[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#chelseamalaysia

4968 posts

TOP POSTS

Mengikut laporan The Sun , bekas penjaga gol Manchester City , Willy Caballero telah lulus ujian kesihatan dan kini hanya tinggal tandatangan serta menunggu pengumuman rasmi Chelsea pada 1 julai nanti.
.
Penjaga gol berusia 35 tahun ini akan menggantikan tempat Begovic yg berhijrah ke Bournemouth. Welcome to Chelsea Caballero πŸ€” . Nampak sama tapi bukan dia . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseamalaysia #chelseafc #ktbffh #cfc #chelseafansmalaysia

Dilaporkan Bakayoko semakin hampir memyertai Chelsea dgn yuran perpindahan yg telah ditetapkan iaitu Β£35 juta.
.
Tetapi berita yg kurang gembira adalah Chelsea bersedia menjual Matic ke Manchester United sekiranya Bakayoko sah menjadi pemain Chelsea . Pendapat anda ? πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafc #ktbffh #cfc #chelseafansmalaysia #chelseamalaysia

CEO Juventus , Guiseppe Marotta mengakui menerima tawaran lumayan dari Chelsea utk mendapatkan Alex Sandro , beliau mengakui sukar utk mempertahankan pemain itu supaya kekal di Juventus.
.
Minggu lalu Chelsea telah menawarkan sejumlah Β£60 juta utk Alex Sandro serta gaji 2 kali ganda daripada gaji semasa Sandro di Juventus iaitu Β£50k seminggu.
.
Mereka sebenarnya meletakkan harga Β£52 juta utk Sandro tetapi Chelsea telah menawarkan lebih dari itu , Juventus akhirnya akur dan dilaporkan Sandro juga telah setuju secara peribadi . Stay tuned dan selamat menunaikan solat subuh . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#ktbffh #chelseafc #cfc #chelseafansmalaysia #chelseamalaysia

CHELSEA MENDAPAT IMBUHAN DARI PERPINDAHAN SALAH KE LIVERPOOL.
.
Salah sudah hampir pasti menyertai Liverpool setelah tiba di London semalam . Pemain Mesir itu gagal menyerlah di Chelsea setelah berpindah dari Basel dengan nilai 11 Juta.
.
Liverpool berjaya menyelesaikan harga dengan As Roma tentang Salah bernilai 39 Juta . Chelsea akan dijangka akan mendapat 2.7 Juta keuntungan dari penjualan Salah ke Liverpool dari As Roma . Salah dijangka akan mengambil ujian kesihatan pada hari ini waktu UK. Come On Chelsea ! Keep The Blue Flag Flying High -πŸ”΅βšͺ️ Ngolo Irfan
#chelseafc#chelsea#cfc#chelseamalaysia
#chelseafcmalaysia#ktbffh#chelseafansmalaysia#chelseaforever#keeptheblueflagflyinghighπŸ’™

"Semasa saya sekolah , cikgu tanya saya tentang cita-cita saya , saya jawab nak jadi pemain bola sepak terkemuka . Cikgu tanya kepada saya adakah saya boleh jadi pemain bola yg hebat , saya hanya menjawab sudah tentu boleh . Cikgu dan kawan-kawan yg lain ketawakan saya." - Frank Lampard .
.
Moral of the story jangan perlekehkan cita-cita seseorang , jangan cuba memandang rendah dengan keupayaan seseorang . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafc #ktbffh #cfc #chelseafansmalaysia #chelseamalaysia

Selepas gagal mendapatkan Dries Mertens dari Napoli kerana beliau menandatangi kontrak baru utk kekal sehingga 2022 kini Riyad Mahrez menjadi alternatif baru utk menggantikan Mertens . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafc #ktbffh #cfc #chelseamalaysia #chelseafansmalaysia

Sekadar rumours | Ross Barkley pula dikaitkan ke Chelsea . Dilaporkan Conte mahukan Lukaku serta Barkley.
.
Barkley punya kontrak hanya berbaki 12 bulan lagi dan jurulatih Everton Ronald Koeman mengakui agak sukar utk memujuk supaya Barkley kekal di Goodison Park . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafansmalaysia #chelseamalaysia #cfc #ktbffh #chelseafc

Dani Alves setuju utk berpindah ke pasukan Manchester City dengan kontrak selama 2 tahun . Baru setuju belum medical test lagi , sempat lagi nak sailang πŸ€”. πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafansmalaysia #chelseamalaysia #cfc #ktbffh #chelseafc

Agen Lorenzo Insigne , Della Monica mengeluarkan kenyataan bahawa tawaran Β£45 juta dari Chelsea adalah murah . " Sesuatu yg mustahil utk membawa Insigne keluar dengan harga semurah itu , banyak lagi pasukan yg menawarkan harga sebegitu." - Della Monica | Agen Insigne . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafc #chelseamalaysia #chelseafans #chelseafansmalaysia #cfc

MOST RECENT

CEO Juventus , Guiseppe Marotta mengakui menerima tawaran lumayan dari Chelsea utk mendapatkan Alex Sandro , beliau mengakui sukar utk mempertahankan pemain itu supaya kekal di Juventus.
.
Minggu lalu Chelsea telah menawarkan sejumlah Β£60 juta utk Alex Sandro serta gaji 2 kali ganda daripada gaji semasa Sandro di Juventus iaitu Β£50k seminggu.
.
Mereka sebenarnya meletakkan harga Β£52 juta utk Sandro tetapi Chelsea telah menawarkan lebih dari itu , Juventus akhirnya akur dan dilaporkan Sandro juga telah setuju secara peribadi . Stay tuned dan selamat menunaikan solat subuh . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#ktbffh #chelseafc #cfc #chelseafansmalaysia #chelseamalaysia

Mengikut laporan The Sun , bekas penjaga gol Manchester City , Willy Caballero telah lulus ujian kesihatan dan kini hanya tinggal tandatangan serta menunggu pengumuman rasmi Chelsea pada 1 julai nanti.
.
Penjaga gol berusia 35 tahun ini akan menggantikan tempat Begovic yg berhijrah ke Bournemouth. Welcome to Chelsea Caballero πŸ€” . Nampak sama tapi bukan dia . πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseamalaysia #chelseafc #ktbffh #cfc #chelseafansmalaysia

Masa ni wa lone ranger x join memane group laei. πŸ˜‚πŸ™Š
Ni mase p snbj tgk team kesygn @chelseafc dtg lwn malaysia.
2011 mase ni bergetah lagi muka pun budak2 hahahaha sekarang dh tua. Tp jersey yg wa pakai tu masih boleh pakai. Walaupun dh bam2 hahahha. Yg pasti taik lalat bawah mata masih maintain. Puiii!
Apa pun Chelsea till i die! #ctid #cfctour2011 #ktbffh #chelseamalaysia #tb #chelseadiehardfans #theBlues #GadisDarahBiru #nocusn

Chelsea menunjukkan minat utk mendapatkan bekas penjaga gol Manchester City Willy Caballero . Kini Caballero berstatus bebas dari terikat dengan sebarang kontrak setelah dilepaskan Man City baru-baru ini . Penjaga gol kelahiran Argentina ini telah membuat 27 penampilan dan 10 clean sheet utk semua kejohanan pada musim 2016/17 . Boleh tahan πŸ€” πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#keepthebluesflagflyinghigh #cfc #chelseamalaysianfans #chelseafansmalaysia #chelseamalaysia

2 Hari lagi masih open order untuk Tshirt Chelsea Champions nie... Pada yg pegi trip singapor tue tgok Chelsea vs bayern kan.. boleh lah pakai tshirt champions nie segak smart wey duk pakai gih singapor tue.. tayang2 kat singapore tshirt champions yg lawa smart nie dari Malaysia wey.. gilerr ta bangga.. pakai baju champions ramai2 g trip singapore.. lagi semangat rasenye kan kan... Tshirt chelsea champions nie "Limited" tau.. lepas nie korang takde jumpe tshirt nie kat mall ke kat gerbang ke kat uptown mane2 takde yg jual.. hanya teman saje yg jual tshirt nie.. kalo nak order sempat lagi.. 😁

Pada yg belum buat bayaran tshirt nie , sila buat bayaran yea... kalo ta buat bayaran order dikira cancel la tak dapat lah tshirt Champions nie... time tue jgan salahkan teman yea.. Tapi takpe masih sempat lagi Last payment 10 JUN... 😘

#KTBFFH
#CHELSEACHAMPIONS
#CFC
#CHELSEAMALAYSIA

English

Eden Hazard telah berikrar untuk kembali lebih kuat selepas menjalani pembedahan pada pergelangan kaki ketika bertugas antarabangsa dengan Belgium.

Bintang Chelsea ditarik ke atas dalam sesi latihan pada hari Ahad dan segera diketepikan daripada perlawanan Belgium menentang Republik Czech dan Estonia dengan patah buku lali.

Laporan mencadangkan pemain berusia 26 tahun itu juga boleh terlepas permulaan musim baru, dengan Hazard berkata takut dia akan diketepikan selama kira-kira dua bulan.

Hazard menjalani pembedahan pada pergelangan kaki pada hari Isnin dan tidak lama selepas mengambil ke Twitter untuk memberikan peminat Chelsea dengan kemas kini

#edenhazard #chelseafc #footballplayer #injured #hazardinjured #belgium #premierleague #chelseamalaysia #chelseafans

Throwback.... @ainielphia & @radzuan_rahim my ex boss pon fan chelsea....power la dia!!!! #throwback #teamcimb #awesome #danaukota #chelseamalaysia #chelsea

Ray Wilkins (Botak) menggesa supaya Chelsea percepatkan urusan membeli pemain baru bagi mengharungi musim baru tak lama lagi . Beliau yg masih kecewa kerana kekalahan Chelsea ditangan Arsenal pada perlawanan akhir Piala FA berharap sesuatu yg lebih baik utk Chelsea musim hadapan.
.
"Chelsea sentiasa bagus tetapi musim hadapan sudah tentu sukar kerana mereka perlu bersaing dalam Liga Juara-Juara Eropah , mereka perlukan pemain-pemain yg mempunyai nama besar utk memantap lagi skuad mereka." - Ray Wilkins | Pundit SkySports / Bekas pemain Chelsea. πŸ”΅βšͺ️ Afiq Ajad.
.
.
#chelseafansmalaysia #cfc #chelseamalaysia #chelseamalaysianfans #keepthebluesflagflyinghigh

Chelsea telah dibayar Β£ 150.8m oleh Liga Perdana selepas memenangi gelaran 2016-17 - 50% lebih daripada golongan atas dalam 2015-16. #ChelseaFC #premierleague #antonioconte #Johnterry #chelseamalaysia

Our Special Recognition @johnterry.26 for the 717 games with the club! Claudio Ranieri is the man who handed captain armband to @johnterry.26 .
πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†.
πŸ’™CHELSEAFCπŸ’™ .
.
.
#johnterry26 #specialrecognition #717games #captainleaderlegend #chelseaannualnight17 #championofengland #eplchampion1617 #chelseafc #cfc #chelseafans #chelseamalaysia #MalaysiaBluesArmy #mbarebellion #ktbffh #utc #ctid #theblues #syfgac #coyb #comeandjoinus #likeus #followus

Congratulations to our man @hazardeden_10 on winning,
Chelsea's Player of the Year,
Goal of the season,
Chelsea's Player of the Season, . πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†πŸ†.
πŸ’™CHELSEAFCπŸ’™ .
.
.
#edenhazard10 #chelseaplayeroftheyear17 #goaloftheseason17 #chelseaannualnight17 #championofengland #eplchampion1617 #chelseafc #cfc #chelseafans #chelseamalaysia #MalaysiaBluesArmy #mbarebellion #ktbffh #utc #ctid #theblues #syfgac #coyb #comeandjoinus #likeus #followus

Most Popular Instagram Hashtags