#chocjar

MOST RECENT

DISCOUNT RM5!!! Sempena Ramadhan Kareem, pihak kami akan mengadakan promo GILA2 😍 fuhh! Discount RM5 tau 😍 postage and cod available 🍫🎈 Swipe to the right 😍
-
-
Wasap.my/+60147742181 (click link on my bio)
-
-
#Marsbarlicious #Marsbarliciousjohor
#Marsbarliciouspontian #Marsbarliciouskukup #Marsbarliciousmalaysia #agentmarsbarlicious #chocojarpontian #chocojar #chocjar #choc #Marsbarliciouskukup #Marsbarliciousmalaysia #agentmarsbarlicious #chocojarpontian #chocojar #chocjar #chocjarjohor #chocjarpontian #bubble rice #bubblericepontian #bubblericejohor #Marsbarliciouspostage

DISCOUNT RM5!!! Sempena Ramadhan Kareem, pihak kami akan mengadakan promo GILA2 😍 fuhh! Discount RM5 tau 😍 postage and cod available 🍫🎈 Swipe to the right 😍
-
-
Wasap.my/+60147742181 (click link on my bio)
-
-
#Marsbarlicious #Marsbarliciousjohor
#Marsbarliciouspontian #Marsbarliciouskukup #Marsbarliciousmalaysia #agentmarsbarlicious #chocojarpontian #chocojar #chocjar #choc #Marsbarliciouskukup #Marsbarliciousmalaysia #agentmarsbarlicious #chocojarpontian #chocojar #chocjar #chocjarjohor #chocjarpontian #bubble rice #bubblericepontian #bubblericejohor #Marsbarliciouspostage

Malam malam mcm ni, mesti ada benda nak kunyah kan.
.
Nak kunyah benda crunchy, fuh puas.
.
#chocojar
#chocojarmurah
#chocojarsedap
#chocojarmalaysia
#chocojarleleh
#chocjar

homemade Tart Nenas Gulung. fresh homemade (buat bila ad order sahaja).. harga:-
50pcs :Rm28 per bekas

_________________________
COD : Mana mana area sekitar cheras,kl & sesetengah kawasan di selangor( cas delivery bergantung pada runner)
self pickup:area nak masuk bandar seri permaisuri. (prefer selfpickup)

POSTAGE PON BOLEH. HARGA POSTAGE BERGANTUNG PADA BERAT .
_________________________
*serious buyer sahaja
*deposit upon order. no DEPOSIT, no proceed order.
____________________
berminat boleh whatsapp/msg 0173618972(nabilah). #sayajual, #jualmurah, #chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#cheras ,#ampang ,#kl ,#cod, ,#lidahkucing ,#minipretzel ,
,#berminatbolehwhatsapp ,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#bubblerice ,#bazaarpaknil ,#sedap ,#tartnenasgulung ,#tartkurma,#tartnenas,#biskutraya,#raya,#raya2018 ,#intitartnenas,#trustedseller,
#borong,#sedap,#instaniaga

Tart Nenas Blueberry fresh homemade .. Bila order sahaja baru buat ya..
harga:-
50pcs :Rm30 per bekas

_________________________
COD :CERTAIN AREA DI CHERAS,AMPANG ,KL AND SELANGOR. CAS COD DIKENAKAN SEKITAR RM3-RM10 KEATAS BERGANTUNG PADA CAJ RUNNER)

self pickup:area nak masuk bandar seri permaisuri. (prefer selfpickup)

POSTAGE PON BOLEH. HARGA POSTAGE BERGANTUNG PADA BERAT .
_________________________
*serious buyer sahaja
*deposit upon order. no DEPOSIT, no proceed order.
____________________
berminat boleh whatsapp/msg 0173618972(nabilah). #sayajual, #jualmurah, #chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#cheras ,#ampang ,#kl ,#cod, ,#lidahkucing ,#minipretzel ,#tartnenasblueberry ,#blueberrytart ,
,#berminatbolehwhatsapp ,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#bubblerice ,#bazaarpaknil ,#sedap ,#tartnenasgulung ,#tartkurma,#tartnenas,#biskutraya,#raya,#raya2018,#intitartnenas,#trustedseller,
#sedap,#instaniaga

biskut lidah kucing ...open utk order.
Pre order.
Biskut dibuat bile order sahaja . sbb biskut ni sensitif sedikit ya .
_________________________
harga :
50pcs:rm20
100pcs: rm36

self pickup : bandar seri permaisuri.
________________________
Cod:certain area in cheras,ampang and selangor ( cas delivery bermula rm3-rm10 keatas)

untuk postage :risiko sendiri..
postage :rm7(sm) ,rm11(ss)

