[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#chamberofdream

678 posts

TOP POSTS

Tertido pulak. Yela kena keje hari ni. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
#bawalpuccioriginal tu @chamberofdream ada jual. Pi beli sana cepat. RM 15 je! Hari ni last PROMOTION TAU! Sape ade kat area kajang, putrajaya or bangi tu, terus je #walkin butik #chamberofdream kat #bangisentral .
.
.

#bawalpuccimurah #bangisentral #bawalpuccioriginal

Pelis lah! Ade ke patut customer wassap kak cha suruh bawak design dlm ig pegi ke tmpat dia park kete. Dah tu siap request suruh bwk beberapa helai utk pilih. Dah tu park kat area pkns nun sana. Alasan diorg tak ade parking area #bangisentral .
Nah! Kak cha tempek tempat parking ni. Committee #bangisentral suruh viralkan. Korang tinggal jalan kaki sikit je. .
So, sekarang dgn senang hati lah korang menyerbu butik #chamberofdream ni yeπŸ˜œπŸ˜πŸ˜πŸŽ‰
.
.
#kbye #bangisentral #sesakjalansesaknafas 😝

hari ini abg janggut bulu mata lentik jaga kaunter butik.. meh datang beli baju butik hakak ye. 😘😘😘😘😘 .
.
#chamberofdream #lakiaku

Hehehe saje nak bagitahu bawal meena chiffon selesa nak pakai. Happy je hakak tau 😜😍
.
Nak beli boleh check ig @chamberofdream.hq .
.
#codlover #chamberofdream #bawalchiffon #lofatah #surihatimrpilot

Dress Pearl hanya RM169 😍
.
.
WhatsApp for order
.
βœ…+60136410592
.
DM pun boleh ye ✌🏻
.
.
#chamberofdream #chamberofdreamlover #bangisentral #kajang #chamberofdreamcollection

settle untuk shawl free!!! Thanks sangat yang beri respon untuk #giveaway #chamberofdream ni 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
.
Jangan lupa tag #chamberofdream dan #chamberofdreamlover tau!!! .
.
Kpd yg tak berjaya, inshaAllah next time kami buat lagi ye.. Sentiasa follow kami ye! .
.
#muahcikedπŸ’‹ .
#chamberofdreamlover

#ootd #monashawl by #chamberofdream πŸŒ·πŸ’•

La diva roses dah sampai!. Jom lah berjemaah packing ye. Nak warna lain? Nanti admin upload dlm katalog @chamberofdreamcatalogue atau sentiasa follow @chamberofdream.hq 🌷
.
Boleh juga walk in terus kat booth #chamberofdream di
.
βœ… AEON Cheras Selatan
βœ… AEON Seremban 2
βœ… Butik #chamberofdream di #bangisentral
.
.
*esok baru ada. Malam ni baru start restock kat semua tempat ye*
.
πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Nak beli online, dm or pm kak cha je tau😘 . Kalau nak wassap, pi wassap +60136410592 πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜œ
.
.
#bangisentral #shawllawa #raya #instantshawl

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!!🌷🌷🌷🌷
.
.
#morningwish #chamberofdream

MOST RECENT

CHAMBER OF DREAM KE MELAKA😍
.
Orang melaka apa kabau? Jom dapat koleksi #shawllover daripada #chamberofdream .
🌷 shawl manik boleh cuci mesin
🌷 manik tak akan tercabut
🌷 high gred chiffon!
🌷 harga berbaloi-baloi
.
Tak sabau rasenye kan! .
SAVE THE DATE πŸ’•πŸ’•
.
.
.
#moodrepublik #moodrepublikmelaka #ootd #codootd #codlover #chamberofdreamlover #shawllover #melaka #dontmesswithmalacca #mitc #shopping #holiday #candyshawl

