manis sangat sampai muak nk makan.. Choco rice kami mempunyai rasa yg sgt balance coklat mewah dgn bubble rice yg ranggup.. Korang takkan boleh stop makan bila dah sekali suap โ—

Jom cuba sekarang

Klik link at bio untk purchase ye โค๏ธ #chocjar #chocolate #coklatmurah #coklat #chocolatelover #chocorice #coklatjar #coklatberyls #chocorice #coklatmurah #coklat #dropshipwanted #agentwanted

๐Ÿ“ขsaya jual mini pretzel . OPEN FOR ORDER
Harga ๐Ÿ“ :
30pcs:rm15.00
50pcs:rm25.00
_________________________
-flavour butterscotch,almond choc,milk choc m&m ,nestum choc ,oreo choc,hazelnut, half choc,strawberry ,green apple,white choc , white choc
dizzle choc.
_________________________
( cas delivery bermula rm3-rm10 keatas)

self pickup:bandar seri permaisuri.................
_________________________
postage rate bermula
1-2bekas :rm8(sm) , rm11(ss).
3- 4bekas:rm10(sm), rm16 (ss) *untuk belian secara banyak, borong / doorgift also available
_________________________
๐Ÿ“ฑWs/msg
0173618972(nabilah)

#sayajual ,#jualmurah ,#jual ,#minipretzel ,#minipretzelsedap
,#homemade ,#minipretzeloreo,
#tartnenasgulung,#chocojar ,#chocjar ,#chocinjar ,#cake, ,#coklatmoist,#kekcoklatmoist ,#lidahkucing ,#biskutrainbow ,#bazaarpaknil ,#doorgift ,#occassion ,#instagrampicture ,#instaniaga ,#instapic ,#ampang ,#cheras ,#kl,#berminatbolehwhatsapp,#tartblueberry,
#biskutsamperit,#browniescookiesmurah

#feedbackchocorice

Thank you @shafirahhhhh

Rugi laaa sape yg xrase lagi choco rice ketagih nii.. SEDAP TAK MANIS SANGAT PON YG PENTING BANYAK.. DAH SAMPAI KORANG BUKAK N TERUS NGAP JER...TAPI KALAU NAK LELEH2 BOLEH RENDAM KAN DULU KEJAP DALAM BAPE SAAT JEE.. WS 0173950520 UNTUK ORDER SKRG!

#chocjar #chocolate #coklatmurah

CHOCOJAR LELEH

Tak terliur ke korang tengok ni.. dengan coklat leleh yang banyak.... Dengan Harga Rm10 sahaja. Beli 5 free postage โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ Stock laku keras tau ๐Ÿ˜˜ Bagi sesiapa yang nak cuba order boleh tekan link whatsapp www.wasap.my/+60173853193.

#melakau #melaka #malaccafood #merlimau #serkam #tedong #jasin #ajdeparfum #kualalumpur #chocjar

RED VELVET CREAM CHEESE WITH KITKAT AND M&M

Berat :1kg _________________________
Nak order macamni? boleh terus whatsapp/msg ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ0173618972.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #sayajual ,#jualmurah ,#jualkek ,#kek,#cake ,#kekcoklat ,#kekcoklatmoist ,#coklatmoist,#kekmnm ,#kekkitkat ,#cakekitkatwithmnm ,#chocolatemoistcake ,#sedap ,#birthday ,#birthdaycake , ,#coklatmoistcake.,#instagrampicture,#instapic ,#turutjual ,#creampuffcustard ,
#creampuff#chocinjar ,#chocjar,#chocojar, ,#bubblericechocinjar,
,#redvelvetcreamcheese ,#redvelvetcreamcheesewithkitkat ,#instaniaga ,#bazarpaknil

karipap frozen fresh homemade. Buat bila ad order sahaja
_________________________
Karipap frozen
20 PCS : RM9
*karipap inti kentang daging
*karipap inti kentang ayam
*karipap kentang sahaja

20pcs :rm10
ยฐkaripap sardin
_________________________
karipap frozen telur
*karipap inti kentang daging dengan telur
*karipap inti kentang ayam dengan telur
10pcs:rm6
20pcs:rm12
_________________________
Berminat boleh whatsapp/mesej sy di number 0173618972 * sila order secara awal .. Deposit untuk confirmkn order.
_________________________
cod : sekitar cheras ,ampang ,kl ,batu caves ,gombak ,selayang (dgn minimum order iaitu 3 peket keatas (cas cod dari rm5~rm10 bergantung pada tempat).. .

