#ceukkolotbaheula

MOST RECENT

Cara allah mencintai itu unik,kadang kita dibikin panik,padahal endingnya selalu indah... Meski awalnya tidak selalu mudah❤ #ceukkolotbaheula
#lfl💛 #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhits

Sulaturahmi jeung Alam "Tatangkalan dileuweung téh kudu di pupusti (Tatangkalan di leuweung ituh kudu di hormati, kududibédakeun istilah dipupusti (dipihormat) kalayan dipigusti (di Tuhankan) loba anu salah harti di dieu). #Ceukkolotbaheula
#leuwengbatara
Hm Saefullmillah Syam
H#hikingadventures
#forest

Kira" siapa yg dptnya plng gede itu tandanya rezekinya gede pula#ceukkolotbaheula 😀

Ulah nepi ka kitu bangsa endonesa teh
#pupuhunagri
#paribasa
#ceukkolotbaheula

Jeung Dulur jauh silih tepungan. Nu anggang silih teangan. Geuring silih ubaran. Paeh silih lasanan. Salah silih benerkeun. Poekeun silih caangan . Mun poho silih bejaan. Sareundeuk saigel babarengan.
Kudu paheuyeuk-heuyeuk leungun. Paantay antay tangan. Ulah pagiri giri calik. Pagirang girang tampiran. Bengkung ngariung. Bengkok ngaronyok.

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh

#kabgarut #candicangkuang #candihindu #garutpunyapesona #garut #exploregarut #qualitytime #bersyukur #nature #familylife #sunda #papatahsunda #backpakerindonesia #jelajahgarut #swissvanjava #ceukkolotbaheula

Bener na jelma lain di ukur tina pangabisa, tapi tina omongan jeung basa na~
#ceukkolotbaheula

Ulah ngaku Orang cianjur😌
Lamun eweuh kawani dilembur batur 😆

#ceukkolotbaheula 😅👐💞

Banyakin jalan-jalan biar lahirannya lancar 🤰🏼👌🏻💋
.
.
#ceukkolotbaheula

Ulah na lawang jang bisi nongtot jodo wkwk.. #ceukkolotbaheula

Tong lempang dina hayang,
Tong cicing dina embung

Tapi kudu lempang dina kudu,
Ereun dina ulah !

___________________________________________________
.
.
.
.
.
#arabaephotograph #papatahkolot #saurabah #ceukkolotbaheula #like4like #likefourlike #paribasasunda #sundabagja

"Neng tong ngalamun dina panto, hese jodo" (jangan melamun di pintu, susah dpt jodoh) #ceukkolotbaheula

warisan nenek moyang itu di jaga dan pelihara,tp ga harus di jadiin patokan hidup.. .
#ceukkolotbaheula
#gununghalimunsalak
#bogorbarat
#desamalasari
#latepost

Baru juga mau ilang bekas di popok 2hari lalu, ini udah di teplok lagi asem sama bawang merah 😌

kata orang tua dulu kalo anak panas teplokin ubun ubun pake asem sama bawang merah, inshaa allah sembuh!
#ceukkolotbaheula

Hayang mah sagala boga
Meh bisa senang hirup di dunya,
Tapi mun sa ukur mikir kainya
Sigana kapusing moal aya beresna,
Syukuri nu geus aya bari nyiar nu can aya.
Najan teu ngalimpah tapi InsyaAlloh barokah.
#quoteoftheday
#papatah
#ceukkolotbaheula

Rasa syukur memang teu ngajamin urang beunghar. tapi ku rasa syukur bakal ngajadikeun urang ngarasa cukup.
#papatah
#ceukkolotbaheula
#quoteoftheday
#selfreminder

anaking jimat awaking ,hirup kudu peurih sangkan meunang peurah,
kudu silih asah ,silih asih ,silih asuh..
jaga ,hidep mun geus gede..
kudu nulung ka nu butuh ,nalang ka nu susah ,ngajait ka nu ti teuleum ,nganteur ka nu keueungan ,nyaangan ka nu poekeun.. mugia rahayu sagung dumadi
#babasansunda
#ceukkolotbaheula
#raffasyashabiqalfaeyza
#anaking

Sehebat apapun persahabatanmu dengan teman, tetap Keluarga yang Utama! 😭 ' mang oboy'
.
.
.
#quotebabeh #ceukkolotbaheula
#nasehat #family

Most Popular Instagram Hashtags