#cellmaxx

17917 posts

TOP POSTS

Kekal cergas walaupun berpuasa
#ramadhan
#cellmaxx

Power breaking... Ibu jari dan fingertip trust....proses belajar2 lagi... #TangkasAcademy #mgtfselangor #megatlaksamana #cellmaxx

Testimoni cellmaxx Nama ibu Ni Putu suartini, umur 58 mempunyai penyakit pengepuran tulang(tulang tropos),Rematik kronis, asam urat, korestrol, Maag, Saraf kejepit di pinggang,Ambeien, Mata minus silinder, 6 bulan tidak bisa bangun Bab dan kencing di tempat tidur,sudah banyak memakai produk Herbal dan Obat dokter tpi tidak kunjung sembuh dan sebelum minum cellmaxx jalan/berdiri harus menggunakan tongkat sekarang setelah minum cellmaxx 3 paket semua penyakitnya sudah sembuh,skrng sudah tidak pakai tongkat lgi.'yang menyembuhkan bukanlah cellmaxx tpi yang menyembuhkan adalah stemsell dri tubuh kita sendiri' hasil daripada konsumsi cellmaxx🙏🙏 #cellmaxx #maxxima #onedreamonedirectiononemaxxima #healthy

Regular cust stemcell injection ❤
See kulit dia cantikk gilossss ..
Ni la resultnya kalau konsisten #stemcellfaceinjection
Berbaloi ke berlaboi hahahh
#stemcellfaceinject
#stemcelltransplant
#stemcell
#cellmaxx

@almandaaislam with Dato' Reza & Datin Zana . Mendaa blek dulu . Jmp lg uncle, jmp lg maksu .
#teamrayakl #cellmaxx #maxxima #maxximakankesihatandengancellmaxx

#CellMaxx
#Maxxima
Mntk Bakal Dato cod brg cpt skitt,5mnit smpi rmh.puihh..laju beno bwk siput tu..😄 Maxxima mgeluarkn prduk 1 1 nya yg dpt mnggntikan sel2 mati kpd sel2 hidup yg ad d dlm tbuh kita yg mnybabkan plbgai pnykit dlm@pn luar yg kita dpt.

Pnykit yg kita dpt adlah 1 fktor d mna sel2 kita tlh mati&tdk d gntikan dgn sel2 baru.

Dri mna sel baru akn trcipta?

Dri Tulang Sulbi@sering kita dgr Tulang SumSum sprti mna yg tlh trtulis dlm Hadis Rasullullah
( Tidak akn rosak Tubuh Manusia setelah ia mati melainkan Tulang Sulbi yakni Tulang SumSum)

so,
Company MaxxiMa tlh mgeluarkan 1 Produk yg d pggil CellMex yg apabila kita mkn,Tulang SumSum akn mgeluarkn smula SelSel Hidup mggntikan SelSel yg tlh mati.
IAllah CellMax ssuai utk smua golongan.
Yg sihat blh lgi sihat.
Yg sakit blh sembuh.
Tdk kira ap sakit skali pn.
Yakin dgn diri sendiri kita mmpu berubah dri skrg.
IAllah..
Pm me ✌

Teruja dapat bersama dengan company yang mendapat Award World Class #Brandlaureate

#Maxxima #Cellmaxx #MakeItYourJourney

Testimoni apendik pecah

4/5/2017..Akim di bawa ke wad kecemasan hospital parit buntar.Dia mengalami kencing berdarah..Doc mengesahkan Apendik Akim sudah pecah. Keadaannya serius dan perlu di bedah segera.Jam menunjukkan 2pg.
6/5/2017..10pg operasi bermula.Hospital Taiping jd saksi.Hanya doa,diiringi surah Yaasin yg tidak putus2 ku kirim untuk anakanda tercinta..😭😭😭
4 ptg Doktor maklumkan operasi selesai.
6 ptg..tiba2 doktor memangil.. Doktor: Waris kpd Luqmannul Hakim

Aku bergegas.. Saya doktor. kenapa anak saya?..Aku cuba bertenang.

Doktor:Anak puan kritikal.Dia perlu di bwa ke ICU.. Tiba2 terasa nyawa aku seperti melayang.Guruh berdentum.Hujan lebat pun turunnn... Doktor bersuara

Doktor: Puan, Anak puan akan di beri bantuan pernafasan melalui mesin..
Puan jgn risau.

Aku tak mampu nak kata apa2 dah masa tu..Dalam hati..TUHAN hanya kpdMU aku berserah..Tiada daya upayaku melaiankan kuasaMU penentu segala.

