#chamberofdream

634 posts

TOP POSTS

Tertido pulak. Yela kena keje hari ni. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
#bawalpuccioriginal tu @chamberofdream ada jual. Pi beli sana cepat. RM 15 je! Hari ni last PROMOTION TAU! Sape ade kat area kajang, putrajaya or bangi tu, terus je #walkin butik #chamberofdream kat #bangisentral .
.
.

#bawalpuccimurah #bangisentral #bawalpuccioriginal

Cer bagi tips macam mana nak naik kan berat badan. Berat badan kak cha ni, 2-3hari naik pastu berbulan2 macam tengkorak hidup 😩😝
.
.
#salamjumaat #chamberofdream #bawallover #gilakucing

Ok penat dah. Esok sambung keje balik erk. Sekarang ni dah tergoda dgn contact lens dari #auralens ni... .
.
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.
#codlover #selfie #ootd #chamberofdream

TENGOK NI! Jangan nak wassap kak cha. Memang kak cha tak reply dek nonnnn.. .
.
U ollssss🌷🌷🌷🌷🌷🌷 minggu ni kak cha bersama team #chamberofdream akan berkampung di PWTC selama 72 jam tanpa henti !😱😱😱 .
Jom dapatkan pelbagai corak shawl untuk raya korang ni! Ada lebih 10 CORAK dan lebih 30 WARNA menjadi pilihan hati korang!!!!!!!😘😘😘😘
.
Jom serbu booth CHAMBER OF DREAM bernombor 4120 (hall 4) di MOOD REPUBLIK minggu ini πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ .
.
.
#moodrepublik #chamberofdream #pwtc #codlover #happyeidfitrwithcod

Ehem3x... dah ready ke dengan koleksi raya daripada #chamberofdream ni?!!!😍😍😍
.
.
Dalam minggu ni diorg nak open pre-order dah 🌷🌷🌷
.
Kena follow @chamberofdream.hq cepat2! Dan boleh order dengan agent2 yang sah je tau!!!
.
#codlover #chamberofdream #kebaya #thekhankurta #chamberofdream #newborn

😘😘😘😘😘😘😘😘
.
.
@tri.retna
.
#sweetshawalwithchamberofdream #chamberofdream

semalam settlekan segala hal butik.. hari ni seharian settle kan gaji pekerja guard, duit raya pekerja alhamdulillah selesai juga akhirnya. esok pulun settle kan rumah ibu, ayah dan rumah sendiri.. .
esok lah baru nak beli biskut raya, baru nak shopping raya, baru nak kemas rumah, baru nak packing duit raya, baru nak belanja barang dapur utk raya..semuanya esokkkkkkk...
.
.
selamat hari raya komerrr😊
.
#syasharashid #chamberofdream

Not too late for create kebaboom sale next week.
.
.
#codlover #chamberofdream #catlover #catoftheday

A dream doesn't become a reality through magic, it takes sweat, determination, and hard work.
.
.
#loveyourlife #positivequotes #chamberofdream #motivationalquotes #hardworking

MOST RECENT

Heyy you #shawllover
NEW DESIGN in the house soon!!!!
Stay tuned for more update..
#chamberofdream
#shawlcantik
#surprise

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍 "Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"

Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻 βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai.
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘

PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷 πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]

Siapa cepat dia dapat tau 😝
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

"Sesungguhnya manusia sering alpa dengan mengejar duniawi"
.
.
.
.
#salamjumaat #chamberofdream #codootd #kerjakuat #shawllovers

Dah ade shawl utk open house minggu ni? Haa ni minggu terakhir #promosi #shawlraya utk #shawllovers 😍😍😍
.
.
🌷 RM100 utk 3 helai
.
.
πŸ“² +60136410592
.
.
.
#codlover #shawlmurah #shawlcantik #shawllover #enciksuamimatsalihcelup #mencintaimumrphotographer #ianhadif #nelydiasenrose #nealofarhijab #chamberofdreamlover #chamberofdream

#moodraya lagi? Jom ceriakan hari dengan koleksi #chamberofdream .
.
#shawlcantik #shawllover

HOT DESIGN!😘🌷
.
Whatsapp +60136410592 for purchase 🌷😍
.
.
KHAS UNTUK #SHAWLLOVER a.k.a PENGGILA SHAWL 🌷😍
.
"Shawl manik ini boleh cuci guna mesin basuh"
.
Wow! Betul ke?. Tak tertanggal ke manik dan bunga2 kat shawl tu kalau cuci guna mesin basuh? Hello girl!!!!... zaman dah maju hokayyy. Kami gunakan gam yg paling moden bagi mengatasi masalah manik tercabut ni. 🌷πŸ’ͺ🏻
.
βœ… Heavy premium chiffon
βœ… 1.9meter
βœ… Tampalan manik menggunakan gam fabrik exclusive
βœ… Tak panas, Tak jarang dan selesa dipakai
βœ… Sesuai untuk digayakan pelbagai stail 😘
.
PROMOSI NAK HABISKAN RAYA 🌷
.
πŸŽ‰ 3 helai RM100 dan FREE postage! [normal price: RM39]
.
Berminat kena cepat whatsappπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
http://www.wasap.my/+60136410592
.
http://www.wasap.my/+60136410592
.
http://www.wasap.my/+60136410592
.
Siapa cepat dia dapat tau 😝
.
.
#freepostage #gilashawl #shawllover #shawlcantik #chamberofdream #codlover #codootd #shawlmurah

Dear #codlover, .
.
Kami akan tutup butik pada tarikh tersebut dan akan beroperasi seperti biasa pada 4hb Julai 2017
.
Kami mengucapkan SELAMAT HARI RAYA. Kami memohon maaf sekiranya ada kekurangan dan kesilapan😘🌷
.
.
#chamberofdream #quotes #motivationalquotes #happyeidfitrwithcod #lofatah #fattzura #heroseorangcinderella #codlover

Most Popular Instagram Hashtags