#chocchip

MOST RECENT

Kuih Raya!
Kuih Raya!
Kuih Raya!

Raya yang bakal menjelang,apa ye kuih raya yang bakal dihidangkan pada tetamu yang datang...πŸ€” Sis xpayah pening2,meh saya bantu,xperlu tido depan oven tau...😊 Order dengan saya selagi xclose order lagi ni...🀣 ~Semperit Choc
~Semperit Klasik
~Tart mawar
~Choc Chip Cookies
~Pecan Butterscoth Cookies
~Strawberry Snow Cookies

Brminat dm sya trus tkut xpersan msg nnti...πŸ˜‰
http://www.wasap.my/60183165491

#coklatcakery #kuihraya #raya2018 #semperit #kuihtart #tartmawar #chocchip #senawang #homebakery #fooddelicious #desserts #senawangbaker #senawangfood #serembanbaker #fooddeliveryseremban #makanan #htjs #serembanfood #seremban #senawang #tamannusaintan #foodmalaysia

Thank u adik yg dr puchong ni terus beli
3 bottle cornflakes cookies & double choc cookies

#chocchip #cornflakes #sayajual
#seremban #senawang #kualalumpur

#kuihraya2018

16pilihan kuih untuk dipilih πŸ˜‰
READY STOCK
ketahanan/expiry 6bulan

sebekas Rm25 (50pcs)
tiga bekas Rm70 😍

jom whatsapp iza 0129333358 #kuihraya #juadahraya #raya2018 #ramadhan2018 #snowalmond #mazola #chocchip

Now here's value - enjoy here or take it away - every day!
Coffee + Muffin = $5.50 = πŸ˜‹ πŸ‘ β˜•Β 
Note that it's not just 'coffee', it's barista-made coffee from The Black Lab Coffee Co and those muffins are not frozen rubbish like some cafes peddle out the door, but 100% fresh-baked from our ovens each morning.
Value + Quality = πŸ˜€ 😎 😍 πŸ˜›

#coffee #muffins #baked #fresh #freshbaked#baristamade #brisbanecoffee #value#coffeemuffincombo #smartbuy #brisbanemuffins#chocchip #latte #espresso #java

Raya ni saya nk senangkan kerja akak2 abang2 adik2 kat rumah tu, tak payah lagi pening pikir nak hidang apa kat tetamu.

Jamu je Neknyang Choc Chip Viral merecik ni. Dengan kerangupan badam dan lelehen coklat choc chip cookies ni, terasa asyiknya mengunyah dari gigitan pertama.
Perghh, memang terangkat! Saya nak berikan yg terbaik untuk akak2 abang2 adik2 dengan harga terlajak kasih sayang, compom terus jatuh cinta😍.. Jom terjah wsap sekarang!
#neknyang #chocchip #terlajaklaku #homemade

β˜€οΈπŸŒˆ
listening to a sermon while baking is surprisingly therapeutic 😌
.
.
#bakingtherapy #scones #cranberry #chocchip #첫도전 #francischan #rest

Korang dah lunch ke ? Dh siap mkn nanti Meh la cuci mata tengok biskut raya homemade kami ni... Klo nak cuci mulut kena la order 😎 . .
Harga mur mur je kami jual!
Pada yang nak membuat tempahan korang boleh direct WS πŸ“² 017 287 1109 / 019 220 5862 πŸ’‹

#biskutrayahomemade #biskutrayasedap #tartnenas #mazola #makmur #chocchip #biskutredvelvet #samperit #dahlia #almondlondon #hazelnutnestum #biskutsarangsemut #cornflakesmadu #vanilachipcrunchy #petalingjaya #gombak #shahalam #subangjaya #damansara #moodraya

Biskut Raya Combo
#boxpencurihati

Psssstttt tak kan pergi beraya umah bakal mak mentua tangan kosong je , segan kan salam kosong.. Salam beserta manisan kan lebih manis hubungan tu πŸ˜›
Selain curi hati mak mentua, boleh jgk nak lock hati kesayangan korang dgn #boxpencurihati ni!

Kami ade projek baru ni, Meh la order biskut raya combo kami... gambar tak ada lagi syg2 semua ... Nanti dah ada kami update !

#biskutrayahomemade #biskutrayasedap #tartnenas #mazola #makmur #chocchip #biskutredvelvet #samperit #dahlia #almondlondon #hazelnutnestum #biskutsarangsemut #cornflakesmadu #vanilachipcrunchy #petalingjaya #gombak #shahalam #subangjaya #damansara #moodraya

Sapa nak order raya cookies or book cookies utk raya nanti pun boleh πŸ‘ŒπŸ‘
.
.
Ada 4 jenis cookies ;
1. Choc chip cookies RM 25
2. Cornflakes cookies RM 25
3. Nutty choc cookies RM 35
4. Oreo cookies RM 35
.
.
Dlm vid ni Choc Chip Cookies πŸ˜‹
.
.
Jika berminat sila πŸ“±WHATSAPP 01152901483
.
#whiskedbatter #whiskedbatterbyadilah #sweetbywhiskedbatter #rayacookies #biskutraya #sayajualbiskutraya #oreo #nuttychoc #cornflakes #cornflakescookies #denaialam #preorder #bazarpaknil #chocchip #chocchipcookies #sedap #rayacookies18 #oreocookies #biskutoreo #biskutcornflakes #biskutchocchips #biskutchocchip

Choc chip cookies and cream pie tonight πŸͺπŸ–€ Choc chip biscuit base filled with a chocolate layer and a cookies and cream layer, topped with cream and tiny cookies ✨ .
.
.
.
.
.
#pie #sliceofpie #cookies #cookiesandcream #dessert #delicious #baking #chocchip #chocchipcookies #brisbanedessert #northside #sweet #brisbane #brisbanefood #brisbaneanyday #treat #tuesday #instadessert #boondallpizzaplaza #fireflypieco

rakamkan hari bahgia anda bersama #eridamarosnacks #eridamaropopya .. snacks & poPya NO'1 di malaysia .. grab now
.
.
Specialist of Snacks
Specialist of poPya
.
.
By Malaysian Celebrity
Erid Amaro
.
.
2 perisa pilihan

snacks
Spicy & Original

poPya
Hot Prawn Spicy
.
.
snacks
1 Balang RM18.00
2 Balang RM 30.00

set kombo Snacks
4 balang rm50

poPya Prawn Spicy
1 Balang Rm 22
2 Balang Rm 35

Set Kombo
4 balang Rm 60
.
Agent Wanted
.
.
Admin Hotline
013 606 5 826

Rasai kehangatan snacks & poPya homemade dgn 2 perisa .. spicy dan original .. Hot Prawn Spicy homemade bersama inti yg sgt padat dan padu .. rasa sekali pasti ingin kembali .. tidak sama seperti yg lain kerana telah di perisa kan semula secara specialist mendapatkan lebih keenakkan dan poPya yg sgt limited edition dan pastinya menggamit keenakkan poPya yg sebenar

#snacks #cookies #chocchip # #eridamaro #sedap # #perisa #kacang #jagung #celebrity #beans #eridamarosnacks #snacks #juicy

Hiii... Premium choc chip.cookies
Rm28/400+-g
#chocchipcookies #cookies #kuihraya2018 #biskutchocchip #chocchip #huntedcookies

Most Popular Instagram Hashtags