#celebritylass

MOST RECENT

💖 CL ELF 10 ML 💖
.
❌ Bukan deodoran
❌ Bukan minyak wangi
❌ Tak melekit
❌ Tak berminyak
.
✔️ NAMUN berkesan hilangkan bau badan hanya dengan beberapa semburan sebelum mandi.
.
FORMULA TURUN TEMURUN hilangkan bau badan dari pagi sampai ke malam.
.
Kini dalam bentuk lebih kompak, mudah dibawa ke mana-mana. Boleh diguna seisi keluarga. Jimat dan berbaloi. 😍
.
WhatsApp 0169381686 Siti
@
Klik www.wasap.my/60169381686 .
#celebritylass #nyahbaubadan #bebasbaubadan #bodyodorless #bauketiakmasam #fitnessmotivation #zumbamalaysia #bazaaronlinemalaysia #feldatersang #Jengka23

PROMOSI PUASA & RAYA CELEBRITYLASS😍🎉🎉 Special nya Promosi kali ini dengan kemunculan kembali BABY CL😍

Ye, the BABY CL is back!!
.

Ingat lagi ke Baby CL ni?
.
Alaa, botol CL hat yang paling comel tu
.
🔥Beli 2 botol Celebritylass Elf, PERCUMA 1 botol Baby CL
.
🔥 Beli 4 botol Celebritylass Elf, PERCUMA 2 botol Baby CL
.
🔥Beli 10 botol Celebritylass Elf, PERCUMA ⚡5 Botol Baby CL ⚡1 Botol CL elf ⚡2 Organic Face wash gel Clearn
.
.

Terhad hanya 400 unit sahaja😱

Promosi hingga 29 Jun. Tapi kami tak pasti stock bertahan sampai bila kerana boleh licin bila² masa. Kalau habis, maka habisss lahh😱

http://Wasap.my/60173564056

#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #yakin #igshop #sapotlokal #jualonline #cod #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor

Okey momies , mama , umie , ibu, mak WAJIB simpan IV MIST KIDS sebotol dlm beg momies tau nak2 dah nak dekat raya ni.. First aid express utk anak2 momies time2 nak raya dah ni 😊
.
Yela bukan apa, time raya berkumpul ramai2 karang ada yg demam batuk berjangkit kat anak momies.. bukak beg ada IV MIST KIDS ni dah tak payah risau standy je klu anak2 dah ada tande tak sihat tu okey 😘
.
CIRI - CIRI IV MIST 🌼 Diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan
🌼 ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan.
🌼 Tidak sama seperti produk yang lain, IV MIST ini dicipta khusus untuk merawat penyakit seperti resdung, migrain, asma dan sebagainya hanya dengan 1 semburan yang mudah sahaja ke tempat tertentu.

Okey jelas !!! Meh grab kat BBBP tau.. Anak sihat , momies pon syiok la beraya kutip duit raya hihi 😚
.. #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipbestbuybeauty #bestbuybeautypasirgudang
#ivmist #ivmistkids #ivkids
.
🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷
.
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp 0133282699
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .

#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah #meletopera #sitiaafiya #ctdk #neelofa #ame2018 #mentor #celebritylass #celebritylassmurah #celebritylassmelaka #inacelebritylass #deeynaivmist #deeynasofeya

Dah cuba macam² tapi bau tetap ada bila peluh?

cuba lah #celebritylass , #pakarhilangbaubadan

formula dari bahan berasas air, bahan semula jadi.

