#ceritaraya

2406 posts

TOP POSTS

Syawal terakhir untuk tahun 2017. Semoga dipanjangkan umur bertemu lagi tahun depan. Amin πŸ’–

#raya2017 #rayakansebulan #ceritaraya

Tips rumah tangga: Masak mestilah di depan Mak mertua #barunampakrajin
#ceritaraya

Tahun ni raya simple jer. Dah jadi warga emas ni memang mood berhariraya agak ke laut. Zaman muda dulu, masa anak baru sorang dua, memang OJ sanggup main drama semata2 nak menang undi balik Perak. Seronok nak beraya kat kampung sendiri juga. Masa tu hiway belum ada, jadi pernah bersesak dlm jem sampai 12 jam, ku tempuhi jua. Penuh bonet kereta dgn barang baby. Alia dgn Adam kecik lagi, dok pakai lampin lagi. Angkut segala buaian, segala tilam bantal semua. Kalau boleh pagar & bumbung rumah pun nak angkut balik kg juga. Tak tau thrill kat mana?Balik kampung pun bukan berjalan rumah saudara sgt....tapi mengadap TV jua kaedahnya. Skrg ni, anak anak happy kalau OJ kata kita raya kat rumah sendiri jer. Bercahaya mata Kasih and Arina sbb dapatlah mengadap hp 24/7. Itulah nilai raya bagi anak milenium. Keseronokan beraya mcm dulu dah tak rasa sbb segala kenikmatan boleh dinikmati sepjg tahun. Nak ketupat rendang, tak payah tunggu raya. Jadi thrill raya tu kat mana? #ceritaraya #hikayatoj

dulu ego aku rendah ja , sekarang dh tinggi πŸ˜†
#CeritaRaya

#CeritaRaya #5Syawal1438H .. gemukkk nyaaa kamiii 😜😜😜 .. terima kasih tuan rumah Mohd Ridzwan / Puteri Jelita & Baba Usop atas layanan superb πŸ’—πŸ’—βœŒβœŒ

Gadis yg ayu itu bila dia berbaju kurung πŸ˜‚πŸ˜‚ #bestie
#Pindikandgendut
#ceritaraya
#bajukurung

Dapatkan Naskah #Metro Hari ni. My brother and I are on the cover #ceritaraya #siblings

MOST RECENT

#ceritaraya: Baju sedondon ibu dan anak 😊😊 βœ…Baju Kurung Tradisional dengan Kain susun tepi untuk ibu dan anak
βœ…Ditambah poket gantung untuk baju ibu
βœ…Kain corak paisley dengan gabungan warna terang
Terima kasih πŸ‘πŸ˜ƒπŸ˜ƒKak Teh kerana menempah dengan Amy Mubin Signature.
Sebarang tempahan /pertanyaan sila whatsappπŸ“žπŸ“² 019-9382004
#amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#bajusedondon
#ceritaraya

Syawal terakhir untuk tahun 2017. Semoga dipanjangkan umur bertemu lagi tahun depan. Amin πŸ’–

#raya2017 #rayakansebulan #ceritaraya

#ceritaraya: Baju Kurung Pahang βœ…Baju Kurung Pahang dengan Kain Lipat Batik βœ…Corak dan warna yang menyerlah
βœ…Terima kasih πŸ‘πŸ‘πŸ˜ƒMak cik Sepiah menempah dengan Amy Mubin Signature
#amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#ceritaraya

Telemovie ni tahun 2014,tapi malam ni kuar dekat chanel prima 105 astro dgn maya hd,jam 10mlm ni...cerita raya..jangan lupee tengok minah sewel..... @nas_adila @mizyrazuan
@zanafzz @natasyajanuarry @royazman @moxk16 @rosalliazrin

#myzarafika #lehabahulu #viperstudio #skopproduction #comedymovie #comedyasianmovie #actresscomedy #actress #ceritaraya #raya2017 #hariraya #bahulu

Setiap gambar mmpunyai cerita tersendiri. Happy with you guys.. 😘😘😘.
.
.
.
#sahabatgoals #loveyou #ceritaraya #gonnamissyouTAWAU

Most Popular Instagram Hashtags