[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#cheras

MOST RECENT

Our founder are very careful and particular in choosing what’s best to be put in our products. We acknowledge the danger of using Parabens, SLS, Mercury and other harmful chemicals in our product.
.
AINAA 2in1 Purifying Gel is an organic-based cleanser with Oil-Free, Paraben-Free, Mercury-Free and harmful chemicals-free that may damage your skin
.
It has a dual function that will deeply cleanse your skin and remove your makeup in just a simple step. Do not pass the chance to have this magical baby as one of your skincare essential! 😉
.
📲Whatsapp 011 21178355
🚗 COD klcc | cheras | hulu langat
.
👏We want u AGENT & DROPSHIPPER ❗
.
.
#dianzvitamin #dianzvitaminhululangat #dianzvitaminkl #dianzvitamincheras #ainaaserum #ainaaserumhululangat #ainaaserumcheras #ainaaserumkl #ainaacleanser #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeautyofficial #agentmalaysiawanted #dropshipmalaysiawanted #agent #dropship #hululangat #kualalumpur #cheras #bazaarpaknil
#produkkecantikan #sayajual

.
WOWSKIN - NIGHT SERUM
.
3 Vitamin Utama : Vitamin A &D
.
💊 VITAMIN A
.
- Anti Wrinkles
Membantu melambatkan proses penuaan kulit dgb berkesan.
.
- Skin Smoothing
Mejadikan kulit lembut & gebu.
.
- Anti Dryness
Membantu memastikan kulit tidak kering selepas seharian terkena cahaya matahari.
.
- Decrease Sebum
Membantu mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah.
.
💊 VITAMIN D
.
- Reduce Acne
Mempercepatkan kadar penyembuhan & pengeringan jerawat.
.
- Cells Repairing
Memastikan sel kulit sentiasa dibaiki pada kadar lebih optimum.
.
- Anti Inflammatory
Membantu mengurangkan keradangan kulit yg dialami.
.
Awak yg belum dapatkan WOWSKIN tu jom pakat ajak kawan, kakak, adik, beli sama². 😊
.
Harga? Skrg kita tgh buat PROMOSI hampir 50% DISCOUNT tau, ruginyerr kalau x beli sekarang. 😭
.
Pada yg berminat utk order boleh whatsapp terus dgn click link pada profile⬆️di atas.
.
#wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinvitaminserum #makeupbasemalaysia #serummalaysia #serummurahmalaysia #skincaremalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muamalaysia #makeupmalaysia #kajang #kl #putrajaya #bangi #cyberjaya #cheras #balakong #malaywedding #malayweddingguide #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #produkmalaysia #promosimalaysia #salesmalaysia

Attention fruity lovers !! Uolls dah try belum Victoria’s Secret Premium Bombshell? Kalau belum tunggu apa lagi meh ler grab satu sementara promosi FLASH SALE BUY 1 FREE 1 ni masih berjalan 🤹🏻‍♀
.
.
Harga Flash sale
1 RM 69
Buy 1 Free 1 .
Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp ecah tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / 📲 +6017-400 6922
.
.
#flashsale #ecahBUY1FREE1 #sayajualonline #sayajualperfume #igshopperfume #dropshipperfume #cheras #kl

KALAU TAK BAU WANGI ECAH PULANG DUIT ✋🏽🙂
.
.
Uolls kat rumah pernah try vs250 square ni tak ? Kalau tak pernah meh grab satu kat ecah. Nak lagi untung grab dua terus sbb skrg ni ecah buat FLASH SALE BUY 1 FREE 1. Nanges tepi bucu katil nanti 🤣
.
.
Memang wangi gila ecah tak tipu!!
.
.