Berkesan seperti MAGIK! InshaAllah

Hanya rm26 sahaja sebotol.
2 botol Free 1 baby botol
3 botol akak belanja FRee Postage + dapat 1baby botol lagi😍

#PromosiCLPuasaRaya ni uollss

http://Wasap.my/60173564056

#CelebrityLass #penghilangbaubadan #promosiraya #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor

korang dah beli belum #penghilangbaubadan power ni? hanya rm26 sahaja sebotol.
2 botol Free 1 baby botol
3 botol akak belanja FRee Postage + dapat 1baby botol lagi😍

#PromosiCLPuasaRaya ni uollss

http://Wasap.my/60173564056

#CelebrityLass #penghilangbaubadan #promosiraya #temerloh #jengka #maran #tanjongkarang #kualaselangor

Badan ni kalau peluh, mesti la ada bau-bau gak kan.tak banyak, sikit pun mesti ada bau.
Cuba bayangkan mandi peluh pun masih maintain tak bau langsung. Best ke idok?

Sure best punya kan

InshaAllah, dengan Celebritylass peluh-peluh pun tak masam. Badan rasa ringan je. Tak melekit2 pun

Korang dah try? Saya dah 😍😍
Whatsapp 0133282699

#CLgoActiv #CLelf #penghilangbaukaki #penghilangbaubadan #peluhpuntakmasam #peluhpunwangi #celebritylass
#celebritylassmurah #semburdansapu #cecairbirumagic #tawasmoden
#cod#perlis #unimap #uitm #kangar #seriab #beseri #bazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #celebritylassmelaka #inacelebritylass #deodorantmurah

DOA UNTUK MAK & AYAH DI BULAN RAMADAN
_
Jika kita dah lama tak balik kampung, emak mesti tunjuk betapa gembiranya dia bila anak balik, dengan memasak makanan kegemaran kita. Makanlah banyak-banyak dan beritahulah dengan emak kita, "Inilah makanan paling sedap dalam hidup saya"
_
Kita tak sedar kasih sayang dari Ayah...
Kita tak sedar perhatian yang Ayah beri...
Kita tak tahu besar impian Ayah pada kita..
Kita tak nampak berapa banyak Ayah berkorban untuk kita
_
Ya Allah, kurniakanlah ganjaran syurga buat emak dan ayah kami di atas kebaikan dan keikhlasannya, membesarkan kami. Al-Fatihah kepada mereka, sama ada yang masih hidup, mahupun yang telah meninggal dunia.
Moga kita dapat mengikuti jejak langkah amalan baik mak dan ayah kita.
_
InsyaAllah. Aamiin
Nazra | Pakar Shaklee Anda
019-4320059

PROMOSI PUASA & RAYA CELEBRITYLASS 😍🎉🎉 Special nya Promosi kali ini dengan kemunculan kembali *BABY CL*😍 Ye, the BABY CL is back!! .
.
🔥Beli 2 botol Celebritylass Elf, *PERCUMA* 1 botol Baby CL .
.
🔥 Beli 4 botol Celebritylass Elf, *PERCUMA* 2 botol Baby CL .
.
🔥Beli 10 botol Celebritylass Elf, *PERCUMA* ⚡5 Botol Baby CL ⚡1 Botol CL elf ⚡2 Organic Face wash gel Clearn

Terhad hanya 400 unit sahaja😱

Promosi hingga 29 Jun tau.. Tapi kami tak pasti stock bertahan sampai bila kerana boleh licin bila² masa🤗

whatsapp kak fara 012-6555751

#celebritylass #Celebritylassrawang #peluhtakmasam #PromosiCL #CLMurah #ubattiakpower #ubatketiakpower #penghilangbauketiak #pemutihketiak #penghilangdaki #penghilangbaubadan #pencerahmuka #bajucantik #raya #rexona #rexonamen #niveamurah #niveamalaysia #zumbamalaysia #puasa #ramadhan #ramadhankareem #rahsiahatiperempuan #monalisa #youcanduit #PromosiRamadhan

.
💕💕💕💕💕💕
Assalamualaikum.
Cuci mata sambil² kunci jam & niat puasa.
😁
.
#PromoPuasaRayaCL masih berlangsung ye & ni pakej paling best sebab Percuma baby CL hingga 5 botol gitew.
Stok TERHAD 400botol BABY CL SAHAJA.
😊
.
Beli 10 botol CL ELF, PERCUMA 5 botol BABY CL + 1 botol CL ELF + 2 unit Organic Face Wash Gel.
😍😍
.
.
.
WhatsApp
019-9130102
.
.

