[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ceritaraya

2429 posts

TOP POSTS

Raya kampung πŸ˜… tasek ja laa πŸ˜† #ceritaraya

Worst traffic accident ever... #1zzziqry #ceritaRaya

Tahun ni raya simple jer. Dah jadi warga emas ni memang mood berhariraya agak ke laut. Zaman muda dulu, masa anak baru sorang dua, memang OJ sanggup main drama semata2 nak menang undi balik Perak. Seronok nak beraya kat kampung sendiri juga. Masa tu hiway belum ada, jadi pernah bersesak dlm jem sampai 12 jam, ku tempuhi jua. Penuh bonet kereta dgn barang baby. Alia dgn Adam kecik lagi, dok pakai lampin lagi. Angkut segala buaian, segala tilam bantal semua. Kalau boleh pagar & bumbung rumah pun nak angkut balik kg juga. Tak tau thrill kat mana?Balik kampung pun bukan berjalan rumah saudara sgt....tapi mengadap TV jua kaedahnya. Skrg ni, anak anak happy kalau OJ kata kita raya kat rumah sendiri jer. Bercahaya mata Kasih and Arina sbb dapatlah mengadap hp 24/7. Itulah nilai raya bagi anak milenium. Keseronokan beraya mcm dulu dah tak rasa sbb segala kenikmatan boleh dinikmati sepjg tahun. Nak ketupat rendang, tak payah tunggu raya. Jadi thrill raya tu kat mana? #ceritaraya #hikayatoj

with cinta kasihku... @yasminenatasha c tinggi lampai, @syasya.r c manis, @aniszielahh c sayangku.. and of course aq lh yg 'petite' tu.. hahahahhaha #raya #firsteid #blackandblue #rayakita #ceritaraya

Dorang brdua la ni yang paham aku.. .😘Yg slalu nasehat aku😊. Kalo da jmpa dngan dorang dua ni. Mau d katakan mcm dunia ni milik kami brtiga😜😍. Hahha. Kawn begilak πŸ’•
.
.
.
.
#sahabatgoals #sahabatSMP #Kamikawan #tawaucer #ceritaraya

#CeritaRaya #5Syawal1438H .. gemukkk nyaaa kamiii 😜😜😜 .. terima kasih tuan rumah Mohd Ridzwan / Puteri Jelita & Baba Usop atas layanan superb πŸ’—πŸ’—βœŒβœŒ

Raya d perantauan... org smbut raya menziarahi rmh kluarga... kmi p melancong... hahahah
#ceritaraya
#rayadiperantauan

Dapatkan Naskah #Metro Hari ni. My brother and I are on the cover #ceritaraya #siblings

MOST RECENT

Nyampe rumah langsung ngajakin nonton sapi.
#anakwedok #petslover #sapi #bali #ceritaraya #family #kids

My little girl lagi jajan Soto sapi nih
#ceritaraya #kidstime #family #angkringan #halalfood #balihalal

#Repost @liddyyan (@get_repost)
・・・
Resep :
1 bonggol brokoli rendam air garam cuci bersih
20 butir telur puyuh rebus kupas kulit
1 lembar bihun jagung/ soun juga bisa (selera)

3 siung bawang putih geprek iris alus
4 siung bawang merah iris
2 cabe merah keriting iris
1 buah tomat potong2
1 lembar daun bawang potong2

Cara: - tumis bumbu iris (kecuali tomat) sampai harum
-masukan brokoli dan telur puyuh
-kasih air agak banyakan supaya brokolinya empuk (kalo aya suka nya brokolinya bener2 empuk)
- kalo air sudah agak surut masukan garam gula lada secukupnya
- masukan tomat dan daun bawang
- tes rasa. Matikan kompor jangan lupa
.
.
.
.
.
.
#mpasi #mpasi21bulan #mpasi23bulan #mpasi22bulan #araya22bulan #ceritaraya #uploadkompakan #uploadmasakan #makanantoddler #sharefood #resepmasakan #resepmasakanrumah #resepmpasi

🌺 Jubah 🌺 βœ… Jubah A cut
βœ… Lengan dikemaskan dengan zip sorok untuk memudahkan berwudhuk
βœ… Zip sorok di hadapan untuk memudahkan breastfeeding
βœ… Poket gantung di kiri dan kanan badan
βœ… Kain corak paisley

Terima kasih πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜@masseera09 menempah dengan Amy Mubin Signature.

#amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#ceritaraya
#jubah

Sambutan Hari Raya Aidilfitri Tahun 2016
#throwback
#ceritaraya
#memory

πŸ‚ Baju Kurung Moden πŸ‚ βœ… Baju Kurung Moden
βœ… Baju berbelah di kiri dan kanan badan
βœ… Lengan dikemaskan dengan kaf
βœ… Kain Lipat batik
βœ… Kombinasi kain plain dan corak batik

Terima kasih πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜@riani.mamat menempah dengan Amy Mubin Signature. Baju ini di hantar βœˆπŸŽπŸ“¦ke Norway untuk pelanggan setia πŸ‘πŸ’ͺ😘kami. Semoga dipermudahkan segala urusan di sana. Aamiinn... #amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#ceritaraya
#bajukurungmoden
#pelanggansetia
#overseacustomer

πŸƒ Baju Kurung Tradisional πŸƒ βœ… Baju Kurung Tradisional
βœ… Kain susun tepi
βœ… Baju kain berkaki dengan corak abstrak
βœ… Kombinasi warna hijau, coklat dan kelabu yang seimbang

Terima kasih πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜Kak @cemahjlo menempah baju untuk ibu tersayang dengan Amy Mubin Signature. Semoga sentiasa menjadi anak yang solehah. Aamiinn... #amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#ceritaraya
#bajukurung

🌸 Seluar Palazzo 🌸 βœ… Seluar Palazzo
βœ… Seluar dikemaskan dengan poket serong tepi
βœ… Seluar dengan pinggang lebar dihadapan dan getah di belakang
βœ… Seluar dengan single pleated di bahagian hadapan
βœ… Seluar dengan corak bunga besar dan warna yang lembut

Terima kasih πŸ‘πŸ˜ƒπŸ˜@syahirahnurr menempah dengan Amy Mubin Signature.

#amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#ceritaraya
#pallazo

πŸŒ€ Baju Kurung Pahang πŸŒ€ βœ… Baju Kurung Pahang
βœ… Kain susun belakang/kain kipas
βœ… Lengan dikemaskan dengan kaf
βœ… Baju bercorak abstrak
βœ… Kombinasi warna biru yang seimbang

Terima kasih πŸ‘πŸ˜ƒπŸ˜ƒMak Lang Bibah menempah dengan Amy Mubin Signature.

#amymubinsignature
#tukangjahitonlineoffline
#ceritaraya
#bajukurungpahang

Most Popular Instagram Hashtags