self pickup di bandar seri permaisuri.

thanks:) #sayajual, #jualmurah,#jual , #karipapfrozen ,#karipap, ,#samosafrozen,#frozen ,#sedap,#turutjual,#chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#minidonutfrozen,
#donutfrozen,#frozenfood ,
#halalfood,#karipapkentang,
#karipapsardin,
#berminatbolehwhatsapp ,
,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#bubblerice ,#bazaarpaknil,#trustedseller

Chocjar utk budak2 sekolah.. Terima kasih yaa ๐Ÿ’• #chocjarmalaysia #chocjarsetapak #chocjar #chocjarsedapmurah #chocjarmurah

karipap frozen fresh homemade. Buat bila ad order sahaja
_________________________
Karipap frozen
20 PCS : RM9
*karipap inti kentang daging
*karipap inti kentang ayam
*karipap kentang sahaja

20pcs :rm10
ยฐkaripap sardin
_________________________
karipap frozen telur
*karipap inti kentang daging dengan telur
*karipap inti kentang ayam dengan telur
10pcs:rm6
20pcs:rm12
_________________________
Berminat boleh whatsapp/mesej sy di number 0173618972 * sila order secara awal .. Deposit untuk confirmkn order.
_________________________
cod : sekitar cheras ,ampang ,kl ,batu caves ,gombak ,selayang (dgn minimum order iaitu 3 peket keatas (cas cod dari rm5~rm10 bergantung pada tempat).. .

self pickup di bandar seri permaisuri.

thanks:) #sayajual, #jualmurah,#jual , #karipapfrozen ,#karipap, ,#samosafrozen,#frozen ,#sedap,#turutjual,#chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#minidonutfrozen,
#donutfrozen,#frozenfood ,
#halalfood,#karipapkentang,
#karipapsardin,
#berminatbolehwhatsapp ,
,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#bubblerice ,#bazaarpaknil,#trustedseller

๐Ÿ“ขsaya jual mini pretzel . OPEN FOR ORDER
Harga ๐Ÿ“ :
30pcs:rm15.00
50pcs:rm25.00
_________________________
-flavour butterscotch,almond choc,milk choc m&m ,nestum choc ,oreo choc,hazelnut, half choc,strawberry ,green apple,white choc , white choc
dizzle choc.
_________________________
( cas delivery bermula rm3-rm10 keatas)

self pickup:bandar seri permaisuri.................
_________________________
postage rate bermula
1-2bekas :rm8(sm) , rm11(ss).
3- 4bekas:rm10(sm), rm16 (ss) *untuk belian secara banyak, borong / doorgift also available
_________________________
๐Ÿ“ฑWs/msg
0173618972(nabilah)

#sayajual ,#jualmurah ,#jual ,#minipretzel ,#minipretzelsedap
,#homemade ,#minipretzeloreo,
#tartnenasgulung,#chocojar ,#chocjar ,#chocinjar ,#cake, ,#coklatmoist,#kekcoklatmoist ,#lidahkucing ,#biskutrainbow ,#bazaarpaknil ,#doorgift ,#occassion ,#instagrampicture ,#instaniaga ,#instapic ,#ampang ,#cheras ,#kl,#berminatbolehwhatsapp,#tartblueberry,
#biskutsamperit,#browniescookiesmurah

๐Ÿ˜˜๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐ŸŽผ๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Jom semua pakat serbu #pprsripantai #blok100 produk ๐Ÿ™‹@neilscollection_official akan berada di sana...booth No.2. & No.5 gitu๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜yang paling best ada :
๐Ÿฐchz cake rm5.50
๐Ÿฉchocomoist rm4.00
๐Ÿฎkek custard๐Ÿ˜ rm5.00
๐Ÿ’…kosmetik dr rm5
๐Ÿ’†set makeup budget๐Ÿ’– Dr rm10-rm18...siap pack
๐Ÿ’„lipmate #anastasiabeverlyhills #katvond ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—
๐ŸŽ‡๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ dengan macam2 acara..๐ŸŽˆ๐ŸŽ‚๐ŸŽ  Pelbagai produk HOMEMADE di booth kami. Hasil kolaborasi dengan beberapa peserta Program Keusahawanan Taylor's CIMB Islamic.
#lassy #pk2018 #ProgramKeusahawananTaylorsCimb #JusNenasMD2 #FruitLassi #ChocoMoist #ChocJar #pprsripantai #TehAisCaramel #KedondongAsamBoi #MarukuKacangPeas #MarukuSalam #aadk #SambalBelimbing #dbkl