Harga Flash sale
1 RM 69
Buy 1 Free 1 .
Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp ecah tekan je link kt bio atas tu ☝🏽😸 / 📲 +6017-400 6922
.
.
#flashsale #ecahBUY1FREE1 #sayajualonline #sayajualperfume #igshopperfume #dropshipperfume #cheras #kl

3-4 days per week
Min. 3months
Fluent in malay
Submit your resume to designlab.projects@outlook.com
#intern #wanted #cheras #kl #architecture #interior #construction #project

Serbuk Mutiara telahpun digunakan sejak berkurun lamanya dan khasiatnya dipercayai sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang lebih lembut, halus serta cerah berseri, sesuai untuk gunakan Pearl & Yogurt Soap, Whitening Pearl Cream dan juga Facial Scrub with Collagen sebagai regim penjagaan wajah seharian. Penggunaan secara konsisten akan bantu untuk dapatkan kesan yang diingini. .
PEARL & YOGURT SOAP RM19.10 (ahli RM18.15)
WHITENING PEARL CREAM RM36.05 (ahli RM32.45)
FACIAL SCRUB WITH COLLAGEN RM30.75 (ahli RM27.65).
.
#sendayutinggi #pearlyogurtsoap #pearlcream #facialscrubcollagen
-
🎉kami menjual dgn HARGA AHLI🎉
COD 🚗 full payment RM 100 KEATAS
(pembelian 5 item keatas dpt FREE GIFT 😍)
🌸SELF PICK UP 👇🏻
-Kuchai Lama
🌸COD sekitar KL & SELANGOR (dgn cas berpatutan 😍 )
🌸POST 📦 SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 😘
-
💓CONTACT 👇🏻
📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida
📮 FB page : SR SHOP
📲 whatsapp - 0195949167 (Siti)
-
if malas simpan number pilih 2 cara 😃
✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida
✅ tekan link di bio kami
-
#sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #dfoliacoffee #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #dealersendayutinggi #cheras #kuchailama #sgbesi

💕💕BANGLE RESTOCK 💕💕 PROMOSI TAHUN BARU CINA
👉 Harga VIP : RM170/g TERMASUK KOS UPAH 👉 Harga VIP: RM170/g TERMASUK KOS UPAH 👉 Harga VIP: RM170/g TERMASUK KOS UPAH ‼️PERCUMA PERDAFTARAN KAD VIP ‼️PERCUMA PERDAFTARAN KAD VIP ‼️PERCUMA PERDAFTARAN KAD VIP ✅FREE UPAH UNTUK SEMUA DESIGN✅
✅PELBAGAI REKAAN UP TO DATE✅
✅TRADE IN TINGGI✅
✅FREE CUCIAN EMAS✅
✅FREE GIFT DIBERIKAN✅

P/S : Jangan lupa LIKE & SHARE post ini pada rakan-rakan
jum ke kedai2 kami #bangi #shahalam #ampang
#emas #kedaiemas #kedaiemasbangi #emasmurah #emas916 #goldbar #emas999 #cincinkahwin #cincintunang #pengantin #sritanahmerah #emaspromosi #tanpaupah #cawanganbangi #buloh #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang #KEDAIEMASVIRAL

Feedback dari Nay Ice Cream Liptint Lovers! "Bau dia manis . Bila pakai rasa best sangat . Tak keringkan bibir langsung . Terus fall in love dengan liptint ni . Nanti nak repeat order lagi . 😍" See? Apa yang specialnya Nay Ice Cream Liptint ni? ❤ Ada argan oil untuk rawat bibir hitam dan kering
❤ Tekstur water creamy dan melembapkan
❤ Senang untuk dicuci (guna make up remover atau wet tissue je)
❤ Longlasting dan tak senang pudar
❤ Packaging dan botol yang comel
❤ Setiap keluaran adalah exclusive (must grab ALL!)
❤ Stick senang nak apply sampai hujung bibir

#nayicecreamliptint
#nayliptint
#dollanisliptint #nayicecreamliptint #nayicecreamliptint
#teamAfieYana #nayicecreamliptint #nayicecreamliptintipoh #ipoh #penang #guru #alorsetar #terengganu #cheras #miharja #kualalumpur #muar #johor #tambun #tangjungrambutan #bercham #jelapang #tamanmeru #manjoi #tamanjati #guarchempedak #sungaipetani #mydinmeru #mydinmanjoi #bulatanmeru #bulatanamanjaya #amanjaya

