[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#chargermalaysia

1802 posts

TOP POSTS

#chargernizam Budi Wireles Charger
.
Apa yang menariknya ada extra 2 usb yang mana boleh charger 3 phone sekaligus dalam 1 masa
.
Harga Rm 60 saja
.
untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh whatsapp 0135612078.
#WirelessChargerMalaysia #ChargerMalaysia #WirelessCharger

Kami ada Car Charger Pineng. Ni Original 100%. Ada yg berminat nak borong? Ni murah sikit drpd jenama Remax.
-
#CarChargerMalaysia #CarCharger #ChargerMurahMalaysia #ChargerMalaysia #Charger

Kami ada Car Charger Pineng. Ni Original 100%. Ada yg berminat nak borong? Ni murah sikit drpd jenama Remax.
-
#CarChargerMalaysia #CarCharger #ChargerMurahMalaysia #ChargerMalaysia #Charger

"MERDEKA 60 SALE"
LDNIO SC3604 Power Strip with 3 AC Sockets + 6 USB Ports - Black / EU Plug ✔Modern stylish look, with exquisite workmanship
✔Multifunctional power strip for all kinds of digital products
✔Equipped with 3 anti-static AC sockets and 6 intelligent USB charging ports, bringing great convenience
✔6 USB ports can intelligently recognizing USB peripherals such as mobile phones, tablets, etc., and automatically allocating current
✔Power switch button design, one-key easy control
✔CE, RoHS, FCC certifications

Specification:
✔Model: SC3604
✔Dimensions: 162mm x 97mm x 38mm
✔Cable length: 2m
✔Jack number: 3
✔Jack specifications: generic type
✔USB interface: 6
✔Rated power: max 2500W (max 250V / 10A)
Rated voltage: AC 100V~250V
✔USB output: 5V/3.4A (auto max), 17W RM60(HARGA MERDEKA)

Postage rm7 sm rm11 ss

Original

Warranty 3 bulan

READYSTOCK!! Boleh order skrg di 0125206867
#usbmalaysia#plugmalaysia#chargermalaysia ldnio#ldniomalaysia

Aliens vs Predator
Pergh.. Lain mcm tajuk. Ingatkan mende ar. Tadepe, nak kasi tau produk ni je. Produk laku laris, yg pastinya memberi nilai pd awk² sume. -

Charger + extension wire !
-
Siapa ada masalah ni:
😭Penat berebut charger dengan adik beradik dan KAWAN2 ASRAMA?
😭Charger sedia ada boleh caj 1 fon je dalam 1 masa
😭Awek tak sayang sebab pentingkan diri sendiri je caj fon sorang2
😭Tak boleh caj fon dan powerbank serentak
😭Nakkan Charger yg laju! 2.4A dan 2.1A.
😭Nak 5 tempat cucuk usb charge
😭Nak 6 tempat soket
😭Warranty 6 bulan ni tau!
😭 ....
-
Hehe
-
Haa.. Tu mesti korg ada problem camtu kan. Mai kita bisik² tepi, PM TERUS +60176547351, Harga sini Rm90. Harga bisik²? Mehh.. Pm Pm Pm. -

#AlienCharger #AlienChargerMalaysia #RemaxMalaysia #ChargerMalaysia #RemaxCharger #RemaxChargerMalaysia

WIRELESS CHARGER... .
Zaman sudah berubah !
.
Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱
.
Semua phone boleh guna wireless charger ni.
Cuma phone2 lama biasanya kena pakai qi adapter tu.
.
Kami akan bagi sekali Qi receiver tu. Kalau nak order, sila bagitahu sekali nak Qi receiver untuk android atau iphone.
.
.
Wireless charger ada Corak:
.Batman
.Superman
.Captain America

Satu charger, satu Qi receiver.