CHAMBER OF DREAM KE MELAKA😍
.
Orang melaka apa kabau? Jom dapat koleksi #shawllover daripada #chamberofdream .
🌷 shawl manik boleh cuci mesin
🌷 manik tak akan tercabut
🌷 high gred chiffon!
🌷 harga berbaloi-baloi
.
Tak sabau rasenye kan! .
SAVE THE DATE πŸ’•πŸ’•
.
.
.
#moodrepublik #moodrepublikmelaka #ootd #codootd #codlover #chamberofdreamlover #shawllover #melaka #dontmesswithmalacca #mitc #shopping #holiday #candyshawl

CHAMBER OF DREAM KE MELAKA😍
.
Orang melaka apa kabau? Jom dapat koleksi #shawllover daripada #chamberofdream .
🌷 shawl manik boleh cuci mesin
🌷 manik tak akan tercabut
🌷 high gred chiffon!
🌷 harga berbaloi-baloi
.
Tak sabau rasenye kan! .
SAVE THE DATE πŸ’•πŸ’•
.
.
.
#moodrepublik #moodrepublikmelaka #ootd #codootd #codlover #chamberofdreamlover #shawllover #melaka #dontmesswithmalacca #mitc #shopping #holiday #candyshawl

CHAMBER OF DREAM KE MELAKA😍
.
Orang melaka apa kabau? Jom dapat koleksi #shawllover daripada #chamberofdream .
🌷 shawl manik boleh cuci mesin
🌷 manik tak akan tercabut
🌷 high gred chiffon!
🌷 harga berbaloi-baloi
.
Tak sabau rasenye kan! .
SAVE THE DATE πŸ’•πŸ’•
.
.
.
#moodrepublik #moodrepublikmelaka #ootd #codootd #codlover #chamberofdreamlover #shawllover #melaka #dontmesswithmalacca #mitc #shopping #holiday #candyshawl

#ootd #monashawl by #chamberofdream πŸŒ·πŸ’•

Hai cinta πŸ’•
.
.
From our ladyboss @syasharashid wearing #candyshawl from #chamberofdream .
.
#ootd #codootd #photooftheday

Percaya rezeki itu luas. Allah akan bagi bila tepat pada masanya πŸ˜πŸ’•πŸŒ·
.
.
#rezeki #chamberofdream #chamberofdreamlover #shawllover

Percaya rezeki itu luas. Allah akan bagi bila tepat pada masanya πŸ˜πŸ’•πŸŒ·
.
.
#rezeki #chamberofdream #chamberofdreamlover #shawllover

Modern classic 🌷 .
.
πŸ’•whatsapp for purchase +60136410592
.
.
#kebaya #talitha #chamberofdream #codootd #kebaya

Trendy and classy 😍 .
.
πŸ’• whatsapp +60136410592
.
.
#codootd #chamberofdream #shawllover #chiffon

Cantik ke cantik? Nak restock ni!😍🌷
.
.
#chamberofdream #codootd #codlover #shawllover

Selamat Pagi 🌷
.
Semoga segala urusan di permudahkan ☺️😍
.
.
#ootd #codlover #chamberofdream

#ootd dengan #shawllover #chamberofdream 😍😍😍😍
.
.
#codootd #titiancinta #hatiperempuan

Cuci mata dengan #shawllover dari #chamberofdream

β€œTak sabar nak pakai shawl ni”
.
.
#chamberofdream #codlover #shawllover

Jom amalkan ☺️😍
.
.
#chamberofdream #chamberofdreamlover

Wow! This is basic chiffon plain from #chamberofdream πŸ˜… dont forget hashtag #codootd πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜˜πŸ˜˜
.
.
.
.
#chiffonplain #ootd #ladies #malaysia #photooftheday

Wow! This is bawal basic chiffon plain from #chamberofdream πŸ˜… dont forget hashtag #codootd πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜˜πŸ˜˜
.
.
.
.
#chiffonplain #ootd #ladies #malaysia #photooftheday

Most Popular Instagram Hashtags