P/s :biskut ni mudah rapuh , nipis ya
:) _________________________
Berminat boleh whatsapp/mesej 0173618972. thanks :) #sayajual, #jualmurah, #chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#cheras ,#ampang ,#kl ,#cod ,#borong ,#lidahkucing ,#minipretzel,#biskutrainbow ,#
biskutlidahkucing ,#biskutpelangi,
#browniescookies, ,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#bubblerice ,#bazaarpaknil ,#sedap ,#tartnenasgulung ,#tartkurma ,#trustedseller,
#biskutmazola

πŸ“’saya jual mini pretzel . OPEN FOR ORDER
Harga πŸ“ :
30pcs:rm15.00
50pcs:rm25.00
_________________________
-flavour butterscotch,almond choc,milk choc m&m ,nestum choc ,oreo choc,hazelnut, half choc,strawberry ,green apple,white choc , white choc
dizzle choc.
_________________________
( cas delivery bermula rm3-rm10 keatas)

Free self pickup:bandar seri permaisuri.................
_________________________
postage rate bermula
1-2bekas :rm8(sm) , rm11(ss).
3- 4bekas:rm10(sm), rm16 (ss) *untuk belian secara banyak, borong / doorgift also available
_________________________
πŸ“±Ws/msg
0173618972(nabilah)

#sayajual ,#jualmurah ,#jual ,#minipretzel ,#minipretzelsedap
,#homemade ,#minipretzeloreo,
#tartnenasgulung,#chocojar ,#chocjar ,#chocinjar ,#cake, ,#coklatmoist,#kekcoklatmoist ,#lidahkucing ,#biskutrainbow ,#bazaarpaknil ,#doorgift ,#occassion ,#instagrampicture ,#instaniaga ,#instapic ,#ampang ,#cheras ,#kl,#berminatbolehwhatsapp,#tartblueberry,
#biskutsamperit

Hi semua! πŸ˜„πŸ˜„ .
.
.
Disebabkan ramai yg request nak bekas besar so kte buat bekas besar !!😍😍 .
.
sempena nak Ramadhan dan Hari Raya ni..berbaloi2 la.. .
.
.
Beli stu bekas FREE sampul raya special!! .
.
Yg nak order boleh wasap sis yer 0134069056 πŸ€—πŸ€— .
.
yg nak order cepat2 wasap ya 😊😊 .
.
Sebekas RM20 je !! 😍😍 .
.
postage seluruh malaysia, COD depan pintu area seri kembangan ✌

#cookiesmukkis #choclatemonster #chocjar #coklatjar #coklatjarpalingsedap #coklatjarmalaysia #coklatjarkakakpalingsedap #terlajaksedap

Hi semua! πŸ˜„πŸ˜„ .
.
.
Disebabkan ramai yg request nak bekas besar so kte buat bekas besar !!😍😍 .
.
sempena nak Ramadhan dan Hari Raya ni..berbaloi2 la.. .
.
.
Beli stu bekas FREE sampul raya special!! .
.
Yg nak order boleh wasap sis yer 0134069056 πŸ€—πŸ€— .
.
yg nak order cepat2 wasap ya 😊😊 Sebekas RM20 je !! 😍😍 .
.
postage seluruh malaysia, COD depan pintu area seri kembangan ✌

#cookiesmukkis #choclatemonster #chocjar #coklatjar #coklatjarpalingsedap #coklatjarmalaysia #coklatjarkakakpalingsedap #terlajaksedap