Dark Grey + Soft Grey.. 💕💕
.
.
Saiz 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja.. 👍👍
.
.
Cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
Ribbon & bunga dijual berasingan 🎀🌼🎀🌼🎀
.
.
#shahalam
#selangor
#kualalumpur
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#kelantan
#melaka
#terengganu
#kedah
#johor
#penang
#perak
#negerisembilan
#petalingjaya
#johorbharu
#putrajaya
#pahang
#kajang
#ampang
#langkawi
#bayanlepas
#klang
#batupahat
#ipoh
#segamat
#bangsar
#cheras

Jom beraya dengan produk dari @sabrina_bakery 💗PROMOSI ANSURAN BISKUT RAYA dah bermula! Perasan tak tahun ni kita raya betul2 tengah bulan 😱😱 .
.
Mana nak cekau duit tu, nak pikir pasal baju raya, tudung raya, kasut raya, langsir raya, duit raya.. Arghh pening pening pening😥😥. Pastu kalau bakery sat sat lagi cakap tutup order, lagilahhh pening 😧
.
Jadi dengan ANSURAN BISKUT RAYA ni lah penyelesaian nya!👏Bayar sikit2 sampai bulan puasa nanti, takdelah terasa sgt byr segedebuk duit utk biskut raya je kan, nnt boleh fokus utk keperluan raya yg lain²😘
.
Syarat²nya:
.
1. Minimum order 5 balang baru boleh bayar secara ansuran tau, kalau nak beli kurang dari 5balang pun boleh je, cuma tak dapat la join bayar secara ansuran ni😉
.
2. Pilih² mana yang berkenan di hati daripada list di bawah:
.
🍪KUIH RAYA 2018🍪
.
🎀Red Velvet (95 pcs) - RM35
🎀Oat Raisin (60pcs) - RM35
🎀Oreo Crunch (70pcs) - RM35
🎀Almondy Choc (75pcs) - RM35
🎀Tart Nenas (48pcs) - RM35
.
Add on :
📌Domisi Cookies 180g - RM18
📌Domisi Cookies 600g - RM50
📌Belgium Cookies (5pcs) - RM10
📌Cheesy crackers - RM17
📌Nutella pods (16pcs) - RM25
.
3. Pilih nak bayar berapa kali :
.
🌸3 kali
🌸4 kali
🌸5 kali
.
Whatsapp Kaklina 0163151217 untuk penghantaran dalam kawasan jajahan di bawah 👇🏼Area lain pun boleh hantar, kita bincang tepi 😁
.
#Cheras
#Ampang
#DesaTasik
#SungaiBesi
#BandarTasikSelatan
#BandarTunRazak
#BandarSriPermaisuri
#AlamDamai
#DigiSubangHitech
#Setiawangsa
#UkayPerdana
#WangsaMaju
#Keramat
#BukitJalil
#TamanMelawati
#TamanMelati
#Setapak
#DanauKota
#KPJTawakkal
#IPKKL

💕💕BANGLE RESTOCK 💕💕 PROMOSI TAHUN BARU CINA
👉 Harga VIP : RM170/g TERMASUK KOS UPAH 👉 Harga VIP: RM170/g TERMASUK KOS UPAH 👉 Harga VIP: RM170/g TERMASUK KOS UPAH ‼️PERCUMA PERDAFTARAN KAD VIP ‼️PERCUMA PERDAFTARAN KAD VIP ‼️PERCUMA PERDAFTARAN KAD VIP ✅FREE UPAH UNTUK SEMUA DESIGN✅
✅PELBAGAI REKAAN UP TO DATE✅
✅TRADE IN TINGGI✅
✅FREE CUCIAN EMAS✅
✅FREE GIFT DIBERIKAN✅

P/S : Jangan lupa LIKE & SHARE post ini pada rakan-rakan
jum ke kedai2 kami #bangi #shahalam #ampang
#emas #kedaiemas #kedaiemasbangi #emasmurah #emas916 #goldbar #emas999 #cincinkahwin #cincintunang #pengantin #sritanahmerah #emaspromosi #tanpaupah #cawanganbangi #buloh #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang #KEDAIEMASVIRAL

Most Popular Instagram Hashtags