Selepas 2 jam sekali lg kami di panggil..kali ini kami di benar masuk melawat akim di wad ICU.Doktor maklumkan keadaannya stabil.
Alhamdulillah.Dia dipindah ke wad biasa keesokkan harinya.Seminggu kemudian di benar pulang..Dengan membawa perut yg di penuhi besi stepler!!.. Hari ini genap 1bulan 6 hari.
Walaupun belum pulih 100% tp dia dh mula aktif seperti sedia kala..dah boleh naik moto..Alhamdulillah.

Nak tahu apa rahsianya..Rahsianya ialah #Cellmaxx.Sepanjang sebulan lebih akim mengamalkan minum cellmaxx.5 kotak.Terimakasih Ya Allah atas KurniaMU.

CELLMAXX ANUGERAH ILAHI
CELLMAXX MERAWAT 1001 MASALAH KESIHATAN.

UTK PEMBELIAN CELLMAXX

WHATSAPP 011 1500 9927

MOST RECENT

Ini ibu saya.. Dia pun baru menjadi pengguna #cellmaxx. Saya hanya syorkan yg terbaik utk dia. Dia ni jenis penakut pada 'ubat'. Tapi, dengan #cellmaxx.. Dia menjadi agak mudah. Sebab yakin dengan kandungan dan kualiti #cellmaxx dan terlalu banyak pengakuan pengguna yg berpuas hati. Ternyata ia memang berasaskan FAKTA, bukan AUTA!!! Nanti kita tengok pengakuan ibu saya lepas ni k 😍

#pesakitdarahtinggi
#pesakitkencingmanis
#pesakitbuahpinggang
#cellmaxxpilihanku
#helpyourbodyhealitself
#cellmaxxteam

CELL MAX
BND65
Available at A4
#dcubiccentre #dcc #dcc_A4 #youronestophub #tutongcube

#Rensta #Repost: @cellmaxx_marleina via @renstapp ···
“ Selamat pagi! Sebelum memulakan aktiviti harian anda, jangan lupa minum CellMaxx dulu supaya anda kekal segar dan bertenaga sepanjang hari!
.
#cellmaxx #maxxima #onedreamonedirectiononemaxxima #healthy #lifestyle #cellmaxxmarleinabrunei #cellmaxxbrunei

CellMaxx telah mencipta nama ke peringkat yang lebih tinggi dengan penjenamaan bersama Air Asia dan penajaan acara sukan Le Tour de Langkawi 2017 dan Power Breaking 2500 Plank yang telah tercatat dalam The Malaysia Book of Records.
.
Selain bagus untuk kesihatan tubuh badan, CellMaxx juga sangat bagus untuk ahli sukan.
.
#cellmaxx #maxxima #onedreamonedirectiononemaxxima
#healthy #lifestyle

Testimoni cellmaxx Nama ibu Ni Putu suartini, umur 58 mempunyai penyakit pengepuran tulang(tulang tropos),Rematik kronis, asam urat, korestrol, Maag, Saraf kejepit di pinggang,Ambeien, Mata minus silinder, 6 bulan tidak bisa bangun Bab dan kencing di tempat tidur,sudah banyak memakai produk Herbal dan Obat dokter tpi tidak kunjung sembuh dan sebelum minum cellmaxx jalan/berdiri harus menggunakan tongkat sekarang setelah minum cellmaxx 3 paket semua penyakitnya sudah sembuh,skrng sudah tidak pakai tongkat lgi.'yang menyembuhkan bukanlah cellmaxx tpi yang menyembuhkan adalah stemsell dri tubuh kita sendiri' hasil daripada konsumsi cellmaxx🙏🙏 #cellmaxx #maxxima #onedreamonedirectiononemaxxima #healthy

Bila kesihatan bertambah baik siapa yang tak happy kan...ofcoslah seronok,ubat yang berikat ikat dekat atas meja tu tak perlu makan lagi,bolehlah buah pinggang berehat lebih daripada buat overtime sebelum ni😅 kalau nak feel macam ni,perlulah ambil #CELLMAXX sebagai #SUPPLEMENT harian untuk maintain sihat macam feedback bawah ni👇🏻😊

Bila kesihatan bertambah baik siapa yang tak happy kan...ofcoslah seronok,ubat yang berikat ikat dekat atas meja tu tak perlu makan lagi,bolehlah buah pinggang berehat lebih daripada buat overtime sebelum ni😅 kalau nak feel macam ni,perlulah ambil #CELLMAXX sebagai #SUPPLEMENT harian untuk maintain sihat macam feedback bawah ni👇🏻😊