Warranty 3 bulan.
.
Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp sis di 012-2405568 📱📱📱
.
.
#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

Salam Sayang Pukul 7 😂
Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱
-
WIRELESS CHARGER :
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 0195278259

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica
#MissD
#MissPowerbankAnda

Offer KAW KAW ALIEN !
-
Charger + extension wire !
-
Siapa ada masalah ni:
😭Penat berebut charger dengan adik beradik dan KAWAN2 ASRAMA?
😭Charger sedia ada boleh caj 1 fon je dalam 1 masa
😭Awek tak sayang sebab pentingkan diri sendiri je caj fon sorang2
😭Tak boleh caj fon dan powerbank serentak
😭Nakkan Charger yg laju! 2.4A dan 2.1A.
😭Nak 5 tempat cucuk usb charge
😭Nak 6 tempat soket
😭Warranty 6 bulan ni tau!
😭 ....
-
Hehe
-

Kalau cmtu, korang WAJIB TRY CHARGER ALIEN NI
-

CHARGER ALIEN 2 in 1
-

Harga: Rm90 termasuk post semenanjung dan sabah sarawak. -
Berminat, komen "PM" kt bawah ni SEKARANG!! Atau, whatsapp ke +60176946540 sekarang.

#AlienCharger #AlienChargerMalaysia #RemaxMalaysia #ChargerMalaysia #RemaxCharger #RemaxChargerMalaysia

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50 SAHAJA!!!😱 Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 013-2121334 (Zhofran)

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

MOST RECENT

LDNIO 2 HUB CHARGER 😎
-
Kelebihan:
✔Qualcomm 2.0
✔Fast Charging Time Saving
✔Quality Highlited by Exquisite Polish
✔High Capacity 3300 mah
✔Ready stock
-
Akan Dapat:
✔1 x LDNIO A2405Q Qualcomm Quick Charge 2.0 Dual USB Charger - Red
✔1 x Micro USB Charging Cable
-
Harga RUNTUH: RM45 sahaja
Postage rm7 sm rm11 ss

Ws sis: 011-21970179 😘
Atau
Click link wasap di bio @xgadgets.co 😉

#sayajualcharger #sayajual2hubcharger #charger #2hubcharger #ldnio #chargermurah #chargerori #2hubchargermurah #2hubchargerori #chargermalaysia #2hubchargermalaysia #igers #igersmalaysia #kedaimurah #kedaionline #kedaionlinemalaysia #sayajual #sayajualgadgets #gadgetsmurah #gadgetsori #gadget #gadgets #gadgetsmalaysia #viral #dropshipgadget #dropshipcasing #dropshippowerbank #dropshipactioncam #dropship #xgadgets

.
⚠RARE ITEM⚠
Charger / plug
WP-C04 CAR CHARGER EXPLORER
🔸Harga Asal RM65
🔹Harga utk 5 org terawal cuma RM45 je😍
🔸Pm laju2 sebelum org lain ambik

postage semenanjung Rm8
postage sabah sarawak Rm12

#charger #chargermalaysia #plugmalaysia #gadjet #gadjetmurah #ironman #gadjetmalaysia #malaysia #ipoh #earphonemurah #penang #kualalumpur #seremban #kotakinabalu #aaronraziz #neelofa #jannanick #zulariffin #fattahamin #lisasurihani #igshopmalaysia #igshopplug #kedaicharger #chargershop #kedaionlinemalaysia #raver #viral #rare #viralmalaysia

Output 3 pin plug Pineng PN501 😉 ✔High Speed!
✔2 port:
- 2.1A (High Speed)
- 1.0A (Normal Speed)
✔100% Pineng Original!

Harga RUNTUH: RM30 sahaja
Postage rm7 sm rm11 ss

Ws sis: 011-21970179 😘
Atau
Click link wasap di bio @xgadgets.co 😉

#Pinengmalaysia
#Pineng
#PinengOriginal
#ChargerPineng
#PinengCharger
#sayajualpineng #sayajualchargerpineng #sayajualcharger #chargermurah #chargerori #pinengmurah #pinengori #pinengmalaysia #chargermalaysia #igers #sayajual #sayajualgadgets #gadgetsmurah #gadgetsori #gadget #gadgets #gadgetsmalaysia #xgadgets

