[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#charkoayteow

10631 posts

TOP POSTS

Saatnya makan siang, gak mau ribet, yang penting sehat enak dan non daging dulu hehe๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ back to the vegetarian menu, steamed rice with fried vegetables tofu, stir fry spicy green pokchoy, and charkoayteow plus chili paste๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #instafood #instalike #instavegan #friedtofu #charkoayteow #kwetiau #steamedrice #nasisayur #makanluar #makansiang #makanmakan #masakan #indonesianfood #sambal #chilipaste #pokchoy #fritters #crunchy #chili #eatandeat #enjoyfood #ilovesharingfood #iloveit #enak #uploadkompakan #makansehat #ricenoodle #myfav #restaurant #nomnom

3 days in a row .... Chicken Laksa. Char Koay Teow. Har Mee
1) Chicken Laksa. Upgraded, with boneless Hainanese Chicken Maryland ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹ Luckily hubby had a day off to make it to @alicesmakan's last day of business.
2) My 3rd favourite dish here is their Har Mee/Prawn Soup noodles.
#alicesmakan #chickenlaksa #harmee #haemee #charkoayteow

So Cute lah Cik Puan @sarimahibrahim tengok lah Excited sgt dia dpt pekena Char Koay Teow @serinasimplydelicious , Sedap & Strong Flavour katanya! Exclusive Cooked By : @chefriz Air Jagung Heaven pulak komen dia, tak manis sgt! suka packaging nya and "MEMANG HEAVEN!!" TQ so much for ur Support Dear.#serinasimplydelicious #charkoayteow #foodblogger #malaysianfood @quillcitymallkl

A must if you're at Penang โœ” #Cendol #FruitRojak #CharKoayTeow #FoodPorn #Heaven โค

Kali ketiga dalam bulan ni makan dekat sini #charkoayteow

#penang #charkoayteow is still the peeps' favourite ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Have u visited our Penang Hawker Festival? Last day today, till 9pm !!

nak makan #charkoayteow basah panas2 sedap kat area shah alam ! meh dtg kat kedai fiera @taitee_restaurants ๐Ÿ˜‹

MOST RECENT

We are back in Tapak Urban KLCC until Thursday. Alhamdulillah walaupun cuaca hujan sambutan memberangsangkan.So guys come and get your Air Jagung Heaven & Char Koay Teow. Yang mana nak rasa Air Jagung Heaven boleh self pickup di Tapak. Our lady boss @serinaredzuawan kirim salam pada semua peminat yang tak putus2 support us. Thank You soo Much. Nantikan sesuatu yang menarik pada penghujung tahun ini !! Stay tuned guys. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #tapakft #papavan #jmc #airjagungviral #airjagungheaven #klcc #lifestyle #malaysiandrink #malaysianfood #charkoayteow #foodporn #serinafoodempire #serinasimplydelicious #foodheaven

Lapar??
Tapi malas keluar lagi Banjir dimana mana....
Langsung saja pesan Promo Char Koay Teow PappaJack di @grabid !!
#promo #grabfood #love #charkoayteow

Craving for ckt after seeing @blueskiescottonclouds post on uncle siam road.
A Keto friendly ckt. Essentially just scrambled eggs wih bean sprouts and other usual ingredients. Frankie: "what? Don't want koay teow? Ok la" in his perfect Penang Hokkien
#chinesefood #malaysianfood #penang #food #charkoayteow #sans #noodles #just #eggs #petalingjaya

Treasure Trove

Last post for today I promise. A blessed Sunday this has been! A visit to Wesley Methodist Church in Penang for their Prayer and praise service. Then, swipe left for literally all the local food Penang has to offer! .
.
.
.
.
#malaysianeats #penangeats #localfood #blessedsunday #blessed #everydaycheatday #ggdiet #charkoayteow #satay #allthefood

Kali ketiga dalam bulan ni makan dekat sini #charkoayteow

่ฆๆ‹่ตทๆฅ๏ผŒไธ็„ถๅ›žๅŽปๅฐฑ่Žซๅๅ…ถๅฆ™ ๐Ÿ˜†#penang #charkoayteow #asamlaksa #yamcake #googgleman

He's been in business and cooking like this for more than 50 years... #MichellinStar deserving stall! #CharcoalCooking in #Penang #GeorgeTown Jalan Siam... #CharKoayTeow ... be prepared for the long queue! The #oldschool Coffeeshop "Jin Cafe" was already fully seated about an hour before his mobile stall opens... #HighlyRecommended #AuthenticAsianFood #bucketlist