😫😫😫😫😫😫
Hentikan dilema ini dengan CelebrityLass... Mudah.. Sepantas 3saat... Spray, ratakan Dan bilas... .
CelebrityLass altenatif deodorant nyahbau badan terbaik!!! Harga seunit RM35.90
Promosi RM26
.
Whatsapp 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686 .
#CelebrityLass #nyahbaubadan #nyahbaukaki #bebasbaubadan #bazaaronlinemalaysia #fitnessmotivation #zumbamalaysia #pm0169381686

.
💖 CL ELF 10 ML 💖
.
❌ Bukan deodoran
❌ Bukan minyak wangi
❌ Tak melekit
❌ Tak berminyak
.
✔️ NAMUN berkesan hilangkan bau badan hanya dengan beberapa semburan sebelum mandi.
.
FORMULA TURUN TEMURUN hilangkan bau badan dari pagi sampai ke malam.
.
Kini dalam bentuk lebih kompak, mudah di bawa ke mana-mana. Boleh diguna seisi keluarga. Jimat dan berbaloi.
.
HARGA
RM35.90 | RM39.90 SS

Caj Postage
RM8 | RM11 SS

WhatsApp Kak Wan SEKARANG untuk TAWARAN harga ISTIMEWA.

Type kod <CL ISTIMEWA> Send ke +60199298204

Assalamualaikum
Hakak nak bagitau berita best ni...Bismillah.. PROMOSI PUASA & RAYA CELEBRITYLASS😍🎉🎉 Special nya Promosi kali ini dengan kemunculan kembali BABY CL😍

Ye, the BABY CL is back!!
.

Ingat lagi ke Baby CL ni?
.
Alaa, botol CL hat yang paling comel tu
.
🔥Beli 2 botol Celebritylass Elf, PERCUMA 1 botol Baby CL
.
🔥 Beli 4 botol Celebritylass Elf, PERCUMA 2 botol Baby CL
.
🔥Beli 10 botol Celebritylass Elf, PERCUMA ⚡5 Botol Baby CL ⚡1 Botol CL elf ⚡2 Organic Face wash gel Clearn
.
.

Terhad hanya 400 unit sahaja😱

Promosi hingga 29 Jun. Tapi kami tak pasti stock bertahan sampai bila kerana boleh licin bila² masa. Kalau habis, maka habisss lahh😱

WhatsApp 0133282699

#PromoCLPuasaRaya #UbatTiakPower
#celebrity #celebritylass #promoPuasaRayaCL #promoCL #sale #rayaraya #inacelebritylass #celebritylassmelaka #dropshipwanted #ejendiperlukanseluruhmalaysia

Alhamdulillah

korang dah beli belum #penghilangbaubadan power ni? hanya rm26 sahaja sebotol.
2 botol Free 1 baby botol
3 botol akak belanja FRee Postage + dapat 1baby botol lagi😍

#PromosiCLPuasaRaya ni uollss

whatsapp 0133282699

#Celebritylass #EjenCelebritylass #cod #celebritylassmelaka #HilangBauBadan24jam #bauketiak #pemutihketiak #pencerahketiak #penyegar #janaincome #buatduitdarirumah #surirumah #agendiperlukan #produkmuslim #kkm #halal #semulajadi #pencerahmuka #zumbamalaysia #inacelebritylass #stokisdiperlukan

NAK ELAK KAKI BERBAU BUSUK...SPRAY CL SBLM PAKAI STOKIN / KASUT!

CL ini APA??? Ia cecair yang diformulasi dari tawas, pati mawar, air suling & ekstrak herba membantu NYAH bau yang kurang menyenangkan pada kaki, ketiak &DLL akibat pembiakan bakteria kerana peluh.

Dah 3 taun di pasaran. Dah beribu testimoni diterima. Alhamdullillah.