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 011-19417195

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 011-19417195

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

Offer KAW KAW ALIEN !
-
Charger + extension wire !
-
Siapa ada masalah ni:
😭Penat berebut charger dengan adik beradik dan KAWAN2 ASRAMA?
😭Charger sedia ada boleh caj 1 fon je dalam 1 masa
😭Awek tak sayang sebab pentingkan diri sendiri je caj fon sorang2
😭Tak boleh caj fon dan powerbank serentak
😭Nakkan Charger yg laju! 2.4A dan 2.1A.
😭Nak 5 tempat cucuk usb charge
😭Nak 6 tempat soket
😭Warranty 6 bulan ni tau!
😭 ....
-
Hehe
-

Kalau cmtu, korang WAJIB TRY CHARGER ALIEN NI
-

CHARGER ALIEN 2 in 1
-

Harga: Rm90 termasuk post semenanjung dan sabah sarawak. -
Berminat, komen "PM" kt bawah ni SEKARANG!

#AlienCharger #AlienChargerMalaysia #RemaxMalaysia #ChargerMalaysia #RemaxCharger #RemaxChargerMalaysia

Wireless Charger

Corak:
Batman
Superman
Captain America

Semua phone boleh guna wireless charger ni.
Cuma phone2 lama biasanya kena pakai qi adapter tu.

Kami akan bagi sekali Qi receiver tu. Kalau nak order, sila bagitahu sekali nak receiver iever untuk android atau iphone.

Satu charger, satu Qi receiver.

Warranty 3 bulan.

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm8/12

Jangan tunggu lelama #WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica

Offer KAW KAW ALIEN !
-
Charger + extension wire !
-
Siapa ada masalah ni:
😭Penat berebut charger dengan adik beradik dan KAWAN2 ASRAMA?
😭Charger sedia ada boleh caj 1 fon je dalam 1 masa
😭Awek tak sayang sebab pentingkan diri sendiri je caj fon sorang2
😭Tak boleh caj fon dan powerbank serentak
😭Nakkan Charger yg laju! 2.4A dan 2.1A.
😭Nak 5 tempat cucuk usb charge
😭Nak 6 tempat soket
😭Warranty 6 bulan ni tau!
😭 ....
-
Hehe
-

Kalau cmtu, korang WAJIB TRY CHARGER ALIEN NI
-

CHARGER ALIEN 2 in 1
-

Harga: Rm90 termasuk post semenanjung dan sabah sarawak. -
Berminat, komen "PM" kt bawah ni SEKARANG!! Atau, whatsapp ke 0122421663 sekarang.

#AlienCharger #AlienChargerMalaysia #RemaxMalaysia #ChargerMalaysia #RemaxCharger #RemaxChargerMalaysia

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 011 6055 3938

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

Offer KAW KAW ALIEN !
-
Charger + extension wire !
-
Siapa ada masalah ni:
😭Penat berebut charger dengan adik beradik dan KAWAN2 ASRAMA?
😭Charger sedia ada boleh caj 1 fon je dalam 1 masa
😭Awek tak sayang sebab pentingkan diri sendiri je caj fon sorang2
😭Tak boleh caj fon dan powerbank serentak
😭Nakkan Charger yg laju! 2.4A dan 2.1A.
😭Nak 5 tempat cucuk usb charge
😭Nak 6 tempat soket
😭Warranty 6 bulan ni tau!
😭 ....
-
Hehe
-
Kalau cmtu, korang WAJIB TRY CHARGER ALIEN NI
-
CHARGER ALIEN 2 in 1
-
Harga: Rm90 termasuk post semenanjung dan sabah sarawak.
-
Berminat, komen "PM" kt bawah ni SEKARANG!! Atau, whatsapp 011 6055 3938 sekarang.

