#changeyourwaterchangeyourlife

MOST RECENT

Day 10 of my 80 pushups a day for 30 days challenge! These plyosoft boxes work PERFECT for doing pushups at different angles. You can find the one that is just the right amount of challenge for you. Also, listen up fit fam, an older lady fainted at the gym today while I was working out. I kid you not it was because she was dehydrated. She was out in the sun all day yesterday, doing a ketogenic diet for the first time, and was only drinking a little plastic bottled water that was also in the sun all day. Talk about dehydrating and toxic! No wonder she fainted! I wanted to step in and help her but she was with her personal trainer and I didn't want to impose. Guys and gals- time to reiterate how important it is to stay hydrated. Your body is 75% water! The vast majority of your body is made of water! I will never stop educating and raving about how kangen water is a complete game changer for everyone who drinks it. Micro clusters getting into your cells hydrating you 400% better. I'm fasting right now and have more energy than ever before thanks to the kangen water. What?!?!?! Who's with me on this journey?? Be the best you you can be!!! 💪🏻💪🏻💪🏻 #80pushupsadaychallenge #80pushupsaday #80pushupsadayfor30days #80pushupsadayfor30dayschallenge #pushupchallenge #workout #honoryourbodies #kangenwater #h2water #alkalizedwater #orpwater #changeyourwaterchangeyourlife #bestwaterforathleticperformance #bestwaterforhydration #electrolyzedwater #ionizedwater #healingwater #therapeuticwater

Let’s start the day off right! 2 cups of eggs whites, 1/2 tomato, rib eye 🥩, 25oz 9.5 Kangen water, 5 ukon Tumeric supplement, and green vegetable drink! Power up! Make it a great Monday!
#healthylifestyle #fitness #personaltrainer #kangenwater #enagic #mondaymotivation ##ambition #determination #noquitattitude #healthiswealth #globalbusiness #water #changeyourwaterchangeyourlife #helpotherssucceed #truehealth #entrepreneur #dedication

Dr. otto : "Jaringan kanker adalah ACIDIC, dan jaringan sehat adalah BASA/ALKALINE.
.
.
Itulah kenapa kita butuh minuman yg alkaline. Dan tubuh kita 70% air.. .
.
So ubah tubuhmu lebih baik ganti yg paling byk ditubuhmu. Air... .
.
#kangenwater
#changeyourwaterchangeyourlife

I use my Kangen water to make instant green tea 🍵 and that mixture is the most powerful anti-aging drink available for consumption. Rejuvenate and stay youthful my friends. @sdkangenwater #kangenwater #sdkangenwater #sandiego #chulavista #eastlake #alkalize #alkaline #antioxidants #antiaging #microcluster #changeyourwaterchangeyourlife #belikewatermyfriend #greentea

I’ve been there.... 💟I’ve been scared of what people think
💟I’ve been scared of failing
💟I’ve been scared of the unknown 💟I’ve had to wake up and check my bank account every morning being scared the money I needed wouldn’t be in there
💟I’ve been told I couldn’t do this

And now....
💜I know what I’m doing is right for me and my family
💜I believe I’m being successful 💜The unknown is exciting 💜I don’t stress about what’s in my bank account b/c I get paid to help others
💜I CAN & WILL DO THIS

The ONLY question I have left is, WHAT ARE YOU WAITING FOR❓❔❓❔#sahm #scared #failure #youcandoit #changeyourlifeforthebetter #changeyourwaterchangeyourlife

Who would like to join me ?
It’s a free kangen water Demo and you learn a lot about water 👍🏼 Inbox me if u like to come
#kangenwater #enagic #alkalinewater #changeyourwaterchangeyourlife #healthy #water #business #colombo #srilanka

Alhamdulillah nikmat mana lagi yg kau dustakan,. 🦀 nya gede (akang kata org Tarakan)
Kaga takut kolesterol, kan ada penawarnya.

#ChangeYourWaterChangeYourLife
#Enagic_KangenWater
#infobisnisKangenwater0811543313

*** [Kangen Water pilihan para doktor] *** Jika para doktor, scientists, nutritionists ini memilih kangen water kenapa anda masih pikir-pikir?
Sihat itu PILIHAN.
Sihat itu IBADAH
Sihat itu JIHAD

Jika ada cara mudah untuk sihat dengan minum Air Kangen kenapa mesti milih cara yang susah.😇😇😇 Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :

Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Ramai juga selepas balik raya yang pening, sembelit, demam, selesema, semput, batuk2, darah naik, gula naik, gout dan sebagainya. Sebab kurang minum air putih.