๐Ÿ˜˜๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐ŸŽผ๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
Jom semua pakat serbu #pprsripantai #blok100 produk ๐Ÿ™‹@neilscollection_official akan berada di sana...booth No.2. & No.5 gitu๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜yang paling best ada :
๐Ÿฐchz cake rm5.50
๐Ÿฉchocomoist rm4.00
๐Ÿฎkek custard๐Ÿ˜ rm5.00
๐Ÿ’…kosmetik dr rm5
๐Ÿ’†set makeup budget๐Ÿ’– Dr rm10-rm18...siap pack
๐Ÿ’„lipmate #anastasiabeverlyhills #katvond ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—
๐ŸŽ‡๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ dengan macam2 acara..๐ŸŽˆ๐ŸŽ‚๐ŸŽ  Pelbagai produk HOMEMADE di booth kami. Hasil kolaborasi dengan beberapa peserta Program Keusahawanan Taylor's CIMB Islamic.
#lassy #pk2018 #ProgramKeusahawananTaylorsCimb #JusNenasMD2 #FruitLassi #ChocoMoist #ChocJar #TehAisCaramel #KedondongAsamBoi #MarukuKacangPeas #MarukuSalam #SambalBelimbing

Pateh keje.. So mateh malas masak lunch ni.. Masuk dapur..tepandang sambal tempe auni homemade..ade pulak redang pucuk ubi (yg warna hitam tu)..hahhh cuci salad.. Settel lunch mateh ๐Ÿคญ

Sedap oiiii SAMBAL TEMPE AUNI HOMEMADE tuuuuuโ€ผ๏ธ Pedassss die sedapยฒ jaaa ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ Bilis mata mat saleh oiiii ๐Ÿ˜†

Garing plak tuuuuu ๐Ÿ˜‹

Ralit oiii dok ulang makan gitu ja ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ๐Ÿ’ฐ RM12/Botol
๐Ÿ’ฐ RM12/Botol
๐Ÿ’ฐ RM12/Botol

Ade 2 jenis..
1. Bilis Tempe
2. Bilis Kentang

Both sedappppp ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Wasap mateh utk order www.wasap.my/60137191665

Boleh di pos ๐Ÿ“ฌ
Cod sekitar shah alam

Nk jadi agent??? Wasap mateh ๐Ÿ“ฒ
WWW.WASAP.MY/60137191665

#sambalbiliskentang
#sambalbilistempe
#aunihomemade
#dagingsalai
#dagingjeruk
#ayamperap
#chocjar
#keklava
#agentwanted
#codshahalamseksyen7 #shahalamcity #shahalamdelivery #fooddelicious #foodlovers

Our Super Delicious Overnight Yogurt Oat..
.
Apa yg ada n special pasal BondasOYO ni??
.
โค๏ธFRESH APPLE ๐Ÿ & ๐ŸŒ
โžก๏ธ 3TYPES of Chocolate Topping (Cadburry, Kitkat, Nutella & Special ChocTop) ๐Ÿซ๐Ÿซ
โค๏ธMarshmallow
๐ŸถFresh Milk & Yogurt
.
.
โœ”๏ธ Sesuai dimakan anytime.. Utk lapik perut especially bila x sempat nak cari heavy food.
โœ”๏ธ Less sweet even with choc topping.
โœ”๏ธ Tahan dalam peti sejuk beku selama 1 bulan.
โœ”๏ธ Lagi sedap kalau nak makan, keluarkn sejam sebelum. So oat boleh jadi cair and sedap dimakan begitu sahaja.
.
Boleh scan pakai boost and screenshot payment kat kita k..
.
Delivery available for
๐Ÿš— Klang
๐Ÿš— Shah Alam
๐Ÿš— PJ
๐Ÿš— Damansara
๐Ÿš— Sg Buloh

#brownies
#sayajualbrownies
#sayajual
#sayajualmurah
#delivery
#klang
#shahalam
#damansara
#chocolatecake
#kekcoklat
#sgbulohdelivery
#chocjar
#chocjarmurah
#overnightyogurtoat

Most Popular Instagram Hashtags