#AlienCharger #AlienChargerMalaysia #RemaxMalaysia #ChargerMalaysia #RemaxCharger #RemaxChargerMalaysia

LDNIO Car charger
yang ni agak menarik sikit dan lain daripada yang lain sebab ada 4 usb yang mana support untuk penumpang belakang sekali .
Highly rekemen untuk pemandu grab atau uber yang mana boleh tingkatkannlagi service dan rate pada pengguna 💪💪 RM55 sahaja!
.
.
.
#carcharger #chargerkereta #chargermalaysia #chargerandroid #chargeriphone #carchargermalaysia #chargerkeretamalaysia #gadgetstufftopdotmy #chargerkeretamurah

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 011 6055 3938

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless Charger

Corak:
Batman
Superman
Captain America

Semua phone boleh guna wireless charger ni.
Cuma phone2 lama biasanya kena pakai qi adapter tu.

Kami akan bagi sekali Qi receiver tu. Kalau nak order, sila bagitahu sekali nak receiver iever untuk android atau iphone.

Satu charger, satu Qi receiver.

Harga jual: rm40
Postage mcm biasa Rm7/11

Warranty 3 bulan.

Whatsapp kak farah +6011 6055 3938 untuk order 😊

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱 Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm50

Postage Rm7/11

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 017-9274089

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica #TeamGMM

Charger + extension wire !
-
Siapa ada masalah ni:
😭Penat berebut charger dengan adik beradik dan KAWAN2 ASRAMA?
😭Charger sedia ada boleh caj 1 fon je dalam 1 masa
😭Awek tak sayang sebab pentingkan diri sendiri je caj fon sorang2
😭Tak boleh caj fon dan powerbank serentak
😭Nakkan Charger yg laju! 2.4A dan 2.1A.
😭Nak 5 tempat cucuk usb charge
😭Nak 6 tempat soket
😭Warranty 6 bulan ni tau!
😭 ....
-
Hehe
-

Kalau cmtu, korang WAJIB TRY CHARGER ALIEN NI
-

CHARGER ALIEN 2 in 1
-

Harga: Rm75 -
Berminat, komen "PM" kt bawah ni SEKARANG!! Atau, whatsapp ke 👉🏻 http://www.wasap.my/60173692499/
#AlienCharger #AlienChargerMalaysia #RemaxMalaysia #ChargerMalaysia #RemaxCharger #RemaxChargerMalaysia

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱
.
Wireless Charger

Corak:
Batman
Superman
Captain America

Semua phone boleh guna wireless charger ni.
Cuma phone2 lama biasanya kena pakai qi adapter tu.

Kami akan bagi sekali Qi receiver tu. Kalau nak order, sila bagitahu sekali nak receiver iever untuk android atau iphone.

Satu charger, satu Qi receiver.

Warranty 3 bulan.

Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm55 TERMASUK POS SEMENANJUNG

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 0195168826

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱
.
Wireless Charger

Corak:
Batman
Superman
Captain America

Semua phone boleh guna wireless charger ni.
Cuma phone2 lama biasanya kena pakai qi adapter tu.

Kami akan bagi sekali Qi receiver tu. Kalau nak order, sila bagitahu sekali nak receiver iever untuk android atau iphone.

Satu charger, satu Qi receiver.

Warranty 3 bulan.

Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm55 TERMASUK POS SEMENANJUNG

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 0195168826

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica

Zaman sudah berubah !

Sekarang ni nak charge phone pon dah macam TOUCH N GO !😱
.
Wireless Charger

Corak:
Batman
Superman
Captain America

Semua phone boleh guna wireless charger ni.
Cuma phone2 lama biasanya kena pakai qi adapter tu.

Kami akan bagi sekali Qi receiver tu. Kalau nak order, sila bagitahu sekali nak receiver iever untuk android atau iphone.

Satu charger, satu Qi receiver.

Warranty 3 bulan.

Wireless charger:
- Free qi receiver
- 3 tempting patterns😘
- 1.0A
- 3 bulan warranty

Nak jeleskan kawan korang?
Ni la masanya😆

Harga kami bersama 3 bulan warranty:
Rm55 TERMASUK POS SEMENANJUNG

Jangan tunggu lelama

Jom whatsapp kami di 0195168826

#WirelessChargerMalaysia #WirelessCharger #ChargerMalaysia #WirelessChargerSuperman #WirelessChargerBatman #WirelessChargerCaptainAmerica #Superman #Batman #CaptainAmerica

Most Popular Instagram Hashtags