Jomla bilas dengan air alkali kangen. Bukan mengempen. Cume rekemen je.
Nak bergantung makan ubat tu BAHAYA untuk buah pinggang.

Cegah sebelum parah... minumlah air yang memberi manfaat untuk tubuh badan anda... Kangen water adalah pilihan yang tepat.. #kangenwater
#healingwater
#premiumwater
#medicaldevice
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat

Sukses berarti banyak hal-hal yang mengagumkan dan positif . .
Sukses berarti kesejahteraan pribadi : rumah bagus, liburan, perjalanan, barang-barang baru, keamanan dibidang keuangan, memberi kesempatan2 untuk maju bagi anak2 anda. .
.

Sukses berarti memperoleh kehormatan, kepemimpinan, disegani, baik dalam bisnis maupun kehidupan sosial . .
Sukses berarti Kebebasan. kebebasan dari kegelisahan, ketakutan, kekecewaan, dan kegagalan . .
Sukses berarti Selfrespect, terus menerus merasa berbahagia yg nyata dan kepuasan dari kehidupan, berhasil berbuat lebih banyak bagi mereka yg menjadi tanggungan anda . .
Sukses berarti menang . .
Sukses berarti prestasi, mencapai tujuan ←→ adalah tujuan hidup ini . .
D.J Schwartz . . .
#ChangeYourWaterChangeYourLife #Vision #SolusiPerubahanHidup #Enagic #KangenWater #TrueHealth #MakeItHappent #MakeItSimple #Bersyukur #Bahagia #501SystemIndonesia

Mengonsumsi 1,5 - 2 liter air dalam sehari memberikan banyak manfaat, seperti melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam tubuh, membantu proses pengeluaran racun dalam darah, dan masih banyak lagi.

Botol air minum kesehatan Hydro beauty mampu mengubah air minum biasa yang pasif (ordinary assive drinking water) menjadi air minum aktif yang mampu membantu proses penyembuhan (healing energy living water). #airhidrogen #Fontaine #LiveWellGlobal #lifestyle #platinumtitanium #airminumsehat #antibakteri #antiaging #alkaliball #lindatansri #airalkali #airantioksidan #airbebaskolestrol #airbebasdiabetes #airzamzam #airminumkeluarga #changeyourwaterchangeyourlife #tipsgayahidupsehat #hydrogenesteo #jualesteo #antioksidan #kayaantioksidan #tipscantik #kesehatan #kecantikan #alatkecantikan #skincare #flekmemudar #obatjerawat #alkes

Komen Dr. Hamid Arshat yakni Doktor Pakar Sakit Puan
.
.
Beliau rekeman minum Air Alkali Kangen untuk pesakit-pesakit kronik termasuk kanser untuk tingkatkan tahap kesihatan.
.
Biarpun ramai orang kata, alaahhh air putih semua sama je takda beza...
.
Air sama putih TAPI pH air lain2...
Tiada paksaan untuk minum air Kangen...
Nak bertangguh, nak tanya Mr Google & masih berkira2 minum air Kangen pun takpe.
Sebab kesihatan adalah paling MAHAL bila ikhtiar untuk SIHAT.
.
Air Alkali Kangen bukan ubat. Tapi air sihat yang kaya dengan anti oksida / awet muda.
.
"Tak mustahil" Dr. Hamid minum juga kan? 😉
.
We share because we care💜💜💜
.
Info lanjut boleh WhatsApp /Call ☎✉ :

Atau klik terus kat sini:
📲 www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#AntiCancer
#naturalhealing
#HealthyWater
#HealingWater
#1rumah1mesinkangen

Happy Sunday! 🌞
_
Day 28 of #bluemindlife soaking up Sundaze in the river. The summer’s sun has been warming up the river bed so beautifully, it feels so good to cleanse the mind and body by jumping in either first thing before or after work! 😌
Thanks @isabellakeegan for the photo 💕
_
#changeyourwaterchangeyourlife
#luckywelivehawaii
#mauihawaii
#divinefeminine
#natureinspired
#adventuretime
#waterislife

I am limitless and refuse to be defined by someone else. We all need reminders or a swift kick in the tush from time to time. 😊😝😋#changeyourwaterchangeyourlife