Hi semua! πŸ˜„πŸ˜„ .
.
.
Disebabkan ramai yg request nak bekas besar so kte buat bekas besar !!😍😍 .
.
sempena nak Ramadhan dan Hari Raya ni..berbaloi2 la.. .
.
.
Beli stu bekas FREE sampul raya special!! .
.
Yg nak order boleh wasap sis yer 0134069056 πŸ€—πŸ€— .
.
yg nak order cepat2 wasap ya 😊😊 Sebekas RM20 je !! 😍😍 .
.
postage seluruh malaysia, COD depan pintu area seri kembangan ✌

#cookiesmukkis #choclatemonster #chocjar #coklatjar #coklatjarpalingsedap #coklatjarmalaysia #coklatjarkakakpalingsedap #terlajaksedap

Hi semua! πŸ˜„πŸ˜„ .
.
.
Disebabkan ramai yg request nak bekas besar so kte buat bekas besar !!😍😍 .
.
sempena nak Ramadhan dan Hari Raya ni..berbaloi2 la.. .
.
.
Beli stu bekas FREE sampul raya special!! .
.
Yg nak order boleh wasap sis yer 0134069056 πŸ€—πŸ€— .
.
yg nak order cepat2 wasap ya 😊😊 Sebekas RM20 je !! 😍😍 .
.
postage seluruh malaysia, COD depan pintu area seri kembangan ✌

#cookiesmukkis #choclatemonster #chocjar #coklatjar #coklatjarpalingsedap #coklatjarmalaysia #coklatjarkakakpalingsedap #terlajaksedap

Sempena besok da puasaπŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ‘πŸ»πŸ˜·πŸ˜,sis nak promo box yg lebih besar dari biasa tapi pada harga yg sama iaitu Rm15(1box)&Rm28(2box) dan extra topping oreo maknanya ade 3topping iaitu Bueno+Kitkat+OreoπŸ˜‹πŸŽ‰πŸ‘πŸ»βœ….Tapi limited box utk 6org terawalπŸ’ͺ🏻😍🍫,cepat2 order choc bubblerice banjir limited edition ni sblm besok siang korang craving nak nangis tgok choc niπŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‹πŸ‘πŸ»πŸ«πŸ˜.Start besok sis da tutup❌order ye sbb sis busy nk siapkn kuih raye yg cust2 da order.Ok adek2 ni sis bagi last callπŸ“£πŸ“£πŸ“£.Wassup utk order;01111148042πŸ“²
#sayajualchocojar#chocjar#chocjarmurah#chocbanjir#chocbubblerice#bubblericechocmurah#bubblericechoc#skudai#utmskudai#johorbahru

Alhamdulillah, ni yang batch monday 14May, kita tutup order sampai hujung bulan tau.
Choc Leleh Cereal RM10 per jar | CHOCJAR
coklat sentiasa cair meleleh, boleh buka penutup dan terus makan, tak abis tutup balik nanti sambung makan, tak payah simpan dalam chiller
.
#choclelehcereal #chocolatelover #chocolatelovers #chocolatemaniac #chocolatetodiefor #coklat #coklatleleh #coklatcair #chocolate #chocolates #meltingchocolate #chocjar #chocojar #delicious #chocolatejar #chocinjar #cereal #cornflakes #miloballs #ricekrispies #foodie #homemade #desert #sweets #nutella #milonugget #kitkat #milkchocolate #darkchocolate #purechocolate

Rasa bahagia sangat bila dapat buat orang keliling kita bahagia 🌸
-
-
HAPPY MOTHER'S DAY!! ❀ 😍🍫Siapa nak join order, boleh whtsapp sis sekarang 🍫How to order? .
-
-
Wasap.my/+60147742181 (click link on my bio)
-
-
#Marsbarlicious #Marsbarliciousjohor
#Marsbarliciouspontian #Marsbarliciouskukup #Marsbarliciousmalaysia #agentmarsbarlicious #chocojarpontian #chocojar #chocjar #choc #Marsbarliciouskukup #Marsbarliciousmalaysia #agentmarsbarlicious #chocojarpontian #chocojar #chocjar #chocjarjohor #chocjarpontian #bubble rice #bubblericepontian #bubblericejohor #Marsbarliciouspostage

Most Popular Instagram Hashtags