#chanwaiting

1617 posts

TOP POSTS

手动强行合照哈哈哈
等你嚟广州❣❣
#chanwaiting

#陳偉霆#williamchan#chanwaiting e個係…傳說中ge九十九朵玫瑰?😂🌹😍😘💕

It's 11.21, which means... It's #WilliamChan's BD!!! 🎂 Happy 31st Birthday to you, dearest #ChanWaiTing. I wish you great health and continuous success. Keep on doing what you love, jiayou~❤️. #WilliamChanWaiTing #williamchan陳偉霆 #williamchan陈伟霆

William Chan stays cool & stylish in MUSIUM DIV. white bomber jacket (photo from internet)
@ithk #ithk #musiumdiv #musium #ithk @williamchanwaiting #williamchan #chanwaiting

Alright, so they've started showing #Sparrow on tv now & when i saw Chen Shen i was like: wait, i've seen him before, he looks so familiar 🤔
Googled & it really is #LiYifeng!! 😱 Like, i freakin' knew it! I already saw #ForeverYoung. I knew i googled him before 😅
Goddamn he fine & i looked at his pics & was like: does he know #ChanWaiting? Cuz he looks like he does 😂😂 And bitch, he actually does! Like??? 😱 They even did a commercial together (FUCK THEY LOOKED SO HOT IN THAT)

醉玲珑 / Zui Ling Long/Lost Love in Times/Drunken Exquisiteness - 刘诗诗 Liu Shi Shi Cecilia Liu - 陳偉霆 Chan Wai-Ting 陈伟霆 William Chan 徐海乔 - 徐海乔 Xu Hai Qiao
徐垚 Xu Yao #醉玲珑 #ZuiLingLong #LostLoveinTimes #DrunkenExquisiteness #刘诗诗 #LiuShiShi #CeciliaLiu #陳偉霆 #ChanWaiTing #陈伟霆 #WilliamChan #chinesedrama2017 #徐海乔 #XuHaiQiao
#徐垚 #XuYao part 3

贝雷帽霆💓💓💓#chanwaiting #陈伟霆

MOST RECENT

#williamchanwaiting 早安。藍天告訴我今天將會過得美好。你們看見嗎? ​​​@williamchanwaiting #williamchan #chanwaiting ——來自等等的微博❤

Halo setelah sekian lama mimin gak ngepost karena berhubungan sama sidang skripsi serta account @ddyarchm10 kena hack, dan kayanya gamungkin dibalikin karena email mimin udah expired 😂😂😂😂
Selama rehat, mimin menemukan cinta kedua mimin setelah jichangwook, akibat mimin nonton dramanya zhang yixing alias lay exo yang berjudul The Mystic Nine (2016), mimin diperkenalkan dengan tambatan hati baru mimin si mas William Chan asal Hongkong yang lesung pipitnya bikin mimin meleleh, apalagi kalo dia pake baju dinas nya 😂😂😂😂
Anyway, The Mystic Nine nampol senampolnya, belom pernah mimin semaniak ini sama drama mainland china, biasanya sukanya nonton taiwan drama aja.
Next post mimin akan review drama ini ya, cekidot!!!
#dramapost #drama #chinesedrama #chinesedramas #williamchan #chanwaiting #themysticnine #thelosttomb #oldninegates

How lucky Dilireba is... 我也想陪伴在偉霆身旁!😫👄💕 #williamchan #陳偉霆 #chanwaiting #dilireba #dilrabadilmurat #bazaar #cutecouple

Most Popular Instagram Hashtags