💧ALKAFUEL Health & Wellness Water pH 9.5+💧deliveries Liverpool area 📲🚚📦💙💧Hydrogen rich. 💧Antioxidant rich. 💧Hydrates faster. 💧Quicker muscle recovery 💧More energy. 💧Balances body's ph levels. 💧Boosts immune system. 💧Helps with weight loss. 💧improves skin. 💧improves health & wellness and tastes great!!! 💧🚱🚱🚱💙💙💙
💧Water is the 2nd most important thing after oxygen. Its important to know what our best options are! Alkafuel ( kangen water ) is the ONLY water in the world that has been #medicallycertified and has been used in #japanese #hospitals for 40+ years. All the health benefits are from #molecularhydrogen its one of the strongest #antioxidant and #antiflammatory and hydrates us 50% faster than tap or bottles water because of smaller molecular clusters. They can enter our cells better and nutrients are absorbed better which makes us healthier. H2 ( molecular hydrogen ) also creates alkalinity in a healthy way unlike bottled water which use chemicals. You couldn't eat enough fruit in one day to equivalent the amount in just one glass of Alkafuel (kangen water) our body's are 72% water so its important we hydrate the best possible way we can and there is no better way than #alkafuelwater #ph9.5💧💧💧 DM TO ORDER OR FOR MORE INFO 💧💧💧🚱🚱🚱 #healthisweath #alkaline #antioxidant #molecularhydrogen #electrolyte #miriclewater #magicwater #kangenwater #k8kangenmachine #bestionizer #organicwater #nochemical #nochlorine #waterislife #doyourresearch #tapwaterdangers #changeyourwaterchangeyourlife #Alkafuelwater #liverpool #liverpooldelivery📲📲📲💧💧💧 🚱🚱🚱

We use 2.5 strong acidic for all are kitchen cleaning. And saving money 💰 doing it. 😲 just another capability from are mighty KANGEN WATER 💧 MEDICAL DEVICE 🙌🏽 #kangenwater #changeyourwaterchangeyourlife #takingcontrol #feelinggood #healthychoices #healtypets #healthyliving #healthylifestyle #alkaline

HappY Monday !
Start with SMILE ...
.
Be grateful, Im still healthy
All I hope, all my friends & people around me be happy & healthy always!
.
Lets drink a cup of Hydrogen water to start you day too 😘
.
#happymonday #happyhydrogenwater #changeyourwaterchangeyourlife #alwayshealthy #behappy

Junk food Rendah Nutrisi Sehat, Cegah Efeknya dengan Konsumsi Rutin Hydro-Gen Fontaine!

Junk food kerapkali menjadi pilihan makanan banyak orang untuk menemani saat beraktivitas ataupun santai berkumpul. Apalagi, jika Anda masih menikmati libur panjang, pergi hangout atau hanya sekedar di rumah sambil menonton pertandingan bola dan bermain games, jangan sampai terbiasa ya untuk mengonsumsi junk food yang rendah akan gizi sehat secara berlebihan, seperti gorengan, aneka snack, fast food, mie instan, dan lain sebagainya. Meski rasanya enak dan sangat menggiurkan, kebiasaan mengonsumsi junk food dapat berpotensi meningkatkan kadar gula dan kolesterol dalam darah karena mengandung garam, gula, lemak, dan kalori yang tinggi. Untuk itu, kontrol segera dengan selalu sedia Hydro-Gen Fontaine yang mengandung air hidrogen kaya antioksidan dan alkali di setiap aktivitas Anda sepanjang hari!

Sebuah studi tentang “Advanced research on the health benefit of reduced water” dalam jurnal Trends in Food Science & Technology (2012), menyebutkan bahwa di penelitian di Jepang pada 411 pasien diabetes tipe 2 (rata-rata 71,5 tahun) yang minum 2 liter air alkali hasil elektrolisis per hari, setelah minum selama 6 hari, sekitar 45% pasien menurun kadar gula darahnya secara bermakna. Selain itu, kadar kolesterol total, kolesterol LDL, kolesterol HDL, dan kreatinin (fungsi ginjal) ikut membaik secara bermakna. Bila dikonsumsi rutin dalam waktu yang lebih lama, jumlah partisipan yang mengalami perbaikan (dari 45%) terus meningkat secara bermakna. Dengan adanya air hidrogen yang dihasilkan Hydro-Gen Fontaine, Anda pun dapat memanfaatkannya untuk bantu mengontrol kadar gula dan kolesterol dalam darah serta mencegah risiko terkena diabetes dan penyakit kronis lainnya.

Hydro-Gen Fontaine merupakan alat ionisasi air hidrogen yang mengandung antioksidan tinggi dan alkali yang sangat penting dalam menunjang kesehatan tubuh. .
Mau Order / Info / Demo Air Hidrogen ?
Chat me : Juniati ☎️ 0856-6808-5856
Distributor Remi LWG
.
#airhidrogen #airalkali #airminumsehat #airantioksidan #airbebaskolestrol #airbebasdiabetes #airzamzam #airminumkeluarga #changeyourwaterchangeyourlife #tipsgayahidupsehat

Most Popular Instagram Hashtags