Dengan cellmaxx pasti berasaskan fakta..Setiap bulan doktor akan turun bg talk utk info2 yg berkaitan..seronok sgt..semuanya FAKTA bukan AUTA semata mata..info adalah jelas dan nyata.. Testimoni juga jelas dan sememangnya daripada pengguna Cellmaxx.. Seperti pic di bawah sape yg biasa pi klinik Al Farabi pasti kenal doktor Norita nih.. Sharing drp pesakitnya..makcik tu menghidap SAKIT SARAF, SAKIT TUMIT, RESDUNG dan KERAP SAKIT DADA..setelah mengambil Cellmaxx 1 kotak je pun makcik ni rasa lebih sihat dan boleh melompat dengan tenaga super power nyer.. Tak caye ke?? Kalau tak caye leh wasap kak Nuyu..kak Nuyu ader record pengakuan semalam... Kite telus la..xde auta-auta punye..😉😉 www.wasap.my/60179826884 ❤❤❤❤CELLMAXX❤❤❤❤CELLMAXX

#adamcellmaxx #cellmaxx #kaknuyucellmaxx #miracleteam #pencintakesihatan #hidupTanpaKanser #hidupTanpaPenyakit #cellmaxxkuantan #cellmaxxpahang #cellmaxxsuperfood

Testimoni yang sudah sembuh dari kanker rahim setelah mengkonsumsi CellMaxx Terimakasih Tuhan
One Dream One Direction One Maxxima 😀😀😀 #salamsehat #healtylife #cellmaxx #cellmaxxbali #cellmaxxindonesia #revolusikesehatan #superfood #maxximaindonesia #maxxima #wordwide #greatproduct #mba
#badung #karangasem #buleleng #bangli #negara #denpasar

Cellmaxx di dalam AirAsia Inflight Magazine, August 2017.
Contact me at +6587506963 to order.

Be a CHAMP
Not a chump

#onemaxxima #oneairasia #cellmaxx

Alhamdulillah.

Pengalaman pengguna yg merupakan pesakit kencing manis. Istiqamah dan yakin minum cellmax. Alhamdullilah semakin pulih. Syukur.

Wassup 018- 2944514
#cellmaxxhealthcare #cellmaxx #kencingmanis

PUSH #cellmaxxpuncakalam mendapat sambutan baik bulan lalu. Jom gegar tempat yang sama 27 ogos ni.
Beri peluang dan masa utk ketahui tentang produk hebat yang sesuai untuk semua lapisan umur bagi membantu kesihatan semua terutama mereka yang kita sayang.

#cellmaxx

❤ JOM BERJALAN ❤.
.
.
Menurut tuan Dokter Bhenny Karim, Fakulti Kedokteran (FK), Universiti Gajah Mada (UGM);
.
BERJALAN KAKI 3 KM hingga 5 KM sehari boleh MENCEGAH #Osteoporosis atau rapuh tulang dan #Hypertensi.
.
👣
.
.
#PS : If jenjalan tawap dalam shopping mall aci tak kira?😂
.
.
#HiwayToSehat
#CellMaxxIsOneWay
#HaveFunDay
#cellmaxx
#cellmaxxmelaka
#malaysia
#sihat
#healthy
#superfood
#nutrient
#supplement
#melaka
#mobilestokis
#bukanubat
#lainbadanlaintindakbalas
#lifestyle
#terapiinstagram
#ajimaura
#igshopmalaysia
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#sayajual
#sayajualonline
#love
#colourful

Testimoni sembuhkan tumor otak.

Cellmaxx Original

RM140 sahaja termasuk poslaju ke seluruh negara.

Percuma detox foot patch (sehingga stok masih ada). Whatsapp Cellmaxx ke 0166701924

#cellmaxx #cellmaxx® #cellmaxxmalaysia #penawarkanser #penawarkencingmanis #penawardiabetes #penawardarahtinggi #slipdisc #diabetes #darahtinggi #kencingmanis #sakitbuahpinggang #asma

"Kongsilah kebaikan #cellmaxx dgn sesiapa shj"..inilah ungkapan yg dinyatakn oleh dr sesorg yg mengalami mslh buang pinggang yg kini sgt berpuas hati slps ikhtiar dgn CellMaxx😊 Alhamdulillah dgn izin Allah..yg penting,ikhtiar,usaha & tawakal..jom sihat dgn CellMaxx.

"Kongsilah kebaikan #cellmaxx dgn sesiapa shj"..inilah ungkapan yg dinyatakn oleh dr sesorg yg mengalami mslh buang pinggang yg kini sgt berpuas hati slps ikhtiar dgn CellMaxx😊 Alhamdulillah dgn izin Allah..yg penting,ikhtiar,usaha & tawakal..jom sihat dgn CellMaxx

Alhamdulillah,luka cepat sembuh dgn amalkan #cellmaxx ...yg penting wajib konsisten,yakin & tawakal,kita usaha,Allah yg izinkan penyembuhan.. Jom ikhtiar dgn CellMaxx,wasap utk info 0136313830
#cellmaxxmelaka #cellmaxxawesome #rawatanpencegahan #rawatansemulajadi #bukanubat #kencingmanis #diabetes #luka

Most Popular Instagram Hashtags