This is the proudly acclaimed world's 2nd best #Penang #CharKoayTeow in Jalan Siam, #GeorgeTown ... #ShiokToTheMax ! I love #CharcoalCooked food! Frigging #legit ! #AuthenticallyAwesome #AsianFood in #Malaysia

Malam minggu bosan?tak tau nak mkn kat mana? Jom serbu @gerabak.co di Bukit Bintang malam ni perlancaran tau..ada byk food sedap sedap semuanya foodtruck pilihan terbaik. Sesiapa yg lama mengidam nak pekena air jagung Heaven & Char Koay Teow @serinasimplydelicious jom datang malam ni bersebelahan dengan Nandos je. #instafamous #foodblogger #charkoayteow #foodtrucks

Pre-Christmas diet? Not for me #charkoayteow #penang ๐Ÿคค ๐Ÿท ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

A twist on classic Char Koay Teow by our Masala Mistress @dhershinigovin. No letting the cat out of the bag here. You'll have to join her table to figure out the secret!
.
.
.
.
#singaporefood #singapore #masalamistress #charkoayteow #localfood #eatlocal #sgfoodie #sgfood #nomnom #delicious #wokfried #food #hungry #sgdelicious

Always put a smile on my face! #charkoayteow #kopitiam #penang #malaysia

็‚’็ฒฟๆก..ไธ€ๆกไธ€ๆก๐Ÿคค
#charkoayteow #penang #benlim #yummy #eat

Is been awhile... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #penang #visitpenang #charkoayteow

Bismilah jemput makan yaa sapa yg berdekatan meh la join hehe #terbaik #nasilomak #charkoayteow #malisconer #withlove #lovewifeuntileendday

3 days in a row .... Chicken Laksa. Char Koay Teow. Har Mee
1) Chicken Laksa. Upgraded, with boneless Hainanese Chicken Maryland ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹ Luckily hubby had a day off to make it to @alicesmakan's last day of business.
2) My 3rd favourite dish here is their Har Mee/Prawn Soup noodles.
#alicesmakan #chickenlaksa #harmee #haemee #charkoayteow

Saatnya makan siang, gak mau ribet, yang penting sehat enak dan non daging dulu hehe๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ back to the vegetarian menu, steamed rice with fried vegetables tofu, stir fry spicy green pokchoy, and charkoayteow plus chili paste๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #instafood #instalike #instavegan #friedtofu #charkoayteow #kwetiau #steamedrice #nasisayur #makanluar #makansiang #makanmakan #masakan #indonesianfood #sambal #chilipaste #pokchoy #fritters #crunchy #chili #eatandeat #enjoyfood #ilovesharingfood #iloveit #enak #uploadkompakan #makansehat #ricenoodle #myfav #restaurant #nomnom

๐Ÿฝ Char Kway Teow ๐Ÿ˜ @kretaayer Eastwood.
.
The menu calls it Penang Char Kway Teow but to me itโ€™s more a Singapore CKT because it has quite a bit of sweetness in it.......kicap manis. Regardless of whether is Penang or Singapore CKT, itโ€™s still a very good dish and I would order this again. ๐Ÿ‘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#charkwayteow #charkoayteow #kretaayereastwood #kretaayer #eastwoodeats #singaporefood #malaysianfood #hkfoodie #melbournefood #sydneyeats #torontofood #sydneyfood #foodie #sgfoodies #hkfood #nyceats #laeats #foodforfoodies #eatingfortheinsta #lovefood #beautifulcuisines #vancouverfoodie #comfortfood #food #eat #eeeeeats #instafoodie #instafood #foodpics #nomnom

Hehehe the hidden #spicealley that welcomes you with Asian cuisine of all sorts with a great outdoor setting especially in the night where the yellow #chineselanterns are shining โ™ฅ #kopitiam #spicyclams #charkoayteow #seafood #clams #vibes #happytimes๐Ÿ˜Š #centralpark #australia #throwback

Char Koay Teow with extra Crispy pork lard + Iced Teh Tarik. A tub of sambal, complimentary till stock runs out๐Ÿ˜‹
Paul is on Fire๐Ÿ”ฅfrying my last CKT here. 2 nuggets of Crispy pork lard in one bite๐Ÿ˜ฑ Good Wok Hei. Last day tomorrow, Happy Retirement @alicesmakan !
#charkoayteow #ckt #alicesmakan
#hawkerfoodsydney #sydneytownhall #tehtarik #malaysianhawkerfood

Most Popular Instagram Hashtags