Dapatkan harga istimewa kami sekarang.

WHATSAPP 0169381686
@
Klik www.wasap.my/60169381686
#CL #celebritylass #cl_elf #pakarnyahbaubadan #baukaki #baubadan #baumasam #bautengik #ketiakhitam #ketiakgelap #BukanDeodorant #bukanperfume #terapiinstagram #termurahseinstagram #sayajual #sayajualonline #sayaguna #bazaaronline #PromosiCL #pm0169381686 Siti

HI! Uols nak kemana beraya kali ini..? Balik beraya kampung sendiri? Balik beraya kampung suami? Hah, yang single tu...balik kampung beraya dengan parents, adik beradik atau sedara mara.
.
Nak bercuti tapi selalu memikirkan tentang masalah badan berbau..?
.
Kenapa badan berbau menganggu percutian? Saat kita sedang gembira bertemu saudara mara, sahabat handai..leka bersalaman, bercerita..tiba² bau badan kita yang masam muncul..eeweekkk, tengik & masam spt getah sekerap..
.
Tak nak malu dihadapan kawan² & saudara mara. Setahun jadi bahan nanti!
.
APA kata sis, kita spray² CL ni kat celah ketiak.. Bila spray CL ni, seharian badan takdabau. Perlindungan 24jam! Peluh² lencunn macamne pun..badan tak bau.
.
Jom sis..spray² badan tak bau.
.
Only RM26/10ml.
📲 whatsapp 0196978560
📲 whatsapp 0196978560
www.wasap.my/+60196978560
Click link di bio.

.
Dulu peluh sikit, satu rumah berbau jugak. Lepas guna CL, bau badan takda langsung biarpun banyak peluh😱😍 .
Nak dapatkan CL a.k.a #celebritylass?
Whatsapp kak nita
012-5736035
.
#celebritylasskulim #testimonicl #CLteamAza #peluhketiak #KekalSegar24jam #ketiaktakmasam #ketiakgelap #pemutihlengan #pencerahketiak #ubatketiakbudak #ubatketiakberkesan #rexona #budaksekolah #kulim #codkulim #clgoactive #clelf #regrann

.
Ada yang dah dapat botol pink comel ni? Cantek kan botol CL ni

Khas untuk kaum hawa u alls boleh request nak botol pink ni tau. Sekali tengok macam perfume. Tapi penghilang bau peluh rupanya.hihi

Mudah & sangat sesuai nak selit dalam handbang u alls tau

Ok, tengah promosi raya ni, jom grab lekaihh

Whatsapp kak nita
012-5736035

#celebritylass #botolpink #cute #hilangkanbaubadan #wanitaSolehah #codkulim #penghilanbaubadan #ubatketiakberkesan - #regrann

.
Alhamdulillah

korang dah beli belum #penghilangbaubadan power ni? hanya rm26 sahaja sebotol.
2 botol Free 1 baby botol
3 botol akak belanja FRee Postage + dapat 1baby botol lagi😍

#PromosiCLPuasaRaya ni uollss

whatsapp kak nita sekarang:
012-5736035

#Celebritylass #EjenCelebritylass #cod #Kulim #HilangBauBadan24jam #bauketiak #pemutihketiak #pencerahketiak #penyegar #janaincome #buatduitdarirumah #surirumah #agendiperlukan #produkmuslim #kkm #halal #semulajadi #pencerahmuka #zumbamalaysia #stokinmandimuslimah #stokisdiperlukan - #regrann

.
Dah cuba macam² tapi bau tetap ada bila peluh?

cuba lah #celebritylass , #pakarhilangbaubadan

formula dari bahan berasas air, bahan semula jadi.

Berkesan seperti MAGIK! InshaAllah

Whatsapp kak nita
012-5736035

#celebritylass #celebritylassKulim #peluhpunwangi #perfumemurah #brandedperfume #mukacantik #badanbau #promoraya ##PromosiCL #bajuraya - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags