#charcoalextract

MOST RECENT

As a #mother of 3, it is important for me to take care of my #familyhygiene to stay away my #kids from #bacteria and #diseases. I use Kleenex Ultrasoft Bath Tissue to clean my #environment and #children.

I like it so much after experiencing the #cushionysoftness in each sheet that are made from 100% #highquality #virginfiber #technology. Amazed with the result, where each sheet are of #cottonextract with #cleanweave pattern that can #removedirt thoroughly while #charcoalextract and #obsorbodor.

By using #KleenexTissues, it makes my #home & #family stay #clean and #charcoalfresh. Thanks #KleenexMalaysia for the #KleenexUltraSoft #tissue. I am a #KleenexBrandBelievers that will continue using #Kleenex products at all times.

#lifestyleblogger #parentingblogger #christyblog

Rivaj products

1)Whitening charcoal toothpaste
2)Charcoal black head remover
3)Lip tint

1)Whitening charcoal toothpaste.
It does work!
2) I'm confused about this product. The black head remover does lighten the skin and makes your skin look fresh. This is to be used around your nose area. However, I don't believe it deeply cleans your pores or blackheads. Superficially yes, it does work and removes impurities and it does make a visible difference but I noticed my black heads were sill intact. I'm going to give this another try and let you know. This can be used twice a week to keep your pores clean and prevent black heads but if you already have black heads, I wouldn't recommend this as yet.

3) Lip tint is good if you like a no makeup look. It appears dark but it comes on very light in colour and its almost a nude-ish pink. It had a very light watery/glossy consistency which feels hydrating on your lips. It is not long lasting and will require re-application if you eat something. But I still like it because it doesn't damage the lips and it's nice in colour.

Aside from the lip tint, men can use these products too! Do you use rivaj? Whats your favourite rivaj product?

#DrStarry #rivaj #rivajuk #rivajpakistan #hudabeauty #beauty #glamour #mua #makeuptutorial #health #skin #skincare #products #liptint #toothpaste #blackhead #charcoalextract #healthcare

FACE WASH FROM HOUSE 99 BY DAVID BECKHAM
Duhet patjeter ta shtoni ne rutinen tuaj kete lares te papare te fytyres !! I pershtatshem per te gjitha tipet e lekures. Me ekstrakte te kuinoas dhe ekstrakte te charcoal mundeson pastrimin e thelle te lekures suaj. #house99 #davidbeckham #parabenfree #bestskin #skinlove #skincare #skintreatment #skincareproducts #facewash #routine #charcoalextract #quinoaextract #allskin

Itz time for my CLAY MASK πŸ™€with #charcoalExtract - helps remove IMPURITIES & LIGHTEN SKIN.. 😍 PEEL-OFF

...Now i know how it feels like!? #megan #peeloffclaymask #nosleep #charcoalextract #blackis... #instapost 🀣🀣🀣

Trying out a peel-off mask. Looked and felt funny, but removing the mask peeling it off didn't succeed. Eventually I got it off though, with the help of good old soap. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ I think I won't ever become a beauty guru with experiments like this... πŸ˜†πŸ˜ˆπŸ˜‰#peeloffmask #sencebeauty #affordablecosmetics #maskdidntpeeloff #skinfeelingcleanthough #mywildfridaynight #pamperingtime #charcoalextract #blackheadremoval

Take a detour from the mediocre bronzers and step your color game up with Devoted Creations’ Detourℒ️ πŸ™ŒπŸΎ πŸ’ͺ🏾⚠️ #TakeThisDetour #DevotedCreations

hay hay bro and sissy loversss πŸ’ž
WAJIB BACA 😍
ini owner testi langsung ya pemakaian produk CHARCOAL EXTRACT selama 7 hari.. gapapa lah ya perlahan lahan tapi pasti pake produk alami gini emang agak lama harus banyak sabar. tp hasilnya ga mengecewakan 😍😍 untuk kulit wajah kita harus alami dong yah ga perlu lah di macem macemin..efek aku pake seminggu itu bikin wajah kenceng gtu aku selalu pap sehabis mandi spya tau spesifik hasil dari hari ke hari πŸ™‹πŸ™Œ alhamdulillah banget walau lama nampak hasilnya tapi AMAN untuk kulit tercintaaaahh πŸ™
selamat bercantik riaaa menjelang bulan ramadhan 😝luvluv β€πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’“πŸ’•πŸ’–πŸ’—πŸ’˜πŸ’πŸ’žπŸ’Ÿ @srn_beautyfresh
#lulurwajah #lulurtubuh #charcoal #turmeric #organic #organicricefood #charcoalextract #turmericextract #alami #alami100% #jerawat #bekasjerawat #memutihkan #antiaging #ampuh #ampuhbanget #testimoni #testisrn_beautyfresh #srn_beautyfresh #healingclay #indian #aztecsecret #acnescars #acne

dapat testi dari sissy cantik @sinta_efendii pemakaian AZTEC SECRET MASK.. makasih udah jd langganan order di @srn_beautyfresh .smoga sehat trus dan lancar rezeki spya bisa beli produk di @srn_beautyfresh luvluv ❀❀❀ #lulurwajah #lulurtubuh #charcoal #turmeric #organic #organicricefood #charcoalextract #turmericextract #alami #alami100% #jerawat #bekasjerawat #memutihkan #antiaging #ampuh #ampuhbanget #testimoni #testisrn_beautyfresh #srn_beautyfresh #healingclay #indian #aztecsecret #acnescars #acne

makasih sissy lovers pembelian AZTEC SECRET MASK smoga cocok kyk yg lain..rasakan sensasi kencangnya 😍😍smoga sehat dan lancar rezekinya spya bisa beli produk lagi di @srn_beautyfresh πŸ’žπŸ™ #lulurwajah #lulurtubuh #charcoal #turmeric #organic #organicricefood #charcoalextract #turmericextract #alami #alami100% #jerawat #bekasjerawat #memutihkan #antiaging #ampuh #ampuhbanget #testimoni #testisrn_beautyfresh #srn_beautyfresh #healingclay #indian #aztecsecret #acnescars #acne

hihihi sissy lovers langganan bgt ni 😍😍makasih udah beli AZTEC SECRET MASK smoga sehat trus dan lancar rezekinya supaya bisa beli lagi di @srn_beautyfresh πŸ˜πŸ’ž #lulurwajah #lulurtubuh #charcoal #turmeric #organic #organicricefood #charcoalextract #turmericextract #alami #alami100% #jerawat #bekasjerawat #memutihkan #antiaging #ampuh #ampuhbanget #testimoni #testisrn_beautyfresh #srn_beautyfresh #healingclay #indian #aztecsecret #acnescars #acne

Most Popular Instagram Hashtags