[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ceukkolotbaheula

MOST RECENT

Banyakin jalan-jalan biar lahirannya lancar 🤰🏼👌🏻💋
.
.
#ceukkolotbaheula

Ulah na lawang jang bisi nongtot jodo wkwk.. #ceukkolotbaheula

Tong lempang dina hayang,
Tong cicing dina embung

Tapi kudu lempang dina kudu,
Ereun dina ulah !

___________________________________________________
.
.
.
.
.
#arabaephotograph #papatahkolot #saurabah #ceukkolotbaheula #like4like #likefourlike #paribasasunda #sundabagja

"Neng tong ngalamun dina panto, hese jodo" (jangan melamun di pintu, susah dpt jodoh) #ceukkolotbaheula

warisan nenek moyang itu di jaga dan pelihara,tp ga harus di jadiin patokan hidup.. .
#ceukkolotbaheula
#gununghalimunsalak
#bogorbarat
#desamalasari
#latepost

Baru juga mau ilang bekas di popok 2hari lalu, ini udah di teplok lagi asem sama bawang merah 😌

kata orang tua dulu kalo anak panas teplokin ubun ubun pake asem sama bawang merah, inshaa allah sembuh!
#ceukkolotbaheula

Hayang mah sagala boga
Meh bisa senang hirup di dunya,
Tapi mun sa ukur mikir kainya
Sigana kapusing moal aya beresna,
Syukuri nu geus aya bari nyiar nu can aya.
Najan teu ngalimpah tapi InsyaAlloh barokah.
#quoteoftheday
#papatah
#ceukkolotbaheula

Rasa syukur memang teu ngajamin urang beunghar. tapi ku rasa syukur bakal ngajadikeun urang ngarasa cukup.
#papatah
#ceukkolotbaheula
#quoteoftheday
#selfreminder

anaking jimat awaking ,hirup kudu peurih sangkan meunang peurah,
kudu silih asah ,silih asih ,silih asuh..
jaga ,hidep mun geus gede..
kudu nulung ka nu butuh ,nalang ka nu susah ,ngajait ka nu ti teuleum ,nganteur ka nu keueungan ,nyaangan ka nu poekeun.. mugia rahayu sagung dumadi
#babasansunda
#ceukkolotbaheula
#raffasyashabiqalfaeyza
#anaking

Sehebat apapun persahabatanmu dengan teman, tetap Keluarga yang Utama! 😭 ' mang oboy'
.
.
.
#quotebabeh #ceukkolotbaheula
#nasehat #family

Lauk laut mah, sanajan hirup dina cai asin, tapi rasa dagingna teu kabawakeun asin. Hartina 😇PAMADEGAN Ulah kapangaruhan lingkungan, tong rempag katiup topan, Istiqomah ulah goyah😊😊#ceukkolotbaheula #kataniniku

1. Lalui lorong hidup mu
2. Pelajari proses nya
3. Evaluasi hasilnya
4. Bersyukur lah
#ceukkolot #ceukkolotbaheula #diengplateau #nikmattuhanmanayangkaudustakan

#Repost @yusrilhidayat12 with @repostapp
・・・
Teu beunang bal na ala sukuna ...
#ceukkolotbaheula 😎

Hirup itu kudu loba seuri, biar keliatannya teh bagja, meskipunmah hate keur notog titajong boleksek. #papatahpeuting #ceukkolotbaheula #awkolot

Wrong choice, but i have to responbility for that.. keep strong don't forget be happy #ceukkolotbaheula #jumatnyunda #selfmotifation #jumatpagi #fridayiminlove #goodmorningworld #goodmorning

Kata si mang ini #ngalarisan jd uangnya mesti di kepret2 ke roda piring dll supaya jualannya laris. Harus di cari di ilmu #marketing nih emang ada yah teorinya

#komunitasbuburayambandung #diaduk #sarapanbuburayam #kebudayaanbangsa #adatsunda #ceukkolotbaheula

Most Popular Instagram Hashtags