#chocganache

9044 posts

TOP POSTS

Cakenis first #BirthdayCAKE is a huge cocoa layered cake complete with #PecanPraline , paired with a generous slathering of rich and creamy #Buttercream and a flood of dark #ChocGanache . It's a delicious must have for all Cakenissan !
/
Get a slice today from your favourite Authorized Stockists!

Family....like branches on a tree,we may grow in different directions yet our roots remain as one-a bake for a special family lunch
#Chocolate#chocGanache#Strawberries

Still tak dapat move on lagi dengan #heavenlychoc nie πŸ™ˆπŸ™ˆ not to sweet tau.. balance je semua rase cake and topping dieπŸ˜‹ Jom dapatkan harga RM35 untuk promo pengenalan nie.. Limited 30 org je yee.. Lepas ni price RM40 tau 🍭🍭
.
To order whatsapp 017-6966117 🌷
#cuhsycandy #choccake #chocganache #saltedcaramel

19.08.17
Tempahan dari regular customer. TQ. Semoga sukses.
#chocmoistcake #birthdaycake #chocganache #scrabtious #puncakjalil

Theres blood beneath every layer of skin... But who cares!!!!
Cos i have cream between every layer of cake!!😍😍 #chocganache
#whipped cream
#diet? #saywhaat??

New Flavor in my #cheesecakeworld VANILLA BEAN SURPRISE!!! The surprise in the middle???? A f'n piece of #Snickers #forgetaboutit #chocganache #vanillasaltedcaramel @lovebitesbycarnie

Whatchu gon', whatchu gon' do with that dessert πŸ‘… #chocMousse #chocGanache #chocDelight #mangoPassionfruit #chocolateWins

MOST RECENT

M&M's πŸ’• Anti gravity cake huh ? 😎 hee~ Alhamdulillah. Terima kasih Ustazah Hanani ! πŸ€—πŸŒ· baik ustazah nya order utk student ustazah ☺ .
.

Tempahan utk bulan Ogos sudah penuh ye. Tempahan utk bulan September dan Oktober masih ada. Jadi, book skrg kalau taknak terlepasss πŸ’š .

#gravitycake #antigravitycake #chocolatemoistcake #chocganache #mnm #greenaprons #greenapronsmenu #kekbirthdayseremban #kekhantaranseremban #kekkahwinseremban #seremban #senawang #serembanbaker #bakerseremban

It's been a super busy weekend of baking. Made this special cake for @ashlee_dodd 30th Birthday!! #deLeecious #dirtythirty #birthdaycake #citruswhitechocmudcake #meringue #chocganache #macarons #citrus #30thbirthday #lemoncurd #lemonlimeorange

#tb ..cust letak sendiri strawberry.. Nyumeeaaahhhh sangat kn.. Hehehe thx my dear cust β€πŸ˜˜πŸ’•
.
haaaa promo mai lagi, kali ni promo Kek pulak naaa, nak sambut bday, btunang ja, makan2 ka,bole la laju2 pm sementara promo tengah on ni..
.
Yang PENTING akak guna bahan PREMIUM tau, sebab nak rasa yg aummm gittewww, Jangan risau, akk xkan kurangkan mana2 bahan sekali pun
.
WS 01133393546 .
delivery with charge πŸš—πŸš—
.
#hazelnuttemptationcake
#sayajual #sayajualkek #keksedap #chocganache #shahalam #ijok #batuarang #sungaibuloh #saujanautama #bukitjelutong #setiaalam #setiaalambakers #kl #kekbajet #selangor #batuarang #bukitrahmanputra #instacake #selayang #rawang #ijok #dfcc #pgm #vsc #alambudiman #sungaipetani #sridamansara #kl #kelanajaya #puchong #ou

Semalam punya.. Heheheh tq sis πŸ’•πŸ˜˜
.
Ramai yang pm akak tanya promo kek sampai bila..sukacita akak nak habaq, promo kek sampai end of Aug!!! X lama dah kaknonnnn, thx akak ucapkan kepada yang awal2 booking utk bulan9.. Yes cek kak.. Booking awal pn xd masalah.. Cuma bila dh abis tarikh promo..xdpt dah la booking utk harga promo yer yayunkkkk!! 😘😘❀❀
.
Mana nak dapat premium kek rm50 yayunkkkk dengan harga bakery yang dok naik gila2 skang niii.. Pasni jangan marah akak tau sebab hrga kek n seangkatan dengannya tpaksa akk naikkan selepas abis promo..sori naaa πŸ™πŸ™πŸ™
.
haaaa promo promo dok ada lagi ni, nak sambut bday, btunang ja, makan2 ka,bole la laju2 pm sementara promo tengah on ni..
.
Yang PENTING akak guna bahan PREMIUM tau, sebab nak rasa yg aummm gittewww, Jangan risau, akk xkan kurangkan mana2 bahan sekali pun
.
WS 01133393546 .
delivery with charge πŸš—πŸš—
.
#hazelnuttemptationcake
#sayajual #sayajualkek #keksedap #chocganache #shahalam #ijok #batuarang #sungaibuloh #saujanautama #bukitjelutong #setiaalam #setiaalambakers #kl #kekbajet #selangor #batuarang #bukitrahmanputra #instacake #selayang #rawang #ijok #dfcc #pgm #vsc #alambudiman #kelanajaya #puchong #kl

β€’ hands down- my newest personal fav! My fam definitely thinks so too!β€’ This is not your typical #SaltedCaramelTart, this one's got a beautifully baked #SaltedCaramel custard like filling with the perfect #butterybiscuitbase & #chocganache topping! So so glad to have this added to the menu!πŸ’ƒπŸ» #HappyDance #ChocSaltedCaramelTart #ChocolateSaltedCaramelTart #BakedCaramelTart #CookiesAndYou #SriLanka x

Assalam guys , choc moist ready stock untuk hari ini .. full topping RM20 sahaja , kalau beli 2 dpt harga diskaun RM35 SAHAJA ! Boleh walk in kedai ataupun COD based on area .. #chocmoist #chocganache #ffhomemade #redvelvet

Assalam guys , choc moist ready stock untuk hari ini .. full topping RM20 sahaja , kalau beli 2 dpt harga diskaun RM35 SAHAJA ! Boleh walk in kedai ataupun COD based on area .. #chocmoist #chocganache #ffhomemade #redvelvet

Assalam guys , choc moist ready stock untuk hari ini .. boleh request kalau nak tulis .. RM20 sahaja , kalau beli 2 dpt harga diskaun RM35 SAHAJA ! Boleh walk in kedai ataupun COD based on area .. #chocmoist #chocganache #ffhomemade #redvelvet

Assalam guys , choc moist ready stock untuk hari ini .. boleh request kalau nak tulis .. RM20 sahaja , kalau beli 2 dpt harga diskaun RM35 SAHAJA ! Boleh walk in kedai ataupun COD based on area .. #chocmoist #chocganache #ffhomemade #redvelvet

Assalam guys , choc moist ready stock untuk hari ini .. boleh request kalau nak tulis .. RM20 sahaja , kalau beli 2 dpt harga diskaun RM35 SAHAJA ! Boleh walk in kedai ataupun COD based on area .. #chocmoist #chocganache #ffhomemade #redvelvet

Assalam guys , choc moist ready stock untuk hari ini .. boleh request kalau nak tulis .. RM20 sahaja , kalau beli 2 dpt harga diskaun RM35 SAHAJA ! Boleh walk in kedai ataupun COD based on area .. #chocmoist #chocganache #ffhomemade #redvelvet

Most Popular Instagram Hashtags